hits

Video: jeg prøver meg som frisør!


OMG! SJEKK UT RESULTATET ♥

 

Videoen inneholder sponsede produkter.

Ebay Haul Video♥ ♥ ♥

Hei fineste dere! Jeg vet ikke om dere ser det på videoen, men herregud som jeg trives med å lage slike type videoer, samt "teste godteri" videoer. Føler personligheten min og alt lyser ekstra frem når jeg gjør ting som virkelig gjør meg glad. Ønsker dere flere ebay hauls? Kom med tips på hva jeg skal kjøpe inn til neste gang! 

Personlig på youtube

♥ ♥ ♥

Å være personlig, samt snakke om opplevelser som ikke har vært så veldig gøy, føles rart. Jeg er svært forsiktig med hva jeg deler på nettet, og tenker alltid godt gjennom ting. Jeg deler aldri private ting med dere, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Men å være litt personlig i ny og ned skader vell ikke. Jeg er en person med utrolig mye på hjertet, og hatt mange tøffe perioder i livet mitt som jeg ikke har brettet ut for dere. Så jeg vet ikke helt jeg, jeg vet ikke hvor godt dette blir tatt i mot og hva jeg selv føler for å dele slikt. Tenker jeg får vente litt på responsen fra dere! 

Anti haul
 

 
♥ ♥ ♥

Følg hverdagen min! Vlogg!♥ ♥ ♥

Innkjøpsvideo istedenfor· HUGE HAUL 2017 ·

Stor og stor, kommer vell ann på hvem sine øyne man ser fra. Men som en fattig student vil jeg kanskje kalle dette en stor haul, haha! ♥ Jeg har vært på en liten shoppingsrunde, som kanskje er typisk meg å gjøre når dagene er ekstra kjipe (som blant annet eksamen i tankene). Så denne gangen tenkte jeg å lage en aldri så liten video til dere, i håp om at slike videoer faller dere i smak! Hadde vært super morsomt om dere likte denne, så jeg kan fortsette med det. For dette er noe jeg virkelig elsker! Ingenting er bedre enn shopping.

Og forresten: siden det desverre kom for få spørsmål tidligere i dag, ble det heller innkjøpsvideo denne gang! Men still gjerne spørsmål HER, dersom du lurer på noe, så svarer jeg på spørsmålene deres på torsdag. Regner med det er mange som blir glade også, får jeg fikk et par meldinger på facebook siden min "omg.. rekker du å ta med dette spørsmålet??" hehe! Skjønninger! Så nå er det bare å fyre løs frem til Torsdag. 
 

♥ ♥ ♥

Trends that need to die in 2017♥ ♥ ♥

Tester amerikansk godteri
 


♥ ♥ ♥

17.Mai Vlogg♥ ♥ ♥

Wierd beauty hacks - video

♥ ♥ ♥

Inglot Cosmetics: First Impression

♥ ♥ ♥

My first vlog!♥ ♥ ♥
 

And the winner is...


 

Tusen tusen takk til alle som ønsket å delta i konkurransen. Setter enormt mye pris på dette! Fortsett å vær like engasjerte så skal vi nok klare å fikse ny konkurranse i senere anledning. Xx
 

♥ ♥ ♥

Wet to dryI SAMARBEID MED ASTRID'S FRISØR
PS: FINN FREM NOE GODT Å KOSE DEG MED - FOR DENNE VIDEOEN ER LANG ♥
 

♥ ♥ ♥

You asked, I'm answering
↓ WATCH THE LATEST VIDEO ↓

 

♥ ♥ ♥ 

Video: Fake tan & Glowy skin

❥ I samarbeid med Hexashop ←
 


 


♥  ♥  ♥ 

Jeg skal prøve meg på dialekter· COMMENT DOWN BELOW ·

Nå trenger jeg deres hjelp, for nå som jeg har blitt litt bedre kjent med dere - vil jeg lage en video hvor jeg prøver meg på de forskjellige dialektene dere snakker! Eller, jeg vet ikke om jeg tørr. Jeg kommer til å lage en skam over venner og familie, nettopp fordi dialekter er mitt svakeste punkt. Men jeg skal tenke litt på saken. I mellomtiden kan dere gjerne skrive en setning dialekten deres - så hvis jeg lager video, skal jeg altså prøve å si det dere har skrevet til meg. Gjerne forklar GODT med tekst hvordan de forskjellige setningene uttales. Sitter enda å stusser på Kristiansand dialekten jeg.. får den ikke til, selvom jeg hører den hver dag. Så dette kunne blitt en hysterisk video. 

Ellers tenker jeg også å lage en Snapchat Q&A senere med tiden, er det interesse for det? 

Corkscrew Curls 
♥ ♥ ♥
 
Hei hei, må bare beklage for sen opplastning av luke 21. Hele nettverket var rett og slett nede igår kveld, så det endte opp med at jeg måtte publisere det nå. Luke 22 kommer i kveld - og håper jeg får filmet en ok spennende vlog til dere. Jeg skal nemlig reise hjem i dag! Men jeg får se det ann litt senere, må sjekke om jeg har kamera til det - som sagt: jeg kommer til å prøve meg på speilrefleksen, men ja.. Flyskrekken har forresten dempet seg nogenlunde siden sist! Kanskje fordi det er så fint vær for øyeblikket? Vi får se når jeg skal reise fra Finnmark og tilbake til Kristiansand, for i Finnmark er det nemlig alltid dårlig vær når jeg skal reise. Og det er da skrekken slår inn. 
 
Når det er sagt, jeg gleder meg enormt masse til å komme hjem. 

You asked, I'm answering♥ ♥ ♥

Videoen er endelig oppe!- I SAMARBEID MED ELEVEN, BEAUTYBLENDER ER SPONSET - 

Luxury Accessories - Video
HA EN SUPER FIN HELG, SWEETHEARTS ♥

Top 10 Christmas Movies
 

♥ ♥ ♥

Hjertesak, tårer og blogg som jobb

 
Hei hei ♥ Litt sent ute med videoen, men det får gå. Skal prøve å få ut videoen på Onsdag litt tidligere. Jeg får bare krysse fingrene for at det enda er noen som er våken. Jeg får også bare beklage så mye for de tårene som kom i videoen.. men enkelte ting slår sterkere innpå meg enn andre. Ellers håper jeg dere liker videoen, så snakkes vi nærmere i morgen! 
 
♥ ♥ ♥
 

Flawless skin ft. Oval brushes· NEW VIDEOS EVERY WEDNESDAY AND SUNDAY ·

Hei fininger ♥ Som dere allerede vet snakket jeg tidligere om å laste opp videoer 2 ganger i uken, onsdager og søndager. Nå begynner jeg veldig brått på, og vet ikke helt hvor lenge jeg holder det gåent. Foreløpig er motivasjonen på topp og tror jeg vil klare det! Her er ihvertfall en ny video til dere. Mange ønsket å se hvordan jeg sminket meg med oval kostene og hvordan resultatet blir. Så her er videoen: 
 

 

September favourites - Video


BEAUTY PRODUCTS
N E W  V I D E O  -  M Y  F A V S ↓
 
 

 

Kundekveld med Bellaklinikken - Video

// Sponset


ET KORT MØTE MED BELLAKLINIKKEN
..FØR KUNDEKVELDEN → VIDEO LENGER NED I INNLEGGET


 

For noen herlige mennesker som jobber på Bellaklinikken altså, herregud! Planen i dag var egentlig bare at jeg skulle snakke litt kjapt med dem angående kundekvelden som holdes imorgen fra klokken 19:00 på Thon Hotell i Kristiansand. Men jeg ble litt nyskjerrig og tirret kanskje på meg noen ekstra spørsmål, haha. You know me guuys.. Men jeg håper videoen kan gi dere et lite innspill på hva som skjer i morgen! Det serveres også med god mat og drikke, både med og uten alkohol - så dette blir skikkelig koselig dere! Jeg skal dit, og gjett om jeg gleder meg. Håper videoen faller i smak, også må dere gjerne si i fra om dere ønsker ny video/nytt innlegg og om hvilket tema. Er det mange som forresten skal på Kundekvelden i morgen?! 

Du kan se videoen min HER med Bellaklinikken.

Hun så meg i webkamera uten at jeg viste det (video)LIVET, SKOLE & DIALEKTEN MIN ↓

Beklager så masse for en sen video, var altså ikke meningen. Redigeringsprogrammet var f*** ikke lett å lære seg, jeg slet med å finne hvordan man skulle lagre videoen (haha), i tillegg tok det år og dager å laste ned selve videoen på youtube. Ingen god unnskyldning så skjønner ikke hvorfor jeg forklarer meg engang - men håper det finnes noen skjønninger der ute som kanskje ikke får sove å får sett videoen om ikke annet. 
 

 

 

Video: Caseapp og rabattkodeFINALLY

Da er videoen klar, endelig! Merker at jeg blir en helt annen person forran kamera, men det er sikkert bare fordi jeg ikke er vant til det enda. Gi meg litt tid så blir det bedre. ♥ Gjerne kom med respons på videoen i kommentarfeltet på bloggen, så vet jeg om jeg skal lage flere vidoer fremover, eller kun skrive innlegg. Jeg får ellers veldig god respons på innleggene mine - så dersom det ikke blir respons på videoen føler jeg det blir bortkastet tid. Jeg syns som sagt video er noe av det mest artigste - så jeg håper selvfølgelig dere også føler det samme. Uansett, here you go:

 


Nettsiden til Caseapp, HER // Rabattkode: BENEDIKTENP20

Mine videoblogger


DEL 1 - MIN FØRSTE VIDEO - OM MEG
 
 
DEL 2 - SMINKEVIDEO
 


HAPPPYY MONDAY ♥

Tenkte bare å ønske dere en god morgen, samtidig dele 2 av videoene mine som jeg har lagt ut for en liten stund tilbake.
Så for dere som ikke har fått det med dere, here you go - enjoy! 

Sminkevideoen er ute!

 

· MAKEUP VIDEO ·

Min 2 youtube video ligger endelig ute dere! Jeg begynner å bli litt mer vant til kameraet nå, føles super digg. Kan på forhånd si tusen hjertelig takk til en masse hjelp fra verdens beste kjæreste ♥ For at videoen ikke skulle bli alt for kort, la jeg til litt ekstra sminke. Sminke jeg for eksempel bruker når jeg skal på blogg møter, spise god middag med venninner eller andre koselige ting! Håper dere liker videoen, enjoyyyy! 
 


 

 

 

Min første video - check it out!

♥ ♥ ♥