hits

Tilbake i tid


JAYDEN, JENNY, MARQUIS & ME
Good morning, sunshines. I dag tidlig dro jeg innom mailen min og fant et vedlegg fra Jenny (en jente fra Kina jeg bodde sammen med hos vertsfamilien), der hun hadde sendt meg disse bildene! Altså hjertet mitt smelter. ♥ Språkreisen min med STS var helt fantastisk, det gav meg så masse. Ser dere hva jeg holder i hånden min på det nederste bildet? Et gammelt blogg kamera, haha!! Det er helt utrolig å si dette, men jeg har enda kontakt med vertsfamilien min. For ikke så lenge siden var det en skyteepisode i Orlando, og er veldig takknemlig for at alt er fint med de - disse nydelige menneskene klarte heldigvis å komme seg unna selvom de var på nært område. Takk gud. 

Er det forresten noen av dere som vet hvorfor jeg ikke får sendt mail til Jenny i Kina? Jeg har mail adressen hennes, men det kommer alltid opp feilmelding når jeg sender. 

The magic placeCOLORLINE

Jeg vet at colorline har fine overnattinger å tilby, men om dere tar dagsturer som oss, vil jeg definitift anbefale deg å bestille bord i resturanten. Jeg har tidligere sovet på båten, og dere aner ikke hvor fantastisk det er å våkne til utsikt rett mot havet. Det er slike ting jeg kaller luksus - for ingenting er mer avslappende. Kortere sagt, skal dere på lange turer; fiks deg et fint rom. Skal du på kortere turer som for eksempel Danmark; Business Class, Voyager Class eller bestill bord i resturanten.  

På Business Class får du behagelige seter med TV, internett og kaffe/te/mineralvann inkludert og på Voyager Class får du sitteplasser med TV skjerm i stolryggen. Disse plassene har du da under hele reisen og du slipper å bekymre deg for å miste plassen mens du er om bord i båten. Det samme gjelder bord i resturanten, her får du bestille bord som du har hele veien mens du reiser uten å bekymre deg for å miste plassen din + mat og noe godt i glasset. (Vi bestilte bord i resturanten, så jeg kommer til å fortelle litt om det). UTSIKTEN RETT FRA BORDET

La meg bare starte å si, oh my god! ♥ Jeg er veldig glad jeg fikk oppleve denne turen med den mest fantastiske gutten i livet. Servering av god mat, vin og den fineste utsikten av alle. Tusentakk til deg i resturanten som fikset oss dette, og takk for en flott service! Dere gjorde turen vårs amazing. MAT OG DESSERT

De serverte alt du kunne ønske deg av mat. Jeg elsker sjømat, så gjett om jeg spiste meg ihjel på krabber, laks, sei, reker og blåskjell! Det smakte helt himmelsk, i tillegg hadde de alt av tilbehør selvfølgelig. Det var absolutt ingenting jeg savnet på bordet. Kjæresten er mer kjøtt elsker, og spiste sikkert 10 fat med det. Som jeg nylig nevnte, de serverte alt du kunne ønske deg. Absolutt verdt pengene, kostet ingenting i forhold til hva man fikk for det. Anbefales på det sterkeste! ♥

DRIKKE

Med dette fikk vi drikke hva vi ville og så mye vi ønsket (aldersgrense 18 år på enkelte drikkevarer). De serverte alt fra brus til vin - helt perfekt. Syns det er fint å se at de tilpasser dette til familier også. Baren er vekk fra resturanten og det er jeg glad for. Overstadig beruset mennesker er ingen man vil sitte ved siden av når man skal ut på en koselig reise; verken for familier med barn eller noen. 

Fineste turen jeg har vært på lenge! 

PS: ikke glem konkurransen her, trekker vinner kl 20:00 ikveld. ♥

AalborgSHOPPING

Nydusjet hår som ikke har blitt fikset, haha glansbilde. Vell fremme i Aalborg og endelig funnet storcenteret som jeg hadde gledet meg til. Vet ikke hvorfor jeg tenkte Aalborg skulle være veldig stort, men der tok jeg feil. Ja, det er en stor plass med mange innbyggere - men jeg tenkte det kanskje skulle være et større utvalg av shoppingsmuligheter. Må ærlig si meg litt skuffa, syns heller ikke det var en så veldig fin by. Men det går fint, vi fikk dratt innom Starbucks og jeg fikk kjøpt meg noen få ting som jeg faktisk ikke har klart å finne i Kristiansand. 

Hele denne turen tok vi kun på grunn av Colorline som vi snart skal dra tilbake til. Neste båt tur går til Tyskland, vi har ikke planlagt riktig enda når vi drar, men er det noe som er sikkert så skal vi bo på båten i 2 dager på det fineste rommet de har. Suiten er et must. Jeg gleder meg allerede! ♥ Uansett, Aalborg var helt greit. Utrolig nok hadde jeg det vanvittig morsomt og koselig, men det var kun på grunn av kjæresten. 

- SLEEPY​ - 

Dere aner ikke hvor sliten vi var etter å ha stått opp 05:00, vi begge er sovemennesker og kan sove til langt ut på dagen så jeg er rimelig sikker på at kroppen fikk seg et sjokk. Haha! Veldig glad for Nike skoene, nok et godt valg av meg. Som dere sikkert har skjønt har vi ikke gjort annet enn shopping i Aalborg da det var ganske kaldt. Vi hadde håpet på å få oppleve badeland eller dyreparken for å få tiden til gå, men så flaks kunne vi ikke ha. Kanskje like greit uansett. Vi gledet oss mest til å komme tilbake til båten å få i oss god mat og drikke. 

Har du vært i Aalborg? Noe du kan anbefale? 

HirtshalsOFF TO DENMARK

Jeg glemte helt å fortelle dere at vi dro til Danmark igår med Colorline! Å gud for en luksusbåt om man virkelig ønsker å bruke litt penger på det - det er seriøst helt magiskt. Skal skrive et innlegg senere om selve båtturen våres. Vi var så utrolig heldig å fikk gratistur, yaaas! ♥ Livet smiler.  

Når vi kom fram til Danmark måtte vi stoppe i Hirtshals for å se på fyrtårnet alle snakker om. Kanskje ikke helt vår greie, men vi hadde det morsomt på toppen av tårnet! Vi hadde så vanvittig mye tid å slå av, så vi stoppet på vær minste plass og gjorde nada frem til shoppingen åpnet i Aalborg. Følg oss på reisen utover dagen og se hva vi gjorde, ikke minst så må se innlegget om båtturen - jeg har vanvittig mye å anbefale om du skal ut med Colorline til sommer. FYRTÅRNET I HIRTSHALS

 DONT LOOK DOWN
 

YOU AND ME 

 Snart klare for Aalborg og Colorline? Følg med bloggen utover dagen!