hits

Svar på spørsmålsrunden


Hva gjør du ellers, hva jobber du med? Ellers enn bloggen tenker du? Jeg jobber i klesbutikk, og stor trives med det! 

Hvordan går det med deg? Takk som spør ♥ det går bare bra. Mange har vært litt bekymret for forholdet mitt med kjæresten, men det går bra der også! Han har bare ikke ønsket å være så mye med på bloggen den siste tiden, haha! 

Hva er målet ditt med bloggen? Jeg har jo nevnt dette tidligere, og målet mitt har alltid vært å stå til inspirasjon for noen. Og den gjelder fremdeles, men nå har jeg også hatt en liten drøm om å kanskje kunne jobbe med Benediktenp som firma. Og kanskje bli en selvstendig næringsdrivende! 
 


Hvis du hadde fått sjansen til å vært med på et norskt reality program, hvilket hadde det vært, og hvorfor? Åh, så morsomt spørsmål! Jeg hadde lett vært med på farmen og 71 grader nord. Hadde vært en sykt kul opplevelse, selvom jeg sikkert hadde felt en tåre da og da. Jeg tror farmen hadde passet meg midt i blinken, eller.. edderkoppene hadde nok gitt meg en kraftig utfordring. Sikkert gitt god tv også. Finner jeg en edderkopp på rommet kan det glemmes at jeg sover inne på det rommet samme natten. Ellers ville jeg testet ut hva 71 Grader nord kunne bydd på. Jeg har en ganske stå på vilje, og klarer som regel å komme meg fram til målet mitt - uansett hvor mye tårer eller banning det har måttes til. 

Har du hatt noen samarbeid på bloggen din, hva betalte de deg, hvordan var prossedyren? Ja, alle innleggene mine som er merket med "reklame" er innlegg jeg har et samabeid med. Hva de betalte meg har jeg ikke lov å gå ut med, og heller ikke noe jeg ønsker å besvare da dette er veldig privat. Prosedyren går slik: de kontakte meg og spør om jeg ønsker samarbeid, jeg undersøker nettsiden/eventuelt produktene de har. Er det produkter det er snakk om, så får jeg produktene hjem, tester de - og syns jeg de er bra, reklamerer jeg for de + sender ut faktura. Syns jeg derimot produktene er drit dårlig, sender jeg en mail og forteller de at dette ikke er noe jeg ønsker å blogge om, og dermed sletter jeg fakturaen frem for å få pengene. 
 


Har du gjort noe som er ulovlig? Ja, jeg har spist smågodt rett fra hyllene uten å betale for det. Jeg gjør det selvfølgelig ikke nå mer, dette var når jeg var mindre. En annen ting, jeg ødela politimannen sin private bil. Jeg og en venninne skrapte den opp. Haha herregud.. jeg kan tenke meg hvor forbannet denne mannen må ha vært, jeg beklager så mye!!! Man er bra tom i topplokket som liten. 

Hva er din hobby utenom blogging og foto? Jeg elsker å gå på ski, trening generelt. I tillegg syns jeg det er super morsomt å holde på med hunden min! Jeg pleier alltid å ta treninger med Jessie, alt fra å gjøre triks til å kunne gå pent i bånd! Ellers i hverdagen syns jeg baking er koselig, og kan stå i flere timer på kjøkkenet. 

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Finnland, Florida, Tunisia, Ungarn og Spania! 
 

♥ ♥ ♥

HAHA! Så frekt. Som vanlig leser kjæresten gjennom innleggene før det publiseres.
Hans kommentar til det hele:

"Jeg pakker tingene mine ut fra leiligheten dersom du skal være med på et reality program."
Meg: "Hvorfor??"
"Du kommer til å bli så hatet!!!" 

Ny spørsmålsrunde!!

. . H E L L O  Y O U ! ★

Tid for en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Spør meg om hva som helst, hva enn det måtte være. Jeg blir å besvare spørsmålene deres allerede nå i helgen, så gjett om jeg gleder meg. Spørsmålsrunder er alltid morsomt, samtidig syns jeg det er ekstra stas å se hva som interesserer dere! Jeg fant ut at èn spørsmålsrunde i måneden ble litt for mye, så dessverre blir det mindre av! Men jeg lover at det blir å komme ut hver 2. måned. 

Ask me anything

..IT'S TIME FOR A NEW QUESTIOS AND ANSWERS ✦ 

Hei cuties! Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde, og jeg håper selvfølgelig at jeg får besvart de fleste! Denne gangen tenker jeg å kjøre i gang en litt mer personlig spørsmålsrunde, så nå har du for første gang mulighet for å stille litt andre spørsmål. Fyr løs i kommentarfeltet! Vil dere forresten ha svarene skriftlig eller på video? 

Løgner og tidligere blogg innlegg

UKENS SPØRSMÅL - LET'S GOOO! 

Hva skjedde med deg/utseende ditt og den drastiske forandringen på så kort tid? Haha! Du spør godt. Jeg har alltid elsket blondt hår, men jeg følte alltid folk fikk et feil inntrykk av meg med det blonde lange håret. Ikke missforstå meg nå; blondt hår er fint! Men det er noe med sminken min, ansiktet mitt og alt - som gjør at det ser litt feil ut? Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men føler kanskje utseende mitt nå klarer å gi dere det mer riktige inntrykket av meg selv. Føler meg litt mer vell i det! 

Lyver du mye på bloggen? Nei, hvorfor skulle jeg gjort det? Hva om i så fall? Kunne tenkt meg et litt mer konkret spørsmål så man har noe å gå på. 

Hvorfor sier du at du alltid skal blogge bedre og bla bla bla, når det ikke skjer noe? Tro meg, jeg prøver! Men beklagelig nok har det vært ufattelig mye som har skjedd på privaten, og jeg har nok å styre med for tiden. Men jeg prøver virkelig mitt beste. Nå skal jeg ikke fortelle deg at det blir bedre fremover, men jeg kommer til å stå på, og gjøre mitt beste.

Så i kommentarfeltet at du hadde bestilt både Rose gold palettet og hoily grail palettet, kunne du blogget/lagd video om det? Såklart! Jeg har aldri vært god på øyenskygger, så jeg aner ikke hvorfor jeg bestilte det! Men det blir spennende og se! Målet er jo å bli flinkere på akkurat det området med sminke, så nå er det bare å gjøre en innsats, hehe. 
 

Har du noen ganger vurdert å bytte plattform, altså vekk fra blogg.no? Nei! Jeg trives veldig her på blogg.no sin plattform, men nå har jeg ikke kjennskap til andre plattformer heller.. har egentlig ikke orket å sette meg noe særlig inn i det ettersom jeg trives her. Men jeg vet om mange som har byttet, og som er fornøyde. 

Hva er den verste kommentaren du har fått på bloggen? Trusler, uten tvil. Det er grovt! Og det har selvfølgelig blitt anmeldt.. jeg lar virkelig ikke slike kommentarer tikke inn på bloggen min uten konsekvenser. Kommentarer hvor folk latterliggjør meg, eller forteller meg hvor stygg jeg er, kunne ikke brydd meg mindre. 

Hvordan syns du Mammatilmichelle (Anna) var da du var hos henne? Verdens søteste jente! 

Hva vil du anbefale å oppleve i Kristiansand? <3 Hei du! Jeg kan lage et lite innlegg om nettopp dette. Samt noen tips til hvor det er bra å spise ute, tips til forskjellige turer og andre attraksjoner? Kan prøve å få det ut så snart som mulig, føler jeg har opplevd Kristiansand på sine beste dager og kan uttale meg godt her. 

Hva var det som fikk opp øynene dine og gå vekk fra det styret ditt? Haha hva i alle dager.. det var da voldsomt til spørsmål om ting som har skjedd før i tiden. Jeg tenkte ikke over konsekvensene, var ikke voksen nok og var kun ute etter høye lesertall og høye pengesummer. Et ganske så enkelt og ærlig svar. Når det er sagt så er jeg over den tiden nå..

Hvordan klarte du å snu ryggen til falske venner? Simpelt! Jeg er ikke personen som tar slike ting tungt. Falske mennesker er absolutt ikke noe jeg har tid til, dessverre. Jeg har bedre ting å bruke tid på! Mennesker som ønsker å tråkke deg ned burde ikke være vanskelig å snu ryggen til. Ta heller ekstra godt vare på de som vil deg godt ♥ 

Noe mer du lurer på? Still spørsmål til neste månede! 

Ask me anything


♥ ♥

 

→ IT'S TIME FOR ANOTHER Q&A 

Spør meg om hva som helst! Spørsmålene blir som alltid svart på video  Jeg vet det har vært dårlig med nettopp spørsmålsrunder den siste tiden, og det beklager jeg for. Jeg skal absolutt bli flinkere på det! Men nå skal jeg løpe på jobb før jeg blir forsinket. Jeg ser frem til å høre fra dere, ikke minst å se hva dere alle lurer på! 

Ask me anything

· IT`S TIME FOR A NEW Q&A ·

Jeg skal straks filme inn en liten Q&A video til dere, som da vil bli opplastet i kveld, eventuelt torsdag. Det kommer litt ann på hvor mange spørsmål jeg får på kort tid. Får jeg rundt 10 spørsmål innen 1-2 timer, så kjører jeg i gang en spørsmålsrunde i kveld. Go go go gooo!! 

Spør meg under kommentarfeltet her, og dere vil få spørsmålene besvart! 

Ask me anythingNEW Q&A

Påtide med ny spørsmålsrunde, neste blir ikke før om 3 måneder. Har funnet ut at det kan bli for mye med 1-2 ganger i måneden, så vi prøver hver tredje månede. Ikke glem at du kan gå tilbake i kategoriene mine, klikke deg videre på Q&A og derfra kan du finne innlegget mitt dersom du sku ha noen spørsmål i senere tid.

Dere kan stille meg spørsmål frem til den 10.03.2017. 

Ask me anything· IT`S TIME FOR A NEW Q&A ·

Jeg skal spille inn video straks hvor jeg pynter pepperkakehuset, og vil veldig gjerne ha dere med på det. I mellomtiden kan dere stille meg spørsmål slik at jeg kan svare på disse også. Jeg har fått et par spørsmål på facebooksiden min, samt instagram profilen - det kommer litt overalt, og det er svært vanskelig for meg å få svart alle sammen på alle de ulike stedene. 

Spør meg under kommentarfeltet her, og dere vil få spørsmålene besvart! 

Svar på spørsmålsrundenJeg såg Andrea Badendyck hade komentert flere bilder av deg på ig-profilen din, kjenner du henne? :o :o <3 Pliiis svar.

Jeg kjenner ikke Andrea, men hun virker som en herlig jente med et hjerte av gull. Har egentlig ikke så mye mer å si enn at jeg tror Andrea er veldig lik seg selv som det hun er på bloggen - men at mye mer ligger bak bloggingen som vi ikke får se. Jeg tror deffinitift at selvom hun er en fantastisk jente på bloggen, er hun enda mer fantastisk i virkeligheten. 

Hvordan er forholdet ditt sammen med kjæresten din og hans familie? syns dere er så søte sammen <3

Åh, takk søte. ♥ Kjæresten min sin familie er helt super. Jeg kunne ikke vært mer heldig! Jeg har et typisk "kan snakke om alt med de" forhold, og føler de støtter meg i uansett hvilken situasjon jeg skulle sitte i. De inkluderer meg i absolutt alt, og har aldri følt meg utenfor eller følt at jeg ikke er velkommen - ting man absolutt ikke burde ta forgitt. Det finnes syke historier hvor svigerfamilien ikke godtar sønnen/datteren sin nye kjæreste, så jeg setter uendelig pris på at vi har et godt forhold alle sammen. Jeg føler meg hjemme hos kjæresten min, lettere sagt! Hehe. 


 

Kjempe fin blogg du har, og du er jo bare helt nydelig! Har skjønt at du har flytter fra Finnmark til sørlandet, hvorfor flyttet du egentlig dit? Og har du planer om å studere, evt hva? Håper du har en fin uke :-)

Tusen hjertelig takk, søta! Jeg flyttet fra Finnmark og til Sørlandet på grunn av skole muligheter som Sonans og vidre utdanning. Jeg trives rett og slett ikke i Finnmark! Det er veldig fint å komme hjem for å treffe familie osv, men Finnmark generelt er en kjedelig plass spør du meg. Det siste jeg kunne tenke meg nå, er å flytte hjem. Jeg har alltid vært en byjente som elsker å ha muligheten til å dra på et stort shoppingssenter (nå har jeg norges største shoppingsenter minutter unna leiligheten min, hehe) dersom jeg skulle trenge noe, store strender for å sole seg, sinnsyke konserter med hundrevis av mennesker - you name it! Jeg elsker alt med bylivet og annet som faktisk følger med. 

Jeg vurderer å studere sykepleier, vernepleier eller tannlege. Det første jeg skal gjøre er å ta nettstudier på sonans, har nylig forbedret 2 karakterer. Så om noen få måneder er jeg klar for å faktisk hive meg i gang med studiene mine! Hvordan møttes du og kjæresten din?

Vi møttes i Alta når vi begge gikk på vidregående skole, vi havnet på samme hybelhus. Vi begge misslikte hybelhuset, og bestemte raskt at vi skulle flytte inn i egen leilighet som kjærester. Alt gikk så raskt, og ting ble så mye bedre enn forventet. Jeg er glad vi grep sjansjen, ellers hadde vi aldri sotte her idag! Glemmer aldri øyeblikket når jeg, kjæresten og hans familie vasket ut siste rest fra hybelen hannes - beste øyeblikket i livet! 

Hva var din store ambisjon om å bli når du ble stor? hvis du hadde noen

Politi var drømmejobben som liten. Ellers hadde jeg store planer om å bli frisør som resten av familien, men på grunn av eksem har jeg vært nødt for å legge det bak meg. Huden min ville aldri taklet så mange sterke midler. Å bruke hansker er en ting, men mammaen min gikk frisør og fikk store problemer selv om hun brukte hansker. Så jeg tørr faktisk ikke ta samme sjansje. Har du noen favoritt-youtubers eller bloggere som du leser?

Selvfølgelig har jeg det. En fast youtuber jeg følger er MacKenzie Hyatt, så utrolig pen jente med mange gode sminketips! Etter at jeg selv startet å blogge har det blitt til at jeg ikke leser så mange andres blogger, men den jeg mest klikker meg inn på er kanskje Andrea Badendyck sin? 

Hva er det som står på nattbordet ditt?

En Chanel bok, dior bok, lampe og telys. 

Hit me!Påtide med spørsmålsrunde jenter og gutter. Sist spørsmål jeg fikk var om jeg kunne tenkt meg og noen gang stille opp for Vi Menn og om jeg viste om det typiske sexleketøyet hvor man har bind forran munnen - jeg svarer ikke på slike ting, det blir for dumt. Jeg vet ikke om du er syk i hodet når du stiller slike spørsmål eller om du rett og slett er så ekkel. Jeg håper selvfølgelig på noen litt mer normale spørsmål! 
 


 


 

MACBOOK DEKSEL FRA CASEAPP, SPONSET

 Jeg lar denne stå frem til neste fredag og svare da på spørsmålene deres. 

You asked, I`m answering

 

Hvorfor nekter du på at du har tatt silikon? Tror du ikke jeg ser forskjell fra 2011 da du blogget og frem til nå? Unnskyld, men hva vil du jeg skal si? Ja, jeg har tatt silikon. Fornøyd nå eller? Hadde du spurt meg privat, kunne jeg trådd til en hvit løgn for å gjort deg fornøyd, men frem for leserne mine ønsker jeg å være ærlig. NEI, jeg har ikke tatt silikon. Det er noe jeg aldri har tenkt eller vurdert å gjøre heller. Jeg vet om mange som har tatt det, og har ingenting i mot det heller. Det ser fantastisk pent ut! Men jeg tror ikke silikon ville hjulpet meg på noen veier.

Hvorfor redigerer du bildene dine? slutt med det Jeg vet ikke helt om jeg skal ta dette som et kompliment eller ikke. Takk som på en måte sier jeg ikke trenger redigering. Men på en annen side må redigeringen til for å få de lyse og fine bildene. ISO innstillingene holder ikke alltid. I dårlig lys er det utrolig vanskelig å få tatt gode kvalitets bilder. Jo lavere innstillingene mine på kameraet er - jo større sjanse er det for at bildene blir kornete og skurrete. Derfor foretrekker jeg høyere tall, og heller redigerer de lysere slik at jeg sikrer meg gode bilder. Hvorfor godtar du aldri kommentaren min? Hva får jeg ut av at du kommenterer dumme påstander som ikke stemmer? Det siste du skrev var blant annet at du så meg i FHM bladet og at det var helt sykt hvordan jeg i det hele tatt har fått meg jobb. Altså.. jeg har ikke ord. Haha, stakkars stakkars deg. Jeg håper du finner deg en annen hobby snart.

Hvor mange tonn med sminke klæsjer du over øynene dine? Helt ærlig, så klæsjer jeg mer foundation enn mascara/øyenskygge/eyeliner. Du kan jo ta en titt på sminkevideoen min å dømme selv. Alle har ulike syn på hva "mye" sminke er. Jeg vet at det finnes mange jenter der ute som bruker dobbelt så mye mindre sminke enn meg, samtidig er det så ufattelig mange som bruker dobbelt så mye. Har du noe i mot de som bruker mye sminke siden du spør? Jeg kan avklare her at jeg driter i hvor mye sminke en person velger å bruke. Sminke er morsomt å holde på med, samtidig kan det forandre et helt fjes. Jeg syns det er dødskult, og enda kulere at jenter tør å gå sin egen vei, sminke seg på sin egen måte - uten å tenke hva andre vil mene.Du har nevnt før at du ønsker restylane, men nå sier du stikk motsatt? Jeg kjenner også på følelsen av kroppspresset idag, jeg er like menneskelig som du selvom jeg sitter forran et tastatur å skriver om hverdagen min. Jeg leser også på sosiale medier, jeg leser også om alle de fine leppene. Jeg kan vell si det slik: ja, fristelsen er stor. Men vil jeg virkelig gjøre det, eller vil jeg gjøre det fordi alle andre gjør det? Det er spørsmålet. Jeg har aldri hatt en plage med leppene mine før nå, så det blir litt for dumt om jeg tar det. Men igjen, jeg skal ikke nekte på noe. Jeg føler bare det blir for feil av meg å ta restylane, nettopp fordi jeg egentlig ikke sliter med størrelsen jeg har nå. Jeg er ganske fornøyd med utseende mitt akkurat slik det er. 

Du har en drit kjedelig blogg og lager aldri "kvalme", hvordan tror du at du vil nå topplisten med dette? Jeg har ingen mål om å nå topplisten, der har jeg allerede vært. Grunnen til at jeg blogger er egentlig fordi jeg har sykt lite å gjøre ellers i hverdagen min, og syns dette er utrolig morsomt. Spesielt morsomt å svare på kommentarer som du slenger ut. Jeg tror ikke at man alltids trenger å lage kvalme for å få seg lesere, jeg tror det gjelder å være aktiv, inspirerende og motiverende. Jeg kan nå topplisten ved å skrive et rørende innlegg, jeg kan nå topplisten ved å vise kjærlighet, jeg kan nå topplisten ved å vise den virkelige meg. Å lage kvalme er som om å be etter hat kommentarer selv, det er som å be etter 3 dager på topplisten med hets, hat og truende kommentarer. Du er klar over at du har selvbruningsskille? Jøss, takk som gav beskjed ♥ Desverre er jeg også et menneske, ikke en robot. Av og til bommer jeg på selvbruningen, av og til tar jeg på meg selvbruning å blogger mens fargen virker, av og til dusjer jeg ikke alltid ut selvbruningen før blogg innlegget er ute. Jeg er ikke perfekt, jeg har mine feil jeg også. Noen ganger smører jeg på 2 lag med selvbruning, og skylder fargen vekk om kvelden. Det vil da si at fargen er ekstremt brun inntil jeg står i dusjen - i mellomtiden vil skillen være der, selvfølgelig (de gangene jeg velger å ikke ta i ansiktet, kun på kroppen). Skal ikke unnskylde meg for at jeg ikke er bra nok for deg. 

 

Freak tag

 Har du et navn som bare familien kaller deg? Ikke egentlig. Benedikte er et ganske langt navn, så jeg skjønner det ikke. Lillesøster pleier å kalle meg for "sis", mamma pleier å kalle meg for "gullet" og pappa kalte meg for prinsessa. Men det er vell ikke direkte kallenavn, jeg vet ikke. 

Har du noen uvanlige uvaner? Ikke som jeg kommer på, beklager. Litt av en kjedelig person jeg da. 

Har du noen rare fobier? Tror ikke denne tag shiten var noe for meg. Jeg er livredd for ensomhet. Kan jeg kalle det en fobi? Haha. 

Hvilken sang elsker du og synger i skjul når ingen hører deg? Haha, freddy kalas. Han er min favoritt, og får meg alltid i godt humør. Skal ikke legge skjul på at Adele også går om og om igjen. Hva irriterer deg mest ved andre? Folk som sniker i butikk køer, fyfader så irriterende. Folk som alltid er sure, det er lov å smile liksom. Folk som røyker når de er 12, skjerp dere. 

Hva gjør du når du blir nervøs? Jeg er en ganske kald person, som skjeldent viser følelsene mine. Ikke missforstå meg, jeg viser selvfølgelig når jeg setter pris på ting eller blir glad. Men når det kommer til følelser som lei meg eller nervøs, velger jeg heller å ikke vise noen følelser. Jeg liker å ta slike ting alene, for så å heller tenke over situasjonen. Når jeg blir nervøs, tenker jeg ofte. Tenker på hvordan jeg skal løse det, hva jeg skal gjøre og hvordan det vil bli - spørs situasjon. 

Hvilken side av sengen sover du på? Det varierer. Om vi har et vindu vedsiden av sengen, velger jeg å ligge innerst, slik at Thomas kan passe på at ingen kidnapper meg. Har vi vindu en annen plass, er det jeg som ligger ytterst. Haha gud, jeg er en merkelig person. Hva var din første kosebamse og hva het den? Min første kosebamse var en kanin, som jeg ikke hadde navn på. Ellers gikk jeg alltid med en bjørnebamse som het Bompi eller Bommi. Bestevenninnen min hadde samme bamse, med et av de navnene. 

Har du noe du ofte forteller andre? Bry deg ikke om hva andre tenker, gjør det du selv vil, jeg har troa på deg. 

Hvilken vei står du i dusjen? Står værtfall ikke slik at jeg får vann i ansiktet.

Hva er din favorittmat du kanskje ikke burde spise så mye av? Pizza.

 

 

Spørsmål og svar

 Her kan dere legge inn ønsker om blogginnlegg/videoer, samt spørsmål dere lurer på. Linken til dette innlegget vil stå i headermenyen hele tiden (knappen helt til venstre, ask me questions here), slik at dere alltid har mulighet for å klikke dere tilbake. 

__

 

PS: om du ser en som allerede har kommentert spørsmålet ditt, er det gjerne å bare spørre igjen slik at jeg vet hvor stor interessen er! 

 

Svar til Anonym

"Hei kjære, snille og gode Benedikte. Jeg har lest bloggen din lenge, og fått med meg at du mistet pappaen din på grunn av kreft. Mammaen min forsvant for noen måneder siden bare, og jeg savner henne så inderlig mye. Det føles som om tiden aldri går fremover, akkurat som om den har stoppet opp. Jeg gråter vær eneste dag, og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg til tider. Hvordan kom du deg over det? Når innså du at du aldri kom til å se han igjen? Når gikk alt opp for deg? Jeg har så mange spørsmål.."

_________________

 

Hei ♥ Nå kjente jeg det stakk ordentlig i hjertet. Kondolerer så masse kjære deg.. sender varme tanker og klemmer til deg og familien. Å miste noen som står så nær, er helt forferdelig. Plutselig står man i et tom rom, og føler man ikke får puste. Jeg kjenner til følelsen så alt for godt, og husker det som om det skjedde i går. Da jeg mistet min fantastiske pappa, stengte jeg meg inne på rommet mitt og gråt hver dag, hver kveld og hver morgen. Det gjor så ufattelig vondt. Det var en smerte jeg ikke ante fantes. Det er lov å sørge, det er lov å være lei seg. Ta den tiden du trenger. Det som er viktig, er at du ikke står alene i perioden du er i nå. En annen viktig tanke, husk at du alltid har mennesker rundt deg som bryr seg. Jeg håper noen av mine svar kan hjelpe deg litt på veien, omså bare litt.. Det vil kanskje ikke føles som noen fornuftige ord jeg kommer med, men jeg skal være ærlig og jeg skal fortelle deg akkurat slik som det var. 

Når innså jeg hva som hadde skjedd? Det gikk i to faser om jeg kan si det slik. I begravelsen sang gudfaren min pappas favoritt låt "her kommer vinteren" som jeg og pappa alltid sang sammen (sangen beskriver pappa så utrolig godt). Her var kanskje første steg hvor tårene rant som aldri før. Jeg startet med å skjønne at pappa faktisk lå i kisten, og dette var gudfar sin måte å si farvel på. Han var utrolig flink, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for det han gjor. Jeg føler det knyttet et sterkere bånd mellom meg og gudfaren min. Jeg så de tårevåte øynene til gudfar mens han sang, jeg så han hadde det tøft han også. Jeg syns det var et modig steg, jeg syns det var sterkt. Noe av det mest fineste! Jeg vet pappa ville blitt utrolig takknemlig for sangen.. Tusen takk for det du gjor, Gudfar. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før - men det betydde veldig mye for meg. Jeg klarte ikke vise det der og da, men jeg har tenkt mye på det. Tusen tusen takk! 

Den andre fasen: Når kisten ble sunket ned å familien kastet blomster over kisten hans. Jeg knakk sammen, og klarte ikke hive en eneste blomst. Jeg ba til gud om at han skulle våkne på et eller annet mirakelsettvis.. Huff, nå kom det tårer fram her. Sårt tema å snakke om. Enda mer følsom blir jeg når jeg vet hvordan du har det nå, og hvilke følelser du sitter med. Men det var i hvertfall på dette tidspunktet jeg virkelig forstod alt. Nå fikk jeg aldri se pappa mer, høre han mer eller klemme han mer. 

Hvordan kom du deg over det? Jeg har kommet meg ut av gråtingen vær dag. Jeg satt meg et tidspunkt hvor jeg skulle stoppe å sørge. Dette er såklart fra person til person, men om jeg ikke hadde gjort det, hadde jeg aldri kommet meg ut av det. Etter noen måneder startet jeg sakte men sikkert å gå på skolen som normalt, være med venner og trene. Rett og slett for å få tankene litt unna, selvom det var tøft. Men jeg har ikke kommet meg over det som har skjedd. Det er noe som alltid vil gjøre vondt å tenke på, det er noe jeg alltid kommer til å gråte over i ny og ned. Om jeg oppnår noe bra, eller gjør noe jeg er fornøyd med, kan dagen min bli ødelagt fordi jeg ikke får fortalt det til pappa. Hvor mye pappa ikke får se, gjør selvfølgelig vondt, for jeg vet hvor stolt han ville blitt.

_________________

 Jeg klarer ikke skrive mer, tårene vil ikke stoppe å renne.. Jeg håper du fikk noe ut av det jeg skrev. Ta vare på alle de fine minnene dere har sammen. Ta godt vare på dem ♥ 

 

Thomas svarer

♥ Hva liker du best med Benedikte? Hun er verdens herligste. Det jeg liker best med Benedikte er godheten, hun vil alle rundt seg bare godt. Hun kan stå opp midt på natten for å støtte venninna si som trenger en klem, selvom hun har jobb kl 07:00 dagen etter. Ikke er hun fantastisk bare på utsiden, men et hjerte som ingen andre har. 

♥ Hvor møttes dere? Heh, i ett hybelhus i Alta, jeg hadde sovna av i gangen. (alkoholen vettu)

♥ Krangler dere ofte? Nei, men vi bruker å ha noen artige diskusjoner.

♥ Hvor lenge har dere vært sammen? Snart 4 år.

♥ Hva gjør dere for å piffe opp forholdet i hverdagen? Ingenting egentlig, vi tar dag for dag. (Nå hørtes vi ikke ut som et gammelt ektepar Thomas, kjempe bra svart. Jeg er mektig imponert over deg og svarene dine. - Benedikte) 

♥ Hei! Jeg lurte på om dere noen gang har fått følelsen av at dere på en måte har gått litt "lei" hverandre? Nei, bare se på jenta, umulig å gå lei en så fin person!

♥ Hvor mange dyr har Benedikte hatt? Ja, hallo? :( Hvordan skal jeg huske det, hun har hatt katt å hund. Jeg tipper en million katter og to hunder.  

♥ Hvor mange ganger har hun flyttet i livet sitt? 4. 

♥ Er Benedikte en sjalu person? Eller har dere sjalusi i forholdet deres? Nei, vi er ikke sjalu på hverandre. Jeg stoler på henne og hun stoler på meg. 


♥ Er forholdet deres så perfekt som det ser ut til?
 Jeg har det ganske så perfekt. 

♥ Hva er Benedikte sine verste og beste egenskaper? Benediktes verste egenskaper, hun har en sinnsyk kort lunte. Venninnene hennes døpte henne som Lillemy i russetiden. Det burde holde forklaringen. Andre ting, tja, hun slår seg fort vrang og er utrolig sta. Om hun mener hun har riktig, da er det som å diskutere til en vegg. Benedikte sine beste egenskaper, det er mye. Som jeg allerede har nevnt, godheten. Kan kanskje stjele litt ord jeg ofte hører - gledesspreder! Det er ikke mange som har det i seg, men hun får virkelig alle rundt seg til å smile. Merker når jeg sitter i bilen, og ser hun spaserer inn på jobb. Alltid er det en eller annen kollega som flirer. Vedder på at hun sier noe mystisk rart for vær gang hun tråkker over dørstokken på jobben sin. Ikke vet jeg! I Alta fikk jeg med meg et par dance moves før hun gikk inn.. haha ja, det var ikke et pent blikk om det var det dere lurte på. Dumme seg ut, hva er det? 

- Thomas

Spørsmålsrunde - kjæresten svarer

♥ S P Ø R S M Å L S R U N D E  M E D  T H O M A S ♥

Oi, dette kom veldig overraskende på både meg og Thomas. Dere har helt klart fått med dere at Thomas er den som kjenner meg best av alle, kanskje derfor det var en stor etterspørsel med en spørsmålsrunde hvor han skal svare på spørsmålene om meg. Når det er sagt, vil jeg advare om at thomas sin humor er vanskelig å skjønne seg på, og at han kan virke brutal. Men han mener ingenting vondt om det han sier.. En liten obs obs når svarene kommer ut. Haha! Kjenner jeg blir litt nervøs med tanke på at han skal ta seg over et helt blogg innlegg uten at jeg får se svarene før det faktisk er publisert. Da er det bare å fyre løs på spørsmålene deres. Trenger selvfølgelig ikke bare gjelde spørsmål angående meg eller forholdet vårt, det kan være alt mulig. 

You asked, I`m answering

Hvorfor startet du å blogge? Først startet jeg egentlig kun for å få oppmerksomhet. Det er fælt å si det, for jeg hadde allerede ganske mye oppmerksomhet rundt meg. Jeg var aldri jenta som satt alene i friminuttet, eller spiste for meg selv i matpausen. Jeg hadde mange venner rundt meg, og jeg var vell kanskje den som ropte høyest uten å tenke meg noe særlig om. Helt siden 1 klasse har det vært slik, og kanskje jeg ble litt for høy på meg selv? På bloggen lagde jeg drama, kela og snakket om ting jeg egentlig ikke viste om. Heldigvis sa det stopp en dag - den dagen hvor jeg havnet på topplisten. Plutselig ble jeg veldig liten, og turte ikke rope så veldig høyt mer. Jeg fikk trusler, drapstrusler og negative kommentarer om personligheten min. Det slo hardt inn på meg. Tror dette var noe jeg trengte å høre, ellers hadde jeg nok vært den samme Benedikte enda. Jeg er glad for at det skjedde, virkelig! Nå har jeg startet å blogge for å vise dere hvem jeg egentlig er, ikke minst for å ha en dagbok hvor jeg kan ta vare på alle minnene mine, dag for dag med bilder og videoer. 


Har du blitt sponset mye, isåfall hva gjør du for å bli sponset? Ja, jeg har blitt sponset en god del. Det ligger mye bak sponsingen, det er ikke slik at jeg gjør noe spesielt for å få sponsorer - annet enn å blogge samt være aktiv på andre sosiale medier. Tror mye har å si på selve bloggen din. Det er viktig at du har en god del faste lesere, ikke minst følgere på instagram. Det viktigste er at du er en person som kan inspirere andre, dersom du legger ut dårlige kvalitetsbilder blir du nok mest sannsynligvis ikke sponset så mye (så fremt du ikke er Kardashian). Så mine tips er: vær aktiv på sosiale medier, legg ut fine bilder og aldri gi opp. 

Hvilke produkter bruker du til håret? Jeg bruker hårkur minst 1 gang i uken, hårolje på tuppene av håret annen hver dag, en god shampoo og balsam (helst fra frisørsalonger) og varmebeskyttene spray før jeg skal bruke rettetang/krølltang. Morrocanoil sine produkter blir brukt flittig hos meg - men anbefaler deg å dra til en frisør å be de hjelpe deg med håret ditt og hvilke produkter du bør bruke. Det varierer så veldig fra person til person. Hvordan jeg tar vare på håre mitt, kan du lese i innlegget mitt her
 

Hva er drømmejobben din? Skal ikke legge skjul på at blogging har lenge vært en drømmejobb. Men det er ikke noe jeg skulle ønsket å leve av. Ved siden av bloggen som jobb ville jeg gjerne vært sykepleier eller vernepleier kanskje. Tror det er to fantastisk fine jobber. 

Hvilken sminke bruker du? Tenker du på hverdagssminke eller festsminke? Kan helt sikkert lage sminkevideo om det er ønskelig. Bruker ikke så veldig mye annet enn foundation, solpudder, rough, concealer, øyenbrynspudder og mascara. Merker som ofte blir brukt: Chanel, Ylves Saint Laurent, The balm og Elisabeth Aarden. Om jeg skal på fest, bruker jeg nøyaktig samme sminken, bare litt ekstra. Smokey eyes er en stor favoritt på fest sminken! Har vist dere litt om hvordan jeg sminker meg: her, her & her.


 

You asked, I`m answering

I samarbeid med Upbra

MY ONE AND ONLY

♥ Nå har jeg skrevet et innlegg om BH`ens funksjon (her) samt et innlegg om Upbra (her), påtide å svare på alle spørsmålene deres! ♥ 
 


Glir Upbra sine BHer ned? Nei, det gjør dem ikke. Om du leser innlegget mitt om funksjonen så skjønner du hvorfor. I korte trekk kan jeg fortelle at det er silikon både inni BH`en og rundt selve midjen slik at den skal holdes oppe. 

Hvordan er størrelsene? Jeg kjøpte mine i samme størrelse som jeg ellers bruker. Mange tenker nokk en størrelse større på grunn av push up effekten, etter min mening er det ikke svært mye push up padding i den, noe jeg elsker. Du justerer på stroppene oppe ved skuldrene og nede ved kløften for å oppnå den optimale push up effekten. 

Det virker for godt til å være sant! Er dette dine helt ærlige meninger? Vel, jeg tenkte det samme som deg. Dette er virkelig en BH som gjør underverker, og ja, det er mine helt ærlige meninger. Den er amazing. 

Er det trygt å handle fra Upbra? liker ikke å bestille fra utenlandske sider. Ja, det er trygt. Nå har jeg handlet der 2 ganger, og har fått varene mine etter beregnet tid. 

Tusentakk for tipset Benedikte ♥ Eneste jeg lurer på, hvordan er stroppene? Åå ingen problem søting, det skulle bare mangle. Stroppene vil jeg si er ganske så normale, kanskje litt mer behagelig å ha på. De skraper ikke like mye mot huden som mange andre. 

Describe the bra with three words. Flawless, amazing and iloveit. 

Upbra vs victoria secret? Victoria Secret kan ikke sammenlignes med Upbra. De er på to helt forskjellige nivåer. For å si det veldig kort: Upbra har en push up effekt som virker, ikke minst sklir den ikke ned. 

Hello cutie! Im from Denmark - do you know about the shipping? Hi sweetheart! Yes, they ship worldwide. You can e-mail them at service@upbra.net for more information. 

 

Ask me

♥ Tenkte å sette igang en liten spørsmålsrunde i og med at det er veldig mange av dere som lurer på veldig mye, så fyr løs! ♥ You asked, I`m answering

Stil

Jeg har alltid problemer med å beskrive stilen min, kanskje fordi den er så varierende. Jeg kler meg etter humøret, enklere sagt. Nøkkelen hos meg er basisplagg. Som blogger blir jeg ofte påvirket av de nye trendene som kommer, men jeg har min egen lille touch. Jeg går ikke i noe kun fordi det er trendy. Denne høsten er for eksempel sleng bukser og andre mønstrete bukser veldig populær. Dette er ikke noe jeg ser for meg å bruke penger på. Jeg er fremdeles veldig glad i skinny jeans og ensfarget jeans. 

Favorittdesigner

Åh, helt klart Acne ♥ Halvparten av klærne i klesskapet er fra Acne. Plaggene er så stilrene og komfertable, jeg elsker det. Malene Birger har også veldig mange fine plagg! Men det slår fortsatt ikke Acne. 

Sminke

Som dere sikkert allerede har fått med dere, så bruker jeg minimalt med sminke. 10 minutter på badet, og voila. Likevel er jeg avhengig av Anastasia sitt øyenbryns pudder. Om jeg ikke rekker å sminke øynene, leppene eller huden - så er ikke det krise. Jeg er ganske vant til å gå uten sminke. Men er det noe jeg alltid orker å bruke tiden min på, så er det helt klart øyenbrynene. Ikke fordi de ser forferdelig ut uten sminke, men fordi jeg liker øyenbrynene litt mer markert.

Hverdag

Hverdagen min består mye av blogging, jobb og shopping. I det jeg blogger foretrekker jeg komfertable klær, joggebukse fra zara og en lett tskjorte fra Acne gjør susen. På jobb går jeg selvfølgelig med litt mer penklær eventuelt uniform. På shoppingsrundene mine dresser jeg meg gjerne litt mer opp, men likevel komfertabelt kledd. 
 

Fest

Jeg foretrekker alltid en klassisk kjole, helt klart. Dersom det bare er en liten fest, ender jeg som regel med denim jeans og et par høye hæler. Veldig simpelt og veldig Benedikte! Men jeg har lært - ha alltid med deg et par flate sko i vesken!

You asked, I`m Answering

Hva er en perfekt kveld for deg? Jeg er ikke personen som liker å dra ut på byen som mange av vennene mine gjør. Selvfølgelig en gang i blant er morsomt, men en perfekt kveld for meg er å invitere noen venninner hjem til meg, lage god mat og sette på film. 

Hvordan er du så positiv hele tiden? Vel, dere ser meg for det meste kun på bloggen når jeg føler meg glad, har noe å dele med dere og når jeg har en god følelse på meg. Altså dere ser meg i varierende humør ved skrivingen min og bildene mine. Men jeg er en veldig følsom person, så det er dager hvor det er tyngre å være positiv enn andre. Jeg tror en av  nøkkelene ligger på å gi seg selv komplimanger, noe jeg er veldig dårlig på. Når det for eksempel gjelder bloggen, så sitter jeg alltid med en følelse av at ingenting er bra nokk. Eller rettere sagt, følelsen av å kunne gjort det bedre. Du kan ha en dårlig dag på jobben, krangling med partneren din eller bare er deprimert. Det viktigste av alt er å være omringet med mennesker som vil deg godt. Som sprer ny god energi som kan smitte over på deg. Vær med mennesker som får frem det beste med deg. Gjør ting du liker, med det mener jeg, dersom jeg har en dårlig dag hvor humøret mitt er nede, trekker jeg opp bloggen å leser kommentarene deres. For det gir meg så utrolig mye ♥ Å ha en dag hvor du ikke alltid er positiv, er ganske så normalt. Du har alltid nedturer i livet hvor du føler at ting kanskje ikke er så bra. En dag så er livet fantastisk, mens andre dagen føler du kun for å ligge i sengen. 

Vil du at Jessie skal få valper? Nei. Jeg tror at hvis Jessie hadde fått valper ville jeg ikke klart å gi de vekk, eller selge dem. Jeg ville endt opp med 7 hunder i huset, om ikke flere. Det ville vært fint med flere hunder som Jessie i huset mitt, selvfølgelig ♥ Men jeg tror ikke jeg har nokk kunnskaper til  å oppdra en hund på egenhånd. Nå har jeg alltid hatt min kjære mor vedsiden av meg som har oppdratt Jessie. Mamma er utrolig flink med hunder og hun vet hva hun skal gjøre i de forskjellige situasjonene. 

Hvordan klarte du å finne deg frem til hvilken person du egentlig er? Jeg likte dette spørsmålet veldig godt, takk. Jeg tror at i alderen 12 - 18 år er du i den fasen hvor du er mest forvirret over hvem du egentlig er, hva du vil i livet og hva som er viktig. Jeg kan ha helt feil, men det er personlig hvordan jeg følte det rundt den alderen. Jeg føler det slik at man aldri helt får vite hvem man selv egentlig er, ingen dårlig ting overhodet. Nettopp fordi alt forandres med tiden. Du får nye venner, flytter til en ny plass, skaper nye minner og kanskje finner deg en kjæreste som du skal forholde deg til. Alle disse forandringene har en stor betydning på hvem du er som person. Det er alt for mange som sitter med tanken om å være en kopi av en annen person, gjøre en ting fordi vennen din gjør det. Ikke følg etter andres fotspor! Så lenge du er lykkelig, vær deg selv og gjør det du selv vil. Uten å bry deg om hva andre mener og syns. Den eneste personen som kan forandre på om du er glad eller ikke, det er deg selv. Å finne ut hvilken person man egentlig er, er en reise. Nøkkelen til å finne ut mer om deg selv er å være den beste versjon av deg selv. Det er trossalt ditt liv, ingen andre sitt. 

What was your goal number of readers when you first started bloging? I never had a goal. My goal was just make people happy. im just liking make my own diary. 

Nevn tre ting du savner med å være barn.

1. Ansvar - Nå tenker jeg ikke på å ha ansvar for bloggen jeg driver med, eller hunden min. Men det å ha et ansvar ovenfor meg selv. Regninger, om det skjer lekkasje - må jeg ringe for å få noen til å fikse det. Jeg sier ikke nå at dette er noen problemer for meg, men som barn, var ikke dette mitt ansvar.

2. Tanker - En annen ting er tankene. Jeg blir aldri kvitt tenkingen, det er alltid noe som dukker opp som jeg er nødt for å huske eller fikse.

3. Bruke tiden min på det jeg vil - Som barn våknet jeg opp, satt meg på sengekanten å spurte meg selv "hva skal jeg gjøre i dag?" jeg hadde ikke kjæreste,  eller jobb. Alt jeg hadde var mamma, pappa og en lillesøster. Jeg har aldri våknet opp som voksen, satte meg på sengekanten på en lørdag og spurt meg selv "hva skal jeg gjøre idag? jeg har ingenting å gjøre". Jeg savner å ha tiden til akkurat hva jeg vil, og la tankene tenke som de vil. Savner også veldig at mamma ikke rydder rommet mitt lenger, haha!