hits

A rich brick red

INNLEGGET ER SPONSET AV LOOK BY NORWAY
 


WITH GOOD BOY BAGS YOU'LL
HAVE ENDLESS OPTIONS

 

♥ ♥

Da jeg postet noen bilder av den svarte vesken og fortalte at jeg måtte ty til samme veske - bare i rød, var det noen av dere som ønsket et lite innlegg om denne vesken også. Here it is! Av en eller annen grunn får jeg en skikkelig London følelse av selve fargen og utseende på vesken! Jeg elsker det, og det føles godt å endelig få inn litt flere farger i garderoben. Look By Norway har et helt fantastisk utvalg av vesker, og jeg er sikker på at jeg kommer til å gå til innkjøp for flere. Kanskje neste gang en reiseveske? Jeg har virkelig behov for en større veske nå som jeg blir å reise en del fremover. Vi får se! 

Lbyn har forresten masse tilbud de kjører nå, så jeg anbefaler dere virkelig å ta en titt. Mine topp to favoritter: Quilted bag RedQuilted bag Black. Jeg har også fått øynene opp for Lycke Weekend bag og Lycke Shopper! Så sinnsykt fine. De er satte rett på ønskelisten! 

Introducing.. Gucci bloom

GUCCI BLOOM REMIND ME OF A BEAUTIFUL FLOWER GARDEN..

Si hei til min absolutt nye favoritt parfyme! Eller, den er i hvert fall på topp 5 blant parfyme kolleksjonen min. Ellers syns jeg Hugo Boss - The scent for her, lukter amazing. Kan skrive et lite innlegg om den også, hvis du skulle ønske det? Uansett, Gucci sin parfyme, The bloom, minner meg om en hel blomster eng. En veldig frisk duft som varer lenge på huden. Jeg elsker den som en hverdags parfyme. 
 


 
 

..som dere kanskje allerede har merket, er jeg veldig opptatt av å ha en parfyme til en hver anledning. Fest, hverdag, jul, vinter, høst.. you name it. Haha, og det behøves absolutt ikke! Jeg bare føler det gjør noe med stemningen, i tillegg går jeg veldig fort lei av dufter, så derfor syns jeg det er fint å variere litt. Det eneste jeg har å påpeke med Gucci bloom; når du først sprayer parfymen på deg selv, lukter det veldig tung blomstrende duft- men så går den over til en lett  og frisk duft. Jeg vet ikke helt jeg, men jeg kunne stått over den tunge duften, for det er jeg ikke så veldig glad i på hverdager. Men som sagt, det demper seg! Og da er den helt nydelig. 
 

WHAT'S YOUR FAVORITE PARFUME? 

Adidas Cloudfoam

..WHITE AND PINK LEATHER SNEAKER ❥

Hei hei! Som jeg tidligere nevnte tok jeg en snartur til byen, og der ble disse skoene med hjem. Føler det alltid er slik; du "skal bare" ha noe, også ender du gjerne opp med et helt nytt garderobeskap. Haha! Nei, men jeg trengte virkelig noen hvite sneakers. Disse er perfekt til å ha med på jobb, eller bare på en helt vanlig hverdag. Det er ikke ofte dere ser meg med høye hæler for å si det slik, jeg hater det. Om jeg skal ut på byen eller noe annet spesielt, så kanskje. Men aldri ellers. Om du ønsker å se hvordan jeg likte å style antrekket mitt med Adidas skoene, så finner du link til innlegget her

Pretty lingerie makes it all better


· MONDAY IS FOR SHOPPING ·

 

. . . 

Hei og god ettermiddag! Jeg er litt tregt ute med alt i dag, så nå må jeg bare være effektiv resten av dagen. Jeg har blant annet to videoer som skal spilles inn og som må redigeres ferdig, helst i dag. Men sånn går det, når man velger å shoppe tidlig på dagen! Haha! Jeg tenkte egentlig bare komme med et aldri så lite tips: nemlig dette undertøyet fra Lindex. Jeg ble helt sjokkert da jeg så det, for jeg går aldri innom Lindex ellers - aldri. Men herregud for et fint utvalg av undertøy de har fått. Billig også! Jeg skal helt klart dra tilbake å handle samme undertøys-settet bare i svart, og kanskje det gjennomsiktige settet. 
  

Jeg vil ellers rette en stor takk til alle dere fantastiske lesere som gir meg komplimenter, som linker til bloggen min på deres egne, som gir meg full støtte og motivasjon. Dere skal vite en ting, jeg setter pris på hver og en av dere. Tusen hjertelig takk for at dere er der, og det mener jeg av hele mitt hjertet. Tusen millioner takk. 

Leather loafers with gold details


. . A U T U M N  I N  A  B O X  R I G H T  T H E R E  ❥

 

. . . 

Er det en ting jeg er sikker på, så er det at disse slippersene kommer til å bli med meg for en lang stund. Du kan se hvordan jeg stylet disse i innlegget her! De er så simple, og kan brukes til så og si alle antrekk. Dere skal få se masse nye antrekk med disse på, og jeg gleder meg til å vise. Og når vi er inne på loafers, snakk om en god dupe til Gucci sine sko. Prisen på Gucci sine sko er stive, så dette var et litt billigere alternativ! Min tanke til disse slippersene er at de kun er populære denne høsten, så drar de ut av trenden. Jeg håper selvfølgelig ikke at det skjer, men det er typisk. Og om det skulle skje, er det godt å ikke ha brukt så alt for mye penger på et par sko!
 

WHATS YOUR FAVORITE PAIR OF SHOES?

Most worn, most unique, most special to your heart, whatever. Why are they your favorite pair?

I ♡ MY NEW CAMERA· SONY ALPHA A5100 ·


. . .

Heei! Etter mange spørsmål med kamera, tenkte jeg det var på tide å vise dere litt av det nye kameraet mitt. Som dere helt sikkert vet, har jeg vært en tidligere Canon følger, og er det fremdeles. Men nå følte jeg det var på tide å teste ut litt andre ting også! Med andre ord, har jeg fått øynene opp for Sony sitt lille søte kamera. Valget stod mellom en Olympus Pen, og dette. Valget ble egentlig simpelt, og jeg angrer ikke et sekund ❥
 


..Jeg elsker hvor stilrent og klassisk kamera er. Hvitt som passer til uansett antrekk! Ikke bare ser den veldig fin ut, men det tar utrolige bilder, samt video! Når det er sagt, er det svært uvant å gå fra Canon til Sony, jeg syns innstillingene er litt tungvindte, noen av de. Men med det samtidig så mye enklere! Nå slipper jeg alltid å måtte koble kameraet til pcen, for så å overføre bilene fra pcen og til telefonen. Nå kan jeg bare slå på bluetooth og voila! Jeg kan rett og slett bare sende bildene rett over til Maccen eller Iphone uten problemer! 
 

WHAT'S YOUR FAVORITE CAMERA? XX

Double G

· GUCCI ·

LEATHER BELT WITH DOUBLE G BUCKLE

  

..FROM MY LOVELY BOYFRIEND, THANK YOU XX 

Dere skulle sett smilet når denne dukket opp på døren, jeg hadde absolutt ingen aning om kjæresten en gang skulle klikke seg inn på Gucci sine hjemmesider å klikke "bestill". Når det er sagt har jeg sett på dette beltet x tusen ganger med han, så han viste typ at dette var noe jeg hadde ønsket meg lenge. For å si det på en veldig mild måte, jeg er verdens lykkeligste jente! 

Jeg gleder meg vanvittig mye til å style høst-antrekket med Gucci belte! Ja, jeg gleder meg faktisk til høsten kommer. Er det noe jeg har funnet ut, så er det at jeg elsker både høst og vinter. Sommeren er fin den også, men det er noe med høsten når bladene faller. Når du går å gleder deg til å se de første snekrystallene faller, og før du vet ordet av det er plutselig julen rett rundt hjørnet. Det er noe spesielt med det, som jeg elsker. 

My rings
RINGS IN ROSE GOLD
 
· JUST SOME OF MY FAVORITES ACCESSORIES ·

Ringer er kanskje noe av det jeg elsker mest å ha på meg. Føler meg vanvittig naken uten. Som dere åpenbart ser, har jeg uheldigvis ikke de fineste neglene å skryte over - så jeg føler på mange måter at et par fine ringer hjelper. Jeg vet ikke om flere kjenner seg igjen, men herregud så stygge negler man får av å jobbe i klesbutikk?! haha! Nei, jeg får rett og slett søke meg litt frem på nett å se om det er noe som kanskje kan hjelpe meg. 

Tilbake til ringene fra godeste Thomas Sabo! Jeg bare elsker den spennende og tidløse designet som kan kombineres med det meste. Kvaliteten er av de beste, og jeg har enda ikke fått en skramme på noen av ringene jeg kjøpte for 3 år tilbake. Ikke et sponset innlegg, rett og slett bare en ren anbefaling fra meg til deg! ❥

Trying out something new


 

SPONSET PRODUKT FRA HEXASHOP

 

TEN MINUTE TAN ❥
ALLOWS YOU TO SHOWER JUST TEN MINUTES AFTER APPLICATION

Nå tenkte jeg å teste ut denne lille godsaken (Ten minute tan) som ble tilsendt i posten av verdens godeste Hexashop! Herregud, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så pakken. Som sagt kan jeg ikke gi noen særlige omtaler riktig enda, da jeg ikke har prøvd den før. Men jeg gleder meg, for det høres ganske sykt ut å kunne dusje etter kun 10 minutter. Altså, er det virkelig mulig? Trust me, dette blir spennende. Flere som gleder seg til å høre om den virkelig funker? Xx

Balloons, confetti & happiness

 


· FESTIVE PARTY DECORATIONS ·
SILVER & WHITE ↵

 
SPONSET FRA FESTKOMPANIET <- PS: de har et stort januarsalg nå.


CONFETTI BALLOONS KIT HERE // NUMERAL FOIL BALLOON HERE // WHITE AND SILVER BALLOONS HERE & HERE
(KATEGORI: PYNT TIL FEST -> BALLONGER)

 

THERE IS MUCH TO CELEBRATE

Hei fineste dere! Er dere klar for å lese litt fest og feiringer? For min del blir ikke det fest med alkohol inni bildet selvfølgelig, med tanke på at jeg ikke ønsker å promotere alkohol på noen måter (samt så vet jeg ikke om det er lov). Haha, uansett. Nå har jeg vært så ufattelig heldig å få et samarbeid med festkompaniet, noe jeg er super takknemlig for. Ikke minst passet det meg midt i blinken da jeg har så mye å feire. ♥ Det kommer muligens en video til dere senere ikveld, eventuelt imorgen hvor jeg viser dere alle tingene jeg har fått. Men nå i første omgang tenkte jeg bare vise dere mine absolutte favoritter. Herregud så masse fint, jeg er helt overveldet. Gleder meg enormt mye til å vise dere alt jeg fikk, om dere ønsker å se - følg meg gjerne på youtube kanalen. Jeg kommer ikke til å poste videoen her på bloggen, så om du vil få med deg en fantastisk "first impression" av festkompaniet sine produkter - følg med på kanalen HER

 Nå skal jeg og kjæresten vaske, rydde og ordne litt i leiligheten for det ser ikke ut her, det er et mareritt akkurat nå (okei, ja jeg overdriver). Men rot er virkelig det verste jeg vet om, i tillegg får vi besøk veldig snart - så yess, her skal det vaskes. Etter det er jeg nødt for å få redigert videoen til dere, så for øyeblikket er jeg ganske stresset. Mulig dere klarer å både merke og se det på måten jeg skriver.. sorry. Men jeg håper dere er spente og giret på video, ikke minst vil jeg bare takke for en kjempe god respons fra dere! Jeg setter sinnsykt mye pris på det. Som en liten takk; er det noen som har interesse for Giveaways? Skriv "JA!" i kommentarfeltet hvis du ønsker det.

Ebay haul - August

Oval Stiletto Nais

Først og fremst: jeg vet det er mange forskjellige meninger om disse type negler rundt omkring. Mange syns man ser ut som et dyr med disse på, men vet dere hva? Jeg syns det er pent. Og jeg bryr meg såppas lite om hva andre mener. Så lenge jeg selv liker det, så bruker jeg det. Det eneste minuset med disse neglene er at de faller av lett. De varer kanskje i noen få dager, kommer ann på hvor flink du er til å ta godt vare på de. Jeg er alltid en kløn, og vær eneste gang når jeg holder på med studiolysene mine, faller de av. Jeg aner ikke hvorfor. Ellers ser de helt smashing ut, i tillegg følger det med 500 negler i en pakke, så hva gjør det da at de faller raskt av? Ikke betalte jeg særlig mye heller.


Pom poms

Bestilte 2 pom poms, en i grå og en i hvit. Jeg syns det er skummelt å bestille slike ting over Ebay, men ble overraskende happy når jeg fikk pakken. Det er falsk pels, og ser vanvittig fluffy og fin ut. Helt ærlig forventet jeg meg de "stygge" pom pomsene med korte hår, vet ikke om dere har sett de? Men jeg syns ikke de er fine. Jeg hadde desverre ingen bilder av begge to på nær hold, men på dette bildet kan dere se jeg blant annet bruker den hvite hengende på bomber jakka mi! Har litt lyst å bestille enda flere, haha. Kanskje i noen andre farger også? 


Latex flowers

De rosae er kjøpt på butikk, altså ekte roser. Grunnen til at jeg legger disse opp, er slik at du kan sammlikne disse med bilde helt øverst (som er fra Ebay) - altså, det er nesten ingen forskjell?! Gjett om jeg skal kjøpe meg et par falske blomster i rosa også, for jeg trodde virkelig ikke forskjellen var så liten. Den eneste forskjellen hittil er at de rosae rosene er kastet for lengst - de hvite står enda like pent på bordet. Jeg ser ingen grunn til å bruke haugevis med penger på blomster vær eneste uke, når du kan kjøpe et par blomster i forskjellige farger for under 200 lappen som varer evig. 

 

Are you ready for Halloween?

// I samarbeid med Partyking


H A L L O W E E N  I S  C O M I N G . .
. . A R E  Y O U  R E A D Y ?
 

· HUGE HALLOWEEN HAUL - COMING SOON ·

Gjett hvem som skal dekorere leiligheten klar for Halloween? Jo, meg! Som jeg nevnte i et tidligere innlegg ønsket jeg å virkelig kjøre inn i oktober måneden med en god start. Slike "fester" gjør meg så vanvittig glad, og Halloween er jo en sinnsykt gøy tid på året. Kjenner jeg aldri kommer til å vokse fra det. Kanskje blir jeg ikke gå knask eller knep, haha, men jeg skal virkelig kose meg med mine nærmeste venninner. 

Nå har jeg akkurat spilt inn en Halloween haul med partking.no, som skal komme ut på søndag. Kommer ikke til å snakke så veldig mye om hvert produkt, for da ville vidoen blitt evig lang - dessuten, vil dere jo se hvordan jeg bruker de forskjellige tingene under sminkelookene for Halloween som muligens kommer i neste uke. Helt spørs hva dere ønsker. Men dere, nå er jeg så spent og sitter å smiler fra øret til øret. Jeg klarer ikke vente med dekoreringen mer, så jeg skal fikse leiligheten nå! Vi snakkes imorgen ♥

Autumn news: black lace bralette

BLACK & FEATURES FLORAL LACE
STRAPS BELOW THE BUST ↵

Et mer komfertabelt undertøy skal du lete lenge etter. Jeg vet ikke hvor mange par jeg har av disse, men det begynner å samle seg opp. Bh uten padding er en sikker vinner for meg i høst. Ser for meg at denne vil passe godt sammen med en utringet skjorte! Skal prøve å ta noen antrekksbilder til dere, så dere får se hva jeg mener. Jeg er så usikker på hvilken stil jeg egentlig har; noen ganger foretrekker jeg det mest sexye, mens andre ganger går jeg får klassisk og elegant stil. Den ene dagen kan dere altså se meg i bodysuit og krøllete hår, mens i andre øyeblikk kan jeg være den som går med lang kjole og kåpe. Hvilke av disse stilene kler meg mest? må jeg velge? kan jeg stå midt mellom disse to? Jeg liker så alt for mange forskjellige stiler - luksusproblemet. 

Det føles rart å prate om høsten når man sitter i 24 varmegrader, altså.. burde ikke forkjølelse og skjerf komme inn i bildet snart? Haha, ikke at jeg savner det så fryktelig mye. Som finnmarking er jeg vant til at kulden kommer snikende inn på i august/september måneden. Selvom høsten ikke er her riktig enda, så vet vi alle at den er rett rundt hjørnet. Derfor har jeg valgt å dele mange av mine høstfavoritter. Parfymen og leppestiften fra Chanel blant annet.
 


 
BRALETTE FROM: FOR LOVE & LEMONS

 

· LIFE UPDATE ·

I dag har jeg vært en snar tur på jobb, møte og ikke minst Bellaklinikken. Det har vært litt av en heftig dag, i tillegg har jeg drøssevis med skolearbeid å gjøre utover kvelden. Men vet dere hva? Jeg klager ikke. Det er så vanvittig deilig å kjenne dagene går fremover. En ting jeg skammer meg litt over - jeg har vært forferdelig dårlig å gi dere tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Vil bare beklage litt for det, jeg føler det er en viktig del av jobben min. En viktig del som ikke har blitt gjort. Jeg lover av hele mitt hjerte at jeg skal svare på alle kommentarene deres i kveld. Det skal ikke skje igjen! Tusen hjertelig takk for alle de snille og flotte kommentarene og tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg setter pris på hver og en av dere. 

Isabel Marant

 

FAVORITE PAIR OF SNEAKERS

 Er det snakk om hvilke sneakers jeg tar på meg, er det et enkelt valg. Isabel Marant er mine absolutt favoritt sko! Jeg er ganske sikker på at det vil komme inn et par nye Isabel Marant Sneakers i sko hyllen. ♥ Jeg elsker synet av masse sko, altså.. det er faktisk en negativ ting med meg; jeg bruker alt for mye penger på sko. Haha! Har du noen favoritt sko? Fortell meg gjerne! Investerer gjerne i et par fine og gode sko.

Nå skal jeg og noen venninner ta en liten drink å feire sommeren, kanskje dra på konsert senere, vi får se. Jeg har forsåvidt masse å gjøre i morgen så har lagt meg selv et lite løfte - kun noen glass vin (for en dårlig vits). Snakkes! 

Biker CrushFAV JACKET

En av mine nyeste jakker som kom i posten for litt siden, hadde nesten glemt av at jeg ikke hadde vist dere den. Kommer flere antrekksbilder ut imorgen med denne herligheten. Jeg tror det kommer til å bli en stor favoritt når sommeren begynner å forsvinne! 

Resten av kvelden skal brukes på fotball kamper med kjæresten, må vell vise litt interesse av det han også liker, selvom jeg ikke er så veldig stor fan av det. Hehe, men det er koselig. Merker at jeg blir litt med i kampene av og til "faaen.. det var nære på!". Er det forresten mange av dere som skal på Palmeshus her i Kristiansand? 

Giveaway med Caseapp

// sponset innlegg

THANKS TO CASEAPP FOR SENDING THIS - IM IN LOVE

I dag har jeg vært i dyreparken med noen av de fineste menneskene jeg har i livet og etter en lang og slitsom dag, var det en stor glede å komme hjem å sjekke postkassen. Dere aner virkelig ikke hvor lenge jeg har gledet meg til å få sette på noen nye deksler. Som dere helt sikkert har skjønt, er det skjeldent jeg kjøper deksler og skins hvor som helst. I over 1 år har jeg kun brukt skins/deksler fra Caseapp. Grunnen er enkel: det ser smashing ut, beskytter tingene for riper og varer lenge uten at de ser slitt ut. De forrige dekslene mine fra Caseapp ser fremdeles ut som om det ble kjøpt igår - amaaazing! ♥ Jeg er utrolig takknemlig for å få sjansjen til å anbefale dere om noe fint, men også bra. - KVALITETEN PÅ DEKSLENE & SKINSENE - 

Jeg sa ikke noe særlig om kvaliteten til dere sist gang, men etter å ha brukt både skins og deksel fra Caseapp, kan jeg love og garrantere med hånda på hjerte at de sitter godt fast (det er ikke slik at dekselet flyr av telefonen om du mister det i golvet, eller at skinsen på maccen starter å løsne) - de sitter virkelig på. Jeg skal ærlig innrømme å si jeg var litt bekymret i det jeg skulle rive av skinsen på Macbooken min da jeg tidligere har opplevd å måtte slite med å få vekk det resterende limet - men det gikk med glans! Ikke noe skitt av lim etterpå! Maccen var så god som ny uten en eneste ripe. 

- VELG DITT EGET DESIGN - 

En stor grunn til hvorfor jeg alltid går til Caseapp og bestiller deksel & skins er nettopp fordi det finnes et super godt utvalg. Ikke bare har Caseapp sine ferdig designet deksler/skins, men du har også muligheten for å designe de slik du vil. Du kan legge på dine egne bilder av deg og dine nærmeste, av kjæledyret ditt eller rett og slett bare lage noe helt eget med farger og tekst. De lager skins og deksler til Iphone, Samsung, Ipad, Ipod, Pc Laptops, HTC og Nokia - fikk jeg meg meg alle nå? De har ihvertfall et veldig bra utvalg!

- OM CASEAPP & LEVERANSE - 

Caseapp er et svenskt firma som også driver det kjente stickit. Det inngår alltid moms og fri frakt i den oppgitte prisen slik at du ikke får deg en overraskelse når pakken kommer i posten. Caseapp har en veldig oversiktig nettside, som gjør det lett å finne fram til det du måtte ønske. Produktene er billig og av god kvalitet, Leveransetiden er på 3-7 dager og du har 14 dagers angrerett. Det er veldig god kundeservice å veldig lett å komme i kontakt med dem. Jeg kan garantere deg en TRYGG HANDEL.FOR Å DELTA I KONKURRANSEN 

Jeg har fått gleden av å kunne gi en av dere en kode slik at dere kan bestille et valgfritt produkt fra Caseapp, sjekk gjerne ut nettbutikken her. 

For å delta er det bare å følge meg på instagram her, og kommentere under dette innlegget med deres mail adresse slik at jeg kan kontakte vinneren. 

Ønsker dere masse lykke til! Vinneren trekkes neste Tirsdag. ♥

Addicted
TRIWA, MICHAEL KORS & DANIEL WELLINGTON
 
- SILVER, GOLD, BEIGE & BLACK -
 WHAT`S YOUR FAV? 

Oh my god, det var virkelig godt å se to nye Triwa klokker i samlingen min. Som dere sikkert vet er jeg vanvittig dårlig på å spare penger, ser jeg noe fint eller noe jeg vil ha så kjøper jeg det uten å tenke over det. Her om dagen fant jeg meg en leilighet som var dødsfin, helt perfekt! Det var altså på nippen til at jeg ringte mamma for å fortelle at denne ville jeg ha, uten tanke på hvor mye penger den kostet. Alt av tanker sperres ute dersom jeg ser noe jeg virkelig ønsker, jeg har ingen begrensninger. Luksusfellen neste, vi snakkes der. 

Hjelp! Hvordan spare penger på en lur måte?

3 New Luxury Loves

 CHANEL & ELIZABETH ARDEN

Flere enn meg som elsker Chanel og Elizabeth Arden? Jeg syns produktene er helt fantastiske og passer meg ypperlig. Nå skal ikke jeg uttale meg så veldig mye om billig sminke, men personlig syns jeg ikke de funker like bra. Det finnes selvfølgelig mange dupes hvor de faktisk er bedre, men har aldri turt å prøve meg frem riktig enda. Sminke er en stor interesse for meg så jeg tar gjerne i mot tips dersom dere vet om noe billig, men gode produkter.

Har du noen sminkefavoritter? 

A couple that wears Triwa together


..STAY TOGETHER

Hvor søte er ikke disse nye Triwa klokkene? Vi dro innom kjøpesenteret en liten snar tur, egentlig for å handle middag. Så spottet vi disse klokkene, selvfølgelig. Vi prøvde klokkene, gav hverandre et smil og kjøpte de uten noen tvil. Å ta samme tattovering er ikke noe for meg eller han, vi er ikke særlig fan av tattoveringer (ikke missforstå, ingen hate mot de som har det. Syns selvfølgelig det kan se dødsbra ut, men er ikke noe vi ville gjort selv på kroppen vårs). Men å ha litt av samme ting kan bety mye for oss, ikke minst syns vi selv det er litt søtt! haha! Vi er så ulike som personer, og har overhode ikke samme stilen, så når vi først ser noe vi begge liker, er det ikke så mye annet å gjøre. 
 


 
KLOKKENE ER KJØPT HOS BJØRKLUND 
LOVE LOVE LOVE

Når det er sagt, fikk vi svi av litt ekstra kroner igår, like greit. I dag er planen det stikk motsatte, siden det er så nydelig vær ute, blir vi garantert finne på noe koselig ute i solskinnsværet. Jeg håper på en liten joggetur, elsker å jogge med kjæresten. Han er helt syk på kondisjons treninger, og så klart elsker jeg å bli pushet. Akkurat nå savner jeg et bitte lite savn av Buskerud. Jeg savner nydelige Gol med de flotte gå turene, fine Hemsedal med afterski.. Jeg savner alle de flotte og herlige menneskene. Kanskje på tide å ta en spontantur til Gol soon?! Vi får se ♥

 

Konkurranse: Vinn et eget designet deksel/skin

Annonse  


ON MY IPHONE/MACBOOK

MACBOOK SKIN & IPHONE CASE FROM CASEAPP

I SWEAR ON MY CHANEL 

Hei skjønninger ♥ Hva er vell ikke bedre enn en liten konkurranse på bloggen? Dere kan altså vinne et skin eller deksel til pc`n / telefonen din. Jeg er helt forelsket i skattene som dukket opp i postkassen min for noen dager siden. De kommer til å bli flittig brukt hos meg! Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen om et eget designet deksel / skin fra Caseapp er å legge igjen en kommentar med navnet ditt og email addressen din. Lykke til cuties. Del gjerne innlegget! Jeg og Caseapp trekker vinneren 16 November, altså om 1 uke!

PS: ikke glem at jeg har en rabattkode som gir dere litt rabatt ? BENEDIKTENP20

Do you want "To Die For" swimwear?

I samarbeid med Todiefor


BILDER HENTET FRA WEHEARTIT

Det er ikke lenge siden jeg nevnte det til dere, men jeg sier det igjen: jeg har de mest fantastiske leserne. Med dette har jeg klart å inngå en liten avtale med Todiefor, slik at dere får gratis frakt med koden "BENEDIKTEPORSANGER". Jeg har med andre ord ikke fått en bikini sponset eller penger for å skrive om dette, it`s just for you. Much looove. 

 

Push up strapless bra - review

THE BEST STRAPLESS BRA EVER // UPBRA (ANNONSELENKE)

Jeg klarte ikke vente til i morgen, jeg er bare nødt for å vise dere denne herligheten jeg fikk i posten for noen dager siden. Altså, dette er min absolutte favoritt. Det jeg egentlig ville si: imorgen legger jeg et innlegg ut om akkurat Upbra sine BH`er. Hvor jeg forteller litt om hvordan den sitter på, og hvordan nettsiden til Upbra er. Ja, jeg vet.. det er kanskje ikke lett å tro på ting som er sponset, men dere må også huske at jeg aldri ville ledet dere frem til et dårlig produkt. Jeg satt faktisk lenge (som den egoisten jeg er) å lurte på om jeg skulle holde denne skatten hemmelig for meg selv. Haha! 

Følg med i morgen, og i mellomtiden kan dere sjekke ut Upbra sin hjemmeside her

Ready for sunny days-s-s

Birkenstock 

Sommeren er virkelig her, på sitt aller beste! Det tok meg ikke lang tid før jeg stod opp fra sengen og var midt på stranden - ja, vi er på stranden idag også. Føler det ble mye strand snakk, over til noe annet. Jeg vil bare fortelle dere hvor sinnsykt gode disse sandalene er. Birkenstock sandalene kan virkelig brukes til så og si alt. Personlig syns jeg ikke de er særlig fine, men veldig komfertable etter å ha gått de ut litt. Jeg kan fort finne på å ta meg en enkel ripped jeans med disse, eventuelt sånn som nå. 

It`s in the details

Ringer fra Thomas Sabo // Klokke fra Michael kors

God ettermiddag dere! ♥ Er det en ting for meg som er et must innen shoppingsrundene mine, så er det deffinitift småe detaljer. Elsker alt av klokker, ringer og søte smykker. For noen uker tilbake var jeg i Sverige å fikk shoppet litt. Kjøpte blant annet 3 nydelige ringer, du ser en av de på bildet ovenfor. Ringen er fra Thomas Sabo ♥ Denne gangen gikk jeg for rosegull, nettopp fordi jeg eier veldig få av dem. Påtide med en ny liten samling i smykkeskrinet mitt. 

Husker dere forresten at jeg snakket om ny leilighet? evt gå til innkjøp av det? For øyeblikket ser det ut til at jeg endelig har funnet drømme leiligheten. Å kjøpe en leilighet/ hus i en alder av 21 år er kanskje tidlig, men jeg er også stolt over å kan klare det. Har tittet utrolig mye på interiør ting, det er så mye fint! Jeg gleder meg. 

S2Wear - rabattkode


S2WEAR // INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Nå har Sebastian endelig åpnet opp nettbutikken sin, jeg har vært spent på dette så lenge. Kjenner jeg smiler fra øret til øret. Vet at mange av dere også har ventet på at nettbutikken skulle åpnes, så det betyr mye å fortelle dere at den er i bruk nå. Nettbutikken finner du HER.

S2Wear er knyttet til oss alle, for oss som driver på med fitness, for de som trener crossfit, for de som trener styrke og for de som liker å jogge. Dette er noe jeg spesielt elsker ved merket. Alle kan gå i det. ALLE. Dette er snakk om å ha troa på seg selv, godt eller dårlig trent - you can do it. Jeg har en høylivt tights som går rett over navlen - helt perfekt. Den sklir ikke av og former seg bra etter kroppen. Størrelsene er normale, bruker du M så velger du M i tightsen også. Og for dere som lurer på med kvaliteten -  dødsgod. De holder seg lenge, og har et veldig sterkt stoff. Samt noe av det viktigste av alt - tightsen er ikke gjennomsiktig.

Ps: en liten rabattkode til dere "SEBASTIAN" gir deg 10% avslag i kassen. 

SOMMERKOLLEKSJON ⭐️ 💎

CAMILLA PIHL - SOMMERKOLLEKSJON

BLACK STAR 

Armbånd i forgylt sølv 925s med stjerne og sort onyx. 

THE MAGIC STAR

Armbånd i forgylt sølv 925s med stjerne og turkis howlitt 

MY NEW BABIES

Så vakre og nydelige armbånd. Den nye sommerkolleksjonen til Camilla Pihl er virkelig helt amazing! Gleder meg til å ta på en enkel sommerkjole med disse armbåndene til. Som dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg alt som er simpelt. Begge armbåndene sklir rett inn i min egen lille smykkeoppbevaring. Gleder meg til å sette skjønnhetene sammen med andre armbånd! Happy girl. 

UPBRA

MY FAVOURITE BRA

Okei jenter, jeg sitter med hjerter i øyne. På en måte vil jeg holde denne skatten for meg selv. Haha, egoistisk. Men jeg er faktisk blitt sponset det fineste og noe av det beste jeg eier så langt. Stroppløs push up BH som sitter bedre enn alt annet. Hvert eneste ord som er blitt skrevet i dette innlegget er mine hundre prosent ærlige meninger. Trust me, kjøp den. Du vil komme å takke meg etterpå. 

 SILIKON OG STRAMMING

Som dere helt sikkert ser, silikon på paddingen som gjør at bhen skal sitte godt og holde puppene på plass. Dette er en genial løsning for oss som alltid må rette på puppene. Så takknemlig og glad for at det finnes mennesker som har funnet opp dette. Strammingen er det mest geniale jeg noen gang har sett. Det fulgte med et par stropper til bhen, men jeg har alltid hatt ønske om en god stroppløs bh. Nå har jeg tatt av stroppene som skal være over skuldrene, da er det fint å ha en annen plass å stramme. Under puppene! Yes babe. Den strammer opp til en skikkelig naturlig og fin kløft. Wow. Nå sitter jeg med hjerter i øynene igjen. Haha, elsker UpBra av hele mitt hjerte. Jeg forguder dere. 

 SILIKON BÅND

Rundt hele bhen er det silikon bånd som forhindrer at bhen skal skli ned. Silikon båndet rundt er desidert noe av det som gjør at jeg er inlove. Har prøvd så ufattelig mange bher, selv med silikon bånd, men fremdeles ikke funket for meg. Enten er de vonde å ha på, klør og skraper. Altså, det gjør ikke UpBra sine bher. Den sitter en hel kveld med dansing, hopping og løping. Jeg tror faktisk ikke jeg trengte å rette den en eneste gang? Syyyyykt. Det er helt fantastisk bra. Give me more of these. 

 BUY IT

Du finner nettsiden til Upbra HER dersom du ønsker deg verdens fineste bh. Spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skal jeg prøve å svare mitt beste. For de som er interessert hyl ut, så skaffer jeg dere en liten rabattkode :-) Have an uplifting day! And remember "how far you take it?..is up to you!

THE PERFECT ONEGOLD NECKLACE

Måtte trå til med et nytt smykke. Elsket kombinasjon med disse to fargene, ahh! Dette vil bli mye brukt til sommeren. Det er jeg sikker på. Uansett, photoshooten gikk overraskende bra, og vi hadde det like morsomt som alltid. Jeg føler meg så sinnsykt komfertabel forran kameraet - og det er deilig. Følelsen av å være fornøyd med seg selv. Det er så absolutt ingenting jeg vil endre på når det gjelder kroppen min. Håper at flere sitter med samme følelse som meg! 

// PS: dont`t forget my give away!

FLORAL MACBOOK CASE

SUMMER, IM READY! 

Et sommerlig design på macbook´en eller marmor? Hm, jo takk begge deler. Men nå måtte jeg faktisk bytte over til mitt nydelige floral dekselet. Det er snart sommer, og jeg syns faktisk dette er finere. Både jeg og pc´n min er klar for sommeren nå. Vi gleder oss! Nå skal jeg lage meg en god kopp med te før jeg setter meg ned med litt mailer. Vi snakkes senere søtinger, kos dere masse i dag! 

EBAY HAUL

STUFF FROM EBAY

Endelig er pakkene kommet. Jeg er i himmelen, og gleder meg virkelig til å åpne alt opp. Før jeg åpner de, sitter jeg å vurderer en videoblogg. Men vi får se.  Det kommer iværtfall et lite innlegg om hva jeg har kjøpt, dersom det skulle være ønskelig selvfølgelig. Ebay er super genialt og man får veldig mye til en billig penge! Storfornøyd med alt jeg har kjøpt, ingenting kunne blitt bedre. Rask levering, alt funket som det skulle og jeg sparte minst 400,- på dette.

PS: don`t forget my give away! 

Work that ass offTIGHTS FRA S2WEAR (SPONSET) // SKO FRA ADIDAS 

Har fått verdens fineste tights fra S2Wear, kommer mer om den i et litt senere innlegg. Vurderer å kjøre i gang en konkurranse, men først vil jeg høre hva dere syns om den. noen av dere som kunne tenkt dere en slik tights? kommenter i kommentarfeltet, så blir det kanskje en konkurranse til dere!  

Makeup brushes: Makeupmekka

MAKEUP BRUSHES FROM MAKEUPMEKKA

Har fått en del spørsmål angående sminkekoster, så da blir det et lite innlegg om det. Jeg har to store favoritter som alltid går igjen. Shelas og Makeupmekka sine sminkekoster er helt klart to store vinnere for meg. Skal vi snakke luksus VS. budsjett, så er makeupmekka helt klart et kupp. Billige sminkekoster kan være minst like gode som de dyre. Sverger til disse!

Børstene er silkemyke, og utrolig lett å påføre sminken med. Føles helt fantastisk. Endelig koster til en rimelig pris, som ikke sluker halvparten av sminken ved påføring. Kostene kan trygt vaskes uten at hårene skal falle av, og det er så absolutt en viktig ting. Sminkekoster bør vaskes ofte, så da er det viktig at kostene tåler en skrubb. Trykk HER (annonselenke) for å lese mer om Makeupmekka´s produkter og HER (annonselenke) for alle kostene jeg har. 

New in: Runwaydreamz

Holaaa ♥ Tenkte å fortelle litt om runwaydreamz shortsene siden det har vært en stor etterspørsel om det. De er virkelig de mest fantastiske shortsene jeg noen gang har hatt. Så absolutt verdt pengene. Mange stiller spørsmål angående shortsene, noe som er forståelig ettersom den er såppas dyr. Tenkte å ta for meg 2 ofte stilte spørsmål som går i repeat på bloggen og instagram. 

Er den veldig kort bak?

Her har jeg tatt et bilde til deg som viser hvordan shortsen min sitter på. Dette gjelder alle de andre shortsene. Nei, jeg syns ikke den er kort. Dekker det den skal dekke. Har sett mange gå med runwaydreamz shortser hvor man ser halve rumpa på de, tror enkelte shortser desverre er kortere enn andre. Jeg har vært utrolig heldig med og ha klikket hjem de som sitter perfekt. Usikker på om jeg kommer til å kjøpe flere over internett, ettersom jeg ikke kan svare på hva som er kort og ikke. Syns det er lite pent å vise rumpa til hele verden. 

Hvordan er størrelsene? 

Igjen, veldig varierende. Jeg er normalt en xs i klær - samme i disse shortsene. Etter mange kjøp har jeg funnet ut at alle shortsene som er low waisted er ganske store rundt midjen, så der ville jeg nokk gått ned en størrelse. 


 


 

 Hva syns du om størrelsen i Runwaydreamz?  Ikke glem konkurransen her.

New in: adidas

Favoritt skoene for øyeblikket ♥ Det er som å gå i joggesko, bare at disse er et hakk finere syns jeg. Både pent til hverdagsklær og treningsklær dersom du skal kle deg med en liten edge. Den sportye stilen er kommet for å bli. I vårkolleksjonen min er fokuset på klassiske plagg med en ny vri, sporty elleganse og nye kombinasjoner av ulike lengder og spennende volum. Sko samlingen og klesskapet skal denne våren bli fylt opp md mange nye skatter. Det er helt sikkert. 


- Gir en comfy og casual look - 

Likte du skoene?


Ellers i dag har jeg stresset som fy. Thomas har vært på jobb og fotball trening i hele dag, så da ble det mye å ta i egne hender. Både bilder av bloggen, husarbeid, mail og andre private jobb ting. Deilig følelse å vite at jeg har fått gjort alt ferdig til han kommer hjem, regner med han selv er sliten. Tenkte å lage litt mat på bordet i håp om litt kjærestepoeng, haha! Nå skal jeg dra på photoshoot å ta noen detalje og portrett bilder, gleder meg vanvittig mye. Som regel tar vi antrekksbilder og liknende, blir spennende å prøve noe nytt. Vi snakkes senere :-) Ps: ikke glem å meld deg inn i konkurransen her.