hits

Netflix and chill

. . W H A T  Y O U  N E E D  O N  A  S U N D A Y  

Som jeg skrev tidligere har vi kjøpt oss en ny tv, noe som er sinnsykt digg! Vi har jo tidligere hatt en kjempe liten en, noe som også passet svært dårlig inn i den store stuen vi faktisk har. Nå føler jeg endelig at vi ikke sitter flere km bak, haha. Det som er ekstra stas nå, er at tv'n har ambilight. Om vi for eksempel setter på musikk, så vil lysene som er koblet i tv'n dunke etter musikken. I tillegg til å bytte farge! Im in looove

I dag blir det Netflix! Er det ikke det søndager er til? Før hadde jeg mine største jobb-dager på søndagene. Jeg husker at jeg alltid små gruet meg litt, for det var virkelig et kaos av arbeid. Søndagen ble liksom den store "blogge dagen", mens nå er søndagene mer en skikkelig kose dag hvor jeg blogger om nøyaktig hva jeg vil. Nå skal jeg se litt på serier, blogge om den nye foundationen jeg kjøpte i går (les gårsdagens innlegg her) og kanskje bake noe godt til i kveld. 

♥ ♥

Last day to get -25% off!

SPONSET AV DESENIO.NO

· PICTURES: FEELINGS AND WAVE ·

Hei søtinger! Bare en liten påminnelse til dere som ønsket å bestille noe fra Desenio.no: i dag er den siste dagen hvor du kan bestille å få -25% rabatt med koden "BENEDIKTE25". Koden gjelder ikke handpicked / collaboration posters eller rammer. Bildene Feelings og Wave er mine favoritter! Følg gjerne @Desenio dersom du trenger mer inspirasjon ♥

Hi cuties! Just a little reminder: Today is the last day to use my code "BENEDIKTE25" to get -25% off your order at Desenio.no. Except for hanpiced -/ collaboration posters and frames. Feelings and Wave is my favorites! Follow @Desenio for more inspiration. 

Livingroom posters

SPONSET AV DESENIO

♥ ♥ ♥

Nå begynner virkelig stua å få sitt eget lille preg! Se hvor nydelig det ble med disse bildene på plass. Jeg er helt forelsket. Som dere sikkert har fått med dere, har jeg lenge leitet etter noe å ha på veggene, faktisk helt siden jeg bodde i Kristiansand! ..Og nå har Desenio levert flotte grafiske plakater og posters til meg. Det var vanskelig å velge i det store sortimentet deres (så sinnsykt mye fint), men jeg er døds fornøyd med hva jeg endte opp med. Jeg er veldig glad i bilder med tekst, som dere sikkert har funnet ut. Jeg gikk for to lekre gull rammer med bildene "feelings" og "wave" som jeg kunne ha i stua mi. Jeg har disse i størrelse 50 x 70! I tillegg til dette ønsket jeg en plakat som enten kan henge over nattbordet på soverommet, eller settes pent på et bord for å piffe opp interiøret! Jeg valgte bildet "dancer" i størrelse 30 x 40. 

Pssst: jeg har selvfølgelig en liten rabattkode til dere! Koden «BENEDIKTE25» gir deg 25% rabatt hos Desenio mellom 7-9.november. Følg @Desenio for å få mer inspirasjon. (Koden gjelder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer). Handler du over 599kr blir frakten gratis!
 

· IT'S ALL ABOUT CREATING AN INSPIRING ENVIRONMENT ·

/////////////////////////////////////////////////////////////////
 

· GIVE YOUR LIVINGROOM SOME PERSONALITY ·

Hva syns dere om den nye bilde veggen min? Desenio er en av mine absolutt favoritter, og jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere bilder. Jeg mangler fremdeles noe inspirerende på soverommet og ellers rundt om kring i leiligheten, så jeg gleder meg til å dekorere videre! Jeg vurderer også bestille noen fine bilder i julegave til venner og familie. Julegaver kan være vanskelig å kjøpe, men jeg tenker at et par bilder ikke slår feil i et hjem! 
 

❥ HAVE A FABULOUS DAY!

Welcome! This is our happy place


..THIS IS SO MUCH BETTER THAN IT WAS ✦

 

· IM IN LOOOOVE ·

Det er noen ting som ikke er helt på plass enda, som dere sikkert ser! Jeg må nok omplassere litt på interiøret og kanskje fikse en litt høyere plante ved tv'n for at det skal se litt bedre ut. Men her får dere i hvert fall et lite innblikk i hva jeg har kjøpt i dag. Alt som står på bildene er splitter nytt (foruten om tv, men den skal også byttes ut!), så dere kan jo tenke dere at kortet fikk svi i dag. Selv tv-bordet er nytt! Haha! Du har ikke tilfeldigvis en blogg/instagram med bilder hvor du har stylet din leilighet? Jeg trenger litt inspo. 
 

HA EN FIN TIRSDAG, DERE! 

Some changes in the livingroom

IM WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN
SHOES FROM STEVEMADDEN
JUMPER FROM ACNE
BELT FROM GUCCI

. . . 
 

· PART OF MY DREAM FOR THE LIVING ROOM WAS TO LIGHTEN IT UP ·

Som dere kanskje allerede husker; så har jeg snakket litt om standarden i leiligheten vårs, og at jeg ikke har vært så veldig fornøyd med at dagslyset ikke slipper ordentlig inn. Nå har det skjedd forandringer! Vi dro nemlig til byen i dag og handlet inn litt interiør, lamper og speil for å piffe opp stuen litt. Dagslyset og plasseringen på leiligheten er ikke noe vi kan gjøre med, så vi får bare trå til det beste vi kan av interiør. Jeg er i hvert fall stor fornøyd med hvordan det begynner å se ut her. Nå begynner jeg endelig å føle en liten hjemmefølelse! Vi mangler enda litt bilder på veggene og kanskje en liten kommode man kan stable litt pynte ting på - så blir dette knall bra! Skal se om jeg får tatt litt bilder til dere senere, så dere får sett ♥ Regner med det kanskje kunne vært gøy? 

Autumn & Halloween house tour

// Sponset. Innlegget inneholder aff.linker.
I samarbeid med Partyking.
WELCOME OCTOBER, WELCOME AUTUMN
..AND WELCOME HALLOWEEN ↵

Velkommen til min lille leilighet som er fylt med halloween sminke, kostymer og ikke minst masse interiør! Dere aner ikke hvor fantastisk det er å komme hjem etter en lang dag på jobb til dette. Jeg elsker tider som dette; uansett om det er jul, påske, halloween, whatever - så der du meg feire det. Jeg kommer til å vise dere litt nærmere på enkelte ting etter hvert (spesielt halloween sminke videoer, så ikke glem å følg youtube kanalen min her), og kostymet som jeg skal bruke vil dere også få se litt nærmere på når jeg har hele looken. Tenkte det kanskje ville blitt litt kjedelig å se meg med kostymet uten selve halloween sminken til det, eller? 

· LIVINGROOM ·Hodeskalle her // Svart skummelt stoff her // Spindelvev med edderkopper her // Blodige våpen her // Godteriskål edderkopp her (haha, denne er sykt kul! Kan ikke telle på hånden hvor mange som skvetter av denne vær gang de skal forsyne seg med godteri å den starter å hyle i det jeg trykker på knappen). 

· BEDROOM ·
 

LED-lysslynge 10 meter her 

På sommerommet har jeg ikke valgt noe særlig creepy interiør eller annet, nettopp for å unngå mareritt. Alt ser så mye skumlere ut når mørket kommer, hehe. Nei, men jeg valgte rett og slett noe litt mer høst aktig, en litt mer koselig og rolig atmosfære. Dere aner ikke hvor godt jeg sover med alle de fine lysene! 
 

· WARDROBE - COSTUME ·
 Halloween kostyme: dødens engel her // Tykke transparente tights her (denne er helt super til kostymet!!) 

· HALLOWEEN MAKEUP ·
 Store edderkopper her //  Svart ansiktsfarge her  og brun her // Woochie cut set FX-kit her // Woochie limfjerner her // Woochie geleblod her // Flytende lateks her // Svart neglelakk her // Linser her //  Leppestift her

Håper dere likte innlegget og at dere kanskje fant noen form for inspirasjon! Gjerne spør hvis det er noe dere lurer på, og angående sminken - på videoene fremover vil dere se hvordan det brukes og hvordan fargene blant annet er. Jeg vil så klart komme med videoene så straks som mulig, så dere rekker å bestille det dere eventuelt trenger til din Halloween look. ♥

Hello October
· OCTOBER WALLPAPER ·

MADE WITH LOVE

 
DON`T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM

 Hei mine fine, hvordan går det med dere? Jeg har allerede begynt å snufse og kjenner halsen er sår, som er et tydelig tegn på at høsten er kommet. Får krysse fingrene for at influensaen ikke kommer helt inn på. I overigår lå jeg så og si hele dagen i sengen, kjentes ut som feber, men gikk heldigvis raskt over. Det er typisk det der, den ene dagen er du i kjempe dårlig form, mens andre dagen er du frisk. Vet ikke helt om dette er en byggende influense? Håper ikke det! 

Ser dere forresten den søte bakgrunnen på skjermen? Altså hvor perfekt er ikke denne til høsten? Nå er leiligheten fylt med høst interiør, skjermen var bare prikken over i`en. Har den samme bakgrunnen på Maccen og Iphonen, bare for å være sikker på at alt står i stil, haha! Skal lage meg en kopp med te og sette i gang planleggingen på youtube-kanalen min. Skal komme med litt mer informasjon om det senere - men jeg tenker vær onsdag og vær søndag skal det komme ut nye videoer. Før jeg starter youtube kanalen min: er det mange av dere som sitter på Twitter? og er det mange som kunne tenke seg en snapchat Q&A? 

My autumn wardrobe..AUTUMN, I LOVE YOU

Om en knappe månede vil vi kjenne høsten snike innpå, og jeg har derfor valgt å sortere ut garderoben min. Jeg har endelig fått det ene skapet klart til høsten! Tenker jeg beholder sommerklærne i de andre skapene litt til. Se hvor fint det ble da!! Dere kan tenke dere en glad Benedikte igår kveld når dette var blitt gjort. En av de beste følelsene noen gang! Garderoben min har aldri sett så fin ut. ♥
 
· CUDDLING, HOODIES, JEANS, HOT COCA & FLUSHED CHEECKS ·

I LIVE FOR AUTUMN ↵

 

·  ·  ·

Hvilke plagg skal du investere i denne høsten? 

Summer Plants
THIS MAKES ME HAPPY

Dere har sikkert fått med dere at jeg ikke er særlig flink å ta vare på blomster, og det gjør meg trist å se blomster/planter vissne til i hjemme mitt. Jeg virkelig hater det.. derfor har jeg skaffet meg kaktus (endelig!!!). Jeg har forstått at kaktuser ikke trenger å vannes mer enn 2-3 ganger i måneden ann på størrelsen, samt at den trenger masse lys; kunne med andre ord ikke vært en enklere jobb. Det ser også bare helt fantastisk ut ♥ 

Good morning sweeties

 · LOOKIN GOOD ·

Hei dere! Se så fine disse er ♥ Viste ikke at grønt ville gjøre en så stor forskjell i den lille stua mi, men det gjor det virkelig. Lenge siden jeg har stått opp og tenkt "wow, leiligheten ser strøken ut!" Haha! Tusentakk til de mest flotteste kollegaene mine, jeg setter så uendelig stor pris på slike ting. Det betyr veldig mye ♥ Hadde ellers en utrolig flott dag igår, og fikk masse fint i bursdagsgave. Så ikke for meg noen gaver i det hele og det store, så ble virkelig overrasket. 

 

   CHOCOLATE

I tilegg fikk jeg selvfølgelig en søt liten eske som var knyttet pent på blomstrene, altså hvor søt er ikke pakningen? Jeg dør! Det blir ihvertfall ingen sunn frokost på meg for å si det slik. En funny fact om meg selv er at jeg spiser sjokolade hele tiden. Er totalt avhengig! Nam ♥ Når vi er inne på sjokolade, er det noen som har gode oppskrifter på for eksempel en enkel sjokolade drikk? noen oppskrifter som inneholder sjokolade? Hadde lyst å lage noe nytt og godt senere idag! Vær så snill og si at dere har noe på lur.. Evt kom med tips dere ønsker jeg skal teste ut for dere? Har vært en del på pinterest og weheartit å sett, guud så mye godt. Fikk lyst å lage så utrolig mye! Har allerede siklet over noe så enkelt som bare jordbær og smeltet sjokolade.. 

 

 

Our cute apartment in K-town

LIVINGROOM

Da har jeg endelig fått tatt noen detalje bilder av leiligheten til dere. Den er ikke så stor, men vi føler ikke trang til noe større foreløpig. Desverre så er ikke alt av interiør på plass riktig enda, men jeg skal være flink å oppdatere dere på alt nytt som kommer til leiligheten i kategorien bolig & interiør ♥ Leiligheten vi har nå er så koselig, alt er perfekt. Jeg gleder meg til å vise dere den, og jeg gleder meg enda mer til å vise dere alle de nye tingene vi skal kjøpe. Jeg kan garantere at det blir noen turer til Ikea og andre interiør / møbel butikker. Dette blir et spennende år, som jeg ser masse frem til. 

_______

Nå skal jeg svippe en tur på byen og handle litt. Har egentlig ikke lagt noen spesielle planer idag, håpet på et litt bedre vær slik at vi kunne dratt på stranden og koset oss. Vi krysser fingrene på at vinden vender seg en annen plass imorgen! Må dere ha en fortsatt fin dag søtinger, så snakkes vi senere ikveld. 

MY NEW OFFICEI TOTALLY LOVE MONDAYS

Good morning guys! Ja, du leste det. Jeg skal få mitt eget hjemme kontor hvor jeg kan sitte å blogge. Jeg er så lettet, glad og takknemlig. Dette har lenge vært et stort ønske og nå skjer det. Gleder meg sykt mye til å vise dere, og er spent på hva dere syns om det. Ser for meg et veldig simpelt, men med det samme veldig lyst og koselig rom. Om dere har noen tips til nettsider som selger fine vaser, pledd og andre interiør ting er det bare å kommentere nedenfor! Har allerede bestilt en god del. Men trenger fortsatt litt til, for å fylle det ut!  

Nå skal jeg drikke opp siste slurken fra kaffekoppen så jeg får med meg litt av været ute. Solen skinner som aldri før - virkelig et tegn på at sommeren er på tur. Vi snakkes senere, søtinger. Og tusen tusen hjertelig takk for alle kommentarer som har tikket inn i det siste. You made my day!  

NEW IN: INTERIORMY LOVELY HOME

God morgen dere! Har akkurat fått satt på plass de nye tingene til hjemmet mitt. Se så vakkert det ble! De små detaljene gjør så utrolig mye. Jeg har virkelig det mest lyseste og koseligste hjemmet. Er strålende fornøyd. Hva syns dere? Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, før jeg skal sette meg ned med blogg planleggingen, samt en liten tur til byen å fikse noen små greier. Vi snakkes senere søtinger!

PS: Don`t forget my give away