hits

Stå ikke der å kjeft på barnet!

Jeg skulle på et ærend i byen i går for en venninne. I det jeg går inn på senteret overhører jeg en mamma som står å kjefter på barnet sitt. Det jeg hører i forbi farten er barnet som spør direkte til moren sin "men mamma, hvorfor bruker ikke du refleksvest da? ". Ja, kjære deg, hvorfor i alle dager går ikke du med refleksvest? Stå ikke der å kjeft på barnet, dersom ikke du selv bruker det. Du er tross alt det største forbildet hun har! Om du syns det er flaut å gå med refleksvest, så kan jeg banne på at datteren din også syns det. 

Når jeg klarer å sette på refleksvest på både meg og hunden min, så burde du klare å sette refleksvest på deg selv og barnet ditt. Unnskyld for et skikkelig sint innlegg fra meg, men dette var skikkelig provoserende. Edit: Når barnet kommer i en viss alder, er det selvfølgelig ikke mye du som forelder kan gjøre.. men dette var et lite barn det var snakk om. 

Seasonal favorites

SOME NEW FAVORITES THIS SEASON..

For litt siden bestilte jeg Voilet Voss og Huda Beauty palettene! Jeg trengte virkelig noen øyenskygger nå som julebordssesongen er rett rundt hjørnet. Jeg skal faktisk på julebord allerede om 2 uker, så det var flaks de kom fram nå. Jeg har lenge siklet etter begge palettene, men jeg tror Voilet Voss ble min absolutt største favoritt ettersom pakningen var litt finere! Fargene i begge palettene er sykt pigmenterte, de er lette å blende ut, og det er et stort utvalg av forskjellige toner. Med andre ord; det er vanskelig å feile med disse to skattene ★

Get it at Beautybay:

Voilet Voss Pro Palette - Holy Grail! 
 

HAVE YOU TRIED THE VOILET VOSS PALETTE? XX

Nattåpent og julegateåpning

THE CHRISTMAS FEELING ★

I går var en helt nydelig dag! Det var gavefest, gratis kaffe, julegateåpning og en liten by fylt med kjærlighet. Det er akkurat slik det skal være når julen nærmer seg, syns jeg. Jeg har forresten kjøpt meg årets fineste juletre, og tror faktisk vi aldri har hatt et så fint juletre noen sinne. Nå skal jeg ikke si vi har slått mamma sitt tre, hun klarer alltid fikse til det mest koseligste! Men jeg må si vi er bra nære. Jeg gleder meg til å vise dere! Jeg tror leiligheten kommer til å lyse opp.
 

Ellers dere.. er det noe spesielt dere ønsker mot juletider på bloggen? Om dere skulle savne noe, eller har noe på hjertet, må dere bare kommentere i kommentarfeltet. Jeg blir bare glad av å se at folk engasjerer seg! ♥ 

 

I LOVE YOU GUUYS! 

Serietips til helgen

LUCIFER
IN THE CITY OF ANGELS, HE'S NOT THE ONE.

Serie tips fra deg? tenker dere vell nå.. for som dere vet er jeg ikke den største serie titteren. Jeg ser aldri på filmer heller! Jeg vet ikke, men jeg er en person som ikke lar seg lett underholde, spesielt ikke når ting varer i timesvis. Men nå har jeg faktisk klart å finne en serie jeg virkelig dør av, dere aner ikke hvor spent jeg venter på de neste sesongene.
 

Serien jeg ønsker å tipse dere om heter Lucifer. Lucifer Morningstar ble kastet fra himmelen og ned til helvete hvor han selv fikk styre. Men en dag fikk han nok, og bestemte seg for å ta en ferie til Los Angeles for å bli bedre kjent med menneskeheten og jorden. Haha, nei gud.. denne serien er virkelig til å anbefale på det sterkeste. Det er ingen andre enn Lucifer Morningstar som får meg til å le så mye, eller.. kanskje Dean Winchester fra Supernatural. Mennene i mitt liv disse to altså. 

We got that Friday feelin'

★ WISHING YOU A HAPPY WEEKEND!

Hei hei! Og god fredag, fine dere. Jeg kan jo starte det hele med at senteret i dag har natt åpent, noe jeg selv elsker. Jeg syns det er så koselig å traske rundt når det faktisk er litt lengre åpent. Mulig det blir litt julegave handel i dag, eventuelt bare noe til meg selv? hihi, jeg får se. For uten om det har jeg ikke noe store planer.

Må si jeg fikk en skikkelig fredags følelse av å endelig kunne sove lengre enn 08:00. Ikke minst det å kunne ta en varm kaffekopp, og slappe av under pleddet. Det er ikke ofte jeg får tid til etter å ha våknet! Så utrolig deilig..Nå tenkte jeg å sette på en serie og kose meg, for ja! Jeg har faktisk (!) funnet meg en serie å følge med på. Skal skrive litt om serien og komme med et lite serie tips til dere senere i dag! 

Har du noen spesielle planer for helgen? Og hva liker du å gjøre i løpet av en helg?

Soon weekend!


❥ CUTEST FURBALL IN THE WORLD! 

 

· CUDDLING BEFORE BED ·

Vi kan vell trygt si at helgefølelsen er her, og at vi gleder oss enormt masse til helg! Fredag i morgen, og vi har absolutt ingenting på planen. Jeg skal styre litt på jobb eneste, men krysser fingrene for at de timene går raske. Jeg har forresten tenkt litt på å kjøpe sminkebord nå til helgen, så jeg får se om det blir noe av det! Herregud så morsomt det hadde vært å fått fikset det.. badet og skuffene flyter over av sminke, så nå er det på tide å gjøre et lite grep.

Jeg har i det siste fått et par spørsmål om jeg "aldri" er ute å drikker i helgene, og nei. That's true! Jeg er sjeldent ute. Det har noe med at jeg blir ekstremt dårlig, i tillegg til at jeg syns utelivet i Alta er kjedelig. En god blanding! Selvfølgelig skjer det noe morsomt av og til, og da slenger jeg meg med. Men som regel velger jeg heller å tilbringe helgen mine med gode venner, kanskje kjøpe inn noe snacks og heller lage en god taco mens man ser på serie sammen. Jeg personlig syns det er koselig. 
 

..HAVE A NICE EVENING & GOOD NIGHT ★

New in: H&M Beauty

DID YOU EVER SEE A MORE BEAUTIFUL BEAUTY RANGE?!

Svart og gull.. aah!! Stunning! Det går så ufattelig fint sammen, og spesielt på denne tiden av året. Hele kolleksjonen til H&M er satt utrolig bra sammen, og jeg syns produktene er fantastisk til prisen. Concealeren er i helt feil farge, så den bruker jeg faktisk til contouring. Den creaser for mye under øynene for min del, men jeg syns at den funker utmerket til å gi en varm og fin farge til ansiktet. Ellers har jeg plukket meg ut et highlight, blush og contour - palett som falt i smak. Øyenskygge paletten er ikke det beste, men den funker absolutt. Med litt settingspray og en god primer før bruk, så funker det. 

Jeg har faktisk ikke rukket å få teste ut så mye fra H&M beauty tidligere, så nå var det absolutt på tide. Haha, bare noen år forsinket..bedre sent enn aldri? Uansett, foundation neste! Å gå fra Giorgio Armani til denne foundationen var kanskje et av de største nederlagene jeg har gått på. Haha! Men etter å ha variert denne med L.A Girl sin foundation - så syns jeg den er helt grei. Alt i alt, veldig grei til oss med tørr hud! Den hadde også en god dekk, jeg vil si medium til full. 

Will you be trying out the H&M beauty range?

10 Ting jeg irriterer meg over

10 IRRITERENDE TING

1. Folk som dømmer bloggere. "Du er blogger du? hah! Sitter på ræva å får inn lett tjente penger? Good work!"..

2. Uhøflige mennesker. Jeg virkelig hater å se når noen f.eks. sniker i køen rett forran nesen på meg! 

3. Baksnakking. Trenger jeg si mer?

4. Unge mennesker i typ 14-18 års alderen som er frekke med eldre.

5. Folk som aldri er tidsnok. Her må jeg nok hate meg selv litt også..

6. Foreldre som kjefter på barna når de ikke bruker refleks, også går de selv uten. (Vær et forbilde!)

7. Folk som skal mene noe, og bry seg om absolutt alt! 

8. Diskusjoner. Jeg hater å diskutere, og det irriterer meg grønt! Aldri kom å diskuter med meg. Haha!

9. Den ene dagen du skal snike deg på butikken usminket og i joggisen - så møter du masse kjentfolk.

10. Negative mennesker som sprer negativ energi hele tiden.
 

HVA IRRITERER DEG MEST?

Day dreamer

..CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER..

Hei fine dere. Har dere også begynt med julegavene? Jeg kjenner i hvert fall at jule følelsen kommer snikende inn på! Jeg har faktisk også begynt å planlegge julepynten i år! Herregud altså, ja, det er kanskje litt tidlig å begynne allerede.. men dere vet jo meg! Jeg er sikker på at om julenissen hadde fantes, så hadde han tatt meg med som en av hans hjelpere, haha! Det er ikke tull. Jeg elsker julen så sinnsykt mye, og jeg gleder meg like mye vært eneste år.

Skulle dere forresten ønske en liten julekalender her på bloggen? ♥ Jeg trenger et vist antall med "JA" svar, for å kunne lage dette til dere. Så gjerne kommenter i kommentarfeltet dersom det skulle være til interesse. Det vil bli tatt med i en vurderings prossess så snart svarene kommer inn. 

Tuesday Tunes

PICTURES FROM PINTEREST

Turn it up!
Link to playlist here.

Latest on instagram

F E E L  F R E E  T O  F O L L O W  M E  O N
@BENEDIKTEPORSANGER 

Hei fra meg. De seneste dagene har vært grådig lang! Jeg kan ikke huske sist gang jeg har vært så her sliten, det har vært mye arbeid på gang. Men jeg har hatt det utrolig morsomt til tross for det. Jeg har i hvert fall begynt å bli litt mer aktiv på Instagram, og skal prøve å publisere bilder jevnt fremover. Alt fra oppdateringer på innlegg og bilder ellers fra hverdagen min! Jeg syns Instagram er helt fantastisk, og det er nok en av mine topp favoritt apper som jeg bruker aller mest. 

Hva heter du på Instagram?

Påminnelsen på hvor heldig jeg var

· I LOVE YOU SO MUCH DADDY ·

I dag er det søndag, ikke en helt vanlig søndag. Men en dag som tidligere var fylt med gleder og overraskelser til min kjære pappa. Nemlig farsdagen! ♥ Pappa gikk bort for 10 år siden..og jeg kan med en gang si at jeg føler meg skikkelig uheldig, som har mistet en av de aller viktigste personene i livet mitt. Det er så urettferdig og det er så forbanna vondt. Men på samme tid, så føler jeg meg som verdens heldigste, som fikk tilbringe 13 år av livet mitt sammen med den beste pappaen noen sinne. Jeg prøver å ikke se på farsdager som triste eller vonde, men mer en påminnelse på hvor heldig jeg var. Jeg hadde verdens fineste pappa og jeg har kun fantastiske minner jeg sitter igjen med. 

Jeg håper at alle der ute vet å sette pris på de som er rundt! For dessverre er det slik at man aldri vet hvor lenge man har dem..

«Skaff deg en utdanning!»

· INHALE CONFIDENCE, EXHALE DOUBT ·

Praten om skole og utdanning gjør meg usikker på sekundet, for hvor i livet er jeg egentlig? Jeg har ingen utdanning, jeg har ikke spesielt gode karakterer. Men jeg driver min egen lille business, som jeg er forbanna stolt over! I tillegg jobber jeg i klesbutikk hvor jeg trives mer enn aldri før. Jeg har en liten drøm for uten om dette, og det er sykepleier. Jeg vet bare ikke helt når jeg blir å starte på skole. Men akkurat nå for øyeblikket, trives jeg veldig slik jeg står. Jeg vet at det er mange unge der ute, som meg, som er usikker på hva de ønsker å bli, som er usikker på hvilken vei de skal gå. Noen gleder seg kanskje til å starte på skole og endelig få seg en utdanning, mens andre skulle helst stått over «studieretningen». 

Utdanningspresset i dag er skyhøyt, og alt handler om å imponere. Forventningene til de beste jobbene..forventningene til hva du skal tjene i året..alt dette gjør meg (unnskyld ordbruken) jævlig kvalm. Nå skal jeg ikke si noe feil, for ja, utdanning er viktig. Men du skal heller ikke tro at livet går i dass bare fordi du ønsker å gå en annen vei. For nei, man må absolutt ikke gå gjennom systemet! Vi lever tross alt i 2017, og ingenting er umulig den dag i dag! Folk har aldri vært mer fascinert over hva man faktisk kan oppnå uten en eneste utdanning! Utdanning eller ei - du er ikke avhengig av en årslønn på millioner for å lykkes i livet.
 


..i Kristiansand fikk jeg forresten pratet litt med en regnskapsfører, mens jeg ventet på en venninne på kontoret. Han spurte meg om hvor jeg stod i livet, og hva jeg drev på med. Jeg fortalte om bloggen som jeg selvfølgelig er veldig glad i, og fortalte kort om utviklingen fra 2011 og frem til nå. Han satt der med store øyne, super interessert og stilte spørsmål etter spørsmål. Til slutt, etter å ha sett litt på bloggen min og inntektene, kommer han med setningen «jeg syns du skal fortsette! Jeg ville gjort nøyaktig det samme!». Han var klar på at mennesker som tørr å satse vil komme langt, litt selvtillit og målbevissthet er alt du trenger. Han fikk dreisen på blogging, og jeg fikk dreisen på hvordan jeg burde styre økonomien min ved bloggingen! Haha! ♥

Det jeg prøver å si; uansett hvilken vei du velger å gå, ha troa på deg selv. Da er du kommet langt!
 

Daily reminder..

· HUSK Å STILL INN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN ·

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, og hvordan jeg skal forklare dette uten at noen skal missforstå meg. Det er kjempe hyggelig at mange av dere tar kontakt på instagram og facebook, jeg elsker det! Dere gjør meg virkelig super glad ved å vise interesse. Men jeg kjører spørsmålsrunder av en grunn! Det er nettopp så jeg skal slippe å svare 20 stykker på samme spørsmål - haha okei, 20 var overdrevent. Men dere skjønner poenget? Jeg vil absolutt ikke at dere skal stoppe å stille spørsmål om dere lurer på noe, men vær så snill og utnytt spørsmålsrundene så godt som mulig.

Når jeg blar gjennom instagrammen min nå, så ser jeg at jeg har minst 15 ubesvarte meldinger for øyeblikket.. noe jeg desverre ikke har lagt merke til. Jeg svarer dere i hvert fall nå! Poenget er bare at jeg har mye å syssle med for tiden, og jeg kan garantere dere svar på bloggen dersom dere utnytter spørsmålsrundene jeg kjører ♥ På instagram er det så mange falske brukere, så mye dritt slenigng og alt som skulle følge med - så for min del hadde det vært en stor lettelse om vi kunne blitt flinkere på nettopp dette.. Dere finner linken rett til spørsmålsrunden her

Bedmist rett i fleisen! God lørdag!

· DEAR BAD LUCK, LET'S BREAK UP ·

Husker dere gårsdagens innlegg "alt som kan gå galt, har gått galt"? Vell..i det jeg skulle ta kvelden i går, de få minuttene jeg hadde igjen før jeg skulle sove, klarer jeg spraye et stort spray med bed mist rett i fleisen! Liksom det siste som kunne skje. Dere aner ikke hvor sint jeg ble, begeret rant over for å si det slik. Øynene svei og rant som aldri før, huden reagerte på parfymen i bedmisten og jeg endte opp med det utslettet.. altså ærlig talt. Jeg er så glad for at ingen av venninnene mine var på overnatting i går, for jeg hadde ikke taklet å sett gliset demmes!! Hahah! Fy søren så sur jeg var.. Måtte denne lørdagen bli bedre ♥

En sint telefon fra kjæresten

«NEVER HOPE FOR IT MORE THAN YOU WORK FOR IT»

Fredag sa du? Haha! Alt som kunne gå galt, har gått galt i dag. Jeg startet dagen med å ikke få gjort det viktigste som stod på planen. Jeg hadde nemlig satte av 4 timer til noe blogg relaterte ting - som da skulle gjøres ferdig. Men så oppstår det selvfølgelig problemer! Problemer som først og fremst stopper meg i å kunne utføre arbeidet. Så dette får meg da til å ringe kjæresten, for å sutre litt over krisen jeg har havnet i. Senere blir jeg oppringt av han, haha! Og jeg får den preke setningen; 

"Du er nødt for å skjerpe deg, Benedikte! Når du takker ja til slike oppdrag så er du nødt for å fullføre og være forberedt! ".

Han var absolutt ikke blid! Auch! samme tenkte jeg. Jeg har litt vansker med å innse at jeg endelig har klart hva jeg alltid har drømt om: nettopp det å ha min egen lille business. Jeg skjønner jo selvfølgelig at det jeg gjør er viktig, og at ting skal gjøres på en ordentlig måte. Men det er liksom fremdeles en hobby, ikke jobb i mine øyne. Det kommer alltid til å være en hobby, uansett hvor mye penger som er inne i bildet. Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg lærer av mine egne feil. Jeg kommer til å fortsette med å jobbe beinhardt, og jeg gleder meg til å vise dere en enorm fremgang! 

Nero Velvet

INNLEGG I SAMARBEID MED STILIGESTØVLER

 

THE CLASSIC BLACK PAIR..

 

· IT'S THAT TIME OF THE YEAR ·

Hei babes! Sjekk hva som har kommet i postkassen min, wii! Disse herlige nyhetene fra Stiligestøvler Jeg er overlykkelig, og jeg syns disse støvlene ser helt fantastisk ut. Jeg tok de på med engang de kom, og gjett hva - de er så vanntette som du kan få det til å bli. Er det en ting som får støvlene til å skille seg ut fra resten, er åpenbart velvet stoffet. 

Jeg er normalt en størrelse 37, og kjøpte disse også i størrelse 37. De satt perfekt, så de er helt normale i størrelsen. Jeg vil absolutt anbefale dere å gå for Nero Velvet støvlene, dersom du er som meg å liker stilrene sko som går til alt av antrekk. Jeg vurderte å være "vågal" å enten gå for noen røde, eller de med litt mer detaljer. Kanskje jeg kjøper de senere? De var i hvert fall råfine. Stiligestøvler har et stort utvalg, så her er det sko for de fleste. 
 

Jeg skal komme ut med et innlegg senere hvor jeg selvfølgelig viser dere hvordan disse sitter på! Dere vil nok se meg masse i dette parret fremover, det kan jeg garantere! Kanskje vil de bli litt kalde nå som -30 gradene er på vei, men de er ypperlig nå som sneen er så variert fra å smelte til å fryse. Med andre ord et skikkelig sørpe vær. Veldig høvelig å slenge disse på når man skal gå til butikken, eller jobb. Hihi ♥ 

Last day to get -25% off!

SPONSET AV DESENIO.NO

· PICTURES: FEELINGS AND WAVE ·

Hei søtinger! Bare en liten påminnelse til dere som ønsket å bestille noe fra Desenio.no: i dag er den siste dagen hvor du kan bestille å få -25% rabatt med koden "BENEDIKTE25". Koden gjelder ikke handpicked / collaboration posters eller rammer. Bildene Feelings og Wave er mine favoritter! Følg gjerne @Desenio dersom du trenger mer inspirasjon ♥

Hi cuties! Just a little reminder: Today is the last day to use my code "BENEDIKTE25" to get -25% off your order at Desenio.no. Except for hanpiced -/ collaboration posters and frames. Feelings and Wave is my favorites! Follow @Desenio for more inspiration. 

Ask me anything

..IT'S TIME FOR A NEW QUESTIOS AND ANSWERS ✦ 

Hei cuties! Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde, og jeg håper selvfølgelig at jeg får besvart de fleste! Denne gangen tenker jeg å kjøre i gang en litt mer personlig spørsmålsrunde, så nå har du for første gang mulighet for å stille litt andre spørsmål. Fyr løs i kommentarfeltet! Vil dere forresten ha svarene skriftlig eller på video? 

Livingroom posters

SPONSET AV DESENIO

♥ ♥ ♥

Nå begynner virkelig stua å få sitt eget lille preg! Se hvor nydelig det ble med disse bildene på plass. Jeg er helt forelsket. Som dere sikkert har fått med dere, har jeg lenge leitet etter noe å ha på veggene, faktisk helt siden jeg bodde i Kristiansand! ..Og nå har Desenio levert flotte grafiske plakater og posters til meg. Det var vanskelig å velge i det store sortimentet deres (så sinnsykt mye fint), men jeg er døds fornøyd med hva jeg endte opp med. Jeg er veldig glad i bilder med tekst, som dere sikkert har funnet ut. Jeg gikk for to lekre gull rammer med bildene "feelings" og "wave" som jeg kunne ha i stua mi. Jeg har disse i størrelse 50 x 70! I tillegg til dette ønsket jeg en plakat som enten kan henge over nattbordet på soverommet, eller settes pent på et bord for å piffe opp interiøret! Jeg valgte bildet "dancer" i størrelse 30 x 40. 

Pssst: jeg har selvfølgelig en liten rabattkode til dere! Koden «BENEDIKTE25» gir deg 25% rabatt hos Desenio mellom 7-9.november. Følg @Desenio for å få mer inspirasjon. (Koden gjelder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer). Handler du over 599kr blir frakten gratis!
 

· IT'S ALL ABOUT CREATING AN INSPIRING ENVIRONMENT ·

/////////////////////////////////////////////////////////////////
 

· GIVE YOUR LIVINGROOM SOME PERSONALITY ·

Hva syns dere om den nye bilde veggen min? Desenio er en av mine absolutt favoritter, og jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere bilder. Jeg mangler fremdeles noe inspirerende på soverommet og ellers rundt om kring i leiligheten, så jeg gleder meg til å dekorere videre! Jeg vurderer også bestille noen fine bilder i julegave til venner og familie. Julegaver kan være vanskelig å kjøpe, men jeg tenker at et par bilder ikke slår feil i et hjem! 
 

❥ HAVE A FABULOUS DAY!

Spent my morning at the hair salon

✦ CHOP CHOP!

· SHORTER HAIR AND HIGHLIGHTS ·

Jeg elsker den nye looken på håret mitt! Nå har jeg endelig fått et litt mer spill i håret, for ikke snakk om lengden, perfekt! Når det er sagt, fikk jeg heldigvis gjort dette hjemme, ettersom mamma har vært en tidligere frisør og kan klippe/farge. Jeg virkelig elsker at hun kan gjøre alt..og det beste er at hun vet hva jeg liker og ikke liker, så sluttresultatet er jeg alltid fornøyd med!
 


Som nevnt i overskriften har jeg uansett brukt mye tid på salongen, og dere vil ikke gjette hvorfor! Jeg fikk prøve meg på en herreklipp. Som dere alle vet har jeg stor interesse for klipp og farging av hår, så i dag tok vi tak i det! Jeg har som sagt blitt oppvokst med frisører rundt meg, og har faktisk selv jobbet på salong (hvor jeg svarte telefoner og tok i mot bestiller + vasket hår og skylte av hårfarger) - så jeg kan jo innrømme å si at jeg har sett på ufattelig mange klipp, på forskjellige frisyrer! Så det var kanskje noe som gjorde jobben litt enklere. 

Kjæresten satt seg i frisørstolen å lot meg klippe! Haha, jeg hadde selvfølgelig på forhånd fått litt beskjeder om hva som er lurt å tenke på, og hvordan man skal starte for å få det beste resultatet. Og jeg må si en ting, fader så bra det ble! Litt ujevnt kanskje, men herregud, det kan man vell regne med første gang man prøver seg på slikt! Jeg gleder meg allerede til jeg får prøve meg en gang til. 
 

FRESHT HÅR TIL VINTEREN, YAY!!!

Out for a walk


HELLO CUTIE..

 

..I'M A LITTLE BIT CURIOUS 

Hei hei! Se hvem jeg har med meg i dag, Jessie! Som jeg elsker denne hunden, dere aner ikke. En skikkelig gledesspreder, akkurat det jeg trenger nå. Denne helgen, eller generelt disse dagene har gått raske. De har bare flydd avgårde. Jeg har blant annet nevnt til dere tidligere at de seneste dagene ikke har gått som vanlig, og at tiden har vært vanskelig - og det har det. Jeg var i går på verdens nydeligste begravelse.. Det er alltid forferdelig trist å ta en siste hilsen, jeg syns det er helt grusomt. Pappa har i hvert fall fått verdens godeste mann ved siden av seg.. fine englene våre ♥
 

Ellers holder jeg på å klippet håret mitt nå, herregud! Dere vil sikkert ikke merke store forskjellen siden jeg alltid har hatt en litt lengde på håret. Men nå, i skrivende øyeblikk, holder vi faktisk på å klippe av en god del. Av en eller annen grunn ønsker jeg en liten forandring! Og jeg gleder meg til å vise dere. Syns dere forresten jeg burde gjøre noe annet med det? Som å for eksempel farge eller stripe det? Eller skal jeg fortsette med å ha ombre? Jeg er så usikker på hva mer vi skal gjøre! 
 

WISH YOU A BEAUTIFUL EVENING