hits

..♥

..Behind the blog

Hei kjære dere.. jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Ting er ikke fult som det skal være for tiden, jeg har mange baller i luften og det føles absolutt ikke godt. Jeg reiser hjem om noen knappe dager. På forhånd kan jeg beklage dersom det skulle bli dårlig med oppdateringer..

Ønsker dere ellers en fin kveld videre..og ta godt vare på hverandre ♥ Klem! 

Pumpkin spice everything!

· PUMPKIN PIE AND PUMPKIN SPICE LATTES ·

Heihei! Flere enn bare meg som har kjøpt inn gresskar? Jeg syns det alltid er så koselig å ha i hjemme rundt denne tiden, ikke minst lage noe godt av det. I kveld tenker jeg å lage noen fine dekorasjoner av gresskarene og kanskje sette inn litt telys. Og i morgen når jeg står opp starter bakingen! Jeg er litt spent på hvordan smaken blir i ting med gresskar, for jeg har nemlig aldri smakt det! Men jeg har fått for meg at det er godt, hihi. Det er ikke tilfeldigvis noen av dere lesere som har noen gode oppskrifter dere vil anbefale?
  

..HAPPY HALLOWEEN 

Det som er litt kjedelig i år, er at jeg dessverre ikke er hjemme når alle går knask eller knep. Jeg som hadde gledet meg til å dele ut litt halloween godteri..I år står det andre ting på planen, og jeg er borte så og si hele kvelden/natten. Heldigvis bor jeg i et veldig hyggelig nabolag, så jeg er ganske sikker på at de fleste hus rundt meg har kjøpt inn noe spennende til de som ringer på døren, hihi!

Happiness is the first day of snow

 

 ENJOY THE LITTLE THINGS..

 

· IT BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS ·

Da jeg våknet i morges var alt hvitt, helt hvitt. Vinduet var dekket med sne, sne krystallene dalte rolig ned og nabolaget står med snøfresere på fult. Finnmark er virkelig noe for seg selv, og har du ikke vært her - burde du definitivt ta turen. Jeg startet i hvert fall dagen med å trippe på tærne og rope "åå, det er helt hvitt ute!!", haha! I skrivende øyeblikk har jeg funnet frem kaffekoppen, pleddet og en god serie som jeg skal nyte søndagen med. I tillegg har jeg et lite prosjekt i forbindelse med halloween. Jeg har nemlig kjøpt meg et lite gresskar jeg tenker å prøve meg litt på! Kanskje lage en dekorasjon ut av det, samt noe godt å spise? kommer mer om det på bloggen senere.
 

❅ ❅ ❅

Ellers vil jeg takke jentene for en super koselig halloween feiring i går! Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt ute på byen, og det er ekstra gøy når man klarer å samle en god gjeng. Også må jeg rette en stor takk til Kristina som faktisk har funnet vidunderkuren mot fyllesyke! Takk søtiiing, du har herved reddet søndagen min. Jeg leste nemlig på bloggen hennes at man kunne kjøpe noe på Vita og voila! Si i fra om dere trenger tipset selv, så er jeg mer enn gjerne behjelpelig. Har dere gjort noe spesielt denne helgen? 

What to wear this season!

Black pumps, gold necklace, wrap jumpsuit, creme bracelet,
lace bra, faux fur jacket, pearl top, sivler pumps.. (adlinks)

Ååh, endelig starter vi på vinter sesongen! Jeg har så mange planer jeg gleder meg til, og mange feiringer. Blant annet så ser jeg veldig mye frem til julebord! Denne tiden på året bringer alltid så mye lykke og glede, og selvfølgelig en ekstra koselig stemning ettersom juletiden nærmer seg. Jeg pleier i hvert fall alltid lage en liten julestemning i hjemmet/lokalet når vi jentene har julebord! Er det litt tidlig å begynne å snakke om dette nå? haha! Jeg mener, november er rett rundt hjørnet - og når november først har kommet, så er det absolutt ikke lenge til jul ♥

You'll never guess what i bought!

I CAN'T BELIEVE IT FINALLY HAPPEND! AND HEY, IT'S FRIDAY! 

Okei, først. Fraværet mitt på bloggen har vært helt sinnsykt. Hadde dette vært på en vanlig jobb hadde jeg fått sparken på øyeblikket, og jeg er fult klar over at dette ikke er greit! Jeg har vært hjemme sammen med familien, samt så har jeg jobbet ekstremt mye med andre ting bak bloggen. Så det er rett og slett grunnen! Men slike ting skjer i blant, heldigvis ikke ofte. Men jeg er tilbake nå, med noen enormt spennende nyheter fremover. Herregud som jeg gleder meg til å vise dere alt, og ikke minst - fortelle dere alt. 
 

..Today i am super excited ❥

I mellomtiden bak alt dere ikke har fått sett riktig enda, har jeg snakket litt med Eirin! Og den samtalen endte opp i går kveld, med et par dyre kjøp, haha! Dere vil aldri gjette hva.. og jeg vet ikke om dette er noe jeg kommer til å vise på bloggen egentlig. Jeg er svært skeptisk! Jeg får tenke litt på det. Om jeg ikke viser det med det første, så kan det jo hende at jeg viser dere dette litt senere.. Men gud, det er helg, jeg har kjøpt noe jeg er sykt fornøyd med - og det er halloween fest imorgen! Livet smiler. 

Always be a work in progress

..Hva er din favoritt halloween look for øyeblikket? ❥

Nå er det ikke lenge til halloween, og jeg tenkte å spille inn en liten look til dere på video. Spørsmålet er bare hvilke Halloween look ønsker dere å se meg gjøre? Som dere ser på bilde ovenfor var ikke dette en særlig skummel look, og det var absolutt ikke poenget. Denne gangen tenker jeg å lage noe som faktisk egner seg å bruke på selveste halloween! Gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få fikset noe spennende til dere! 

Things i appreciate the most

APPRECIATE THE LITTLE THINGS IN LIFE.

Jeg har jo snakket en del tidligere om ting jeg setter enormt mye pris på, og hvor viktig det er å gripe øyeblikket. Men nå tenker jeg lage et lite innlegg om de minste hverdagslige tingene jeg virkelig blir glad av; alt fra nytt sengetøy til å se juletreet stå reist opp midt i stuen. Det er mye! Jeg tror at vi som klarer å sette pris på slike ting, er de lykkeligste menneskene du kan finne. Jeg lager dette innlegget egentlig for å minne meg selv på hvor heldig jeg er, samtidig kanskje også minne dere selv på de små øyeblikkene i en helt vanlig hverdag, som virkelig kan gi deg en bedre følelse. 
 


#1. Tenne stearinlys på kvelden

#2. Kjøpe frukt, sette på en film og bare kose seg.

#3. Å tilbringe helgene med familie/nære venner og kjæresten.

#4. Rydde og vaske leiligheten, ingenting er bedre enn et skinnende rent hjem. 

#5. Nyvasket sengetøy.

 


#6. Gå lange turer med Jessie (hunden min).

#7. Gjøre ting jeg liker og har interesse for, som for eksempel blogging!

#8. Møte og bli kjent med nye mennesker. 

#9. En varm kopp med kaffe om morgenen. 

#10. Sove i min egen seng!

 

HVILKE TING SETTER DU PRIS PÅ I HVERDAGEN? ♥

Introducing.. Gucci bloom

GUCCI BLOOM REMIND ME OF A BEAUTIFUL FLOWER GARDEN..

Si hei til min absolutt nye favoritt parfyme! Eller, den er i hvert fall på topp 5 blant parfyme kolleksjonen min. Ellers syns jeg Hugo Boss - The scent for her, lukter amazing. Kan skrive et lite innlegg om den også, hvis du skulle ønske det? Uansett, Gucci sin parfyme, The bloom, minner meg om en hel blomster eng. En veldig frisk duft som varer lenge på huden. Jeg elsker den som en hverdags parfyme. 
 


 
 

..som dere kanskje allerede har merket, er jeg veldig opptatt av å ha en parfyme til en hver anledning. Fest, hverdag, jul, vinter, høst.. you name it. Haha, og det behøves absolutt ikke! Jeg bare føler det gjør noe med stemningen, i tillegg går jeg veldig fort lei av dufter, så derfor syns jeg det er fint å variere litt. Det eneste jeg har å påpeke med Gucci bloom; når du først sprayer parfymen på deg selv, lukter det veldig tung blomstrende duft- men så går den over til en lett  og frisk duft. Jeg vet ikke helt jeg, men jeg kunne stått over den tunge duften, for det er jeg ikke så veldig glad i på hverdager. Men som sagt, det demper seg! Og da er den helt nydelig. 
 

WHAT'S YOUR FAVORITE PARFUME? 

Welcome! This is our happy place


..THIS IS SO MUCH BETTER THAN IT WAS ✦

 

· IM IN LOOOOVE ·

Det er noen ting som ikke er helt på plass enda, som dere sikkert ser! Jeg må nok omplassere litt på interiøret og kanskje fikse en litt høyere plante ved tv'n for at det skal se litt bedre ut. Men her får dere i hvert fall et lite innblikk i hva jeg har kjøpt i dag. Alt som står på bildene er splitter nytt (foruten om tv, men den skal også byttes ut!), så dere kan jo tenke dere at kortet fikk svi i dag. Selv tv-bordet er nytt! Haha! Du har ikke tilfeldigvis en blogg/instagram med bilder hvor du har stylet din leilighet? Jeg trenger litt inspo. 
 

HA EN FIN TIRSDAG, DERE! 

Some changes in the livingroom

IM WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN
SHOES FROM STEVEMADDEN
JUMPER FROM ACNE
BELT FROM GUCCI

. . . 
 

· PART OF MY DREAM FOR THE LIVING ROOM WAS TO LIGHTEN IT UP ·

Som dere kanskje allerede husker; så har jeg snakket litt om standarden i leiligheten vårs, og at jeg ikke har vært så veldig fornøyd med at dagslyset ikke slipper ordentlig inn. Nå har det skjedd forandringer! Vi dro nemlig til byen i dag og handlet inn litt interiør, lamper og speil for å piffe opp stuen litt. Dagslyset og plasseringen på leiligheten er ikke noe vi kan gjøre med, så vi får bare trå til det beste vi kan av interiør. Jeg er i hvert fall stor fornøyd med hvordan det begynner å se ut her. Nå begynner jeg endelig å føle en liten hjemmefølelse! Vi mangler enda litt bilder på veggene og kanskje en liten kommode man kan stable litt pynte ting på - så blir dette knall bra! Skal se om jeg får tatt litt bilder til dere senere, så dere får sett ♥ Regner med det kanskje kunne vært gøy? 

Earrings to buy right now


♥ ♥ ♥

 

· EARRINGS FROM H&M ·

Åh, disse øredobbene tar meg virkelig tilbake i tid. Jeg husker det ble populært med store øredobber i 10. klasse! Tror faktisk ikke jeg har brukt store øredobber siden den gang. Det er rart det der, hvordan trendene bare tar oss lengre og lengre tilbake i tid. Jeg syns jeg stadig vekk hører mamma eller bestemor fortelle meg at det jeg har på meg, var kjempe populært da de var unge! Jeg syns det både er koselig og morsomt at vi faktisk trekker de trendene inn igjen, med en liten vri selvfølgelig. Hva syns dere om store øredobber dette året? Jeg gir det en sjanse!! 

Coconut and white flowers


✦ MAKE YOUR CLOTHES SMELL COCUNUT & WHITE FLOWERS..

 

..I can't wait to go to bed tonight in clean sheets ❥

Hei dere! Jeg har vært ekstremt dårlig til å fylle ut kategoriene mine på bloggen den siste tiden, så det er på tide med et lite Benedikte tipser innlegg. Gjett hva jeg skal nå! Jeg skal vaske klær, sengetøy og alt annet som måtte bli vasket. Haha, dette skulle liksom være et "god morgen" innlegg, men akkurat nå gleder jeg meg bare til å gå i seng igjen - til et helt nytt sengetøy som lukter rent. Om dere ikke har prøvd Softlan sin nye tøymykner, burde dere løpe rett på coop å kjøpe! Jeg lover at dere ikke vil angre, dere kommer derimot til å takke meg for tipset! Jeg sender min takk til youtuberen Sandra Lindahl. Hihi! 
 

. . . 

I dag har jeg vært på Ikea sine hjemmesider å sett etter sofabord + tv benk, men så himla dyr frakten er. Frakten lå på 2800,- (!) Nei takk, jeg står over. Jeg har ikke penger til å betale en frakt som faktisk koster mer enn møblene i seg selv, haha! Mulig jysk har noe fint, så får dra innom byen og håpe på det beste. Eventuelt, vet dere om noen nettsider som kanskje ikke har så dyr frakt? Jeg hadde blitt super glad for alle tips! Som dere alle vet, har vi nylig flyttet inn i en ny leilighet, og vi mangler et par ting her.. så er litt kjedelig med en halvveis leilighet. Skulle så gjerne ønske at den ble litt koselig til jul ♥
 

OH HELLO WEEK, LET'S DO THIS

In my bag right now..

INNLEGG I SAMARBEID MED LOOK BY NORWAY

 

THE ESSENTIALS; 

Mitt fine Sony kamera (til å ta bilder med til bloggen)
YSL lommebok (her har jeg alt av kort, kontanter og andre viktige ting)
Iphone selvfølgelig (jeg regner med de fleste av oss er avhengige av telefonen)
Lipglossen som jeg fikk sponset fra Lbyn (gir en fin gloss til leppene)
Håndkrem for tørre hender (spesielt nødvendig nå som kulden slår inn)
Nøkler (Både til hus, bil og andre låser)
 

..A FEW OF MY FAVORITE THINGS ❥

Dette er et av mine favoritt innlegg å skrive, nemlig innlegg som er ønsket fra dere. Det har vært stor etterspørsel om ikke jeg kan ha et "what's in my bag" innlegg, og det er klart jeg kan. Jeg kan jo starte med å fortelle litt om denne fine vesken som jeg har blitt helt forelsket i, den siste tiden. Så forelsket at jeg faktisk kjøpte to, bare at den andre er i rød! Skal vise dere den røde litt senere, for wow, den ser helt fantastisk ut! Jeg elsker at vesken er så simpel og stilren i looken, den passer til absolutt alle antrekk og anledninger. Jeg pleier aldri ha så veldig mye unødvendig med meg i vesken, kun det jeg absolutt trenger ut over dagen. 
 

Jeg er en stor tilhenger av alt som gir meg fukt på leppene! Dere aner ikke hvor tørre lepper jeg får nå som det er litt kjøligere i luften; for ikke snakk om hender! Jeg hater det, virkelig. Så derfor syns jeg det kan være høvelig å alltid ha med seg en håndkrem, lipbalm og en lipgloss i nærheten. Ellers er det kun det jeg har i vesken på denne tiden av året. Jeg kan sette inn linker nederst i innlegget til dere; så finner dere alt dere måtte ønske til vinteren! 
 

BAG HERE // LIP GLOSS HERE (ADLINKS)

Leppetrenden er forkastelig

FOTOGRAF THERESA KNUDSEN

La meg starte hele innlegget med å si at jeg ikke ønsker å tråkke noen på tærne. Jeg har ingenting i mot de som ønsker å proppe leppene full av injeksjoner, men jeg syns trenden er forkastelig. Nå har det altså kommet en trend hvor alt handler om det naturlige. Nå skal den lille buen på leppen fremheves - men ikke glem; på en naturlig måte. Dette er helt sinnsykt! Jeg beklager å måtte si det, men jeg ser ikke poenget med å betale flere tusen kroner av å se "naturlig" ut på den unaturlige måten - når du kan se naturlig vakker ut, av å bare være deg selv? 

Du trenger ikke fortelle meg at vi lever i et utseendefiksert samfunn, for jeg lever i den jeg også. Jeg står midt i det selv! Du trenger heller ikke fortelle meg at presset er skyhøyt, for jeg står fremdeles her, i samme verden som deg. Ikke kom å fortell meg at jeg ikke har peiling på hvordan det er å ha dårlig selvtillit, for jo, det har jeg absolutt peiling på. Nå skal ikke jeg være den som forteller deg hva du burde gjøre, og ikke. Jeg bare syns det er svært viktig at du i så fall gjør det for din egen del, og ikke på grunn av alle andre. 

Når jeg hører kosmetiske sykepleiere fortelle at de skal gjøre deg, til en bedre utgave av deg selv, blir jeg kvalm. Jeg blir direkte kvalm, oppgitt og lei meg. Er det en ting du skal vite; det finnes ikke en bedre utgave av deg selv, enn den personen du allerede er. Du er fin nok som du er, og du er absolutt god nok! 

Saturday hour by hour

08:00: Alarmen ringer, og jeg kjenner at kroppen trenger mer søvn. Jeg sovnet ikke før sent i går natt, i tillegg har jeg fri. Det er ikke ofte jeg har fri i helgene, så nå føles det greit å sove litt ekstra lenge. 

09:30: Våkner igjen, i panikk. For jeg hadde glemt av skype møtet som jeg skulle være klar til. Jeg fikser meg, spiser et halvt knekkebrød og løper til pcen. Som dere sikkert vet, har jeg et par sponsorer jeg samarbeider med over bloggen, så det tok vi i dag - siden det ikke har passet meg noen andre dager tidligere i uken. 

JUMPER HERE // SHOES (SIMILAR) HERE // PURSE SOLD OUT (adlinks)

11:00: Det gikk rykter om en stor messe som gikk her i Alta, så vi løp dit for å sjekke hva som var der. Syns ikke det var noe særlig, ikke sammenliknet med hva vi er blitt vant med i Kristiansand - haha! Men koselig at slike ting holdes arrangert. 

12:40: Jeg er tilbake hjemme og snakker litt med en venninne; vi finner ut at sushi hadde vært perfekt, med tanke på at ingen av oss hadde spist noe særlig. Super koselig og super godt, yum! 

14:00: Etter en helt nydelig lunsj spaserte vi litt på senteret, jeg kjøpte blant annet inn noe til halloween! Amfi senteret i Alta er ikke all verdens, kontra Sørlandssenteret som er Norges største! Men det er koselig å gå der en sjelden gang, selvom det ikke er så fryktelig mange butikker der ♥
 

15:25: Jeg møter T etter at jeg og venninnen min er ferdig på byen. Vi gjør noen ærend sammen, i tillegg hjalp han meg litt med bilder til bloggen. Vi dro også innom Jysk for å se på et lite tv bord! Det er ett der, som jeg har så fryktelig lyst på. 

16:00: Nå er det kun rydding av leiligheten og litt mailer igjen, før jeg kan si meg fornøyd med denne lørdagen! Til vanlig pleier jeg ikke besvare mailer i helgene, av den enkle grunnen av at jeg også trenger fri. Men siden jeg ikke har hatt tid tidligere i uken, og at hverdagen min ellers har vært ekstremt hektisk - så måtte det gjøres nå! 

18:30: Slappe av, lese litt bloggere, spise sjokoladekake og bare kose meg!
 

19:00: Etter bare en halvtime finner vi ut at det går en håndball kamp vi bare var nødt for å få med oss! Vi har nemlig en liten søting som er kommet hit for å spille kamper. Så det er klart vi stiller opp! 

20:15: Etter en hel dag hvor ting har gått i ett kjør, lager vi verdens beste kvelds - hjemmelaga pizza! Taco og Pizza er alltid noe som går hos oss i helgene, alltid. Både her hjemme, hos mamma og hos svigerfamilien. Hah, gjett om jeg er fornøyd med det. 

22:00: Ordner det siste blogg innlegget til dere (dette) før jeg avslutter dagen. Jeg valgte rett og slett å skrive dette innlegget på en lørdag slik at dere får et innblikk i en helt vanlig hverdag - og ikke på en mandag som består av møte, møte og atter et møte, samt jobb. Det kan bli litt ensformig og kjedelig.. Håper dere syns dette innlegget var gøy!! 

You can't buy happiness


..BUT YOU CAN BUY SUSHI, WHICH IS KINDA THE SAME THING ❥

 

. . . 

Hei hei!! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen etter en koselig liten sushi date med denne fine jenta! Må si jeg trives godt i Martines selskap, hun er alltid så livlig å være rundt! Det er et fåtall av mennesker der ute som jeg føler man kan være chill rundt, bare være seg selv, snakke om alt og ingenting.. ja nei, jeg digger jenta! Jeg gleder meg allerede til neste gang.
 


..som dere vet, fortalte jeg i dette innlegget at jeg har begynt å like sushi og at jeg hadde lyst å bli flinkere på å teste ut nye typer sushi! Og gjett hva; i dag fikk jeg prøve noe nytt. Yuuum! Det var helt himmelsk. Laksen turte jeg ikke utfordre meg på riktig enda, men det kommer seg sikkert etterhvert. Det er som Martine sier; "nybegynner sushien" er gjerne med avocado, agurk og crapsticks! Uansett, nå skal jeg hive meg rundt her i leiligheten med baking! Fikk sinnsykt lyst på sjokoladekake, hihi! Dere får nyte lørdagen og kose dere masse. Vi snakkes i kveld søtinger.
 

I'M OBSESSED WITH SUSHI.

Friday the 13th. Best day ever

· I CAN'T EXPLAIN. IT'S BAD LUCK, I GUESS ·

1. Jeg trodde jeg viste hva flaut var, helt til jeg lå langflat i Alta's lille gågate med handlevarer strødd utover. Takk som hjalp med å plukke opp alle Taco-varene mine-  og hei, god helg da! Hahah herregud jeg dør.. aldri ledd så høyt i hele mitt liv.

2. Jeg trodde jeg viste hvordan det var å skamme seg, helt til jeg klarte å vinke til feil person. Å vinke til feil person er da ikke noe å skamme seg over tenker du! Jo, for jeg stod nemlig å ventet på et vink tilbake. Dere vet...det blikket som forteller "nei vell, fuck you!" som skal få venninnen din til å bare "ååååå det er deg!! *vinker tilbake*" ? Ja, slik stod jeg. Det føltes ut som noen lange minutter, men hele denne episoden skjedde under 2 sekunder. Gud altså. Stakkars dame, om du leser dette så beklager jeg så mye. 

3. Så dere, så har vi den mest forferdelige og irriterende tingen som noen gang har skjedd meg. Jeg hadde bestilt en pakke fra Tarte, som jeg gledet meg fantastisk mye til å få hjem. Den ble bestilt for noen uker siden, og leveringstidene er alltid så lange! Spesielt når man skal få pakker helt opp til Finnmark. Det tok faktisk så lang tid at jeg glemte av selve bestillingen. Så er kanskje spørsmålet hvordan jeg kom på at jeg hadde kjøpt noe fra Tarte sine hjemmesider? Jo, hentelappen lå nemlig med resten av reklamen som jeg desverre ikke hadde fått med meg. DEN BLE FUCKINGS RETUNERT. NOOOO!!! 
 

..FRIDAY MEANS IT'S SATURDAY TOMORROW..

Jeg er glad denne dagen er over snart. Fredag den 13 har bydd på mere enn nok, og jeg trenger ingen flere flauser! Jeg tenkte egentlig å skrive et annet innlegg "hour by hour" til dere ikveld, men så hadde jeg en følelse på at dette kanskje var litt morsommere å lese i dag! Hour by hour kan jeg lage hver dag, mens kleine situasjoner som dette prøver jeg helst å unngå! 

Bring on the weekend!

✦ FRIYAY! WISHING YOU ALL A HAPPY WEEKEND!

Hei fininger! Nå har jeg akkurat kommet inn døra fra jobb og kjenner en ren lykke! Når du jobber i en klesbutikk er det ikke alltid like lett å dra hjem tomhendt, desverre! Jeg som nylig planla et lite innlegg om hvordan vi styrer økonomien her hjemme, haha.. kanskje bare å glemme det. Uansett, jeg er stor fornøyd med innkjøpene og gleder meg til å vise dere. 

Nå står fredags tacoen på menyen, og jeg skal hive meg i gang med å kutte opp salaten! Ingenting er bedre enn Taco på en sen fredagskveld. Ah, deilig. Og hei, jeg tenkte å komme ut med et skikkelig morsomt innlegg senere i kveld, så jeg håper dere klikker dere innom da! ♥ 

Løgner og tidligere blogg innlegg

UKENS SPØRSMÅL - LET'S GOOO! 

Hva skjedde med deg/utseende ditt og den drastiske forandringen på så kort tid? Haha! Du spør godt. Jeg har alltid elsket blondt hår, men jeg følte alltid folk fikk et feil inntrykk av meg med det blonde lange håret. Ikke missforstå meg nå; blondt hår er fint! Men det er noe med sminken min, ansiktet mitt og alt - som gjør at det ser litt feil ut? Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men føler kanskje utseende mitt nå klarer å gi dere det mer riktige inntrykket av meg selv. Føler meg litt mer vell i det! 

Lyver du mye på bloggen? Nei, hvorfor skulle jeg gjort det? Hva om i så fall? Kunne tenkt meg et litt mer konkret spørsmål så man har noe å gå på. 

Hvorfor sier du at du alltid skal blogge bedre og bla bla bla, når det ikke skjer noe? Tro meg, jeg prøver! Men beklagelig nok har det vært ufattelig mye som har skjedd på privaten, og jeg har nok å styre med for tiden. Men jeg prøver virkelig mitt beste. Nå skal jeg ikke fortelle deg at det blir bedre fremover, men jeg kommer til å stå på, og gjøre mitt beste.

Så i kommentarfeltet at du hadde bestilt både Rose gold palettet og hoily grail palettet, kunne du blogget/lagd video om det? Såklart! Jeg har aldri vært god på øyenskygger, så jeg aner ikke hvorfor jeg bestilte det! Men det blir spennende og se! Målet er jo å bli flinkere på akkurat det området med sminke, så nå er det bare å gjøre en innsats, hehe. 
 

Har du noen ganger vurdert å bytte plattform, altså vekk fra blogg.no? Nei! Jeg trives veldig her på blogg.no sin plattform, men nå har jeg ikke kjennskap til andre plattformer heller.. har egentlig ikke orket å sette meg noe særlig inn i det ettersom jeg trives her. Men jeg vet om mange som har byttet, og som er fornøyde. 

Hva er den verste kommentaren du har fått på bloggen? Trusler, uten tvil. Det er grovt! Og det har selvfølgelig blitt anmeldt.. jeg lar virkelig ikke slike kommentarer tikke inn på bloggen min uten konsekvenser. Kommentarer hvor folk latterliggjør meg, eller forteller meg hvor stygg jeg er, kunne ikke brydd meg mindre. 

Hvordan syns du Mammatilmichelle (Anna) var da du var hos henne? Verdens søteste jente! 

Hva vil du anbefale å oppleve i Kristiansand? <3 Hei du! Jeg kan lage et lite innlegg om nettopp dette. Samt noen tips til hvor det er bra å spise ute, tips til forskjellige turer og andre attraksjoner? Kan prøve å få det ut så snart som mulig, føler jeg har opplevd Kristiansand på sine beste dager og kan uttale meg godt her. 

Hva var det som fikk opp øynene dine og gå vekk fra det styret ditt? Haha hva i alle dager.. det var da voldsomt til spørsmål om ting som har skjedd før i tiden. Jeg tenkte ikke over konsekvensene, var ikke voksen nok og var kun ute etter høye lesertall og høye pengesummer. Et ganske så enkelt og ærlig svar. Når det er sagt så er jeg over den tiden nå..

Hvordan klarte du å snu ryggen til falske venner? Simpelt! Jeg er ikke personen som tar slike ting tungt. Falske mennesker er absolutt ikke noe jeg har tid til, dessverre. Jeg har bedre ting å bruke tid på! Mennesker som ønsker å tråkke deg ned burde ikke være vanskelig å snu ryggen til. Ta heller ekstra godt vare på de som vil deg godt ♥ 

Noe mer du lurer på? Still spørsmål til neste månede! 

Saying goodbye to autumn

· CRISP AIR AND FROZEN LEAVES ·

Okei, kanskje ikke riktig enda! Men vinteren er rett rundt hjørnet, det er jeg sikker på. Jeg tipper at vi får se litt av vinteren allerede mot Halloween, og jeg har absolutt ingenting i mot det. Jeg elsker vinteren, og jeg elsker at det ikke er lenge til jul! Jeg har faktisk allerede planlagt hvilket juletre vi skal kjøpe inn i år, haha! Litt tidlig å tenke på det, kanskje! Men åh, dere.. jeg føler bildene mine har blitt helt fiasko for tiden. Det fine tradisjonelle høstbildet alle legger ut.. jaja, alle kan ikke lykkes! Jeg lover å heller ta noen finere bilder av vinteren ♥
 

🍁 🍂

Nå skal jeg starte på et nytt og lite prosjekt her hjemme, nemlig fikse soverommet til et litt mer koselig sted å være. Som dere allerede vet, har vi en ganske så stor leilighet - nesten 70 kvadrat.. det eneste problemet er at det ser ufattelig gammelt ut. Noe jeg holder på å bli gal av! Så det første som skal gjøres på soverommet, er å bytte ut håndtakene på klesskapene. For de ser virkelig ikke ut! Men herregud, jeg tror dette blir bra. Gleder meg til å se resultatet ♥ Har du noen spesielle planer i kveld? 

October goals.

· THIS IS MY 'GET SHIT DONE' MONTH ·

1. Bli flinkere på å ta vare på helsen min. I løpet av den siste tiden har det blitt alt for mye av Cola og små spising fra godteri skapet, fyfy! Jeg tenker kanskje prøve å starte med en sunn smoothie om morgenen, drikke vann frem for brus og kanskje prøve å ha et litt mer variert kosthold. 

2. Komme meg i seng til riktig tid, om jeg har jobb eller ikke. Er det en ting jeg er ekstremt godt på, så er det å sitte våken til langt ut på nettene når jeg har fri fra jobb. En stor ulempe når det kommer til bloggen, for da sover jeg gjerne vekk hele morgendagen! 

3. Rydde og organisere sminken! Fyflate altså, det ser absolutt ikke bra ut på badet. Sminke overalt! Og dere trenger ikke nevne det, jeg er fult klar over at man burde ha sminken på en kjøligere plass - men det er kun en midlertidig plass frem til sminkebordet kommer fram. Jeg har nemlig bestilt meg et nytt sminkebord. 

4. Få kjøpt et nytt tv og stuebord. Møbler jeg egentlig alltid har hatt lyst på, men som jeg aldri har tatt meg råd til. De jeg har nå funker, men ser ikke noe særlig fine ut. Jeg ønsker helst en koselig og lun stue frem til jul!

5. Få en rutine og følge den. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men bloggingen har ikke vært helt på topp den siste tiden, og det ønsker jeg virkelig å få en forandring på. Selvom jeg har jobb på privaten, ønsker jeg å følge opp bloggen på best mulig måte! 

6. Jeg har skikkelig lyst å lage en spennende halloween tutorial på video til dere! De jeg lagde i fjord fikk en sinnsykt god respons, og det er jeg evig takknemlig for. Trippy double vision HER - Melting half skull HER - Werewolf tutorial HER

7. Selge unna klær og sko som aldri blir brukt. Garderoben min har ikke plass lenger, og det er på tide at de nye plaggene får seg noen nye eiere. Jeg tror både jeg og kjæresten min er lei av at ubrukte klær, kun blir liggende i øverste hylle og tar plass. 

Huge halloween shopping day


THERE IS MAGIC IN THE NIGHT
WHEN PUMKINS GLOW BY MOONLIGHT

 

. . .

✦ I'M LOOKING FORWARD TO THE HALLOWEEN PARTY 

Hei søtiser! Jeg er endelig tilbake, og formen føles tusen ganger bedre. Så nå er det full kjør fremover, vi startet allerede med planene idag! Vi var nemlig i byen og handlet inn masse Halloween ting, det er så gøy. Personlig syns jeg kanskje ikke Halloween er så veldig big deal, men det er absolutt en morsom tid man kan ha sammen med venninnene sine. Jeg har i hvert fall planer om å ta en liten feiring i år! Har dere forresten funnet ut hva dere skal være på Halloween dersom dere skal ut? Jeg trenger sårt noen tips! Gjerne legg link til bloggen/insta'en din dersom du har noe inspoo! 

Fra kjærester til samboere

Til de av dere som ikke fikk det med dere, så har jeg (kjæresten til Benedikte) tatt over bloggen nå som hun er sykemeldt. Jeg håper, og regner med hun er tilbake i morgen! 

Det var mange som lurte på hvordan det var å gå fra kjærester til samboere, og jeg kan tenke meg hvorfor dere spør! For ja, det gikk veldig kjapt i svingene. Det tok ikke lange tiden fra da vi ble kjent med hverandre, til å plutselig være kjærester, og dermed samboere. Alt på under 1 år. Det er nesten sinnsykt når man ser tilbake på det. Vi rakk aldri være et kjærestepar uten å være samboere, men jeg ønsker like vell ta opp temaet, nettopp fordi jeg lærte så ufattelig mye under den tiden. Når det er sagt, angrer jeg ikke et sekund, og jeg er evig takknemlig for at jeg traff denne jenta.

En ting jeg merket med Benedikte, var måten hun fikk meg til å føle meg trygg på. Jeg følte meg trygg i alle situasjoner. Og jeg tror det er ekstremt viktig i et forhold, nettopp det å være trygge på hverandre. Vi har nå bodd sammen i nesten 6 år, så noe må vi jo ha gjort riktig, er dere ikke enig?! Jeg vil uansett trekke kommunikasjon frem som et viktig punkt, uansett hvem du skal bo sammen med. Vær klar på hvilke rutiner og regler du ønsker å ha, men heller ikke glem at du har en annen enn deg selv og lytte til nå også. Kompromisser blir din bestevenn fremover! 
 

..3 VIKTIGE PUNKTER Å TENKE PÅ!

1. Økonomi.

Jeg tror verken jeg eller Benedikte har hatt noe problemer med å tenke på hverandre når det gjelder økonomi. Vi begge har hver vårs sparekontoer som vi selvfølgelig holder for oss selv. Men de pengene som ikke er satt i sparekontoen er felles! Jeg er i hvert fall svært fornøyd med at vi har en såppas "felles" økonomi. Vi tenker ikke så veldig mye over om hvem som kjøper maten den ene dagen, fyller bensin den andre dagen eller kjøper snacks den tredje dagen. Det har liksom ingenting å si for oss. Det eneste målet vi har sammen, er å spare mest mulig penger sammen for å kunne kjøpe oss det huset vi alltid har ønsket oss. 

2. Alenetid.

Akkurat dette punktet slet vi faktisk litt med i en liten periode. Men jeg tror vi slet litt på grunn av den lille hybelen vi hadde, vi satt liksom oppi hverandre hele tiden. Men på et eller annet merkelig vis klarte vi heldigvis å sette våres egne soner. Ikke glem deg selv og vennene dine bare fordi du har funnet deg en kjæreste!

3. Rot, rot og rot

At den ene partneren roter skal du ikke se vekk i fra. Det vil alltid oppstå en situasjon som kommer til å irritere deg grønn, tro meg. Det skal jeg ikke legge skjul på! Sminken til Benedikte gjør meg for eksempel gal, men jeg vet også at sokkene mine som er spredd rundt om i huset ikke er noe bedre, haha! Her gjelder det rett og slett å finne tonen med hverandre, og ha litt forståelse. Dersom det gjelder latskap, føler jeg det er greit å kanskje komme med den strenge tonen. Men om du vet partneren din har hatt mye å tenke på/mye jobb - syns jeg du kan rydde vekk det lille av sminken til dama de, eller plukke opp de sokkene som ligger spredd rundt om i huset! Man kan være litt gode med hverandre også, være et team.

Hvordan har det vært for deg/dere å gå fra kjærester til samboere? 

Gjesteinnlegg?

..WE'RE A TEAM ♥

Hei! Siden Benedikte er syk tenkte jeg å steppe inn å ta over bloggen for i kveld og mulig i morgen. Men dere vet jo hvor ekstremt dårlig jeg er på dette, så det er åpenbart at jeg trenger litt hjelp! Hvilket innlegg skulle dere ønske som kom ut i morgen? Jeg gleder meg, og håper dere gleder dere like masse! 

Selvom smittefaren er stor..

· I WANT TO SLEEP UNTIL I FEEL BETTER ·

Hei dere! Det blir dessverre ikke å komme så mange innlegg før om 2-3 dager, ettersom jeg har blitt syk. Det verste jeg vet og det eneste som får meg til å gråte, er spysyka. Mamma og lillesøster har jeg alltid følt meg trygg på, og det er absolutt ingen problem å være syk når man har de menneskene i nærheten.. de fikser alt. Mamma passer alltid på hver minste ting, som å få i seg nok med mat og rikelig med drikke. Alle disse småe tingene er jeg fryktelig dårlig på, så jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Heldigvis har jeg en kjæreste som er minst like god. Selvom smittefaren er stor, så kommer han alltid til meg. Fikser bøtte, fikser mat, fikser litt ekstra trøstende ord, stryker på meg og bare er der. Ting man absolutt ikke skal ta forgitt. Jeg føler meg veldig heldig som har så gode mennesker rundt meg. Vi ses når jeg ikke er sykemeldt mere ❥

Thursdays after work got me like..

 

I DON'T USUALLY WEAR A LOT OF MAKEUP

 

❥ THANK GOD THAT TOMORROW'S FRIDAY..

Hei beauties! Dere aner ikke hvor fantastisk denne torsdagen har vært. Jeg elsker å ha rutiner og planer for dagene! Det finnes ingenting som er bedre, enn at dagene går raske og at man føler man har gjort noe bra. Men jeg kjenner at det skal bli godt med helg, absolutt. Heldigvis er fredagen rett rundt hjørnet! Nå i kveld tenker jeg å kun slappe av. Slappe av under pleddet med en varm kopp te, kanskje lese litt på bloggene deres og ta meg tid til kommentarfeltet! Med andre ord, jeg skal kose meg maks. 

Jeg har forresten mottatt mange spørsmål om sminken min, og sannheten er vell at jeg aldri sminker meg særlig mye til hverdags. Spesielt ikke når jeg skal på jobb, da foretrekker jeg det naturlige resultatet. Det kan bli mye løping og tunge løft på jobben min, så nei.. jeg lar glam looken ligge hjemme! Hvordan sminker du deg til jobb, hvis du bruker sminke?

Adidas Cloudfoam

..WHITE AND PINK LEATHER SNEAKER ❥

Hei hei! Som jeg tidligere nevnte tok jeg en snartur til byen, og der ble disse skoene med hjem. Føler det alltid er slik; du "skal bare" ha noe, også ender du gjerne opp med et helt nytt garderobeskap. Haha! Nei, men jeg trengte virkelig noen hvite sneakers. Disse er perfekt til å ha med på jobb, eller bare på en helt vanlig hverdag. Det er ikke ofte dere ser meg med høye hæler for å si det slik, jeg hater det. Om jeg skal ut på byen eller noe annet spesielt, så kanskje. Men aldri ellers. Om du ønsker å se hvordan jeg likte å style antrekket mitt med Adidas skoene, så finner du link til innlegget her

Autumn is a magical season

· CRISP AIR AND PRETTY LEAVES. I LOVE FALL ·

Jeg tror vi alle kan være enig om en ting, og det er at høsten er en av de fineste årstidene vi har. Kanskje ikke den beste, kanskje ikke den som gir mest glede - men den er helt klart veldig fin! På veien hjem fra byen i dag, kom vi over denne omgivelsen! Og som blogger kunne jeg selvfølgelig ikke la være å stoppe opp for å ta noen antrekksbilder til dere. Vi i Nord har det bra fint, jeg er helt forelsket. Høsten er bare helt nydelig ❥

Det har kommet et par spørsmål den siste tiden, både fra kjente og ukjente; hvor i alle dager holder du til? Haha, jeg har kanskje oppdatert dere litt dårlig på dette, men jeg har flyttet tilbake til Finnmark. Kristiansand var en fin plass, hvor jeg møtte ufattelig mange fine mennesker! Men jeg trengte å komme nærmere hjem, jeg savnet barndomsvenner, jeg savnet trygghetsfølelsen og familien. Og ja, kjæresten er med! Så jeg er heldigvis ikke singel, haha..

Good people bring out the good in other people

SOMETIMES YOU JUST NEED THAT ONE PERSON..

Hei fine dere. Her om dagen (eller faktisk nå begynner det å bli en stund siden), så mottok jeg en overraskende fin melding. Jeg vil bare rette en takk til deg som skrev meldingen til meg på Instagram. Du skrev blant annet om den gode jobben jeg gjorde på bloggen, og at du syns bildene mine var "sjukt inspo!", i tillegg avsluttet du det hele med at du håper jeg fikk en fin kveld. Altså, jeg vet ikke om jeg klarte å ordlegge meg godt nok for hvor glad jeg faktisk ble. Slike meldinger betyr enormt masse, og noen ganger kan en slik kommentar gjøre dagen til et menneske så ufattelig mye bedre. Slik du gjorde min, blant annet.
 

Hadde jeg vært en stor blogger med tusenvis av lesere, ville jeg nok fått mange av de til å sende deg et hjerte - eller skrive en hyggelig kommentar tilbake til deg. Gi noe tilbake for det du skrev til meg. Men jeg vet ikke helt, jeg vet ikke helt hvor mange jeg klarer å nå ut til med dette for øyeblikket. But trust me, jeg og leserne mine skal nok en dag klare å finne på noe koselig!! Du fortjener i hvert fall all ros! Tusen millioner takk for at du gjorde dagen min bra, og takk for at du virkelig brydde deg. Jeg hadde aldri takket nei til en slik venninne for å si det slik! 

Diptyque Eau Duelle


...THE PERFECT VANILLA FRAGNANSE 

 

..Eau Duelle adorns Bourbon vanilla in cool spices and a subtly smoky base with a predominance of black tea and frankincense..

Herlighet, denne skatten er jeg bare nødt for å tipse dere om. Som dere allerede vet, elsker jeg Diptyque sine duftelys, og det er kun de jeg kjøper. Prisen er kanskje litt stiv når du skal kjøpe deg 5 duftelys til leiligheten, haha! Men jeg lover dere at duften er verdt hver minste krone. Og på grunn av duftelysene valgte jeg selvfølgelig å gå til innkjøp for en parfyme også! Eau Duelle endte jeg opp med. Jeg leste at det skulle være en dyp og intens vaniljelukt, samt et hint av kjølig krydder lukt  Og.. hei, er dere en vanilje elsker, vil dere elske denne. 
 

Har du en favoritt duft du vil dele? Jeg elsker å være på jakt etter nye, men det er sjelden jeg orker å lukte meg gjennom et helt parfymeri.. En annen parfyme jeg er veldig glad i fra Diptyque er Florabellio; en frisk duft av fenikkel og epleblomst. Tro meg, den er også god. To veldig forskjellige dufter, men samtidig to unike. 
 

DO YOU HAVE A FAVORITE SCENT YOU WOULD LIKE TO SHARE?

Welcome october, welcome autumn!

IM WEARING

ACCESSORIZE FROM MICHAEL KORS
PURSE FROM LBYN (ADLINK)
ACNE OVERSIZED JUMPER
GUCCI BELT

..OCTOBER 1 ✦

..Det er ikke ofte jeg orker å dedikere et helt innlegg til en spesiell månede, men jeg føler oktober måneden er litt spesiell. For det første er oktober et klart tegn på høst, for det andre halloween og for det tredje at vinteren er rett rundt hjørnet. Tenk dere det, vinteren er her straks! Og det er kun 12 uker til jul! Jeg kjenner det kribler i magen, og jeg gleder meg til tiden fremover! Nå skal klesskapet rengjøres og alt av sommerklær skal vekk. Parfymene skal byttes ut og leiligheten skal bli et varmt sted å være. Om dere ikke allerede har skjønt det, så er jeg et menneske som elsker å gjøre noe ut av de forskjellige årstidene. 
 

WISHING YOU A WONDERFUL MONTH.