hits

On my way home from school

Nå er skoledagen min akkurat ferdig, og jeg sitter her fremdeles. Skal straks ta bussen hjem! Kjenner jeg blir mer og mer stresset for hver uke som går, for nå er det virkelig ikke lenge igjen til eksamen. Uheldigvis kom jeg selvfølgelig opp tidlig, det vil si en mye kortere periode å lese på. Samtidig blir det godt å være ferdig før alle andre. Nå er det bare å stå på, og jeg kommer til å lese som en gal. Bestå er det viktigste for meg, om jeg får en 5, eller 6`er hadde jo det vært toppen. 

Å gå på skole igjen er rart, men deilig! Jeg er fremdeles evig takknemlig å ha blitt født i 1994-kullet hjemme i Finnmark hvor man ikke kjente på skolepresset, skjønnhetspresset og kroppspresset. Ser også her på Sonans at det ikke er noe særlig press, jeg føler det ihvertfall ikke slik. Alle er ulike, noen er flinkere enn andre. Slik er det bare. Men jeg har enda ikke sett et menneske som setter seg ned i et hjørne å skriker fordi h*n ikke har fått en toppkarakter. Syns det er helt vannvridd. Folk burde være fornøyde så lenge man består. Jeg kan skjønne dersom du har lyst å bli lege eller tannlege - og kanskje blir skuffet fordi du ikke kommer deg inn det ønskede året, og må ta et helt år på nytt bare fordi du fikk en 4`er. Men come an! Ikke stress så veldig. 
 

WEARING

Joggers from Vero Moda
Jacket from Pinkyswear
Purse from Leowulff
Scarf from Acne

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg i det siste, men jeg er supermotivert og ser fram til eksamen - selvom det er litt skummelt. Men det er et eller annet som har fått synet mitt opp for skole. Jeg tror jeg kan takke sonans og engasjerte lærere for det. Ellers har jeg som sagt planene fulle i dag også, nå skal jeg hjem, lage middag, svare på kommentarer og vise dere et tips til Halloween kostymet siden det er Halloween i dag. Jeg får se hvor lang tid jeg bruker! Haha, vet ikke hvor mange av dere som egentlig bryr dere om hvordan hverdagen min ser ut? Hadde kanskje vært litt mer morsomt å sett alt på en vlog, istedenfor tekst.. Men dere, nå kommer bussen min om hvert øyeblikk, så vi snakkes. ♥ xxx

Delicious Chocolate Cupcake

Jeg kan faktisk si at hele dagen min har gått på baking; alt fra rundstykker til Cupcakes. Baking gjør meg så vanvittig glad, det er noe jeg trives med. Jeg får samme følelse når jeg blogger. Det er ting jeg kan sitte med i timesvis uten at jeg begynner å kjede meg, går lei eller blir sliten. Så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere oppskriften på disse herlighetene som smakte helt himmelsk. 
 

To make the cupcake

1. Sett ovnen på 180 grader. 
2. Tilsett 2,5dl hvetemel, 4dl sukker, 170 gram kakao pulver, 2ts bakepulver og 1ts salt i en bolle.
3. I en annen bolle tilsetter du: 2dl melk, 1dl olje, 2 store egg, 1ts vanilje essens, 2dl varm kaffe.
4. Bland rørene godt i begge de forskjellige bollene før du tilsetter de tørre ingrediensene med det flytende.
5. Hell røren i de forskjellige cupcakes formene du har plukket ut, og sett dem i ovnen.To make the frosting

1. Smelt ca. 170g melkesjokolade i vannbad. Sett til avkjøling.
2. Smelt hvit sjokolade å tegn opp skjeletthender som du setter i fryseren.
3. Rom tempremert smør (230g) mikses på medium styrke til du ser at den er fluffy og fin.
4. Tilsett litt etter litt med Melis i bollen, 2dl totalt. Jeg pleier å ta en og en skje, og venter til alt er godt blandet.
5. Tilsett dette oppi røren din litt etter litt mens mikseren går: 170g smeltet melkesjokolade, 1ts vanilje essens, 1ss kaffe. 
6. Sett frostingen på muffinsene, og ikke glem skjelett hendene!

 Decorations

1. 2dl smeltet hvit sjokolade som du kan skrive med. 
2. Jeg brukte Oreo kjeks som gravstein, og skrev "rip" på den svarte siden.
3. Knus resterende kjeks biter og dryss dem over frostingen. Voila, happy Halloween!

 

The perfect treat for any Halloween party.

Hjertesak, tårer og blogg som jobb

 
Hei hei ♥ Litt sent ute med videoen, men det får gå. Skal prøve å få ut videoen på Onsdag litt tidligere. Jeg får bare krysse fingrene for at det enda er noen som er våken. Jeg får også bare beklage så mye for de tårene som kom i videoen.. men enkelte ting slår sterkere innpå meg enn andre. Ellers håper jeg dere liker videoen, så snakkes vi nærmere i morgen! 
 
♥ ♥ ♥
 

Early autumn style: Leather jacket

W E A R I N G
Jeans from Tiger of sweeden
Shoes from Acne
Jacket from Zara

Hei fininger, nå skal jeg være kjapp å filme inn spørsmålsrunden og svare på alle spørsmålene før søndagen tar slutt. Jeg har gjort en beslutning om at jeg ikke kommer til å prate så veldig mye mer om youtube kanalen min på bloggen, og jeg kommer heller ikke til å legge ut alle videoene på bloggen - så dere får rett og slett følge kanalen min her om dere ønsker å se videoene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det? Burde jeg fortelle dere vær gang det kommer opp en ny video? Burde jeg la vær? Hvis noen av dere har tips eller innspill så gjerne kom med dem. Jeg legger i hvertfall opp spørsmålsrunden på bloggen, så tar vi ting derfra. 

Ellers har bestevenninnen min flyttet til Kristiansand og gleder meg enormt mye til å få litt kvalitetstid sammen med henne. Hun blogger forresten også, og har sagt at hun gjerne stiller opp på videoer og andre ting ved bloggen. Så kom med masse ønsker! Har dere noen challenger dere ønsker vi skal gjøre? Jeg har tenkt litt på "whisper challenge" fordi jeg syns den høres vanvittig morsom ut. Jeg har sett mange youtubere ta Bean Boozled Challenge, men vær så snill å ikke nevn den. Jeg brekker meg av absolutt ingenting. Haha! kunne blitt en god latter, men jeg håper og tror dere har andre forslag! 

Sleep well, Wake early. Happy Sunday!
♥ ♥ ♥

Cursed Candy ApplesB L O O D Y  C A R A M E L  A P P L E S
RECIPE DOWN BELOW ↵

Halloween er rett rundt hjørnet, og jeg har faktisk allerede sett dødsmange Halloween fester som pågår ute i byen her i Kristiansand. Jeg er utrolig nok ikke så veldig glad i å være ute å drikke mer. Selvfølgelig, det kommer ann på situasjonen. Hvis jeg har mange gode venninner som virkelig planlegger noe gøy, så er jeg med. Men om det bare er en "tur ut på byen" - så velger jeg heller netflix og god mat hjemme med kjæresten. 

Men tilbake til eplene vi lagde i dag, se så super scary?! Jeg tenker meg disse til julen, bare med en annen fasong og andre farger - yummi. Haha, vet dere hva? Jeg har bakt så sinnsykt mye kompliserte ting i det siste, at disse "enkle" stegene blir en utfordring. Jeg skulle lage karamell, og tror dere det ble karamell? Nope, her ble det en gigantisk steinhard sukkerklump i kjelen. Er det mulig? Haha. Det gikk fint til slutt da, etter mye latter. 
 


Edderkopper her // Spindelvev her // Affilate links, sponset produkter
 · RECIPE AND DIRECTIONS ·

Finn frem ønskede mengde med epler og dypp dem i hvit sjokolade. Deretter setter du dem i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. I mellomtiden startet jeg med karamell sausen som ser ut som dryppende blod. Karamellen lager du av vann og sukker som skal stekes på svært lav varme! Når karamellen er ferdig, tilsetter du noen dråper med rød konditor farge. Voila! 

Jeg brukte noen trepinner for å virkelig gjøre hele looken på eplene, samtidig hjalp spindelvevet og edderkoppene mine til å virkelig gjøre dette Halloween aktig! Noe så enkelt, samtidig så morsomt. Jeg har ihvertfall spist 2 epler allerede med god samvittighet! 
  

Har du lagd noe spennende nå i Oktober måneden? 

Trippy Double Vision VideoI T ` S .  A L L .  S O . 
C O N F U S I N G !

En ny Halloween makeup look til dere. Jeg har gledet meg enormt mye til å dele den med dere, jeg har bare aldri turt å sette meg forran kameraet å begynne. Da jeg først så Dope2111 på youtube lage denne looken ble jeg så sinnsykt inspirert å tenkte "denne skal jeg lage! her og nå!".. jeg gikk forran speilet på badet å satte i gang. Og dere.. jeg har aldri i hele mitt liv blitt så skuffet over en sminkelook før. Aldri. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, var litt surmulete og gikk for meg selv til kjæresten å sa at jeg aldri kom til å klare noe slikt. Fikk et svar tilbake "når hun klarer det, så klarer vell du også det? du er nødt for å ha litt tålmodighet. Øv. Øv. Øv - og du klarer det du også!". 

..Jeg klarte det! Alt er ikke perfekt, men jeg klarte det! En ting jeg fant ut; det nytter ikke se på tutorials om hvordan man skal tegne ditten og datten, her er trikset å virkelig klare å se deg selv. Det nytter ikke å tegne en annen sin nese over din nese, da vil du selv se at det er noe som ikke stemmer. Kanskje en av mine mest misslykkede halloween looker, men samtidig utrolig bra? 


 

Å legge skygger på områder som trengs er mitt svakeste punkt. Jeg fant ut at det ikke finnes en kunstner i meg på noen måte, haha! Men når det er sagt, så er Halloween en tid hvor ting skal se litt creepy ut, så om øynene, nesen eller munnen ikke ble helt perfekt - gjør det absolutt ingenting. Jeg er ihvertfall et godt eksempel på at uansett hvor bra eller dårlig ting skulle bli, så kan du gå ut døren så lenge du selv er fornøyd. Det morsomme med looken er at det stoppet meg i å lage den, fordi jeg ikke fikk til å lage nesen. Men nå snudde deg seg brått om; her var nesen on point, mens øynene så ut som..ja. Hva enn du vil. Videoen finner dere forresten her

Melting Half Skull

// I samarbeid med Partyking
· MELTING HALF SKULL ·

I fjord fikk jeg kommentarer på hvor utrolig dårlig jeg var å lage "skull" makeup til Halloween da jeg postet et innlegg på det. Og ja, jeg er fremdeles ikke blitt så veldig mye bedre, fordi enkelte tråkket selvtillitten min i dass og stoppet med dette. På den tiden tok jeg til meg alle fæle kommentarer og trodde på dem - men her er jeg. Jeg vet det er mye som kan forbedres, men må det være så jævla perfekt? Det viktigste er at jeg har prøvd, og jeg kan umulig være den dårligste her i verden?.. (eller, jo, jeg kan jo faktisk det. haha). Men hva gjør vell det? Det er Halloween folkens!

Hva syns dere? Flere enn meg som sliter enormt mye med å lage "skull" looken? Halloween makeup er ikke min sterkeste side (funfact om meg).
 
PRODUKTER JEG HAR BRUKT I LOOKEN ↓

Svart ansiktskrem her - aff. link (du finner også hvit i samme typen - sponset) // Inspirasjon av dyktige og mest flinke Desi.
 


Jeg vil bare rekke en finger på alle dere som kommenterer dritt; halloween sminkene jeg lager er kun for at andre skal finne inspirasjon. Dette har ingenting med å være flink eller ikke. Jeg syns ikke Halloween også skal bli en tid der man føler et press på å måtte være flinkest. Halloween er en tid hvor vi alle kan leke oss frem uansett hvilket resultat det bringer frem. Videoen finner dere her,

Telefoner etter telefoner

Hei, 

Jeg er litt frustrert og en smule irritert. Ville bare komme med et kjapt innlegg, litt viktig informasjon. Jeg ønsker ikke å bli kontaktet over telefon når det gjelder sponsing eller andre som ønsker å samarbeide med meg. Er det egentlig normalt? Det er en grunn til at mail adressen min står både på bloggen og instagram profilen. Hadde jeg ønsket telefoner, hadde jeg skrevet nummeret mitt tydelig. Det er helt ok at samarbeidspartnere ringer meg, de jeg allerede har kontakt med. Men at helt fremmede firmaer kontakter meg over telefonen og forventer et svar er uakseptabelt. 

Uansett hvor mye penger og produkter som tilbys, ønsker jeg ikke takke ja før jeg har fått sjekket grundig opp i det. Jeg setter veldig stor pris på de samarbeidspartene jeg har nå; seriøse, tar hensyn og ikke minst utrolig hyggelige mennesker. Jeg er ganske så ny i blogg verden når det kommer til sponsing, så at mange plutselig starter å ringe meg, blir sinte og irriterte fordi jeg ikke takker ja, blir så feil. Når jeg får en slik "service" over telefonen, håper jeg ikke dere som ringer tror jeg kommer til å skryte av dere videre til mine lesere. Penger er ikke et must for meg, og penger er ikke verdt en dritt så lenge leserne oppdager at innlegget jeg har skrevet ikke stemmer overens med hva de opplever. Dersom jeg reklamerer for noe, skal leserne mine oppleve nøyaktig den samme følelsen som meg. Å jeg lar ikke leserne mine oppleve useriøse nettsider.

Ønsker dere å være seriøse og vise litt hensyn til at jeg faktisk er på arbeid jeg også med både blogg og youtube - kontakt meg på mail så svarer jeg fortløpende. Veldig hyggelig å bli kontaktet, men mindre hyggelig på denne måten. Ønsker du å ta ting over telefonen, så fikser vi det helt klart. Men vær så snill, ta kontakt på mail i første omgang. 

Ebay haul - August

Oval Stiletto Nais

Først og fremst: jeg vet det er mange forskjellige meninger om disse type negler rundt omkring. Mange syns man ser ut som et dyr med disse på, men vet dere hva? Jeg syns det er pent. Og jeg bryr meg såppas lite om hva andre mener. Så lenge jeg selv liker det, så bruker jeg det. Det eneste minuset med disse neglene er at de faller av lett. De varer kanskje i noen få dager, kommer ann på hvor flink du er til å ta godt vare på de. Jeg er alltid en kløn, og vær eneste gang når jeg holder på med studiolysene mine, faller de av. Jeg aner ikke hvorfor. Ellers ser de helt smashing ut, i tillegg følger det med 500 negler i en pakke, så hva gjør det da at de faller raskt av? Ikke betalte jeg særlig mye heller.


Pom poms

Bestilte 2 pom poms, en i grå og en i hvit. Jeg syns det er skummelt å bestille slike ting over Ebay, men ble overraskende happy når jeg fikk pakken. Det er falsk pels, og ser vanvittig fluffy og fin ut. Helt ærlig forventet jeg meg de "stygge" pom pomsene med korte hår, vet ikke om dere har sett de? Men jeg syns ikke de er fine. Jeg hadde desverre ingen bilder av begge to på nær hold, men på dette bildet kan dere se jeg blant annet bruker den hvite hengende på bomber jakka mi! Har litt lyst å bestille enda flere, haha. Kanskje i noen andre farger også? 


Latex flowers

De rosae er kjøpt på butikk, altså ekte roser. Grunnen til at jeg legger disse opp, er slik at du kan sammlikne disse med bilde helt øverst (som er fra Ebay) - altså, det er nesten ingen forskjell?! Gjett om jeg skal kjøpe meg et par falske blomster i rosa også, for jeg trodde virkelig ikke forskjellen var så liten. Den eneste forskjellen hittil er at de rosae rosene er kastet for lengst - de hvite står enda like pent på bordet. Jeg ser ingen grunn til å bruke haugevis med penger på blomster vær eneste uke, når du kan kjøpe et par blomster i forskjellige farger for under 200 lappen som varer evig. 

 

5 ways to have a really great mondayHAPPY MONDAY
..AND HAVE A BLESSED WEEK ↵

Mandager er en av mine favoritt dager i uken, jeg vet det kan høres rart ut for mange, men jeg elsker virkelig Mandager. Jeg har alltid en spent følelse før jeg legger meg på søndagskveldene og setter gjerne på en alarm så tidlig som mulig før jeg sovner. Følelsen av å starte uken på en bra måte gjør virkelig noe med dagene fremover også! 
 · REST ·

Jeg har ikke fullført denne vell så bra i det siste, men om jeg har blitt flinkere er helt klart. Som blogger jobber jeg 24/7, og har ikke en eneste dag fri. Når det er sagt ser jeg på jobben som hobby - men håper dere skjønner at bloggen noen ganger er litt av en jobb også. For eksempel oppretting av faktura, mailer, samarbeidspartnere, finne opp ideer på hvilke innlegg som skal komme ut.. Det er en liten del av en stor ting. Om jeg aldri tar meg fri, vil dere også merke hvordan bloggen utarter seg. Det blir uplanlagte innlegg, det blir dårlig innhold og gjerne bilder som ikke eier kvalitet. For meg er det super viktig å ta en helg hvor jeg kan chille med god mat, venner og netflix! Det er noe jeg syns alle burde gjøre. 
 · LIVE POSITIVELY ·

Denne gjelder forsåvidt hele tiden, uansett hvilken dag det skulle være. Dere må huske at positivitet gir deg mer glede i hverdagen, og starter du mandagen din bra, vil det også påvirke resten av uka. Jeg var en svært negativ person før, og dagen kunne bli ødelagt på et knips. Jeg kunne bli sur hvis det ikke var god mat i kjøleskapet (det vil si - det som fristet meg før jeg stod opp fra sengen), eller hvis jeg hadde glemt å vaske et klesplagg jeg hadde planlagt å bruke.. hvor sykt er ikke det? Jeg skjønte virkelig ikke at livet handler om så mye større saker enn denne ene dagen. Dessuten, å være sur og negativ gav meg ingenting. 
 · RISE EARLY ·

Ikke minst legge deg tidlig! Denne sliter jeg utrolig mye med, men som sagt er jeg på god vei til å ihvertfall har satte meg mål. I det siste har det blitt sene kvelder og sene morgener. Det har dere kanskje allerede merket på blogge fronten? Ødelegger veldig mye. Så nå fremover, har jeg bestemt meg for å stille inn klokken 09:00 vær eneste morgen. Husker dere forresten at jeg snakket om søvnproblemene mine? Dette er noe som har hjulpet meg svært mye. I stor grad faktisk. Et annet mål er å komme meg opp enda tidligere når jeg starter å trene igjen - for da er det meningen at jobbdagen min (altså bloggingen) skal allerede starte 09:30, så da må jeg være klar. 
 · MAKE LISTS ·

Hvis dere ikke husker det, så har jeg startet med å lage liste over alt som skal skje ut over dagene mine. Ikke minst avtaler, møter og diverse. Dere kan blant annet lese innlegget mitt her. Dette demper stress nivået i hverdagen, og jeg slipper å bekymre meg for at viktige ting skal bli glemt. Om du er blogger eller ikke, så tror jeg alle har godt av en enkel liste i hverdagen - det trenger ikke være noe mer fancy enn en liten notisblokke! 
 · TAKE REGULAR BREAKS ·

Nøkkelen til produktiviteten min på mandager er faktisk unik. Å ta regelmessige pauser gjør deg mer fokusert og ikke minst påvirker arbeidet ditt til å faktisk gå raskere. Har du merket i skoletimene for eksempel? La meg ta mitt eksempel - hvis jeg velger å sitte i klasserommet frem til friminuttet er over, frem for å gå ut å lufte meg, så er jeg utslitt når timen er ferdig. Jeg klarer ikke holde med i timen, jeg klarer ikke være fokusert, og jeg klarer ikke notere ned hva jeg burde notert. Og dette på samme måte med bloggingen - sitter jeg i 10 timer i strekk, blir det bare dårligere enn forventet. Sitter jeg dermed med bloggen i 10 timer med en del pauser - blir det knall bra! Tro meg når jeg sier det, men ta pauser. Uansett hvor stresset situasjonen kan virke - ta deg en 5-10 minutters pause.

 Ikke glem spørsmålsrunden min her - ask me, and don`t be shyyyy! 

Halloween Werewolf makeup tutorial

· MY FIRST HALLOWEEN LOOK ·

Alle begynner en plass, og veien derifra kan bare bli bedre. Jeg har utrolig nok tenkt at dette var en "simpel" og grei look å gjøre første gang. Men så feil kan man ta. Men hei, jo fælere makeupen blir, jo bedre er det til Halloween right? Det er det som er så fint. Her kan man virkelig feile uten at det gjør noe. Halloween er tiden hvor man virkelig skal se creepy ut. Det blir helt klart å komme ut minst 2 halloween looker til, om ikke 3. Skal sette meg ned å øve litt først! 

Jeg vil bare gjøre dere oppmerksom på at alle disse videoene blir i samarbeid med Partyking. Men for meg har det absolutt ingenting å si om det er et sponset innlegg eller ikke. Dere må huske på at jeg trossalt har handlet fra de før, bare at da måtte jeg handle fra Sverige - det vil si toll. Så dere aner virkelig ikke hvor glad jeg er for at de endelig har klart å fikse nettbutikk i Norge også! Wiii! De har et så sinnsykt godt utvalg, greie priser og ikke minst alt man trenger til Halloween! 


PRODUKTER JEG HAR BRUKT FRA PARTKING ↓

Svart neglelakk, her // Brun og svart ansiktsmaling, her og her // Gel blod, her // Dypt sår, her // Linser, her // Limfjerner, her (affilate links)
 
Linken til videoen min finner dere HER. Håper dere liker den, og kanskje finner litt inspirasjon! Selv elsker jeg å titte på Halloween looks som andre har laget. Alt handler om å sette sitt eget lille preg på det.

Autumn & Halloween house tour

// Sponset. Innlegget inneholder aff.linker.
I samarbeid med Partyking.
WELCOME OCTOBER, WELCOME AUTUMN
..AND WELCOME HALLOWEEN ↵

Velkommen til min lille leilighet som er fylt med halloween sminke, kostymer og ikke minst masse interiør! Dere aner ikke hvor fantastisk det er å komme hjem etter en lang dag på jobb til dette. Jeg elsker tider som dette; uansett om det er jul, påske, halloween, whatever - så der du meg feire det. Jeg kommer til å vise dere litt nærmere på enkelte ting etter hvert (spesielt halloween sminke videoer, så ikke glem å følg youtube kanalen min her), og kostymet som jeg skal bruke vil dere også få se litt nærmere på når jeg har hele looken. Tenkte det kanskje ville blitt litt kjedelig å se meg med kostymet uten selve halloween sminken til det, eller? 

· LIVINGROOM ·Hodeskalle her // Svart skummelt stoff her // Spindelvev med edderkopper her // Blodige våpen her // Godteriskål edderkopp her (haha, denne er sykt kul! Kan ikke telle på hånden hvor mange som skvetter av denne vær gang de skal forsyne seg med godteri å den starter å hyle i det jeg trykker på knappen). 

· BEDROOM ·
 

LED-lysslynge 10 meter her 

På sommerommet har jeg ikke valgt noe særlig creepy interiør eller annet, nettopp for å unngå mareritt. Alt ser så mye skumlere ut når mørket kommer, hehe. Nei, men jeg valgte rett og slett noe litt mer høst aktig, en litt mer koselig og rolig atmosfære. Dere aner ikke hvor godt jeg sover med alle de fine lysene! 
 

· WARDROBE - COSTUME ·
 Halloween kostyme: dødens engel her // Tykke transparente tights her (denne er helt super til kostymet!!) 

· HALLOWEEN MAKEUP ·
 Store edderkopper her //  Svart ansiktsfarge her  og brun her // Woochie cut set FX-kit her // Woochie limfjerner her // Woochie geleblod her // Flytende lateks her // Svart neglelakk her // Linser her //  Leppestift her

Håper dere likte innlegget og at dere kanskje fant noen form for inspirasjon! Gjerne spør hvis det er noe dere lurer på, og angående sminken - på videoene fremover vil dere se hvordan det brukes og hvordan fargene blant annet er. Jeg vil så klart komme med videoene så straks som mulig, så dere rekker å bestille det dere eventuelt trenger til din Halloween look. ♥

Starter fredagen med en sneekpeakHOT COCOA WITH MARSHMALLOWS ↵
..IT IS SO COLD OUTSIDE..

Flere en bare meg som syns det er litt morsomt med Halloween? Kl 19:00 kommer innlegget ut med dekorasjonen jeg har snakket om. Dere ser altså en liten Sneekpeak her av leiligheten min. Det er så creepy dere, jeg elsker det! Ellers har jeg tenkt å kjøpe inn litt bakevarer til Halloween, samt hente ut noen pakker jeg har fått i posten som ikke har blitt hentet på en evig stund. 

Det er ca. 1 år siden sist jeg drakk kakao, og jeg aner ikke hvorfor det er blitt så lenge siden. Det er jo så godt? Men selvfølgelig, jeg tror den kalde tiden er det som gjør varm drikke bedre. På sommeren tørstes jeg etter cola, isted og vann med isbitter. Ganske logiskt, Benedikte. 


CANDLES, HOT COCOA & EARLY MORNINGS
 

Dere må ikke glemme spørsmålsrunden min her, samtidig hvis noen lurer på hvor skjelletthodet er fra, så finner dere det også her (sponset). Nå skal jeg kjappe meg å rydde og vaske leiligheten - og hente pakkene jeg nevnte tidligere. Håper dere får en super fin fredag, ikke minst en helt fantastisk helg. Stor klem! 

Spørsmålsrunde på video - ask me

· FEELING BETTER ·
J U S T  A  L I T T L E  B I T  T I R E D 

Jeg er tilbake, og i mye bedre form. Endelig, jeg har rukket å savnet dere masse på den lille korte tiden. Det føles godt å ikke ligge i sengen dag inn, og dag ut. Nå skal jeg sette i gang med videoer som desverre er blitt litt forsiket på grunn av sykdom. Jeg skal også svare på et par spørsmål på video, så still alt dere ønsker. Jeg har lovt spørsmålsrunder vær månede, og i denne måneden velger jeg å ha det tidlig, nettopp fordi det kommer mye spennende videoer i slutten av måneden (Halloween er et hint). 


ASK ME, HIT ME
 

Høsten i Kristiansand er kaldere enn det jeg husket ifjord, det er faktisk kaldere her enn hva det er i Finnmark (hjemplassen min), for øyeblikket. Og det er ganske så sykt. Vet ikke hvorfor jeg var så klar for å ringe mamma å le over kulden de skulle sitte med. Men men! Ser ut til at den blir å slå hardt utover meg i stedenfor. Tror virkelig det er på tide med ny vinterjakke, for nå altså, nå er det søren meg kaldt når vinden i tillegg suser. Har dere noen tips på en fin jakke til høsten/vinteren? 

 

Calling in sick· AT LEAST I HAVE PRETTY FACEMASK ·
..AND MY FAV LED LIGHTS (sponset)
 Føles ut som at jeg aldri blir frisk, forkjølelsen er her enda og jeg små fryser selv om leiligheten er fyrt godt opp. Har vært sengeliggende i evig tid, sett gråe skyer gjennom vinduet og hørt regne plaske om nettene. Jeg har skole både idag og imorgen, som jeg virkelig ikke kan gå glipp av. Samtidig må jeg lage video til onsdagen - noe som for all del ikke kan vente. Så jeg er bare nødt for å bite tennene sammen. Skal være glad jeg i det minste kan jobbe fra sengekanten ♥ 

Jeg er evig glad for de fineste lysene fra Partyking.no, som gir en rolig atmosfære! Ikke minst så har favoritt masken hjulpet meg mye under perioden med sykdom. Jeg bare håper feberen ikke kommer for fult, det har jeg virkelig ikke tid til. Ikke denne måneden! Men vet dere hva? Selv om formen ikke har vært helt på topp, så har jeg dekorert leiligheten klar til Halloween! Det er så fint her nå, altså, dere aner ikke hvor mye jeg koser meg. Litt creepy, men er jo det som er meningen med Halloween. 

Are you ready for Halloween?

// I samarbeid med Partyking


H A L L O W E E N  I S  C O M I N G . .
. . A R E  Y O U  R E A D Y ?
 

· HUGE HALLOWEEN HAUL - COMING SOON ·

Gjett hvem som skal dekorere leiligheten klar for Halloween? Jo, meg! Som jeg nevnte i et tidligere innlegg ønsket jeg å virkelig kjøre inn i oktober måneden med en god start. Slike "fester" gjør meg så vanvittig glad, og Halloween er jo en sinnsykt gøy tid på året. Kjenner jeg aldri kommer til å vokse fra det. Kanskje blir jeg ikke gå knask eller knep, haha, men jeg skal virkelig kose meg med mine nærmeste venninner. 

Nå har jeg akkurat spilt inn en Halloween haul med partking.no, som skal komme ut på søndag. Kommer ikke til å snakke så veldig mye om hvert produkt, for da ville vidoen blitt evig lang - dessuten, vil dere jo se hvordan jeg bruker de forskjellige tingene under sminkelookene for Halloween som muligens kommer i neste uke. Helt spørs hva dere ønsker. Men dere, nå er jeg så spent og sitter å smiler fra øret til øret. Jeg klarer ikke vente med dekoreringen mer, så jeg skal fikse leiligheten nå! Vi snakkes imorgen ♥

Flawless skin ft. Oval brushes· NEW VIDEOS EVERY WEDNESDAY AND SUNDAY ·

Hei fininger ♥ Som dere allerede vet snakket jeg tidligere om å laste opp videoer 2 ganger i uken, onsdager og søndager. Nå begynner jeg veldig brått på, og vet ikke helt hvor lenge jeg holder det gåent. Foreløpig er motivasjonen på topp og tror jeg vil klare det! Her er ihvertfall en ny video til dere. Mange ønsket å se hvordan jeg sminket meg med oval kostene og hvordan resultatet blir. Så her er videoen: 
 

 

Keeping it classic· NEW NAILS ·
KEEPING IT CLASSIC ↵

I hele dag har jeg sotte å jobbet med bloggen, føler det er på tide å gå seg en tur. Haha, men dere, se hvor fine negler! Oval neglene er så sinnsykt fine, det eneste problemet nå er at jeg knapt klarer å kneppe igjen skjorta mi. Er dette en vane sak eller vil det forbli slik? Heldigvis er dette løsnegler, så de vil sikkert falle vekk om en ukes tid - så jeg overlever. 

Jeg har faktisk tenkt på noe, det er snart Halloween! Noen som gleder seg? Dere må gjerne komme med forslag til Halloween innlegg. Vi har aldri pleid å ordne leiligheten til halloween, eller gjort noe stort ut av det. Men i år har jeg lyst på en forandring, i år vil jeg kjøre på med sminke, kostyme, dekorasjoner osv osv. Jeg vil virkelig få den typiske Halloween følelsen før julen nærmer seg 

Current go to base favourites
BIOTHERM & MAC PRO LONGWEAR
FAVOURITES OF ALL TIME ↵

 

Jeg finner nye favoritter hele tiden føler jeg. Kremmen fra Biotherm for eksempel, hvorfor har jeg ikke testet ut denne før? Spesielt med tanke på at jeg faktisk har testet ut uendelig mange kremmer og ikke blitt helt fornøyd. Det har liksom ikke vært noe jeg har hatt lyst å anbefale videre om jeg kan si det på den måten. Innleggene jeg skriver på bloggen er kun produkter jeg faktisk ønsker å anbefale, ikke minst gode produkter som har virket på meg. Men vil huske å påminne alle på om at produktene kan reagere forskjellig på hver enkelt person. De produktene som fungerer på meg, fungerer kanskje ikke like bra for deg. Slik er det desverre. 
Okei. Concealeren trenger jeg vell egentlig ikke nevne så mye om? Har trossalt snakket om den tusen ganger før på bloggen, ikke minst tror jeg veldig mange av dere allerede har testet den ut. Kort sagt, den er vanvittig god. Jeg kommer ikke til å bytte ut concealer med det første. En annen ting er kostene jeg bruker for å påføre produktet med. Disse kostene har jeg forsåvidt også snakket om før - men herregud, de er altså bare så bra. Beautyblenderen er blant annet byttet ut (ikke for godt, men jeg bruker disse kostene oftere enn hva jeg bruker beauty blenderen når jeg skal ta på concealer). 
 Det er mange dager, spesielt på skolen, at jeg foretrekker å se fresh ut - men samtidig ikke bruke så veldig mye sminke. Da påfører jeg først Biotherm kremmen, og dermed concealer under øynene for å dekke de mørke ringene. Så enkelt, og så lite som skal til for å føle seg litt bedre. Det hender selvfølgelig at jeg går uten sminke og kan føle meg bra da også, men det er ikke samme følelsen og man føler seg ikke like fresh. Dette handler vell litt om selvtillitten også.. så jeg har litt å bygge på der. Hadde vært digg å kunne følt seg 100% komfertabel uten sminke i en klasse som består av 35 elever, hehe! 

Autumn knit

THE PERFECT KNIT FOR FALL
FROM MEXX ↵

 I dag har det vært litt av en dag hvor jeg har forsovet meg til alt, svart sent på mailer og stresset med å få ut innlegg til bloggen til riktig tid. Det har vært en dag jeg aldri har opplevd før når det kommer til bloggen. Men det er bare gøy, elsker det! Skulle gjerne hatt flere av disse dagene, men kunne selv ønsket å vært mer effektiv. Så jeg beklager sterkt på det med mail delen. 

Tenkte å komme med et raskt lite tips, den perfekte genseren til høsten. Jeg har blogget om denne tidligere, for dere aner ikke hvor mye jeg elsker den. En oversized genser som virkelig holder varm gjennom den kalde tiden. Denne skal bli brukt godt dette året også, i tillegg til Acne genserne som også er en stor favoritt. Jeg skal komme med et nærmere innlegg om dette senere. 

I thought you said extra fries..


 

· HOMEMADE BURGER & FRIES ·
I HAVE THE BEST BOYFRIEND EVER, I LOVE YOU

 En ikke så veldig sunn søndagsmiddag, men hvem pokker bryr seg! Jeg syns det er alt for mange (inkludert meg selv) som bare poster ut innlegg av super sunne retter. Som om det er ulovelig å spise usunt. Jeg spiser nøyaktig hva jeg vil og når jeg vil, men tar selvfølgelig å tenker på helsa mi og unngår for mye av slik mat. Men hei, det er lov å kose seg litt ekstra i blant. Bloggen min er overfladisk, og det er meningen - men jeg prøver å unngå at de yngre skal tro livet mitt er slik. Jeg lever ikke på bare mager kesam og litt granola i løpet av en hel dag. Det håper jeg alle forstår.

Grunnen til at jeg har valgt å ha en overfladisk blogg, er egentlig for at dette skal være en plass man kan slappe av på, hvile blikket sitt på, finne inspirasjon..men har mottatt et par skremmende kommentarer som gjør at jeg nå poster dette innlegget, fordi det er litt av sannheten bak den overfladiske delen dere ikke ser. 

Hello October
· OCTOBER WALLPAPER ·

MADE WITH LOVE

 
DON`T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM

 Hei mine fine, hvordan går det med dere? Jeg har allerede begynt å snufse og kjenner halsen er sår, som er et tydelig tegn på at høsten er kommet. Får krysse fingrene for at influensaen ikke kommer helt inn på. I overigår lå jeg så og si hele dagen i sengen, kjentes ut som feber, men gikk heldigvis raskt over. Det er typisk det der, den ene dagen er du i kjempe dårlig form, mens andre dagen er du frisk. Vet ikke helt om dette er en byggende influense? Håper ikke det! 

Ser dere forresten den søte bakgrunnen på skjermen? Altså hvor perfekt er ikke denne til høsten? Nå er leiligheten fylt med høst interiør, skjermen var bare prikken over i`en. Har den samme bakgrunnen på Maccen og Iphonen, bare for å være sikker på at alt står i stil, haha! Skal lage meg en kopp med te og sette i gang planleggingen på youtube-kanalen min. Skal komme med litt mer informasjon om det senere - men jeg tenker vær onsdag og vær søndag skal det komme ut nye videoer. Før jeg starter youtube kanalen min: er det mange av dere som sitter på Twitter? og er det mange som kunne tenke seg en snapchat Q&A? 

September favourites - Video


BEAUTY PRODUCTS
N E W  V I D E O  -  M Y  F A V S ↓