hits

Jeg har bikket til å være introvert

..IS THERE SOMETHING BEETWEEN INTROVERT AND EXTROVERT? 

Det er sikkert ingen som tror meg når jeg sier dette, for jeg er en veldig utadvendt person som elsker å dra på byen, møte nye mennesker og finne på noe. Men..det er alltid et men. Det er vanskelig å forklare nøyaktig hvordan jeg føler det, så jeg velger heller sette opp noen punkter på forskjellige situasjoner som beskriver livet mitt veldig godt og enkelt. En ting som er viktig å påpeke, er at mange introverter er veldig gode på å tenke, jeg er mer utadvendt på den delen. Finnes det noe midt i mellom? Da vil jeg helst plassere meg der, haha! Men Jeg vil kanskje anse meg selv mer som introvert enn ekstrovert. Jeg var helt klart ekstrovert før! 

. . . . .

 

 ♥ WHY I FEEL LIKE AN INTROVERT ↓

· Av og til får jeg en følelse på at vil jeg ut på byen, vil jeg ha besøk, vil jeg ut å reise, vil jeg ta en lang roadtrip. Men etter en time eller to kan jeg føle det stikk motsatte. Da vil jeg plutselig ingen av delene lenger, det eneste jeg vil da - er å gjøre mine egne ting. Trene, blogge, chille med serie, you name it.

· Med tanke på at jeg er så utadvendt som jeg er, og at jeg byr såppas mye på meg selv - er dette det punktet som får meg til å tvile på om jeg er introvert? Ikke det at introverter ikke er glad i å møte folk. Men jeg er mer personen som snakker, enn tenker. I mange tilfeller hvor det er mange ukjente fjes er jeg naturlig nok litt mer tilbaketrukken, men med kjente fjes er jeg kanskje ikke den som er mest stille. 

· Smalltalk. Å herregud som jeg hater det!! Nei og nei og nei og nei.. haha! Min måte for å unngå en klein stillhet er å komme med den mest rare og tilfeldige informasjonen noen sinne! En informasjon kun jeg burde sitte med. Jeg angrer vær eneste gang.
 

..MY NEW FAVORITE AUTUMN PURSE IS FROM LBYN ✦ (sponset)

· Unnskyldninger for å slippe unna. Alle introverter har nok vært innom denne. Jeg husker spesielt hendelsene med meg og bestevenninnen min for mange år tilbake, vi hang med hverandre 24/7 og trivdes i hverandres selskap. Men hver gang vi fikk forespørsel om noe, så var det alltid noe vi skulle/måtte gjøre. Så nei, vi kunne "beklagelig nok" ikke komme. Den dag i dag, har jeg forstått at det ikke er galt i å takke for invitasjon, og forklare at man ikke har lyst.

· Selvom jeg kanskje ikke alltid blir med på ting, setter jeg pris på alle invitasjonene. Jeg er glad venninnene mine alltid spør meg, selvom jeg ikke alltid blir med. Det er super hyggelig, og jeg føler alltid at det er de som kjenner meg best. Som jeg nevnte til dere får jeg øyeblikk hvor "nå vil jeg!" - og plutselig vil jeg ikke mer.. Det er vell her det er så fint med invitasjonene, for som regel ser dere meg komme i siste liten/akkurat litt for sen! Men jeg kommer! Som sagt, jeg er veldig glad i å møte andre mennesker å være med venninne mine. ♥

Smile and enjoy the weekend!


♥ IT IS FRIDAY, MY FAVORITE DAY OF THE WEEK! 

 


. . . 

 

· TODAY I CHOOSE JOY ·

God helg dere! Jeg tar ikke riktig helg enda, nærmere imorgen kveld. Men gud, for en hektisk uke jeg har hatt. Selvom jeg har jobb i morgen, føles det veldig digg å bare kjenne at det er fredag. Jeg vet ikke om det er flere enn meg, men jeg tenker alltid at det er digg med helg - selv om jeg har jobb. Sikkert tanken på å kunne lage noe ekstra godt til middag og kjøpe inn masse snacks! Haha! Uansett, jeg ville bare stikke en kjapp tur innom her å ønske dere en helt fantastisk fredag. Har så dårlig samvittighet ovenfor bloggingen de seneste dagene.. Jeg lover å finne nye rutiner på det ♥ I love you guuuys. Xx

Cold autumn weather

..IT'S SEPTEMBER AND I'M FREEZING!

Jeg føler meg som en ispinne, haha! Jeg går med tøflene mine konstant og alltid innrullet i et tykt varmt pledd. Altså, jeg tror ikke dere er klar over at jeg faktisk gikk i kjole i Kristiansand før jeg kom hit for knappe 2 uker siden. Nå sier jeg ikke at været i Kristiansand er amazing for øyeblikket, men Finnmark er helt klart kaldere og mer kjølig. Jeg klager ikke, for jeg elsker de kalde høst dagene! Det er bare veldig uvant. Er det bare meg i Alta som har begynt å gå i ordentlige vinterjakker eller? Haha! 
 

Hei forresten!! Jeg har vært helt i mine egne tanker den siste tiden, i tillegg har jeg vært på min første jobbdag i dag! Herregud, for en strålende arbeidsplass. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe litt ekstra tid sammen med de, og bli bedre kjent ikke minst. Nå skal jeg bytte på sengen, ta meg en varm lang dusj og se på serien Side om side, haha!! Jeg har fått helt dilla på serien, av en eller annen merkelig grunn. Den får meg til å slappe av, smile og le. Jeg koser meg når Side om side spilles av på skjermen! Hva skal du i kveld? 

Don't forget to subscribe!

↓ ↓ ↓

Hei og god morgen fine og flotte dere! Jeg tenkte bare å komme med en siste liten påminnelse om å huske å abonnere på kanalen min. Det vil som sagt komme ut masse vlogger, samt andre videoer ut nå denne måneden og neste. Jeg håper av hele mitt hjertet at så mange av dere ønsker å følge meg og livet mitt! Hihi, gi meg litt tid bare! Vlogging er nytt for meg, men jeg blir bare bede og bedre for vær vlogg! Og ja - jeg er fullstendig klar over at jeg virker litt ukomfertabel forran kameraet i det jeg vlogger, for det er som sagt uvant. Det kommer seg med tiden. 
 

..DERE FINNER KANALEN MIN HER ❥

Flaueste som har hendt meg

GIKK PÅ SENTERET MED EN SOKK HALVVEIS UT AV BUKSA

Ha ha!! Denne er like pinlig som den gangen jeg gikk ut fra dame toalettet med papir fast under skoa.. latterlig pinlig! Herregud, kjenner jeg får pusteproblemer av å bare skrive dette innlegget. Okei, så jeg var på senteret, skulle shoppe litt. Gikk alene vell og merke, ellers hadde nok noen av venninnene mine sett det å tatt tak i meg, håper jeg. Men jeg skjønte ikke hvorfor det var så mange som stirret på meg, så jeg tok opp telefonen (noe jeg alltid gjør i ubehagelige situasjoner) og tekstet venninnen min med en selfie "er sminken min virkelig så stygg i dag eller hva er det?", og i det jeg skulle legge telefon tilbake i vesken, spotter jeg sokken. Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv.

DAGENS DERPÅ ANGST

Det første jeg gjør tidlig på en søndags morgen, er åpenbart å sjekke telefonen min. For der får jeg vite det meste som har skjedd ute på byen, haha! Men jeg kjenner alltid en ekstra fylleangst i det jeg skal sjekke meldingene og anrops listen. Ikke fordi jeg drikker meg sanseløs, men man tenker kanskje ikke gjennom ting på samme måte som i edru tilstand. I tillegg til dette må jeg legge til at man kanskje ikke er den mest "voksne" personen i en alder av 18 år. (Noen er mer voksen enn andre, det er klart! Men jeg var ikke særlig voksen av meg.)Gjett hvem jeg hadde ringt x antall ganger da? Jo, læreren min. Naturfags læreren. Dere kan gjette hvem som var "syk" på tirsdag da jeg så naturfag på planen. 
 

SMALT RETT I EN GLASSDØR 

Det negative med å lese blogg kommentarer når du går i ukjente omgivelser, er jo nettopp at du ikke aner hva som begynner å nærme deg. Uten fred og fare går jeg lykkelig å leser alle de søte kommentarene deres, smiler gjør jeg også, rett før jeg smelles inn i en glassdør. Det var lite kult det. Det var et høyt smell, husker jeg fikk et skikkelig dunk i panna og at det plutselig stod to barnefamilier rundt meg og lurte på om det gikk fint. I tillegg kommer Securitas til meg fordi de har fått tips om en full "mindreårig" jente. HAH!!! Jeg var altså ikke full, bare i min egen lille blogg verden. 

HADDE IKKE TOALETTPAPIR

Ååh, dette er så flaut. Jeg vet liksom ikke helt om jeg tørr å poste dette innlegget en gang. Hahah!! Jeg var på shopping på Sørlandsparken i Kristiansand, og bestemte meg for å gå på toalettet fordi det var like før jeg tisset på meg. Av en eller annen grunn gir jeg vesken min til kjæresten og sier "jeg løper på toalettet, vent her!" - dette var det dummeste jeg kunne gjort, gitt han vesken hvor telefonen var oppi. For tror dere ikke jeg var litt for sen, med å merke at det ikke var toalett papir til stede? Yep. Ikke bare er det å låse opp døren og løpe kjapt å hente litt papir, fordi det springer folk inn og ut toalettene på Sørlandsparken i ett. Så jeg måtte bite i det sure eplet å bare "Excuse me?! HELLO? Can someone give me toilet paper?" Hah, og ja!!!! jeg snakket engelsk, for jeg ville ikke at noen jeg muligens kjente skulle høre det var meg. Jeg døøøør. 

Pretty lingerie makes it all better


· MONDAY IS FOR SHOPPING ·

 

. . . 

Hei og god ettermiddag! Jeg er litt tregt ute med alt i dag, så nå må jeg bare være effektiv resten av dagen. Jeg har blant annet to videoer som skal spilles inn og som må redigeres ferdig, helst i dag. Men sånn går det, når man velger å shoppe tidlig på dagen! Haha! Jeg tenkte egentlig bare komme med et aldri så lite tips: nemlig dette undertøyet fra Lindex. Jeg ble helt sjokkert da jeg så det, for jeg går aldri innom Lindex ellers - aldri. Men herregud for et fint utvalg av undertøy de har fått. Billig også! Jeg skal helt klart dra tilbake å handle samme undertøys-settet bare i svart, og kanskje det gjennomsiktige settet. 
  

Jeg vil ellers rette en stor takk til alle dere fantastiske lesere som gir meg komplimenter, som linker til bloggen min på deres egne, som gir meg full støtte og motivasjon. Dere skal vite en ting, jeg setter pris på hver og en av dere. Tusen hjertelig takk for at dere er der, og det mener jeg av hele mitt hjertet. Tusen millioner takk. 

Fikk jeg jobben?

 

..SAY YES TO NEW ADVENTURES ✦

 

 

. . . 

 

· I AM SO HAPPY TODAY ·

Jeg kan gledelig fortelle dere at jeg fikk jobben jeg hadde håpet på! Dere aner ikke hvor lettet jeg er nå, for hadde jeg ikke fått den - måtte jeg selvfølgelig tatt tak i det sure eplet å søkt videre. Nå var jeg svært heldig som faktisk fikk jobb ved det første søket! Men jeg vil bare fortelle dere en ting, dere som fremdeles leter og søker etter jobber - jeg har vært der! Men jeg har funnet nøkkelen: Vær deg selv, stol på deg selv og sett det fine smilet ditt på plass. Ingenting er penere enn et smil, jenter og gutter! Og absolutt ingenting er bedre enn en positiv person med en utrolig stå på vilje! Uansett, jeg er i lykkerus og gleder meg til å komme i gang. Jippi!! 

Pictures taken by my boyfriend 


♥ ♥ ♥

 


IM WEARING:

TOP FROM NY
JACKET FROM ZARA
​LEATHER BELT FROM GUCCI
JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN

 

· DISCONNECTING FROM THE EVERYDAY LIFE ·

Det er godt og av å til koble litt av, slå av pcen og ikke tenke på noe. Som dere allerede vet, tilbringer jeg ekstremt mye tid på pcen. For det første så har jeg jobbet i en jobb hvor hverdagen min så og si er å sitte på en pc, og som om ikke det var nok - så driver jeg på med blogg. Haha! I går ble det helt endringer i planen, dere husker kanskje innlegget hvor jeg spurte hva dere ønsker å se meg teste ut for dere fra Ebay? Dere finner innlegget her! Uansett, plutselig ringte en venninne av meg å bare "bli med!! maten er ferdig om 20 minutter og byen ventes!" - og giiiirl!! jeg kunne jo ikke si nei til det! Med andre ord så kan dere fremdeles komme med forslag til hva dere ønsker å se meg teste ut fra Ebay dersom det er ønskelig! ♥ Jeg hadde i hvert fall en super fin kveld i går, og det var godt å komme seg unna pc verden for en kveld. 

Bestill Ebay ting med meg!

· SHOPPING IS ALWAYS A GOOD IDEA ·

Hei! I forbindelse med video tenker jeg å bestille inn noen ting som dere ønsker jeg skal teste ut. Dette kan være alt fra ansiktsmasker, sminkekoster og andre dill dall som for eksempel solbriller, nøkkelringer, deksler osv. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hva akkurat du ønsker å se meg teste ut! Jeg holder for øyeblikket på å spille inn video nå så alle kommentarer vil komme med i videoen - bare så det er sagt! ♥ Kan komme med forslag frem til 21:00 i kveld!! 

Fri-nally!

..HELLO FRIDAY, I'VE BEEN WAITING FOR YOU ✦

Endelig er det helg, og det gjør meg evig lykkelig! Nå skal jeg kose meg, slappe av og bare nyte helgen! Jeg hadde litt lyst å ha et lite hjemmespa med ansiktsmaske, massasje og kanskje fikse litt på neglene. Det er faktisk sjeldent jeg tar meg tid til slikt. Eller, jeg tar ansiktsmaske i ny og ned, men det er mer i farten. Jeg ville egentlig bare stikke innom å si hei til dere, og ønske dere alle en helt fantastisk helg! Om det er noe spesielt dere ønsker av video forslag må dere bare komme med det, uansett når! Og er det noen spørsmål dere lurer på, så er det ikke lenge til jeg skal svare på spørsmålsrunden som enda er i gang. Stor klem til dere! 

Current bareMinerals favourites

 

· BAREMINERALS INVISIBLE BRONZE AND COMPLETE COVERAGE CONCEALER ·

 

♥ ♥ ♥

Hei hei! I dag tenkte jeg å dele noen ganske så nye favoritter med dere. Disse to herlighetene dumpet ned i postkassen min i dag, og jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å teste de ut. Dere har kanskje hørt mye godt om de, på samme måte som meg. Og jeg kan bekrefte at produktene er sinnsykt gode. Bronzeren gir en naturlig fin glød, helt perfekt dersom du ønsker å varme opp ansiktet litt. Når det er sagt, er det litt shimmer i den! Jeg vet det er mange der ute som elsker de som er matte, men det er absolutt ikke for mye. Det er nettopp derfor jeg syns denne er så unik..
 

Bareminerals sin Concealer, er kommet på en av mine topp 5! På meg gir den en medium til full dekkevne, og lysner godt under øynene. Dersom jeg føler jeg har en dårlig sminke dag, ville jeg nok gått for denne lille lifesaveren. Hvorfor har jeg ikke bestilt concealern før? Jeg skjønner det ikke. Jeg føler i hvert fall alle burde skaffe seg denne i sminke kolleksjonen sin, absolutt. 

..DO YOU USE BAREMINERALS?

Paris Fashion Essentials

· BUY NOW, OR CRY LATER ·

Ja, det er akkurat slik jeg føler det. Denne super hotte t-skjorten ble utsolgt på null komma niks! Jeg er glad jeg gikk til innkjøp, ellers ville jeg nok angret godt. Vet ikke om de fremdeles har den inne på New Yorker, men det finnes helt sikkert andre liknende t-skjorter her ute i mote verden. Kan linke til det nærmeste jeg kommer litt lengre ned i innlegget! Jeg vet at Bikbok i hvert fall har en type hvor det står "Oslo" på. Syns den også er ganske fin  En god dupe til Gucci sine t-skjorter om ikke annet. 
   

..og hei forresten! Alt bra med dere? Jeg har nylig kommet hjem fra jobb intervju, eller nylig og nylig. Jeg var på jobb intervju rundt 14:00, og har jobbet med youtube siden det, så tiden har sklidd litt fra meg, haha. Kan vell trygt si jeg sitter med veldig blandede følelser, og følte intervjuet kunne gått litt bedre. Jeg pleier som regel ikke sitte med en slik følelse, huff. Kanskje jeg har overtenkt litt? håpet litt for mye? Jeg vet ikke. Jeg håper i hvert fall på det beste, og går det ikke - så går det ikke. Da er det bare fortsette å søke, dette er jo tross alt den første jobben jeg søker på.. så krise er det ikke. Men fyfader som jeg krysser fingrene. 
 

..SIMILAR T-SHIRT HERE / PANTS HERE / LEATHER BELT FROM GUCCI ❥ (adlinks)

3 Things I Am Addicted To

· MY IPHONE ·

Jeg tror ikke jeg er alene om dette, men hvem føler vell ikke en trang til å ha med seg telefonen? Det er liksom gjennom denne lille saken jeg får gjort jobben min når jeg sitter på bussen, eller holder kontakten med venninner jeg ellers ikke får sett. I tillegg liker jeg å være tilgjengelig dersom noen ringer meg! Nei, telefonen er absolutt et must i vesken. Den er alltid med, uansett hvor og når. 
 

· SELFTANNER FROM VITA LIBERATA ·

Holy grail!! Dere vet det kanskje allerede, men jeg blir super blek om vinteren! Jeg har absolutt ingenting i mot å være blek, og jeg kan gå uten selvbruning i mange dager/uker uten at det gjør meg noe. Men det er noe med utseende mitt som gjør at jeg naturligvis ser friskere og sunnere ut med selvbruning. Denne kan du forresten få kjøpt her. (sponset produkt)  En av mine største favoritter når det kommer til skjønnhetsprodukter. Selvbruningen fra Vita Liberata tørker ikke ut huden på noen som helst måter, og den legger seg veldig pent på! Stor anbefaling, stor favoritt. 
 

· CHOCOLATE PANCAKES ·

Amerikanske pannekaker med sjokolade og marshmellows. Altså, hva er bedre enn det? Jeg lager alltid disse pannekakene på vinteren av en eller annen grunn. Helt perfekt enten til en ekstra god frokost på lørdager, eller en sen kvelds sammen med gode venner. Jeg pleier alltid servere disse til gjestene mine. Pannekaker som aldri slår feil, verken for store eller små. Dette er i hvert fall en stor favoritt her hjemme, og jeg kan vell kanskje si at jeg spiser dette for ofte med tanke på hvor usunn de er.. But still, i love them!

It's the little things in life


❥ THERE ARE SO MANY BEAUTIFUL REASONS TO BE HAPPY.. 

 


· Family
· Sweaters
· Hot chocolate
· Your bestfriends
· Autumn feeling

 

Hei fineste dere! Nå har jeg akkurat fått slått til ro i leiligheten, og den begynner å se ganske grei ut. Og først nå kjenner jeg følelsen av ren lykke! Kanskje var ikke valget om å flytte helt riktig med tanke på skole og fremover i tid. Men jeg er nødt for å tenke litt på meg selv også. Jeg er en utrolig hjemmekjær person, jeg elsker å ha muligheten til å alltid komme hjem til familie og venner. I tillegg er jeg ikke fult så vant til alt det styret som er i store byer! Haha! Så nei, jeg tror nok ikke dette var en totalt dumt valg. Endelig klarer jeg å senke skuldrene, det føles godt. Jeg har i hvert fall blitt litt bedre kjent med meg selv. I hele mitt liv har jeg trodd at jeg var en by jente - alltid! Frem til nå; jeg er desidert ingen stor by jente. Jeg trives her oppe, langt i Nord. Jeg trives med de små og få Amfi butikkene, jeg trives med de små folkemengdene. Det er på tide å sette pris på de små tingene, og virkelig nyte livet. For gud vi har det fint her oppe!! 
 

♥ ♥ ♥

I have a big surprise for you!

 

..SOMETIMES THE BEST MOMENTS ARE THE ONES
YOU DIDN'T PLAN AT ALL

 


Hei!! Skal vi bare hoppe rett inn i overraskelsen? Gjennom hele September skal jeg holder meg aktiv på youtube, og la dere bli kjent med meg som person! I hele dag har jeg prøvd å legge opp en delvis grei plan for både youtube og blogg, så jeg tror vi skal klare dette!! Jeg gleder meg enormt masse, og jeg vet hva som venter meg. Jeg håper dere gleder dere, og selvfølgelig at dere kommer med tips til hva dere ønsker å se. Noe jeg kan love dere gjennom denne youtube måneden er: sminkevideoer, innkjøpsvideoer og masse vlogger! 

Jeg har siden klokken 09:00 i morges spurt meg selv om jeg tror dette er noe jeg vil mestre, for jeg merker at personen dere ser på kamera, ikke er den Benedikte som sitter hjemme når kameraet er slått av. Jeg er ute å fester, jeg er med venninner.. det er mye jeg skjuler i det jeg slår på kameraet, både på blogg og youtube. Så jeg tenker vi kan prøve å gjøre en liten forandring, og se om dette faller i smak hos dere. Kom gjerne med video forslag til hva dere vil se så skal jeg notere det ned ♥ 

 

♥ KANALEN MIN FINNER DERE HER ←

Jeg har søkt på drømme jobben


STAY POSITIVE & MAKE IT HAPPEN ✦

 


Hei skjønninger ♥ Jeg vet ikke om dere allerede har fått det med dere, men tidligere jobbet jeg på New Yorker på Sørlandssenteret! Hvor jeg forresten møtte mange av dere søte lesere, tusen hjertelig takk til alle dere som satt et smil om munnen på meg. Jeg tror ikke dere kan skjønne hvor mye det betyr for meg å høre at dere faktisk leser bloggen min og at dere liker den. Uansett, nå har jeg søkt på ny jobb her i Alta! Og jeg håper selvfølgelig på å få den. Man kan ikke regne med å få jobb på den første plassen du leverer søknad og cv, men det er lov å håpe. Jeg mener i hvert fall at om du kommer inn med et smil, er deg selv og viser interesse så er alt mulig. 
 

For øyeblikket klarer jeg ikke legge vekk tanken, og det eneste jeg håper på er å få jobben. Men jeg skal prøve å slappe av nå! Den siste uken har vært ekstremt hektisk, alt fra å flytte ut og inn i en ny leilighet, kjøringen fra kr.sand - alta og for ikke snakk om å sette seg tilrette. Jeg tenker kanskje se litt på sminkebord nå i kveld, for jeg har vanvittig lyst på et inne på soverommet, noen av dere som har tips? Helst ikke Ikea, da jeg gjerne vil ha det inn til uken! Så trenger å få kjøpt noe her og nå, hehe. Må dere alle ha en helt fantastisk fin kveld, så snakkes vi i morgen. Klem! 

Leaving a Beloved Apartment

..I'm really going to miss that place ❥

Hei gode dere, akkurat nå trenger jeg en oppmuntring fra dere..Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til ting nå. Det ene fine dukker opp, mens det andre negative popper opp like etter. Vi har fått oss leilighet, noe som er supert. Men det er en mindre standard her, noe jeg åpenbart var klar over før jeg flyttet inn. Og det er helt greit, bare en liten fille ting. En liten filleting som kanskje er litt ekstra irriterende når du finner andre ting som kommer i veien. Som for eksempel at leiligheten ikke eier dagslys, noe som gir meg svært store utfordringer med bloggen. Jeg håper virkelig at foto-kunnskapene mine og mitt godeste Canon kamera ønsker å samarbeide godt med meg fremover. Men det er vell slik det er, man møter på utfordringer! Og det er vell nå jeg skal jobbe ekstra hardt for å få det til, for å ikke la livet drive meg i en annen retning.