hits

How i edit my blog pictures. A step by step guide· HOW I USE PICMONKEY - EDITING ·
STEP BY STEP GUIDE ↓

I det siste føler jeg at bildene mine endelig har begynt å bli bedre, mye bedre! Jeg elsker de lyse bildene, som kan bli litt vell kjedelig i lengden mener mange. Vet ikke helt om jeg skal ta meg til det, for jeg syns helt ærlig det er finest. Jeg har sett haugevis med mennesker som tar vanvittig fine bilder i mørkere lys også, men de innstillingene kan jeg ikke. Mulig det har mye med saken og gjøre. 

For rundt 6 måneder siden startet jeg å bruke PicMonkey som mitt faste redigeringsprogram. Lurer på hva jeg skulle gjort dersom nettsiden hadde gått ned, for jeg er totalt avhengig av å redigere bildene lysere, ikke minst skarpere. Jeg liker også følelsen av "photoshop" bare i en mye enklere versjon. Photoshop er ikke min ting, jeg har verken tålmodighet eller lyst til å lære det. Å redigere bilder er ikke en av de største interessene, så derfor er et enkelt program midt i blinken for meg. Jeg tenkte kanskje dette innlegget ville være interessant for mange? Så jeg skal vise dere prosessen min før jeg legger ut bildene på bloggen. 
 BEFORE EDITING:

Jeg startet alltid med å sette de relevante bildene til en mappe, og resten vurderes under redigeringen. Det kommer litt ann på lys og skarphet. Er det noen som virkelig ser helt crap ut, så sletter jeg dem. For jeg orker ikke bruke energi på å redigere bilder som i utgangspunktet jeg ikke er fornøyd med.Waste of time. 
 STEP 1:

På grunn av mitt 50mm objektiv, er jeg nesten alltid nødt for å klippe bildet. Jeg foretrekker å ta bilder på avstand, slik at jeg heller kan klippe til bilde der det ser best ut. Skulle ønske jeg hadde et 30mm objektiv istedenfor, tror det kunne gjort jobben mye enklere. Tenker å se om jeg finner et godt objektiv som ikke er like inn zoomet! 
 

STEP 2:

Exposure, mine venner! Dette er favoritt delen som gjør et vidunder på bildene mine. Jeg håper alle skjønner at dere ikke kan ta samme tallene som jeg brukte nå for å få et like "lyst" bilde som meg, for disse tallene varierer svært fra bildet til bildet. Noen ganger er tallene høyere, mens andre ganger mye lavere. Du må nesten se selv hvordan du liker bildene dine! 

Et av triksene er i hvertfall å endre på kontrasten jo mer du endrer på selve lyset i bildet. Nesten den samme tenkemåten du bruker på instillingene til kameraet, ting henger litt sammen for å få det perfekte lyset. Fotografen min i Finnmark er vanvittig flink på dette med lys og redigering - hun får virkelig frem de riktige fargene. Så jeg vet at min redigering er noen lavere hakk under henne - men jeg er ingen fotograf. Jeg gjør det beste jeg kan, og bruker det utstyret jeg har for å gjøre bloggen bedre.
 

STEP 3:

Skarpheten i bildet. Her er det viktig å være litt forsiktig, bildet kan fort se kornete ut dersom man setter denne for høy. Har flere ganger redigert bildet ferdig, lagt det inn på bloggen, og senere oppdaget at bildet er kornete som fy. Men justerer du det riktige tallet inn, får du et vanvittig skarpt og fint bildet, spør du meg. Merk dere at dette er kun mine personlige meninger, og jeg sier ikke at deres måte å redigere på er feil. 
 

STEP 4:

Dette er kanskje ikke et "neste steg", men å lagre bildet er en viktig del. Her holder jeg alltid øynene åpne, spesielt dersom det er et nytt redigeringsprogram jeg bruker. Hvis dere ser oppe på bildet "JPG", vil jeg sterkt anbefale å bytte denne til "PNG". Dette vil gi deg den kvaliteten du ønsker, og ikke en dårligere kvalitet enn tidligere. Jeg føler ofte at JPG-filen, ødelegger mer enn hva redigeringen har gjort for meg. Så husk på det til neste gang, om du ikke allerede gjør det.
 BEFORE AND AFTER:

Fra første bildet til venstre, kan du se en enorm forskjell til bildet som ligger på høyre siden. Som jeg nevnte tidligere: redigering gjør virkelig jobben for gode bilder. Spesielt hvis du har tatt bildet i en dårlig belysning. Som dere også ser, gjør jeg det ikke så veldig komplisert heller. Redigeringen tar meg maks 2 minutter, så det er absolutt ikke stress. PicMonkey gjør virkelig en super jobb syns jeg! Håper dere fant dette innlegget til litt hjelp, og kanskje mange av dere også fikk svaret dere lenge har ventet på. Skulle egentlig gjort dette innlegget mye tidligere.. men bedre sent enn aldri. 
 

Føler seg alene på sykehjemJeg sitter med tårer i øynene, og kan ikke skjønne at vi som bor i et av verdens rikeste land, ikke klarer å ordne sykehjemmet til et bedre sted å være på. Er det virkelig slik at sykepleiere har så mye å gjøre, at de er nødt for å sette på bleie fordi de ikke rekker å bringe pasientene på toalettet? Er det virkelig slik at vi ansetter mennesker som ikke kan norsk, i et sykehjem? Hva faen.. 

Jeg ber ikke om at dere skal bygge opp et luksushjem, eller sette inn den nyeste Tven som har kommet inn på Elkjøp. Det eneste jeg ber om er et sykehjem der pasienter som ikke klarer seg selv i sitt eget hjem, skal kunne få en ordentlig pleie - ikke minst kjærlighet. Skal det virkelig være slik at sykepleiere / hjelpepleiere / vernepleiere ikke har tid til å bringe pasientene på toalettet? Skal det virkelig være slik at pasienter føler seg alene og at de ikke får den omsorgen de trenger - fordi enkelte arbeidstakere ikke kan norsk? Dette er helt på trynet. Er det snakk om å spare penger, eller er det noe du som leder gir deg blaffen i? Jeg har sett hvordan sykepleiere løper rundt, jeg har sett hvordan hjelpepleiere viser sin kjærlighet og jeg har sett hvordan vernepleiere får frem et smil på pasientene til tross for situasjonen. De alle gjør en fantastisk jobb, men hvorfor strekker ikke tiden til? Det er en ting.

En annen sak er de pasientene, de hjelpesløse menneskene, som trenger det ytterste av kjærlighet og omsorg som de kan få. "Jeg er vant til å stå opp med å si god morgen.." - var det en pasient som nevnte i en dokumentar. Videre forteller han: "Men her er det ikke slik. Det er vanskelig å kommunisere med noen som ikke kan norsk". Hva er det dere ledere tenker med? Ikke kom å fortell meg at jeg er rasistisk, for det har ingenting med det å gjøre. Nå setter jeg all fokus på de eldre, ingenting annet. De eldre trenger også en kommunikasjons-tråd, akkurat som vi alle andre! Det er alt for mange der ute, som sitter mutters alene. Og på toppen av kaken ansetter dere mennesker på sykehjem som ikke kan norsk. Hva er tankegangen i dette? 

Jeg er så frustrert. Godnatt. 

Kundekveld med Bellaklinikken - Video

// Sponset


ET KORT MØTE MED BELLAKLINIKKEN
..FØR KUNDEKVELDEN → VIDEO LENGER NED I INNLEGGET


 

For noen herlige mennesker som jobber på Bellaklinikken altså, herregud! Planen i dag var egentlig bare at jeg skulle snakke litt kjapt med dem angående kundekvelden som holdes imorgen fra klokken 19:00 på Thon Hotell i Kristiansand. Men jeg ble litt nyskjerrig og tirret kanskje på meg noen ekstra spørsmål, haha. You know me guuys.. Men jeg håper videoen kan gi dere et lite innspill på hva som skjer i morgen! Det serveres også med god mat og drikke, både med og uten alkohol - så dette blir skikkelig koselig dere! Jeg skal dit, og gjett om jeg gleder meg. Håper videoen faller i smak, også må dere gjerne si i fra om dere ønsker ny video/nytt innlegg og om hvilket tema. Er det mange som forresten skal på Kundekvelden i morgen?! 

Du kan se videoen min HER med Bellaklinikken.

Autumn lunch
· HAPPY WEDNESDAY EVERYONE ·
L A T E  B R E A K F A S T  ↵
 I dag sov jeg sinnsykt lenge og fikk sinnsykt dårlig samvittighet. Planen var jo å stå opp tidlig og virkelig kose meg. Men i stedenfor ble det raskt opp, rett i dusjen, og ordne meg til blogg-møte. Heldigvis rakk jeg lage denne nydelige frokosten, eller lunsjen som mange vil kalle det på denne tiden. Å blogge nå føles så galt, for jeg skal på møte om 30 minutter. Wish me good luck! Nå skal jeg kjappe meg på badet å fikse håret før jeg løper ned til byen. Vi snakkes om litt!
 


COFFEE, PORRIDGE, MILK & AUTUMN FEELING
 ♥ ♥ ♥ 

Past week, catch up - 3 excited things!1. Husker dere innlegget jeg skrev om Bellaklinikken? I morgen skal jeg dit, og jeg håper av hele mitt hjertet at dere vil følge veien med meg. Jeg kommer til å ta med kameraet mitt. Hvis noen lurer på noe eventuelt har noen ønsker om fremtidlige innlegg sammen med Bellaklinikken har dere mulighet til å spørre nå. Jeg kommer til å ta med meg alle spørsmålene deres, og alt dere lurer på, med meg til klinikken imorgen. ♥ Noen ønsker kanskje å være annonyme med spørsmålene sine, og det er helt greit. Kjør på! 

2. Jeg fortalte dere her om dagen at jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre fremover, og at jeg var redd for valget mitt. Men vet dere hva? jeg tror det er rett for meg i den situasjonen jeg er i nå. Fremover blir bloggen en av tingene som blir satte fremst på prioriteringslisten (etter skolen).. så nå kan dere kanskje tenke dere frem til hva jeg faktisk har gjort? Jeg har gått å tenkt på 3 ting hele tiden, nå har jeg kun 2. 

3. Jeg har allerede begynt å planlegge sponsorer frem til julen, og gleder meg som et lite barn. Det er kanskje litt vell tidlig, men dere aner virkelig ikke hvor mye jobb som faktisk ligger bak. Og hvis planen min går som jeg håper, klarer vi å skaffe dere lesere en adventskalender på bloggen fra 1 desember og frem til 24 desember! Så himla morsomt og ikke minst koselig. 

Chic sunglasses you need for fall


OVERSIZED AUDREY SUNGLASSES 


 


THE REFLECTED ONE


· ACCESSORIES FOR FALL ·

Solbriller til høsten er et must. Det ser bra ut, ikke minst beskytter det øynene dine. Solen er sterkere enn hva du tror, selv på høsten! Jeg har skaffet meg to store favoritter som jeg tror dere allerede har sett på bloggen. Har lyst å kjøpe meg et par av Celinè, Prada og kanskje Miu Miu enda, så er kolleksjonen min i boks for høsten. Miu Miu har et par solbriller som har boltet seg fast i hjernen min, så tror ihvertfall jeg må prioritere de først. Hvilke solbriller er dine favoritter denne høsten? 

 

Sunday sheet masks
· DEEP
CLEANSING & DETOXIFIES PORES ·
. . f o r  c l e a n ,  s o f t  s k i n

 

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har i hvertfall utnyttet dagen godt. Jeg bruker alltid søndager til å forberde kroppen på en ny uke, det innebærer alt fra ansiktsmasker, hårkur, fotbad - enklere sagt; de små luksusgodene du ellers ikke har tid til. Jeg ble anbefalt disse tre ansikts- maskene fra en youtuber her i Kristiansand, så da måtte jeg nesten teste de ut. Som mange allerede vet sliter jeg veldig med tørr hud, men disse tre herlighetene gjorde et vidunder! For første gang var huden min silkemyk etter å ha fjernet selve masken. Altså, det er noe som aldri har skjedd meg før. Og nei, dette er ikke sponset (virket kanskje litt slik). Merker at jeg koser meg utrolig masse når jeg skriver beauty innlegg, var virkelig ikke planlagt eller meningen og komme ut med to skjønnhetsinnlegg på en dag! Prøver som regel å ha en variert blogg, slik at de fleste føler de kan lese den uten at de skal kjede seg. Så beklager så veldig masse til dere som ikke har denne interessen! Skal bli noe annet i morgen. 
 


♥   ♥   ♥
 TRUE BEAUTY COMES FROM WITHIN. BE KIND, ALWAYS

Nå ser jeg kjæresten har satte frem jordbær, sjokolade, potetgull og brus på bordet. Vi har det nemlig slik at vi koser oss ekstra på søndager med snacks og gjerne en film. Har dere forresten sett The Intern? En film jeg lenge har hatt lyst å se, så jeg håper vi klarer å finne den en eller annen plass på internett. Om noen vet hvor man får sett den, så gjerne si i fra. Vi snakkes senere!!

A new type of brush
I JUST GET SO INTRIGUED BY NEW TRENDS
..and always want to try out new makeup trends.
 Endelig har jeg fått testet ut de populære Oval kostene for dere! Jeg vet mange prøver å teste ut slike koster på Ebay og ender opp missfornøyd, men da må jeg desverre si: prøv om igjen! Ebay har ikke alltid den beste kvaliteten, og det tror jeg mange av oss har erfart fra de vanlige kostene vi bruker. Kvaliteten der kan ikke sammenliknes med Mac koster for eksempel, og samme prinsipp gjelder disse. Primark har faktisk veldig gode sminkekoster som kan "sammenliknes" med de såkalte Artis kostene hvis du virkelig er interessert. Men siden etterspørselen var veldig stor, så skal jeg komme med mine meninger, fortelle dere litt om favorittene mine, fordelene og ulempene ved Oval sminkekostene som jeg bestilte hjem for 1 månedes tid. 
 · 4 FAVOURITES ·

Kostene gir et helt fantastisk smooth resultat, det eneste jeg sliter litt med er at sminkebørstene gir en full-medium dekkeevne. Så dette er kanskje ikke de riktige kostene å bruke til hverdags, men nærmere perfekt dersom du skal ut på byen! En annen stor ulempe er at det tar tid å venne til seg teknikken, men dette er jo noe man blir vant til. Husker første gang jeg brukte beautyblender, jeg syns det virket helt på tryne, haha! Ellers har jeg lagt ut bilde av 4 storfavoritter som er ypperlig ved påføring av foundation, concealer & contouring. Altså wow, helt ærlig: aldri før, har jeg funnet så gode koster å bruke til contouring spesielt. 
 Med andre ord kommer jeg til å fortsette å bruke kostene i ny og ned, spørs hva jeg skal bruke de til og hva jeg skal. Noen koster er såppas gode at jeg kommer til å bestille flere, mens andre har jeg ikke helt funnet ut av enda. En annen ting jeg har glemt å nevne: istedenfor å påføre sminken med fingertuppene, er de perfekte som påføringskoster. Og ja, jeg får ofte spørsmål om hvordan kostene var etter en vask: jeg har brukt de i 1 månede, og jeg rengjør kostene mine vær gang etter bruk. Som dere ser, kostene ser ut som nye! Har enda ikke opplevd at det røyter hår fra dem, noe som er svært positivt. Ser virkelig frem til å bruke disse fremover ♥

Nå skal jeg nyte søndagen som aldri før, så snakkes vi i kveld når jeg skal ta en liten del av min typiske søndags/kveldsrutine! Ha en fin søndag, søtinger.

My guide to taking the perfect outfit shotsTHE PERFECT OUTFIT SHOTS
MY LITTLE GUIDE

Du vil starte en blogg, eller kanskje du allerede har en. Om vi ser tilbake da jeg startet benediktenp.blogg.no hadde jeg nybegynner kittet til Canon og standardlinsen som fulgte med, samt bilder fra en Iphone. Jeg var også veldig beskjeden forran kameraet og viste ikke helt hvordan jeg skulle ta meg ut.

Som blogger i dag sitter jeg med erfaringer jeg aldri har hatt før, ikke minst flere kunnskaper innen fotografi. Ikke missforstå meg, jeg sier ikke at jeg er profosjonell fotograf, for dit er veien lang. Men jeg bruker for eksempel aldri auto innstillingene, kun manuelle. Jeg har brukt enormt mye tid på å sette meg inn i de forskjellige kamera innstillingene, utstyr og resten som kan gjøre bildene bedre. Samtidig har poseringene og hvor bildene blir tatt - mye å si. Bakgrunnen burde se fin ut, for det gjør en enorm forskjell. Jeg kom til å tenke på en ting, og det er hvor høy standarden er blant bloggere som kan gjøre det svært vanskelig å komme i gang. Så derfor velger jeg å skrive min lille guide for å få de perfekte antrekksbildene, for det er ikke så vanskelig som du kanskje tror.


ENQUIPMENT

Du trenger absolutt ikke bruke flere tusen på et kamera, men det kan være et forsprang å ha et kamera som gir bilder som passer til bloggen din. Det er også viktig at man kanskje bryr seg litt om hvordan bildene dine blir! Mitt beste tips her: ikke forvent deg at du skal kunne ta bilder som en profosjonell ved første trykk. Her gjelder det å ha tålmodighet, interessen og ikke minst ha det gøy.

LOCATION, LOCATION, LOCATION

Dette er kanskje en av mine største utfordringer siden jeg ikke orker å gå 20 minutter for å finne meg den fine bygningen som ville gitt de mest perfekte bildene. Men det er viktig å ha tankene på riktig plass, de fleste bruker faktisk tiden sin for å gå disse 20 minuttene for å få gode bilder. Det er sjeldent at noen av disse bloggerne faktisk bor i disse himmelske bakgrunnene som du kanskje ofte ser.

Jeg vil kunne si at det aller beste her er å ha litt fantasi, ikke minst ta bilder når det er godt med lys. Jeg pleier alltid å ta med meg kamera når jeg skal til byen eller andre plasser, for sannsynligheten for at du vil se en fin bygning i byen er stor! Ha alltid med deg kameraet. Mitt beste tips.
OUTFITS

La oss være ærlige, nøkkelen til gode antrekksbilder er helt klart selve antrekket. Passer antrekket ditt til det stedet du tar bildet? Har du klart å matche antrekket godt? Fått med deg alle detaljene? Viktig å tenke litt på de små tingene. Personlig mener jeg det fremdeles at du skal være deg selv, og gjøre din greie ut av det. Jeg leser for eksempel bare bloggere som har den klassiske stilen med lange kåper og høye heler - ikke helt min stil. Men jeg trenger da ikke gå i dette bare fordi de fleste suksessfulle bloggerne gjør det? Jeg er ganske sikker på at det finnes flere enn bare meg som viker unna den klassiske stilen! Gjør ditt, vær deg selv og kjør på! 
POSING, IT IS OK TO DO IT!

Dere aner ikke hvor kleint både jeg og kjæresten min syns det var å stå å ta bilder blant andre mennesker, men vet dere hva? Når du driver din egen business er det på tide å glemme alt rundt deg å fokusere på jobben/hobbyen din. Du har ikke all verdens med tid heller, så gjør det kjapt og profesjonelt! Jeg var alltid redd for hva andre mennesker kom til å tenke om meg, helt til jeg skjønte at flesteparten ikke bryr seg. Flesteparten har det godt nok med seg selv at de ikke føler for å tråkke ned med latter eller andre stygge blikk. De få som gjør det (har aldri opplevd det), men kan tenke meg de har det dårlig med seg selv. Så det er absolutt ikke noe å gå å tenke på, eller bruke energi på. Det viktigste er hva du selv tenker!

 

B for breakfast time


THE PERFECT SATURDAY BREAKFAST ↓

C  H  O  C  O  L  A  T  E   &   S  T  R  A  W  B  E  R  R  Y   B  O  W  L
 

 Hei og god morgen fine dere! Jeg vet ikke hvor mange som ønsket meg en god helg i går, men det var fryktelig mange! Det er så koselig å lese. Dere klarer alltid å gjøre dagene mine så bra, på et eller annet merkelig vis. Dere er så fantastisk gode og snille ♥ I dag våknet jeg ikke bare med et smil om munnen, men også et sinnsykt søtsug som jeg ikke aner hvor kommer fra. Derfor lagde jeg en kjapp skål med gresk yoghurt, en liten dasj honning, jordbær og knekte noen biter av mørk sjokolade! Altså, hvor perfekt lørdags frokost er ikke dette da? 


CHEERS TO THE WEEKEND!!
 

Lets talk about school


♥ AUTUMN WEATHER ♥
ACHIEVE YOUR STUDY GOALS
IN 2016-2017 ↵

Du tar en test, som glemmes etter en uke. Hva godt får vi av det? Det var spørsmålet jeg alltid stilte meg selv på skolen, jeg følte ofte at skolen tok mer, enn hva den faktisk gav meg. Men er det en ting jeg har lært etter at jeg startet på Sonans: Vi har alle vår egen "gave", en ting vi spesielt er god på. Noen fag var lettere enn andre, og de fagene jeg syns var morsomme - ledet meg et steg nærmere utdanningen min. 

Mitt beste tips til en student er: finn ut hvordan du lærer best. Bare fordi du stryker på en prøve, betyr det ikke at du er dårlig. Bare fordi du har vanskeligheter for å skjønne det som står i boka, betyr det ikke at det er umulig. Finn ut hvordan du lærer best, finn ut mest mulig om akkurat det du elsker - og da kan jeg love deg at livet vil være et mye enklere sted å være på. Jeg vet det er mange som sliter med å komme seg til skolen; kanskje på grunn av stresset, presset eller lidelser som gjør det vanskelig. Men virkelig, nå har jeg vært i arbeidslivet i 3 år og er glad jeg ikke er ferdig med studiene mine! Gjett om jeg skal kose meg dette året på skolebenken. Jeg stortrives på skolen og er glad jeg har mange år frem for meg med studier, før jeg hopper av på arbeidslivet igjen. Det arbeidslivet jeg skal tilbringe resten av livet mitt på. Jeg får så vondt når jeg ser så mange stresse med skoleårene sine, gråter om de ikke får 6´er og skjemmes dersom de stryker.. klart det blir en ubehagelig plass å være på. Husk at du har flere sjansjer enn bare én! 

Et nytt kapittel i livet· DONUT SIDE BUNS ·

Jeg har sluppet alt jeg har i hendene mine, og det eneste som går i hode mitt: hva pokker skal jeg gjøre nå? Tror jeg forteller dere litt senere om den saken, for jeg vet ikke helt hva som skjer selv. Jeg har tidligere snakket om det på bloggen, men det har egentlig bare vært en liten drøm som aldri har gått i oppfyllelse. Eller, sannheten er vell egentlig at jeg er for feig. Og når jeg først hopper i ting, blir jeg livredd. Jeg må alltid ha en plan B, og denne gangen har jeg ikke det.

Vi får se da. Dere trenger forresten ikke spørre hva som skjer med håret, det er bare slik dagene mine er for tiden, litt anderledes. Haha! Jeg trenger ihvertfall en liten oppmuntring, og dere vet kanskje allerede hvor glad bloggen gjør meg - så mitt spørsmål: hvilke innlegg ønsker dere fremover? Jeg har allerede min egen lille planlegger hvor jeg har notert opp forskjellige ting, men alltid greit med litt ekstra innspill fra dere også.
 

 ♥ ♥ ♥

Vær så snill, jeg ber dere

// innlegg skrevet igår natt· TOGETHER WE ARE STRONGER ·

Å se at hele 25.000 har signert på denne gjør meg lykkelig og varm, men det er ikke bra nok. Vi mangler enda et stort tall, jeg vet vi kan bedre enn dette. Det er ikke ofte jeg ber dere om noe, dele innlegget mitt eller spre ordet videre - men nå gjør jeg det. Nå ber jeg om litt hjelp, og jeg håper flest mulig ønsker å ta seg tiden. 

Her ← er linken til å kunne signere under på at vi ønsker ulven i Norge, samt nei til stortingets utrydningspolitikk. Vær så snill; signer, del og spre ordet. Jeg bruker bloggen der jeg trenger den mest, og dette er en av tilfellene.

Autumn news: black lace bralette

BLACK & FEATURES FLORAL LACE
STRAPS BELOW THE BUST ↵

Et mer komfertabelt undertøy skal du lete lenge etter. Jeg vet ikke hvor mange par jeg har av disse, men det begynner å samle seg opp. Bh uten padding er en sikker vinner for meg i høst. Ser for meg at denne vil passe godt sammen med en utringet skjorte! Skal prøve å ta noen antrekksbilder til dere, så dere får se hva jeg mener. Jeg er så usikker på hvilken stil jeg egentlig har; noen ganger foretrekker jeg det mest sexye, mens andre ganger går jeg får klassisk og elegant stil. Den ene dagen kan dere altså se meg i bodysuit og krøllete hår, mens i andre øyeblikk kan jeg være den som går med lang kjole og kåpe. Hvilke av disse stilene kler meg mest? må jeg velge? kan jeg stå midt mellom disse to? Jeg liker så alt for mange forskjellige stiler - luksusproblemet. 

Det føles rart å prate om høsten når man sitter i 24 varmegrader, altså.. burde ikke forkjølelse og skjerf komme inn i bildet snart? Haha, ikke at jeg savner det så fryktelig mye. Som finnmarking er jeg vant til at kulden kommer snikende inn på i august/september måneden. Selvom høsten ikke er her riktig enda, så vet vi alle at den er rett rundt hjørnet. Derfor har jeg valgt å dele mange av mine høstfavoritter. Parfymen og leppestiften fra Chanel blant annet.
 


 
BRALETTE FROM: FOR LOVE & LEMONS

 

· LIFE UPDATE ·

I dag har jeg vært en snar tur på jobb, møte og ikke minst Bellaklinikken. Det har vært litt av en heftig dag, i tillegg har jeg drøssevis med skolearbeid å gjøre utover kvelden. Men vet dere hva? Jeg klager ikke. Det er så vanvittig deilig å kjenne dagene går fremover. En ting jeg skammer meg litt over - jeg har vært forferdelig dårlig å gi dere tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Vil bare beklage litt for det, jeg føler det er en viktig del av jobben min. En viktig del som ikke har blitt gjort. Jeg lover av hele mitt hjerte at jeg skal svare på alle kommentarene deres i kveld. Det skal ikke skje igjen! Tusen hjertelig takk for alle de snille og flotte kommentarene og tusen takk for at dere leser bloggen min. Jeg setter pris på hver og en av dere. 

Ingen komplekser mer, lykke!BIG SMILE ↑ FINALLY!

Jeg vet ikke om dere har merket det siden jeg alltid bruker sminke på bloggen, men på enkelte bilder kunne man faktisk se det. Spesielt i virkeligheten ved dagslys, eventuelt uten sminke. Føflekkene i ansiktet mitt! Mesteparten av tiden har jeg en overraskende fin hud, plettfri hud om jeg kan kalle det slik; noe som fikk disse to føflekkene til å trekke oppmerksomheten. Jeg hatet det. Ikke missforstå meg - føflekkene i seg selv skulle for min del bare vært der, dersom de kunne beholdt størrelsen sin for 1 år tilbake. Det som plaget meg, var at de vokste for hvert år. Jo lengere jeg hadde ventet, jo større ville de blitt. Det vil si at arret også ville blitt forferdelig stort dersom jeg hadde ventet lengere. 

En annen ting: jeg er veldig opptatt av at utseende mitt ikke skal forandre seg totalt når jeg fjerner sminken (ikke missforstå meg, jeg har ingenting i mot de som liker å gjøre en stor forskjell), men for meg ble det en veldig stor forskjell med og uten sminke, noe jeg ikke var så fornøyd med. Med sminke, kunne man knapt se føflekkene. Uten sminke, poppet de frem. Det ble så feil for meg. Jeg kunne stå forran speilet på morgenen å vurdere om jeg skulle tegne på føflekkene mine slik at de skulle synes..eller om jeg skulle sette concealer på dem - selvom jeg egentlig ønsket å gå helt uten sminke. Ser dere poenget mitt? Nei. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg ønsker å være den Benedikte dere ser med sminke, den Benedikte dere ser på bilder. Uansett hvor dumt dette høres ut, så er det fakta. Zoomer dere inn på bildene, vil dere se et lite snitt av 2 føflekker på haken.. kanskje dere skjønner mer hva jeg snakker om. De synes VELDIG lite på bilder - men i virkeligheten synes de tusen ganger bedre. DET plager meg. 
 Når man er i en situasjon hvor man vet at før eller siden så må disse fjernes, er det like greit å gjøre det mens de er små. For ikke snakk om hvor mye det plagde meg. Jeg står alltid med ansikte mot min høyre side for å unngå at føflekkene skal vises.. det har dere kanskje merket? Jeg gleder meg så forferdelig mye til å se resultatet. Akkurat nå er det nøyaktig 3 dager siden jeg var hos Bellaklinikken og fjernet de. Så for øyeblikket ser det veldig "krise" ut, men det er nesten noe man må forvente seg. Vi får være litt tålmodige og vente til såret gror! Jeg vet at føflekker ofte kan komme tilbake, så vi får krysse fingrene for det beste. Bloggen frister veldig lite med tanke på sårene jeg sitter med. Men vi får se da! Tenkte tross alt å vise dere et før, underveis og etterbilde! Men dere, jeg er enda ikke helt ferdig med bellaklinikken - tenker vi tar det som det kommer. Fremover gjelder det ikke noe som plager meg, men mer for å teste ut litt forskjellige ting på gøy.♥

HA EN FIN HELG!

Honey Roasted PlumsBREAKFAST IDEA YOU CAN USE TODAY ↵
HAPPY FRIYAY! ♥

Fredagen kunne ikke startet bedre, ferske og nyplukkende plommer. Vi fant plutselig ut i går at vi skulle plukke litt plommer, og selvfølgelig epler som vi har rett i nærheten (eplene var enda veldig sure, men klarte ikke dy meg). Haha. Jeg er ellers ikke et typisk natur menneske som elsker disse tingene, men plommer og epler kan jeg plukke med glede. Så idag valgte jeg å lage bakte plommer med smak av honning. 
 · INGREDIENTS & DIRECTIONS ·

For å lage denne nydelige desserten, snacksen, himmelen eller hva enn du vil kalle det; strø over honning, sukrin, ekte vaniljepulver og valnøtter. Deretter setter du ovnen på 180 grader og lar de ligge i 10-12 minutter. Dette er noe jeg helt klart skal lage til familien når jeg kommer hjem! Nå skal jeg nyte resten av bitene på tallerknet mitt så snakkes vi senere! 
 ♥ ♥ ♥

5 Things i want to do in september1. Dra på Bellaklinikken. Jeg har vell aldri vært innom noen klinikker der jeg har følt meg i trygge hender før, så derfor har Bellaklinikken vært en mulighet for meg nå. Jeg har snakket med så og si alle som jobber der, og det er virkelig fantastiske mennesker. I løpet av denne uken står Ketil, legen på bellaklinikken, for tur! En svært dyktig lege på klinikken.

(Denne har jeg allerede fått fullført, innlegg om dette kommer snart)

2. Få en rutine på skole og jobb. En stor utfordring for meg, og kan mildt sagt si at jeg jobber meg ihjel. Jeg sitter vær dag og venter på en liten mulighet hvor jeg kan slappe av uten å ha noe i tankene - virker som en umulig sak, men skal få en bedre rutine.

3. Nyte høsten og ordne høstgarderoben klar. Det mangler et par Acne gensere i garderoben min som jeg er nødt for å få fikset. ♥ Jeg er helt avhengig av myke og varme gensere på høst tidene. 

4. Bestille flybilett hjem til fine, vakre og mest fantastiske Finnmark! ♥ Jeg savner familien hjemme, og savner selve hjemplassen. Jeg trenger å dra til en plass jeg kan slappe av på, en plass hvor "bylivet" ikke eksisterer. 

5. Slutte å bekymre meg. Jeg er alltid redd for å si noe feil på bloggen som kan bli missforstått, gjøre noe feil på jobben eller ikke bestå eksamen på skolen. Jeg hater det, virkelig. Men tror jeg er nødt for å slippe på frykten litt. Hva gjør det om jeg gjør feil på jobb, når det kan rettes opp i? Hva gjør det om noen av dere missforstår meg på bloggen, når det bare er å fortelle dere at det ble en missforståelse? Hva gjør det om jeg stryker på eksamen, når jeg kan ta den opp igjen? Ting er ikke så komplisert som jeg skal ha det til. 

Starting the day off with a cup of coffee

· GOOD MORNING EVERYONE ·
C O F F E E  &  M A C A R O N S  →  P E R F E C T  M O R N I N G

Nå sitter jeg i pysjen og gjør meg klar for skolearbeid og jobb. Etter så mye fri som jeg har hatt tidligere, er det deilig å endelig være opptatt. Dagene flyr, og jeg rekker ikke tenke på så veldig mye annet. Bloggen står selvfølgelig i tankene dag inn og dag ut - jeg tenker på hvordan jeg skal forbedre meg og hvordan bloggen skal være interessant. Selv elsker jeg den allerede, og syns jeg ser en stor fremgang! Det blir spennende når jeg i tillegg får litt sponsorer fremover. ♥

For litt siden hadde jeg en typisk dårlig uke hvor jeg følte alt kræsjet. Det var plutselig ingenting som interesserte meg og alt av inspirasjon stod stille, derfor blogger jeg nå. Mine egne bilder, mestringsfølelsen og mine egne ord kan ofte gjøre dagen min tusen ganger bedre. Jeg skriver bloggen som en dagbok, ord jeg mange ganger skriver kun til meg selv for å føle meg bedre. Ord som gjør dagen min; positivitet! inspirasjon! lykke!HAVE A NICE THURSDAY SWEETHEARTS ♥