hits

My first vlog!♥ ♥ ♥
 

Sweatpants all dayMAKING MY FIRST VLOG

Det er på tide å steppe opp dette gamet litt, som jeg fortalte dere, har jeg verken kamera eller mikrofon til å vlogge - så jeg vet hvordan kvaliteten blir. Men jeg håper dere istedenfor klarer å se innholdet i vloggen, og dermed klikke tommel opp dersom du liker den. Får jeg mange tomler opp, og mange kommentarer på at dere liker vloggene mine, vil jeg helt klart bruke sponsor pengene på et nytt kamera som er egnet til vlogg og filming generelt! 

Haha, typisk at man skal lage vlog på de dagene man føler seg crap! Jaja, her har dere vell den virkelige meg. Joggebukse, ufikset negler, messy hår og ja.. velkommen til jenta bak blogg skjermen! Er dere spente?! ♥ Tipper vi har videoen klar til helgen. 

Wish me good luckGO IN THERE LIKE YOU OWN THE B$@CH
EXAM TODAY ↵

Til tross for et par stressende dager med tanke på eksamen, blogg (mailer og sponsor arbeid) og jobb, må jeg si at jeg ikke har dårlig samvittighet for bloggingen! Selvom dere kanskje ikke har hørt så mye fra meg den seneste uken, så skal dere vite at jeg i hvert fall har jobbet med andre ting når det gjelder bloggen. Bloggen er en fulltidsjobb, og jeg kan virkelig ikke hoppe over den - uansett hva. Men jeg føler kanskje at jeg kan droppe å skrive innlegg i ny og ned. Av og til er mailer litt viktigere. For som nå, i dette eksempelet: så ja - jeg har vært en dårlig blogger i 1 uke, men jeg kommer til å komme med MASSE spennende innlegg fremover - KUN på grunn av jobbingen jeg satt av på mail fronten under eksamens perioden.

Nå skal jeg dra å ta eksamen, vær så snill og ønsk meg lykke til. Sist gang jeg tok den, gikk det ikke så veldig bra. Så jeg må ærlig innrømme å si at jeg kjenner nervene ekstra godt i dag, kun fordi jeg ikke klarte målet mitt sist. Jeg bare ber til gud og krysser fingrene for at jeg kan legge dette faget vekk for alltid og aldri lese disse bøkene igjen, haha! 

Modern design and stylish details

INNLEGG I SAMARBEID MED CHILI 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Hei fineste dere! Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og hva er vell ikke bedre enn noen flotte hagemobler som du kan style hagen din opp med? Personlig elsker jeg utemøbler, og skulle gjerne hatt alt jeg sitter å ser på fra Chili. Disse er i hvert fall på toppen av ønskelisten i år! Chili har fantastisk masse fint, så jeg kan på det varmeste anbefale deg å ta en titt dersom du er ute etter noe litt mer lukseriøst

Et must for meg til sommeren er helt klart et par gode stoler/sofa + et bord slik at man kan invitere venninner og familie på besøk. En annen ting som er sinnsykt digg, er jo selvfølgelig en solseng! 
 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Om du har lyst å bestille hjem noen av disse fantastiske produktene, så finner du blant annet det her - hagemobler! Hvilke type hagemobler syns du er finest? Jeg er selvfølgelig personen som gjerne elsker alt som er litt moderne, men med det samme må det være veldig simpelt, og ikke for mye detaljer! Happy shopping, sweethearts!

Positivity is the key

THINK POSITIV, BE POSITIV!
..AND POSITIV THINGS WILL HAPPEN.

 Hei og hopp, fine dere! I dag har jeg sløvet i morgenkåpen i hele dag, uten å gjort noen ting. Veldig unormalt meg. Føler jeg alltid har noe på tankene, eller alltid må haste ut av døren. Men men! Deilig å ha en slik dag. Jeg vurderer forresten å lage en liten vlog til dere (takk til en super flott venninne som kom med tipset) - vog har lenge stått i tankene mine.. men jeg har liksom bare følt at livet mitt er uinteressant og kjedelig. Men herregud, jeg blogger jo! Dere liker jo bloggen, right? Så jeg kan jo ikke ha et så alt for kjedelig liv. Bloggen har nå lenge vært en utfordring for meg, og jeg syns det er tungt å holde på når det er slik. Så jeg har prøvd å motivere meg selv litt, prøvd å kanskje vært litt ekstra positiv til tross for alle de negative kommentarene som har tikket inn i det siste. 

Er det flere som ønsker vlog? Får jeg nok "JA" kommentarer så lager jeg en i morgen allerede!

Did a little shopping at Inglot

· FIRST IMPRESSION: INGLOT COSMETICS ·

Var innom Sørlandsparken en kjapp tur å kjøpte inn litt ny sminke, tenkte det kunne være gøy å lage en video om. Som regel står jeg alltid fast på sminken jeg elsker, og tørr sjeldent teste ut noe nytt. Men nå blir det forandringer gitt! Lover at jeg skal bli flinkere å teste ut produkter fremover. Som sagt: kom med tips så skal jeg gjøre mitt beste for å få gjort det dere ønsker. Nå var det blant annet en leser som kom med tipset om å kjøpe noe på Inglot og lage en video! Så jeg håper ikke dere tror jeg ber dere om å komme med tips, bare for å gjøre det. Jeg tar bloggen seriøst, og jeg spør dere av en grunn. 

Videoen spilles inn i morgen allerede, så jeg får se når den kommer ut. Om redigeringen går kjapt for seg, regner jeg med at videoen er ute i løpet av uken. 
 


 · INGLOT PERFECT COVERUP FOUNDATION ·

Så la oss ta en liten titt på pakningen så jeg ser hva som kan vente meg: Inglot Perfect Coverup Foundation skal ha en langvarig dekning og skjule misfarging og andre feil på huden, i tillegg skal dette gi et naturlig resultat, en myk finish og hindre overflødig glans. Wow!! I tillegg står det på pakningen at den skal gi huden fuktighet, så med andre ord: den passer både de med tørr hud (som meg) og de med oljete hud. Flasken inneholder 35 ml. 

Min tanke: Veldig spent å se om den virkelig oppnår den dekkevnen jeg ønsker, samt at den ikke tørker ut huden min. Til hverdag bruker jeg Giorgio Armani Silk Foundation, som har en lett dekkevne. Men når jeg skal ut på byen, eventuelt spesielle eventer, kunne jeg gjerne tenkt meg en litt mer heavy makeup! Nei, jeg er spent dere. 
 


 · INGLOT CREAM CONCEALER ·

I følge pakningen skal concealeren være kremaktig og påføres pent på huden uten å tette porene. Den skal også gi en matt overflate! Ellers står det ikke noe spesielt. Men før jeg kjøpte produktet fikk jeg også beskjed om at denne skulle være god, og ha en veldig god dekk. Og det var nettopp dette jeg ba om. Flasken inneholder 10 ml. 

Min tanke: Konsistensen var utrolig kremaktig, og da jeg swatchet den på hånden føltes den silkemyk. Eneste negative var at det føltes ut som at den kanskje var vanskelig å blende ut. Men vi får se hvordan det blir med beautyblender. Krysser fingrene for at dekkevnen er på plass! 
 · INGLOT SPARKLING DUST ·

Dette pudderet skal være sterkt pigmentert (og dere vet hvor mye jeg elsker highlightere som virkelig popper frem!!), i tillegg skal den gi en super glød. Pudderet kan brukes både som highlighter, øyenskygge og kropp. Inneholder 2.5 g. 

Min tanke: Jeg er spent på om denne faller i smak hos meg og virkelig gir meg den highligteren jeg ønsker. Som sagt: det eneste jeg ønsker fra en highlighter er at den virkelig skinner. Jeffree Star sine highlightere er blant annet dødsgode etter min smak. 

Origins refreshing face mask
 

Relax
Breathe
Enjoy

 

❥  LOVE YOURSELF MORE

Som jeg fortalte i går var jeg dødssliten, og gjett hva; jeg sov helt til 13:00 i dag.. wow. Haha! Det er ikke vanlig meg overhode, så ja.. man kan vell trygt si jeg var utmattet etter dagen. Det føles heldigvis litt bedre i dag. Som jeg nevnte i går valgte jeg å hive på en ansiktsmaske, og gud som det gjorde susen. Denne ansiktsmasken vekker virkelig opp ansiktet og kroppen generelt. Vil dere ha et tips fra meg? Sett denne i kjøleskapet for 30 minutter - 1 time før påføring! Trust me, det er ingenting som føles mer fantastisk. 

Ha en riktig fin søndag, dere flotte mennesker! Xx

Go back to bed


 I JUST WANT TO STAY IN BED ALL DAY
..AND DO NOTHING

 · TODAY HAS BEEN CANCELLED ·

Dagen i dag har vært skikkelig slitsom for min del, og jeg kjenner kroppen trenger søvn og hvile. Jeg sov knappe 2 timer i natt (aner ikke hvorfor), og dermed var det bare å hive seg rett på jobb. Dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til å krype under nyvasket sengetøy, duftelys, ansiktsmaske og en god serie. Kanskje jeg tar lille pusi under armen med meg ♥ katter som maler er den mest avslappede lyden jeg vet om. Men dere, vi får snakkes i morgen. Jeg trenger litt kvalitetstid med meg selv, og det skal jeg ha !

Hva skal du i kveld? 

Hva vil dere se i Benedikte tester?· BENEDIKTE TESTER ·

Okeei, dere! Nå har dere endelig klart å få viljen deres, og jeg skal finally ta tak i Ebay og klikke hjem noen morsomme produkter. Hva ønsker dere å se meg teste på video fra Ebay? ♥ 

Tidligere har jeg testet Ten Minute Tan i samarbeid med Hexashop, dere kan lese innlegget her (sponset). Skal komme med et lite ekstra innlegg til dere hvor jeg viser før og etterbilder! Men først tenkte jeg å få unnagjort en Ebay testing. 

Lace Slip
WEARING

DRESS FROM ZARA
T-SHIRT FROM BOOHOO

 


· IT'S FRIDAY TOMORROW ·

Her har dere dagens look, girls! Nå skal jeg og kjæresten straks hive på oss litt andre klær og komme oss ut å grille litt, wii! Hva er vell ikke bedre enn grillmat da? Tror vi tar noe veldig simpelt i dag, så får vi heller lagd noe litt mer stas neste gang. Får se om jeg orker å ta noen bilder til dere.. Haha! Spørs om det blir så veldig interessant.. men men! Håper dere alle får en riktig fin påske, så snakkes vi snart.♡

A week in my wardrobe

 


M O N D A Y  ↓

Shoes from Adidas, jeans from Bikbok, Top from Ganni, Jacket from Pinkyswear & purse from Malene Birger

 


 

T U E S D A Y ↓
Jacket from Mango & top from Fashion Nova

 


 

W E D E N S D A Y ↓
Knitted jumper and jeans from acne & shoes from Adidas

 
T H U R S D A Y ↓

Silver bomber jacket from Gina & Top from Nelly

 F R I D A Y ↓
Jacket from Muubaa, Jeans from Bikbok & Top from Malene Birger

Gir dere peng til tiggere?Siden jeg flyttet til Kristiansand og reist mye gjennom Oslo det siste året, har jeg kommet over et par tiggere. Jeg ser de, og kommer alltid i en vurderingsprosess. Skal man gi penger til tiggere? Burde jeg heller gå å kjøpe mat til de? Eller skal jeg fortsette å gå forbi dem? 

For litt siden satt jeg alltid med tankene om at dette var tiggere som virkelig trengte hjelp, jeg hadde vært innom butikken å kjøpt meg litt snacks til helgen og fikk typ 40 kroner tilbake og tenkte raskt at disse 40 kronene heller kunne gå til tiggerne som trengte dem mer enn meg. I det jeg går mot tiggeren som jeg vurderer å gi disse 40 kronene til, overhører jeg to eldre mennesker snakke. De snakker om hvor synd det er å lure mennesker på denne måten; få oss til å tro de er fattig, men egentlig går pengene til en annen person. Man kan jo selvfølgelig ikke tro på alt man hører, men i dette tilfelle valgte jeg å undersøke det nærmere. En annen ting som fikk meg til å stusse noe vanvittig mye, var at i det øyeblikket jeg setter meg ned på benken for å søke opp dette - tar tiggeren opp en Iphone 6. EN IPHONE. I tillegg sigaretter. Hvordan i svarte kan en tigger ha råd til en iPhone?

Jeg droppet i dette tilfelle å gi tiggeren penger. 

Noen måneder senere reiste jeg fra Gol-Oslo, og ankom Oslo sent på kvelden. Jeg tar toget og er på vei til hotellet. På veien mot hotellet oppdager jeg en gruppe med tiggere som står og røyker, drikker alkohol, holder på iPhonene sine og ser lite bekymret ut. Man begynner jo i dette sekundet spesielt å lure? Jeg har i hvert fall etter denne hendelsen vurdert om jeg skal fortsette å gi ut penger eller ikke. Jeg har absolutt ingen ting i mot tiggere, og nei, dette handler ikke om å være rasist som mange helt sikkert vil påstå. 

Happy Easter!

..WANT SOME CANDY, YUMMM ♥
· HAPPY HAPPY HAPPY EASTER SWEETHEARTS ·

Marsipan, kvikklunsj, brus og litt små godt er mildt sagt livet. Gjett om jeg koser meg maks nå! Påsken for meg har alltid vært med fylte påske egg, gjerne litt ekstra snacks hos besteforeldrene også. Haha, så ja, en godt likt tid på året. Nå gjenstår det kun grillmat, venner og litt ekstra hygge så ser jeg påsken på som feilfri. Eller, jeg mangler familien og vinter.. men det får gå for denne gang! Neste påske skal jeg hjem!

Det er koselig å oppleve Kristiansand i påsken da. Men hva i alle dager pleier dere å gjøre her i påsken? Kan noen fra Kristiansand komme med noen fine tips? En helt vanlig påske for meg i Finnmark består av blant annet scooter kjøring, isfiske, grilling på fjellet og familien samlet. 

And on Sundays we do nothing 

KNOTTED TOP
 


..Eller overskriften var kanskje litt løgn, men bortsett fra blogg-jobbingen så har det absolutt vært en chill dag. Vi har hatt litt besøk i dag og bestemte derfor å stelle i stand en skikkelig kveldskos! Så nå sitter vi stappmette etter en helt nydelig taco. Nå utover kvelden skal jeg kun nyte søndagen til det fulleste, og kanskje sette på en film jeg kan slappe av til. Noen av dere kjære lesere som har en god film å anbefale? Er ikke så veldig glad i å se på serier, om jeg skal være ærlig. Jeg har ikke tålmodigheten til det! 

Ha en fin søndag dere, og kos dere videre! 

Smile, it's saturday. . S A T U R D A Y , P L E A S E   S T A Y  ❥ 

Dagen i dag kommer til å gå fort som fy. Først har jeg brukt timer på å fikse dette innlegget, senere er det mer jobb som venter. I tillegg har jeg skolearbeid som må gjøres. Vet ikke helt hvordan jeg skal rekke det for å være helt ærlig..effektivt må det i hvert fall gå. Men hva syns dere om dette innlegget? Litt nytt og noe litt mer annerledes fra alle andre bloggere. Tok litt lengre tid å fikse det, men jeg fortsetter om det faller i smak hos dere. Selv syns jeg det er utrolig morsomt å holde på med fikle ting, hihi! 

Jeg må forresten takke enkelte lesere her inne som kommer med tips og mulige forbedringer til bloggen, jeg elsker det! Jeg syns det er døds koselig når dere er villig til å hjelpe til! Tusen hjertelig takk. 

Stockholm, ta vare på hverandreJeg føler det blir så feil å stå forran et kamera å prøve å få frem et smil i dag, når det egentlig ikke finnes et smil rundt munnen min akkurat nå. Det er helt tomt. Tankene mine..meningene mine.. alt er tomt. De første tankene som slo meg ut da jeg så nyhetene, var jentene jeg var på språkreise med, hvordan gikk det med dem? Og midt oppi dette, satt jeg å kontaktet jentene mine som var her i Kristiansand for litt siden. Jeg har hatt panikk i hele dag. En så veldig stressende og utrivelig dag. Skal se om jeg får blogget noe til dere senere!

Ellers vil jeg bare si at jeg sørger med dere, Stockholm. Kondolerer til dere som mistet en kjær en, og masse tanker til deg som desverre måtte oppleve noe så sinnsykt jævlig. Vi står i hvertfall sammen, uansett hva - og da er vi sterke. ♥ 

A little hint of refreshmentIt adds the feeling of luxury

 ❥ DIPTIQUE FRAGRANCE 

Har snakket om Diptique sine lukter siden jeg startet å blogge, altså det går i ett. Haha! Jeg er helt forelsket i duftelysene og parfymene demmes. Fikk en liten teste-parfyme fra Heavenscent, og etter det har jeg vært farlig avhengig av luktene demmes. Dere har kanskje sett disse lysene bak videoene mine også, men Baies er min absolutte favoritt. Vanille og Figuier er også fantastisk gode!

Av en eller annen merkelig grunn får jeg en skikkelig lukseriøs følelse av disse lysene, og ikke minst lukten. I tillegg syns jeg selve lysene i seg selv er veldig søte, forpakkningen ser ikke "billig" ut, noe jeg elsker. Lørdag 22. april er det også selveste Earth Day! Da skal alt av lys og elektrisitet av her hjemme, og alle diptique lysene skal tennes sammen med et glass vin. Hjertet til miljøet! 

I need inspiration·  T I M E  F O R  S O M E T H I N G  N E W  ·

Kan noen av dere hjelpe meg og ta noen sekunder i kommentarfeltet? ♥ Jeg har desperat prøvd å finne noe nytt på bloggefronten, noe som ikke alle har gjort før. Eksempler som: 10 ting jeg ønsker å gjøre denne måneden, eller ukens favoritter. Men dette er som sagt oppbrukte innlegg av bloggere. Finnes det en av mine lesere som er veldig kreativ? Eventuelt har noen forslag som kunne vært interessant? Let me know.. 
 ·  T R U S T   T H E  M A G I C  O G  B E G I N N I N G S  ·

Jeg har lenge tenkt å prøve ut noe nytt, noe som ikke alle andre har. Jeg er egentlig allerede godt i gang med notatene, jeg har bare vært for redd for å teste ut noe nytt. Men man må feile for å lære, og jeg tenker å gripe sjansen. Blir spennende med et helt nytt opplegg på bloggingen, samt noe nytt i innleggene. Men jeg mangler enda en del punkter på listen som jeg sitter med, så jeg krysser alt jeg har for at dere har noen tips. Hadde blitt evig glad! 

The second-day hairstyle
QUICK HAIR AND QUICK UPDO


 · MY GO-TO SECOND OR THIRD DAY HAIR STYLE ·

Jeg har vært heldig med håret mitt, og det ser sjeldent skittent ut. Jeg sliter for eksempel ikke med fettete hår, noe som gjør det veldig enkelt for meg. Å dusje håret vær eneste dag, anbefales absolutt ikke da det sliter veldig mye. Jeg foretrekker å dusje håret annen hver dag/hver tredje dag. Nyvasket hår er alltid en god følelse, men jeg kjenner ofte at håret er vanskelig å jobbe med etter andre/tredje dagen - og da foretrekker jeg å sette det opp slik. Works every time!

Dette er også en frisyre jeg bruker på jobb! Syns det er skikkelig stress å ha håret løst når man holder på med både det ene og det andre. I den siste tiden har jeg hatt en tanke om å klippe håret litt kortere, kanskje mot sommeren. Men jeg er svært usikker! Yay or nay til kortere hår? Fargen er jeg utrolig fornøyd med, kanskje jeg fjerner de lyse tuppene og heller ha brunt hår med litt highlights. Jeg aner ikke! Noe vil jeg gjøre.. 
❥ HOPE YOU FOUND SOME INSPIRATION!

Being inside on a rainy day

RAIN, RAIN, GO AWAY.. 
 

WEARING

JACKET FROM PINKYSWEAR - SIMILAR HERE
JUMPER FROM ACNE - SIMILAR HERE
SKIRT HERE (ADLINKS)

 · CUDDLE WEATHER ·
A GOOD REASON TO STAY INSIDE

Regnværsdager er vell kanskje ikke alltid grunnen for å holde seg hjemme å sniktitte på serier, for da ville det blitt veldig mye sofa-sliting til slutt. Hadde bergensere gjort det samme som meg hver dag det hadde regnet, så hadde de faktisk ikke hatt et liv. Regner jo konstant i Bergen. Haha! Har flere blogglesere som faktisk bor i Bergen, og hvis jeg nevner at vi har hatt flott vær her i Kristiansand, får jeg alltid denne tilbake: Jaja..her i Bergen har vi hatt regn vi. 

Nei, i dag tok jeg faktisk fatt i både klær og sminke og kom meg på shopping. Jeg har også vært innom HM et par ganger i løpet av de siste 3-4 ukene, for de har en neglelakk jeg har så sinnsykt lyst på. Men fyller de på? Nei. Okei, det er vell kanskje ikke snakk om å fylle på. Kanskje mer at de er utsolgt! Men HM hvis dere ser dette - få inn fargen Off the grind! Så sinnsykt fin..♥ Ps: ikke glem å meld deg på konkurransen om å vinne 100.000,- her

A background for spring· YOU CAN GET THE BACKGROUND HERE IF YOU WANT ·

Hei alle hjerter! Jeg lagde et innlegg for litt siden "sunday moodboard", og syns faktisk den ene collagen jeg lade ble såppas fin, at jeg lagret den som bakgrunnsbilde på pcen min. Noen ganger tar bare inspirasjonen overhånd, og du sitter plutselig med masse ideer som kanskje ellers ikke ville kommet frem. Jeg lagde dette bilde ved hjelp av Pinterest, litt vår inspo og en dose sommer tanker. ♥ Er det forresten mange som gleder seg til sommeren? Noen som har bestilt ferie turer? 

And the winner is...


 

Tusen tusen takk til alle som ønsket å delta i konkurransen. Setter enormt mye pris på dette! Fortsett å vær like engasjerte så skal vi nok klare å fikse ny konkurranse i senere anledning. Xx
 

♥ ♥ ♥

Gjesteinnlegg: hat kommentarerHei, det er Thomas her kjæresten til Benedikte. Hun sporte om jeg ville skrive ett gjesteinnlegg og selvfølgelig vil jeg det. Dette innlegge kommer til å handle om noe som irriterer meg grønt. Jeg følger litt med på bloggen til Benedikte, og jeg ser gjennom samtlige kommentarer. Mange av dere er bare så koselig at jeg får lyst til å takke dere, men noen av dere eier virkelig ikke respekt. Mange av kommentarene som kommer inn er bare piss, noen liker jo å tro dem kjenner Benedikte.

Enkelte folk trur hun lever som en dans på roser å får sponsor pakker å peng tikkende inn konstant. Dette stemmer da ikke, hvis dere hadde kjent Benedikte vet dere at hun jobber ved siden av bloggen og at bloggen er en ren hobby hun har. Hun satser ikke på å bli Norge´s kjent, hun vil bare at dere lesere skal kose dere å ha en fint tid når dere er her inne. Benedikte er en veldig omtenksom person, og bryr seg om alle. Jeg syns bare det er så utrolig ufortjent og trist at hun får dette av de menneskene som "hider" gjennom anonymiteten dem har, og deretter skriver de piss som overhodet ikke stemmer.

Hva er galt med at hun kjøper litt dyrere designer klær, eventuelt sminke til en litt høyere prisklasse, hvis hun bruker siden egne penger som hun har tjent selv? Har ikke hun rett til å bruke pengene hun jobber for, på noe hun vil ha? Jeg er ganske sikker på at dere som sitter å sier sånne ting, lever hjemme uten å ha fått oppleve å ha en fast stilling i jobb. Eller er dere kanskje potte lat å lever på NAV? Hadde dere hatt en normal 100% stilling og fått utbetalt 15-20.000,- hadde dere også hatt råd til å kunne kjøpe sminke til en litt dyrere penge, så vær så snill å spar meg for slike unødvendig dumme kommentarer. 

Til dere som faktisk kommenterer koselig ting og er støttende, det betyr veldig mye for meg også! Jeg ser ofte smilene til Benedikte som kommer da hun leser gjennom de fine kommentarene dere skriver, og det gjør selvfølgelig dagen min. 

Sunday MoodboardWELCOME SPRING

Jeg har savnet våren, virkelig. Jeg føler alle rundt meg er så mye mer glad når vi har lysere tider i vente, ikke minst så er jeg ganske sikker på at lille Jessie (hunden min) gleder seg til å ta lange sommerturer uten å måtte komme hjem med isklumper i pelsen sin. Haha! Nei, men det som står først på planen denne våren er grilling! Grillmat, mmMmmm! Det er noe av det beste jeg vet..
 


 PICTURES FROM PINTEREST

Jeg skal ærlig innrømme å si at jeg faktisk er litt glad i vinteren, og syns det er litt trist den er over. Som mange av dere allerede vet, er jeg så utrolig redd for insekter og andre krypdyr. Så redd at de nesten ødelegger sommeren min litt. Jeg har hittil sett 3 humler, og holder på å fly av panikk vær eneste gang. Det er faktisk så ille. Har noen av dere tips til hvordan man kan komme seg over dette?

I fjord sommer hadde vi spesielt en morsom hendelse da en veps hadde surret seg inn i leiligheten. Jeg løp inn på badet, lukket døra og satt meg ned. For hva pokkeren skulle jeg gjøre? Kjæresten var på jobb, og enda 2 timer til han var ferdig. Så istedenfor å gå ut i stuen å få den vekk, fikk jeg heller tiden til å gå med en dusj, sminke og hår fiksing, i 2 timer. Lite selvstendig tenker dere? Haha, i akkurat den situasjonen ja. Jeg må nok finne meg en leilighet høyt høyt oppe i etasjene for å unngå veps og humler. Jo høyere oppe jeg bor, jo sjeldnere kommer de inn. Samme gjelder andre krypdyr som for eksempel de forbaskede store edderkoppene de har her i Kristiansand. Iiiik!! På tide å gjøre noe med denne skrekken snart! 

Sunday sweet treat...AND A CUP OF COFFEE ♥
HAPPY SUNDAY EVERYONE, HAVE A GREAT DAY!

Helgen er tiden hvor jeg får tid til å gjøre ting som for eksempel baking. I dag tidlig bakte jeg noen kjempe gode makroner, mmMmm! Prøvde å få en liten påske-feeling inn i bildet med makron fargene, men det gikk ikke helt som forventet. Jeg får prøve på nytt da påskeferien virkelig slår inn. Haha, verdt et forsøk. Kjenner jeg er skikkelig trøtt og sliten i dag, faktisk litt små sulten i tillegg (noe som aldri er en god kombinasjon for Benedikte). Så nå skal jeg ta et eple i hånden før jeg setter i gang med en liten lunsj. 

Ellers vil jeg påminne dere alle om konkurransen som er i gang med Astrid's frisør. Den avsluttes faktisk i morgen allerede, wiiii. Så meld dere på! Helt øverst i headermenyen finner dere en link "Giveaway" som dere kan klikke inn på, denne fører dere rett til konkurranse-siden. Lykke til alle sammen 

Yay! It's Saturday!


...PSSSST: DISSE SMAKTE HIMMELSK!
EN SYRLIG OG FRISK SMAK, PERFEKT PÅ EN VARM SOMMERDAG

 

❥ WHAT A WONDERFUL DAY! 

Hei hei, flotte dere! Jeg startet dagen med å åpne opp persiennene, lot solen lyse inn, tok en kopp med kaffe og bare slappet av. Senere tok vi spaser tur til byen og koste oss litt ekstra der. I Kristiansand har de hatt gratis smaksprøver av forskjellige bakerier her i Kristiansand, og gud for et herlig konsept. Jeg kan trygt si at jeg har fått to nye plasser jeg ønsker å teste ut litt nærmere. Alt fra gode sommer-drinker til snacks. Yum yum yum!

Før kvelden tar inn, skal jeg gjøre ferdig en innlevering som er rettet mot eksamen. Har klart å få gjort veldig masse bare i dag, og gjett om jeg er strålende fornøyd med det. Nå er det kun litt arbeid som gjenstår, og jeg håper på å bli ferdig slik at jeg kan slappe litt av før jeg skal i seng..Vi snakkes senere i kveld dere. Xx

Tidenes aprilsnarr!

TRY TO MAKE ME LAUGH

Hei, og god første april! Noen som har latt seg lure i dag? Haha! Det har heldigvis ikke jeg, og håper selvfølgelig det holder seg slik. Jeg er ikke så veldig glad i å bli lurt, eller lure andre, men jeg elsker å høre hva andre har brukt! Kom med dine beste aprilsnarr under i kommentarfeltet! Hadde vært gøy å lest gjennom. 

Jeg stilte vekkerklokka til kjæresten 2 timer frem. Det vil si at han stod opp klokken 06:00, når han egentlig ikke skulle opp før 08:00. Han fortalte gang på gang hvor trøtt han var, men i dusjen kom han seg og ut døra. HAHA! JEG LER! Stakkars gutt.. kom på stengt dør han. For jobben åpnet ikke før 08:00!