hits

Acne classic five pocket jeans
 

...BE YOU, BE TRUE, BE BLUE ❥

 
 

WEARING

JEANS FROM ACNE
ACCESSORIES (RINGS) FROM T. SABO

 A KEY PIECE EVERY GIRL
SHOULD HAVE IN HER WARDROBE

Hei! Jeg har endelig begynt å få litt sansen for å ta antrekksbilder, jeg syns det er utrolig morsomt. Ikke minst har jeg lagt merke til antall kommentarer under innleggene med antrekksbilder, så det er åpenbart at dere liker det. Her er grunnen til at jeg ønsker en tommel opp, eller en kommentar dersom det er noe dere vil se mer av - slik at jeg vet hva jeg skal prioritere. 

Men tilbake til overskriften, jeg har ikke bare fått dilla på denim jakker og skjørt, men også jeans. Jeans har for så vidt vært en stor favoritt lenge! Jeg har kanskje bare lagt de litt til siden å heller gått med de svarte, av en eller annen merkelig grunn. Denne jeansen er fra Acne, og jeg elsker den. Skinny jeans er helt klart noe jeg går mest i, men loose fit, boyfriend og stright jeans er også gull! Hvilken type jeans er din favoritt, har du noe å anbefale? 

Ten Minute Tan

 

PRODUKTENE ER SPONSET AV FANTASTISKE HEXASHOP
❥ TEN MINUTE TAN, A NEW FAV

 ↓ DEN RASKESTE MÅTEN Å FÅ EN LETT OG NARUTLIG GLØD ↓

· IKKE BRUK OLJEBASERT FUKTIGHETSKREM ELLER DUSJSÅPE ETTER PÅFØRING AV TEN MINUTE TAN.
· SMØR EN RIKELIG MENGDE PÅ KROPPEN MED SIRKULERENDE BEVEGELSER
​· TEN MINUTE TAN KAN PÅFØRES DAGLIG FOR Å BYGGE OPP FARGEN
· ANBEFALER Å BRUKE EN TANNING MITT MENS DU PÅFØRER
· KLAPP DEG TØRR ETTER DUSJEN, IKKE DRA!
· VENT I 10 MINUTTER FØR DU DUSJER.
· VENT OPPTIL 4-TIMER FØR RESULTAT
EN REKKE GODE FORDELER ❥

Hei skjønninger! Nå har jeg endelig fått testet Ten Minute Tan over lengere tid. Eller jeg har i hvertfall testet denne daglig og sett hvor lett man for eksempel kan bygge opp fargen. Først og fremst er jeg overrasket over hvor fin og naturlig glød denne gir. I tillegg ble jeg ekstra overrasket da jeg så at den var proppfull av Anti-aging ingredienser (Matrixyl 3000 og Rosehip)! Altså, det finnes absolutt ingenting negativt å si. Jeg er helt forfær, og kunne ikke tro fargen den gav meg. 

Men nå skal det sies at jeg ikke kommer til å slutte med Vita Liberata pHenomenal Mousse, for jeg syns faktisk den fargen er litt mer brunere. Den gir meg litt sterkere farge! Men jeg elsker å bruke Ten Minute Tan når fargen av mousse'en begynner å forsvinne, eller de dagene hvor jeg har det ekstra travelt. For som dere sikkert allerede vet, jeg er avhengig av å være brun. Haha! Selvbruningsprodukter er livet mitt. Dere finner Ten Minute Tan HER

Shop My Wardrobe· HAPPY SHOPPING ·

Alt kan hentes hos meg i Kristiansand eller sendes med norgespakke + sporing (beste fraktmetoden som også har forsikring). Frakten betales selv, 140,-. Hvis du er interessert må du sende mail til benediktenp@outlook.com med bud, og betalingen vil deretter gå via vipps eller nettbank. Henter du hos meg kan du selvfølgelig betale kontant om det er ønskelig! 
 

ZARA SKINNJAKKE 450,-

Brukt et par ganger, men jakken er fremdeles dødsfin og ser nærmere ut som ny. Ellers utsolgt i butikkene og kan ikke fåes kjøpt hos Zara lenger! Jakken er i størrelsen S, og opplever at den er normal i størrelsen. Selges fordi den mest henger i klesskapet uten å bli brukt. Perfekt nå som våren er her. 

DR.MARTENS SKO 800,-

Brukt et par få gang, men igjen, de er godt tatt vare på og ser så godt ut som ny! Skoene er super fine, og gir en liten edge til antrekket. Størrelse 36! 
 


 

RICCOVERO VEST 2500,- (NYPRIS 4200)

Vest fra Riccovero i størrelse M. Vesten er brukt et par ganger, men har for det meste blitt liggende i skapet. Ønsker du bedre bilder av vesten er det bare å søke opp Andrea Badendyck + Riccovero så vil dere se hvordan den ser ut på. Jeg elsker den, og selger den virkelig med tungt hjerte..

MUUBAA JAKKE 2000 ,-

En jakke som virkelig skiller seg ut, men skinnjakker har jeg mer enn nok av. Selger i hvertfall en av de fineste som henger i klesskapet! Størrelse 34 og er blitt behandlet pent. Som dere ser på bildene, er skinnet enda i utrolig fin stand.


 HUNTER ORIGINALE GUMMISTØVLER 450,-

Selger noen kjempe greie og fine støvler som egner seg godt om du bor på en skikkelig regnværsplass! Størrelse 35/36 (UK3). En viktig greie å påpeke; har blitt skrevet inni skoen hvor det står "telefon nummer og navn" som dere kan se på siste bildet. Men da skriften har sklidd såppas mye vekk, kan du fint skrive over med ditt navn og ditt tlf nummer uten problemer! (derfor er prisen over halvert, ellers ser de ut som nye).

 

Hvor er den gjensidige respekten?Jeg skal studere sykepleier for å få kunnskaper om hvordan jeg kan redde menneskeliv, men jeg går ikke på heksejakt etter de som ønsker noe annet! Jeg har tenkt lenge på dette innlegget, om jeg burde skrive - eller om jeg burde la vær. Men jeg har innsett at ingenting blir godt nok for mange av dere vegetarianere og veganere. Siste dråpen rant over glasset da jeg nevnte i videoen at favoritt maten min var "laks". Kanskje er det min tur å komme med en tilbakemelding til akkurat deg som raser meg ned med hat. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, ord blir tomme når jeg leser slikt. Jeg blir sint på hvordan dere opptrer dere, jeg blir sint på måten dere tvinger andre mennesker til å endre livsstilen sin, og jeg blir forbannet av å se dere tro dette er greit. Når det er sagt; Jeg er oppvokst med familie og venner som spiser kjøtt, kanskje fisk noen ganger i uken og gjerne pålegg som salami og ost på frokostbordet. Et helt vanlig kosthold i mine øyne, absolutt ingenting galt med det. Men jeg ser heller ingenting galt i dem som velger å unngå kjøtt. Helt greit! Jeg respekterer valget deres. Nå skjønner dere kanskje hva jeg skal frem til, men for å spørre på en mild og fin måte: hvor i svarte faen er respekten deres for oss som velger å spise kjøtt? 

Før jeg avslutter innlegget uten misforståelser. Veldig bra at folk tenker på kjøttindustrien og miljøet - supert. Selv har jeg blitt inspirert til å minske kjøttspisingen i hjemmet, Igjen viktig ting å påpeke: IKKE blitt inspirert av dere på grunn av hat kommentarer - dere gjør meg bare fly forbannet og ikke noe mer enn det. Men bloggere som deler ut deilige oppskrifter, youtubere som viser frem maten sin og sier "dette anbefaler jeg" og ikke "dette skal du spise" - de inspirerer. Og jeg er evig takknemlig for disse positive og innstilte menneskene. La folk bestemme selv. Og mens vi er inne på veggis prat → til de av dere som prøver å gjøre en liten forskjell som å feks kutte ut kjøtt bare 1 gang i uken omså, facebook gruppen Veggispreik har vært til stor hjelp.. 
 


Takk til deg som overhørte meg og kjæresten diskutere om vi sku prøve ut denne fra Meatish eller droppe det, og du brøyt inn å sa "JEG syns denne er god!! Jeg er vegetarianer, men kjæresten min er ikke det. Men han spiser også denne fra Meatish! Anbefales!", Tusentakk!! Jeg håper flere kan lære av deg. Så dagens middag besto av null kjøtt! 
 

I dag er du fin, KristiansandSolen skinner jammen meg i dag også! Dere aner ikke hvor mye jeg nyter dager som dette, det er så deilig. I dag har vi egentlig kun gått etter hovedveien, men må si Baneheia er en utrolig fin plass om du er ute etter en liten treningsrunde, eller rett og slett en tur uten biler og andre kjøretøy. Hadde jeg hatt hunden min her, hadde Baneheia vært en stor favoritt. 

Nå skal jeg straks ta av meg jeansen og bytte over til joggisen, legge vekk pc'en og jobbe litt mot eksamen. Gru gleder meg..blir godt å være ferdig med eksamen og virkelig kunne ta sommerferie. Er det forresten mange av dere som har eksamen rett rundt hjørnet? I så fall, hva har dere eksamen i? Jeg har blant annet matte som er en av de. 
 

WEARING (ADLINKS)

JEANS: TIGER OF SWEEDEN (SIMILAR HERE)
SHOES: ISABEL MARANT (SIMILAR HERE)
TOPP: VERO MODA (SIMILAR HERE)
JACKET: MUUBAA (SIMILAR HERE)· ENTERTAINMENT TO BE MORE PERSONAL ·

Ellers ønsker jeg å snakke litt mer om personlige innlegg, jeg skrev blant annet "til alle som sier det er umulig" som fikk enormt god respons. Det virket nesten som at dere likte det bedre enn hva jeg ellers pleier å skrive om. Kanskje det er litt mer morsomt å komme inn her dersom det er mer variert? Uansett, jeg har et innlegg som er satte på vent, som jeg har tenkt på lenge, men som jeg aldri helt har turt å komme ut med. Eller det handler vell mer at jeg ikke er en personlig blogger. Jeg er hun jenta som elsker sminke, mote og skjønnhet, and that's it. Det er i hvertfall slik dere ser meg. Men det er mye jeg skjuler på bloggen. Jeg er også en jente med sterke meninger, som kjemper for forskjellige saker. Det kommer bare ikke frem.

Jeg har et innlegg som ligger på utkasten "Hvor er den gjensidige respekten?", finnes det noe interesse av å lese flere personlige innlegg? 

Spring Wanties1: HERE / 2: HERE / 3: HERE / 4: HERE / 5: HERE / 6: HERE
7: HERE / 8: HERE / 9: HERE / 10: HERE / 11: HERE / 12: HERE
 / 13. HERE (adlinks)

Det er ikke lenge til våren er her, i hvertfall ikke i Kristiansand. For knappe dager siden satt vi med 18 varmegrader, og i går var det også ganske så greit vær. Litt mer kjølig i går, men nok varmt til at det føles ut som vår! Syns mer syns på dem lenger Nord, haha! Kolonnekjøring på grunn av snestorm, hunder som er full av sneklumper fast i pelsen og vinduer full av sne. Dere som fremdeles sitter i kulden, jeg tenker på dere. Å jeg skal absolutt sende litt sol og varme over.. ♥

Dette er forresten mitt første innlegg hvor jeg viser frem ting jeg allerede har bestilt, eventuelt favorittene mine. Hva syns dere om det? Jeg har tidligere lest på bloggere som legger ut slike inspirasjons bilder til antrekk, og jeg elsker dem. De gjør det så enkelt å finne frem plagg! Syns dere jeg skal starte med dette? Jeg kunne godt tenkt meg å lagd slike innlegg 1 gang i måneden eller noe. Om dere ikke liker det, si gjerne ifra. Da fortsetter jeg heller som jeg alltid har gjort tidligere.

Free songsDEKSLENE ER SPONSET AV CASEAPP
ROYALTY FREE MUSIC ↵

Da jeg startet med blogg og youtube, skulle jeg ønske noen skrev dette innlegget til meg. Kanskje noen allerede har gjort det, men desverre ikke som jeg har fått med meg. Hva er vell ikke kjipere enn å lage youtubevideoer å må bruke de samme sangene gang på gang, fordi du ikke aner hvilke sanger du kan bruke? Å bruke sanger som er copyright er ulovlig, og du bryter faktisk reglene om du gjør det. Så her gjelder det å være litt forsiktig med hva du gjør. Heldigvis finnes det nettsider som gir deg et stort utvalg av forskjellige sanger du kan ta i bruk. Og disse nettsidene skal jeg vise dere!

YouTube Audio Library

Link: http://www.youtube.com/audiolibrary/music

Den mest populære nettsiden å bruke musikk fra. Alle som starter med youtube blir presentert denne siden, og det er det jeg mener med at du alltid må bruke de samme sangene. Jeg syns helt klart youtube Audio Library har et godt utvalg, og jeg klager ikke. Men det kan bli litt ensformig! Jeg brukte denne i typ 1 år, før jeg tok fatt i noen google søk. Men det jeg elsker med Youtube sitt musikk bibliotek er kanskje at man kan sortere musikk etter sjanger og lengde. 
Free Music Archive

Link: http://freemusicarchive.org

Det er jo ingen problem med å finne nettsider som tilbyr gratis nedlastning, men derimot er det vanskeligere å finne de nettsidene du kan laste ned gratise sanger uten å måtte lage deg en bruker. Personlig syns jeg det er litt skummelt å lage egne brukere, ettersom det er såppas mange programmer som lurer deg til å plutselig måtte betale penger osv. Denne nettsiden lar deg nemlig både høre og laste ned sanger, uten å måtte lage deg en bruker.
 Sound Gator

Link: http://www.soundgator.com

Om du mer er ute etter spesielle lydeffekter er denne en knall nettside, eneste negative her er at du må lage deg din egen bruker. Jeg har heldigvis ikke opplevd virus eller andre problemer med å gjøre det. Så etter å ha brukt denne siden i 4 måneder kan jeg påstå at den er trygg. 
 Bensound

Link: http://www.bensound.com

Som nevnt ovenfor er det ekstremt viktig å passe på hva du gjør. Denne nettsiden har blant annet gratis nedlastning på alle sanger, bare at disse sangene står under "Creative Commons Attribution-Licenses", som betyr at du kan bruke sangene så fremt du skriver under video hvor du har hentet sangen, og hvilken sang du bruker. Ellers er dette en helt vanlig nettside hvor du kan sortere etter sjangere. 
 Sounds Crate

Link: http://www.soundscrate.com

Denne siden krever at du registrerer deg inn og du kan laste ned 5 sanger per dag. Den eneste forskjellen her er at de tilbyr deg å laste ned sanger i enten WAV fil eller MP3. De som ønsker en høy kvalitet på sangene laster ned i WAV, ganske greit spør du meg! 
 Looperman

Link: http://www.looperman.com/loops

Looperman gir deg muligheten for å laste ned "loops" og lydeffekter. Loops (haha, hva heter det på norsk?), jeg bruker ihvertfall dette mye i youtube videoene mine. Men her igjen, her trenger du en bruker for å laste ned.
 


 

Be more confident in outfit pictures


 

Å le, kose seg, fikle litt med håret og generelt ha det morsomt er øyeblikk som beskriver bildene mine. Jeg blir alltid så overrasket over hvor mye en liten bevegelse kan forandre bildet, hvor mye bedre et bilde kan bli når man viser frem litt personlighet. Når det er sagt, så glemmer jeg aldri de årene hvor bildene bestod av et misslykket bitch-face. Hva skal man si? Det er ikke riktig meg lenger, og faller ikke helt i smak. Jeg er jo en glad person ellers, en svært positiv person - så hvorfor skal jeg fremstilles som en jeg ikke er? Jeg er smilende og glad, får ofte høre at jeg har en fin utstråling - så hvorfor skjule den? Det er så trist å se at jeg tidligere har gjort det. 

..med baktanke på alt dette, tenkte jeg derfor å skrive et lite innlegg om hvordan man kan bli litt mer selvsikker på seg selv. For jeg skal ikke lyge, i den perioden hvor jeg kun viste frem bitch-face, var i den perioden jeg var usikker på meg selv. Jeg prøvde å finne litt ut av hvilken person jeg var. Nå sier jeg ikke at alle som går rundt med trutmunn og bitch-ansikt er usikre mennesker. Poenget er bare at jeg skjønner hvorfor folk har stilt spørsmålstegn til meg. Det er klart det er merkelig å se en sprudlende glad jente, plutselig gå over til noe helt annet på bilder. Jeg gav dere totalt feil inntrykk.
 · HAVE FUN ·

Å ta outfit bilder på vinterstider er tortur i mine øyne, men vi må like vell få det gjort. For meg er det viktig at jeg og personen som står bak kamera, kan ha det så gøy som mulig under minuttene mens vi knipser bilder. Uansett hvor kaldt det måtte være! Heldigvis er det vår nå, og sommer veldig snart, så da blir det ekstra koselig! Men om du klarer å knipse bilder av den virkelige deg, vil det også stråle godt ut på bildene. 

Om jeg skal gi et tips: uansett hvor forferdelig dag du har hatt, ikke la det gå utover det du brenner mest for. Legg vekk den dårlige energien og ta det senere. Under fotograferingen skal vi være omringet med positivitet og glede, nettopp slik at dette skinner naturlig gjennom bildene dine. Og skulle du ha en helt helt helt forferdelig dag, så er det kanskje greit å ta seg en pause. 
 

· SHOW YOUR PERSONALITY ·

Jeg leste en setning for noen år tilbake, som virkelig satt ord på ting: " I want people to see my pictures and know that I am a nice person?, and that really resonated with me. People have always had their preconceptions of me, and rightly so, we all have preconceptions and 9 times out of 10 its because of the way we present ourselves."

Det var her jeg startet å smile på bildene mine, frem for å vise det typiske ansiktet mitt som gav totalt feil inntrykk. Smil er et smil. Det kan ikke bli tatt på noen som helst negativ måte. Alle skjønner hva et smil betyr, uansett fra hvilket land man skulle komme fra. I det øyeblikket jeg så meg selv smile naturlig på kamera, var et øyeblikk jeg lenge hadde følt - jeg både så, og følte meg selv komfortabel. 
 · HAVE A GOOD TEAM ·

Nå får dere svar på et av mange stilte spørsmål: Har du en manager? Nei. Jeg er fremdeles såppas liten blogger at jeg klarer å ta av meg alle sponsor arbeidene, samt mailene selv. Men jeg og kjæresten jobber mye sammen når det kommer til bloggen. Det hender dager hvor jeg trenger litt hjelp med å få redigert youtube video, legge inn bilder på pcen, fotografere osv. Det kan være en evig lang liste. Men kjæresten min er veldig støttende, i tillegg har jeg venninner som stiller opp i ny og ned.

Som dere allerede vet, har jeg vært borti mennesker som jeg ikke lenger har mer i livet. Å kvitte seg med mennesker som ikke vil deg godt, som ikke stiller opp når du virkelig trenger det, føles bra. Jeg setter pris på absolutt alle venninnene jeg har for øyeblikket, og føler meg utrolig takknemlig. Det er ikke mange av de som står meg nær, men de som gjør det, de stiller alltid opp. Det er godt å ha venninner som alltid er et tastetrykk unna, venninner som hele tiden spør deg hvordan det går og venninner som viser at de bryr seg. Dette er ikke noe å ta forgitt, virkelig ikke.
 X O X O 

Frisør`n Tana v/Astrid Nilsen: Giveaway
INNLEGGET INNEHOLDER SPONSET PRODUKTER
I SAMARBEID MED ASTRID'S FRISØR 

. . . 

 

O L A P L E X ,  I  L O V E  Y O U

Jeg er helt i lykkerus, endelig dere. Som en enorm takk for at dere følger meg og bloggen, har jeg endelig kommet frem til at vi skal kjøre i gang en liten Giveaway hvor akkurat du kan vinne den populære Olaplex kuren fra Astrid's frisør. Det er en liten gavepakke, så om jeg ikke tar helt feil skal det følge med litt små greier i tillegg. Jeg håper i hvertfall dette faller i smak. Blir etterspørselen stor nok, og folk viser at de virkelig vil vinne ting - kommer jeg automatisk til å gjøre dette oftere. 
 · GIVEAWAY ·

For å delta må du følge noen enkle punkter: Du må ha mulighet for å hente pakken selv hos Frisør'n v/Astrid Nilsen (Rådhusveien 12, 9845 Tana). Kommenter dette innlegget med navn og email. Til slutt lik facebook pagen min her (det er nemlig her vi poster vinneren) og deler du blogg innlegget blir vinner-sjansen større.

Vinneren trekkes 03.04.2017. Good luck ♥

Wet to dryI SAMARBEID MED ASTRID'S FRISØR
PS: FINN FREM NOE GODT Å KOSE DEG MED - FOR DENNE VIDEOEN ER LANG ♥
 

♥ ♥ ♥

Simple Pleasures


Z Z Z Z . . .

 

THIS IS HOW WE SPEND OUR SUNDAY ❥

Sove, spise, serie, repeat. Der har dere kort fortalt en helt vanlig søndag. Haha! Hva er vell ikke bedre enn å sløve i sengen? Altså, det er jo en av tingene man aldri får tid til ellers - spesielt ikke så lenge som til 13:00. Det var forresten mange som ble sjokkerte og forvirret over gårsdagens innlegg. Ingen som skjønte hvilken 17 åring jeg pratet om; var det meg selv eller katten? Begge var så urealistiske. Jeg ler! Mente selvfølgelig katten, Pys. Hun er hele utrolige 17 år, noe som er ganske gammelt for en katt. Hun var hos dyrelegen for ikke så alt for lenge siden, og dyrelegen kunne ikke tro sine egne øyne over hvor frisk og sprek hun var til den alderen. Det er selvfølgelig noe som varmer å høre..♥ Har dere noen spesielle planer i dag? 

Trying out something new


 

SPONSET PRODUKT FRA HEXASHOP

 

TEN MINUTE TAN ❥
ALLOWS YOU TO SHOWER JUST TEN MINUTES AFTER APPLICATION

Nå tenkte jeg å teste ut denne lille godsaken (Ten minute tan) som ble tilsendt i posten av verdens godeste Hexashop! Herregud, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så pakken. Som sagt kan jeg ikke gi noen særlige omtaler riktig enda, da jeg ikke har prøvd den før. Men jeg gleder meg, for det høres ganske sykt ut å kunne dusje etter kun 10 minutter. Altså, er det virkelig mulig? Trust me, dette blir spennende. Flere som gleder seg til å høre om den virkelig funker? Xx

You brightens up my morning
. . . ALL YOU NEED IS LOVE & A CAT . . . 
I'M HERE FOR CUDDLES

 


Hei, og god morgen! I dag våknet jeg rundt 08:00 tiden av meg selv, i tillegg var denne 17 åringen våken hun også. Som regel pleier hun å sove til langt ut på dag. Syns det var så ekstremt morsomt - for hun er veldig veldig kosete sånn egentlig, men da hun rettet blikket mot kameraet og skjønte hva som foregikk, ville hun ned. Blogging var ikke noe for denne gamlingen! ♥ Haha, så da fikk jeg kun 1 bilde å får nøye meg med det.. 

Akkurat nå i skrivende øyeblikk har jeg Pys (pusi) liggende helt inn til meg. Syns det er så koselig.. Hun både maler og snorker, haha! Smelter helt. I dag har jeg en del jobb å gjøre, samt så har jeg eksamen om ikke så alt for lenge (wish me good luck), så jeg må virkelig lese godt nå den siste måneden. Huff, kjenner jeg gruer meg. Har virkelig en dårlig følelse, ihvertfall på 1 av dem. Jeg sliter blant annet fryktelig i matte, så jeg må bare gjøre så godt jeg kan. 
 


♥  ♥  ♥
 
WISHING YOU A WONDERFUL SATURDAY! 

You asked, I'm answering
↓ WATCH THE LATEST VIDEO ↓

 

♥ ♥ ♥ 

A way to rock the fishnet trend❥ TRYING SOMETHING A LITTLE DIFFERENT

På tide å få inn noe nytt og spennende på bloggen, er dere ikke enig? Har vært veldig ensidig og kanskje litt kjedelig - så nå er det på tide å ta i litt! Hva syns dere om dagens antrekk? Når disse tightsene først kom inn lo jeg hardt, og kunne ikke tro mine egne øyne. Men jeg syns faktisk ikke disse er så ille lengere. Jeg måtte bare finne en måte å style de på slik at det ble min stil. Uten disse knehøye støvlettene kunne jeg nok aldri gått i dem. De er også veldig fine med jeans. 

Tidligere i dag besvarte jeg spørsmålsrunden, finally. Tok sin tid. Så derfor har jeg fikset meg litt ekstra! I tillegg så er det fredag, noe som betyr en ekstra koselig kveld med kjæresten! Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at det er super stas å fikse seg bare fordi det er fredag. I mitt hode må denne dagen feires vær dag med godt humør og dagene fulle av planer. Hvis ikke så blir det noe feil i systemet mitt, føler jeg. Haha! Yaaas, jeg elsker fredager! 


IM WEARING

OVERSIZED JUMPER FROM BOOHOO
FISHNET TIGHTS FROM NELLY
SHOES FROM NELLY

 HAVE A BEAUTIFUL DAY ♥

Til alle som sier det er umulig

Jeg ble møtt denne byen ved å høre mennesker si det er umulig å få seg jobb i Kristiansand. Jeg ble møtt med hundrevis av facebook-grupper hvor folk anbefalte meg å være forberedt på å gå uten penger, at jeg burde ta studielån på Sonans kun for å overleve, og at de selv har vært innom tusenvis av butikker og bare fått avslag. De til og med fraråder 16 åringer fra å søke sommerjobber, for "det er ikke vits". De selv hadde jo vært der å søkt, hvordan i alle dager kan en 16 åring få jobben når 18 åringen selv fikk avslag? Største bullshitte jeg noen sinne har hørt.

For øyeblikket har jeg bodd i Kristiansand i omkring 1 år, jeg flyttet ned hit uten jobb, fra Finnmark vell og merke. Hvordan de jeg skulle leie hos turte å satse på meg og kjæresten har jeg ingen aning på, men jeg er evig takknemlig. Jeg husker hun jeg leier hos fortalte oss at det var et tøft markede i Kristiansand når det kommer til jobb, og det nekter jeg ikke på. Jeg fikk enormt mange avslag. Men hun sa aldri at det var umulig! Tvert i mot, hun motiverte. "Du æ god!! du har et glimt i øye!!", dere vet Kristiansand dialekten (hehe, jeg elsker den). Å høre slikt fra en som bor i Kristiansand betydde mye, jeg fikk håp til tross for avslagene og fortsatte med søkingen. 

Og nå, til alle dere gledesdrepere, til dere som ba meg gi opp, til dere som sa det var umulig: Etter 1 månede stod jeg i jobb, klarte faktisk få 2 jobber som jeg fremdeles trives i. Kjæresten flyttet ned hit han også på samme tid som meg, uten jobb. Og må si meg stolt over han, for han fikk også jobb. Ganske mye jobb for å si det slik. Så, dere har kanskje skjønt hva jeg vil frem til med dette innlegget. Nei, det er ikke umulig å få seg jobb i Kristiansand. Det handler om å ha interesse, det handler om å ville, det handler om å virkelig stå på. 16 åringer kan absolutt søke sommerjobber om de vil tjene inn litt ekstra penger - jeg FRARÅDER alle 16 åringer til å lytte på de som forteller deg hva du ikke kan. Jeg FRARÅDER akkurat deg, til å høre på alle som sier det er umulig

Pray for London· THE ONLY THING STRONGER THAN FEAR IS HOPE ·
PRAY FOR LONDON

Det er så hjerteskjærende.. Jeg sleit med å sove etter å ha lest nyhetene, det tok tid. Ingen fortjener å oppleve det som har skjedd i London, ingen. Jeg har fremdeles troa på at verden kan bli et bedre sted å være på, dersom vi handler med kjærlighet frem for hat. Jeg sender alle mine tanker til ofrene og til de som mistet en nær en. ♥ 

This is so heartbreaking.. I just can't sleep knowing that things ain't right. No Country should deserve what is happening in London. I believe this World can come together to bring Love and not Hate. If you have the heart, you will stop fighting. I am so Sorry London is going through all this.. Stay safe. Thoughts are with the victims and their families. ♥
 ♥ ♥ ♥

Energy boosting smoothie

❥ TOMORROW IS FRIDAY, YAY!
IT'S ALMOST WEEKEND

Jeg startet denne torsdagen med å våkne 07:30 for å si hade til kjæresten før han dro på jobb. Haha! Ja, vi er enda der. Vi er enda ganske klissete, selv etter 5 år. Jeg syns det er koselig jeg, går virkelig aldri lei den gutten der. Når jeg tidligere jobbet og startet 07:00, ble jeg kjørt til jobb - selvom han hadde fri selv. Altså, hvem gjør det?! Han er god, virkelig. Men ja, jeg har vært oppe siden da, og av en eller annen grunn har jeg enda ikke fått i meg frokost. 

Helt fra da jeg sto opp kjente jeg kroppen var utslitt, og det eneste jeg ville var å ligge i sengen å snappe. Men jeg tok et spark bak, dro på butikken og handlet inn noe som kunne gi meg litt mer energi. Valget ble ganske simpelt; grønn smoothie. Noe raskt, enkelt og sunt.

 


1/2 STANGSELLERI
1 NEVE SPINAT
1 TS HAMP FRØ
KOKOSMELK
1/2 BANAN
1 EPLE

 


 

. . . B L E N D  B L E N D  A N D  B L E N D . . . 

 

V O I L A !
HOPE YOU LIKE IT ♥

I love my hairdresser

❥ I samarbeid med Astrid's Frisør
 

 HAIR IS SUCH AN IMPORTANT PART OF
who we are and our everyday style..

 

· SOME OF MY FAVORITE HAIR PRODUCTS AT THE MOMENT ·

Jeg fortalte dere tidligere at jeg og Astrid's Frisør skulle ha et samarbeid, og nå har endelig produktene kommet fram! Jeg har allerede fått testet ut mange. Dette er kun halvparten av alle produktene som ble sendt i posten, så jeg har enda mange produkter jeg skal prøve ut. Nå kan dere virkelig glede dere. Ikke bare blir dette et lite samarbeid, men jeg har også en spennende overraskelse til dere lesere som kommer senere når jeg har fått testet ut produktene! 

Jeg vurderer å lage en "everyday haircare routine" slik at dere får sett hvordan jeg bruker enkelte produkter, samt en video hvor jeg kanskje snakker litt om selve frisøren til Astrid? Jeg vet ikke helt, hva ønsker dere å høre? Astrid har vært min personlige faste frisør i alle mine år, så til dere alle som spør om håret mitt → ikke spør meg, få de på salongen til å hjelpe deg. Alle som jobber der, vet hva slags koder de skal bruke for å få samme hårfarge, samme klipp, eller hva enn det måtte være. De alle vet hvem jeg er, så er bare å trekke opp et bilde av meg så skal de nok klare å hjelpe. Ellers tar jeg veldig gjerne i mot spørsmål som hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg styler det, osv osv! Men nå skal jeg skylle ut hårkuren (Olaplex er seriøst overraskende bra, fysøren!!) jeg har satte i håret - fikse meg å komme meg ut en tur. Vi snakkes senere. Og ikke glem, fortell meg hvilken video dere ønsker i samarbeid med Astrid's frisør! 

Spending my weekend with my bae
SATURDAY WALK IN BANEHEIA
ABSOLUTETLY LOVE THIS PARK!


 


BOWLING
STRIKE STRIKE STRIKE


 

A LITTLE GLASS OF WINE
GIRLSNIGHT OUT, YAY!· THANK YOU FOR A LOVELY WEEKEND ·
BAE, I LOVE U SO MUCH

Hei fine! Håper dere har hatt en like fin helg som meg, for jeg har virkelig hatt en super helg med de beste. Fy søren som vi har koset oss her i Kristiansand! Vi har gjort så enormt mye, og samtidig fått slappet av. Sist gang ble det mye sofasliting og filmtitting, så denne gangen bestemte vi oss får å virkelig gjøre noe. Helene har dere nok sett og hørt om tidligere på bloggen, og spørsmål om venner får jeg ofte. Det er sjeldent jeg poster innlegg og bilder om/av venninner, og det har sin personlige grunn. Men er uansett ikke det vi skal snakke om, poenget er bare at nå får dere et lite etterlengtet innlegg!

Helene har som sagt vært her over helgen, og vi har både gjort det ene og det andre, mye latter! Er nesten så jeg får lyst å filme vlog neste gang hun er her.. haha! Tipper vi kunne fått frem mange smil. Jeg gleder meg allerede til neste gang hun kommer, vi satt faktisk tidligere i dag å planla når neste tur skal bli - samt hva vi skal gjøre. Can't wait.. Uansett, jeg er evig takknemlig for å ha en slik venninne stående så nær meg. Tusentakk Helene, du er herlig. 

Chanel 603 Charivari
MY FAVORITE NAIL POLISH RIGHT NOW

→ OH, IT'S CHANEL ←

 .. MAYBE A FEW SHADES LIGHTER NEXT TIME ..

Siden det enda er sne på bakken og smålig frost enkelte dager, føler jeg enda ikke helt på våren. Fikk vår-følelse for litt siden, men der tok jeg grundig feil. Så med engang jeg føler for å ta frem gule tulipaner, skal jeg også bytte til en lysere nyanse på neglelakken! Kanskje en army grønn farge? eller rosa som er vårens hotteste farge? Jeg vet ikke, det er så mange å velge mellom. Men for øyeblikket er fargen Charivari fra Chanel en stor favoritt hos meg. Har noen av dere en favoritt farge som kanskje kan passe bra til våren? Trenger tips! 

A super yummy sunday snack

EASY, HEALTHY & YUMMY 


· ORANGE DIPPED IN DARK CHOCOLATE ·

Gjett hva jeg skal kose meg med nå i kveld? jo, appelsin dyppet i mørk sjokolade. Jeg har alltid vært skeptisk til appelsin og sjokolade, helt frem til jeg smakte en sjokoladekjeks med appelsin inni. Nam! Tok en liten smaksprøve før jeg satte de i kjøleskapet, og jeg klarer ikke vente til de er ferdig. Føler meg nesten som et lite barn som venter på lørdagsgodteriet sitt før barnetv, haha. 

Veldig enkelt var det også å lage. Skrell opp 1 appelsin, del de opp i båter og dypp dem først ned i smeltet sjokolade, dermed strø kokos på toppen. Det er helt opp til deg om du ønsker kokos eller ikke, men som dere alle vet, jeg er en kokos elsker. Jeg liker også å sette de i kjøleskapet før jeg serverer dem, kald appelsin og stivnet sjokolade er helt klart best. Just a small tip from me! 

Video: Fake tan & Glowy skin

❥ I samarbeid med Hexashop ←
 


 


♥  ♥  ♥ 

It's time to clean your brushes
 

CLEANING YOUR MAKEUP BRUSHES
IS SO RIDICULOISLY IMPORTANT

  

...SO NOW I JUST HAVE TO MAKE IT
A WEEKLY THING

 


Jeg blir alltid like forskrekket når jeg innser hvor sløv jeg er med å vaske kostene mine, det er nesten helt forferdelig å tenke på. Tenk dere hvor mange bakterier som samler seg i løpet av noen få dager bare! Nei usj, dette må jeg få orden på. Lørdags morgenen bestod ihvertfall av å vaske alt av beautyblendere og sminkekoster. Nå er jeg ikke personen som er så drøy å kan si det har gått flere måneder/år - det lar jeg ikke skje. Men jeg har ikke vasket de på omkring 2 uker, og det er mer enn lenge nok. Jeg ber dere alle, vask sminkekostene dine! Ikke bare på grunn av bakterier, men også for holdbarheten på kostene deres! De varer så ufattelig mye lengere dersom de får litt pleie ♥

Songs that gives me energyJeg husker før så var det mange som likte når jeg tipset om musikk jeg høre på, og musikk for meg er en stor del av hverdagen. Når jeg sitter inne på kontoret hører jeg som regel på sanger som gjerne er litt glade og inspirerte i lyden, og ellers hører jeg svært ofte på fest musikk til hverdags! Sjeldent at jeg setter på rolige sanger, men jeg har noen favoritter der også som gjerne slår godt ann ved sengetid. 

❥ SONGS THAT GIVES ME ENERGY

Shower - Becky G
Kunne vært verre - Skei & PT
Shape of You - Ed Sheeran
All Night - The Vamps, Matoma
Don't Let Go - Lila, Rat City
Rullar fram - Fronda
Fireogtyvegods - Karpe Diem
Demons - Imagine Dragons (!!!) 
Wasting Your Time, feat. Alida - JCY, Alida

On my way to school
DEKSEL SPONSET AV CASEAPP

 
 

..IT IS FRIYAY 

For mange er det helg, men for meg er det jobb og skole. Men hei, det gjør absolutt ingenting. Stod nylig å ropte i stuen at endelig var det fredag, og kjæresten stod som et spørsmålstegn. Han kunne virkelig ikke skjønne hvorfor jeg jublet over helg når jeg har jobb, haha! Men jeg trives såppas godt i jobben min at det er en fryd å være der! Helg er helg, spør du meg. For det første er det mye bedre mat som serveres i helgene, for det andre føler jeg at ting er koseligere og sist men ikke minst - slipp alt du har i hendene og slapp av. 
 LET THE WEEKEND BEGIN! 
..TIME TO GO MAKE STORIES FOR MONDAY

Beautiful sunny day

· I LOVE THIS OUTFIT, THE JACKET IS EVERYTHING ·

Gjett hvem som er klar for å gå til sengs allerede 22:00? Meg. Jeg er helt utslitt, og har virkelig jobbet helt siden 08:00 i morrest! Men herregud for en morsom og givende dag. Skal fortelle dere litt senere angående hva jeg gjør om dagene. En ting er sikkert, det har vært dødsfint vær ute. Minner meg ekstremt mye om påsketidene hjemme i Finnmark. Fikk slikket litt sol om ikke annet! Jeg håper ihvertfall dere har hatt en like strålende dag som meg, så snakkes vi i morgen allerede. God natt søtinger! Xx

Verdens beste kjøleskapsgrøt❥ KJØLESKAPSGRØT MED KOKOS, BRINGEBÆR OG MANGO..

Nå er jeg utrolig stresset, og utrolig sulten - og da er det ingenting som slår en god sunnhetsbombe som både er mettende og frisk! Hadde jeg ikke lagd denne frokosten idag, måtte jeg enten skippet frokosten, eller skippet blogg innlegg. Akkurat nå har jeg 10 minutter på meg, før jeg må være ferdig stelt. Og har allerede brukt over 1 time på kun 1 innlegg - så jo, 10 minutter på å gjøre ferdig 1 innlegg, det er kort tid dere. 

Tilbake til overskriften, jeg har aldri vært personen som har likt konsistensen på kjøleskapsgrøter. Det har vært en skrekk og gru, og jeg har liksom aldri gledet meg til frokost når det har vært på matplanen. Men jeg tror faktisk jeg klarte å finne ut en super god oppskrift! Mangoen gjør virkelig hele greia, så vær så snill å ikke skipp mango dersom du skal prøve ut oppskriften! Sikkert noen der ute som syns selve grøten også faller i smak, men bare den - nei, ikke for meg. Jeg må ha frukt og bær ved sidenav. 
 
MIKS SAMMEN KVELDEN FØR:

3 DL LETTKOKTE HAVREGRYN
3.5 DL KOKOSMELK
1 TS VANILJESUKKER

TOPPES MED:

NOEN DRÅPER LIME
BRINGEBÆR
MANGO

 


IT'S WEEKEND SOON, YAAYY!
HAVE A WONDERFUL DAY, SWEETHEARTS 

Denim Shirt

· I?M KIND OF LOVING THIS SHIRT ·

Hei fineste dere, alt bra?  Jeg har for tiden fått skikkelig denim dilla, og vurderer å bestille hjem alt av kjoler, jeans og skjorter i denim! Haha. Har også fått skikkelig hekta på gensere med frill armer, eller generelt har litt frill og ruffle på seg. Dere vil nok få øye på det etterhvert som antrekksbildene kommer! Det er alltid ekstra morsomt å ta bilder når man har kjøpt inn noe nytt. 

Ellers er det 8 mars 2017,  og jeg vil utnytte anledning til å si gratulerer så masse med dagen til dere også, dere sterke og vakre kvinner! I dag markerer vi vårs kampsaker og rettigheter, en svært viktig dag med andre ord. Det er den i hvertfall for meg. 

DIY: Liquorice Black

× MATT SVART ×

Etter å ha sett hundrevis av bloggere kjøpe denne matt svarte sprayen, måtte jeg også teste det ut. For det første har jeg lenge hatt lyst å spraye noen lokk svarte, spesielt etter at jeg så Eirin sin lille DIY på kjøkkenet sitt. I tillegg har jeg faktisk en blomstervase som skal sprayes, samt en høy telys holder! Blir spennende! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette før.. Viser dere resultat når alt er tørket og klart. 

Om noen skulle lure, får du kjøpt de hvite ballongene her, og sølve her (sponset). Det er så festlig med ballonger, jeg elsker det! I dag er planen først å fremst få ferdig dette prosjektet, bake hjemmelagde knekkebrød og komme meg i møte før jeg fortsetter med bloggingen. Så egentlig en veldig uinteressant dag, men om knekkebrødene faller i smak så deler jeg dem gledlig med dere! Vi snakkes senere. 

Today's Casual Work Attire· A SYMBOL OF HARD WORK ·

Når jeg først går inn for det, så går jeg virkelig inn for det. I dag har jeg jobbet med bloggen beinhardt. Spilt inn 1 video, lagd ferdig et sponsor innlegg, vært å trent, tatt enda flere bilder, gjort enda et samarbeidsinnlegg (derfor jeg er så brun på kroppen og hvit på leggene. Nettopp for å vise før og etter bilder, haha) Tok seg ikke så bra ut på bildene, meeen men! NÅ skal jeg hvile og endelig puste ut. Gleder meg allerede til en ny dag i morgen. 

Ellers sitter jeg i spenning å håper på at pakken skal komme imorgen. Har nemlig kjøpt en liten gave til kjæresten (SÅ spent på om han liker det). Pleier vanligvis la han plukke ut det han vil ha, dersom jeg skal kjøpe noe - men denne gang valgte jeg helt selv. Jeg og Thomas har så ulik stil som du kan få det, det finnes ikke likhetstrekk på oss der. Så dette blir virkelig spennende. OG DERE - nå ble det mye på en gang, beklager! Men vet dere om et bra lite kompaktkamera som man kan vlogge med? Har super lyst å teste det ut! 

3 Ways to enjoy winterSOME SIMPLE WAYS TO HELP YOU ENJOY THE SEASON
...AND KEEP YOUR WINTER BLUES AT BAY

Vi har etter min personlige mening, klart å komme oss gjennom den verste tiden med vinteren, januar og februar måneden. Eller, egentlig syns jeg ikke vinteren er så veldig ille, men jeg vet om mange som sliter ekstremt mye med mørketiden. Og det forstår jeg, for det påvirker humøret mitt også til en viss grad, bare ikke like sterkt. Langt i fra. Men poenget mitt: vi har en god del kalde dager igjen av året, og derfor tenkte jeg komme med noen enkle tips til akkurat deg som kanskje ikke er så veldig glad i denne tiden på året. 
 


 

MAKE HOT CHOCOLATE TO-GO

Neste gang du og søsteren, venninnen eller kjæresten skal gå en tur, ta med deg en termos med varm kakao. Her i Kristiansand har vi mange flotte langturer, og jeg pleier alltid ta med meg to kopper og en termos. Dette gjør virkelig hele turen, og den blir ekstra koselig. Er dere klar over følelsen man sitter med, når man endelig har nådd fjell toppen, og kan sette seg ned å nyte utsikten med noe varmt og godt nå som det er kjølig? 

Tips: ha med deg litt ekstra marshmellows som du kan tilsette i kakaokoppen for en ekstra god smak.

GO SKIING/SKATING OUTDOORS

La meg bare si dette først, du trenger ikke være en god på ski eller skøyter før du gir det en sjansje. La ikke ting alltid handle om å være best hele tiden. Ski og skøyter er sinnsykt gøy. Selv mestrer jeg ski, med tanke på at jeg har stått på ski i alle mine år. Konkurrerte faktisk masse på ski i tidligere alder! Men skøyting derimot, det har jeg ikke vært borti så mye tidligere - ikke før jeg kom til Alta! Men gud så morsomt det er. 

Tips: om det skulle være slik at du ikke har skøyter eller ski, så er det absolutt null stress. Som regel har de ting til utleie for en billig penge!

BUILD AN UNCONVENTIONAL SNOWMAN

Husker du tiden hvor vi gledet oss til friminutt slik at vi kunne leke i sneen? Eller de gangene vi bygde en snemann som var større enn deg selv? Eller vær gang vi hadde sneballkrig å kunne stå i flere timer å kaste på hverandre? Alderen har en tendens til å gjøre at vi glemmer alle de fine og gode tingene vinteren gir oss. Det eneste vi trenger er et godt utetøy og et par sko som holder deg varm. Sneen lar deg vise dine mest kreative sider! Du kan lage sneengler, snemenn eller dyr? Jeg husker is-skulpturer alltid interesserte og fasinerte meg sånn. Og dere? Det fikk jeg lagd. Finnmarksløpet (europas lengste hundeløp), var blant annet noe jeg fikk være med på å lage is-skulpturer til! 

Tips: det som er så fint med sne, du trenger ikke bruke penger! Har du tilfeldigvis en gullerot i kjøleskapet? bruk den som en nese! Eller klarer du å finne noen steiner som du kan bruke som knapper på snømannen din? Jeg gir deg et ekstra stort poeng om du klarer å finne noe som kan brukes til en lue!

Ice queen

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER FRA HEXASHOP
 ❅  ❅  ❅

BABY IT'S COLD OUTSIDE 
FEELING LIKE A REAL ICEQUEEN TODAY

❅  ❅  ❅
 TIGHTS FROM FASHION NOVA
JACKET FROM PINKYSWEAR
SELFTAN FROM HEXASHOP
NECKLACE FROM NA-KD
GLOW FROM HEXASHOP

 

❅ ❅ ❅

Hei hei! Ser det er mange av dere som lurer på hvordan jeg har fått den fine ansiktsgløden, ikke minst er det kommet spørsmål angående ny sminkevideo fordi mange av dere antar at jeg har byttet ut en god del sminke. Og jeg må fortelle dere en ting; sminken er ikke anderledes. Det er faktisk kun Body Blur og pHenomenal fra Hexashop som jeg har tilsatt i sminkerutinen min.

Selvbruningen gir en dyp og intens brun farge, mens Body Blur gir den vakre gløden! Skal fortelle mer utdypende om hvordan jeg bruker produktene på videoen som kommer opp nå i mars måneden! Skal prøve ut litt forskjellige ting i mellomtiden, blant annet har jeg prøvd meg på en "contouring" med selvbruningen - noe som funket helt fantastisk! Det ser helt amazing ut (spesielt uten sminke!!). Ellers har jeg småe tips og triks til hvordan du får en jevn og fin farge, samt noen lure ideer på hva Body Bluren kan brukes til. Som sagt kan man bruke begge disse produktene på forskjellige måter, og jeg gleder meg til å dele tipsene med dere. ♥ Ble nesten som en liten "svar på ukens spørsmål" nå, haha! Men videoen er oppe i midten/slutten av denne måneden, så hold dere oppdatert!
 

 HA EN RIKTIG FIN MANDAGSKVELD! 
PS: IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN HER 

A beautiful winter day

× HEY! IT'S WINTER. SO LET'S DO CUTE WINTER THINGS ×

Jeg føler jeg sier dette i hvert eneste innlegg for tiden, men vinteren er så latterlig vakker! Lyset og snekrystallene er noe av vinteren som gjør meg glad, ikke minst skal jeg ikke legge skjul på at vinteren er en drøm å ta bilder i. I går var det nærmere snestorm, og jeg snakket for 1 uke siden om å pakke ned vinterklærne fordi jeg trodde våren var på vei. Haha, litt av en overaskelse gitt! Men snestormer kan i mine øyne være litt koselig i blant. Så lenge det ikke varer for lenge! Finnes det noe koseligere enn å tulle seg inn i et teppe i sofakroken med en god bok eller morsom serie på en kald vinterdag? Tror ikke det!♥

5 Bad Habits

· NOTE TO FRIENDS & FAMILY ·

Jeg svarer aldri telefonen dersom det er et ukjent nummer, haha! Slik har det alltid vært, og jeg aner ikke hvorfor. Så en liten note to friends and family, om jeg ikke skulle svare og du misstenker jeg ikke har nummeret ditt, kan det være lurt å sende melding å si ifra om at det var du som ringte! Ellers havner du mest sannsynligvis rett på telefonsvareren. 
 · SKIPPING BREAKFAST ·

Dette er noe jeg selv vet som ødelegger humøret mitt, og spesielt energien min. Men herregud så fort gjort det er å hoppe over frokosten. I det siste har stresset tatt litt overhånd, og jeg pleier som regel å klare meg bra - men nå begynner det å gå en gal retning. Jeg er veldig glad jeg klarer å oppdage slike feiler raskt, for dette skal absolutt ikke bli en vane. Som jeg nevner ovenfor: forkosten gjør både humøret og energien min, så dette er absolutt ikke noe jeg kan fortsette med!
 · SKINCARE ROUTINE ·

Jeg sliter aldri med kviser eller noen form for urenheter i ansiktet mitt, kanskje jeg får èn kvise hver 3 månede, men aldri ellers. Så for meg har det alltid vært veldig enkelt å fjerne sminken med et par våt servietter og ikke tenke noe mer over det. Jeg vet hvor masse bakterier som finnes ute i luften osv osv, så ja - jeg skal absolutt bli flinkere på å tenke på huden min. Vil nok ta dette som en utrolig dårlig vane..eller kanskje bare jeg er for lat/sløv?
 · STAYING UP LATE ·

Jeg trenger vell ikke si så veldig mye her, jeg vet vi er mange om den. Vi sitter våken til langt ut på natt, og sover vekk halve dagen. Det er en evig vond sirkel om du virkelig havner ordentlig inn i den. Gjennom 4 år har jeg jobbet i hotell bransjen hvor jeg har jobbet på ulike tidspunkter på døgnet, og det er klart; noen ganger må jeg legge meg senere for å klare å holde meg våken gjennom hele dagen. Det slår dårlig ann å stå opp 06:00 når man skal på kveldsvakter! Så for øyeblikket sliter jeg veldig med å stå opp tidlig vær dag, men jeg prøver mitt beste på å legge meg til riktig tid, ikke minst stå opp før lunsjen blir servert.
 · NOT TRYING NEW THINGS ·

Selvom det er hardt å si det, vil jeg anse meg selv som en utrolig kjedelig blogger som aldri tørr å prøve ut nye ting. Haha! Dette er noe jeg svært ofte får kommentarer på, og jeg skal bli bedre. Bare kom med forslag på trender dere vil se meg bruke, eller andre produkter dere ønsker jeg skal teste for dere. Om dere skulle ønske en video hvor jeg tester alle Jeffree Star sine Liquid Lipsticks - tell me!! Jeg kjøper mer enn gjerne alle som finnes på lager kun for å teste de ut for dere. Det er mye bedre hvis dere kan gi meg konkrete svar på hva jeg er dårlig på, og hva dere ønsker fra meg - enn å komme med latterlige og spydige kommentarer. Er det frekke kommentarer overskjer jeg dem, og gjør absolutt ingenting med det. Vær litt saklig, så skal jeg fikse det! 

Sundays Brekkie: Chia Jar
 

YUMMM..

 
SLIK GJØR DU:

4 SS CHIA MIKSES SAMMEN MED
1 DL MANDELMELK + 1 DL MELK

 

 God morgen alle hjerter! Det er søndag, og det betyr en heftig og effektiv jobb dag for min del. Slik har det forsåvidt alltid vært. Jeg har jo gjennom hele livet mitt (etter vgs) jobbet på hotell, og på hotell har man åpent søndager. Så jeg har aldri sett på søndag som en hviledag, men det elsker jeg. Jeg elsker å komme i situasjoner hvor det er mye å gjøre! 

Før jeg setter i gang med å bake gode pizza snurrer til meg og kjæresten, tenkte jeg bare å dele Chia pudding oppskriften min med dere. For å være helt ærlig er dette første gang jeg smakte det, og det falt ikke helt i smak hos meg. Men jeg har en følelse på at dette er noe man må bli vant til, akkurat samme med Avocado og Sushi. Det var ting jeg måtte spise minst 3 ganger før jeg virkelig fant ut om jeg likte det eller ikke (jeg elsker begge delene for øyeblikket). Så jeg skal gi det en ny sjansje en annen dag! Men oppskriften er der om noen skulle ønske å teste ut. Gjerne lag de kvelden før, og flere glass om dagen. Kan stå i kjøleskapet i opptil 2-3 dager. ♥  Men nå skal jeg hive meg rundt med baking, dermed publisere nytt innlegg til dere! Vi snakkes senere idag. Stor klem!

BLOG BIRTHDAY

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET· MY FIRST BLOG BIRTHDAY ·
2 YEARS ♥

I dag er det 3 mars, noe som betyr at bloggen fyller 2 år. Det er helt sinnsykt hvor mye jeg har lært om meg selv og generelt om business de siste 2 årene. Dere aner ikke, jeg er evig takknemlig. Bloggen gjør meg ikke bare selvsikker, men på mange områder føler jeg for en gangsskyld at dette er noe jeg mestrer. Jeg hadde aldri i min villeste fantasti trodd jeg en dag skulle tjene penger på bloggen - aldri. Det er helt vilt! Jeg håper av hele mitt hjertet at dere ønsker å følge meg videre, jeg ser ihvertfall frem til et nytt og spennende år med dere. Jeg kommer ikke til å slutte med det første! 

Som dere sikkert har fått med dere, har det vært ufattelig mye styr på gang de seneste dagene. Jeg har tilbringt enormt mye tid på kjøkkenet! I dag har jeg for eksempel lagd en helt herlig nugattikake, samt pikekyss! Yum! Og for knapt noen dager siden, feiret jeg min egen bursdag med gode terter og paier. Jeg gikk forresten gjennom budsjettet mitt og sammenliknet det med i år, og wow. Må si jeg er ganske imponert over hva jeg har klart å tjene inn! Til tross for en så liten blogger som jeg er, så gir jeg meg selv en stor klapp på skuldra. Hele poenget mitt er; beklager for dårlig blogging i det siste! Jeg liker å tro det hjelper på dersom jeg forteller dere grunnen. Selv om det sikkert er svært uinteressant.

KATEGORI: BAKING, KAKEPYNT - HOORAY HER OG HAPPY BIRTHDAY HER
KATEGORI: FESTUTSTYR, GODTEPOSE I GULL HER & GULL/BRUN HER
KATEGORI: FESTUTSTYR, BALLONGER - HVITE HER OG SØLVE HER
KATEGORI: BAKING, KAKELYS - HER

 MMM..

Hvis dere ønsker oppskrift må dere gjerne si ifra så kommer jeg ut med det! Har bare ikke hatt tid foreløpig til å sette meg ned, men om etterspørselen skulle bli stor gjør jeg selvfølgelig det. Og siden bloggen fyller år, tenker jeg å komme med en liten giveaway til dere veldig snart. Ingenting er planlagt riktig enda, annet enn mitt store ønske om å virkelig vise at jeg bryr meg om dere. 

Men før jeg og kjæresten setter oss ned med et godt kakestykke vil jeg bare rette en stor og enorm takk til dere lesere, til festkompaniet som har bidratt noe helt vanvittig og selvfølgelig en stor takk til familie og venner som heier meg opp. Jeg elsker dere!