hits

Thank you!!

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET

 

TALL BALLONGER FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → BALLONGER MED TALL

CONFETTI BALLONG KIT FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → CONFETTI BALLONGER

 


THANK YOU ♥
..FOR ALL THE LOVE ON MY BIRTHDAY!

De seneste dagene har virkelig vært noe for seg selv, dere aner ikke. Selvom man blir eldre, så kommer alltid bursdag til å være noe man gleder seg til. Og super heldig som jeg er, får jeg fremdeles gaver! Herregud, noe dere virkelig ikke trenger å gi altså! Å bare se at dere tenker på meg på dagen min er mer enn bra nok, det setter jeg uendelig stor pris på. Igjen, tusen takk til hver av en. Jeg har sett dere alle, jeg har smilt av vær eneste melding på facebook, vær eneste kommentar på bloggen - og vær eneste telefon jeg fikk! 

Som dere sikkert vet, inviterte jeg noen venninner hjem på selve bursdagen min. Vi koste oss enormt mye! Haha, alle som kom inn døren gapte når de så de store ballongene som hadde fylt så og si hele leiligheten! Haha ♥ I know, ballongene er helt fantastiske. Tror dette må være de største favorittene, tall ballongene og confetti ballongene.. Gi meg flereeee!! Anbefaler dere virkelig å ta en titt innom Festkompaniet, de har et enormt bra utvalg. Er det en ting som er sikkert, så kommer jeg til å handle der neste gang jeg skal feire noe - uten tvil dere, uten tvil. 

It's My Birthday!

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET


TALL BALLONGER FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → BALLONGER MED TALL

CONFETTI BALLONG KIT FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → CONFETTI BALLONGER


· SWEET 23 ·

Herregud, i dag er dagen! Jeg fyller 23, noe som for meg er helt sykt. Syns ikke det er lenge siden jeg var 18 år og gikk på vgs, for ikke snakk om russetiden! Som om den var i går. Men jeg er ihvertfall klar for et nytt år ♥ Først må jeg si at dagen har vært helt super hittil, og jeg gleder meg til å nyte den videre. Husker dere jeg sa at jeg trengte ny kjøkkenmaskin? Nå har jeg fått det i bursdagsgave av min aller fineste kjæreste! Skal love dere at jeg og Kenwood maskinen skal dikte opp noen supre oppskrifter til dere her på bloggen fremover. Men nå skal jeg straks ha litt kvalitetstid sammen med kjæresten før vi får besøk - og før jeg hopper i finstasen tenker jeg bare ønske dere en riktig god søndag. Bildedryss fra bursdagen min kommer imorgen, eventuelt ikveld allerede! Stoor klem. 

On a Rainy Day

Jeans Tiger Of Sweden // Bomber Jacket Pinky Swear // Purse Leowolff

Skal innrømme å si at jeg ikke er verdens solstråle når det regner, men denne gang var det ekstra morsomt å ta bilder da jeg holdt på å fly vekk under vært bildet på grunn av det sterke vinden. Dette er altså slik været er i Kristiansand rett etter vinteren, og det varer i noen måneder! Men jeg klager ikke, i Finnmark ser jeg de tar fatt i spaden sin for å få frem bilene som er nedgravd under sneen, haha! Dere er gull!! Savner Finnmark litt.

I dag tenker jeg mulig finne litt inspirasjon til bloggen, samt lage en god kopp med te og avslutte dagen senere med en serie og taco! Med andre ord så blir jeg å sitte inne å ikke gjøre så stort. Det er så fint med slike dager.. ♥ 

5 Beauty products i wish my past self had hadDet er enkelte ting jeg angrer på, spesielt om jeg ser tilbake i tid å tenker på hva slags sminke jeg brukte og hvordan jeg brukte de. Jeg brukte for eksempel foundation til å bli brunere (!!) i ansiktet, med andre ord ikke for å jevne ut huden. Jeg overnappet brynene mine fordi jeg heller ønsket å tegne på nye, ikke for at de skulle se natulige og pene ut. Det er mye jeg skulle gjort anderledes, haha! Men så handler alt om lite kunnskaper om sminke, samt enkelte produkter vi kanskje ikke hadde i den tiden.1. Gel liner. Hvem andre har slitt/sliter med å få den perfekte lineren på øyenlokket? Tipper alle reiser opp hånden sin nå, tenkte meg det. Haha, det er så vanskelig. Men vet dere hva? Flytende liners har gjort jobben min mye enklere, aldri har jeg hatt en så god kontroll på lineren. Hvorfor har jeg brukt penn / blyant før? Kan virkelig ikke sammenlignes! 

2. A good concealer & the right brush. Okei, dere aner ikke hvor lite jeg sov under skole periodene. Jeg var våken til langt på natt, uten å tenke over at det var skole kl 07:00 neste dag. Jeg gikk alltid med de mørkeste ringene under øynene, haha. Hadde jeg bare vist om Mac Pro Longwear Concealeren og en liten beauty blender (okei, det er nettopp kommet inn nesten) eller Mac 130 kosten - hadde de blåe ringene vært litt mindre synlige. Jeg husker at de mørke ringene under øynene alltid plagde meg, kunne så klart gjort noe med det selv, blant annet lagt meg da mamma ba meg gjøre det. 
 3. Eyeshadow base. Nå var ikke jeg den som brukte øyenskygge vær eneste dag, slik har jeg aldri vært. Men de gangene jeg skulle på fjortissfest brukte jeg øyenskygger som utpå kvelden ikke så ut. Øyenskyggen hadde så og si sklidd vekk i løpet av noen få timer, og vipps - ansiktet mitt så ut som et glitrende juletre. Igjen, ville jeg anbefalt meg selv Mac Paint Pot evt en god primer til øyelokket.
 4. Cleansing oils. Jeg vil ikke tenke på hvor mye sminke som faktisk ikke har gått av da jeg tok av meg sminken tidligere, jeg husker jeg stod med forskjellige produkter for å få vekk sminken om kveldene, og jeg kunne stå i timesvis. Selv om jeg ikke brukte mye sminke, måtte jeg stå lenge, nettopp på grunn av dårlige produkter. Oljebaserte renseprodukter, hvorfor viste jeg ikke om det? Det bryter ned absolutt alt av sminke på et øyeblikk bare.. whyyy!! :( 

5. Primer. Herregud. Herregud. Herregud sier jeg bare. Dere kan tenke dere hvordan sminken min så ut etter en dag med sminke uten primer! Helt vanvittig hvor ujevnt alt sto til i dette fjeset. Altså, først og fremst var det concealeren som hadde sklidd utover hele ansiktet, samt den lille contouringen jeg hadde fikset på i en time. LOL. Hadde bare noen lært meg.. 

5 Daily back school hacks

· SPICE UP YOUR WRITING ·

Som mange av dere allerede vet, tok jeg norsk eksamen i fjord, så det er absolutt ikke lenge siden. Mitt problem med norsk skriftelig var at jeg ofte gjentok meg selv, og hadde et svært dårlig ordforråd. Noe som hjalp meg fryktelig mye var denne nettsiden: wordhippo.com ← tast inn ordet du ønsker å bruke, og du vil få opp en haug av alternativer der som kan hjelpe både deg og ordforrådet! 

· PREVENT PROCRASTINATION ·

Når jeg skal studere har jeg en drålig uvane med å ofte bli distrahert av sosiale medier som for eksempel facebook. Personlig har jeg nok kontroll, den dag i dag, for å ikke sjekke slike ting mens jeg holder på med skolearbeid. Men på vgs var det blant annet et større problem. Hvis du sliter med det samme, så anbefaler jeg deg nettsiden: keepmeout.com. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn URL av nettsiden du ikke ønsker å besøke (for eksempel facebook i dette tilfellet), og tast inn fra hvilken tid du vil ha facebook siden blokkert. Dermed vil facebook bli blokkert i det tidsrommet du har tastet inn, og du kan med andre ord ikke besøke siden. Genialt?· KEEP APPLES FRESH ·

Når du skal ta med deg friske epler på skolen, men ender opp med brune - det er så irriterende. Epler er en av de få fruktene jeg bruker som snacks på skolen når jeg trenger litt ekstra energi, og da frister det helst med noe som ser innbydende ut. For at de ikke skal bli brune og stygge mens du har de med i matpakken, anbefaler jeg å dryppe noen dråper med sitron over. Sitron juicen vil nemlig forhindre at eplene blir brune, og hjelpe de med å holde seg fine! Og hei, du trenger ikke være redd for den sure sitronsmaken, epler har tross alt en super søt smak i seg selv.  · READ ALOUD ·

Har du også vansker med å konsentrere deg dersom du må lese lange artikler på skolen? Det har jeg. Som regel får vi de sendt over nettet (på sonans bruker vi våres egen nettside hvor alt blir oppdatert, alt fra hva vi må ta med til timen og lekseoppgaver), og det er helt genialt spør dere meg. På de dagene hvor jeg rett og slett ikke klarer å lese, kopierer jeg teksten, høyre klikker, og trykker på "speech", og Maccen leser opp det som står. Det vil si at jeg faktisk kan lukke øynene å konsentrere meg om hva som blir sagt. Dette har vært til stor hjelp på enkelte dager! Jeg vet desverre ikke hvordan dette gjøres på andre pc'er. Men ihvertfall et godt tips til oss som har Mac. 

· MAKE AN EVERY DAY SCHEDULE FOR YOURSELF ·

Jeg har alltid blitt oppvokst med at når jeg kom hjem fra skolen, var det middag, og rett på lekser. Jeg fikk ikke gå ut døra å henge med venninnene mine før leksene var gjort. Og den har jeg holdt fast på siden, i en alder av 22- kommer jeg hjem, spiser middag og gjør lekser. Etter at leksene er gjort, kan man gjøre nøyaktig hva man vil resten av dagen! Bare stol på meg på dette punktet, det er sinnsykt godt å ikke ha noe å tenke på for resten av dagen! Er det noe jeg ikke liker, så er det stress jobbing til sent på natt. #mareritt
 

Spring feeling
IT'S STARTING TO FEEL MORE AND MORE LIKE SPRING,
AND I'M LOVING IT!

✦ ✦ ✦

Det føles rart å si at det kjennes ut som vår i februar, men jeg elsker det. Bare fordi jeg har en god vår følelse, skal jeg finne frem alle vår plaggene frem! Det vil si lange kjoler, boots, høye støvletter, skjorter og skjørt! Jeg tviler på at været i Kristiansand vil bli så fryktelig ille, mulig jeg sparer noen plagg i tilfellet vinteren plutselig skulle dukke opp igjen. En ting jeg lærte ifjord: kjøp regntøy. 
 HAVE A GREAT DAY GUYS ♥

Biola Bowl before workGod morgen skjønninger! Jeg satt tidligere idag å søkte etter gode frokost oppskrifter, og gud hvor mye godt de har på Pinterest. Om noen skulle trenge inspirasjon, så er det hemmligheten til alt. Pinterest og Weheartit har alt fra hjem og interiør inspo, til sunne og gode mat oppskrifter. Idag fant jeg denne Biola oppskriften, og når jeg allerede hadde Biola i kjøleskapet passet det meg ypperlig. Det er mandag, og jeg ønsker selvfølgelig å gå inn i uken med noe friskt og sunt.
 · STEP BY STEP ·

MIX TOGETHER BIOLA & COTTAGE CHEESE.
TOP WITH BANANA, COCONUT, PUMPKIN SEEDS,
FLAX SEEDS, RED CURRANT BERRIES, RASPBERRIES

✦ ✦ ✦
 
 HEALTHY LIVING IS NOT A DIET 

 Nå som jeg har kroppen proppet full av energi, er jeg klar for en ny arbeidsdag. Mandagen blir nok til å bestå av blogg, andre ærender og skole senere på kvelden. En ganske vanlig mandag egentlig, skjer ikke så veldig mye spennende. Og dere? Jeg har gått fra å sove frem til 12:00, spise søppelmat og aldri dra på treninger - til å stå opp 08:30 vær dag, spise sunt og godt, samt komme meg på trening i blant. For en forandring! Jeg er et godt eksempel på at ting kan forandres, og om jeg klarer det, så kan ihvertfall du! Jeg har ihvertfall erfart at sunn mat og nok søvn gir deg et godt humør og mer enn nok energi. ♥ 

Sunday Office
 

· WORKING DAY ·
..AND IT'S MY FAVORITE DAY OF THE WEEK

 Søndag er kanskje den mest spennende parten ved hele bloggingen, og jeg elsker det. Mange syns dette er den kjedeligste parten, men å sitte forran pcen og besvare mailer, gå gjennom kommentarer jeg ellers ikke har rukket og planlegge den kommende uken etter hvilke ønsker dere har kommet med, gjør meg glad. Akkurat nå har jeg fått unnagjort en stor del arbeid, og sitter å smiler bredt - for gjett om jeg gleder meg til en ny uke med nye muligheter! 

Til alle i Tana området: Jeg og Astrid's frisør holder på å planlegge noe superkoselig til alle dere lesere/følgere! Jeg håper dette vil falle i smak for de fleste (super synd at vi ikke når ut til et bredere område - men i første om gang må vi først se interessen for dette, derfor blir det kun for hjemplassen min denne gang). Så vi kjører et lite test samarbeid, og skulle interessen bli veldig stor - så blir det mulig litt endringer. Jeg røper ingenting enda, så dere får smøre dere med litt tålmodighet. Hihi! Ellers vil jeg bare beklage så mye til dere andre som ikke får vært med på dette, men gjerne legg igjen en kommentar slik at vi vet interessen. Er interessen stor så lover jeg en forandring neste gang. 

Ask me anythingNEW Q&A

Påtide med ny spørsmålsrunde, neste blir ikke før om 3 måneder. Har funnet ut at det kan bli for mye med 1-2 ganger i måneden, så vi prøver hver tredje månede. Ikke glem at du kan gå tilbake i kategoriene mine, klikke deg videre på Q&A og derfra kan du finne innlegget mitt dersom du sku ha noen spørsmål i senere tid.

Dere kan stille meg spørsmål frem til den 10.03.2017. 

Make your flowers last longerJeg har elsket blomster siden jeg var liten. Mamma tok meg alltid med ut i hagen for å lage blomsterkrans, eller bare lage den fineste blomsterbuktten. På grunn av gode minner, finner jeg også lykke i det. Blomster for meg gir meg en enorm god og trygghetsfølelse i hjemmet, samtidig syns jeg lukten er helt herlig. Som mange av dere sikkert allerede vet/skjønner, er jeg gjennomsnittlig glad i blomster - og interessen for å få mer kunnskaper innen dette har vært stor. I løpet av de siste årene hvor jeg har lest, spurt og erfart selv, har jeg klart å plukke ut noen gode tips. Og disse tipsene deler jeg gledelig med dere. 
 1. LOOK FOR VIBRANT GREEN, FIRM, LEEAVES AND BRIGHT, STURDY BLOSSOMS

Dette sier seg selv når du går ut å kjøper deg blomster, istedenfor å kjøpe de blomstene som ser slitte og ødelagte ut, kjøper du heller de som faktisk ser friske og grønne ut. Det er heller ikke bare utseende du burde se på, men gjerne også kjenn på blomsten. Jeg pleier alltid og forsikre meg om at de kjennes faste og fine ut - da er jeg forsikret meg om at buketten jeg tar med hjem, vil holde og at jeg ikke ender opp med at alle dør på grunn av bakterier. 

2. USE CLEAN CLIPPERS, A VLEAN VASE, AND CLEAN WATER

Nøkkelen er rett og slett unngå bakterier. Det er selvfølgelig ikke lett å holde blomster unna bakterer 100%, men du kan utgjøre en stor forskjell om du bare orker. Alt handler om litt forberedelser. Jeg kjøper alltid inn nye blomster på mandager, så søndagene for meg består av en liten "rengjøringstime" når det kommer til kuttere og vaser. En annen ting bortsett fra å holde ting rent: vær så snill å gi blomster et friskt og kaldt vann de kan suge til seg. Det er et stort omdiskutert tema om blomster skal stå i lunket eller varmt vann - lunket vann er en gammel myte. Sett de i kaldt vann! Spesielt tulipaner, gjerne med et par isbitter. Med kaldt vann er det mindre fare for at sopp vokser og andre mikroorganismer sprer seg og utvikler seg til å bli bakterier. 
 3. CUT & CLEAN

Når du står med blomsterbuketten i hånda, er det ikke alltid like lett og vite hvor man skal starte og hvordan. Så tenkte det kunne være greit å fortelle litt om det også. Det første jeg gjør er å holde endene under vann mens jeg kutter (med en blomsterkutter fra blomsterbutikken), dette for å unngå luft i selve stilken. Deretter setter jeg dem rett i kaldt vann, etterhvert som jeg snitter dem. Her syns jeg også det er viktig å nevne at du må snitte dem godt på skrå for mest mulig vanntilførsel. Selv har jeg gjort denne feilen og alltid trodd jeg har klippet de godt nok - but noo. 

Om dere ser nøye nok på bildene mine, ser dere blomser som ikke er blitt stelt. Disse er puttet rett i en vase (heia kjæresten!), haha! Nei, men det jeg ville gjort istedenfor, er å kuttet vekk alt av blader og stilker som er nærme vannet i vasen. Disse har nemlig utrolig mye bakterier på seg, som vi helst vil unngå. Uten bakterier vil skjønnhetene vare lengere. 

 4. KEEP YOUR BEAUTIES OUT OF BRIGHT SUNLIGHT

Temperaturen er svært viktig. Ikke missforstå meg når jeg sier at blomster trives godt kaldt, for de blomstrer best ved dagslys/i varmen - gjerne ikke direkte i sollyset, men rett og slett i et varmt miljø. Men for at blomster skal vare lengere, vil jeg sterkt anbefale å sette de i garasjen/evt kjelleren din. Jeg pleier alltid putte mine i kjelleren før jeg legger meg (der er det kaldere). 

5. TAKE OUT ANY DEAD BLOSSOMS OR LEAVES

Føler jeg har nevnt dette tusen ganger i løpet av innlegget - men ødelagte/vissne blader og blomster sender ut evig mase bakterier. Fjern dem før de smitter over på de andre blomstene du har i buketten din. Tilfør næring til vannet når du skifter deg, gjerne annenhver dag - samt tilsett noen dråper klorin for å unngå bakterier. At en eller to blomster + noen blader blir vissne er helt normalt, og kan fort skje. Om du bare holder et ekstra øye til nettopp dette, vil du også se en enorm forskjell på levetiden. 

Always on my lips

CHANEL ROUGE ALLURE 
124 AMBIQUE

Å finne den perfekte leppestiften er en evig leting, og jeg har enda ikke funnet den. Men jeg har funne en stor favoritt på veien, nemlig Chanel Rouge Allure i fargen 124 Ambique. En nude leppestift som ikke er for lys. I løpet av de to siste årene har jeg falt pladask for mørke nude farger, syns det er så pent. Grunnen til at jeg legger ut dette innlegget, er i hovedsak på grunn av alle spørsmålene jeg får. Det er alltid en eller annen som spør hva jeg har på leppene - og som regel er det denne.

Hvilken leppestift er din favoritt? 

Weekend is hereX O X O

Har sovet 2 timer i natt, og vært på skolen frem til nå - jeg er med andre ord helt ferdig. Kjenner jeg behøver noe som kan gi meg litt energi så jeg holder ut dagen, det er helg og jeg føler absolutt ikke for å sove vekk hele fredagen. På lørdag vil jeg stå opp tidlig som vanlig, ta en kopp kaffe og nyte det fine været som ser ut til å komme. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det feil døgnrytme. 

Planen var egentlig å dra ut på byen idag, men ombestemte meg raskt. Haha, vi får nå se. Hadde jo vært koselig å sett folka, føler det er lenge siden sist! Men med det samme så tenker jeg også spare litt på helsa frem til feiringen av bursdagen min. Som jeg har nevnt til dere tidligere, er jeg ikke så fryktelig glad i å dra ut når det ikke skjer noe særlig - så jeg sparer meg alltid og venter til det skjer noe morro. Jeg får se, har fremdeles et par timer på å samle meg og vurdere saken! Nå, først og fremst, skal jeg ihvertfall fikse dere et beauty innlegg så dere har noe koselig å lese på ikveld. Ha en fin helg ♥

Banana doughnuts
· THESE HEALTHY BANANA DOUNUTS ARE JUST WHAT YOU NEED IN THE MORNING ·
DUSTED WITH ALMONDS ↵

 God morgen hjerter, håper dere hadde en strålende dag i går. Min var ihvertfall full av kjærlighet, blant annet var det ikke bare kjæresten jeg viste ekstra kjærlighet til, men også fremmede mennesker. Var på butikken for å kjøpe brus, da jeg støtte på en gammel mann som ikke fikk handlevognen sin over dørstokken ut fra butikken, så da hjalp jeg han selvfølgelig (ville så klart gjort dette ellers i hverdagen) - selv om han protesterte på at jeg ikke trengte å bruke tiden på han. Men han gikk fra å være smålig irritert til å bli glad, og det betydde mer enn nok for meg. Jeg snur ryggen til, å i det jeg skal gå hjemover hører jeg han rope "hei du, ha en flott dag videre!!" ♥ Ikke bare gjorde jeg kanskje dagen hannes bede, men jeg gjorde også min. 

Etter en flott dag i går, bestemte jeg meg for å lage disse nydelige banan dounutsene. Har vært å kikket litt på pinterest å fant mange oppskrifter på fortskjellige dounuts - både de som var fylt med mandler, tørket frukt og rosiner. Det var så ufattelig mange varianter, så ble litt vanskelig å velge. Jeg tipper at oppskriften vil forandre seg da jeg får lagd disse et par ganger ekstra. Ting blir alltid bedre når du har fått prøvd deg litt frem. Foreløpig gikk jeg for en søt smak, men som likevell skulle være sunn. Mmm!! 
 HAVE A NICE DAY ✦

Roses & Macarons
PINK AND ORANGE ROSES
CHOCOLATE & VANILLA MACARONS

 
MMMM..

 Jeg nevnte til dere tidligere at jeg hadde lyst å prøve meg på makroner, og det har jeg gjort. Har bakt vaniljemakroner med sjokoladegranasj & sjokolade makroner, mmm! Dere aner ikke hvor fantastisk godt det smakte. Var veldig nervøs i det jeg holdt på å måle opp ingrediensene, så for meg de verste sermoniene hvor makronene kunne sprekke - haha. Hadde vært litt kjipt å ødelagt disse godbitene på selve valentinsdagen. Om det hadde skjedd, har jeg hørt at det hjelper på å spraye vann på dem (men det er jeg ikke sikker på). Så hvis noen har vært riktig uheldig, prøv det. Mulig det hjelper på! 

Vil forresten anbefale dere å ta en titt innom nettbutikkene som dere liker. Selv pleier jeg alltid huke av e lite hjerte på favorittene mine å vente til dager som dette. Nå er det såppas mye salg at jeg tror noen av favorittene klikkes hjem, hihi. Foreløpig har jeg kun bestilt en topp hjem, og gud som jeg gleder meg til den kommer. Den er litt mer beregnet til sommeren når det er sol og varmt, men kan også brukes på fester eller andre feiringer. Gleder meg til å vise dere. ♥

Happy Valentine's Day· THE SWEETEST ROSES FROM THE SWEETEST MAN ·

I dag har jeg vært en av de heldige som har våknet til roser på sengekanten, i år også. Denne mannen slutter altså ikke imponere, så takknemlig. Ingenting er bedre enn å våkne til duften av roser og kjæresten sine varme og gode klemmer. Selv måtte jeg sette i gang med baking, så jeg bakte sjokolade- og vanilje makroner til han, samt favoritt middagen: finnbiff, mos og tyttebær. For en herlig dag hittil. Jeg elsker disse små dagene hvor man viser litt ekstra kjærlighet til hverandre. 
 
XOXO
 ♥  ♥  ♥

HAPPY VALENTINE'S DAY ♥

10 Things to do on a Sunday

1. Nå som det er vinter, er det ingenting som er mer pefekt enn å ta seg en herlig skitur.
2. Ta på deg den deiligste pysjen du har i garderoben, og se på serie i hele dag. Det er hva jeg kaller happiness! 
3. Ring å slå av en prat med et familiemedlem du kanskje savner, eller bestevenninnen din som bor et stykke unna. 
4. Ta med deg de nærmeste vennene for å dra ut å spise et herlig måltid, det skal vi idag! Hihi, litt ekstra hygge på en søndag.
5. Rydd i alle kriker og kroker, gjerne ta vaskekosten i samme slengen. Da vil du få en herlig følelse på mandag! Ukene pleier som regel å være veldig stressete, så hva er vell ikke bedre å gjøre seg selv en liten tjeneste? 
6. Planlegg den kommende uken, og sett inn litt ny musikk på spotify listen din. 
7. Finn frem bøker du kanskje ikke har lest, selv trekker jeg alltid opp magasiner. 
8. Lag noe ekstra godt som gjør deg glad, enten om det skulle være sunt eller usunt! Jeg for eksempel, lager alltid rundstykker!
9. Vis ekstra kjærlighet til kjæledyret ditt. Jeg bruker alltid søndager på å trene Jessie (hunden min), litt triks, lukte seg frem til snacks osv. 
10. Nettshopping. Vet ikke om jeg trenger å si så mye mer på dette punktet - annet enn at det er utrolig koselig! Da har man virkelig noe å se frem til utover uken som kommer. 
.. NOW THIS IS WHAT I CALL A PERFECT SUNDAY

It's the weekend, bun day!
· JUST RELAX ·

Åh det er lørdag dere, det er endelig helg! Jeg har logget i sengen helt frem til nå og chillet med viaplay. Jeg har nesten stoppet helt med å dra ut i helgene, ikke at jeg pleide å dra ut så veldig mye før heller, men jeg syns ikke det er noe særlig morsomt lenger. Spør dere meg er det mye bedre å være hjemme, dra på bowling eller sette på en film. Jeg har dessuten ikke tid å være fyllesyk på en søndag, da det er en av de mest stressende dagene i uken. For det første planlegger jeg bloggmåneden min på søndager, jeg prøver å besvare alle kommentarer som jeg ikke har rukket å besvart på ellers, jeg skal blogge og i tillegg ta rundvasken her hjemme. For ikke å glemme rundstykke/brød bakingen. ELSKER å ha nystekte rundstykker utover uken! 
 

..ihvertfall, denne helgen skal jeg ladde opp batteriene og la kroppen slappe av. Det er heller ikke lenge til valentinsdag og morsdag, noe jeg også skal gjøre klart og forberede litt overaskelser til de to mest fantastiske menneskene i livet. Heldigvis har jeg lillesøster som er super til å hjelpe med enkelte punkter her  Uten henne hadde jeg blitt så mye mer forsinket enn hva vi allerede er. Det vi er veldig glad i å gjøre, er jo å la morsdagen gå som den går: kanskje vise litt ekstra kjærlighet, lage noe godt/kjøpe inn noe snacks å bare chille. Så kjøper vi heller en ekstra fin gave på bursdagen til mamma (da hun har bursdag ganske nærme morsdagen). Men skal ikke røpe så alt for mye her, da jeg vet mamma og kjæresten leser den (ihvertfall noen innlegg). Uten lillesøster hadde jeg nok blitt mer forsinket enn hva jeg allerede er med ting.. huff! Og nå vet jeg med sikkerhet at hvis noen av de leser dette så får jeg høre at jeg ikke trenger å stresse/tenke på slikt, haha!! De er så gode. 
 WISH YOU A WONDERFUL WEEKEND ♥

Successful Self Tanning

I samarbeid med Hexashop 

· BEFORE & AFTER ·
FAKE IT FLAWLESSLY, GORGEOUS TAN

La meg starte hele innlegget med å si at dette er helt sinnsykt, resultatet er nesten ikke til å tro. Bilde ovenfor viser deg før og etter selvbruningen. Som nevnt tidligere har jeg en ekstremt tørr hud, og da har alltid utfordringen min vært å finne en selvbruning som kan gi meg et jevnt resultat (de med veldig tørr hud vil absolutt kunne kjenne seg igjen). Alltid har jeg hatt problemer med at selvbruningen fester seg til de tørre områdene, spesielt på ben og armer. At jeg nå har funnet en selvbruning som faktisk sitter jevnt på meg, er helt sinnsykt. 


 
· PHENOMENAL HERE & BODY BLUR HERE ·
 
 

· PHENOMENAL ·

Jeg går ut i fra at de fleste lurer på det samme som meg, når jeg velger å gå til innkjøp for en selvbruning. Lukt, farge, varighet og konsistens er 4 viktige faktorer som for meg utgjør om selvbruningen er god eller ikke. Phenomenal Mousse er utrolig luftig i selve konsistensen, veldig enkel å påføre er den også. Noe jeg spesielt er veldig fornøyd med, er at den tørker såppas fort inn i huden, at jeg enkelt kan se områder jeg har glemt å ta over. 

Fargenyansen "dark" som jeg har, er en selvbruning jeg vil anbefale til de som ønsker en dyp brunfarge gjennom hele uken på kun noen timer. Om du heller foretrekker en gradvis farge, vil jeg kanskje anbefale deg å se på produkter som dette: Marula Dry OilFabulous Gradual Lotion. Ta gjerne kontakt med kundeservice hos Hexashop dersom dere lurer på noe (eventuelt meg så fremt det gjelder produkter jeg har). 

Vita Liberata pHenomenal finner du her
· BODY BLUR ·

På alle bildene med bena mine, kan dere se hvordan Body Blur sitter på huden etter èn omgang med selvbruning. På bildet ovenfor har jeg altså smurt på meg selvbruning, sovet med dette over natten, gått i dusjen for å skylle vekk det overflødige - dermed smurt på Body Blur for å blant annet få en fin glød, ikke minst få jevnet ut huden enda bedre. Mulig jeg lager en video til dere om dette senere, bare å gi beskjed hvis det er ønskelig. 

Noe annet vi kan bruke Body Blur til, er for eksempel sminke. Den kan brukes på flere måter enn bare på kroppen, noe som er veldig høvelig spør du meg! En helt fantastisk flott dame som jobber hos Hexashop, har gitt meg et godt tips om å blande denne inn med en god fuktighetskrem og bruke den som en skimrende primer. Og dere: jeg måtte bare pent spørre om jeg kunne dele tipset her på bloggen også, for det gav meg en utrolig sunn og fin look i ansiktet. Dere skal ikke se bort i fra at neste sminkevideo inneholder dette produktet! 

Vita Liberata Body Blur her
 

· TANNING MITT ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, men vær så snill og bruk en tanning mitt for påføring av selvbruning. Selvbruningsvotten gjør det tusen ganger enklere med å få et jevnt og fint resultat. Mange syns selvbruning er skummelt, men etter mye prøving og feiling har jeg kommet frem til en fast rutine som alltid gir et godt resultat:

1. Skrubb kroppen før påføring.
2. Shave deg før påføring.
3. Smør deg inn med en god fuktighetskrem og la den tørke inn før påføring. 
4. Bruk selvbruningsvott mens du påfører, dette for å unngå misfarging på hendene. 
5. Det er bedre å påføre for lite enn for mye. Er det for lite kan du heller ta på nytt dagen etter.
6. Vent i minst 8-12 timer før du dusjer etter påføringen. Jeg liker å smøre meg inn på kveldene og sove over.

Selvbruningsvott her

Jeg skal prøve meg på dialekter· COMMENT DOWN BELOW ·

Nå trenger jeg deres hjelp, for nå som jeg har blitt litt bedre kjent med dere - vil jeg lage en video hvor jeg prøver meg på de forskjellige dialektene dere snakker! Eller, jeg vet ikke om jeg tørr. Jeg kommer til å lage en skam over venner og familie, nettopp fordi dialekter er mitt svakeste punkt. Men jeg skal tenke litt på saken. I mellomtiden kan dere gjerne skrive en setning dialekten deres - så hvis jeg lager video, skal jeg altså prøve å si det dere har skrevet til meg. Gjerne forklar GODT med tekst hvordan de forskjellige setningene uttales. Sitter enda å stusser på Kristiansand dialekten jeg.. får den ikke til, selvom jeg hører den hver dag. Så dette kunne blitt en hysterisk video. 

Ellers tenker jeg også å lage en Snapchat Q&A senere med tiden, er det interesse for det? 

Breakfast in bed

· HEALTHY BANANA PANCAKES & COFFEE ·

Disse sunne, men også utrolig gode pannekakene tok meg maks 5 minutter til sammen (lage og steke). Her var det bare å fylle ingrediensene i en smoothie maskin og steke 3 om gangen. Helt perfekt på morgener hvor du har alt for mye å gjøre, gjerne forsovet deg også. Haha! I den siste tiden har jeg prøvd å være litt ekstra sunn, med tanke på helsa. Har merket at kroppen har vært konstant tom for energi og humøret har kanskje ikke vært helt på topp. Og er det noe som gjør meg og kroppen min glad, så er det trening og et sunt kosthold. 

Vil også påpeke at det er viktig å kunne spise sunt uten å overdrive, alt med måte. Selv er jeg ikke så veldig opphengt i kroppspresset og alt som ellers foregår rundt dette temaet. Det eneste jeg bryr meg om, og tenker på er rett og slett en sunn livsstil som gjør meg glad. Jeg spiser ikke sunt for å oppnå et spesielt tall på vekta, jeg trener ikke for å bli tynnere - jeg gjør disse greiene fordi det først og fremst er en stor hobby og interesse, og sist men ikke minst; det gir meg energi. Det gir meg en helt annen glede enn hva søppel mat gjør. Men jeg har absolutt ingen problem med å kose meg med en burger i blant, gjerne litt smash på sene kvelder også. 
 


..MMM!
1 banan ♥ 1 dl havregryn ♥ 1/2 ts vaniljesukker ♥ 1/2 ts bakepulver ♥ 1 dl melk ♥ 1 egg

Anbefales på det sterkeste dersom du vil ha noe godt og sunt, enten som frokost eller kvelds. Jeg liker å starte dagene med noe sunt, og gjerne noe lettere om kvelden. Nettopp fordi jeg trenger mer energi om dagene, enn hva jeg gjør rett før leggetid. Håper ihvertfall oppskriften faller i smak! Ha en super fin uke. Xx

10 Things I Learnt From Moving + A Few Tips
· LIFE LESSONS YOU LEARN 
FROM MOVING ·

 ❅   ❅   ❅

 

Jeg har flyttet ganske mange ganger i livet mitt, både korte og lange strekninger, frem og tilbake. Flyttet sist fra Finnmark til Kristiansand hvor jeg bor nå! Bare å høre ordet flytting, suger pusten ut av meg. Husker enda første gang jeg og kjæresten skulle flytte. Vi pakket alt sammen ned, og fikk så vidt plass i bilen. Ikke hadde vi kontroll på hvor vi hadde pakket ned de forskjellige tingene heller. Vi fant fort ut at vi eier mer enn hva vi først trodde. Det var nærmere grusomt. Og vi måtte gjøre alt om, noe som tok oss mange timer. Det positive, er at vi i ettertid har skjønt hva vi gjor rett og galt. Hvis du skal flytte om ikke så lenge, anbefaler jeg deg sterkt til å lese innlegget! 
 


 

1. Du eier mye mer enn hva du tror du gjør. Hvis du tror du trenger 20 esker, kjøp 30. Vil anbefale deg og kanskje sende noe i posten i tillegg! Det er noe jeg har tatt godt i bruk. 

2. Start organisering tidlig. Begynn gjerne noen måneder eller uker før selve flyttingen starter. Pakk alt ned i esker og skriv hva eskene inneholder. Dermed er det også lett dersom du skulle få bruk får tingene tidligere! 

3. Ta kun med deg nødvendige møbler. Her er det bare å tenke seg godt om. Hva er det du virkelig trenger? Du trenger en seng og noe å sitte på. Annet kan du bestille! Igjen, når vi snakker om bestilling. En sofa tar år og dager før den kommer, så jeg ville bestilt med engang jeg hadde fått datoen på når jeg kunne flyttet inn i huset. Selvfølgelig, det aller lureste kan være å ta med seg mest mulig møbler - men da må du også tenke på frakten (som også er veldig dyr). Som sagt: jeg ville solgt alt jeg hadde hatt, og kjøpt meg noe nytt dersom jeg skulle flyttet veldig langt. 

4. Ikke begynn å pakke dagen før. Vært der, gjort det, og la meg fortelle deg. Kjøkkenet er desidert din største fiende her, for det tar virkelig flere timer å sortere alt ut. Jeg tror jeg brukte rundt fire timer på å sette alt i esker, ta vekk det gamle vi ikke skulle ha med oss osv. 

5. Marker eskene tydelig. Som jeg nevnte litt ovenfor, skriv på eskene hva de inneholder. For eksempel "kjøkkenting" "interiør" "klær" osv. Vil også anbefale å tape eskene så godt som mulig. Hvor mange tape ruller brukte jeg? hm, det gikk godt over to ruller. Tror jeg nærmet meg den fjerde rullen da hele pakkingen var unnagjort. 

6. Ikke si nei til hjelp. Jeg vet hvor vanskelig det er å be om hjelp, jeg vet det så inderlig godt. Men som regel er det alltid noen snille mennesker der ute som tilbyr seg å hjelpe. Og da vil jeg anbefale deg å takke ja! 

7. Leie en varebil eventuelt få noen med tilhenger til å kjøre deg dit du skal. Da vi bodde i Gol måtte vi ha en stor lastebil for å få med oss det vi ønsket hjem til Finnmark (veldig dyrt etter min mening)! Så jeg vil kanskje helst anbefale en liten varebil evt tilhenger for å få fraktet de viktigste møblene.

8. Ta bilder. Jeg pleier alltid ta bilder av hele leiligheten før jeg flytter inn og ut, dette er for å kunne se tilbake på flotte minner, men også for å kunne bevise at jeg levnet leiligheten like hel som det den var da jeg flyttet inn. 

9. Få i deg nok søvn og slapp av selv om det kan være hektisk. Du jobber så mye hardere og bedre etter noen timer på øyet! Kroppen vil ikke samarbeide like godt med deg, dersom den verken har fått vann, mat, søvn eller en tid for seg selv.

10. Tenk smart. Har du mye klær/interiør du vet ikke vil bli brukt? Send det til noen som trenger det. Hvorfor bruke tid og energi på pakking når du aldri vil trenge det? Jeg gidde vekk rundt 5 poser med nesten helt nye klær sist gang jeg flyttet, og gudene må vite hvor mye mamma blant annet satt til sides. 

Noe du ønsker å legge til? Hyl ut!

A little something for myself

// INNLEGG I SAMARBEID MED HEXASHOP· BODY BLUR HERE // PHENOMENAL HERE ·
THE PERFECT WINTER GLOW - THE PERFECT WINTER TAN ↵

Nå sitter jeg her med to skatter som jeg har vært så heldig å få tilsendt av fantastiske Hexashop. Jeg vil komme med et innlegg til dere senere når jeg virkelig har fått testet disse to ordentlig ut (foreløpig er jeg sinnsykt fornøyd og fargene ser vanvittig flotte ut). Har dere prøvd ut noen av disse produktene før? Hvis ja, fortell meg gjerne hva dere syns - hvis nei, følg meg gjerne gjennom dette! Da får dere blant annet se før påføring, etter påføring, resultat og ikke minst uten Body blur, og med. Jeg er ihvertfall sinnsykt spent på å se før og etter bilder. 

Om vinteren blir jeg ekstremt bleik, noe jeg virkelig syns er kjedelig da jeg elsker den dype brunfarge på kroppen. Selvfølgelig er det mye man kan tråd til for å få en brunfarge, men det er så alldeles ikke enkelt å finne den riktige fargen uten å måtte skade huden. Selv har jeg trådd til solarium i yngre dager, noe jeg angrer svært på. Heldigvis klarte mamma å få øynene mine opp for risikoen med det. Jeg kunne (seriøst!!) ligge i solarium i nesten 1 time i strekk, hver dag i 1 uke - for å oppnå fargen jeg for øyeblikket sitter med nå rett etterpåføring av pHenomenal og Body Blur`en. 
 

 ALWAYS APPLY USING AN TANNING MITT ↑

For et pent resultat anbefaler jeg forresten å påføre selvbruningen med en tanning mitt (votten dere ser på bildet ovenfor). Denne hjalp meg først og fremst å gjøre jobben lettere med å ta over store områder på kroppen som magen, ryggen, armer og ben. Jeg kommer tilbake til dette senere! Ville bare gi dere en kjapp oppdatering med hva jeg styrer med midt i uken. Dette er jo en av mine store interesser som innegår innen skjønnhet og velvære - og mange av dere vet kanskje allerede hvor mange selvbrunere jeg har testet ut - så erfaringen er der! 

Husk å følg bloggen min videre dersom dere ønsker å se resultat og lese litt om hva jeg syns. 

Blow the snow❅ ❅ ❅

Hei mine fine! Akkurat kommet hjem fra et herlig måltid med kjæresten, vi satt oss ned på en koselig resturant her i Kristiansand. Og jeg regner med det ikke blir så alt for lenge til neste gang heller, da vi allerede har planer med noen venner av oss. Kos! Men jeg kom egentlig innom for å høre litt mer fra dere: hvem er du som leser bloggen min? Alder? Hvor kommer du fra? Jeg har lurt på disse spørsmålene så utrolig lenge, hadde vært sinnsykt morsomt om du hadde orket å levne av noen få minutter på å kommentere i kommentarfeltet. Både dere gamle lesere (selvom jeg kjenner til mange av dere) og dere nye lesere! La oss fylle kommentarfeltet litt!! 

Kan kanskje begynne med meg selv: heter Benedikte, 22 år (23 i slutten av februar), stor interesse for mote, skjønnhet og velvære. Bloggen er som sagt blitt en stor del av hverdagen min, og trives veldig med det. Tror mange av dere allerede vet dette, men jeg er fra Finnmark! Flyttet til Kristiansand uten planer, den eneste planen jeg hadde var å oppleve en ny by. Så det forteller kanskje veldig mye om meg som person: jeg elsker å treffe nye mennesker, oppleve litt nytt og ikke minst gi meg selv litt utfordringer. 

Jeg sitter på kommentarfeltet en stund nå, og besvarer dere med engang. 

Snow is falling

· IT'S KIND OF MAGIC ·

Åh dere, nå er jeg super lettet. Jeg er nesten rørt til tårer av alle kommentarer og meldinger - dere er så GODE med meg!! Takk for forståelse, takk for støtten og takk takk takk ♥ Jeg var så redd for å ha gitt et "useriøst" inntrykk når jeg egentlig tar bloggen veldig seriøst, så ble veldig lettet da jeg våknet til kommentarene. Men dere, ikke bare gjør dere meg glad i dag, men på toppen av det hele har vinteren endelig kommet til Kristiansand. For første gang i år, er bakken dekket med sne. 

Det skarpe lyset som skinner gjennom vinduet, snekrystallene som faller ned.. det er herlig. Spesielt når du kan titte gjennom vinduet under et varmt pledd med en stor kopp kakao og nyte blikket. Akkurat nå, i skrivende øyeblikk, er det nærmere storm. Men det var helt herlig tidligere idag, jeg storkoste meg. Hadde jeg kunne gjort dette vær dag mens sneen dalte ned, skulle jeg lett gjort det.
 
KINDNESS IS LIKE SNOW -
IT BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS


 Våttene jeg fikk fra svigerforeldrene er så fantastisk fine. Endelig kan jeg ta dem i bruk! Det er ikke blitt så riktig kaldt her enda, men det kommer nok utover måneden. Uansett greit å ha noe som kan varme deg litt! Jeg bare håper av hele mitt hjerte at sneen holdes til bursdagen min, kanskje at det blir litt kulde også (så har jeg en unnskyldning på å bare sitte hjemme under pleddet)! 
 
 · WINTER WONDERLAND ·

I hele morges prøvde jeg å lage et kommende innlegg, men bildene ble liksom aldri bra. Det er så kjipt når du bruker flere timer for å få noen kvalitets bilder, og ender opp med ingenting. Men det er vell slik blogg livet er, en del av jobben. Jeg er ikke så veldig glad i å poste ut innlegg når jeg ikke er 100% fornøyd med det, da lar jeg heller være (i mange tilfeller). Så jeg skal fortsette på det samme prosjektet jeg holdt på i morges, og krysser nå fingrene for at det blir litt bedre. Nå har jeg en ekstra motivasjons boost i meg, så jeg gir meg ikke før det blir bra! Vi snakkes cuties. Xx

Til alle som har spørsmålHei! Vil bare avklare en ting før vi fortsetter bloggingen videre til det neste nivå. ♥ Jeg er veldig klar over at jeg er en "liten" blogger for øyeblikket, jeg er ingen toppblogger - men dere må ta hensyn til en ting. Bloggen min er under en stor forandring nå, og det er mye som testes og står på spill - både med lesertall og sponsorer. Endelig begynner bloggen å virkelig gi meg et lite håp. Spesielt på de dagene hvor jeg helt uten grunn kan sitte med 500 lesere (da ligger jeg allerede stabilt på topplisten i Norge blant de 200). Så vær så snill: gi meg en sjansje til å ihvertfall kunne gi dere et godt inntrykk.

Jeg blir så lei meg når jeg helt random sjekker meldingsboksen min på min private facebook profil - og ser sinte tilbakemeldinger fordi jeg ikke har svart. Alle meldinger dere skriver til meg, får jeg ikke. De havner automatisk i spam boksen. Det er rett og slett ikke noe jeg kan gjøre med. Den private profilen min ønsker jeg ikke å bruke i jobb sammenheng/blogg sammenheng. Send meg en melding her - så svarer jeg med en gang jeg har mulighet. Vær så snill, bruk facebook profilen min! Jeg ønsker av hele mitt hjertet og kunne yte en god samtale med dere, hjelpe dere, ikke minst ta i mot spørsmålene deres! Kan vi si det slik, fremover? Dere er absolutt verdens herligste mennesker, og jeg skjønner hvor frustrerende det kan ha vært å ikke ha fått svar.. men jeg håper dere kan se det fra min side også.

DIY: Homemade Natural Lip ScrubI'M PRETTY HAPPY WITH THE RESULTS
..SO I DECIDED TO SHARE ↵

På denne tiden av året tørker leppene mine ut, og jeg kødder ikke når jeg sier dette - men leppene sprekkes opp til tider (det er det verste som kan skje meg). Jeg virkelig hater å ha tørre og sprukne lepper, ikke ser det noe særlig bra ut heller. Jeg har prøvd mange forskjellige leppeskrubber og lip balmer, uten hell desverre. Vet ikke om det er kjemikalier eller parfyme som gjør at det ikke funker, men jeg bestemte meg ihvertfall å gi en helt naturlig hjemmelaget leppeskrubb en sjansje - og gjett om jeg er glad for det! 

Siden denne oppskriften funket utrolig bra på meg (og når jeg vet det ikke kan oppstod til skade hos andre), er jeg ikke redd for å anbefale det videre. Selvfølgelig, om du har noen allergier må du absolutt ikke prøve ut oppskriften. Jeg har i mange år lagd forskjellige leppe skrubber, kroppsskrubber, ansiktsskrubber og ikke minst ansiktsmaske - så jeg har en del erfaringer og vet hva som funker på meg og ikke. Så om dere vil (dere med tørr hud), kan jeg gjerne poste innlegg som dette oftere til dere. Både økonomiskt og ikke minst - inneholder ingen kjemikalier! ♥
 


· INGREDIETS ·

1 ts brunt sukker ♥ 1 ts sukker ♥ 1 ts honning ♥ 1/2 ts oliven olje

 

Miks alle ingrediensene sammen i en liten bolle. Du kan legge til mer eller mindre av de forskjellige ingrediensene, det er forskjellig fra person til person om hvordan vi ønsker selve konsistenen. Jeg liker at den er veldig "hard", slik at jeg virkelig får følelsen på at dette er en skrubb som virkelig skrubber. Men til en vanlig hverdagsuke - ville jeg kanskje kjørt en litt mykere skrubb, det er kun i helgene jeg liker å piffe det ekstra opp.

TO USE:

Påfør skrubben og masser leppene med skrubben i 20 sekunder. Vask deretter av med en myk bomullspad! Klapp deretter leppene tørre, og påfør en god lipbalm! Jeg bruker for øyeblikket min egen jordbær balm - eventuelt så er Sara Happ en utrolig god lipbalm som vil hjelpe deg med å holde leppene fuktig utover dagen/kvelden! 
 


BROWN SUGAR: HAS ANTI-BACTERIAL PROPERTIES & VITAMIN B
WHITE SUGAR: IS A NATURAL AHA THAT ENCOURAGES CELL TURNOVER FOR YOUNGER SKIN
OLIVE OIL: FULL OF VITAMINS, MINERALS & PROTEINS. ACTS AS A NATURAL MOISTURIZER
HONEY: A NATURAL SOURCE RICH IN ESSENTIAL VITAMINS, MINERALS & ANTIOXIDANTS

 Så der har dere verdens beste og mest fantastiske leppeskrubb (spør dere meg!), i tillegg har dere mest sannsynligvis alle ingrediensene i kjøkkenskapet! Hvis dere prøver ut denne skrubben - gjerne fortell meg hva dere syns. 

Har du en god oppskrift på leppeskrubb eller andre skrubber du liker?

Lukten av ferske rundstykker· VERDENS BESTE RUNDSTYKKER ·

Disse rundstykkene må være de beste så langt. Vet ikke hvor mange vi spiste til frokost, men antall rundstykker er halvert for å si det mildt. Haha! Men det er bra, blir alltid ekstra glad når kjæresten elsker det jeg baker. Som mange av dere vet har jeg stor interesse for baking, men kun det. Jeg er ikke så veldig stor fan av å lage middagsretter og slikt. Veldig glad i bake kaker, cupcakes, frokost og ellers småe retter som desserter eller luncher. 
 CHEESE & POPPYSEEDS ↵

Jeg kjøper alltid ferske rundstykker fra Coop, Rema og Kiwi, men syns alltid rundstykkene er så "harde" på toppen, og jeg liker dem myke og saftige. Så istedenfor å klage flere ganger, så lagde jeg mine egne rundstykker med både ost på toppen og litt valmuefrø for å sette litt ekstra smak. Jeg har et neste bakeverk jeg vil prøve meg på, noe som er litt utfordrende - Croissants!! Ønsk meg lykke til.. Haha. Ellers har jeg veldig lyst å bake mine egne Doughnuts, samt Makroner. Dette er tre ting jeg aldri har lagd før, så blir utrolig spennende å se hvordan det går seg til. 

Mange spør forresten om bakingen min, for å gjøre en stor historie kort: har vokst opp med to bestemødre som alltid tok meg med for å bake, enten om det var brød, suksessterte, sjokoladekaker eller krumkaker. Så er vell der inspirasjonen kommer fra. Jeg har alltid likt å bake, alltid. Men det er nå nylig at jeg har begynt å bake hjemmelaget pizzabunn, hjemmelagde rundstykker, hjemmelagde horn, hjemmelagde tortilla lefse til tacoen.. Alt er hjemmelaget! Begge bestemødrene mine har alltid vært en enorm inspirasjonskilde for meg. Jeg kan nesten garantere med hånda på hjertet at de er grunnen til gleden jeg finner i baking. 

5 Things to do this weekend· HANG OUT WITH YOUR FRIENDS ·

Dra på resturant med de nærmeste venninnene, gå fjellturer, dra på trening sammen eller ta en kveld hjemme hvor stemningen er på topp. Jeg elsker blant annet jentekvelder, det er desidert favoritten! Gjerne pynte opp hjemmet sitt med helium og ballonger, kanskje litt fingermat og noe godt i glasset. Aah, det er så herlig. Ingenting gjør meg mer glad! Jeg har blant annet skaffet meg tonnevis av ballonger fra festkompaniet (sponset) - noe jeg er super fornøyd med. Og gjett om jeg skal pynte opp her hjemme i hver anledning når det skjer noe. 


· TREAT YOURSELF AND DE-STRESS ·

Dette er absolutt både viktig og nødvendig en gang i uken. De fleste av oss har en travel hverdag, og derfor er helger så perfekte til å utnytte disse dagene. Ta deg en skikkelig ansiktsmaske, hårkur eller fotbad. Gi deg selv litt luksus i hverdagen, du fortjener det. Det er viktig å ladde opp batteriene til mandagen kommer, for den er alltid rett rundt hjørnet. 

· BAKE SOMETHING YUMMI & HEALTHY ·

Ferske, nyplukkede plommer..Mmmm!! Jeg kommer aldri til å glemme duften av disse, ikke minst smaken. Herregud så sinnsykt godt. Dere finner oppskriften min her. Tenk at noe så vanvittig godt kan være så sunt. Jeg gjør det selvfølgelig litt usunt med honningen, men men. I helger er det lov, det er lov å unne seg noe ekstra godt på en fredag eller lørdag. Gjerne begge dager for meg! 
 · DO WHAT MAKES YOU HAPPY ·

Hva er det som lyser opp din hverdag? Jeg vet nøyaktig hvilke tråder jeg skal trekke i for å få en god dag. Det første er å stå opp tidlig, jeg elsker å stå opp tidlig! Står jeg opp kl 08:30 på en fredag så er helga reddet. En annen ting som gjør meg glad er musikk tidlig på morgenen, gjerne mens man tar bilder til bloggen eller vasker og rydder rundt i leiligheten. Slike små ting, kan gjøre dagene mine perfekte. Og dette er noe jeg tillater meg selv å gjøre i helger, for da har jeg tid. Da er det ingen stress. Jeg får aldri ellers tid å kose meg med musikk mens jeg vasker og rydder, for midt i uken ville jeg mest sannsynligvis stått på tå og glidd etter grønnsåpen. Jeg har heller ikke tid å bake noe ekstra godt midt i uken, for da står jeg å trikser med grove rundstykker/brød som må i ovnen.
· START READING MAGAZINES ·

Dette er terapi for meg. Magasiner om interiør, mote og skjønnhet får meg til å dagdrømme. I det øyeblikket jeg sitter med kaffekoppen og et blad i hånda, da er det umulig å få kontakt med meg. Og den følelsen dere...det føles godt. Det er en av få ganger jeg virkelig senker skuldrene og ikke tenker på annet enn overfladiske ting - og dere som kjenner meg, dere vet hvor viktig jeg syns overfladiske ting er. Kanskje derfor bloggen min er litt overfladisk. Mitt største ønske er at en av dere en gang kan komme bort til meg å si "selv på en dritt dag, klarte du få meg til å senke skuldrene". For jeg vet hvor godt det føles, jeg vet hvor godt det føles å komme til en plass du kan dagdrømme, du kan smile, du kan senke skuldrene, du kan slippe alle andre tanker vekk.. bare for noen sekund. Det lille der - det kan gjøre en hel dag. 

7 Tips For A Happier Work-Life Balance

· HAPPIER WORK-LIFE ·
7 TIPS ↓

Følelsen av å være overveldet er mer normalt enn det du tror, og det er ikke alltid like lett å holde styr på jobblivet. Noen ganger blir det for mye, og det er fordi du ikke har funnet balansen i det. Jeg husker spesielt meg selv i min første jobb, jeg gikk på en skikkelig smell. Men etter mange år ute i arbeidslivet sitter jeg med noen erfaringer jeg kan gi vekk videre. Tenker ihvertfall å dele 7 tips som kan gjøre jobb livet enklere for de av dere som sliter. ♥ 
 1. BANISH TIME SAPS

Hvis du sliter med å rekke alt, sjekk hva du bruker mest tid på. Personlig vet jeg at mailer og internett tar ekstremt mye tid hos meg, og i mange tilfeller ender jeg opp med å sitte på facebook å snakke med venninnene mine - frem for å prioritere innlegget jeg holdt på med. Dette er bortkastet med tid, og hadde jeg lagt vekk facebook, kunne blogg innlegget vært 30 minutter tidligere ute. Som blogger har jeg dette som en stor utfordring, og jeg vet hva jeg er nødt for å skjerpe meg på. Fokuser på de viktigste tingene, dermed ta det som er mindre viktig til slutt.

2. DONE IS BETTER THAN PERFECT

Jeg sier ikke nå at du skal slurve med arbeidet ditt, for det skal alltid utføres på en ordentlig måte. Men noen ganger er det bedre å bare få gjort det ferdig. Alt du utfører og alt du gjør, kan ikke alltid vært perfekt. Selv er jeg ekstremt opptatt av lyse og fine bilder på bloggen, men av og til er jeg bare nødt for å bite i det sure eplet. Jeg kan ikke stoppe å blogge gjennom hele vinteren bare fordi det er mørkt ute! 
 3. OUTSOURCE AND DELEGATE

Du tenker kanskje at du klarer det meste på egenhånd, men vi alle skjønner at noen ganger kan det bli for mye. Tenk over småting du som sjef, du som medarbeider, du som blogger, du som frisør kan gi videre til andre. Til andre som ikke har noe i mot å hjelpe. Jeg er evig takknemlig for mine venninner som stiller opp som fotograf til bloggen, jeg er evig takknemlig for mine kollegaer som orker å hjelpe meg med å telle kassen etter en stressfull dag. Det er ikke snakk om at du er en "dårlig" medarbeider eller "dårlig" sjef fordi du spør etter hjelp. Hvis dette kan lette på arbeidsdagen din - do it! Selv hjelper jeg gjerne mine kollegaer med et stort smil ♥ Om jeg kan gjøre dagen litt bedre for en annen, så er allerede dagen min også bedre. Håper de fleste tenker det samme! 

4. GET ORGANISED

Om du har en veldig rotete plan på hva som skal bli gjort, eller et kontor som er ute av kontroll med forskjellige mapper og dokumenter - så taper du enormt mye tid. Jeg mener og tror du er veldig smart ved å ha ting på stell. Jeg er rimelig sikker på at du sparer enormt mye tid på nettopp dette. Det er lov å sette seg ned å sortere tankene litt, planlegge tiden. Det er en grunn til at du har 8 timer på deg - bruk de godt. 

5. SAY NO

Noen ganger sier vi ja for ofte, og vi ender opp med å ha for mye å håndtere. Som jeg nevnte ovenfor - ikke vær redd for å spørre etter hjelp. Men vær heller ikke redd for å si nei. Før du samtykker i å ta på deg en ekstra oppgave, tenk litt over det. Klarer du å levere, uten å offre kvalitet? Veldig flott hvis du klarer å håndtere det, men det er ikke like bra dersom du leverer søppel på begge oppgavene fordi det rett og slett ble for mye. 
 6. RETHINK YOUR RULES

Nå må jeg ta meg selv og bloggingen som et eksempel. For jeg har satte meg en "viktig" regel som å besvare mailer fra rundt 08:00 - 10:00, altså i dette tidspunktet sitter jeg konstant på mailen min. Her besvarer jeg for eksempel sponsorer og driver rett og slett min egen lille business. Og denne regelen er helt ypperlig for meg. Hadde jeg ikke hatt den, ville jeg nok aldri hatt et eneste sponsor arbeid på bloggen. Men jeg har også hatt en regel som mer var en hindring. En regel om å blogge kl 08:00 om morgenen. Altså, hvem ser fresh ut så tidlig på morgenen? Ikke jeg ihvertfall! Da er jeg trøtt, og ikke har jeg nådd å ta kaffekoppen engang.. så den regelen var til null hjelp. Altså, det jeg prøver å si; noen ganger kan det være lurt å revurdere reglene dine. 

7. SCHEDULE DOWNTIME

Når du drar hjem fra arbeidsplassen din, levne igjen arbeidet ditt der også. Ikke ta med deg tanker og følelser hjem. Jeg tenker ofte at dette kan være en utfordring for sykepleiere, leger og de som generelt jobber med mennesker. Da ser jeg gjerne for meg de som kanskje opplever det som er mindre hyggelig. Men om du ikke klarer å levne igjen arbeidet ditt på arbeidsplassen - så kan du raskt få en følelse på at du jobber 24/7, noe som igjen gir deg en følelse på overveldet og utmattet. Ingen god kombinasjon, dessuten heller ingen lykke i det. La jobb være jobb, og gled deg heller til en ny arbeidsdag. Vær spent og klar på hva som skjer neste dag. Vær utkvilt! Og når du er det, så vil jeg påstå at du har funnet lykken i arbeidet du gjør.

Still my favorite jacket

LEATHER JACKET FROM
..ZARA ↵

Omggg dere! Jeg elsker den gule skinnjakken fremdeles ♥ Og ja, det sjokkerer meg fordi jeg er vant til at slike kjøp, går raskt ut av moten i mine øyne. For ikke snakk om fargen også. Jeg var bombe sikker på at jeg hev 500 kroner rett ut av vinduet. Eller rettere sagt: 500 kroner for 3 gangs bruk. Men der tok jeg feil, og det er jeg veldig fornøyd med. Her i Kristiansand har det ikke vært så fryktelig kaldt de seneste ukene, så da har blant annet denne jakken blitt godt brukt, og regner med jeg finner den frem igjen til våren. 

Det er vell på tide å pakke den vekk snart, og planen er å gjøre det i kveld. Skal nemlig gå gjennom hele klesskapet mitt å få orden! Virkelig på tide, det ser ikke ut. Klær over alt! Haha, sikkert mange der ute som kjenner til den. Har også funnet frem noen esker slik at jeg kan sende hjem halv parten (minst!!!) hjem til Finnmark. Har en litt vell større plass der, og en mye større garderobe - så foreløpig er det min eneste mulighet. Jeg får se! Mulig jeg selger/gir vekk en del av klærne også :) 

Hva gjør du dersom garderoben din er full? selger du klærne dine? gir du dem gratis? 

Coffee with confetti please· OH LOOK, IT'S COFFEE O'CLOCK ·

Hei hei, og en sen god morgen fra meg! I dag har jeg ikke kommet meg lengere enn å ha besvart litt mailer, blogg mailer. Med andre ord har jeg hatt en fin morgen. Det er så deilig å holde på med noe du virkelig liker, noe du virkelig brenner for. Det å kunne stå opp vær morgen, og starte med å trekke opp kameraet og jobbe med blogg og skole - det er helt fantastisk dere. Jeg elsker å være tilbake på skolebenken, men jeg elsker enda mer å kunne jobbe med dette ved siden av. Det eneste kjipet i dag, er det gråe været. Jeg elsker når solen skinner inn gjennom vinduene. Haha, nå høres jeg fryktelig gammel ut. Men det er sant! Dessuten blir bildene også mye finere med ordentlig sollys. 
 


 

... MMM! 
 

CONFETTI HERE (SPONS/AFF.LINK) ↵

Før jeg spaserer ut døra skal jeg slurpe i meg siste delen av kaffen, fikse meg litt og mulig komme med et lite skjønnhets innlegg. Planen var å gå i dusjen, men pusi ligger å sover så søtt på baderomsmatten, så dersom jeg skrur på dusjen kommer jeg til å vekke henne. Og det har jeg ikke samvittighet til, så jeg venter noen minutter til (i håp om at hun står opp snart), haha! 17 år gamle pusien.. ♥ Heldigvis ikke bare jeg som er en syvsover i dette huset! Og dere, det er så himla koselig med katt i hus. Flere som har det?