hits

High on life

H A P P I N E S S  L O O K S  G O R G E O U S  O N  Y O U

Jeg har de siste dagene fått gnisten tilbake! Nå tenker dere sikkert "hva i alle dager er det hun der snakker om?". Men.. har du hatt en følelse av å hele tiden gjøre noe? På den fronten at du blir så opptatt, at du ikke lenger har tid til de tingene du virkelig vil? Jeg mener, det har blitt litt for mye av alt den siste tiden. Det har vært ufattelig godt med litt fri de siste dagene, fri fra alt. Til og med fri fra bloggen. I dag for eksempel, i dag fikk jeg faktisk stått opp tidlig, lagd meg en god frokost, trent, gått litt i byen og organisert sminken min. Spør meg hvor godt det føles, og dere vil se meg mer lykkelig enn noen sinne! Jeg er skikkelig giret på alt for tiden. Jeg har lyst til å reise hjem, jeg har lyst å dra på ski turer, jeg har lyst å reise til Island..listen er lang!

 

. . S K I N C A R E  R O U T I N E

Over til noe helt annet, hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Unnskyld til alle dere hudpleiere for at jeg sier dette - men mitt eneste steg innen hudpleie er å fjerne sminken hver kveld med sminke servietter. I tillegg til dette har jeg en dagkrem som jeg alltid bruker, aaaand that's it. Jeg har aldri sett "grunnen" til å være nøye med hudpleie, ettersom det aldri har vært problemer med huden min. Jeg har hatt 4 kviser i hele mitt liv, hvorfor skrubbe og rense huden min da? Spørsmålene jeg har stilt meg selv, har åpenbart vært fordi jeg ikke eier kunnskaper innen dette.

Etter å ha lest på dette i timesvis i går, har jeg åpenbart funnet ut at det finnes tusen grunner med god hudpleie og ordentlige produkter - selvom man ikke har plager med kviser og uren hud. Jeg har vært hos hudlege opp til flere ganger tidligere, men de produktene jeg har fått anbefalt har ikke funket. Jeg sliter mye med eksem, men der har jeg kortisonkremmer som funker på kroppen. Eksem er ikke noe jeg sliter med i ansiktet, men jeg sliter ekstremt mye med at huden er tørr, til tider flassende (årsaken til at jeg var hos hudlege)! Så da ønsker jeg rett å slett å forhøre meg litt med dere andre som har tørr hud, hvilke produkter bruker dere? Og hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Dere som har kunnskaper innen dette må gjerne fortelle litt om hudpleie, og gjerne fortell stegene! Jeg er som sagt helt ny på dette, og har enda ikke klart å kjøpe inn produkter - fordi markedet er så himla stort. 

Weekend pleasures

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER
 

 

..En fresh bukett med roser! 

 

 

..Denne søtingen som virkelig er god på å spre både kjærlighet og glede!
I L O V E Y O U

 

 

..Noen ekstra timer på øyet! Det er så deilig å kunne sove litt lenger. 

 


..Selvbruning! Disse fikk jeg sponset fra Hexashop i fjord tror jeg?
Uansett, du kan lese innlegget her om du vil.

 

 

..Ta en skikkelig god leppe skrubb (link til en super oppskrift her), ansiktsmaske og pleie håret!

 

..Det er så mye fint du kan gjøre i helgene, nå har ikke jeg hatt helg - med tanke på jobb. Men disse tingene får meg virkelig i ekstase. For ikke snakk om alle punktene jeg har nevnt til nå, så syns jeg bare det å lage en god frokost; er perfekt å gjøre i helgene. På en ellers hektisk hverdag rekker du neppe å kose deg med noe ordentlig godt (for det tar gjerne litt ekstra med tid) - så nyt helgen!! Virkelig ♥ 

I morgen tenker jeg å utnytte tiden min så godt jeg bare kan når det kommer til bloggen. Og istedenfor å klage på hvor dårlig jeg har vært på blogge-fronten og unnskylde meg for det, tenker jeg heller å for en gangs skyld klappe meg selv på skuldra! Jeg har nemlig fått gjort så sinnsykt mye bak skjermen som dere ikke har fått se. Dere aner ikke, jeg kan bare si en ting, og det er - DERE KAN GLEDE DERE! 

Getting ready for a new day

..GET UP, DRESS UP AND SHOW UP! 

Hei fineste dere! Og god morgen holdt jeg på å si, haha. Kanskje mer god formiddag, eller god ettermiddag. Jeg har ikke orket å fikse meg før nå..litt sløv om dagene, hihi. Det er deilig når man har litt fri. Planen er å få handlet litt, og kanskje kjøpe litt nye klesplagg. Vi får se. Har noen av dere forresten prøvd Sigma eller Zoeva sine koster? Jeg kjøpte et par sett fra Zoeva, som har begynt å røyte etter kun 1 runde med vask. Skikkelig skuffet.. Flere som har opplevd det samme? Pleier vanligvis å bruke sminkekoster fra Mac eller Shelas (jeg syns de er helt fantastiske) - men fikk lyst å teste ut noen nye. 

 


..My all time favourite! Bare Minerals invisible bronze 

 

..Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg er klar for å virkelig stå på med bloggen nå. Jeg har så inderlig lyst å kunne fortsette med dette! Dere aner ikke hvor mye jeg elsker å sitte bak skjermen, ta bilder, og fortelle dere om hverdagen min. Fortelle dere om ting som inspirer meg, ting jeg har interesse for og ikke minst tipse dere om mine favoritter. Jeg syns det er sykt morsomt! 
 


..My magic foundation brush!

 

HAVE A WONDERFUL DAY!! XX

..Like the whole universe is yours

..THIS COAT IS MY FAVORITE! ♥

Å nei, det er ikke ekte pels! Ikke at jeg bryr meg så mye om hva alle andre går i, de må da få gå i hva de vil! Og jeg kommer heller aldri til å ta steget ved å gå til en fremmed person på gata å si "hei unnskyld, du vet vell hvor mye dyr må lide av den jakka der?". Jeg tror vi alle er klar over det. Grunnen til at jeg nevner dette, er fordi det kommer så sinnsykt mye rart i kommentarfeltet. Føler jeg må påpeke alt for tiden, haha. Veldig fint å se at folk engasjerer seg da! 

..Og hei forresten ♥♥ ble helt oppslukt i dette! Huff. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Dere aner ikke hvor mye energi jeg har for tiden, hvor kommer det fra?? Jeg har i hvert fall en super god følelse på den kommende uken. Har hatt en skikkelig god start på mandagen! Tro om det var ingefær shotten jeg tok i morrest? Det må ha vært den, en skikkelig kickstart klokken 06:30 - for å si det miiiildt. Nå som både jobb og dette blogg innlegget er krysset av "to do"-listen min, så har jeg absolutt ingen andre planer utover kvelden. Føler jeg er nødt for å gjøre noe, men hva?! 

#Sponsored

· A LITTLE INSIGHT TO THE BLOGGER WORLD ·

I løpet av de siste årene har det vært mer og mer sponsede innlegg på bloggen min, og det vil nok komme flere fremover i tid. Sponsede innlegg er noe du aldri vil kunne unngå, for det er overalt. I magasiner for eksempel, de ville aldri klart seg uten annonsene. Og det samme gjelder bloggen min, samt andre sosiale plattformer. Vi alle trenger annonse for å kunne gi et godt innhold, ikke minst for å leve.

Jeg føler aldri på skammen ved å skrive at et innlegg er i samarbeid med et annet firma, eller at jeg har fått produkter tilsendt. Men jeg føler ofte på skuffelse når jeg leser kommentarer som "Et sponset innlegg igjen.. kun for penger eller hva?". Som om dette tipset jeg gav, ikke betydde noe. Som at dette innlegget var totalt bortkastet. For det har (for min del) absolutt ingen betydning om det står "sponset" eller ikke. Den eneste forskjellen er at jeg faktisk kan komme ut med tips til dere, og jeg har muligheten for å skape flere spennende innlegg til dere! Flere enn hva jeg kunne gjort uten annonsører. 

Jeg er sikker på at de fleste av dere vet at jeg får en stor andel av økonomien min, gjennom sponsede innlegg. Det er absolutt en viktig inntektskilde, og det skal jeg ikke lyge om. Men ikke tenk at innlegget er uekte og lite gjennomtenkt kun fordi jeg har merket innlegget med reklame. For meg personlig - er innleggene som er merket med reklame de mest gjennomtenkte innleggene noen sinne. Jeg har tross alt venner og familie som sitter å leser bloggen min, tror dere det er mennesker jeg ønsker å "lure" for å få penger? Absolutt ikke. Tror dere jeg syns det er verdt å tape lesere kun på grunn av penger? Aldri. Dere er jo grunnen til at jeg kan holde på med dette. Mister jeg dere, mister jeg annonsørene mine. Mister jeg annonsørene mine, mister jeg også store deler av inntekten min. 

 

Jeg reklamerer kun for ting jeg virkelig liker. Og før jeg publiserer et eventuelt sponset innlegg, så gjør jeg det, fordi jeg vet med 99% sikkerhet at de fleste av dere vil komme å takke meg senere. Skjønner dere hva jeg skal fram til? Jeg kunne aldri reklamert for noe jeg ikke hadde likt selv, eller stolt på selv. Jeg takker nei til så utrolig mange samarbeid over mail, bare denne uken har jeg takket nei til 3 stykk. Og det er ganske mange å takke nei til,  til å være en så liten blogger som meg. Men det er viktig å også skjønne at jeg trenger litt inntekter til fotografering, linser, belysning..listen er lang! For at jeg skal i det hele tatt kunne erstatte disse kostnadene, så blir det gjerne et sponset innlegg eller to.  

Jeg tenkte bare å gå i dybden litt på dette, for jeg har mottatt litt kommentarer der det har vist seg å være litt skeptiske meninger om nettopp dette. Heldigvis har jeg verdens beste lesere, som kjenner meg, og som vet dette fra før av. Men jeg har fått en del nye lesere, så da er det kanskje greit å sette seg litt inn i det, før man eventuelt begynner å slenge inn ekle kommentarer. Jeg vet det er vanskelig å forstå, når man aldri har holdt på med noe slikt selv. Det er litt annerledes enn hva de fleste er vant til 

A cohesive instagram theme


..I GET ASKED SO MANY QUESTIONS ABOUT

my instagram, from the filters, editing and style of my overall feed.. 

 

..Så nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere det! Jeg fokuserer ikke så alt for mye på selve Instagram feeden min, ettersom jeg er blogger. Men det er selvfølgelig en viktig form av oppdatering på de nyeste innleggene.  Jeg prøver å følge årstider, og kanskje holde det ganske rent og simpelt. Samtidig er jeg opptatt av at det er lyse og fine bilder der! Hvordan jeg redigerer bildene er svært variert fra bilde til bilde, det meste av innstillingene gjør jeg på kameraet mitt. De innstillingene kameraet ikke klarer å fange opp, redigerer jeg selv. Det kan være alt fra lys, kontraster, farger og skarpheter i bildet. Her er i hvert fall mine beste tips til å få en mer sammenhengende Instagram konto:
 

 

1. Vær nøye med hva du legger ut.

Om du har et bilde som ikke passer ordentlig inn i feeden din, som blant annet et veldig mørkt og grått bilde - ikke sett det inn i den fargerike høst sesongen! Da vil det ødelegge inntrykket av hvordan feed du egentlig har. Om dere drar innom min å ser nå, så vil dere skjønne hva jeg snakker om. Haha! Jeg sliter litt med å få fikset opp i det, men det blir endret på straks. 

2. Filter.

De fleste av dere har kanskje hørt om appen VSCO, regner jeg med. Den bruker jeg konstant. Både til å se hvilke bilder som passer sammen, samt redigere de. VSCO har de fineste filterne noen sinne! Personlig syns jeg i hvert fall det er den beste appen, til å bruke til Instagram.

3. Finn din egen stil.

Før du i det hele tatt starter, kan det være lurt å finne din egen stil, kanskje litt inspirasjon. Det er så ufattelig mange fine og inspirerende instagram kontoer her ute!! Jeg personlig elsker blant annet lyse bilder med et hint av sterke farger. Som for eksempel en skikkelig pop farge på genseren, eller en knæsj oransje farge på blomster som sniker seg med i bildene! Mange vil kanskje beskrive stilen min som kjedelig, mens andre syns den er fresh. Vi alle er ulike! Derfor: finn din egen stil, og hold på med noe du liker. 

 

...you'll be an instagram star in no time! Haha ♥

My favorite pair of jeans

· TIGER OF SWEEDEN ·

..Jeansen fra Tiger of sweeden fikk jeg øynene opp for da jeg var innom Høyer i Kristiansand. Herregud den er god å gå i. Jeg hater når jeans blir så stiv at du så vidt klarer å bøye deg, haha! Jeg vet at mange bukser fra Tiger of sweeden kan ha en tendens til å gi en slik følelse, for gjett om jeg har prøvd mange dongeri bukser derifra! Uansett, denne er langt i fra som mange andre, trust me! Vet ikke om de har denne lengere inne i butikkene? Jeg vil uansett anbefale på det varmeste å i hvert fall prøve om du skulle få øyet på nettopp denne. 

Litt morsomt om man tar seg en titt i klesskapet mitt, for der finner du kun 2 par med blåe jeans, og sikkert bort i mot 10 par svarte og mørke gråe. Lurer på om jeg har glemt igjen noen flere blåe hjemme hos mamma? Det må jeg ha gjort, for nå kjenner jeg savnet på litt farger i garderoben min. Mørketiden er over, noe som også betyr at mørke farger kan pakkes litt bort. Jeg får se! Litt svarte jeans må jeg nok beholde, ettersom jeg er så besatt av det.
 

· LEVIS ·

..De fleste av dere har kanskje prøvd ut Levis, selvfølgelig. Jeg har overraskende aldri prøvd det før, verken i form av gensere, jeans eller shorts! Sykt eller hva? Både mamma og lillesøster + alle venninnene mine har snakket dette merket opp til skyene, men jeg har på en måte bare sett litt over det. Jeg vet ikke hvorfor, kanskje det var prisen. Haha! Mamma tok i hvert fall tak i dette til slutt, og kjøpte en til meg i julegave! TAKK ♥

Jeansen fra Levis har blitt brukt omtrent hver dag, okei, ikke hver dag. Men det er som regel denne dere ser meg i! Jeg bor seriøst i den. Jeg tror faktisk denne er på topp 1 av alle dongeri jeg eier! Om jeg skal gå til innkjøp av en ny dongeribukse, så tror jeg nesten at jeg vil ta steget inn på Levis. Dette er ikke sponset om det skulle høres sånn ut. Jeg er bare sykt forelska i den. 

Svar på spørsmålsrunden


Hva gjør du ellers, hva jobber du med? Ellers enn bloggen tenker du? Jeg jobber i klesbutikk, og stor trives med det! 

Hvordan går det med deg? Takk som spør ♥ det går bare bra. Mange har vært litt bekymret for forholdet mitt med kjæresten, men det går bra der også! Han har bare ikke ønsket å være så mye med på bloggen den siste tiden, haha! 

Hva er målet ditt med bloggen? Jeg har jo nevnt dette tidligere, og målet mitt har alltid vært å stå til inspirasjon for noen. Og den gjelder fremdeles, men nå har jeg også hatt en liten drøm om å kanskje kunne jobbe med Benediktenp som firma. Og kanskje bli en selvstendig næringsdrivende! 
 


Hvis du hadde fått sjansen til å vært med på et norskt reality program, hvilket hadde det vært, og hvorfor? Åh, så morsomt spørsmål! Jeg hadde lett vært med på farmen og 71 grader nord. Hadde vært en sykt kul opplevelse, selvom jeg sikkert hadde felt en tåre da og da. Jeg tror farmen hadde passet meg midt i blinken, eller.. edderkoppene hadde nok gitt meg en kraftig utfordring. Sikkert gitt god tv også. Finner jeg en edderkopp på rommet kan det glemmes at jeg sover inne på det rommet samme natten. Ellers ville jeg testet ut hva 71 Grader nord kunne bydd på. Jeg har en ganske stå på vilje, og klarer som regel å komme meg fram til målet mitt - uansett hvor mye tårer eller banning det har måttes til. 

Har du hatt noen samarbeid på bloggen din, hva betalte de deg, hvordan var prossedyren? Ja, alle innleggene mine som er merket med "reklame" er innlegg jeg har et samabeid med. Hva de betalte meg har jeg ikke lov å gå ut med, og heller ikke noe jeg ønsker å besvare da dette er veldig privat. Prosedyren går slik: de kontakte meg og spør om jeg ønsker samarbeid, jeg undersøker nettsiden/eventuelt produktene de har. Er det produkter det er snakk om, så får jeg produktene hjem, tester de - og syns jeg de er bra, reklamerer jeg for de + sender ut faktura. Syns jeg derimot produktene er drit dårlig, sender jeg en mail og forteller de at dette ikke er noe jeg ønsker å blogge om, og dermed sletter jeg fakturaen frem for å få pengene. 
 


Har du gjort noe som er ulovlig? Ja, jeg har spist smågodt rett fra hyllene uten å betale for det. Jeg gjør det selvfølgelig ikke nå mer, dette var når jeg var mindre. En annen ting, jeg ødela politimannen sin private bil. Jeg og en venninne skrapte den opp. Haha herregud.. jeg kan tenke meg hvor forbannet denne mannen må ha vært, jeg beklager så mye!!! Man er bra tom i topplokket som liten. 

Hva er din hobby utenom blogging og foto? Jeg elsker å gå på ski, trening generelt. I tillegg syns jeg det er super morsomt å holde på med hunden min! Jeg pleier alltid å ta treninger med Jessie, alt fra å gjøre triks til å kunne gå pent i bånd! Ellers i hverdagen syns jeg baking er koselig, og kan stå i flere timer på kjøkkenet. 

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Finnland, Florida, Tunisia, Ungarn og Spania! 
 

♥ ♥ ♥

HAHA! Så frekt. Som vanlig leser kjæresten gjennom innleggene før det publiseres.
Hans kommentar til det hele:

"Jeg pakker tingene mine ut fra leiligheten dersom du skal være med på et reality program."
Meg: "Hvorfor??"
"Du kommer til å bli så hatet!!!" 

Weekend mode on

 

..STARTING THE WEEKEND WITH FRESH FLOWERS 

Hei!! I dag er siste dag for å stille spørsmål til spørsmålsrunden, dere kan spørre meg om absolutt alt HER! Jeg har dessverre ikke fått godtatt alle spørsmålene enda, ettersom jeg har hatt litt problemer med nettet. Har tatt meg årevis å bare godta èn kommentar. Så vær litt tålmodig med meg, haha! Men dere må vite at jeg har sett/ser alle spørsmålene, og jeg har tatt vare på alle og hver en! 

Akkurat nå har jeg endelig helg (yaayyy), og jeg skal nyte den! Som dere sikkert har fått med dere, har jeg begynt å trene. Så imorgen har jeg blitt satte opp på veiledningstime, og gud som jeg gleder meg. Føler meg ikke helt sikker på alle apparatene som er der, og da er det bedre å få litt hjelp, fremfor å gjøre ting feil. Jeg tenker også bruke morgendagen godt på ting jeg ellers ikke hadde rukket å gjøre på en vanlig hverdag; alt fra å lese magasiner, besvare alle kommentarer på bloggen, trene, bake rundtstykker, se film og ligge på sofaen med chips/smågodt. Deeeeilig!! 

Det føles godt

..EARLY MORNINGS, BIG SHIRTS, MESSY HAIR, VOGUE AND COFFEE!

God morgen, babes! Jeg har som vanlig stått opp rundt 06:30, noe som er vanvittig tidlig. Men tro det eller ei, jeg har faktisk begynt å bli vant til det. Når jeg har fri, og virkelig kan sove lenge, våkner jeg av meg selv rundt 08/09-tiden. Haha! Det føles ganske godt da, og ikke sove vekk hele dagen. Uansett, nå sitter jeg egentlig å har pause i et møte jeg er i, og utnytter tiden til blogging. Flink eller hva? ♥ 

Jeg må nesten få slurpet i meg siste rest av kaffekoppen å komme meg tilbake. Vi snakkes senere søtinger! Ikke glem spørsmålsrunden jeg kjører nå, og som blir besvart enten i morgen eller lørdag. 

Min største drøm som liten

..YOU ARE NEVER TOO OLD TO SET ANOTHER GOAL
OR TO DREAM A NEW DREAM..

Jeg satt i går kveld å så på gamle bilder, og kom da tilfeldigvis over bilder av meg og min fineste engel, pappa. Det gjør så vondt, fordi jeg savner han så inderlig. Men samtidig betyr det så sinnsykt mye! Jeg er så takknemlig for å sitte med så mange fine minner og så mange fine ting jeg kan se tilbake til. Jeg har alltid lurt på veldig mye, og ikke minst stilt masse spørsmål. Blant annet: tro hvordan jeg og pappa, kunne utviklet sangene vi skrev og sang sammen? 

For ja, jeg hadde stor lidenskap for musikk da jeg var liten. Jeg elsket det. Min største drøm var å synge på tv! En funfact: pappa skulle melde meg på mgp.jr, men jeg turte ikke gå på scenen uten han selv, så det ble ikke noe av. Haha! Jeg har alltid vært glad i å gjøre min egen greie, uavhengig av hva andre tenker om det. Steder hvor jeg kan trekke oppmerksomhet, steder jeg kan uttrykke meg. Nøyaktig det, kunne jeg oppnå gjennom sang. Og nøyaktig det, får jeg gjort gjennom bloggen nå. En faktor som fikk meg til å begynne å blogge kanskje? Hva var din største drøm som liten?  
 

..bortsett fra å synge på tv, var min store drøm å bli frisør.

PS: ikke glem spørsmålsrunden min her.

What to wear: Winter season

ADLINKS

→ Primaloft votter, Bergans jakke, Expedition ullgenser, Expedition ullbukse
Swix lue, Swix elite bukse (i am totally in love), Skibriller..

 

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne dele noen tips til hva man kan ta på seg nå som kulden er her, og så klart kan jeg det! Jeg er ofte ute på skiturer, fisketurer og generelt topp turer med lille voffsen min - så jeg kan trygt si jeg har ønskelisten klar, haha! Ovenfor ser dere i hvert fall noe liknende på hva jeg ville tatt på meg. Jeg elsker at klær som dette har kommet seg såppas langt, at vi endelig kan begynne å "style" vår egen stil. Jeg føler utvalget av uteklær var svært begrenset før, sammenliknet med nå. Både når det kommer til enkelte detaljer og trykk mønster. Har dere noen spesielle favoritter nå i vinter? 

..PS: ikke glem spørsmålsrunden min her.

Ny spørsmålsrunde!!

. . H E L L O  Y O U ! ★

Tid for en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Spør meg om hva som helst, hva enn det måtte være. Jeg blir å besvare spørsmålene deres allerede nå i helgen, så gjett om jeg gleder meg. Spørsmålsrunder er alltid morsomt, samtidig syns jeg det er ekstra stas å se hva som interesserer dere! Jeg fant ut at èn spørsmålsrunde i måneden ble litt for mye, så dessverre blir det mindre av! Men jeg lover at det blir å komme ut hver 2. måned. 

First, i need coffee

..JUMPSTART YOUR DAY!
with a shower and a cup of coffee ♥

Jeg må bare spørre dere bloggere om en ting: i går skulle jeg lage et lite innlegg til dere, et typisk collage bilde med forskjellige antrekk på. Hvor kan jeg lage dette enklest mulig? Hva bruker dere? Syns ikke collage bilde jeg lagde i går egnet seg helt til bloggen, og det ble heller ikke noe særlig inspirerende. Om dere selv har lagd noen collage bilder på bloggen deres, send meg gjerne en link. Jeg trenger sårt tips og inspirasjon på hvordan jeg kan gjøre dette. 
  


Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen og spille inn en video til dere. Det er så alt for lenge siden, og jeg kjenner virkelig det er på tide å sette seg ned frem for kameraet igjen. Er det noen spesielle videoer dere ønsker å se meg gjøre forresten? Ellers har jeg sinnsykt lyst å kjøre i gang en Giveaway til dere også, men nå får vi ta en ting om gangen, haha! 
 

En god venn er nok

..jeg mener, jeg husker fremdeles da jeg gikk på videregående, hvor alt handlet om å ha flest venner. Falske eller ikke, det hadde ingenting å si. Om du "bare" satt med 4 venninner på skolen, så var du ikke en av de kuleste. For å si det mildt! Jeg har alltid hatt mennesker rundt meg, noe jeg er sykt takknemlig for. Jeg har hele tiden hatt bestevenninner som alltid har vært der for meg, uansett hvor lang tid det tok før man så hverandre. Det var liksom venninner man alltid viste at man hadde, det samme viste de om meg. 

Men jeg var også en av de som skulle ha mange venner, dette utartet seg spesielt på videregående. Jo flere, desto bedre..Og (unnskyld ordbruken) men fy faen som jeg angrer. Herregud så mye dritt jeg kunne unngått å høre, dersom jeg bare holdt meg til venner som ville meg godt. Så utrolig mye mer hyggelig jeg ville hatt det, dersom jeg kun var med de folka som spredde glede. Ikke misforstå meg - jeg hadde det også. Og jeg elsket å henge med de, det gjør jeg fremdeles. Jeg er evig glad for alle de fine menneskene jeg fikk bli kjent med!! De som faktisk ønsket å se meg lykkes, fremfor å faile. 

Jeg prøver vell egentlig bare si at venner som du faktisk kan tilbringe tid med, venner du kan stole på, venner som vil deg godt (ikke minst!!), og venner som alltid vil være der for deg: er også venner du alltid kommer til å ha med deg videre. De "venninnene" som kun er der for å le av deg når du feiler, de som slenger seg med å snakker dritt bak ryggen din (frem for å heve deg opp), og de som kun er der når de trenger noe selv - er absolutt ikke noen mennesker du kommer til å foretrekke å ha med deg inn i livet. Trust me! Det blir kanskje feil å si at jeg angrer på tiden jeg brukte på alt dette tullet, for det er jo dette som har formet meg til den jeg er i dag. Èn god venn, er så mye bedre enn tusen falske.

Upcoming week

..THIS IS UP 

Mandag: Til dere som lurer om jeg snakker om denne, eller neste uke: jeg snakker om denne! Etter jobb blir det hjemmekontor, som da vil si alt fra mailer, sponsorer og andre hemmelige ting jeg ikke ønsker å avsløre riktig enda! Mandag er en stor planleggingsdag når det kommer til innholdet på bloggen.

Tirsdag: Møte og trening! That's it. YAY! Det er digg med slike dager også inni mellom. 

Onsdag: Jeg er seriøst nødt for å få ryddet i sminkesakene mine. Husker dere innlegget jeg skrev her? Da fortalte jeg blant annet at jeg hadde alt for mye sminke, til og med uåpnet sminke! Jeg fikk sykt mye tips om hva jeg kunne gjøre, så følg med dersom dere er spente på å høre hva jeg kom fram til. For nei, jeg skal absolutt ikke kaste helt ny sminke!

 

Torsdag: Starte morgenen med et skype-møte! Jeg holder nemlig på med et lite prosjekt, som jeg så veldig gjerne ønsker å fullføre.. men det krever mye! I tillegg trenger jeg litt tid, for jeg er ikke vant med slike ting. I hvert fall ikke riktig enda. Nå følte jeg meg skikkelig hemmelighetsfull, ikke meningen..

Fredag: Åh, kjøpe inn nye blomster til helgen. Herregud, det hadde jeg nesten glemt! Jeg har endelig fri helg, og gjett om jeg skal kose meg. Tenker jeg tar husarbeid i samme slengen! Blomster og en rent leilighet..  Vanligvis pleier jeg å starte mandagen med å kjøpe inn blomster, men siden jeg har fri helg blir det friske blomster på fredag!

Lørdag: Fri!! Denne dagen har jeg ikke lagt opp noen planer, ettersom jeg vil bruke den til nøyaktig hva jeg vil. 

Søndag: Starte dagen med en god treningsøkt! Dermed er jeg nødt for å starte på samme rutine igjen, å planlegge uken. 
 

..Ha en fin uke, dere!

New designer shoes: Gianvito Rossi

· FRINGED SATIN ANKEL-STRAP SANDALS ·

Oooh hello there!  Gjett hvem som skal rocke røde hæler i sommer? Hihi. Jeg syns rødfargen er helt perfekt, og jeg kan lett se for meg disse gå fint inn mot litt varmere farger. Nå tenker dere kanskje "Benedikte, 10cm hæler i sommeren? Nei nei nei" - men tro meg når jeg sier det, de er super gode på foten. Jeg tror kanskje ikke de er helt beregnet til å ha på under shopping, men til en finere anledning vil de være perfekt.

 


C H A S E  Y O U R  D R E A M S . .
in high heels of course
 


..Ingenting er bedre enn sko og vesker etter min mening. Det er absolutt noe jeg lett faller for, dersom jeg ser et skilt med Valentino merket, så er jeg der rimelig kjapt. Haha! Nå eier jeg ikke et par Valentino sko, men det er høyt på ønskelisten. Uansett, jeg kan anbefale Gianvito Rossi sko på det høyeste, de er skikkelig comfy, i tillegg syns jeg de skiller seg ut fra mange andre par. Dere vil nok se meg bruke disse en god del i sommer!
 

♥ ♥

Sunday therapy


..AN EARLY MORNING WALK IS A BLESSING FOR THE WHOLE DAY.

 

· A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF GOOD CONTENT ·

Hei hei, og god morgen! Litt sent å si det nå, men jeg har seriøst ikke orket å tenke på bloggen før nå. Jeg våknet rundt 08:30 av meg selv, lagde en god frokost med kaffe, og dro senere ut for en liten morgen tur i kulden. Hihi! Høres ikke digg ut, men sjekk den utsikten vi fikk da.. Finnmark er virkelig en nydelig plass. Det gjelder bare å finne de små plassene som virkelig lar seg skinne. 

Dere som ofte spør meg om hvordan energi nivået mitt er for tiden, den er så utrolig mye bedre. Et tips: start alltid med å re opp sengen din. Jeg vet ikke hvor jeg har hørt det før, Ophra? Obama? Det var en stor taler som stod i stolen og snakket om nettopp dette. Dette med å ha noen små mål i hverdagen, og fullføre de. Etter å ha gjort sengen din, kom deg ut. Enten om du velger å bare gå en liten tur, komme deg på trening eller bare sosialiseres. Jeg lover deg, av hele mitt hjertet, at det vil funke. Prøv! 

Casual Saturday

· C H O C O L A T E  C O O K I E S  A N D  M I L K ·

Hei hei, og god lørdag fininger! Hatt en fin helg så langt? Jeg var på jobb frem til sent ettermiddag, så min helg har gått alt for fort. Håper jeg får slappet av og nyte søndagen til det fulleste før det kommer en ny uke  Jeg og svigersøster skal i hvert fall bake cookies i kveld, og gud det blir yum! Jeg fikk forresten også shoppet verdens mykeste morgenkåpe, noe jeg helt klart skal cuddle meg inn i nå. I tillegg til en ny jakke, som jeg viser dere i morgen eller i løpet av uken!
 

♥ ♥

Og dere, se hvor lyse og fine bilder jeg endelig får! Herregud, lyset er tilbake i Finnmark! Jeg følte nesten jeg var på nippen til å gråte av mørketiden, haha. Jeg var evig lei. Det er slitsomt i lengden å stå opp til mørke, dra på jobb i mørket, komme hjem fra jobb i mørket, og legge seg i mørket. Jeg elsker når det er lyst ute, og gleder meg til sommeren hvor det er lyst konstant - både dag og natt. 
 

· H A P P Y  W E E K E N D ·

Quick tips to organize your makeup

· HOW I KEEP MY MAKEUP VANITY CLEEN ·

Heihei fininger, og god helg ♥ Tenkte å komme med et lite tips nå som helgen slår inn, og det er nemlig hvordan jeg holder sminkebordet mitt ryddig, rent og oversiktlig. Reis opp hånden til alle som har spurt seg selv: Hvor ble det av favoritt leppestiften min? Haha! Sminke oppbevaringer gjør det mye lettere å holde styr på produktene, samtidig vil det også holde sminkebordet ditt mer strøkent. Her er i hvert fall litt inspirasjon og tips på hvordan jeg foretrekker og oppbevare sminken min!
 

MY FAVORITE MAKEUP BRANDS:

CHANEL, ELIZABETH AARDEN, MAC, GIORGIO ARMANI, YSL
ZOEVA, SIGMA, VOILET VOSS, ANASTASIA..

 

..ALL I NEED IS COFFEE AND MAKEUP 

Under prosessen av dette innlegget ble jeg skremt over hvor mye sminke som befant seg i skuffene ved sminkebordet! Jeg er helt sjokkert. Mye er til og med helt nytt, uåpnet og fremdeles i pakningene sine med plastikk rundt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med alt, for jeg rekker neppe å bruke alt før det blir gammelt og må kastes. Det som allerede er åpnet, og brukt vell og merke, går rett i søpla. Men hva med alt annet? Nei! Jeg er nødt for å gjøre noe med dette etter helgen. Selve sminkebordet er i hvert fall ryddig, og det føles godt at noe er på stell! 

Busy morning


HAPPY FRIDAY SWEETHEARTS ♥

 

..LET THE WEEKEND BEGIN!

..God morgen dere! Jeg har nylig våknet, spist frokost og gjort meg klar for dagen. Nå er det virkelig bare å hive seg i gang, jeg drøyde minst 1 time i sengen! Noe som gjorde at jeg faktisk henger litt etter skjemaet. I tillegg må jeg ned til byen senere på et lite ærend, så jeg har nok å gjøre. Det er så typisk meg å spare alt til fredagen..tror det er på tide å fikse seg en "to do list" i løpet av dagene som går!

Men jeg klager ikke. Jeg elsker når jeg har masse på agendaen, samtidig så vet jeg at det er helg om noen få timer. Det gir en ekstra motivasjons boost til å jobbe hardt frem til klokken 14:30. Har dere noen planer for dagen/helgen? 

Where should i start?

..I WANT TO START READING BOOKS!

Tro det eller ei, men jeg har den siste tiden fått interesse for å lese bøker! Eller, jeg syns det virker utrolig spennende, spesielt når jeg leser hva andre bloggere syns om boken de nylig leste. Jeg ser for eksempel folk snakke mye om Sophie Elise sin bok, men tror dere denne frøkna har lest den? Nope. Tror dere denne frøkna noen gang i hele sitt liv har lest en bok frivillig? Nope. 

Senest i går var jeg å tittet innom en av bloggene deres, og jeg kom innom en blogger som satt i sengen med bok, kaffe og et godt ullpledd ved siden av. Det så virkelig deilig ut, og det er absolutt noe jeg kunne trengt meg etter en lang arbeidsdag. Noe som kan få tankene mine på noe annet, og virkelig slappe av! Jeg trenger noe avslappende å gjøre. 
 

..Men hvor i alle dager skal jeg begynne? Bok verden er stor, og jeg har ikke peiling på slikt. Jeg elsker bøker som er ekte, at det ligger en sann historie bak det forfatteren skriver. Samtidig syns jeg det er motiverende og lese hva andre mennesker klarer å oppnå av suksess ved å jobbe hardt! Slike fine ting, liker jeg å lese om. Noen som kanskje har tips til en bok dere tror passer meg?
 

TAKK PÅ FORHÅND ♥

I do my own eyebrow tinting

EYEBROW TINTING FOR BUSY GIRLS

Hei babes! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere, nemlig farging av bryn. Dette innlegget er langt i fra sponset, ikke at det har så mye å si. Men det er sjeldent jeg gir "gratis" reklame. Uansett, Refectocil! ♥ Fargingen som har stjelt hjertet mitt. Grunnen til at jeg refererer denne til oss som har en hektisk hverdag, er fordi dette tar i overkant av 8 minutter (og da har du brynsfarge i 2 uker). Jeg hadde ikke takket nei til et samarbeid med de, for å si det slik. Bare kontakt meg på mail, eller dropp av et par i postkassen så skal jeg love å høre fra meg! 
 


..Slap on some colour, wait a minute, wipe it off?perfect eyebrows!

 


..Jeg har tidligere brukt de farge greiene du får kjøpt på Vita, Cubus og Lindex.
Men jeg syns ikke fargen blir mørk nok, i tillegg syns jeg resultatet forsvinner etter 2-3 dager. Litt for dårlig spør du meg, desverre. Jeg har verken lyst, eller tid til å styre med brynene så ofte. Foreløpig har jeg ikke fått testet denne på vippene, noen av dere lesere som har gjort det? Syns det hørtes litt skummelt ut. Hadde vært typisk min uflaks å fått dette i øynene. Kommenter gjerne hvordan dere påførte dette på vippene, og hvordan resultatet ble 
 

..Ha en fin torsdag, søtinger.

Kortintervaller på tredemølla

..TODAYS WORKOUT!

Oppvarming: 

5 minutter gåing, deretter 5 minutter lett jogging på tredemølle. 

Intervallene:

1 minutt x 5 / 30 sekunder pause
45 sekunder x 5 / 30 sekunder pause
30 sekunder x 5 / 30 sekunder pause
15 sekunder x 5 / 15 sekunder pause

Nedtrapping: 

10 minutter lett jogging, deretter 5 minutter gåing. 
 

..Hei skjønninger! Det har vært mye trening inne om dagen, men jeg håper det faller i smak og motiverer. Om ikke får dere heller skrike ut! I dag kjørte jeg på med en kort intervall på mølla, super digg! Tenkte det var på tide å dele noen av øktene mine til dere, hihi. Selv elsker jeg å teste ut nye økter, jeg syns alltid det er like spennende. Et lite tips dersom dere skulle teste ut denne: i pausene hopper du av møllen, frem for å senke farten. Det sparer tid, og blir mye mer effektivt! Lykke til ♥
 

Wednesday breakfast


..BREAKFAST IT'S THE MOST IMPORTANT MEAL OF THE DAY!

 

..KNEKKEBRØD MED OST, AGURK OG TOMATER
MAKRELL I TOMAT OG FRISKE AGURK SKIVER ❥ 

Hei og god morgen fininger! Jeg skal straks dra på jobb, men tenkte bare å besvare det mest etterspurte spørsmålet: hva spiser du som regel til frokost? For nei, det er faktisk ikke ofte jeg lager meg en frokost som ser helt fantastisk ut! Som regel ender jeg opp med knekkebrød og forskjellige pålegg! Jeg syns det enkle ofte er det beste. Hva pleier dere å spise før en lang jobb dag? 
 

..Ha en fin onsdag! 

Just completed a kick-ass workout

· RUNNING IS MY HAPPY HOUR ·

..Den første treningen i år var tyngre enn forventet, for å si det mildt. Jeg holdt på å drepes i det jeg gikk fra tredemøllen og inn i garderoben. Haha! Det føles utrolig deilig nå da. Jobb dagen er over, treningen er huket av og leiligheten har aldri vært mer strøken. Det er nøyaktig slike dager jeg pleier å kalle for perfekt! Uansett, jeg fikk beskjed fra en venninne om å virkelig smøre meg inn med tålmodighet, for det er alltids tungt å komme i gang med trening når du først har latt vær å trene et par måneder. Og det skal jeg! 
 

..Det blir skikkelig spennende å se hvordan formen utvikles, ikke minst kondisjonen. Det var forresten en som sendte melding til meg og lurte på om jeg ikke syns det er "flaut" å trene når man er i så dårlig form. Dette var noe som blant annet stoppet henne i å dra på treningssenteret. Jeg syns det er så ufattelig trist at noen faktisk syns det. Treningssenteret er jo der for at du skal komme deg i form, gjøre noe du liker og ta vare på helsa di. Vi alle er der av en grunn: noen ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, få bedre kondisjon, eller bare ha noe sunt å gjøre. Jeg klarer ikke se hva som er flaut?! Slutt å bry deg om hva andre skulle tenke! Dessuten, tror jeg neppe noen kommer til å dømme deg. De fleste er mer opptatte med seg selv den ene timen de er der. 
 

♥ ♥

Dette er jeg avhengig av

 ❥ GOOD MORNING BEAUTIES!

..Hei og god morgen fininger! Jeg prøver å ha litt variert innhold på bloggen, og at innlegg skal komme ut til varierende tider. I dag ble det tidlig på morgenen! Burde jeg publisere faste innlegg til en fast tid, eller like dere når det er variert? Setter pris på svar i kommentarfeltet. Jeg satt i går å spurte kjæresten om hvilke innlegg jeg kunne skrive til dere i dag tidlig. Vi begge kom fram til at jeg har sykt mange ting jeg bare må gjøre før jeg for eksempel skal legge meg. Ting jeg rett og slett er avhengig av å ha eller å gjøre. 
 

5 TINGS I'M ADDICTED TO..
..THINGS I DO EVERY DAY

1. Bed mist. Jeg er nødt for å spraye bed mist i sengen før jeg klarer å sove! Mange av dere vil sikkert riste på hode å si det er tull, men det har mye å si for min del. At sengetøyet dufter friskt får meg nemlig til å bli mye mer avslappet.

2. Blogge. Om det er en dag jeg ikke får blogget, når planen egentlig var å få ut innlegg, gjør det meg skikkelig irritert. Jeg kan gå resten av dagen å surmule og kanskje små irritere meg på jobb dersom jeg vet at det ikke ligger innlegg ute til dere. 

3. Håndkrem. Er det noe mer å si her? En dag uten håndkrem og hendene mine ser ikke ut. 

4. Vann på nattbordet. Av en eller annen merkelig grunn blir jeg alltid sykt tørst rett før leggetid, + at jeg syns det er utrolig tilfredsstillende å drikke vann med sugerør, mens jeg sitter å snoker rundt på internett før jeg skal sove. 

5. Tyggis og lip balm i vesken. Var nylig på butikken å kjøpte en ny 5 pakkers med tyggis, lurer på hvor mye penger jeg faktisk har brukt på det? 
 

W I S H I N G   Y O U   A   W O N D E R F U L   W E E K  !

Workout mode

..MOTIVATION BOOST FROM ME TO YOU!

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg ned å fikse meg et treningskort, og nå kan jeg krysse det av listen! Treningen er klar for året, yay. Alt er ordnet, og det føles virkelig godt. Jeg har både satte opp en god treningsplan + et kostholdsprogram som jeg skal følge. Det er absolutt ingen diett, eller et strengt kosthold jeg har. Det er kun for å unngå småspising hele tiden, samtidig et ekstra fokus på sunn livsstil. Si i fra hvis dere ønsker litt trenings innlegg fremover, og gjerne kom med noen forslag til hva dere eventuelt ønsker å se. Jeg er åpen for det meste, jeg elsker alt som har med kosthold og trening å gjøre! Ellers vil jeg tipse dere om musikken jeg alltid hører på under øktene, og har du noen favoritter blir jeg super glad for å høre ♥ HER er treningslisten min. 
 

· CURRENT FAVOURITE TRACKS ·

Arriba - Albatraoz
Your Song - Rita Ora
OK - Robin Schulz, James Blunt
Følte for det - Melundo, Simon More
Say it - Flaume

Ok, Monday let's do this

..Da var mandagen her igjen, og jeg er klar for en ny uke! Jeg er litt spent på å se hvordan denne uken vil gå, jeg har nemlig full jobb og en haug med planer. Men jeg vil si jeg har forberedt meg godt, heldigvis. Og til deg som spurte om hvordan jeg takler mørketiden: prøv å se frem til noe. Det hjelper alltid meg! Jeg ser for eksempel sykt mye frem til februar (bursdagen min + at solen kommer fram) og påske. Det er tre ting som gleder hjertet mitt i alle fall, og som bidrar til å gjøre mørketiden litt enklere. 
 


. . C H U N K Y  C O S Y   K N I T   F R O M   H & M . . 

 

..I dag tenker jeg å dra ned på treningssenteret å få fikset meg trenings kort. Jeg har lenge hatt lyst å begynne å trene ordentlig, ikke bare hjemme treninger. Jeg føler ofte at det kan bli litt usosialt, spesielt siden jeg blogger (alene vell og merke). Da jeg var hjemme i jul, gav mamma meg 5 par treningssko og en masse trenings utstyr. Alt fra trenings tightser, trenings t-skjorter og spinnings tights. Altså, im reeeadyy!!! Herregud for en dame, verdens beste er hun. Tusen millioner takk!
 

♥ ♥

YSL touche eclat


..Hei fininger! I dag tenkte jeg å teste ut YSL touche eclat, trodde jeg. Haha! Jeg skrev som sagt et "time for time" innlegg her på bloggen, hvor jeg fortalte at jeg skulle komme med en review av denne - helt til en leser sendte meg link å bare "men Benedikte, du har jo testet ut  denne allerede?". Haha, er det mulig. Du vet du har testet ut mange foundation's når du ikke har kontroll på hva du har testet lenger. Men jeg tenkte jeg kunne gå mer inn i dybden nå, siden det andre innlegget kun handlet om en typisk hverdags sminke. 
 


..Om jeg skal på arbeid, ønsker jeg alltid en lett foundation som ikke dekker så alt for mye. Jeg føler ofte at de med god dekk, er veldig tung på huden. Etter mye om og men, landet jeg på YSL Touche Eclat. Den gir en lett dekkevne, samtidig som den gir mye fuktighet og etterlater en naturlig finish. Om jeg skulle dratt ut på byen en kveld, ville jeg nok foretrukket en annen!

·  B E N E D I K T E  T I P S E R  ·

Legg gjerne en god primer før du påfører foundationen. Først og fremst gir primer en super god base, men det gjør også slik at sminken din holder lenger. Jeg bruker Touche Eclat Blur Primer! Anbefales på det varmeste. I tillegg til en god primer, vil jeg også anbefale å påføre sminken med en beautyblender. Jeg sliter som sagt ekstremt mye med tørr hud, det er typ flassende til tider. Personlig føler jeg i hvert fall at huden føles mye mer fuktig etter å ha påført med en beautyblender, enn hva det gjør med en børste. 
 

· WHAT'S YOUR HOLY GRAIL FOUNDATION AND WHY? · 

La meg gjerne vite i kommentarfeltet hva din favoritt foundation er, og hvorfor! Jeg er nemlig ikke super fan av denne. Føler fremdeles ikke denne slår Giorgio Armani Luminous Silk Foundationen, og jeg har lyst å finne en som er lik. Eller en som kan i hvert fall minne meg om den. Ysl sin var god, men jeg savner den glødende looken. Følte ikke denne gav meg så mye glød som jeg ønsket..
 

OH NOO..TOMORROW'S MONDAY! 
ENJOY YOUR SUNDAY ♥

Netflix and chill

. . W H A T  Y O U  N E E D  O N  A  S U N D A Y  

Som jeg skrev tidligere har vi kjøpt oss en ny tv, noe som er sinnsykt digg! Vi har jo tidligere hatt en kjempe liten en, noe som også passet svært dårlig inn i den store stuen vi faktisk har. Nå føler jeg endelig at vi ikke sitter flere km bak, haha. Det som er ekstra stas nå, er at tv'n har ambilight. Om vi for eksempel setter på musikk, så vil lysene som er koblet i tv'n dunke etter musikken. I tillegg til å bytte farge! Im in looove

I dag blir det Netflix! Er det ikke det søndager er til? Før hadde jeg mine største jobb-dager på søndagene. Jeg husker at jeg alltid små gruet meg litt, for det var virkelig et kaos av arbeid. Søndagen ble liksom den store "blogge dagen", mens nå er søndagene mer en skikkelig kose dag hvor jeg blogger om nøyaktig hva jeg vil. Nå skal jeg se litt på serier, blogge om den nye foundationen jeg kjøpte i går (les gårsdagens innlegg her) og kanskje bake noe godt til i kveld. 

♥ ♥

Saturday : hour by hour


09:00: Alarmen ringer, og jeg kjenner at det ikke finnes sjans til å våkne nå! Jeg sovnet faktisk veldig tidlig i går, så jeg har ikke aning på hvorfor jeg ikke klarte å stå opp. Men jeg har heldigvis fri helg, så litt ekstra timer på øyet gjorde absolutt ingenting.

10:30: Våkner igjen, men denne gang utkvilt. Jeg ligger alltid å drøyer tid i sengen etter å ha våknet tidlig på morgenen. Jeg gjør alt fra å lese kommentarer her på bloggen, sjekker instagram, snapchat og bare koser meg til det ytterste. 
 


11:30: Klar for frokost. Jeg er et skikkelig frokost menneske, og klarer ikke komme meg gjennom dagen uten. Jeg har fått skikkelig dilla på kremost og tomater på knekkebrød, haha! Høres nesten ut som at jeg har lidd av kjøpene jeg har gjort den siste tiden.. Nei, men det er en digg frokost, virkelig! Kaffekoppen er selvfølgelig også med på siden av frokosten, yum yum. 

12:30: Gjør litt jobb greier med bloggen. Dere skal selvfølgelig få litt informasjon om dette i senere tid, men akkurat nå er det "super hemmelig". Jeg gleder meg i hvert fall, og tror det blir et svært spennende prosjekt. 

13:35: Endelig ferdig!! Nå er det rett på sofaen og slappe av! 

 


15:00: Både jeg og kjæresten tok oss en liten tur til byen. Jeg fikk plutselig sykt lyst å teste ut YSL foundationen! Som dere vet er jeg helt forelsket i Giorgio Armani sin luminous silk foundation, det eneste problemet er at det ikke selges i Alta. Derfor valgte jeg å kjøpe YSL sin i dag, jeg har nemlig hørt at det er en god dupe for Giorgio Armani sin! 

17:25: Når vi kommer hjem etter en koselig shoppings tur, begynner jeg å jobber med bloggen. Igjen. Haha. Denne gangen er det jobbing med innlegg! Nå er det nemlig tid for å redigere bildene som ble tatt, samt skrive dette innlegget. 
 

18:30: Innlegg postes ut, og jeg tar herved fri resten av lørdagen!! ♥ Nå skal jeg kose meg resten av dagen. Tenkte å sette frem litt snacks på bordet, og bare dagdrømme resten av kvelden. Dere aner ikke hvor ofte jeg er på nettet å titter på boliger, møbler, interiør, chanel osv. Listen er lang. Jeg kan sitte slik i timesvis. 

21:00: Er det noe jeg vet jeg skal gjøre i kveld rundt denne tiden, så er det å tenne lys, fikse ansiktsmaske, hårkur, lakke neglene, ta selvbruning og ha en skikkelig spa kveld! Det har jeg ikke hatt på flere uker, og føler virkelig det er på tide å ta vare på seg selv. Ha en fin lørdag fininger, vi snakkes i morgen! 

Fridayayaya

I LOVE CUDDLING UP IN BED WITH MY DOG
AND WATCHING NETFLIX!

Mørketiden er virkelig ikke over enda, dere aner ikke hvor mye både jeg og Jessie gleder oss til solen kvikner til. I påska vil vi forhåpentligvis se masse lys, haha! Jeg skal i hvert fall nyte sollyset som kommer, og ta masse bilder til dere. Jeg har faktisk lagt litt planer for påska, som for eksempel ski turer, dra i bakken (slalåm), scooter og selvfølgelig tilbringe ekstra mye tid med denne lille søtnosen som elsker vinteren! Perfekt påske i mine øyne. 

Uansett, i dag er det fredag (YAY)! Nå skal det virkelig slappes av, og helgen skal nytes til det fulleste. Vi har forresten kjøpt oss en ny 55? tv, så gjett hvem som skal sette på Netflix nå?! Sofa sliteren selv. Nei, jeg unnskylder meg med at det har vært en ekstremt hektisk uke, i tillegg til at det er helg. Da er det lov å kose seg litt ekstra. 
 


Når vi først er inne her; er det noen av dere som har hund? Herregud for en kjærlighet man får. Jeg tror ikke det finnes et menneske her i verden, som elsker meg mer enn hva Jessie gjør. Haha! Og selvfølgelig er det likegyldig. Her er i hvert fall grunnen til at jeg alltid våkner opp med et smil, og av en merkelig grunn; ekstremt mye energi. 
 

♥ ♥

A rich brick red

INNLEGGET ER SPONSET AV LOOK BY NORWAY
 


WITH GOOD BOY BAGS YOU'LL
HAVE ENDLESS OPTIONS

 

♥ ♥

Da jeg postet noen bilder av den svarte vesken og fortalte at jeg måtte ty til samme veske - bare i rød, var det noen av dere som ønsket et lite innlegg om denne vesken også. Here it is! Av en eller annen grunn får jeg en skikkelig London følelse av selve fargen og utseende på vesken! Jeg elsker det, og det føles godt å endelig få inn litt flere farger i garderoben. Look By Norway har et helt fantastisk utvalg av vesker, og jeg er sikker på at jeg kommer til å gå til innkjøp for flere. Kanskje neste gang en reiseveske? Jeg har virkelig behov for en større veske nå som jeg blir å reise en del fremover. Vi får se! 

Lbyn har forresten masse tilbud de kjører nå, så jeg anbefaler dere virkelig å ta en titt. Mine topp to favoritter: Quilted bag RedQuilted bag Black. Jeg har også fått øynene opp for Lycke Weekend bag og Lycke Shopper! Så sinnsykt fine. De er satte rett på ønskelisten! 

"Skriv noe fornuftig, for en gangs skyld!"

KOMMENTARFELTET MITT LIKNET PÅ ET HELVETE

Jeg har den siste tiden fått en del kommentarer på at jeg burde skrive noe fornuftig. Og da er spørsmålet mitt; hva da fornuftig? Kanskje dere som skriver dette, kan utdype kommentarene deres litt mere. Ønsker dere innlegg som handler om dyrs rettigheter, verden, pelsindustrien og oljeutslippene? Er jeg da fornuftig? Merkelig å bli sett på som ufornuftig når jeg har masse saker jeg støtter, bare at jeg ikke skriver om det. 

Jeg driver ingen personlig blogg, så om det er det dere er ute etter; så kan jeg virkelig anbefale Sophie Elise som fronter tonnevis av fornuftige innlegg! Jeg har lenge sagt at innlegg som handler om slike ting, ikke er noe jeg ønsker å ta opp. Ikke fordi jeg ikke bryr meg, men mer fordi jeg vet hva som vil skje dersom jeg gjør det. Et kommentarfelt fylt med hat og negativitet, er det siste jeg ønsker å se på bloggen min. Jeg har prøvd tidligere å skrive om blant annet pelsindustrien, faktisk et innlegg i 2012. Om man kan si det slik: kommentarfeltet mitt liknet på et helvete. Jeg valgte å slette innlegget, for det rant inn så utrolig mye hat, fra alle kanter. 

Uansett!! Det er så mye dere ikke vet om meg, så jeg hadde satte mye mere pris på litt mer spørsmål - frem for dømmende kommentarer som "Herregud, skriv noe fornuftig plis. Livet handler ikke bare om sminke og Gucci" eller "Mangler du enormt mye kunnskaper om verden eller, siden du aldri skriver om det? wow. Og du er 23 år". 

Jeg skriver en blogg som får meg selv til å tenke på noe annet, som får meg selv til å dagdrømme litt. Antrekksbilder, reiser, oppskrifter til en god frokost, sminke.. alt dette; det gjør meg så ufattelig glad. Og om du ikke finner interesse for en slik blogg, så er det ikke vanskeligere enn å finne deg en annen blogg å lese. Vi er tusenvis av bloggere som blogger om forskjellige ting! Jeg er sikker på at du finner en blogg som er for deg. Men jeg kan helt sikkert lage et innlegg om hvilke saker jeg støtter og hvorfor! Det hadde absolutt vært en mulighet. Men det blir i så fall kun det! Og hei, neste gang; det er lov å spørre på en ordentlig måte.

 

How i currently feel..

I AM FEELING A BIT BETTER ♥

I den siste tiden, eller rundt juletider har jeg hatt en total skrivesperre. Så dere må nok ikke se fra et innlegg hvor jeg virkelig spør dere om hjelp! Haha, for jeg sitter nemlig enda å funderer på hva slags innlegg jeg skal komme ut med. Men jeg tror kanskje det kommer av at jeg har hatt ufattelig mye å tenke på. Som blant annet jobb! Jeg har ærlig talt jobbet ræva av meg rett før jul, ikke bare jobb - men skole også. Skole kombinert med jobb i høytidene er hardt! Det har jeg fått lære. Haha! Skal bli digg nå som ting roer seg litt. Å dere? Jeg har klart å klatre til meg en fast stilling, yayyy!! Så nå blir det mye lettere å få rutinene på plass. 

Jeg har også nevnt at jeg har mistet mye av meg selv. Trening har jeg nesten stoppet helt opp med (jeg som elsket det), jeg irriterer meg over alt og ingenting (jeg som vanligvis aldri lar meg irritere), jeg shopper og bruker penger som om jeg tjener en million i året. Hva i alle dager skjer.. Spiser mye usunt gjør jeg også. Kunne liksom ikke brydd meg mindre om hva kroppen får i seg! Godt jeg har innsett at det trengs en forandring, ellers hadde jeg blitt bekymret. Flere som har følt på det samme?

Reasons to be happy this winter

"NO, THIS SEASON IS MY FAVOURITE!"

Når vi snakker om årstider, er det alltid noen som ikke liker vinteren. "Åh, jeg hater kulden!", er blant annet noe jeg ofte får høre når jeg nevner at vinteren gjør meg glad. Jeg elsker alle de forskjellige årstidene på hver sin måte, men vinteren gjør meg ekstra giret. Kanskje fordi vi kan kjøre scooter? Eller at jeg forbinder vinteren med ski turer? Jul? Nyttår? Påske? Alle disse små tingene samlet kanskje? Jeg vet ikke, men det er noe med vinteren som gjør at jeg godtar kulden og uværet som kanskje kommer i blant (på samme måte som regnet kommer på sommeren). 
 


TEXTURE, LAYERS AND COLOUR
FIRE, TEA AND COZY SOCKS
HUGS, SNUGGLE, LOVE..
SEASON OF EATING THE BEST FOOD
BOOT WEATHER IS GOOD WEATHER
SUN AND SNOWFLAKES TOGETHER..

 

W H A T  M A K E S  Y O U  H A P P Y  A B O U T  W I N T E R ?

LET ME KNOW IN THE COMMENTS

5 Things i want to do more of this year

T A  F L E R E  D E T A L J E  B I L D E R 

Er det en ting jeg er svært dårlig på, og som jeg har fått sykt mye kritikk for, er kreativiteten min! Å ta detalje bilder har aldri vært min sterkeste side, i tillegg til dette er jeg utrolig dårlig på å drasse med meg kameraet til en hver tid. Det er synd, for jeg syns de få detalje bildene jeg tar blir fine! Eventuelt bare ta noen inspirerende bilder i "nuet". Dette er en ting jeg virkelig ønsker å bli bedre på, og som jeg lover å endre på allerede i dag. 

R E I S E  O G  S K A F F E  M I N N E R  F O R  L I V E T

Hver gang jeg ser på bilder fra USA, vertsfamilien og skolen i Orlando - så smiler jeg alltid. Reising og nye opplevelser gjør virkelig noe med deg, og dette er noe både jeg og kjæresten min har vært fryktelig dårlig på. Vi har allerede bestemt oss for hva vi skal, og jeg gleder meg til å dele reisen med dere. Jeg kommer ikke til å fortelle verken når vi planlegger å dra, og hvor vi skal dra. Det får dere heller vente med å se, hihi! 
 

R E S T U R A N T E R  O G  A N D R E  " C O F F E E  S H O P S "

Jeg elsker mat, og enda mer en god kaffe! Jeg er veldig flink til å holde meg til en spesifikk resturant, eller en spesiell plass hvor jeg alltid kjøper den samme kaffe koppen. I det siste har jeg blitt mye flinkere på å teste ut nye ting, og har vell kanskje funnet ut at det finnes mye god mat der ute. Dette er en ting jeg absolutt ønsker å fortsette med! Synd jeg ikke rakk å utforske alt som var i Kristiansand mens jeg bodde der.. Arg. 
 

T R E N E  O G  H A  E N  S U N N  L I V S S T I L

Noe jeg er svært opptatt av på fritiden min er trening og kosthold. Kunnskaper innen både trening og kosthold har jeg, så det gjør det ekstra morsomt. Husker dere forresten da jeg startet på diett og full trening for å en gang komme på scenen å delta i bikini fitness? Haha, gud så morsomt det var! Synd jeg ble syk, ellers hadde jeg kanskje klart å oppfylle drømmen. Uansett, trening gjør meg mer lykkelig enn mye annet - så hvorfor stoppe? 
 

F Å  B A K I N G  I N N  I  R U T I N E N E

Om dere har fulgt meg og bloggen min en stund, vet dere at jeg brenner for baking. Det er noe med at jeg kan lage mine egne oppskrifter, som ikke inneholder tonnevis med sukker og andre tilsetningsstoffer. Jeg foretrekker helt klart disse rundstykkene, fremfor ferdigkjøpte på Rema. Jeg skal bli bedre på å dele oppskriftene med dere, og kanskje starte å stole på meg selv og mitt verk litt mer! Min største frykt er at oppskriftene ikke skal falle i smak hos dere.. 

Back to everyday life


C R E A T I N G  A  P L A N N E R  F O R  T H E  M O U T H

. . WORKOUT PLANNER, DAILY CHECKLIST FOR MY BLOG AND MY GOALS FOR JANUARY

 Det er virkelig herlig å sette seg ned ved arbeidsbordet etter en lang ferie. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, og jeg håper jeg klarer å by på masse spennende til dere. Akkurat nå for øyeblikket, sitter jeg med masse forskjellige papirer og notisblokker foran meg og planlegger januar måneden. Om jeg ikke planlegger måneden min, og skriver ned viktige ting - så går halvparten i glemmeboken. I tillegg syns jeg det er høvelig å ha kontroll på innlegg, samt hva som skal komme ut på bloggen til de forskjellige tidsperiodene! 
 


♥ ♥

What kind of blog posts do you enjoy the most?
 

Mens jeg holder på med å planlegge, vil jeg veldig gjerne høre hva slags innlegg dere liker best å lese! Eventuelt om dere har noen ønsker til hvilke innlegg jeg skal fikse til dere denne måneden? I hele januar kommer jeg til å ta i mot alle ønsker fra dere, å skrive så mange innlegg som mulig! Jeg gleder meg til å se hva dere savner på bloggen min, samt se interessene deres ikke minst!! Til gjengjeld får jeg bli litt bedre kjent med dere, hihi. 

Time to say bye 2017, and welcome 2018


MY GOAL FOR 2018 IS TO ACCOMPLISH THE GOALS OF 2017 WICH I SHOULD HAVE DONE IN 2016 BECAUSE I PROMISED THEM IN 2014 AND PLANNED IN 2013.

Godt nytt år fine dere!! Herregud, tenk at 2018 allerede er her. Jeg kan fremdeles ikke tro det, i tillegg til dette syns jeg juleferien har gått alt for fort. Jeg har vært hjemme hos familien å feiret julaften, mens nyttårsaften tilbragte jeg med kjæresten - ettersom han har bursdag da! Så man kan trygt si at det har blitt nok med feiringer og god mat, haha! Jeg ser frem til dette året, og gleder meg til å se hva det har å by på. 
 

★ MY GOALS FOR THIS YEAR..


GÅ FLERE TURER Å FÅ LITT FRISK LUFT. DET ER GRATIS TERAPI.
KUTTE UT SUKKER, SPISE MER VARIERT OG IKKE DROPPE GRØNNSAKER/FRUKT.
JOBBE HARDT OG GJØRE MITT BESTE FOR Å NÅ DAGENS MÅL, HVER DAG.
STARTE MED MORGEN TRENINGER IGJEN. JEG STARTER I MORGEN!
SPARE PENGER TIL BOLIG OG GENERELT BLI FLINKERE PÅ SPARING. 

 

Jeg er ikke sikker på om dere er klar over det, men herregud hvor mye jeg har mistet meg selv de seneste 2 årene. Det er på tide at denne frøkna våkner opp å begynner å leve litt igjen! Jeg sier bare en ting: Watch me! Mål jeg har ønsket å endre på for 5 år siden, nå er det på tide å gripe tak. Jeg har noen små ønsker i tillegg til dette, men jeg får se i slutten av måneden om det blir noe av - jeg kommer til å oppdatere dere på det. Har dere noen mål for det nye året?