hits

Jessie and her favorite toys!

SHE CARRIES HER TOYS EVERYWHERE..AND I MEAN
E V E R Y W H E R E ! !

Er det bare min hund som elsker de eldste lekene hennes? Det varmer hjertet mitt å se at hun fremdeles gledes over tingene hun har hatt, siden hun var en liten valp. Jeg personlig kunne gjerne tenkt meg å investere i andre ting til henne, haha! Jeg har kjøpt 2 nye bamse leker, men tror dere de blir brukt? Aaabsolutt ikke. Eller, hun bruker jo mye av alle de andre lekene også, men man ser tydelig hva som er favorittene. Hun har 3 store yndlingsleker, som hun alltid drar opp fra kurven sin! Nå er det kanskje mange som lurer på hvorfor jeg skriver dette innlegget, men det er fordi jeg har mange lesere med hund - som ofte spør etter slike type innlegg (noe jeg syns er utrolig morsomt). 
 


..Tauleke med ball, bomullsknuten og denne lille bamsen 

 

..Haha, som dere ser på bildet sitter hun faktisk å tviholder på favoritten sin. Hun begynte nok å lure på hva i alle dager jeg holdt på med, når jeg stod med kameraet og tullet rundt med lekene hennes..jeg hadde ikke så mye valg etter å ha tatt bildene - lek måtte til!! Tror jeg satt i 40 minutter med henne, hun går virkelig aldri lei. Jeg har lagt meg en liten rutine når jeg er hjemme; vi starter alltid dagen med en liten tur ut (alt fra skiturer til kortere gå turer, det varierer svært), dermed øver vi alltid på forskjellige triks (som å gi high five, stoppe når jeg sier stopp, gå når jeg sier gå..) og til slutt avslutter vi alt med en skikkelig lek! Det er så ufattelig gøy å se hvor utrolig stolt Jessie blir, når hun for eksempel klarer å gi high five, trille rundt eller gi en klem. Ikke bare blir Jessie stolt, men gjett om jeg også blir det!! 
 

HVA ER FAVORITT LEKEN TIL HUNDEN DIN? 

Quality time with my littlesister

Meg: Vi må stoppe å ta bilder.
Lillesøster: Okei, skal jeg stoppe scooteren?
Meg: Nei, tenk om vi ikke får start på den igjen!

5 minutter senere

Lillesøster: Du? jeg får ikke starta den. Jeg må puste litt.
Meg: DU FÅR IKKE HVA?!
Lillesøster: La meg bare puste først!!

. . I ' M  S O O O  L U C K Y  T O  H A V E  Y O U !

Om jeg har hatt en fin helg? JA! Herregud, jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten folka her hjemme. Det merkes fort at jeg fort kan bli litt nedstemt når det er lenge siden jeg har vært her, energien bare suges ut. Uansett, nå er jeg hjemme - og ingenting kunne vært bedre!! I helga dro jeg og lillesøster ut på scooter tur, haha! Så sinnsykt gøy og bare hive seg rett på scooteren å kjøre av sted. 

Jeg har faktisk ikke peiling på hvordan det skulle gått med retningssansen min alene på tur. Lillesøster spurte meg etter 15 minutter med kjøring: "Ser du hvor vi er nå?" - og bak sitter kløna selv "Heh..si det!!". Ikke bare har jeg retningssansen som et problem, men jeg er heller ikke den sterkeste jenta du finner. Å starte scooteren var et større prosjekt enn hva jeg hadde sett for meg, haha!! Jeg holdt på å le meg i hjel i det øyeblikket vi stod der på toppen av fjellet, og prøvde å få start på scooteren. Det ordnet seg til slutt, heldigvis.

Time to celebrate!

H A P P Y  B I R T H D A Y 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gratulerer så masse med dagen til min aller fineste mamma! Nå er det full rulle her hos oss, hihi. Det er alltid så koselig med litt feiringer! Jeg og lillesøster hadde selvfølgelig stelt i stand med litt gaver, i tillegg fikset jeg noen confetti ballonger å blåse opp - og ja, hun lo godt da hun så de. Så nå skal vi kose oss. Senere i kveld blir det brownies med vanilje is, og muligens litt familiebesøk. Yummmi ♥

 

..FROM US TO YOU XX

Åh, jeg er så evig glad av gavene falt i smak og at de passet - ikke minst! Det er så morsomt å overraske andre, og gjøre andre glad. Jeg føler meg alltid litt bedre ved å glede noen jeg er glad i ♥ Selv fikk jeg faktisk enda en gave fra mamma (en tidligere bursdagsgave), og herregud!! Jeg hopper av glede. Treningsutstyr og treningsklær er absolutt noe jeg trenger, og som jeg virkelig bruker. Selv er jeg svært dårlig på å gå til innkjøp av det, så det var en helt amazing pakke å få. 
 


..Genseren er fra In Wear, og er verdens mykeste genser!!
 

Jeg skal hive meg rundt i baking om litt, meeen før det - tenker jeg å få ryddet litt nede på rommet mitt. Det er klær, og sminke overalt - på tide å bli kvitt litt!! Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre med enkelte ting, men tenker jeg blir å selge unna det meste.. Spesielt det som er nytt, og ellers dyrt i butikkene. Og en annen ting er alle bikiniene jeg har - det står en stor kles stang med kun bikinier på rommet mitt (drøyt mange). Det er planen for i dag!!  

Home sweet home

OH MY GOD SÅ DEILIG Å VÆRE HJEMME!

Jeg tviler på at det finnes en bedre følelse enn å komme hjem til familien, og selvfølgelig alle de andre kjente fjesene du er vant med å se her. I dag tok jeg turen innom salgsmessa (når det først skjer noe, så hvorfor ikke). Jeg pleier aldri å finne noe spesielt på slike messer, men det er koselig å bare være litt sosial. Når det er sagt, tusen tusen millioner takk for så mange fine kommentarer om bloggen min. Jeg trodde aldri det var så mange fra hjemplassen min som faktisk tok seg tiden til å lese.. Dere er så gode!  Er det noen kommentarer som betyr ekstra mye, så er det kommentarene fra dere.

 


..Genseren måtte jeg stjele fra mamma sitt klesskap, hun har alltid de mykeste genserne!
 


..Det er så merkelig å være med på slike ting, og møte på så mange kjentfolk på en og samme tid. Jeg har ikke bodd hjemme på typ 6 år, så det er enkelte folk jeg ikke har sett på leeenge - og da er det selvfølgelig super hyggelig å få møtt de også!! Kjenner jeg savner denne fine, lille og trygge plassen! Jeg fikk forresten lillesøster med på scooter tur i dag, haha dødsgøy! Forteller dere mer om det i kveld, eller i morgen. Lørdagen har i hvert fall vært super så langt 
 

GOD HELG FINESTE DERE!!

Valentines day or laundry day?

..VALENTINE'S DAY IS A TIME TO CELEBRATE THE JOY OF BEING
IN LOVE. UNLESS YOU ARE SINGEL OR LONELY THEN IT'S
CALLED LAUNDRY DAY..

For første gang på 6 år sitter jeg helt alene på Valentins dagen..Jeg hadde egentlig sett for meg hotell, boblebad, shopping og vin - men men!! Ting kan ikke alltid gå etter planen.. kjipt er det! Jeg har heldigvis hatt jobb i dag, så jeg har ikke kjedet meg så alt for mye. I tillegg har jeg vasket hele leiligheten, hoooraayy!! Haha, dere så ikke denne komme fra en blogger på selveste Valentins dagen?!

Når det er sagt, så ser jeg ekstremt mye frem til helga. Det veier opp for denne vaske-dagen, for å si det mildt. Dere vet alle de typiske "me on valentine's day" videoene som dukker opp på facebook, de morsomme? - jeg kjenner meg igjen i alle. Føler meg ensom, haha! Nei, jeg skal nok få gjort noe koselig utover kvelden. Popcorn, Pepsi Max og serie!!! 
 

❥ H A P P Y  V A L E N T I N E ' S  D A Y !

Happy mother's day

♥  ♥  ♥

Åh, det er så deilig med søndager. Ekstra deilig er det å gå i morgenkåpe dagen lang! Det har vært en skikkelig fin og avslappende dag, selvfølgelig hadde dagen vært ekstra fin om jeg hadde fått vært hjemme med mamma idag! Men men, slik er det noen ganger. Jeg er glad jeg og lillesøster fikk fikset en liten morsdagsgave til henne om ikke annet, hva hun fikk kan dere lese i innlegget her
 

..Nå er jeg straks klar for å ta kvelds rutinen min å legge meg. Nyvasket sengetøy, Kardashian på skjermen og kjæresten ved siden av.. ♥ Jeg har en skikkelig dårlig uvane med å alltid sovne til musikk eller tv serier! Jeg klarer ikke sovne i et helt mørkt og stille rom, da ender jeg opp med å tenke på hver minste ting jeg burde gjort. Haha! Syns nesten litt synd i venninnene mine som kommer for å overnatte her (de hater å ha på lyd når de skal legge seg), tror jeg burde tenke på gjesterom når jeg skal kjøpe meg leilighet. Uansett, jeg kom egentlig innom for å gratulere med morsdagen, til alle dere fantastiske mødre!! Jeg håper søndagen deres har vært super.
 

GOOD NIGHT XX

Get to know me better

10 FUNFACTS ABOUT ME

Hei fineste dere Har jeg skrevet et slikt innlegg tidligere? Muligens, men det begynner å bli veldig lenge siden. Nå har det kommet inn en god del nye lesere, og da tenkte jeg det var perfekt å la dere bli litt bedre kjent med meg. Det finnes sikkert punkter dere allerede vet, men forhåpentligvis kommer det fram noe nytt!

· · · · · · ·

Og dere, tusen millioner takk for så mange fine kommentarer den siste tiden. Dere aner ikke hvor glad jeg blir! Jeg vet at bloggen ikke har vært helt 100% den seneste tiden, men jeg tror mange av dere vet, at jeg har en annen jobb ved siden av - og at det til tider kan bli litt knapt med tid. Skal få prioritert bloggen nå framover, ellers kommer jeg til å falle helt vekk! Og det er det siste jeg vil..
 

1. Jeg er en helt annen person når jeg er på jobb, enn ellers. Da mener jeg en totalt annerledes person! Jeg lar liksom ingen komme inn på meg - noe som er utrolig merkelig. Slik har det nesten alltid vært, bortsett fra én jobb. Men jeg tror absolutt ikke det er noe negativt, jeg er jo på jobb - for å gjøre jobben min. Vet ikke om det er normalt eller ikke? Kanskje greit egentlig, får ofte høre fra venninner og spesielt lillesøster: "Du.. nå blir det litt for mye!" Haha!!

2. Om det er noen som er god på å bekymre seg, så er det meg. Jeg bekymrer meg ikke særlig over hverdagslig ting, men om Jessie (hunden min) hoster litt, eller om hun gjør rare ting - så blir jeg alltid litt sånn "Hva er galt? La meg sjekke!". Huff, slitsomt.

3. Jeg har sykt lyst å kutte ut kjøtt, men av manglende kunnskaper er jeg redd for å ikke få i meg nok av det kroppen trenger. Har hørt mange blir slappe, begynt å slite med jernmangel og ikke minst fått andre plager av å kutte ut kjøttet fra kosten sin.

4. Jeg sliter skikkelig med å konsentrere meg.. ADD har jeg fått høre om! Men jeg nekter å tro det selv, for jeg klarer å konsentrere meg, så fremt jeg finner interesse for det.

5. Om jeg blir sint, så er jeg sint i mange dager. Heldigvis blir jeg sint ganske så sjeldent!
 

6. Jeg liker å tro at mennesker som sprer hat, er mennesker som sliter enormt mye med sjalusi. 

7. Dere spør ofte om mer "dype" innlegg, men det er sjeldent at jeg skriver det. Jeg blir skikkelig ukomfortabel med en gang noen spør meg om drapet på Sørlandssenteret, eller hvordan jeg har taklet enkelte ting jeg har måtte gå i gjennom. Det er ikke ting jeg går å tenker på, og heller ikke ting jeg ønsker å tenke på. Jeg skyver det vekk. Og da blir det heller ikke innlegg på bloggen om følelsene mine rundt dette.. 

8. Om jeg ikke våkner tidlig på morgenen, tappes kroppen for energi og jeg får en skikkelige hodepine. Som om kroppen ikke tåler å sove vekk halve dagen lenger.. 

9. Jodel irriterte meg så mye, at jeg måtte slette appen. Jeg taklet ikke å lese all dritten som kom inn der! Folk er så forbanna ufyselig, med en gang de kan være anonym. Nå hørtes det kanskje ut som at jeg har hatt appen på telefon siden den ble opprettet, men jeg slettet den etter noen uker. Eksisterer den enda? eller har den blitt lagt ned? 

10. Jeg elsker når fremmede folk kan løfte opp blikket, og gi et smil. Og ekstra CREDS til de som tørr å gå fram å gi et komplimang! Forleden så jeg en jente gå frem til en annen å bare "unnskyld? du hadde sykt fine sko, kan jeg bare spørre hvor de er fra?" - altsååå ♥ ♥ ♥

Wednesday hangout spot


WHAT A BEAUTIFUL WORLD IT WOULD BE
IF PEOPLE HAD HEARTS LIKE DOGS

 

 


♥ ♥ ♥

 

Ingenting slår kalde vinterdager foran peisen med hunden sin. Ingenting! Jessie gjør virkelig dagene mine, det er nesten merkelig hvor sykt lykkelig en hund kan gjøre deg! Plutselig er det så enkelt å stå opp klokken 08:30 for å gå ut en tur, det er heller ingen sak å holde energien oppe. Uansett, nå er det bare å hive seg rundt på kjøkkenet å få lagd en deilig frokost - og dermed hive seg på jobb!

..Hva skal dere i dag? Tenker de fleste av dere har både skole og jobb, så er usikker på om dette innlegget vil få noen særlige sidevisninger så tidlig på morgenen. Haha! Jeg har forresten vært å fikset morsdagsgave til mamma,  det må dere ikke glemme! Legg av datoen 11. februar  Om dere ønsker å se hva jeg kjøpte til mamma, så må dere bare si i fra - så lager jeg et lite innlegg før morsdagen, så dere har muligheten for å gjøre noe liknende! Klem. 

It's my birthday month


..SO I BOUGHT MYSELF A BIRTHDAY PRESENT!

I  A M  S O  E X C I T E D . .

 

..Jeg elsker alt som har med feiringer å gjøre. Jeg syns det er utrolig stas! Det er ikke lenge siden kjæresten hadde bursdag, og da styrte jeg blant annet med å henge opp ballonger, sette fram en god frokost og bare sørge for at alt var perfekt før han våknet. Haha! Skikkelig barnslig sa mange av dere, men herregud!! Jeg syns man skal gjøre litt for de nærmeste (dersom du har mulighet til det), og dette var det minste jeg kunne gjøre for han. Jeg sier ikke nå at man trenger å slenge opp dyre ballonger, lage den fineste kaken, og gå til innkjøp for verdens dyreste gave. Men det å bare gi litt oppmerksomhet syns jeg er viktig. 
 


..BIRTHDAYS ARE LIKE ORDINARY DAYS SPRINKLED WITH STARDUST ★

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
 

..Pakken som er bestilt hjem, kommer ikke til å vises riktig enda! Jeg kommer til å vise dere alt på selve bursdagen min. Hihi, jeg er så spent! Men jeg har lagt til et liiiite hint om hva det kan være, om dere ser nøye på pakningen. Uansett, jeg kommer nok ikke til å lage noe stort ut av feiringen min i år, kanskje litt god mat og snacks, men ikke mer enn det! Er det noe spesielt innlegg/video dere ønsker å se meg gjøre på bursdagen min? Jeg fikser hva som helst, så kom med masse forslag. ♥
 

★ ★

Starting fresh


· HAPPY MONDAY! HOPE YOUR WEEK IS OFF TO A GOOD START ·

 


..Jeg merker energien stiges opp vær gang jeg er hjemme.
Jeg har ikke aning på hva det kommer av, men i dag for eksempel, i dag stod jeg opp kl. 07:30. Og allerede før klokken slo 08:00 hadde jeg kommet meg ut av døra og tatt en nydelig spaser tur i mildværet med Jessie. Når jeg sier mildvær, så mener jeg virkelig at -13 grader er mildt, vi har nemlig hatt -25 og -30 grader hele helga! Brrrr. 

 


..Nå skal ull pleddet surres godt rundt og frokosten skal nytes.
Hadde mamma vært hjemme, ville det nok vært fyr i peisen i tillegg. Jeg elsker å tenne ved på en kald vinterdag, det finnes ikke noe bedre (haha, hør på gamla selv). Nå er det ikke lenge igjen før vi starter hjemover til Alta, og jeg kjenner at jeg gruer meg litt. Ingenting er bedre enn å være hjemme! Kanskje jeg flytter hit istedenfor? Jeg tror faktisk jeg blir å ende opp her om noen år. I hvert fall hvis en av mine nærmeste venninner blir å jobbe her når utdanningen er ferdig. 

 

. . B O N  A P P E T I T !

Highlights and a classic haircut

..THE FEELING AFTER A VISIT AT THE HAIRDRESSER IS AMAZING ❥

Da er vi her igjen! Jeg har som vanlig gått lei av både hårfrisyren og fargen på håret, og kjente det var på tide med en ny forandring. Vanligvis ber jeg alltid frisøren min (bestemor) om å bleke håret mitt, samtidig stusse det. Men denne gangen har jeg fått min dyktige mamma, til å gjøre noe litt mer annerledes. Dere aner ikke hvor spent jeg er på resultatet! Akkurat nå er jeg litt skeptisk på fargen, det ser utrolig lilla/blått ut! Ikke at det er verdens største krise, da det er lett å få det ut igjen.. Men det er jo ikke nøyaktig det jeg ønsker, haha! Vi får se, jeg oppdaterer dere. Det føles uansett vanvittig godt å kunne gjøre dette hjemme, selvom du får en liten luksus følelse på salongen. 

 

..Hva tror dere jeg kommer til å gjøre med håret mitt nå? Haha, lurer på hvor mange ganger jeg faktisk har tatt fatt i saksa og hårfargen i året 2017. Alt for mange ganger!!! Etter dette skal jeg la håret hvile. Eller, jeg skal i hvert fall prøve. Men dere, nå skal jeg skylle ut fargen som er i håret mitt. Vi ses i morgen søtinger. Kos dere masse i kveld! 

Jeg ble oppringt av NRK!

..KEEP SMILING AND BRIGHTEN SOMEONE'S DAY!

..Og det er selvfølgelig utrolig stas!! De spurte rett og slett om det var jeg, som stod bak benediktenp.blogg.no - og om jeg ønsket å stille opp til en liten sak! Jeg ønsker ikke gå ut med hvilken sak, i tilfellet det skulle være hemmelig for en stund. Uansett, dere skulle sett gliset mitt. Haha, jeg ringte mamma rett etterpå. En standard sak å gjøre. Mamma er viktig å holde oppdatert på blogg greiene! 

 


Det er noe med å endelig bli lagt merke til, at noen endelig finner deg interessant og ønsker å snakke med akkurat deg. Uansett, jeg setter enormt mye pris på hver etterspørsel fra nettaviser, tv og radio.. uansett hva det skulle være: det betyr mye! Jeg takker kanskje ikke ja, men dere skal vite at det gjør meg glad. Om det dukker opp noe jeg kjenner meg igjen i, eller noe jeg brenner for - så vil dere raskt se meg på tv skjermen. Haha!  Nei, alt dette er ganske nytt for meg. Jeg har nylig blitt vant med sponsorer liksom.. Så vær litt tålmodig med meg! Det vil sikkert komme seg etterhvert ♥ Jeg pisser i buksa av å bare lese høyt i klassen, så det å stille opp på slike ting er minst like nervepirrende. 
 

I'VE GOT THAT FRIDAY FEELIN'

High on life

H A P P I N E S S  L O O K S  G O R G E O U S  O N  Y O U

Jeg har de siste dagene fått gnisten tilbake! Nå tenker dere sikkert "hva i alle dager er det hun der snakker om?". Men.. har du hatt en følelse av å hele tiden gjøre noe? På den fronten at du blir så opptatt, at du ikke lenger har tid til de tingene du virkelig vil? Jeg mener, det har blitt litt for mye av alt den siste tiden. Det har vært ufattelig godt med litt fri de siste dagene, fri fra alt. Til og med fri fra bloggen. I dag for eksempel, i dag fikk jeg faktisk stått opp tidlig, lagd meg en god frokost, trent, gått litt i byen og organisert sminken min. Spør meg hvor godt det føles, og dere vil se meg mer lykkelig enn noen sinne! Jeg er skikkelig giret på alt for tiden. Jeg har lyst til å reise hjem, jeg har lyst å dra på ski turer, jeg har lyst å reise til Island..listen er lang!

 

. . S K I N C A R E  R O U T I N E

Over til noe helt annet, hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Unnskyld til alle dere hudpleiere for at jeg sier dette - men mitt eneste steg innen hudpleie er å fjerne sminken hver kveld med sminke servietter. I tillegg til dette har jeg en dagkrem som jeg alltid bruker, aaaand that's it. Jeg har aldri sett "grunnen" til å være nøye med hudpleie, ettersom det aldri har vært problemer med huden min. Jeg har hatt 4 kviser i hele mitt liv, hvorfor skrubbe og rense huden min da? Spørsmålene jeg har stilt meg selv, har åpenbart vært fordi jeg ikke eier kunnskaper innen dette.

Etter å ha lest på dette i timesvis i går, har jeg åpenbart funnet ut at det finnes tusen grunner med god hudpleie og ordentlige produkter - selvom man ikke har plager med kviser og uren hud. Jeg har vært hos hudlege opp til flere ganger tidligere, men de produktene jeg har fått anbefalt har ikke funket. Jeg sliter mye med eksem, men der har jeg kortisonkremmer som funker på kroppen. Eksem er ikke noe jeg sliter med i ansiktet, men jeg sliter ekstremt mye med at huden er tørr, til tider flassende (årsaken til at jeg var hos hudlege)! Så da ønsker jeg rett å slett å forhøre meg litt med dere andre som har tørr hud, hvilke produkter bruker dere? Og hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Dere som har kunnskaper innen dette må gjerne fortelle litt om hudpleie, og gjerne fortell stegene! Jeg er som sagt helt ny på dette, og har enda ikke klart å kjøpe inn produkter - fordi markedet er så himla stort. 

Weekend pleasures

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER
 

 

..En fresh bukett med roser! 

 

 

..Denne søtingen som virkelig er god på å spre både kjærlighet og glede!
I L O V E Y O U

 

 

..Noen ekstra timer på øyet! Det er så deilig å kunne sove litt lenger. 

 


..Selvbruning! Disse fikk jeg sponset fra Hexashop i fjord tror jeg?
Uansett, du kan lese innlegget her om du vil.

 

 

..Ta en skikkelig god leppe skrubb (link til en super oppskrift her), ansiktsmaske og pleie håret!

 

..Det er så mye fint du kan gjøre i helgene, nå har ikke jeg hatt helg - med tanke på jobb. Men disse tingene får meg virkelig i ekstase. For ikke snakk om alle punktene jeg har nevnt til nå, så syns jeg bare det å lage en god frokost; er perfekt å gjøre i helgene. På en ellers hektisk hverdag rekker du neppe å kose deg med noe ordentlig godt (for det tar gjerne litt ekstra med tid) - så nyt helgen!! Virkelig ♥ 

I morgen tenker jeg å utnytte tiden min så godt jeg bare kan når det kommer til bloggen. Og istedenfor å klage på hvor dårlig jeg har vært på blogge-fronten og unnskylde meg for det, tenker jeg heller å for en gangs skyld klappe meg selv på skuldra! Jeg har nemlig fått gjort så sinnsykt mye bak skjermen som dere ikke har fått se. Dere aner ikke, jeg kan bare si en ting, og det er - DERE KAN GLEDE DERE! 

Getting ready for a new day

..GET UP, DRESS UP AND SHOW UP! 

Hei fineste dere! Og god morgen holdt jeg på å si, haha. Kanskje mer god formiddag, eller god ettermiddag. Jeg har ikke orket å fikse meg før nå..litt sløv om dagene, hihi. Det er deilig når man har litt fri. Planen er å få handlet litt, og kanskje kjøpe litt nye klesplagg. Vi får se. Har noen av dere forresten prøvd Sigma eller Zoeva sine koster? Jeg kjøpte et par sett fra Zoeva, som har begynt å røyte etter kun 1 runde med vask. Skikkelig skuffet.. Flere som har opplevd det samme? Pleier vanligvis å bruke sminkekoster fra Mac eller Shelas (jeg syns de er helt fantastiske) - men fikk lyst å teste ut noen nye. 

 


..My all time favourite! Bare Minerals invisible bronze 

 

..Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg er klar for å virkelig stå på med bloggen nå. Jeg har så inderlig lyst å kunne fortsette med dette! Dere aner ikke hvor mye jeg elsker å sitte bak skjermen, ta bilder, og fortelle dere om hverdagen min. Fortelle dere om ting som inspirer meg, ting jeg har interesse for og ikke minst tipse dere om mine favoritter. Jeg syns det er sykt morsomt! 
 


..My magic foundation brush!

 

HAVE A WONDERFUL DAY!! XX

Weekend mode on

 

..STARTING THE WEEKEND WITH FRESH FLOWERS 

Hei!! I dag er siste dag for å stille spørsmål til spørsmålsrunden, dere kan spørre meg om absolutt alt HER! Jeg har dessverre ikke fått godtatt alle spørsmålene enda, ettersom jeg har hatt litt problemer med nettet. Har tatt meg årevis å bare godta èn kommentar. Så vær litt tålmodig med meg, haha! Men dere må vite at jeg har sett/ser alle spørsmålene, og jeg har tatt vare på alle og hver en! 

Akkurat nå har jeg endelig helg (yaayyy), og jeg skal nyte den! Som dere sikkert har fått med dere, har jeg begynt å trene. Så imorgen har jeg blitt satte opp på veiledningstime, og gud som jeg gleder meg. Føler meg ikke helt sikker på alle apparatene som er der, og da er det bedre å få litt hjelp, fremfor å gjøre ting feil. Jeg tenker også bruke morgendagen godt på ting jeg ellers ikke hadde rukket å gjøre på en vanlig hverdag; alt fra å lese magasiner, besvare alle kommentarer på bloggen, trene, bake rundtstykker, se film og ligge på sofaen med chips/smågodt. Deeeeilig!! 

Det føles godt

..EARLY MORNINGS, BIG SHIRTS, MESSY HAIR, VOGUE AND COFFEE!

God morgen, babes! Jeg har som vanlig stått opp rundt 06:30, noe som er vanvittig tidlig. Men tro det eller ei, jeg har faktisk begynt å bli vant til det. Når jeg har fri, og virkelig kan sove lenge, våkner jeg av meg selv rundt 08/09-tiden. Haha! Det føles ganske godt da, og ikke sove vekk hele dagen. Uansett, nå sitter jeg egentlig å har pause i et møte jeg er i, og utnytter tiden til blogging. Flink eller hva? ♥ 

Jeg må nesten få slurpet i meg siste rest av kaffekoppen å komme meg tilbake. Vi snakkes senere søtinger! Ikke glem spørsmålsrunden jeg kjører nå, og som blir besvart enten i morgen eller lørdag. 

First, i need coffee

..JUMPSTART YOUR DAY!
with a shower and a cup of coffee ♥

Jeg må bare spørre dere bloggere om en ting: i går skulle jeg lage et lite innlegg til dere, et typisk collage bilde med forskjellige antrekk på. Hvor kan jeg lage dette enklest mulig? Hva bruker dere? Syns ikke collage bilde jeg lagde i går egnet seg helt til bloggen, og det ble heller ikke noe særlig inspirerende. Om dere selv har lagd noen collage bilder på bloggen deres, send meg gjerne en link. Jeg trenger sårt tips og inspirasjon på hvordan jeg kan gjøre dette. 
  


Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen og spille inn en video til dere. Det er så alt for lenge siden, og jeg kjenner virkelig det er på tide å sette seg ned frem for kameraet igjen. Er det noen spesielle videoer dere ønsker å se meg gjøre forresten? Ellers har jeg sinnsykt lyst å kjøre i gang en Giveaway til dere også, men nå får vi ta en ting om gangen, haha! 
 

Upcoming week

..THIS IS UP 

Mandag: Til dere som lurer om jeg snakker om denne, eller neste uke: jeg snakker om denne! Etter jobb blir det hjemmekontor, som da vil si alt fra mailer, sponsorer og andre hemmelige ting jeg ikke ønsker å avsløre riktig enda! Mandag er en stor planleggingsdag når det kommer til innholdet på bloggen.

Tirsdag: Møte og trening! That's it. YAY! Det er digg med slike dager også inni mellom. 

Onsdag: Jeg er seriøst nødt for å få ryddet i sminkesakene mine. Husker dere innlegget jeg skrev her? Da fortalte jeg blant annet at jeg hadde alt for mye sminke, til og med uåpnet sminke! Jeg fikk sykt mye tips om hva jeg kunne gjøre, så følg med dersom dere er spente på å høre hva jeg kom fram til. For nei, jeg skal absolutt ikke kaste helt ny sminke!

 

Torsdag: Starte morgenen med et skype-møte! Jeg holder nemlig på med et lite prosjekt, som jeg så veldig gjerne ønsker å fullføre.. men det krever mye! I tillegg trenger jeg litt tid, for jeg er ikke vant med slike ting. I hvert fall ikke riktig enda. Nå følte jeg meg skikkelig hemmelighetsfull, ikke meningen..

Fredag: Åh, kjøpe inn nye blomster til helgen. Herregud, det hadde jeg nesten glemt! Jeg har endelig fri helg, og gjett om jeg skal kose meg. Tenker jeg tar husarbeid i samme slengen! Blomster og en rent leilighet..  Vanligvis pleier jeg å starte mandagen med å kjøpe inn blomster, men siden jeg har fri helg blir det friske blomster på fredag!

Lørdag: Fri!! Denne dagen har jeg ikke lagt opp noen planer, ettersom jeg vil bruke den til nøyaktig hva jeg vil. 

Søndag: Starte dagen med en god treningsøkt! Dermed er jeg nødt for å starte på samme rutine igjen, å planlegge uken. 
 

..Ha en fin uke, dere!

Sunday therapy


..AN EARLY MORNING WALK IS A BLESSING FOR THE WHOLE DAY.

 

· A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF GOOD CONTENT ·

Hei hei, og god morgen! Litt sent å si det nå, men jeg har seriøst ikke orket å tenke på bloggen før nå. Jeg våknet rundt 08:30 av meg selv, lagde en god frokost med kaffe, og dro senere ut for en liten morgen tur i kulden. Hihi! Høres ikke digg ut, men sjekk den utsikten vi fikk da.. Finnmark er virkelig en nydelig plass. Det gjelder bare å finne de små plassene som virkelig lar seg skinne. 

Dere som ofte spør meg om hvordan energi nivået mitt er for tiden, den er så utrolig mye bedre. Et tips: start alltid med å re opp sengen din. Jeg vet ikke hvor jeg har hørt det før, Ophra? Obama? Det var en stor taler som stod i stolen og snakket om nettopp dette. Dette med å ha noen små mål i hverdagen, og fullføre de. Etter å ha gjort sengen din, kom deg ut. Enten om du velger å bare gå en liten tur, komme deg på trening eller bare sosialiseres. Jeg lover deg, av hele mitt hjertet, at det vil funke. Prøv! 

Casual Saturday

· C H O C O L A T E  C O O K I E S  A N D  M I L K ·

Hei hei, og god lørdag fininger! Hatt en fin helg så langt? Jeg var på jobb frem til sent ettermiddag, så min helg har gått alt for fort. Håper jeg får slappet av og nyte søndagen til det fulleste før det kommer en ny uke  Jeg og svigersøster skal i hvert fall bake cookies i kveld, og gud det blir yum! Jeg fikk forresten også shoppet verdens mykeste morgenkåpe, noe jeg helt klart skal cuddle meg inn i nå. I tillegg til en ny jakke, som jeg viser dere i morgen eller i løpet av uken!
 

♥ ♥

Og dere, se hvor lyse og fine bilder jeg endelig får! Herregud, lyset er tilbake i Finnmark! Jeg følte nesten jeg var på nippen til å gråte av mørketiden, haha. Jeg var evig lei. Det er slitsomt i lengden å stå opp til mørke, dra på jobb i mørket, komme hjem fra jobb i mørket, og legge seg i mørket. Jeg elsker når det er lyst ute, og gleder meg til sommeren hvor det er lyst konstant - både dag og natt. 
 

· H A P P Y  W E E K E N D ·

Busy morning


HAPPY FRIDAY SWEETHEARTS ♥

 

..LET THE WEEKEND BEGIN!

..God morgen dere! Jeg har nylig våknet, spist frokost og gjort meg klar for dagen. Nå er det virkelig bare å hive seg i gang, jeg drøyde minst 1 time i sengen! Noe som gjorde at jeg faktisk henger litt etter skjemaet. I tillegg må jeg ned til byen senere på et lite ærend, så jeg har nok å gjøre. Det er så typisk meg å spare alt til fredagen..tror det er på tide å fikse seg en "to do list" i løpet av dagene som går!

Men jeg klager ikke. Jeg elsker når jeg har masse på agendaen, samtidig så vet jeg at det er helg om noen få timer. Det gir en ekstra motivasjons boost til å jobbe hardt frem til klokken 14:30. Har dere noen planer for dagen/helgen? 

Where should i start?

..I WANT TO START READING BOOKS!

Tro det eller ei, men jeg har den siste tiden fått interesse for å lese bøker! Eller, jeg syns det virker utrolig spennende, spesielt når jeg leser hva andre bloggere syns om boken de nylig leste. Jeg ser for eksempel folk snakke mye om Sophie Elise sin bok, men tror dere denne frøkna har lest den? Nope. Tror dere denne frøkna noen gang i hele sitt liv har lest en bok frivillig? Nope. 

Senest i går var jeg å tittet innom en av bloggene deres, og jeg kom innom en blogger som satt i sengen med bok, kaffe og et godt ullpledd ved siden av. Det så virkelig deilig ut, og det er absolutt noe jeg kunne trengt meg etter en lang arbeidsdag. Noe som kan få tankene mine på noe annet, og virkelig slappe av! Jeg trenger noe avslappende å gjøre. 
 

..Men hvor i alle dager skal jeg begynne? Bok verden er stor, og jeg har ikke peiling på slikt. Jeg elsker bøker som er ekte, at det ligger en sann historie bak det forfatteren skriver. Samtidig syns jeg det er motiverende og lese hva andre mennesker klarer å oppnå av suksess ved å jobbe hardt! Slike fine ting, liker jeg å lese om. Noen som kanskje har tips til en bok dere tror passer meg?
 

TAKK PÅ FORHÅND ♥

Ok, Monday let's do this

..Da var mandagen her igjen, og jeg er klar for en ny uke! Jeg er litt spent på å se hvordan denne uken vil gå, jeg har nemlig full jobb og en haug med planer. Men jeg vil si jeg har forberedt meg godt, heldigvis. Og til deg som spurte om hvordan jeg takler mørketiden: prøv å se frem til noe. Det hjelper alltid meg! Jeg ser for eksempel sykt mye frem til februar (bursdagen min + at solen kommer fram) og påske. Det er tre ting som gleder hjertet mitt i alle fall, og som bidrar til å gjøre mørketiden litt enklere. 
 


. . C H U N K Y  C O S Y   K N I T   F R O M   H & M . . 

 

..I dag tenker jeg å dra ned på treningssenteret å få fikset meg trenings kort. Jeg har lenge hatt lyst å begynne å trene ordentlig, ikke bare hjemme treninger. Jeg føler ofte at det kan bli litt usosialt, spesielt siden jeg blogger (alene vell og merke). Da jeg var hjemme i jul, gav mamma meg 5 par treningssko og en masse trenings utstyr. Alt fra trenings tightser, trenings t-skjorter og spinnings tights. Altså, im reeeadyy!!! Herregud for en dame, verdens beste er hun. Tusen millioner takk!
 

♥ ♥

Saturday : hour by hour


09:00: Alarmen ringer, og jeg kjenner at det ikke finnes sjans til å våkne nå! Jeg sovnet faktisk veldig tidlig i går, så jeg har ikke aning på hvorfor jeg ikke klarte å stå opp. Men jeg har heldigvis fri helg, så litt ekstra timer på øyet gjorde absolutt ingenting.

10:30: Våkner igjen, men denne gang utkvilt. Jeg ligger alltid å drøyer tid i sengen etter å ha våknet tidlig på morgenen. Jeg gjør alt fra å lese kommentarer her på bloggen, sjekker instagram, snapchat og bare koser meg til det ytterste. 
 


11:30: Klar for frokost. Jeg er et skikkelig frokost menneske, og klarer ikke komme meg gjennom dagen uten. Jeg har fått skikkelig dilla på kremost og tomater på knekkebrød, haha! Høres nesten ut som at jeg har lidd av kjøpene jeg har gjort den siste tiden.. Nei, men det er en digg frokost, virkelig! Kaffekoppen er selvfølgelig også med på siden av frokosten, yum yum. 

12:30: Gjør litt jobb greier med bloggen. Dere skal selvfølgelig få litt informasjon om dette i senere tid, men akkurat nå er det "super hemmelig". Jeg gleder meg i hvert fall, og tror det blir et svært spennende prosjekt. 

13:35: Endelig ferdig!! Nå er det rett på sofaen og slappe av! 

 


15:00: Både jeg og kjæresten tok oss en liten tur til byen. Jeg fikk plutselig sykt lyst å teste ut YSL foundationen! Som dere vet er jeg helt forelsket i Giorgio Armani sin luminous silk foundation, det eneste problemet er at det ikke selges i Alta. Derfor valgte jeg å kjøpe YSL sin i dag, jeg har nemlig hørt at det er en god dupe for Giorgio Armani sin! 

17:25: Når vi kommer hjem etter en koselig shoppings tur, begynner jeg å jobber med bloggen. Igjen. Haha. Denne gangen er det jobbing med innlegg! Nå er det nemlig tid for å redigere bildene som ble tatt, samt skrive dette innlegget. 
 

18:30: Innlegg postes ut, og jeg tar herved fri resten av lørdagen!! ♥ Nå skal jeg kose meg resten av dagen. Tenkte å sette frem litt snacks på bordet, og bare dagdrømme resten av kvelden. Dere aner ikke hvor ofte jeg er på nettet å titter på boliger, møbler, interiør, chanel osv. Listen er lang. Jeg kan sitte slik i timesvis. 

21:00: Er det noe jeg vet jeg skal gjøre i kveld rundt denne tiden, så er det å tenne lys, fikse ansiktsmaske, hårkur, lakke neglene, ta selvbruning og ha en skikkelig spa kveld! Det har jeg ikke hatt på flere uker, og føler virkelig det er på tide å ta vare på seg selv. Ha en fin lørdag fininger, vi snakkes i morgen! 

Fridayayaya

I LOVE CUDDLING UP IN BED WITH MY DOG
AND WATCHING NETFLIX!

Mørketiden er virkelig ikke over enda, dere aner ikke hvor mye både jeg og Jessie gleder oss til solen kvikner til. I påska vil vi forhåpentligvis se masse lys, haha! Jeg skal i hvert fall nyte sollyset som kommer, og ta masse bilder til dere. Jeg har faktisk lagt litt planer for påska, som for eksempel ski turer, dra i bakken (slalåm), scooter og selvfølgelig tilbringe ekstra mye tid med denne lille søtnosen som elsker vinteren! Perfekt påske i mine øyne. 

Uansett, i dag er det fredag (YAY)! Nå skal det virkelig slappes av, og helgen skal nytes til det fulleste. Vi har forresten kjøpt oss en ny 55? tv, så gjett hvem som skal sette på Netflix nå?! Sofa sliteren selv. Nei, jeg unnskylder meg med at det har vært en ekstremt hektisk uke, i tillegg til at det er helg. Da er det lov å kose seg litt ekstra. 
 


Når vi først er inne her; er det noen av dere som har hund? Herregud for en kjærlighet man får. Jeg tror ikke det finnes et menneske her i verden, som elsker meg mer enn hva Jessie gjør. Haha! Og selvfølgelig er det likegyldig. Her er i hvert fall grunnen til at jeg alltid våkner opp med et smil, og av en merkelig grunn; ekstremt mye energi. 
 

♥ ♥

Back to everyday life


C R E A T I N G  A  P L A N N E R  F O R  T H E  M O U T H

. . WORKOUT PLANNER, DAILY CHECKLIST FOR MY BLOG AND MY GOALS FOR JANUARY

 Det er virkelig herlig å sette seg ned ved arbeidsbordet etter en lang ferie. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, og jeg håper jeg klarer å by på masse spennende til dere. Akkurat nå for øyeblikket, sitter jeg med masse forskjellige papirer og notisblokker foran meg og planlegger januar måneden. Om jeg ikke planlegger måneden min, og skriver ned viktige ting - så går halvparten i glemmeboken. I tillegg syns jeg det er høvelig å ha kontroll på innlegg, samt hva som skal komme ut på bloggen til de forskjellige tidsperiodene! 
 


♥ ♥

What kind of blog posts do you enjoy the most?
 

Mens jeg holder på med å planlegge, vil jeg veldig gjerne høre hva slags innlegg dere liker best å lese! Eventuelt om dere har noen ønsker til hvilke innlegg jeg skal fikse til dere denne måneden? I hele januar kommer jeg til å ta i mot alle ønsker fra dere, å skrive så mange innlegg som mulig! Jeg gleder meg til å se hva dere savner på bloggen min, samt se interessene deres ikke minst!! Til gjengjeld får jeg bli litt bedre kjent med dere, hihi. 

Litt mer av "meg"

· UGH, JEG ER USIKKER PÅ DETTE ·

Heihei!! Mens jeg har hatt en liten ferie fra bloggen, er det mange som har hatt et lite ønske om å lese litt mer av den ekte Benedikte. Jeg har alltid lurt på hva dere har ment med dette, og jeg har aldri skjønt spørsmålet. Så istedenfor å spørre, har jeg valgt å overskje spørsmålene om nettopp dette. Helt til en anonym bruker nevnte for meg at dere ønsker å se bilder fra litt mer "uplanlagte" situasjoner. Som for eksempel på bildene ovenfor. 

Det føles så feil å legge ut slike bilder syns jeg. Syns ikke dere også disse bildene virker litt uprofesjonelle? Eller er det bare meg som er alt for påvirket av blogg verden? Jeg vet ikke..kanskje det faktisk er mer morsomt å lese innlegg som dette også? Gi gjerne litt tilbakemeldinger om det. Uansett, her får dere en liten dose av meg og mitt uryddige sminkebord, hehe. Nei, men jeg føler dette er så kvantitet!! Vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gå fram. 

Nattåpent og julegateåpning

THE CHRISTMAS FEELING ★

I går var en helt nydelig dag! Det var gavefest, gratis kaffe, julegateåpning og en liten by fylt med kjærlighet. Det er akkurat slik det skal være når julen nærmer seg, syns jeg. Jeg har forresten kjøpt meg årets fineste juletre, og tror faktisk vi aldri har hatt et så fint juletre noen sinne. Nå skal jeg ikke si vi har slått mamma sitt tre, hun klarer alltid fikse til det mest koseligste! Men jeg må si vi er bra nære. Jeg gleder meg til å vise dere! Jeg tror leiligheten kommer til å lyse opp.
 

Ellers dere.. er det noe spesielt dere ønsker mot juletider på bloggen? Om dere skulle savne noe, eller har noe på hjertet, må dere bare kommentere i kommentarfeltet. Jeg blir bare glad av å se at folk engasjerer seg! ♥ 

 

I LOVE YOU GUUYS! 

We got that Friday feelin'

★ WISHING YOU A HAPPY WEEKEND!

Hei hei! Og god fredag, fine dere. Jeg kan jo starte det hele med at senteret i dag har natt åpent, noe jeg selv elsker. Jeg syns det er så koselig å traske rundt når det faktisk er litt lengre åpent. Mulig det blir litt julegave handel i dag, eventuelt bare noe til meg selv? hihi, jeg får se. For uten om det har jeg ikke noe store planer.

Må si jeg fikk en skikkelig fredags følelse av å endelig kunne sove lengre enn 08:00. Ikke minst det å kunne ta en varm kaffekopp, og slappe av under pleddet. Det er ikke ofte jeg får tid til etter å ha våknet! Så utrolig deilig..Nå tenkte jeg å sette på en serie og kose meg, for ja! Jeg har faktisk (!) funnet meg en serie å følge med på. Skal skrive litt om serien og komme med et lite serie tips til dere senere i dag! 

Har du noen spesielle planer for helgen? Og hva liker du å gjøre i løpet av en helg?

Soon weekend!


❥ CUTEST FURBALL IN THE WORLD! 

 

· CUDDLING BEFORE BED ·

Vi kan vell trygt si at helgefølelsen er her, og at vi gleder oss enormt masse til helg! Fredag i morgen, og vi har absolutt ingenting på planen. Jeg skal styre litt på jobb eneste, men krysser fingrene for at de timene går raske. Jeg har forresten tenkt litt på å kjøpe sminkebord nå til helgen, så jeg får se om det blir noe av det! Herregud så morsomt det hadde vært å fått fikset det.. badet og skuffene flyter over av sminke, så nå er det på tide å gjøre et lite grep.

Jeg har i det siste fått et par spørsmål om jeg "aldri" er ute å drikker i helgene, og nei. That's true! Jeg er sjeldent ute. Det har noe med at jeg blir ekstremt dårlig, i tillegg til at jeg syns utelivet i Alta er kjedelig. En god blanding! Selvfølgelig skjer det noe morsomt av og til, og da slenger jeg meg med. Men som regel velger jeg heller å tilbringe helgen mine med gode venner, kanskje kjøpe inn noe snacks og heller lage en god taco mens man ser på serie sammen. Jeg personlig syns det er koselig. 
 

..HAVE A NICE EVENING & GOOD NIGHT ★

Day dreamer

..CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER..

Hei fine dere. Har dere også begynt med julegavene? Jeg kjenner i hvert fall at jule følelsen kommer snikende inn på! Jeg har faktisk også begynt å planlegge julepynten i år! Herregud altså, ja, det er kanskje litt tidlig å begynne allerede.. men dere vet jo meg! Jeg er sikker på at om julenissen hadde fantes, så hadde han tatt meg med som en av hans hjelpere, haha! Det er ikke tull. Jeg elsker julen så sinnsykt mye, og jeg gleder meg like mye vært eneste år.

Skulle dere forresten ønske en liten julekalender her på bloggen? ♥ Jeg trenger et vist antall med "JA" svar, for å kunne lage dette til dere. Så gjerne kommenter i kommentarfeltet dersom det skulle være til interesse. Det vil bli tatt med i en vurderings prossess så snart svarene kommer inn. 

Daily reminder..

· HUSK Å STILL INN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN ·

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, og hvordan jeg skal forklare dette uten at noen skal missforstå meg. Det er kjempe hyggelig at mange av dere tar kontakt på instagram og facebook, jeg elsker det! Dere gjør meg virkelig super glad ved å vise interesse. Men jeg kjører spørsmålsrunder av en grunn! Det er nettopp så jeg skal slippe å svare 20 stykker på samme spørsmål - haha okei, 20 var overdrevent. Men dere skjønner poenget? Jeg vil absolutt ikke at dere skal stoppe å stille spørsmål om dere lurer på noe, men vær så snill og utnytt spørsmålsrundene så godt som mulig.

Når jeg blar gjennom instagrammen min nå, så ser jeg at jeg har minst 15 ubesvarte meldinger for øyeblikket.. noe jeg desverre ikke har lagt merke til. Jeg svarer dere i hvert fall nå! Poenget er bare at jeg har mye å syssle med for tiden, og jeg kan garantere dere svar på bloggen dersom dere utnytter spørsmålsrundene jeg kjører ♥ På instagram er det så mange falske brukere, så mye dritt slenigng og alt som skulle følge med - så for min del hadde det vært en stor lettelse om vi kunne blitt flinkere på nettopp dette.. Dere finner linken rett til spørsmålsrunden her

Bedmist rett i fleisen! God lørdag!

· DEAR BAD LUCK, LET'S BREAK UP ·

Husker dere gårsdagens innlegg "alt som kan gå galt, har gått galt"? Vell..i det jeg skulle ta kvelden i går, de få minuttene jeg hadde igjen før jeg skulle sove, klarer jeg spraye et stort spray med bed mist rett i fleisen! Liksom det siste som kunne skje. Dere aner ikke hvor sint jeg ble, begeret rant over for å si det slik. Øynene svei og rant som aldri før, huden reagerte på parfymen i bedmisten og jeg endte opp med det utslettet.. altså ærlig talt. Jeg er så glad for at ingen av venninnene mine var på overnatting i går, for jeg hadde ikke taklet å sett gliset demmes!! Hahah! Fy søren så sur jeg var.. Måtte denne lørdagen bli bedre ♥

Out for a walk


HELLO CUTIE..

 

..I'M A LITTLE BIT CURIOUS 

Hei hei! Se hvem jeg har med meg i dag, Jessie! Som jeg elsker denne hunden, dere aner ikke. En skikkelig gledesspreder, akkurat det jeg trenger nå. Denne helgen, eller generelt disse dagene har gått raske. De har bare flydd avgårde. Jeg har blant annet nevnt til dere tidligere at de seneste dagene ikke har gått som vanlig, og at tiden har vært vanskelig - og det har det. Jeg var i går på verdens nydeligste begravelse.. Det er alltid forferdelig trist å ta en siste hilsen, jeg syns det er helt grusomt. Pappa har i hvert fall fått verdens godeste mann ved siden av seg.. fine englene våre ♥
 

Ellers holder jeg på å klippet håret mitt nå, herregud! Dere vil sikkert ikke merke store forskjellen siden jeg alltid har hatt en litt lengde på håret. Men nå, i skrivende øyeblikk, holder vi faktisk på å klippe av en god del. Av en eller annen grunn ønsker jeg en liten forandring! Og jeg gleder meg til å vise dere. Syns dere forresten jeg burde gjøre noe annet med det? Som å for eksempel farge eller stripe det? Eller skal jeg fortsette med å ha ombre? Jeg er så usikker på hva mer vi skal gjøre! 
 

WISH YOU A BEAUTIFUL EVENING

..♥

..Behind the blog

Hei kjære dere.. jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Ting er ikke fult som det skal være for tiden, jeg har mange baller i luften og det føles absolutt ikke godt. Jeg reiser hjem om noen knappe dager. På forhånd kan jeg beklage dersom det skulle bli dårlig med oppdateringer..

Ønsker dere ellers en fin kveld videre..og ta godt vare på hverandre ♥ Klem! 

Pumpkin spice everything!

· PUMPKIN PIE AND PUMPKIN SPICE LATTES ·

Heihei! Flere enn bare meg som har kjøpt inn gresskar? Jeg syns det alltid er så koselig å ha i hjemme rundt denne tiden, ikke minst lage noe godt av det. I kveld tenker jeg å lage noen fine dekorasjoner av gresskarene og kanskje sette inn litt telys. Og i morgen når jeg står opp starter bakingen! Jeg er litt spent på hvordan smaken blir i ting med gresskar, for jeg har nemlig aldri smakt det! Men jeg har fått for meg at det er godt, hihi. Det er ikke tilfeldigvis noen av dere lesere som har noen gode oppskrifter dere vil anbefale?
  

..HAPPY HALLOWEEN 

Det som er litt kjedelig i år, er at jeg dessverre ikke er hjemme når alle går knask eller knep. Jeg som hadde gledet meg til å dele ut litt halloween godteri..I år står det andre ting på planen, og jeg er borte så og si hele kvelden/natten. Heldigvis bor jeg i et veldig hyggelig nabolag, så jeg er ganske sikker på at de fleste hus rundt meg har kjøpt inn noe spennende til de som ringer på døren, hihi!

Happiness is the first day of snow

 

 ENJOY THE LITTLE THINGS..

 

· IT BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS ·

Da jeg våknet i morges var alt hvitt, helt hvitt. Vinduet var dekket med sne, sne krystallene dalte rolig ned og nabolaget står med snøfresere på fult. Finnmark er virkelig noe for seg selv, og har du ikke vært her - burde du definitivt ta turen. Jeg startet i hvert fall dagen med å trippe på tærne og rope "åå, det er helt hvitt ute!!", haha! I skrivende øyeblikk har jeg funnet frem kaffekoppen, pleddet og en god serie som jeg skal nyte søndagen med. I tillegg har jeg et lite prosjekt i forbindelse med halloween. Jeg har nemlig kjøpt meg et lite gresskar jeg tenker å prøve meg litt på! Kanskje lage en dekorasjon ut av det, samt noe godt å spise? kommer mer om det på bloggen senere.
 

❅ ❅ ❅

Ellers vil jeg takke jentene for en super koselig halloween feiring i går! Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt ute på byen, og det er ekstra gøy når man klarer å samle en god gjeng. Også må jeg rette en stor takk til Kristina som faktisk har funnet vidunderkuren mot fyllesyke! Takk søtiiing, du har herved reddet søndagen min. Jeg leste nemlig på bloggen hennes at man kunne kjøpe noe på Vita og voila! Si i fra om dere trenger tipset selv, så er jeg mer enn gjerne behjelpelig. Har dere gjort noe spesielt denne helgen? 

You'll never guess what i bought!

I CAN'T BELIEVE IT FINALLY HAPPEND! AND HEY, IT'S FRIDAY! 

Okei, først. Fraværet mitt på bloggen har vært helt sinnsykt. Hadde dette vært på en vanlig jobb hadde jeg fått sparken på øyeblikket, og jeg er fult klar over at dette ikke er greit! Jeg har vært hjemme sammen med familien, samt så har jeg jobbet ekstremt mye med andre ting bak bloggen. Så det er rett og slett grunnen! Men slike ting skjer i blant, heldigvis ikke ofte. Men jeg er tilbake nå, med noen enormt spennende nyheter fremover. Herregud som jeg gleder meg til å vise dere alt, og ikke minst - fortelle dere alt. 
 

..Today i am super excited ❥

I mellomtiden bak alt dere ikke har fått sett riktig enda, har jeg snakket litt med Eirin! Og den samtalen endte opp i går kveld, med et par dyre kjøp, haha! Dere vil aldri gjette hva.. og jeg vet ikke om dette er noe jeg kommer til å vise på bloggen egentlig. Jeg er svært skeptisk! Jeg får tenke litt på det. Om jeg ikke viser det med det første, så kan det jo hende at jeg viser dere dette litt senere.. Men gud, det er helg, jeg har kjøpt noe jeg er sykt fornøyd med - og det er halloween fest imorgen! Livet smiler. 

Saturday hour by hour

08:00: Alarmen ringer, og jeg kjenner at kroppen trenger mer søvn. Jeg sovnet ikke før sent i går natt, i tillegg har jeg fri. Det er ikke ofte jeg har fri i helgene, så nå føles det greit å sove litt ekstra lenge. 

09:30: Våkner igjen, i panikk. For jeg hadde glemt av skype møtet som jeg skulle være klar til. Jeg fikser meg, spiser et halvt knekkebrød og løper til pcen. Som dere sikkert vet, har jeg et par sponsorer jeg samarbeider med over bloggen, så det tok vi i dag - siden det ikke har passet meg noen andre dager tidligere i uken. 

JUMPER HERE // SHOES (SIMILAR) HERE // PURSE SOLD OUT (adlinks)

11:00: Det gikk rykter om en stor messe som gikk her i Alta, så vi løp dit for å sjekke hva som var der. Syns ikke det var noe særlig, ikke sammenliknet med hva vi er blitt vant med i Kristiansand - haha! Men koselig at slike ting holdes arrangert. 

12:40: Jeg er tilbake hjemme og snakker litt med en venninne; vi finner ut at sushi hadde vært perfekt, med tanke på at ingen av oss hadde spist noe særlig. Super koselig og super godt, yum! 

14:00: Etter en helt nydelig lunsj spaserte vi litt på senteret, jeg kjøpte blant annet inn noe til halloween! Amfi senteret i Alta er ikke all verdens, kontra Sørlandssenteret som er Norges største! Men det er koselig å gå der en sjelden gang, selvom det ikke er så fryktelig mange butikker der ♥
 

15:25: Jeg møter T etter at jeg og venninnen min er ferdig på byen. Vi gjør noen ærend sammen, i tillegg hjalp han meg litt med bilder til bloggen. Vi dro også innom Jysk for å se på et lite tv bord! Det er ett der, som jeg har så fryktelig lyst på. 

16:00: Nå er det kun rydding av leiligheten og litt mailer igjen, før jeg kan si meg fornøyd med denne lørdagen! Til vanlig pleier jeg ikke besvare mailer i helgene, av den enkle grunnen av at jeg også trenger fri. Men siden jeg ikke har hatt tid tidligere i uken, og at hverdagen min ellers har vært ekstremt hektisk - så måtte det gjøres nå! 

18:30: Slappe av, lese litt bloggere, spise sjokoladekake og bare kose meg!
 

19:00: Etter bare en halvtime finner vi ut at det går en håndball kamp vi bare var nødt for å få med oss! Vi har nemlig en liten søting som er kommet hit for å spille kamper. Så det er klart vi stiller opp! 

20:15: Etter en hel dag hvor ting har gått i ett kjør, lager vi verdens beste kvelds - hjemmelaga pizza! Taco og Pizza er alltid noe som går hos oss i helgene, alltid. Både her hjemme, hos mamma og hos svigerfamilien. Hah, gjett om jeg er fornøyd med det. 

22:00: Ordner det siste blogg innlegget til dere (dette) før jeg avslutter dagen. Jeg valgte rett og slett å skrive dette innlegget på en lørdag slik at dere får et innblikk i en helt vanlig hverdag - og ikke på en mandag som består av møte, møte og atter et møte, samt jobb. Det kan bli litt ensformig og kjedelig.. Håper dere syns dette innlegget var gøy!! 

You can't buy happiness


..BUT YOU CAN BUY SUSHI, WHICH IS KINDA THE SAME THING ❥

 

. . . 

Hei hei!! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen etter en koselig liten sushi date med denne fine jenta! Må si jeg trives godt i Martines selskap, hun er alltid så livlig å være rundt! Det er et fåtall av mennesker der ute som jeg føler man kan være chill rundt, bare være seg selv, snakke om alt og ingenting.. ja nei, jeg digger jenta! Jeg gleder meg allerede til neste gang.
 


..som dere vet, fortalte jeg i dette innlegget at jeg har begynt å like sushi og at jeg hadde lyst å bli flinkere på å teste ut nye typer sushi! Og gjett hva; i dag fikk jeg prøve noe nytt. Yuuum! Det var helt himmelsk. Laksen turte jeg ikke utfordre meg på riktig enda, men det kommer seg sikkert etterhvert. Det er som Martine sier; "nybegynner sushien" er gjerne med avocado, agurk og crapsticks! Uansett, nå skal jeg hive meg rundt her i leiligheten med baking! Fikk sinnsykt lyst på sjokoladekake, hihi! Dere får nyte lørdagen og kose dere masse. Vi snakkes i kveld søtinger.
 

I'M OBSESSED WITH SUSHI.

Friday the 13th. Best day ever

· I CAN'T EXPLAIN. IT'S BAD LUCK, I GUESS ·

1. Jeg trodde jeg viste hva flaut var, helt til jeg lå langflat i Alta's lille gågate med handlevarer strødd utover. Takk som hjalp med å plukke opp alle Taco-varene mine-  og hei, god helg da! Hahah herregud jeg dør.. aldri ledd så høyt i hele mitt liv.

2. Jeg trodde jeg viste hvordan det var å skamme seg, helt til jeg klarte å vinke til feil person. Å vinke til feil person er da ikke noe å skamme seg over tenker du! Jo, for jeg stod nemlig å ventet på et vink tilbake. Dere vet...det blikket som forteller "nei vell, fuck you!" som skal få venninnen din til å bare "ååååå det er deg!! *vinker tilbake*" ? Ja, slik stod jeg. Det føltes ut som noen lange minutter, men hele denne episoden skjedde under 2 sekunder. Gud altså. Stakkars dame, om du leser dette så beklager jeg så mye. 

3. Så dere, så har vi den mest forferdelige og irriterende tingen som noen gang har skjedd meg. Jeg hadde bestilt en pakke fra Tarte, som jeg gledet meg fantastisk mye til å få hjem. Den ble bestilt for noen uker siden, og leveringstidene er alltid så lange! Spesielt når man skal få pakker helt opp til Finnmark. Det tok faktisk så lang tid at jeg glemte av selve bestillingen. Så er kanskje spørsmålet hvordan jeg kom på at jeg hadde kjøpt noe fra Tarte sine hjemmesider? Jo, hentelappen lå nemlig med resten av reklamen som jeg desverre ikke hadde fått med meg. DEN BLE FUCKINGS RETUNERT. NOOOO!!! 
 

..FRIDAY MEANS IT'S SATURDAY TOMORROW..

Jeg er glad denne dagen er over snart. Fredag den 13 har bydd på mere enn nok, og jeg trenger ingen flere flauser! Jeg tenkte egentlig å skrive et annet innlegg "hour by hour" til dere ikveld, men så hadde jeg en følelse på at dette kanskje var litt morsommere å lese i dag! Hour by hour kan jeg lage hver dag, mens kleine situasjoner som dette prøver jeg helst å unngå! 

Bring on the weekend!

✦ FRIYAY! WISHING YOU ALL A HAPPY WEEKEND!

Hei fininger! Nå har jeg akkurat kommet inn døra fra jobb og kjenner en ren lykke! Når du jobber i en klesbutikk er det ikke alltid like lett å dra hjem tomhendt, desverre! Jeg som nylig planla et lite innlegg om hvordan vi styrer økonomien her hjemme, haha.. kanskje bare å glemme det. Uansett, jeg er stor fornøyd med innkjøpene og gleder meg til å vise dere. 

Nå står fredags tacoen på menyen, og jeg skal hive meg i gang med å kutte opp salaten! Ingenting er bedre enn Taco på en sen fredagskveld. Ah, deilig. Og hei, jeg tenkte å komme ut med et skikkelig morsomt innlegg senere i kveld, så jeg håper dere klikker dere innom da! ♥ 

Saying goodbye to autumn

· CRISP AIR AND FROZEN LEAVES ·

Okei, kanskje ikke riktig enda! Men vinteren er rett rundt hjørnet, det er jeg sikker på. Jeg tipper at vi får se litt av vinteren allerede mot Halloween, og jeg har absolutt ingenting i mot det. Jeg elsker vinteren, og jeg elsker at det ikke er lenge til jul! Jeg har faktisk allerede planlagt hvilket juletre vi skal kjøpe inn i år, haha! Litt tidlig å tenke på det, kanskje! Men åh, dere.. jeg føler bildene mine har blitt helt fiasko for tiden. Det fine tradisjonelle høstbildet alle legger ut.. jaja, alle kan ikke lykkes! Jeg lover å heller ta noen finere bilder av vinteren ♥
 

🍁 🍂

Nå skal jeg starte på et nytt og lite prosjekt her hjemme, nemlig fikse soverommet til et litt mer koselig sted å være. Som dere allerede vet, har vi en ganske så stor leilighet - nesten 70 kvadrat.. det eneste problemet er at det ser ufattelig gammelt ut. Noe jeg holder på å bli gal av! Så det første som skal gjøres på soverommet, er å bytte ut håndtakene på klesskapene. For de ser virkelig ikke ut! Men herregud, jeg tror dette blir bra. Gleder meg til å se resultatet ♥ Har du noen spesielle planer i kveld? 

Huge halloween shopping day


THERE IS MAGIC IN THE NIGHT
WHEN PUMKINS GLOW BY MOONLIGHT

 

. . .

✦ I'M LOOKING FORWARD TO THE HALLOWEEN PARTY 

Hei søtiser! Jeg er endelig tilbake, og formen føles tusen ganger bedre. Så nå er det full kjør fremover, vi startet allerede med planene idag! Vi var nemlig i byen og handlet inn masse Halloween ting, det er så gøy. Personlig syns jeg kanskje ikke Halloween er så veldig big deal, men det er absolutt en morsom tid man kan ha sammen med venninnene sine. Jeg har i hvert fall planer om å ta en liten feiring i år! Har dere forresten funnet ut hva dere skal være på Halloween dersom dere skal ut? Jeg trenger sårt noen tips! Gjerne legg link til bloggen/insta'en din dersom du har noe inspoo! 

Selvom smittefaren er stor..

· I WANT TO SLEEP UNTIL I FEEL BETTER ·

Hei dere! Det blir dessverre ikke å komme så mange innlegg før om 2-3 dager, ettersom jeg har blitt syk. Det verste jeg vet og det eneste som får meg til å gråte, er spysyka. Mamma og lillesøster har jeg alltid følt meg trygg på, og det er absolutt ingen problem å være syk når man har de menneskene i nærheten.. de fikser alt. Mamma passer alltid på hver minste ting, som å få i seg nok med mat og rikelig med drikke. Alle disse småe tingene er jeg fryktelig dårlig på, så jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Heldigvis har jeg en kjæreste som er minst like god. Selvom smittefaren er stor, så kommer han alltid til meg. Fikser bøtte, fikser mat, fikser litt ekstra trøstende ord, stryker på meg og bare er der. Ting man absolutt ikke skal ta forgitt. Jeg føler meg veldig heldig som har så gode mennesker rundt meg. Vi ses når jeg ikke er sykemeldt mere ❥

Thursdays after work got me like..

 

I DON'T USUALLY WEAR A LOT OF MAKEUP

 

❥ THANK GOD THAT TOMORROW'S FRIDAY..

Hei beauties! Dere aner ikke hvor fantastisk denne torsdagen har vært. Jeg elsker å ha rutiner og planer for dagene! Det finnes ingenting som er bedre, enn at dagene går raske og at man føler man har gjort noe bra. Men jeg kjenner at det skal bli godt med helg, absolutt. Heldigvis er fredagen rett rundt hjørnet! Nå i kveld tenker jeg å kun slappe av. Slappe av under pleddet med en varm kopp te, kanskje lese litt på bloggene deres og ta meg tid til kommentarfeltet! Med andre ord, jeg skal kose meg maks. 

Jeg har forresten mottatt mange spørsmål om sminken min, og sannheten er vell at jeg aldri sminker meg særlig mye til hverdags. Spesielt ikke når jeg skal på jobb, da foretrekker jeg det naturlige resultatet. Det kan bli mye løping og tunge løft på jobben min, så nei.. jeg lar glam looken ligge hjemme! Hvordan sminker du deg til jobb, hvis du bruker sminke?

Jeg har bikket til å være introvert

..IS THERE SOMETHING BEETWEEN INTROVERT AND EXTROVERT? 

Det er sikkert ingen som tror meg når jeg sier dette, for jeg er en veldig utadvendt person som elsker å dra på byen, møte nye mennesker og finne på noe. Men..det er alltid et men. Det er vanskelig å forklare nøyaktig hvordan jeg føler det, så jeg velger heller sette opp noen punkter på forskjellige situasjoner som beskriver livet mitt veldig godt og enkelt. En ting som er viktig å påpeke, er at mange introverter er veldig gode på å tenke, jeg er mer utadvendt på den delen. Finnes det noe midt i mellom? Da vil jeg helst plassere meg der, haha! Men Jeg vil kanskje anse meg selv mer som introvert enn ekstrovert. Jeg var helt klart ekstrovert før! 

. . . . .

 

 ♥ WHY I FEEL LIKE AN INTROVERT ↓

· Av og til får jeg en følelse på at vil jeg ut på byen, vil jeg ha besøk, vil jeg ut å reise, vil jeg ta en lang roadtrip. Men etter en time eller to kan jeg føle det stikk motsatte. Da vil jeg plutselig ingen av delene lenger, det eneste jeg vil da - er å gjøre mine egne ting. Trene, blogge, chille med serie, you name it.

· Med tanke på at jeg er så utadvendt som jeg er, og at jeg byr såppas mye på meg selv - er dette det punktet som får meg til å tvile på om jeg er introvert? Ikke det at introverter ikke er glad i å møte folk. Men jeg er mer personen som snakker, enn tenker. I mange tilfeller hvor det er mange ukjente fjes er jeg naturlig nok litt mer tilbaketrukken, men med kjente fjes er jeg kanskje ikke den som er mest stille. 

· Smalltalk. Å herregud som jeg hater det!! Nei og nei og nei og nei.. haha! Min måte for å unngå en klein stillhet er å komme med den mest rare og tilfeldige informasjonen noen sinne! En informasjon kun jeg burde sitte med. Jeg angrer vær eneste gang.
 

..MY NEW FAVORITE AUTUMN PURSE IS FROM LBYN ✦ (sponset)

· Unnskyldninger for å slippe unna. Alle introverter har nok vært innom denne. Jeg husker spesielt hendelsene med meg og bestevenninnen min for mange år tilbake, vi hang med hverandre 24/7 og trivdes i hverandres selskap. Men hver gang vi fikk forespørsel om noe, så var det alltid noe vi skulle/måtte gjøre. Så nei, vi kunne "beklagelig nok" ikke komme. Den dag i dag, har jeg forstått at det ikke er galt i å takke for invitasjon, og forklare at man ikke har lyst.

· Selvom jeg kanskje ikke alltid blir med på ting, setter jeg pris på alle invitasjonene. Jeg er glad venninnene mine alltid spør meg, selvom jeg ikke alltid blir med. Det er super hyggelig, og jeg føler alltid at det er de som kjenner meg best. Som jeg nevnte til dere får jeg øyeblikk hvor "nå vil jeg!" - og plutselig vil jeg ikke mer.. Det er vell her det er så fint med invitasjonene, for som regel ser dere meg komme i siste liten/akkurat litt for sen! Men jeg kommer! Som sagt, jeg er veldig glad i å møte andre mennesker å være med venninne mine. ♥

Smile and enjoy the weekend!


♥ IT IS FRIDAY, MY FAVORITE DAY OF THE WEEK! 

 


. . . 

 

· TODAY I CHOOSE JOY ·

God helg dere! Jeg tar ikke riktig helg enda, nærmere imorgen kveld. Men gud, for en hektisk uke jeg har hatt. Selvom jeg har jobb i morgen, føles det veldig digg å bare kjenne at det er fredag. Jeg vet ikke om det er flere enn meg, men jeg tenker alltid at det er digg med helg - selv om jeg har jobb. Sikkert tanken på å kunne lage noe ekstra godt til middag og kjøpe inn masse snacks! Haha! Uansett, jeg ville bare stikke en kjapp tur innom her å ønske dere en helt fantastisk fredag. Har så dårlig samvittighet ovenfor bloggingen de seneste dagene.. Jeg lover å finne nye rutiner på det ♥ I love you guuuys. Xx

Cold autumn weather

..IT'S SEPTEMBER AND I'M FREEZING!

Jeg føler meg som en ispinne, haha! Jeg går med tøflene mine konstant og alltid innrullet i et tykt varmt pledd. Altså, jeg tror ikke dere er klar over at jeg faktisk gikk i kjole i Kristiansand før jeg kom hit for knappe 2 uker siden. Nå sier jeg ikke at været i Kristiansand er amazing for øyeblikket, men Finnmark er helt klart kaldere og mer kjølig. Jeg klager ikke, for jeg elsker de kalde høst dagene! Det er bare veldig uvant. Er det bare meg i Alta som har begynt å gå i ordentlige vinterjakker eller? Haha! 
 

Hei forresten!! Jeg har vært helt i mine egne tanker den siste tiden, i tillegg har jeg vært på min første jobbdag i dag! Herregud, for en strålende arbeidsplass. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe litt ekstra tid sammen med de, og bli bedre kjent ikke minst. Nå skal jeg bytte på sengen, ta meg en varm lang dusj og se på serien Side om side, haha!! Jeg har fått helt dilla på serien, av en eller annen merkelig grunn. Den får meg til å slappe av, smile og le. Jeg koser meg når Side om side spilles av på skjermen! Hva skal du i kveld? 

Flaueste som har hendt meg

GIKK PÅ SENTERET MED EN SOKK HALVVEIS UT AV BUKSA

Ha ha!! Denne er like pinlig som den gangen jeg gikk ut fra dame toalettet med papir fast under skoa.. latterlig pinlig! Herregud, kjenner jeg får pusteproblemer av å bare skrive dette innlegget. Okei, så jeg var på senteret, skulle shoppe litt. Gikk alene vell og merke, ellers hadde nok noen av venninnene mine sett det å tatt tak i meg, håper jeg. Men jeg skjønte ikke hvorfor det var så mange som stirret på meg, så jeg tok opp telefonen (noe jeg alltid gjør i ubehagelige situasjoner) og tekstet venninnen min med en selfie "er sminken min virkelig så stygg i dag eller hva er det?", og i det jeg skulle legge telefon tilbake i vesken, spotter jeg sokken. Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv.

DAGENS DERPÅ ANGST

Det første jeg gjør tidlig på en søndags morgen, er åpenbart å sjekke telefonen min. For der får jeg vite det meste som har skjedd ute på byen, haha! Men jeg kjenner alltid en ekstra fylleangst i det jeg skal sjekke meldingene og anrops listen. Ikke fordi jeg drikker meg sanseløs, men man tenker kanskje ikke gjennom ting på samme måte som i edru tilstand. I tillegg til dette må jeg legge til at man kanskje ikke er den mest "voksne" personen i en alder av 18 år. (Noen er mer voksen enn andre, det er klart! Men jeg var ikke særlig voksen av meg.)Gjett hvem jeg hadde ringt x antall ganger da? Jo, læreren min. Naturfags læreren. Dere kan gjette hvem som var "syk" på tirsdag da jeg så naturfag på planen. 
 

SMALT RETT I EN GLASSDØR 

Det negative med å lese blogg kommentarer når du går i ukjente omgivelser, er jo nettopp at du ikke aner hva som begynner å nærme deg. Uten fred og fare går jeg lykkelig å leser alle de søte kommentarene deres, smiler gjør jeg også, rett før jeg smelles inn i en glassdør. Det var lite kult det. Det var et høyt smell, husker jeg fikk et skikkelig dunk i panna og at det plutselig stod to barnefamilier rundt meg og lurte på om det gikk fint. I tillegg kommer Securitas til meg fordi de har fått tips om en full "mindreårig" jente. HAH!!! Jeg var altså ikke full, bare i min egen lille blogg verden. 

HADDE IKKE TOALETTPAPIR

Ååh, dette er så flaut. Jeg vet liksom ikke helt om jeg tørr å poste dette innlegget en gang. Hahah!! Jeg var på shopping på Sørlandsparken i Kristiansand, og bestemte meg for å gå på toalettet fordi det var like før jeg tisset på meg. Av en eller annen grunn gir jeg vesken min til kjæresten og sier "jeg løper på toalettet, vent her!" - dette var det dummeste jeg kunne gjort, gitt han vesken hvor telefonen var oppi. For tror dere ikke jeg var litt for sen, med å merke at det ikke var toalett papir til stede? Yep. Ikke bare er det å låse opp døren og løpe kjapt å hente litt papir, fordi det springer folk inn og ut toalettene på Sørlandsparken i ett. Så jeg måtte bite i det sure eplet å bare "Excuse me?! HELLO? Can someone give me toilet paper?" Hah, og ja!!!! jeg snakket engelsk, for jeg ville ikke at noen jeg muligens kjente skulle høre det var meg. Jeg døøøør. 

Fikk jeg jobben?

 

..SAY YES TO NEW ADVENTURES ✦

 

 

. . . 

 

· I AM SO HAPPY TODAY ·

Jeg kan gledelig fortelle dere at jeg fikk jobben jeg hadde håpet på! Dere aner ikke hvor lettet jeg er nå, for hadde jeg ikke fått den - måtte jeg selvfølgelig tatt tak i det sure eplet å søkt videre. Nå var jeg svært heldig som faktisk fikk jobb ved det første søket! Men jeg vil bare fortelle dere en ting, dere som fremdeles leter og søker etter jobber - jeg har vært der! Men jeg har funnet nøkkelen: Vær deg selv, stol på deg selv og sett det fine smilet ditt på plass. Ingenting er penere enn et smil, jenter og gutter! Og absolutt ingenting er bedre enn en positiv person med en utrolig stå på vilje! Uansett, jeg er i lykkerus og gleder meg til å komme i gang. Jippi!! 

Bestill Ebay ting med meg!

· SHOPPING IS ALWAYS A GOOD IDEA ·

Hei! I forbindelse med video tenker jeg å bestille inn noen ting som dere ønsker jeg skal teste ut. Dette kan være alt fra ansiktsmasker, sminkekoster og andre dill dall som for eksempel solbriller, nøkkelringer, deksler osv. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hva akkurat du ønsker å se meg teste ut! Jeg holder for øyeblikket på å spille inn video nå så alle kommentarer vil komme med i videoen - bare så det er sagt! ♥ Kan komme med forslag frem til 21:00 i kveld!! 

Fri-nally!

..HELLO FRIDAY, I'VE BEEN WAITING FOR YOU ✦

Endelig er det helg, og det gjør meg evig lykkelig! Nå skal jeg kose meg, slappe av og bare nyte helgen! Jeg hadde litt lyst å ha et lite hjemmespa med ansiktsmaske, massasje og kanskje fikse litt på neglene. Det er faktisk sjeldent jeg tar meg tid til slikt. Eller, jeg tar ansiktsmaske i ny og ned, men det er mer i farten. Jeg ville egentlig bare stikke innom å si hei til dere, og ønske dere alle en helt fantastisk helg! Om det er noe spesielt dere ønsker av video forslag må dere bare komme med det, uansett når! Og er det noen spørsmål dere lurer på, så er det ikke lenge til jeg skal svare på spørsmålsrunden som enda er i gang. Stor klem til dere! 

3 Things I Am Addicted To

· MY IPHONE ·

Jeg tror ikke jeg er alene om dette, men hvem føler vell ikke en trang til å ha med seg telefonen? Det er liksom gjennom denne lille saken jeg får gjort jobben min når jeg sitter på bussen, eller holder kontakten med venninner jeg ellers ikke får sett. I tillegg liker jeg å være tilgjengelig dersom noen ringer meg! Nei, telefonen er absolutt et must i vesken. Den er alltid med, uansett hvor og når. 
 

· SELFTANNER FROM VITA LIBERATA ·

Holy grail!! Dere vet det kanskje allerede, men jeg blir super blek om vinteren! Jeg har absolutt ingenting i mot å være blek, og jeg kan gå uten selvbruning i mange dager/uker uten at det gjør meg noe. Men det er noe med utseende mitt som gjør at jeg naturligvis ser friskere og sunnere ut med selvbruning. Denne kan du forresten få kjøpt her. (sponset produkt)  En av mine største favoritter når det kommer til skjønnhetsprodukter. Selvbruningen fra Vita Liberata tørker ikke ut huden på noen som helst måter, og den legger seg veldig pent på! Stor anbefaling, stor favoritt. 
 

· CHOCOLATE PANCAKES ·

Amerikanske pannekaker med sjokolade og marshmellows. Altså, hva er bedre enn det? Jeg lager alltid disse pannekakene på vinteren av en eller annen grunn. Helt perfekt enten til en ekstra god frokost på lørdager, eller en sen kvelds sammen med gode venner. Jeg pleier alltid servere disse til gjestene mine. Pannekaker som aldri slår feil, verken for store eller små. Dette er i hvert fall en stor favoritt her hjemme, og jeg kan vell kanskje si at jeg spiser dette for ofte med tanke på hvor usunn de er.. But still, i love them!

It's the little things in life


❥ THERE ARE SO MANY BEAUTIFUL REASONS TO BE HAPPY.. 

 


· Family
· Sweaters
· Hot chocolate
· Your bestfriends
· Autumn feeling

 

Hei fineste dere! Nå har jeg akkurat fått slått til ro i leiligheten, og den begynner å se ganske grei ut. Og først nå kjenner jeg følelsen av ren lykke! Kanskje var ikke valget om å flytte helt riktig med tanke på skole og fremover i tid. Men jeg er nødt for å tenke litt på meg selv også. Jeg er en utrolig hjemmekjær person, jeg elsker å ha muligheten til å alltid komme hjem til familie og venner. I tillegg er jeg ikke fult så vant til alt det styret som er i store byer! Haha! Så nei, jeg tror nok ikke dette var en totalt dumt valg. Endelig klarer jeg å senke skuldrene, det føles godt. Jeg har i hvert fall blitt litt bedre kjent med meg selv. I hele mitt liv har jeg trodd at jeg var en by jente - alltid! Frem til nå; jeg er desidert ingen stor by jente. Jeg trives her oppe, langt i Nord. Jeg trives med de små og få Amfi butikkene, jeg trives med de små folkemengdene. Det er på tide å sette pris på de små tingene, og virkelig nyte livet. For gud vi har det fint her oppe!! 
 

♥ ♥ ♥

I have a big surprise for you!

 

..SOMETIMES THE BEST MOMENTS ARE THE ONES
YOU DIDN'T PLAN AT ALL

 


Hei!! Skal vi bare hoppe rett inn i overraskelsen? Gjennom hele September skal jeg holder meg aktiv på youtube, og la dere bli kjent med meg som person! I hele dag har jeg prøvd å legge opp en delvis grei plan for både youtube og blogg, så jeg tror vi skal klare dette!! Jeg gleder meg enormt masse, og jeg vet hva som venter meg. Jeg håper dere gleder dere, og selvfølgelig at dere kommer med tips til hva dere ønsker å se. Noe jeg kan love dere gjennom denne youtube måneden er: sminkevideoer, innkjøpsvideoer og masse vlogger! 

Jeg har siden klokken 09:00 i morges spurt meg selv om jeg tror dette er noe jeg vil mestre, for jeg merker at personen dere ser på kamera, ikke er den Benedikte som sitter hjemme når kameraet er slått av. Jeg er ute å fester, jeg er med venninner.. det er mye jeg skjuler i det jeg slår på kameraet, både på blogg og youtube. Så jeg tenker vi kan prøve å gjøre en liten forandring, og se om dette faller i smak hos dere. Kom gjerne med video forslag til hva dere vil se så skal jeg notere det ned ♥ 

 

♥ KANALEN MIN FINNER DERE HER ←

Jeg har søkt på drømme jobben


STAY POSITIVE & MAKE IT HAPPEN ✦

 


Hei skjønninger ♥ Jeg vet ikke om dere allerede har fått det med dere, men tidligere jobbet jeg på New Yorker på Sørlandssenteret! Hvor jeg forresten møtte mange av dere søte lesere, tusen hjertelig takk til alle dere som satt et smil om munnen på meg. Jeg tror ikke dere kan skjønne hvor mye det betyr for meg å høre at dere faktisk leser bloggen min og at dere liker den. Uansett, nå har jeg søkt på ny jobb her i Alta! Og jeg håper selvfølgelig på å få den. Man kan ikke regne med å få jobb på den første plassen du leverer søknad og cv, men det er lov å håpe. Jeg mener i hvert fall at om du kommer inn med et smil, er deg selv og viser interesse så er alt mulig. 
 

For øyeblikket klarer jeg ikke legge vekk tanken, og det eneste jeg håper på er å få jobben. Men jeg skal prøve å slappe av nå! Den siste uken har vært ekstremt hektisk, alt fra å flytte ut og inn i en ny leilighet, kjøringen fra kr.sand - alta og for ikke snakk om å sette seg tilrette. Jeg tenker kanskje se litt på sminkebord nå i kveld, for jeg har vanvittig lyst på et inne på soverommet, noen av dere som har tips? Helst ikke Ikea, da jeg gjerne vil ha det inn til uken! Så trenger å få kjøpt noe her og nå, hehe. Må dere alle ha en helt fantastisk fin kveld, så snakkes vi i morgen. Klem! 

Leaving a Beloved Apartment

..I'm really going to miss that place ❥

Hei gode dere, akkurat nå trenger jeg en oppmuntring fra dere..Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til ting nå. Det ene fine dukker opp, mens det andre negative popper opp like etter. Vi har fått oss leilighet, noe som er supert. Men det er en mindre standard her, noe jeg åpenbart var klar over før jeg flyttet inn. Og det er helt greit, bare en liten fille ting. En liten filleting som kanskje er litt ekstra irriterende når du finner andre ting som kommer i veien. Som for eksempel at leiligheten ikke eier dagslys, noe som gir meg svært store utfordringer med bloggen. Jeg håper virkelig at foto-kunnskapene mine og mitt godeste Canon kamera ønsker å samarbeide godt med meg fremover. Men det er vell slik det er, man møter på utfordringer! Og det er vell nå jeg skal jobbe ekstra hardt for å få det til, for å ikke la livet drive meg i en annen retning.

Når et kapittel lukkes..

 

. . C H E C K  O U T  M Y  N E W  V L O G  H E R E !  

 

Hei fineste dere! For øyeblikket sitter jeg på et hotell, ganske så spontant egentlig. Jobben er sagt opp, noe som er forferdelig trist! Jeg trivdes utrolig godt! Men nok om det, nå skal jeg komme meg i seng og få litt søvn på øyet. Kjenner jeg er ekstremt sliten, og gleder meg egentlig bare til å senke skuldrene! ♥ Håper dere alle får en fantastisk fin kveld. Stor klem! 

Happy and sad at the same time

 

WHEN LIFE PUTS YOU IN TOUGH SITUATIONS
..DON'T SAY "WHY ME", JUST SAY "TRY ME!"

 

Akkurat i skrivende øyeblikk har jeg vært med tårevåte øyne og gjort et valg jeg ikke vet om jeg kommer til å angre på, eller tenke "hm, dette var ikke dumt!". På en måte vet jeg det blir bra, men på den andre siden vet jeg også at det blir ufattelig kjipt. Uansett, jeg skal komme nærmere inn på dette senere, når ting faller på plass. Nå er det veldig stress, og det hele var egentlig et veldig spontant valg. Er det en ting som er sikkert: ting på bloggen blir forandret, og dere vil få masse spennende oppdateringen gjennom youtube kanalen! Der vil jeg nemlig lage masse vlogs til dere. 
 

Når det er sagt, ønsker jeg i dag å slappe av før jeg starter uken. Og dere vet jo meg, å lage video og holde på med bloggen er en ren terapi. Altså, jeg elsker det. Det er en grunn til at jeg blogger såppas ofte, uansett hvor kjipt eller stressende livet ellers skulle være! Haha! Hvilke videoer ønsker dere å se fra meg på kanalen? Se bort i fra vlogs, for det vil komme. Men er det typiske videoer dere savner fra meg? Jeg skal spille inn en video i kveld, så håper selvfølgelig på noen gode videotips frem til da. 

..HAVE A NICE DAY ❥

Gold details


· GUCCI DOUBLE G & LEATHER LOAFERS ·

♥ ♥

To av mine store høst favoritter. Jeg elsker alt som har med små gull detaljer å gjøre! Jeg har fått sansen for sølv også, så det er vell ikke lenge til dere ser meg med noen små sølv detaljer i antrekkene også. Hihi! En annen ting jeg virkelig elsker mot høst tidene, er ullgensere! Ganni har fått inn sinnsykt mye fint, som også er perfekt til vinteren. Skal ikke legge skjul på at jeg ser for meg det perfekte antrekket! 

Uansett dere, nå skal jeg rydde og vaske her hjemme. Rengjøre sminken, vaske sminkekoster og sortere vekk litt sommerklær i garderoben! Denne kvelden blir koselig. Nå tenker dere kanskje jeg er sprø, og det er faktisk mange som nevner i kommentarfeltet "men Benedikte, jeg syns jo du nevnte for 2 dager siden at du skulle gjøre det samme? vasker du hver eneste dag?" haha! Men ja, jeg koser meg når hjemmet er rent og ryddig. Det er den beste følelsen jeg vet om!

❥ HAPPY MONDAY! WISHING YOU A WONDERFUL DAY..

When it's raining outside


I  L I V E  F O R  T H I S  W E A T H E R  ✦

 

. . . 

L E T ' S   J U S T   C H I L L   A L L   D A Y !

Hei kjære dere! Er jeg den eneste av oss bloggere som ble små deprimert av regnet? Om jeg ser vekk fra blogge fronten, elsker jeg regn. Problemet er bare at det gir meg svært store utfordringer med å ta bilder i et så grått lys. Det er sikkert bare meg som er veldig dårlig på innstillingene på kameraet, men grått og overskyet lys gir meg naturligvis bilder som er like triste som været. Bortsett fra det elsker jeg regnvær, herregud! Hvor koselig er det ikke å sette en skål med snacks på bordet, tenne telys og finne frem Modern Family? Perfekt i mine øyne! 

I'm changing my lifestyle

Jeg har ting jeg også, som jeg ønsker å få endret på. Som dere kanskje har merket den siste tiden, så har bloggen vært et stort problem for meg, egentlig alt som har med tidsplaner å gjøre. Jeg kommer aldri til tide, og i mange tilfeller klarer jeg ikke å komme meg. Bloggen har beklagelig nok, blitt et av de jeg ikke klarer å fullføre. Ikke fordi jeg ikke har hatt lyst, eller fordi jeg har gått lei. Men jeg legger meg ikke før sent på kveldene, sover hele dagene, og jeg våkner uten energi. Det er virkelig på tide å gjøre noe, før dette blir en utrolig dårlig uvane. Her kommer noen av tingene jeg skal endre på, og det nå i August måneden!


1. Jeg skal stå opp senest 09:00 vær eneste morgen denne måneden.

2. Få solgt vekk mye av det som ligger i garderoben min.

3. Jeg skal begynne å trene minst 2 ganger i uken.

4. Begynne å teste ut sushi verden.

5. Slutte å bite negler. Grows, i know. 
 

Jeg kommer med oppdatering i slutten av august måneden!

Lindesnes· FYRTÅRNET VI IKKE KUNNE UNNGÅ ·

Sikkert mange av dere som trekker på smilet nå, men herregud! Vi måtte selvfølgelig ta turen til Norges sørligste punkt når vi først bor her i Kristiansand. Jeg syns det er litt stas å bare å ha vært der. Den gang jeg flytter tilbake til Finnmark så tror jeg neppe at denne muligheten vil komme. Jeg tviler nemlig på at jeg kommer til å reise den lange turen, bare for å komme hjem til besteforeldrene dine å skryte hvor du har vært ;) 

Nei, men det var en koselig tur. Nå skal jeg slappe av og nyte helgen på det fulleste, kanskje snike til meg litt sushi og lage en liten video til dere. Jeg savner nemlig youtube kanalen min litt, og jeg føler dere kanskje gjør det samme? ♥ 
 

..it was amazing.
 

METEOROLOGICAL STONE

Hot stone = Sun
Wet stone = Rain
White stone = Snow
No stone = Fog

 · HAVE A NICE & RELAXING WEEKEND ·

Litt av den grusomme uken· PÅ TOPPEN MED VERDENS FINESTE UTSIKT ·
..innlegget fra Norges sørligste punkt kommer imorgen

Hei! Beklager for at jeg starter dette innlegge så veldig deprimerende og sint, men jeg må bare fortelle dere en ting. For en grusom uke jeg har hatt. Nå håper jeg helgen kan gjøre ting litt bedre. Akkurat nå trenger jeg bare å slappe av, la tankene synke inn og komme meg. Dere alle har sikkert lest om det som skjedde på Sørlandssenteret, så jeg trenger sikkert ikke gå i dybden av hva jeg har opplevd. Men jeg ble ikke skadet på noen måter, og alt er bra med meg. Takk for alle meldinger ♥ Og takk til verdens beste venninne som alltid stiller opp for en prat når det trengs.. Du er best. 

Alle tanker går til pårørende. 

Tilbake fra sommerferien..Jeg har vært med fantastiske venninner og den super flotte svigerfamilien..Jeg har vært i dyreparken, ikke minst tatt karuseller! ..Jeg har spilt kortspill og brettspill til langt ut på kveldene..Viktigste av alt, jeg har virkelig kost meg og fått slappet av· I HAD A WONDERFUL VACATION ·

Hei kjære dere! Som dere sikkert skjønner, har jeg denne sommeren kun vært hjemme i Kristiansand. Hvorfor reise til syden når vi har så flott vær her? Jeg tenker heller å reise når kulda nærmer seg. Hihi ♥ Ellers må jeg si at jeg savner familien min, og gleder meg til å reise hjem til Finnmark. Tenker at jeg setter meg på et fly denne måneden en gang, evt neste. Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen, for gud, Finnmark er en helt nydelig plass. Ikke minst får dere møtt Jessie, hunden min igjen. 

Uansett, denne sommeren har vært fylt med latter og glede. Jeg føler enda ikke sommeren er helt over - så jeg skal nok nyte noen ekstra uker til! Jeg kjente bare at bloggen trengte en pause, og at bloggeren selv trengte å samle opp ny energi. Jeg er endelig tilbake, og det føles fantastisk. Håper dere ser frem til å følge meg videre på bloggen, jeg lover at det blir spennende og bra!! Takk til dere som gjorde selve "ferien" min super! 

Visiting this cutie today


· HEEY, LET THE SHOPPING BEGIN! · 

..I got myself a new dress and a training jacket 

 · THANK YOU FOR INSPIRING ME ·

Denne jenta her dere, hun har jeg digget lenge. Så åpen, og så ærlig om mange ting. Det er både tøft og modig å dele så mye. Jeg tror ikke det er så mange her som kan skjønne hva Anna går gjennom med bloggen (link til bloggen hennes her). Ikke at jeg heller skjønner så veldig mye, men jeg vet hva det innebærer å motta hat, motta ekle kommentarer og motta trusler. Det er tøft. Men fremdeles står hun der, med åpne armer og et stort smil rundt munnen. En beinhard jente! Takk for at du er så inspirerende, søteste deg! Du fortjener kun det beste, og jeg håper av hele mitt hjertet at den nye bo plassen vil gjøre deg lykkelig. 

Når de ordene er sagt; så fikk jeg handlet meg en ny kjole og en treningsjakke hos Anna (for en veldig billig penge)! Jeg tenker å vise fram de nye innkjøpene dersom det er av interesse?! Jeg syns i hvert fall at det var super søte klær som jeg helt klart kommer til å bruke. Gjenbruk er jeg selv opptatt av, mamma har alltid vært nøye på å ikke hive ting, men heller gjøre ting som å selge, bytte eller gi. Husker enda de dagene hvor jeg og venninnene pleide å bytte klesplagg, haha ♥ Ikke minst husker jeg særlig lillesøster som ofte fikk mine klær da de ikke passet meg lenger. Så mye bedre enn å kaste! Tusen millioner takk for en hyggelig handel!

Sweet monday treats


DONUT WORRY, BE HAPPY!

YUMM YUM!!
 
· GLAZED DONUTS ARE MY FAVORITE ·

I helgen under alt arbeidet med bloggen, tok jeg meg friheten til å bake noe ekstra godt å tygge på ved siden av kaffekoppen! Donuts med forskjellige fyll ♥ Mmm! Her ser dere alt fra Salt karamell fyll, jordbær smaker, donuts rullet inn med melis og sist men ikke minst: sjokolade granasj. Heaven.

Men dere, nå skal jeg straks på jobb. Ser for øyeblikket at spørsmålsrunden er oppe om ca 11 sekunder, så gjerne sjekk ut youtube kanalen min om det virker interessant. I tillegg til dette skal jeg besvare noen mailer raskt og se om jeg rekker å rydde i leiligheten før jobb dagen min starter. En hektisk mandag, akkurat slik jeg liker det. 

Working out with my bestie


· WHAT'S STOPPING YOU? ·


· LIFE IS BETTER WITH A BFF ·

Hei fininger! For litt siden var vi i Dueknipen her i Kristiansand, kanskje ikke verdens hardeste økt - for å si det slik! Haha, men herregud - selvfølgelig er det trim å komme seg opp på en liten topptur selvom det ikke er så veldig langt. Som jeg nevnte tidligere har jeg endelig fått sansen for trening igjen! Det eneste som har stoppet meg opp, er at jeg som regel har måtte dratt alene på treningssenteret. Personlig syns jeg det er litt kjedelig å trene alene. Da jeg bodde i Alta hadde jeg venner jeg kunne dra med, noe som selvfølgelig førte økten mye mer morsom. 
Mulig jeg må bli flinkere på å trives i mitt eget selskap når det kommer til enkelte ting! Jeg har ihvertfall ordnet meg et kort på treningssenteret for et halvt år nå, så vi får se hvordan det går. Jeg gleder meg til å få opp kondisjonen, ikke minst gjøre kroppen litt sterkere. Det blir spennende å se hvordan energien endrer seg, for jeg er ganske sikker på at trening både gir bedre humør og energi. 

Jeg vil lese din blogg· I NEED INSPIRATION ·

Har du en nettside med inspirasjon til bloggemateriale? Eventuelt en blogg du ønsker å dele? Det kan selvfølgelig være alt fra dine venners blogger, eller din egen! Som dere sikkert ser og skjønner, så mangler jeg litt inspirasjon til fine innlegg fremover ♥ 

Verdens koseligste blogg-kveldHer sitter jeg, og akkurat slik ser det ut når videoer skal redigeres, tekst til bloggen skal skrives og resten som følger med. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg at dere lesere ikke liker bloggen min dersom jeg skulle tatt slike bilder, bilder som ikke er lyse og fine. Bilder som rett og slett er upyntet. Jeg spilte nylig inn en video, akkurat her. Studio lysene ble gjemt vekk, og det ble plutselig en helt annen stemning på videoen. Nesten så ting ble litt spontant, ikke så veldig planlagt og selv var jeg mye mer komfortabel. Jeg tror helt ærlig studio lysene ødelegger mye - men det er noe jeg bare må øve på. 

Og heei, ikke glem at det kommer ut video hver mandag og torsdag, så ikke glem å abonner på kanalen min her! Ha en riktig fin kveld videre, fine dere! Så snakkes vi i morgen. 

Update: Blog & Youtube

YOUTUBE: NEW VIDEOS EVERY MONDAY AND THURSDAY!
BLOG: SOMETHING NEW

I det siste har jeg tenkt grundig gjennom bloggen og ikke minst youtube kanalen min. Det vil bli et par forandringer, og jeg må som sagt prøve meg litt frem å lytte litt mer på dere. Fremover blir det mer trening og kostholdsrelaterte innlegg på bloggen, jeg kommer til å slippe dere litt nærmere inn på meg - rettere sagt: jeg tror dere vil få et større innblikk i livet mitt. Jeg skal også prøve å utfordre meg litt med mer variasjon på bildene. Dette er noe jeg har fått svært mye kritikk på, at jeg ofte tar veldig fine og flotte bilder, men at det kan bli kjedelig i lengden. Og den ser jeg. Ble kanskje litt for låst inn i min egen lille boble, hvor alt skal være hvitt og lyst. 

På youtube kanalen tenker jeg selvfølgelig først å fremst å lage videoer til dere 2 ganger i uken! Det vil komme opp videoer hver mandag og hver torsdag - litt usikker på når jeg starter. Muligens til neste uke, altså mandag 15.05.2017. Det er kun ett spørsmål, ønsker dere vanlige videoer, vlogger eller begge deler? Hvordan skal jeg dele dette opp? Har dere noen tips? ♥

Sweatpants all dayMAKING MY FIRST VLOG

Det er på tide å steppe opp dette gamet litt, som jeg fortalte dere, har jeg verken kamera eller mikrofon til å vlogge - så jeg vet hvordan kvaliteten blir. Men jeg håper dere istedenfor klarer å se innholdet i vloggen, og dermed klikke tommel opp dersom du liker den. Får jeg mange tomler opp, og mange kommentarer på at dere liker vloggene mine, vil jeg helt klart bruke sponsor pengene på et nytt kamera som er egnet til vlogg og filming generelt! 

Haha, typisk at man skal lage vlog på de dagene man føler seg crap! Jaja, her har dere vell den virkelige meg. Joggebukse, ufikset negler, messy hår og ja.. velkommen til jenta bak blogg skjermen! Er dere spente?! ♥ Tipper vi har videoen klar til helgen. 

Wish me good luckGO IN THERE LIKE YOU OWN THE B$@CH
EXAM TODAY ↵

Til tross for et par stressende dager med tanke på eksamen, blogg (mailer og sponsor arbeid) og jobb, må jeg si at jeg ikke har dårlig samvittighet for bloggingen! Selvom dere kanskje ikke har hørt så mye fra meg den seneste uken, så skal dere vite at jeg i hvert fall har jobbet med andre ting når det gjelder bloggen. Bloggen er en fulltidsjobb, og jeg kan virkelig ikke hoppe over den - uansett hva. Men jeg føler kanskje at jeg kan droppe å skrive innlegg i ny og ned. Av og til er mailer litt viktigere. For som nå, i dette eksempelet: så ja - jeg har vært en dårlig blogger i 1 uke, men jeg kommer til å komme med MASSE spennende innlegg fremover - KUN på grunn av jobbingen jeg satt av på mail fronten under eksamens perioden.

Nå skal jeg dra å ta eksamen, vær så snill og ønsk meg lykke til. Sist gang jeg tok den, gikk det ikke så veldig bra. Så jeg må ærlig innrømme å si at jeg kjenner nervene ekstra godt i dag, kun fordi jeg ikke klarte målet mitt sist. Jeg bare ber til gud og krysser fingrene for at jeg kan legge dette faget vekk for alltid og aldri lese disse bøkene igjen, haha! 

Positivity is the key

THINK POSITIV, BE POSITIV!
..AND POSITIV THINGS WILL HAPPEN.

 Hei og hopp, fine dere! I dag har jeg sløvet i morgenkåpen i hele dag, uten å gjort noen ting. Veldig unormalt meg. Føler jeg alltid har noe på tankene, eller alltid må haste ut av døren. Men men! Deilig å ha en slik dag. Jeg vurderer forresten å lage en liten vlog til dere (takk til en super flott venninne som kom med tipset) - vog har lenge stått i tankene mine.. men jeg har liksom bare følt at livet mitt er uinteressant og kjedelig. Men herregud, jeg blogger jo! Dere liker jo bloggen, right? Så jeg kan jo ikke ha et så alt for kjedelig liv. Bloggen har nå lenge vært en utfordring for meg, og jeg syns det er tungt å holde på når det er slik. Så jeg har prøvd å motivere meg selv litt, prøvd å kanskje vært litt ekstra positiv til tross for alle de negative kommentarene som har tikket inn i det siste. 

Er det flere som ønsker vlog? Får jeg nok "JA" kommentarer så lager jeg en i morgen allerede!

Go back to bed


 I JUST WANT TO STAY IN BED ALL DAY
..AND DO NOTHING

 · TODAY HAS BEEN CANCELLED ·

Dagen i dag har vært skikkelig slitsom for min del, og jeg kjenner kroppen trenger søvn og hvile. Jeg sov knappe 2 timer i natt (aner ikke hvorfor), og dermed var det bare å hive seg rett på jobb. Dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til å krype under nyvasket sengetøy, duftelys, ansiktsmaske og en god serie. Kanskje jeg tar lille pusi under armen med meg ♥ katter som maler er den mest avslappede lyden jeg vet om. Men dere, vi får snakkes i morgen. Jeg trenger litt kvalitetstid med meg selv, og det skal jeg ha !

Hva skal du i kveld? 

Hva vil dere se i Benedikte tester?· BENEDIKTE TESTER ·

Okeei, dere! Nå har dere endelig klart å få viljen deres, og jeg skal finally ta tak i Ebay og klikke hjem noen morsomme produkter. Hva ønsker dere å se meg teste på video fra Ebay? ♥ 

Tidligere har jeg testet Ten Minute Tan i samarbeid med Hexashop, dere kan lese innlegget her (sponset). Skal komme med et lite ekstra innlegg til dere hvor jeg viser før og etterbilder! Men først tenkte jeg å få unnagjort en Ebay testing. 

Happy Easter!

..WANT SOME CANDY, YUMMM ♥
· HAPPY HAPPY HAPPY EASTER SWEETHEARTS ·

Marsipan, kvikklunsj, brus og litt små godt er mildt sagt livet. Gjett om jeg koser meg maks nå! Påsken for meg har alltid vært med fylte påske egg, gjerne litt ekstra snacks hos besteforeldrene også. Haha, så ja, en godt likt tid på året. Nå gjenstår det kun grillmat, venner og litt ekstra hygge så ser jeg påsken på som feilfri. Eller, jeg mangler familien og vinter.. men det får gå for denne gang! Neste påske skal jeg hjem!

Det er koselig å oppleve Kristiansand i påsken da. Men hva i alle dager pleier dere å gjøre her i påsken? Kan noen fra Kristiansand komme med noen fine tips? En helt vanlig påske for meg i Finnmark består av blant annet scooter kjøring, isfiske, grilling på fjellet og familien samlet. 

And on Sundays we do nothing 

KNOTTED TOP
 


..Eller overskriften var kanskje litt løgn, men bortsett fra blogg-jobbingen så har det absolutt vært en chill dag. Vi har hatt litt besøk i dag og bestemte derfor å stelle i stand en skikkelig kveldskos! Så nå sitter vi stappmette etter en helt nydelig taco. Nå utover kvelden skal jeg kun nyte søndagen til det fulleste, og kanskje sette på en film jeg kan slappe av til. Noen av dere kjære lesere som har en god film å anbefale? Er ikke så veldig glad i å se på serier, om jeg skal være ærlig. Jeg har ikke tålmodigheten til det! 

Ha en fin søndag dere, og kos dere videre! 

I need inspiration·  T I M E  F O R  S O M E T H I N G  N E W  ·

Kan noen av dere hjelpe meg og ta noen sekunder i kommentarfeltet? ♥ Jeg har desperat prøvd å finne noe nytt på bloggefronten, noe som ikke alle har gjort før. Eksempler som: 10 ting jeg ønsker å gjøre denne måneden, eller ukens favoritter. Men dette er som sagt oppbrukte innlegg av bloggere. Finnes det en av mine lesere som er veldig kreativ? Eventuelt har noen forslag som kunne vært interessant? Let me know.. 
 ·  T R U S T   T H E  M A G I C  O G  B E G I N N I N G S  ·

Jeg har lenge tenkt å prøve ut noe nytt, noe som ikke alle andre har. Jeg er egentlig allerede godt i gang med notatene, jeg har bare vært for redd for å teste ut noe nytt. Men man må feile for å lære, og jeg tenker å gripe sjansen. Blir spennende med et helt nytt opplegg på bloggingen, samt noe nytt i innleggene. Men jeg mangler enda en del punkter på listen som jeg sitter med, så jeg krysser alt jeg har for at dere har noen tips. Hadde blitt evig glad! 

Yay! It's Saturday!


...PSSSST: DISSE SMAKTE HIMMELSK!
EN SYRLIG OG FRISK SMAK, PERFEKT PÅ EN VARM SOMMERDAG

 

❥ WHAT A WONDERFUL DAY! 

Hei hei, flotte dere! Jeg startet dagen med å åpne opp persiennene, lot solen lyse inn, tok en kopp med kaffe og bare slappet av. Senere tok vi spaser tur til byen og koste oss litt ekstra der. I Kristiansand har de hatt gratis smaksprøver av forskjellige bakerier her i Kristiansand, og gud for et herlig konsept. Jeg kan trygt si at jeg har fått to nye plasser jeg ønsker å teste ut litt nærmere. Alt fra gode sommer-drinker til snacks. Yum yum yum!

Før kvelden tar inn, skal jeg gjøre ferdig en innlevering som er rettet mot eksamen. Har klart å få gjort veldig masse bare i dag, og gjett om jeg er strålende fornøyd med det. Nå er det kun litt arbeid som gjenstår, og jeg håper på å bli ferdig slik at jeg kan slappe litt av før jeg skal i seng..Vi snakkes senere i kveld dere. Xx

Tidenes aprilsnarr!

TRY TO MAKE ME LAUGH

Hei, og god første april! Noen som har latt seg lure i dag? Haha! Det har heldigvis ikke jeg, og håper selvfølgelig det holder seg slik. Jeg er ikke så veldig glad i å bli lurt, eller lure andre, men jeg elsker å høre hva andre har brukt! Kom med dine beste aprilsnarr under i kommentarfeltet! Hadde vært gøy å lest gjennom. 

Jeg stilte vekkerklokka til kjæresten 2 timer frem. Det vil si at han stod opp klokken 06:00, når han egentlig ikke skulle opp før 08:00. Han fortalte gang på gang hvor trøtt han var, men i dusjen kom han seg og ut døra. HAHA! JEG LER! Stakkars gutt.. kom på stengt dør han. For jobben åpnet ikke før 08:00! 

Frisør`n Tana v/Astrid Nilsen: Giveaway
INNLEGGET INNEHOLDER SPONSET PRODUKTER
I SAMARBEID MED ASTRID'S FRISØR 

. . . 

 

O L A P L E X ,  I  L O V E  Y O U

Jeg er helt i lykkerus, endelig dere. Som en enorm takk for at dere følger meg og bloggen, har jeg endelig kommet frem til at vi skal kjøre i gang en liten Giveaway hvor akkurat du kan vinne den populære Olaplex kuren fra Astrid's frisør. Det er en liten gavepakke, så om jeg ikke tar helt feil skal det følge med litt små greier i tillegg. Jeg håper i hvertfall dette faller i smak. Blir etterspørselen stor nok, og folk viser at de virkelig vil vinne ting - kommer jeg automatisk til å gjøre dette oftere. 
 · GIVEAWAY ·

For å delta må du følge noen enkle punkter: Du må ha mulighet for å hente pakken selv hos Frisør'n v/Astrid Nilsen (Rådhusveien 12, 9845 Tana). Kommenter dette innlegget med navn og email. Til slutt lik facebook pagen min her (det er nemlig her vi poster vinneren) og deler du blogg innlegget blir vinner-sjansen større.

Vinneren trekkes 03.04.2017. Good luck ♥

Simple Pleasures


Z Z Z Z . . .

 

THIS IS HOW WE SPEND OUR SUNDAY ❥

Sove, spise, serie, repeat. Der har dere kort fortalt en helt vanlig søndag. Haha! Hva er vell ikke bedre enn å sløve i sengen? Altså, det er jo en av tingene man aldri får tid til ellers - spesielt ikke så lenge som til 13:00. Det var forresten mange som ble sjokkerte og forvirret over gårsdagens innlegg. Ingen som skjønte hvilken 17 åring jeg pratet om; var det meg selv eller katten? Begge var så urealistiske. Jeg ler! Mente selvfølgelig katten, Pys. Hun er hele utrolige 17 år, noe som er ganske gammelt for en katt. Hun var hos dyrelegen for ikke så alt for lenge siden, og dyrelegen kunne ikke tro sine egne øyne over hvor frisk og sprek hun var til den alderen. Det er selvfølgelig noe som varmer å høre..♥ Har dere noen spesielle planer i dag? 

You brightens up my morning
. . . ALL YOU NEED IS LOVE & A CAT . . . 
I'M HERE FOR CUDDLES

 


Hei, og god morgen! I dag våknet jeg rundt 08:00 tiden av meg selv, i tillegg var denne 17 åringen våken hun også. Som regel pleier hun å sove til langt ut på dag. Syns det var så ekstremt morsomt - for hun er veldig veldig kosete sånn egentlig, men da hun rettet blikket mot kameraet og skjønte hva som foregikk, ville hun ned. Blogging var ikke noe for denne gamlingen! ♥ Haha, så da fikk jeg kun 1 bilde å får nøye meg med det.. 

Akkurat nå i skrivende øyeblikk har jeg Pys (pusi) liggende helt inn til meg. Syns det er så koselig.. Hun både maler og snorker, haha! Smelter helt. I dag har jeg en del jobb å gjøre, samt så har jeg eksamen om ikke så alt for lenge (wish me good luck), så jeg må virkelig lese godt nå den siste måneden. Huff, kjenner jeg gruer meg. Har virkelig en dårlig følelse, ihvertfall på 1 av dem. Jeg sliter blant annet fryktelig i matte, så jeg må bare gjøre så godt jeg kan. 
 


♥  ♥  ♥
 
WISHING YOU A WONDERFUL SATURDAY! 

Pray for London· THE ONLY THING STRONGER THAN FEAR IS HOPE ·
PRAY FOR LONDON

Det er så hjerteskjærende.. Jeg sleit med å sove etter å ha lest nyhetene, det tok tid. Ingen fortjener å oppleve det som har skjedd i London, ingen. Jeg har fremdeles troa på at verden kan bli et bedre sted å være på, dersom vi handler med kjærlighet frem for hat. Jeg sender alle mine tanker til ofrene og til de som mistet en nær en. ♥ 

This is so heartbreaking.. I just can't sleep knowing that things ain't right. No Country should deserve what is happening in London. I believe this World can come together to bring Love and not Hate. If you have the heart, you will stop fighting. I am so Sorry London is going through all this.. Stay safe. Thoughts are with the victims and their families. ♥
 ♥ ♥ ♥

Spending my weekend with my bae
SATURDAY WALK IN BANEHEIA
ABSOLUTETLY LOVE THIS PARK!


 


BOWLING
STRIKE STRIKE STRIKE


 

A LITTLE GLASS OF WINE
GIRLSNIGHT OUT, YAY!· THANK YOU FOR A LOVELY WEEKEND ·
BAE, I LOVE U SO MUCH

Hei fine! Håper dere har hatt en like fin helg som meg, for jeg har virkelig hatt en super helg med de beste. Fy søren som vi har koset oss her i Kristiansand! Vi har gjort så enormt mye, og samtidig fått slappet av. Sist gang ble det mye sofasliting og filmtitting, så denne gangen bestemte vi oss får å virkelig gjøre noe. Helene har dere nok sett og hørt om tidligere på bloggen, og spørsmål om venner får jeg ofte. Det er sjeldent jeg poster innlegg og bilder om/av venninner, og det har sin personlige grunn. Men er uansett ikke det vi skal snakke om, poenget er bare at nå får dere et lite etterlengtet innlegg!

Helene har som sagt vært her over helgen, og vi har både gjort det ene og det andre, mye latter! Er nesten så jeg får lyst å filme vlog neste gang hun er her.. haha! Tipper vi kunne fått frem mange smil. Jeg gleder meg allerede til neste gang hun kommer, vi satt faktisk tidligere i dag å planla når neste tur skal bli - samt hva vi skal gjøre. Can't wait.. Uansett, jeg er evig takknemlig for å ha en slik venninne stående så nær meg. Tusentakk Helene, du er herlig. 

On my way to school
DEKSEL SPONSET AV CASEAPP

 
 

..IT IS FRIYAY 

For mange er det helg, men for meg er det jobb og skole. Men hei, det gjør absolutt ingenting. Stod nylig å ropte i stuen at endelig var det fredag, og kjæresten stod som et spørsmålstegn. Han kunne virkelig ikke skjønne hvorfor jeg jublet over helg når jeg har jobb, haha! Men jeg trives såppas godt i jobben min at det er en fryd å være der! Helg er helg, spør du meg. For det første er det mye bedre mat som serveres i helgene, for det andre føler jeg at ting er koseligere og sist men ikke minst - slipp alt du har i hendene og slapp av. 
 LET THE WEEKEND BEGIN! 
..TIME TO GO MAKE STORIES FOR MONDAY

Denim Shirt

· I?M KIND OF LOVING THIS SHIRT ·

Hei fineste dere, alt bra?  Jeg har for tiden fått skikkelig denim dilla, og vurderer å bestille hjem alt av kjoler, jeans og skjorter i denim! Haha. Har også fått skikkelig hekta på gensere med frill armer, eller generelt har litt frill og ruffle på seg. Dere vil nok få øye på det etterhvert som antrekksbildene kommer! Det er alltid ekstra morsomt å ta bilder når man har kjøpt inn noe nytt. 

Ellers er det 8 mars 2017,  og jeg vil utnytte anledning til å si gratulerer så masse med dagen til dere også, dere sterke og vakre kvinner! I dag markerer vi vårs kampsaker og rettigheter, en svært viktig dag med andre ord. Det er den i hvertfall for meg. 

3 Ways to enjoy winterSOME SIMPLE WAYS TO HELP YOU ENJOY THE SEASON
...AND KEEP YOUR WINTER BLUES AT BAY

Vi har etter min personlige mening, klart å komme oss gjennom den verste tiden med vinteren, januar og februar måneden. Eller, egentlig syns jeg ikke vinteren er så veldig ille, men jeg vet om mange som sliter ekstremt mye med mørketiden. Og det forstår jeg, for det påvirker humøret mitt også til en viss grad, bare ikke like sterkt. Langt i fra. Men poenget mitt: vi har en god del kalde dager igjen av året, og derfor tenkte jeg komme med noen enkle tips til akkurat deg som kanskje ikke er så veldig glad i denne tiden på året. 
 


 

MAKE HOT CHOCOLATE TO-GO

Neste gang du og søsteren, venninnen eller kjæresten skal gå en tur, ta med deg en termos med varm kakao. Her i Kristiansand har vi mange flotte langturer, og jeg pleier alltid ta med meg to kopper og en termos. Dette gjør virkelig hele turen, og den blir ekstra koselig. Er dere klar over følelsen man sitter med, når man endelig har nådd fjell toppen, og kan sette seg ned å nyte utsikten med noe varmt og godt nå som det er kjølig? 

Tips: ha med deg litt ekstra marshmellows som du kan tilsette i kakaokoppen for en ekstra god smak.

GO SKIING/SKATING OUTDOORS

La meg bare si dette først, du trenger ikke være en god på ski eller skøyter før du gir det en sjansje. La ikke ting alltid handle om å være best hele tiden. Ski og skøyter er sinnsykt gøy. Selv mestrer jeg ski, med tanke på at jeg har stått på ski i alle mine år. Konkurrerte faktisk masse på ski i tidligere alder! Men skøyting derimot, det har jeg ikke vært borti så mye tidligere - ikke før jeg kom til Alta! Men gud så morsomt det er. 

Tips: om det skulle være slik at du ikke har skøyter eller ski, så er det absolutt null stress. Som regel har de ting til utleie for en billig penge!

BUILD AN UNCONVENTIONAL SNOWMAN

Husker du tiden hvor vi gledet oss til friminutt slik at vi kunne leke i sneen? Eller de gangene vi bygde en snemann som var større enn deg selv? Eller vær gang vi hadde sneballkrig å kunne stå i flere timer å kaste på hverandre? Alderen har en tendens til å gjøre at vi glemmer alle de fine og gode tingene vinteren gir oss. Det eneste vi trenger er et godt utetøy og et par sko som holder deg varm. Sneen lar deg vise dine mest kreative sider! Du kan lage sneengler, snemenn eller dyr? Jeg husker is-skulpturer alltid interesserte og fasinerte meg sånn. Og dere? Det fikk jeg lagd. Finnmarksløpet (europas lengste hundeløp), var blant annet noe jeg fikk være med på å lage is-skulpturer til! 

Tips: det som er så fint med sne, du trenger ikke bruke penger! Har du tilfeldigvis en gullerot i kjøleskapet? bruk den som en nese! Eller klarer du å finne noen steiner som du kan bruke som knapper på snømannen din? Jeg gir deg et ekstra stort poeng om du klarer å finne noe som kan brukes til en lue!

A beautiful winter day

× HEY! IT'S WINTER. SO LET'S DO CUTE WINTER THINGS ×

Jeg føler jeg sier dette i hvert eneste innlegg for tiden, men vinteren er så latterlig vakker! Lyset og snekrystallene er noe av vinteren som gjør meg glad, ikke minst skal jeg ikke legge skjul på at vinteren er en drøm å ta bilder i. I går var det nærmere snestorm, og jeg snakket for 1 uke siden om å pakke ned vinterklærne fordi jeg trodde våren var på vei. Haha, litt av en overaskelse gitt! Men snestormer kan i mine øyne være litt koselig i blant. Så lenge det ikke varer for lenge! Finnes det noe koseligere enn å tulle seg inn i et teppe i sofakroken med en god bok eller morsom serie på en kald vinterdag? Tror ikke det!♥

BLOG BIRTHDAY

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET· MY FIRST BLOG BIRTHDAY ·
2 YEARS ♥

I dag er det 3 mars, noe som betyr at bloggen fyller 2 år. Det er helt sinnsykt hvor mye jeg har lært om meg selv og generelt om business de siste 2 årene. Dere aner ikke, jeg er evig takknemlig. Bloggen gjør meg ikke bare selvsikker, men på mange områder føler jeg for en gangsskyld at dette er noe jeg mestrer. Jeg hadde aldri i min villeste fantasti trodd jeg en dag skulle tjene penger på bloggen - aldri. Det er helt vilt! Jeg håper av hele mitt hjertet at dere ønsker å følge meg videre, jeg ser ihvertfall frem til et nytt og spennende år med dere. Jeg kommer ikke til å slutte med det første! 

Som dere sikkert har fått med dere, har det vært ufattelig mye styr på gang de seneste dagene. Jeg har tilbringt enormt mye tid på kjøkkenet! I dag har jeg for eksempel lagd en helt herlig nugattikake, samt pikekyss! Yum! Og for knapt noen dager siden, feiret jeg min egen bursdag med gode terter og paier. Jeg gikk forresten gjennom budsjettet mitt og sammenliknet det med i år, og wow. Må si jeg er ganske imponert over hva jeg har klart å tjene inn! Til tross for en så liten blogger som jeg er, så gir jeg meg selv en stor klapp på skuldra. Hele poenget mitt er; beklager for dårlig blogging i det siste! Jeg liker å tro det hjelper på dersom jeg forteller dere grunnen. Selv om det sikkert er svært uinteressant.

KATEGORI: BAKING, KAKEPYNT - HOORAY HER OG HAPPY BIRTHDAY HER
KATEGORI: FESTUTSTYR, GODTEPOSE I GULL HER & GULL/BRUN HER
KATEGORI: FESTUTSTYR, BALLONGER - HVITE HER OG SØLVE HER
KATEGORI: BAKING, KAKELYS - HER

 MMM..

Hvis dere ønsker oppskrift må dere gjerne si ifra så kommer jeg ut med det! Har bare ikke hatt tid foreløpig til å sette meg ned, men om etterspørselen skulle bli stor gjør jeg selvfølgelig det. Og siden bloggen fyller år, tenker jeg å komme med en liten giveaway til dere veldig snart. Ingenting er planlagt riktig enda, annet enn mitt store ønske om å virkelig vise at jeg bryr meg om dere. 

Men før jeg og kjæresten setter oss ned med et godt kakestykke vil jeg bare rette en stor og enorm takk til dere lesere, til festkompaniet som har bidratt noe helt vanvittig og selvfølgelig en stor takk til familie og venner som heier meg opp. Jeg elsker dere! 

Thank you!!

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET

 

TALL BALLONGER FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → BALLONGER MED TALL

CONFETTI BALLONG KIT FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → CONFETTI BALLONGER

 


THANK YOU ♥
..FOR ALL THE LOVE ON MY BIRTHDAY!

De seneste dagene har virkelig vært noe for seg selv, dere aner ikke. Selvom man blir eldre, så kommer alltid bursdag til å være noe man gleder seg til. Og super heldig som jeg er, får jeg fremdeles gaver! Herregud, noe dere virkelig ikke trenger å gi altså! Å bare se at dere tenker på meg på dagen min er mer enn bra nok, det setter jeg uendelig stor pris på. Igjen, tusen takk til hver av en. Jeg har sett dere alle, jeg har smilt av vær eneste melding på facebook, vær eneste kommentar på bloggen - og vær eneste telefon jeg fikk! 

Som dere sikkert vet, inviterte jeg noen venninner hjem på selve bursdagen min. Vi koste oss enormt mye! Haha, alle som kom inn døren gapte når de så de store ballongene som hadde fylt så og si hele leiligheten! Haha ♥ I know, ballongene er helt fantastiske. Tror dette må være de største favorittene, tall ballongene og confetti ballongene.. Gi meg flereeee!! Anbefaler dere virkelig å ta en titt innom Festkompaniet, de har et enormt bra utvalg. Er det en ting som er sikkert, så kommer jeg til å handle der neste gang jeg skal feire noe - uten tvil dere, uten tvil. 

It's My Birthday!

// I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET


TALL BALLONGER FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → BALLONGER MED TALL

CONFETTI BALLONG KIT FINNER DU HER.
KATEGORI: FESTUTSTYR → BALLONGER → CONFETTI BALLONGER


· SWEET 23 ·

Herregud, i dag er dagen! Jeg fyller 23, noe som for meg er helt sykt. Syns ikke det er lenge siden jeg var 18 år og gikk på vgs, for ikke snakk om russetiden! Som om den var i går. Men jeg er ihvertfall klar for et nytt år ♥ Først må jeg si at dagen har vært helt super hittil, og jeg gleder meg til å nyte den videre. Husker dere jeg sa at jeg trengte ny kjøkkenmaskin? Nå har jeg fått det i bursdagsgave av min aller fineste kjæreste! Skal love dere at jeg og Kenwood maskinen skal dikte opp noen supre oppskrifter til dere her på bloggen fremover. Men nå skal jeg straks ha litt kvalitetstid sammen med kjæresten før vi får besøk - og før jeg hopper i finstasen tenker jeg bare ønske dere en riktig god søndag. Bildedryss fra bursdagen min kommer imorgen, eventuelt ikveld allerede! Stoor klem. 

Spring feeling
IT'S STARTING TO FEEL MORE AND MORE LIKE SPRING,
AND I'M LOVING IT!

✦ ✦ ✦

Det føles rart å si at det kjennes ut som vår i februar, men jeg elsker det. Bare fordi jeg har en god vår følelse, skal jeg finne frem alle vår plaggene frem! Det vil si lange kjoler, boots, høye støvletter, skjorter og skjørt! Jeg tviler på at været i Kristiansand vil bli så fryktelig ille, mulig jeg sparer noen plagg i tilfellet vinteren plutselig skulle dukke opp igjen. En ting jeg lærte ifjord: kjøp regntøy. 
 HAVE A GREAT DAY GUYS ♥

Sunday Office
 

· WORKING DAY ·
..AND IT'S MY FAVORITE DAY OF THE WEEK

 Søndag er kanskje den mest spennende parten ved hele bloggingen, og jeg elsker det. Mange syns dette er den kjedeligste parten, men å sitte forran pcen og besvare mailer, gå gjennom kommentarer jeg ellers ikke har rukket og planlegge den kommende uken etter hvilke ønsker dere har kommet med, gjør meg glad. Akkurat nå har jeg fått unnagjort en stor del arbeid, og sitter å smiler bredt - for gjett om jeg gleder meg til en ny uke med nye muligheter! 

Til alle i Tana området: Jeg og Astrid's frisør holder på å planlegge noe superkoselig til alle dere lesere/følgere! Jeg håper dette vil falle i smak for de fleste (super synd at vi ikke når ut til et bredere område - men i første om gang må vi først se interessen for dette, derfor blir det kun for hjemplassen min denne gang). Så vi kjører et lite test samarbeid, og skulle interessen bli veldig stor - så blir det mulig litt endringer. Jeg røper ingenting enda, så dere får smøre dere med litt tålmodighet. Hihi! Ellers vil jeg bare beklage så mye til dere andre som ikke får vært med på dette, men gjerne legg igjen en kommentar slik at vi vet interessen. Er interessen stor så lover jeg en forandring neste gang. 

Weekend is hereX O X O

Har sovet 2 timer i natt, og vært på skolen frem til nå - jeg er med andre ord helt ferdig. Kjenner jeg behøver noe som kan gi meg litt energi så jeg holder ut dagen, det er helg og jeg føler absolutt ikke for å sove vekk hele fredagen. På lørdag vil jeg stå opp tidlig som vanlig, ta en kopp kaffe og nyte det fine været som ser ut til å komme. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det feil døgnrytme. 

Planen var egentlig å dra ut på byen idag, men ombestemte meg raskt. Haha, vi får nå se. Hadde jo vært koselig å sett folka, føler det er lenge siden sist! Men med det samme så tenker jeg også spare litt på helsa frem til feiringen av bursdagen min. Som jeg har nevnt til dere tidligere, er jeg ikke så fryktelig glad i å dra ut når det ikke skjer noe særlig - så jeg sparer meg alltid og venter til det skjer noe morro. Jeg får se, har fremdeles et par timer på å samle meg og vurdere saken! Nå, først og fremst, skal jeg ihvertfall fikse dere et beauty innlegg så dere har noe koselig å lese på ikveld. Ha en fin helg ♥

Roses & Macarons
PINK AND ORANGE ROSES
CHOCOLATE & VANILLA MACARONS

 
MMMM..

 Jeg nevnte til dere tidligere at jeg hadde lyst å prøve meg på makroner, og det har jeg gjort. Har bakt vaniljemakroner med sjokoladegranasj & sjokolade makroner, mmm! Dere aner ikke hvor fantastisk godt det smakte. Var veldig nervøs i det jeg holdt på å måle opp ingrediensene, så for meg de verste sermoniene hvor makronene kunne sprekke - haha. Hadde vært litt kjipt å ødelagt disse godbitene på selve valentinsdagen. Om det hadde skjedd, har jeg hørt at det hjelper på å spraye vann på dem (men det er jeg ikke sikker på). Så hvis noen har vært riktig uheldig, prøv det. Mulig det hjelper på! 

Vil forresten anbefale dere å ta en titt innom nettbutikkene som dere liker. Selv pleier jeg alltid huke av e lite hjerte på favorittene mine å vente til dager som dette. Nå er det såppas mye salg at jeg tror noen av favorittene klikkes hjem, hihi. Foreløpig har jeg kun bestilt en topp hjem, og gud som jeg gleder meg til den kommer. Den er litt mer beregnet til sommeren når det er sol og varmt, men kan også brukes på fester eller andre feiringer. Gleder meg til å vise dere. ♥

Happy Valentine's Day· THE SWEETEST ROSES FROM THE SWEETEST MAN ·

I dag har jeg vært en av de heldige som har våknet til roser på sengekanten, i år også. Denne mannen slutter altså ikke imponere, så takknemlig. Ingenting er bedre enn å våkne til duften av roser og kjæresten sine varme og gode klemmer. Selv måtte jeg sette i gang med baking, så jeg bakte sjokolade- og vanilje makroner til han, samt favoritt middagen: finnbiff, mos og tyttebær. For en herlig dag hittil. Jeg elsker disse små dagene hvor man viser litt ekstra kjærlighet til hverandre. 
 
XOXO
 ♥  ♥  ♥

HAPPY VALENTINE'S DAY ♥

Til alle som har spørsmålHei! Vil bare avklare en ting før vi fortsetter bloggingen videre til det neste nivå. ♥ Jeg er veldig klar over at jeg er en "liten" blogger for øyeblikket, jeg er ingen toppblogger - men dere må ta hensyn til en ting. Bloggen min er under en stor forandring nå, og det er mye som testes og står på spill - både med lesertall og sponsorer. Endelig begynner bloggen å virkelig gi meg et lite håp. Spesielt på de dagene hvor jeg helt uten grunn kan sitte med 500 lesere (da ligger jeg allerede stabilt på topplisten i Norge blant de 200). Så vær så snill: gi meg en sjansje til å ihvertfall kunne gi dere et godt inntrykk.

Jeg blir så lei meg når jeg helt random sjekker meldingsboksen min på min private facebook profil - og ser sinte tilbakemeldinger fordi jeg ikke har svart. Alle meldinger dere skriver til meg, får jeg ikke. De havner automatisk i spam boksen. Det er rett og slett ikke noe jeg kan gjøre med. Den private profilen min ønsker jeg ikke å bruke i jobb sammenheng/blogg sammenheng. Send meg en melding her - så svarer jeg med en gang jeg har mulighet. Vær så snill, bruk facebook profilen min! Jeg ønsker av hele mitt hjertet og kunne yte en god samtale med dere, hjelpe dere, ikke minst ta i mot spørsmålene deres! Kan vi si det slik, fremover? Dere er absolutt verdens herligste mennesker, og jeg skjønner hvor frustrerende det kan ha vært å ikke ha fått svar.. men jeg håper dere kan se det fra min side også.

5 Things to do this weekend· HANG OUT WITH YOUR FRIENDS ·

Dra på resturant med de nærmeste venninnene, gå fjellturer, dra på trening sammen eller ta en kveld hjemme hvor stemningen er på topp. Jeg elsker blant annet jentekvelder, det er desidert favoritten! Gjerne pynte opp hjemmet sitt med helium og ballonger, kanskje litt fingermat og noe godt i glasset. Aah, det er så herlig. Ingenting gjør meg mer glad! Jeg har blant annet skaffet meg tonnevis av ballonger fra festkompaniet (sponset) - noe jeg er super fornøyd med. Og gjett om jeg skal pynte opp her hjemme i hver anledning når det skjer noe. 


· TREAT YOURSELF AND DE-STRESS ·

Dette er absolutt både viktig og nødvendig en gang i uken. De fleste av oss har en travel hverdag, og derfor er helger så perfekte til å utnytte disse dagene. Ta deg en skikkelig ansiktsmaske, hårkur eller fotbad. Gi deg selv litt luksus i hverdagen, du fortjener det. Det er viktig å ladde opp batteriene til mandagen kommer, for den er alltid rett rundt hjørnet. 

· BAKE SOMETHING YUMMI & HEALTHY ·

Ferske, nyplukkede plommer..Mmmm!! Jeg kommer aldri til å glemme duften av disse, ikke minst smaken. Herregud så sinnsykt godt. Dere finner oppskriften min her. Tenk at noe så vanvittig godt kan være så sunt. Jeg gjør det selvfølgelig litt usunt med honningen, men men. I helger er det lov, det er lov å unne seg noe ekstra godt på en fredag eller lørdag. Gjerne begge dager for meg! 
 · DO WHAT MAKES YOU HAPPY ·

Hva er det som lyser opp din hverdag? Jeg vet nøyaktig hvilke tråder jeg skal trekke i for å få en god dag. Det første er å stå opp tidlig, jeg elsker å stå opp tidlig! Står jeg opp kl 08:30 på en fredag så er helga reddet. En annen ting som gjør meg glad er musikk tidlig på morgenen, gjerne mens man tar bilder til bloggen eller vasker og rydder rundt i leiligheten. Slike små ting, kan gjøre dagene mine perfekte. Og dette er noe jeg tillater meg selv å gjøre i helger, for da har jeg tid. Da er det ingen stress. Jeg får aldri ellers tid å kose meg med musikk mens jeg vasker og rydder, for midt i uken ville jeg mest sannsynligvis stått på tå og glidd etter grønnsåpen. Jeg har heller ikke tid å bake noe ekstra godt midt i uken, for da står jeg å trikser med grove rundstykker/brød som må i ovnen.
· START READING MAGAZINES ·

Dette er terapi for meg. Magasiner om interiør, mote og skjønnhet får meg til å dagdrømme. I det øyeblikket jeg sitter med kaffekoppen og et blad i hånda, da er det umulig å få kontakt med meg. Og den følelsen dere...det føles godt. Det er en av få ganger jeg virkelig senker skuldrene og ikke tenker på annet enn overfladiske ting - og dere som kjenner meg, dere vet hvor viktig jeg syns overfladiske ting er. Kanskje derfor bloggen min er litt overfladisk. Mitt største ønske er at en av dere en gang kan komme bort til meg å si "selv på en dritt dag, klarte du få meg til å senke skuldrene". For jeg vet hvor godt det føles, jeg vet hvor godt det føles å komme til en plass du kan dagdrømme, du kan smile, du kan senke skuldrene, du kan slippe alle andre tanker vekk.. bare for noen sekund. Det lille der - det kan gjøre en hel dag. 

Coffee with confetti please· OH LOOK, IT'S COFFEE O'CLOCK ·

Hei hei, og en sen god morgen fra meg! I dag har jeg ikke kommet meg lengere enn å ha besvart litt mailer, blogg mailer. Med andre ord har jeg hatt en fin morgen. Det er så deilig å holde på med noe du virkelig liker, noe du virkelig brenner for. Det å kunne stå opp vær morgen, og starte med å trekke opp kameraet og jobbe med blogg og skole - det er helt fantastisk dere. Jeg elsker å være tilbake på skolebenken, men jeg elsker enda mer å kunne jobbe med dette ved siden av. Det eneste kjipet i dag, er det gråe været. Jeg elsker når solen skinner inn gjennom vinduene. Haha, nå høres jeg fryktelig gammel ut. Men det er sant! Dessuten blir bildene også mye finere med ordentlig sollys. 
 


 

... MMM! 
 

CONFETTI HERE (SPONS/AFF.LINK) ↵

Før jeg spaserer ut døra skal jeg slurpe i meg siste delen av kaffen, fikse meg litt og mulig komme med et lite skjønnhets innlegg. Planen var å gå i dusjen, men pusi ligger å sover så søtt på baderomsmatten, så dersom jeg skrur på dusjen kommer jeg til å vekke henne. Og det har jeg ikke samvittighet til, så jeg venter noen minutter til (i håp om at hun står opp snart), haha! 17 år gamle pusien.. ♥ Heldigvis ikke bare jeg som er en syvsover i dette huset! Og dere, det er så himla koselig med katt i hus. Flere som har det?

Shopping with bae


ALL LAYERED UP

 

Hei hei og god morgen fininger ♥ Jeg hadde en super fin dag med kjæresten og bestien i går, virkelig. Det kommer flere bilder etterhvert, må bare få unna redigeringen av kontrasten og lyset først. Jeg og kjæresten har vært å kjøpt inn litt treningsting, slik at vi kan starte å trene hjemme. Vi begge er ikke særlig fan av å måtte gå på treningssenteret, først og fremst fordi vi elsker å trene ute - spesielt i Kristiansand. Baneheia er jo bare helt nydelig for eksempel. Det er dessuten lettere å lage tid til trening når man har alt rett forran øynene. Personlig syns jeg det er enklere å få utført en god økt kl 06:00 om morgenen når jeg har alt her, enn å måtte gå på treningssenteret. 

Men nå må dere ikke glemme at jeg er helt ny i fasen av trening, det er minst 1 år siden sist. Så det er kanskje grunnen til at det er litt vanskelig å komme i gang. Mulig dere ser meg trene fast på et treningssenter om ikke så alt for lenge, haha! Men nå ser jeg tiden renner fra meg, så er nødt for å hoppe i dusjen å få på meg masken før jeg løper ut. Vi snakkes senere babes! 

5 years together

// INNLEGG I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET· EVERY LOVE STORY IS BEAUTIFUL, BUT OURS IS MY FAVORITE ·
NUMBER BALLOON HERE  // CONFETTI BALLOONS HERE // TASSELS HERE 
 

TODAY IS A PERFECT DAY TO JUST BE HAPPY

Denne dagen har vært strålende, bortsett fra at Helene reiste hjem idag. Skulle gjerne hatt den jenta på besøk lengere, håper virkelig ikke det blir lenge til neste gang. ♥ Uansett, i dag har jeg og kjæresten vært samme i hele 5 år, hvor sinnsykt er ikke det? Tiden går så alt for fort, eller så er det bare jeg som har det så alt for bra. Vi har brukt hele dagen på å bare slappe av, kose oss og nyte dagen. Jeg lagde forresten noen sinnsykt gode skoleboller og sjokoladekuler (nesten imponert over meg selv). Skal se om jeg kommer med noen oppskrifter til dere senere, spørs hva dere ønsker. 

Ellers har vi i dag vært å fylt opp ballongene med helium, for hva er vell ballonger uten det?! Uheldigvis er det søndag, og jeg har ikke heliumstank (noe jeg skal fikse snarest), men Egon her i byen i Kristiansand var noen riktige helter som hjalp oss med det. Wii, så nå er leiligheten full av ballonger fra Festkompaniet, de har så sinnsykt mange fine ballonger at dere aner ikke.. Etter det tok vi selvfølgelig noen bilder, og dermed har vi bare lugget strakt på sofaen. Jeg tenker at vi bare slapper av å nyter kjærligheten idag, kanskje sette på en film senere, ta ansiktsmaske og ja.. bare sette pris på hverandre rett og slett. ♥
 I LOVE YOU BBY
 


♥ ♥ ♥

 


· SJOKOLADEKULER MED NUTELLA & SKOLEBOLLER ·
GODTERPOSER HER // SØLV CONFETTI HER (TATT FRA ET BALLONGKIT)
Som jeg nevnte ovenfor, sjokoladekulene og skolebollene var himmelsk gode. Helt perfekt på en dag som dette, hvor vi kun var 3 som feiret sammen. Ikke minst utrolig enkelt. Nå sitter jeg bare å lurer på hvilke kaker/snacks jeg skal lage til bursdagen min, for jeg må da lage noe godt da også! Hihi ♥ Og hei, se hvor perfekt denne godterposen var til dette da! Trenger nødvendigvis ikke være sjokoladekuler i den, men alt av snacks! Jeg kommer definift til å ta disse posene godt i bruk, for de var bare super skjønne. 

Men nå skal jeg fortsette å nyte denne herlige søndagen, tror aldri jeg har støtt på en bedre helg enn dette. Energien og motivasjonen er på 100%, og jeg føler meg helt på topp. Det er rart hvor mye et mennesket kan gjøre med deg. Det er rart hvor glad du kan bli av å bare være omringet av gode folk. Det er rart hvor mye bedre og hvor mye mer lykkelig du er, når du er med mennesker som er glad i deg og vil deg godt. 
 HAVE A RELAXING SUNDAY ♥

Ting jeg ser frem til for øyeblikket1. Helene kommer på besøk neste helg, og jeg gleder meg så ufattelig mye. Ingenting er bedre enn å være sammen med den du stoler mest på, den du kan være 100% deg selv med, den du kan prate med om alt. Den personen du rett og slett kan slappe av med. Er det en ting som er sikkert, så er det at vi skal kose oss som aldri før! 

2. Om ikke så alt for lenge har jeg og kjæresten vært sammen i 5 år, og dette skal selvfølgelig feires! Jeg syns det er fint å ha en dag hvor man viser at man virkelig setter pris på hverandre. Jeg ser iaf frem til feiringen og ikke minst flere år sammen. Har allerede begynt å dagdrømme om både barn og bryllupp, haha! Skjer nok ikke med det første, men en vakker dag dere. 3. Jeg fyller 23 i februar ♥ I tillegg har en venninne av meg nylig hatt bursdag og ikke minst har hun flyttet til Kristiansand hun også! Noe jeg selvfølgelig syns er dødsmorsomt. Vi pleide å henge sammen utrolig mye når vi var små, men vi har liksom aldri hatt kontakt siden det, ikke på facebook engang. Uansett, vi skal ta en liten feiring sammen (feire at hun både har flyttet inn i ny leilighet og ikke minst bursdagen hennes) - noe jeg selvfølgelig ser frem til! Passet også helt perfekt når jeg også fyller år samme kveld. Jeg hadde jo egentlig ikke lagt noen planer på bursdagen min overhodet.. 

4. Bloggen fyller også år, 2 hele år i mars. Det hadde vært en skam å glemme det altså. Nei, men jeg ser frem til den dagen. Jeg ser frem til å se forbedringene, se hvor mye jeg har oppnådd på bare 1 år. På 1 år har jeg fått flere faste sponsorer, på 1 år har jeg begynt å tjene inn penger, på 1 år har jeg begynt å motta mailer og meldinger fra lesere, på 1 år dere.. på 1 år har jeg klart alt dette. Hvordan vil det se ut i 2018 hvis jeg jobber like hardt? SPENT! I mars starter jeg ihvertfall med å ta frem alle papirer og dokumenter om bloggingen og se hvilke innlegg som har vært populære, hvilke som var mindre populær, lese over kritikken, se over statistikken.. slike små ting jeg kan gjøre bedre i løpet av året 2017. 

Back to workHei fininger!! ♥ Endelig er jeg tilbake til hverdagen, som vil si blogg, youtube og skole. Dere aner ikke hvor tøft det har vært uten alt, haha. Høres ut som dramatiske ord og at jeg overdriver fælt, men jeg tuller ikke når jeg sier det - gud så forferdelig det er å ikke ha noen ting man er nødt for å gjøre. Jeg har selvfølgelig jobbet litt med sponsorer og mailer i mellom tiden, måtte gjøre noe nyttig. Men alle skjønner at å bare besvare mailer ikke er nok å gjøre i løpet av en hel dag, spesielt ikke for en så liten blogger som meg. Jeg mottar langt i fra 40 mailer vær dag.

Men nå er jeg i hvertfall tilbake på alle fronter og klar for å leve 2017! Og hei, jeg har lagd meg en bucket liste for det nye året, flere som har gjort det? Jeg er nyskjerrig, hva har du lyst å gjøre/fullføre dette året? Tell me ♥ Jeg har så mye på hjertet at dette innlegget blir bare et rot. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt som har skjedd den siste tiden, planene fremover og ikke minst åpne meg mer opp for dere. Men dere, nå har det seg desverre slik at posten har problemer med å gi ut hentelapper og diverse, så jeg er fremdeles uten kamera. Men jeg fikser det på en eller annen måte, og bloggen får omså bli oppdatert over web camera om det måtte være en siste mulighet. 

I'm taking a vacation

I'M BACK WITH EXCITING BLOG POSTS ↓
· FRIDAY, JANUARY 20 ·

Dere tenker kanskje; men Benedikte, du har jo allerede vært borte en stund? Ja, det stemmer. Jeg skal gjøre forklaringen kort, da jeg dro hjem til Finnmark i julen, tok jeg med meg kameraet fordi jeg sku blogge - men studiolysene ble glemt igjen i Kristiansand. I Finnmark rundt juletider er det konstant mørkt, ikke før nå i midten av januar/februar har det begynt å komme dagslys. Så nei, jeg fikk desverre ikke lagd noen innlegg da jeg var hjemme. Nå som jeg er tilbake i Kristiansand, sitter jeg med studiolysene - bare uten kameraet. For gjett hva, det glemte jeg i Finnmark. Så mens kameraet er på tur i posten, tar jeg meg en aldri så liten uventet ferie som egentlig skulle spares. 

Å blogge etter juleferien var det jeg hadde gledet meg mest til, så har vært både sint og skuffet de seneste dagene. Noen ganger blir det slik, selv om det ikke skal skje. Spesielt ikke så seriøst som jeg tar bloggingen for tiden. Uansett - jeg har planlagt enormt masse spennende innlegg fremover, og jeg gleder meg veldig til å dele alt med dere. Tusen takk for tålmodigheten deres! 
 

Jeg er så lei meg for at ting ble slik som det ble, og beklager på det sterkeste. Jeg ser mange har kommentert bloggen i det siste og er bekymret fordi det ikke har kommet noen forklaringer på hvorfor jeg ikke har blogget. Som sagt så oppdaterer jeg alt her, så gjerne følg meg der. Om jeg kan gjøre det godt igjen, så kan jeg avsløre en ting: det blir en musical.ly challenge video etter ferien! 

Gingerbread houses· IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS ·

Hei ♥ Nå har vi fått pyntet vært vårs pepperkakehus, meg og kjæresten såklart. Så nå kan jeg love dere at leiligheten er blitt piffet opp, ikke bare av den deilige lukten av pepperkaker, men man kan også se dem. Selv er jeg ikke stor fan av å verken knuse eller spise pepperkakehus - men jeg elsker å bare ha det oppe. For meg er det rett og slett en fin tradisjon!

Flere som har lagd seg et pepperkakehus?
 To av favoritt delene mine med pepperkakehuset var deffinitift vinduene og "sneen" jeg klarte å lage på taket. Mulig jeg også ble litt fornøyd med dette såkalte "juletreet" av stjerne - pepperkakene mine. Syns også det ble litt fint, spesielt som en liten detalje. Dere kan kanskje gjette dere frem til hvilket pepperkakehus jeg lagde, og som kjæresten lagde? Han er vell ikke typen til å virkelig sette seg ned å prøve å gjøre det så veldig pent eller fancy. Men som han sier "mitt hus er mer tradisjonellt. Ditt hus er jo på rene moten!" - haha! Ja, jeg gikk kanskje litt etter hva som er på moten nå for tiden. Men jeg syns det er fint fordeom! 
 Nå skal jeg redigere dagens video klar til dere, og laste den opp på youtube før jeg tar kvelden. ♥  I dag skal jeg virkelig prøve å komme meg til seng til en normal tid, i det siste har jeg sotte oppe helt til 04:00 og 05:00, bare fordi jeg har sovet så lenge.. altså det er helt på trynet. Kan virkelig ikke fortsette slik, haha! Men dere, vi snakkes i morgen. Ha en super fin kveld! 

Gjesteinnlegg: Slik opplever jeg den hørende verdenHei nye lesere, Tonje her! Jeg vil skrive et gjesteinnlegg til Benedikte på bloggen hennes, som kommer rett fra hjertet mitt og som jeg vil at hun skal vite. Jeg vil at hun skal vite om mine opplevelser med å være med en hørende som henne, mens jeg er døv. Jeg syns det er helt fantastisk å være med henne, fordi hun hjelper meg med alt. Hun retter meg om jeg skriver feil, så jeg kan lære. Hun stiller alltid opp, og da mener jeg så mye som jeg aldri hadde forventet. Som sagt: da jeg bodde i Tana, la oss kalle det for ?hørende miljøet?, for det er jo slik det blir, for meg. Det var ekstremt vanskelig for meg fordi jeg ikke var noe særlig dyktig på å skrive, lese munn og forskjellige ord, det var mange ting. Og Benedikte kunne ikke særlig med tegnspråk den tiden. Men Benedikte var den eneste som alltid spurte meg om vi skulle finne på noe, om jeg ville komme på besøk til henne. Derfor ble det oss to, derfor valgte jeg henne.

Jeg syns det er så sykt at både jeg og Benedikte kommer fra Finnmark, Tana. Men så flyttet jeg vekk fra Tana, og siden har vi ikke sett hverandre på 8 år og vi har hatt ganske lite kontakt i forhold til hva vi hadde hjemme i Tana. Men vi stoppet aldri kontakten helt, fordi vi aldri glemte hverandre. Det er fordi vi er glad i hverandre og har hatt så ubeskrivelig mange gode minner som ikke kunne glemmes! Jeg har opplevd Benedikte i døveverden sammens med meg, og Benedikte har opplevd meg i hørendeverden. Vi har opplevd enormt mye sammen! Jeg lærte henne tegnspråk, og hun lærte meg å snakke med stemmen. Per i dag har jeg blitt mye bedre. Takket være henne!

Jeg digger Benedikte fordi hun har hatt så mye tålmodighet med meg, til tross for hvor vanskelig kommunikasjonen mellom oss har vært. Dere aner virkelig ikke hvor drit kjedelig det har vært å måtte gjenta så mye (både for meg med tegn og henne med ord), men per i dag er hun fortsatt her for meg og jeg føler meg enormt heldig! Jeg har blitt mye flinkere  på å skrive og masse ting på grunn av henne!B - Believe
E - Enjoy
N - Nydelig
E - Ekte
D - Dyktig
I - I love you
K - Kul jente
T - Tålmodig
E - Er kjempe glad i deg

PS: Om du er interessert i å vite hvordan hun lever i døve verden med meg så klikk her..er du klar? sikker? så bra! 

Desperat forsøk på å ikke bli smittetNå ligger kjæresten min syk, og som de fleste vet er vi samboere. Blir han syk, blir jeg syk. Jeg tror mange kjenner seg igjen. Jeg prøver i et desperat forsøk på å ikke bli smittet, samtidig som jeg desperat prøver å hjelpe han på best mulig måte. Omganssyke er helt forferdelig! Jeg bare håper og ber til gud om at jeg ikke får det samme, så for øyeblikket har han fått soverommet, og jeg stuen. Selvfølgelig er det også jeg som står for matlaging, og alt som skal hentes ut fra kjøleskapet. 

"Om du er blitt smittet, så er du smittet allerede og du vil kjenne det i løpet av 24- 51 timer". Da er det vell bare å vente på dommen. Noen av dere som har tips til å unngå/bli smittet av omgangssyke? Jeg er klar over at hendene bør vaskes ofte og godt! 

Get Your Christmas Shopping Done

· EARLY CHRISTMAS SHOPPING ·

Hei hei, jeg vet det har vært stille fra meg nå. Men jeg skal ikke beklage meg, for jeg vet at jeg kommer til å gjøre opp for meg når dere ser hvorfor. Dere får se allerede 1 desember, for da begynner det. I dag har jeg løpt rundt i joggebukse å shoppet inn masse nytt: interiør og selvsagt juledekorasjoner. Nå føler jeg meg endelig klar for å vise dere hvordan leiligheten min ser ut - for nå begynner jeg å bli fornøyd. Jeg var oppe hos huseierne og fortalte om ting jeg gjerne skulle forandret litt på, og snille som de er; "Nei men uff, Benedikte! Du må bare gjøre som du vil der nede, vi stoler på deg!". Det gjor dagen min, og forhåpentligvis julen min også. 

Badet har aldri sett finere ut, dere aner ikke hvor mye jeg elsker badet. Haha! Soverommet er delvis ok, jeg venter på en pakke slik at jeg får fikset som ønsket der inne også. Så straks når alt er i orden, starter jeg prosjektet mitt. Men for at jeg skal gjøre det bra, så trenger jeg litt av deres hjelp. Og jeg hadde satte evig pris på noen kommentarer fra dere. Hva er det som gjøre julen din så bra? Hvilke ting er det du liker godt med julen? Nå ønsker jeg litt "overfladiske" svar, og ikke bare den typiske "familien er samlet og god mat". Jeg elsker blant annet juledekorasjoner og julefilmer! 

Sleep well, Wake early. Happy Sunday!
♥ ♥ ♥

Starter fredagen med en sneekpeakHOT COCOA WITH MARSHMALLOWS ↵
..IT IS SO COLD OUTSIDE..

Flere en bare meg som syns det er litt morsomt med Halloween? Kl 19:00 kommer innlegget ut med dekorasjonen jeg har snakket om. Dere ser altså en liten Sneekpeak her av leiligheten min. Det er så creepy dere, jeg elsker det! Ellers har jeg tenkt å kjøpe inn litt bakevarer til Halloween, samt hente ut noen pakker jeg har fått i posten som ikke har blitt hentet på en evig stund. 

Det er ca. 1 år siden sist jeg drakk kakao, og jeg aner ikke hvorfor det er blitt så lenge siden. Det er jo så godt? Men selvfølgelig, jeg tror den kalde tiden er det som gjør varm drikke bedre. På sommeren tørstes jeg etter cola, isted og vann med isbitter. Ganske logiskt, Benedikte. 


CANDLES, HOT COCOA & EARLY MORNINGS
 

Dere må ikke glemme spørsmålsrunden min her, samtidig hvis noen lurer på hvor skjelletthodet er fra, så finner dere det også her (sponset). Nå skal jeg kjappe meg å rydde og vaske leiligheten - og hente pakkene jeg nevnte tidligere. Håper dere får en super fin fredag, ikke minst en helt fantastisk helg. Stor klem! 

Spørsmålsrunde på video - ask me

· FEELING BETTER ·
J U S T  A  L I T T L E  B I T  T I R E D 

Jeg er tilbake, og i mye bedre form. Endelig, jeg har rukket å savnet dere masse på den lille korte tiden. Det føles godt å ikke ligge i sengen dag inn, og dag ut. Nå skal jeg sette i gang med videoer som desverre er blitt litt forsiket på grunn av sykdom. Jeg skal også svare på et par spørsmål på video, så still alt dere ønsker. Jeg har lovt spørsmålsrunder vær månede, og i denne måneden velger jeg å ha det tidlig, nettopp fordi det kommer mye spennende videoer i slutten av måneden (Halloween er et hint). 


ASK ME, HIT ME
 

Høsten i Kristiansand er kaldere enn det jeg husket ifjord, det er faktisk kaldere her enn hva det er i Finnmark (hjemplassen min), for øyeblikket. Og det er ganske så sykt. Vet ikke hvorfor jeg var så klar for å ringe mamma å le over kulden de skulle sitte med. Men men! Ser ut til at den blir å slå hardt utover meg i stedenfor. Tror virkelig det er på tide med ny vinterjakke, for nå altså, nå er det søren meg kaldt når vinden i tillegg suser. Har dere noen tips på en fin jakke til høsten/vinteren? 

 

Calling in sick· AT LEAST I HAVE PRETTY FACEMASK ·
..AND MY FAV LED LIGHTS (sponset)
 Føles ut som at jeg aldri blir frisk, forkjølelsen er her enda og jeg små fryser selv om leiligheten er fyrt godt opp. Har vært sengeliggende i evig tid, sett gråe skyer gjennom vinduet og hørt regne plaske om nettene. Jeg har skole både idag og imorgen, som jeg virkelig ikke kan gå glipp av. Samtidig må jeg lage video til onsdagen - noe som for all del ikke kan vente. Så jeg er bare nødt for å bite tennene sammen. Skal være glad jeg i det minste kan jobbe fra sengekanten ♥ 

Jeg er evig glad for de fineste lysene fra Partyking.no, som gir en rolig atmosfære! Ikke minst så har favoritt masken hjulpet meg mye under perioden med sykdom. Jeg bare håper feberen ikke kommer for fult, det har jeg virkelig ikke tid til. Ikke denne måneden! Men vet dere hva? Selv om formen ikke har vært helt på topp, så har jeg dekorert leiligheten klar til Halloween! Det er så fint her nå, altså, dere aner ikke hvor mye jeg koser meg. Litt creepy, men er jo det som er meningen med Halloween. 

Lets talk about school


♥ AUTUMN WEATHER ♥
ACHIEVE YOUR STUDY GOALS
IN 2016-2017 ↵

Du tar en test, som glemmes etter en uke. Hva godt får vi av det? Det var spørsmålet jeg alltid stilte meg selv på skolen, jeg følte ofte at skolen tok mer, enn hva den faktisk gav meg. Men er det en ting jeg har lært etter at jeg startet på Sonans: Vi har alle vår egen "gave", en ting vi spesielt er god på. Noen fag var lettere enn andre, og de fagene jeg syns var morsomme - ledet meg et steg nærmere utdanningen min. 

Mitt beste tips til en student er: finn ut hvordan du lærer best. Bare fordi du stryker på en prøve, betyr det ikke at du er dårlig. Bare fordi du har vanskeligheter for å skjønne det som står i boka, betyr det ikke at det er umulig. Finn ut hvordan du lærer best, finn ut mest mulig om akkurat det du elsker - og da kan jeg love deg at livet vil være et mye enklere sted å være på. Jeg vet det er mange som sliter med å komme seg til skolen; kanskje på grunn av stresset, presset eller lidelser som gjør det vanskelig. Men virkelig, nå har jeg vært i arbeidslivet i 3 år og er glad jeg ikke er ferdig med studiene mine! Gjett om jeg skal kose meg dette året på skolebenken. Jeg stortrives på skolen og er glad jeg har mange år frem for meg med studier, før jeg hopper av på arbeidslivet igjen. Det arbeidslivet jeg skal tilbringe resten av livet mitt på. Jeg får så vondt når jeg ser så mange stresse med skoleårene sine, gråter om de ikke får 6´er og skjemmes dersom de stryker.. klart det blir en ubehagelig plass å være på. Husk at du har flere sjansjer enn bare én! 

Et nytt kapittel i livet· DONUT SIDE BUNS ·

Jeg har sluppet alt jeg har i hendene mine, og det eneste som går i hode mitt: hva pokker skal jeg gjøre nå? Tror jeg forteller dere litt senere om den saken, for jeg vet ikke helt hva som skjer selv. Jeg har tidligere snakket om det på bloggen, men det har egentlig bare vært en liten drøm som aldri har gått i oppfyllelse. Eller, sannheten er vell egentlig at jeg er for feig. Og når jeg først hopper i ting, blir jeg livredd. Jeg må alltid ha en plan B, og denne gangen har jeg ikke det.

Vi får se da. Dere trenger forresten ikke spørre hva som skjer med håret, det er bare slik dagene mine er for tiden, litt anderledes. Haha! Jeg trenger ihvertfall en liten oppmuntring, og dere vet kanskje allerede hvor glad bloggen gjør meg - så mitt spørsmål: hvilke innlegg ønsker dere fremover? Jeg har allerede min egen lille planlegger hvor jeg har notert opp forskjellige ting, men alltid greit med litt ekstra innspill fra dere også.
 

 ♥ ♥ ♥

Ingen komplekser mer, lykke!BIG SMILE ↑ FINALLY!

Jeg vet ikke om dere har merket det siden jeg alltid bruker sminke på bloggen, men på enkelte bilder kunne man faktisk se det. Spesielt i virkeligheten ved dagslys, eventuelt uten sminke. Føflekkene i ansiktet mitt! Mesteparten av tiden har jeg en overraskende fin hud, plettfri hud om jeg kan kalle det slik; noe som fikk disse to føflekkene til å trekke oppmerksomheten. Jeg hatet det. Ikke missforstå meg - føflekkene i seg selv skulle for min del bare vært der, dersom de kunne beholdt størrelsen sin for 1 år tilbake. Det som plaget meg, var at de vokste for hvert år. Jo lengere jeg hadde ventet, jo større ville de blitt. Det vil si at arret også ville blitt forferdelig stort dersom jeg hadde ventet lengere. 

En annen ting: jeg er veldig opptatt av at utseende mitt ikke skal forandre seg totalt når jeg fjerner sminken (ikke missforstå meg, jeg har ingenting i mot de som liker å gjøre en stor forskjell), men for meg ble det en veldig stor forskjell med og uten sminke, noe jeg ikke var så fornøyd med. Med sminke, kunne man knapt se føflekkene. Uten sminke, poppet de frem. Det ble så feil for meg. Jeg kunne stå forran speilet på morgenen å vurdere om jeg skulle tegne på føflekkene mine slik at de skulle synes..eller om jeg skulle sette concealer på dem - selvom jeg egentlig ønsket å gå helt uten sminke. Ser dere poenget mitt? Nei. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg ønsker å være den Benedikte dere ser med sminke, den Benedikte dere ser på bilder. Uansett hvor dumt dette høres ut, så er det fakta. Zoomer dere inn på bildene, vil dere se et lite snitt av 2 føflekker på haken.. kanskje dere skjønner mer hva jeg snakker om. De synes VELDIG lite på bilder - men i virkeligheten synes de tusen ganger bedre. DET plager meg. 
 Når man er i en situasjon hvor man vet at før eller siden så må disse fjernes, er det like greit å gjøre det mens de er små. For ikke snakk om hvor mye det plagde meg. Jeg står alltid med ansikte mot min høyre side for å unngå at føflekkene skal vises.. det har dere kanskje merket? Jeg gleder meg så forferdelig mye til å se resultatet. Akkurat nå er det nøyaktig 3 dager siden jeg var hos Bellaklinikken og fjernet de. Så for øyeblikket ser det veldig "krise" ut, men det er nesten noe man må forvente seg. Vi får være litt tålmodige og vente til såret gror! Jeg vet at føflekker ofte kan komme tilbake, så vi får krysse fingrene for det beste. Bloggen frister veldig lite med tanke på sårene jeg sitter med. Men vi får se da! Tenkte tross alt å vise dere et før, underveis og etterbilde! Men dere, jeg er enda ikke helt ferdig med bellaklinikken - tenker vi tar det som det kommer. Fremover gjelder det ikke noe som plager meg, men mer for å teste ut litt forskjellige ting på gøy.♥

HA EN FIN HELG!

5 Things i want to do in september1. Dra på Bellaklinikken. Jeg har vell aldri vært innom noen klinikker der jeg har følt meg i trygge hender før, så derfor har Bellaklinikken vært en mulighet for meg nå. Jeg har snakket med så og si alle som jobber der, og det er virkelig fantastiske mennesker. I løpet av denne uken står Ketil, legen på bellaklinikken, for tur! En svært dyktig lege på klinikken.

(Denne har jeg allerede fått fullført, innlegg om dette kommer snart)

2. Få en rutine på skole og jobb. En stor utfordring for meg, og kan mildt sagt si at jeg jobber meg ihjel. Jeg sitter vær dag og venter på en liten mulighet hvor jeg kan slappe av uten å ha noe i tankene - virker som en umulig sak, men skal få en bedre rutine.

3. Nyte høsten og ordne høstgarderoben klar. Det mangler et par Acne gensere i garderoben min som jeg er nødt for å få fikset. ♥ Jeg er helt avhengig av myke og varme gensere på høst tidene. 

4. Bestille flybilett hjem til fine, vakre og mest fantastiske Finnmark! ♥ Jeg savner familien hjemme, og savner selve hjemplassen. Jeg trenger å dra til en plass jeg kan slappe av på, en plass hvor "bylivet" ikke eksisterer. 

5. Slutte å bekymre meg. Jeg er alltid redd for å si noe feil på bloggen som kan bli missforstått, gjøre noe feil på jobben eller ikke bestå eksamen på skolen. Jeg hater det, virkelig. Men tror jeg er nødt for å slippe på frykten litt. Hva gjør det om jeg gjør feil på jobb, når det kan rettes opp i? Hva gjør det om noen av dere missforstår meg på bloggen, når det bare er å fortelle dere at det ble en missforståelse? Hva gjør det om jeg stryker på eksamen, når jeg kan ta den opp igjen? Ting er ikke så komplisert som jeg skal ha det til. 

Wake up with me

Jeg elsker å dra meg lenge i sengen før jeg står opp. Femten minutter er ganske lenge, men tiden går ekstra fort når man er trøtt. Når jeg ligger i sengen tenker jeg alltid på noe positivt, små gleder eller andre ting som kan gjøre dagen min komplett! 

Hvem gjør vell ikke dette? Jeg er som regel på sosiale medier, besvarer mailer og lager meg en liten liste på hva dagen min skal bestå av. Det høres kanskje rart ut, men å lage en liten liste har hjulpet meg veldig mye i hverdagen. Jeg har blitt flinkere på planlegging og blitt mer effektiv. 
 

Jeg er helt avhengig av å starte dagen med å re opp sengen. På noen måter gjør det dagen min bedre med å vite at soverommet ser ryddig og fint ut. Jeg setter alltid på favoritt sangene mens jeg rer opp sengen; da får jeg en ekstra god følelse. Før du ler, prøv det selv! 
 

Det finnes ikke noe annet som jeg elsker mer enn musikk, duftelys og spinat smoothie. I det siste har jeg fått dilla på smoothies og ferskpresset juice som kan få opp energien og matlysten, samtidig forsikre meg at kroppen får i seg de vitaminene den trenger for å fungere optimalt i løpet av dagen. Det gir en skikkelig boost! 
 

Mens jeg spiser frokost blogger jeg alltid i mellomtiden. Multi-tasking! En av mine store favoritter om morgenen: Protein pannekaker, the choclate overdose, avocado, hjemmelaget knekkebrød med ferskpresset juice og spinat smoothie
 

Vet ikke helt hva som har skjedd med meg, men det er enten jobb eller trening. Det frister aldri å slite seg ut før jobb dagen, selvfølgelig kommer det ann på hvor mye jeg har å gjøre. Men prøver å trene mest mulig for å holde helsa. En joggetur på 50 minutter ute i skogen slår aldri feil! 
 

Jeg elsker å føle meg fresh! En varm og lang dusj med mine favoritt produkter, sminke meg og fikse håret. Som dere kan se: min morgen rutine er veldig rolig, stressfri og kos. Dagene mine varierer selvfølgelig veldig, det er ikke alltid jeg orker å sminke meg for eksempel. Rettere sagt er det vell flere dager hvor jeg ikke sminker meg og hiver på meg chill klær. 
 

Its that time of year againGod morgen sweeties! Min morgen har vært et stort ubehag, blærekatarr er noe jeg nesten får kronisk på denne tiden av året, haha. Er glad det ikke varer over lengere perioder, det hadde blitt mange søvnløse netter. For øyeblikket løper jeg ut og inn toalettet 24/7, har strengt tatt tilbringet de to siste dagene mine der. Men for all del, jeg klager ikke. Det føles deilig å ha bloggen hvor jeg faktisk kan jobbe, samtidig føle meg "komfertabel" med situasjonen. Har stått på jobb med urinveisinfeksjon tidligere, og det er pain in the ass. 

Nå skal jeg komme meg til apoteket å få fikset tabletter som legen har skrevet ut. Appelsin juice og tranebær funker ikke på meg. Jeg prøver alltid å unngå medisiner som er på resepter, men siden det ikke har gått over etter 2 dager, klarer jeg ikke vente lengere. Føles ut som at alt har blitt forverret og at jeg kanskje burde gått til legen med det samme. Litt kjipt å starte på antibiotika dagen man skulle ut å kose seg med godt folk, typisk min uflaks. Krysser fingrene for at jeg blir bedre til i morgen, og jeg tror det skal gå fint å blogge - vi får se ut over dagen. Jeg har noen forklaringer å komme med.

Damn it

Hey!! Beklager for at bloggingen ikke har vært helt på topp. Jeg vet dere hater å høre unnskyldninger så det skal jeg ikke komme med heller, men jeg syns innerst inne at jeg fortjente litt fri. Som jeg har nevnt tidligere har jeg gruet meg lenge til juli måneden, for jeg vet hvor hektisk den vil bli. August blir noe helt annet og håper av hele mitt hjerte at dere kan tilgi en dårlig blogger frem til da! ♥ Jeg vil gjøre mitt beste på å få ut innlegg selvom det blir vanskelig. Jeg skal prøve å få forhåndspublisert enkelte innlegg de dagene mens jeg er på jobb, og de dagene jeg har fri bruker jeg selvsagt som normalt. 

Et lite spørsmål, hva ønsker dere å se mer av på bloggen? 

Tirsdagskonsert på fiskebryggaYESTERDAY

I går tok vi turen innom fiskebrygga etter noen drinker, så koselig. Til dere hjemme i Finnmark: fiskebrygga er en sinnsykt fin plass hvor de har uteplasser å spise, selger drinker, sjøen rett vedsidenav, konserter på sommerstider og god stemning. Jeg syns fremdeles det er uvant å stå å blande drinker på en tirsdag, haha. Pleier vanligvis bare dra ut i helgene, men her i Kristiansand kan det faktisk være tusen ganger bedre uteliv på en tirsdag eller torsdag, frem for helgene! Anbefaler alle som skal på sommerferie til Kristiansand å ta seg turen innom Fiskebrygga - maten der er helt fantastisk. 

 


 TODAY

Jeg fikk desverre ikke tatt så mange bilder igår på grunn av det store kameraet. Har jeg noen lesere som bruker et mindre kamera, eventuelt noen som vet om et praktisk kamera å ta meg seg når man for eksempel skal på konserter, festivaler osv? Det frister lite å ta med seg et svært speilreflekskamera og knipse antrekksbilder på festivaler med flere tusner av mennesker som ser på. Men nå skal jeg kjappe meg i bilen, kjæresten sitter å venter. Vi høres om ikke så alt for lenge da, og ikke glem å kom med tips på et bra (men lite) kamera, jeg trenger det!

Klar for video?


SMILE
Hei skjønninger. Nå skal jeg hive kjæresten min i gang med redigering av video, mens jeg og Maileen skal fikse pizzaen klar. Men dere, jeg har faktisk ikke tid til å blogge så veldig mye nå - skulle bare oppdatere dere på at det kommer en video om ikke så alt for lenge. ♥ Håper dere blir å like videoen, så snakkes vi veldig veldig snart!! 

Jeg selger!

Hei dere!

For en tid tilbake snakket jeg om å selge litt ting på bloggen, og dette vil da hovedsaklig være merkeklær og designer vesker. Alt er selvfølgelig ekte, men har desverre ikke kvitteringer på noe av det som har blitt kjøpt. Jeg har også valgt ut noen plagg jeg syns er ekstra fine som ikke er merke! 

Slik foregår salget:

Jeg skriver minstepris på alt, så er ikke vits å by mindre enn beløpet som står notert. For å by sender du meg en mail på benediktenp@outlook.com og merk mailen med hva dere byr på. Ønsker kun seriøse henvendelser. Jeg foretrekker handelen ved at kjøper overfører beløpet til meg, og så fort pengene er inne, blir plagget sendt med posten. For å kjøpe trenger du altså nettbanken din tilgjenglig. Frakten trenger du ikke tenke på, den spanderer jeg. Ellers vil jeg påminne deg om at jeg ønsker en rask handel så vennligst ikke by dersom du er usikker. Budrunden kommer til å stå i noen dager, og jeg vil selvfølgelig holde "kjøper" oppdatert.BY MALENE BIRGER VESKE / CLUTCH

En utrolig fin veske som også kan brukes som clutch med å ta av reima. Vesken er i utrolig fin stand og ikke blitt brukt mer enn 4 ganger! Uheldigvis har jeg klart å søle noe inni vesken så er to flekker på innsiden av vesken, ikke store flekker. 

Nypris: 1845,- Minstepris: 900,-CEDRICO LAMMSKINNSJAKKE

En utrolig varm og god jakke. ♥ Som dere ser på bilde er skinnet på jakken fremdeles like pent. Nesten ikke brukt overhodet, tror jeg har brukt jakken 2-6 ganger! Så den er absolutt blitt tatt godt vare på. Størrelse: xs. 

Nypris: 7500,- Minstepris: 4000,-MARC BY MARC JACOBS VESKE

Vesken har blitt brukt et par ganger, noen flekker på innsiden, men ser fremdeles smashing ut på utsiden! Denne ble kjøpt på M.A.S i Tromsø som mine fleste klær er kjøpt fra - selvfølgelig ekte! Vesken er en gammel modell og vet ikke om man fremdeles får tak i denne, og derfor unik for min del. ♥ 

Nypris: 2-3500,- (husker ikke nøyaktig pris) Minstepris: 999,- 

Bildene som aldri kom på bloggen..jeg måtte jo blinke akkurat der. Mye enklere å velge mellom bilder når du ikke prøver å se fin ut, for da kan ingen komme å fortelle deg at du ikke ser bra ut - selvfølgelig ser jeg ikke bra ut sånn her! Jeg har ikke ord, helt seriøst. Livsgleden min forsvant da jeg så dette bildet.Når kjæresten din ber deg stå midt i sollyset og du vet bilde blir dårlig.. Holder på å knekke sammen av latter, mens håret flyr alle veier. Det er jo så irriterende, men hva annet kan man gjøre enn å le? 

Hei fra sengekanten

SLEEPY

Noe av det beste jeg vet før sengetid er å lese magasiner, en god hjemmelaget juice og blogge mens jeg sitter godt avslappende i sengen. Kjenner øynene mine glir igjen av å bare skrive det, haha. Akkurat nå sitter jeg med kjæresten sin store t-skjorte på og koser meg maks alene! Jeg trives i mitt eget selskap for å si det på den måten. Nå tipper jeg venninnen min har landet med flyet i Kristiansand, og skal ned til byen for å møte henne imorgen. Gleder meg som et lite barn, 1 år siden sist - det er ganske lenge!! 

OPPSKRIFT PÅ JUICEN:

3 gulrøtter ♥ 2 grønne epler ♥ 2 appelsiner ♥ 2 cm ingefær ♥ 1/2 sitron
 

A WELL SPENT DAY BRINGS HAPPY SLEEP

Nå skal jeg slappe litt ekstra av med nettshopping før jeg tar kvelden helt. Jeg har forresten blitt veldig usikker på om jeg skal orke å dra på Palmesus imorgen, kanskje jeg tar en liten tur! I dag ble det i hvertfall ikke noe av, det var overskyet og højet ned i noen sekunder. Jeg syns nesten det er litt mer koselig å være hjemme da! Når det skal sies er jeg ikke en som er veldig glad i festivaler og konserter heller, så for meg er det ikke et must. Jeg kan dra tilbake neste år når det er fint vær også. Hihi. ♥ Men nå er det kveld, så vi snakkes imorgen! 

Lik mine foreldre

Vet dere hva det beste komplimentet er? 

"Herregud, så jo med engang at du var datteren til.. " ♥Før når jeg var mindre liknet jeg ekstremt mye på engelen min, pappa. Mens nå som jeg har blitt eldre, har jeg blitt mer og mer lik mamma. Det er så koselig å høre at folk kjenner igjen ansiktet mitt på grunn av mamma eller pappa, senest i dag var det en som kommenterte at jeg liknet fælt på pappa og lurte på om det kunne stemme! Hehe. ♥ 

En av grunnene til hvorfor jeg ikke ønsker å forandre på utseende mitt. 

5 ting jeg skal denne sommeren!1. Tilbringe tid med mine nære og kjære. Når noen nevner sommer så tenker jeg automatisk på mine nærmeste venner, familie, ferie, lykke, kjærlighet.. alle disse gode tingene. Sommer for meg er en fin tid hvor alle koser seg rett og slett! Sommeren er allerede kommet til Kristiansand og føler jeg allerede har fått vært med mange av de beste jeg har livet mitt. Nå mangler det bare hjem turen så jeg får sett mamma og resten av familien. 

2. Gjøre ting jeg ellers ikke får tid til. Bloggen + 2 andre jobber tar sinnsykt mye av fritiden min, det skjønner dere kanskje, men jeg klager ikke. Jeg elsker det jeg gjør på uansett hvilken jobb jeg skulle holde på med, det er jo ting jeg liker å holde på med det også. Jobben gjør så jeg setter ekstra pris på de dagene jeg faktisk kan sette meg ned å ikke tenke på noe, at jeg faktisk kan dra ut å reise. Hvordan ville et liv uten jobb vært? Ville det vært så morsomt å sitte hjemme dagen lang mens alle vennene dine er på jobb/skole? Jeg skal i hvertfall prioritere slappe av tid, nyte Kristiansand på sitt beste og kanskje ta små ferier! 3. Reise. Denne sommeren har jeg sinnsykt lyst å dra på en liten shoppingstur til for eksempel London eller New York! Jeg tror ikke det blir noen skikkelig sydenferie i sommer med tanke på varmen som er i Kristiansand, så det blir heller i vinterstid. Men det er helt perfekt å ta en helgetur til London/New York. Dette er ikke no å tenke på engang, for jeg skal fullføre det. Enten med kjæresten eller en god venninne! 

4. Roadtrips, roadtrips and roadtrips. Så standard i sommerferiene, ta en roadtrip til Stavanger eller Bergen kanskje! Jeg har jo aldri vært så langt nede i Norge som jeg er nå, haha! På tide å oppleve litt av vakre Norge også. 

5. Jobbe. Etter Juli måneden blir det rettet et stort fokus på bloggen! Jeg gleder meg vanvittig mye, og det blir morsomt å se hvor langt jeg faktisk kan nå med den dersom jeg virkelig setter meg inn i det. Skal prøve å få lagd noen videoblogger innimellom også. Håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør! 

Et veldig kjapt og raskt innlegg før jeg drar ut av døren. Det ble et skikkelig stress innlegg og jeg er vanvittig forsinket. Vi snakkes senere, søtinger. ♥ 

Jeg selger!La oss starte dette innlegget brått på. Kjæresten min går alltid å klager over at jeg har så mye klær og sko som aldri blir brukt, og av det startet vi en diskusjon som endte opp med at jeg innså fakta. Nå har jeg pakket ned 5 esker (bokstaveligtalt) med klær som jeg skal gi vekk til de som trenger det mest. Men vurderte også selge noe av det. Er det interesse for det? Da blir det blant annet merker som Cedrico, Burberry, Marc by Marc Jacobs, Malene Birger, Mexx, Acne og flere små overaskelser. Om det skulle være interesse for det må dere gjerne kommentere ja i kommentarfeltet! 

Trenger også litt tips. Burde jeg sette alt på finn, på bloggen eller finnes det andre geniale plasser som er oversiktelig? 

Bad hairday


SHORTS FROM RUNWAYDREAMZ
Når dere ser meg gå med håret som dette så har jeg rett og slett ikke orket å fikse på det, eller så har jeg gitt opp. I dag gav jeg opp. Føler det er helt forjævlig og trenger virkelig å freshe det opp! Som nevnt i noen innlegg lengere ned skal jeg dra til frisøren så straks jeg kommer hjem. Jeg tørr faktisk ikke dra til noen andre frisører utenom Astrid`s frisør på hjemplassen min, hun vet nøyaktig hvordan jeg liker det. Hun vet hvilke toner jeg sikter til, hun lytter når jeg forteller hvordan jeg vil ha det og hun spør alltid underveis om jeg selv syns det ser bra ut. 

Mange av dere foreslo grått hår eller noe kaldere toner i håret mitt. Og ja, jeg har tenkt på det, mange ganger! Vi får se hva det blir til. ♥ Dere aner ikke hvor glad jeg blir når dere faktisk gidder å lese innleggene mine, se på bildene og ikke minst bare klikke deg inn. For ikke snakk om at dere faktisk gir meg respons på hvert eneste innlegg! Noen ganger får jeg så mye kommentarer at det ikke er alltid jeg klarer å få svart på alt, men selv om jeg ikke svarer, betyr det mer enn alt. Mitt neste mål er å bli flinkere på å svare dere tilbake, vise dere hvor mye det faktisk betyr. 

What happendDu vet det bilde hvor du ikke vet hvordan du skal sitte eller stå, ha armene eller bena, smile med munnen igjen eller med tennene? Velkommen til blogg livet mitt. Jeg har ikke mange problemer i livet når dette er noe av det mest problematiske! Takk gud for det. Det er søndag igjen, jeg kan nesten ikke tro hvor fort denne måneden har gått. Ny kontrakt, skole i vente og alle disse kjedelige hverdagslige tingene er rett rundt hjørnet. Nå som jeg jobber føler jeg ikke helt på at det er sommerferie, når jeg tenker meg om er det mange år siden sist jeg har følt på det. Etter juli måneden blir det lite jobb på meg, og dermed blir det rettet stort fokus på bloggen frem til skolen begynner. Det ser jeg frem til! 

WoodSom jeg koser meg akkurat nå.♥ Lillesøster har akkurat ankommet Kristiansand med bestevenninnen sin, og det er så fint å ha dem her. Vi har nettopp spist den beste tacoen noensinne, tent telys og chiller maks før morgendagen. Vi har masse planer både i helgen og den kommende uken så dette blir best!! Nå skal vi reie opp sengen og ladde opp batteriene - vi snakkes senere. 

Forresten; jeg ble nesten brent av en homle av å ta disse bildene så jeg tar i mot all creds. 

Farge håretJeg vil gjøre noe anderledes med håret igjen, noe nytt. Men nå har jeg hatt platinablondt, brunt, striper og ombre, hva skal jeg gjøre neste gang? Jeg er helt tom for ideer og trenger hjelp fra dere. Hvilken farge tror dere hadde kledd meg? Jeg tenker alltid slik at det bare er hår, skulle det bli en katastrofe er det bare farge det tilbake. 

Kom med tips. ♥

Vinneren av konkurransen

// Sponset innlegg

CASEAPP

Tusentakk til alle som ønsket å delta i konkurransen. ♥ Jeg syns det er dødsmorsomt at dere også forteller hvorfor akkurat du burde vinne selvom det ikke var en av kravene mine. Å lese kommentarene deres er absolutt det mest spennende ved bloggingen. Som lovt så skulle jeg trekke en vinner i dag; tirsdag klokken 20:00 - så med dette kan jeg gratulere Ida Hollekim!! Kontakt meg på benediktenp@outlook.com og jeg vil fikse deg en kode så raskt som mulig. GRATULERER IDA - HAPPY SHOPPING!
DEKSEL OG SKINS

Jeg er så utrolig fornøyd med mine deksel og skins fra Caseapp og håper Ida blir like glad for dem. Jeg er enda imponert over utvalget, designet og kvaliteten - for gud som de holder godt. Et lite tips når dere skal sette på skinsen på maskinen din; pass på at du virkelig klemmer den fast og at det ikke blir bobler under plasten, for da tror jeg ikke den vil holde like lenge (har aldri skjedd at Caseapp sine skins har løsnet på noen måter) - men fra erfaring fra andre skins er det alltid lurt at du setter de på riktig. 

Stor klem fra meg! 

Street food


TODAYS OUTFIT 
 

Hei fine dere, så lenge siden sist! Jeg har hatt det super hektisk de siste dagene, men absolutt ingen unnskyldning. Jeg har rett og slett nedprioritert bloggen noe som ikke skal skje igjen på en god stund. Mulig det blir dårlig blogging fra min side den kommende uken, men jeg lover dere at det skal skje mye spennende fremover. Blant annet en konkurranse og give away ♥ Håper dere blir glade for det! Jeg gleder meg i hvertfall, og håper så mange som mulig ønsker å melde seg på. 

Ellers i dag har jeg og kjæresten vært på Sørlandsparken og bare slikket sol. Vi møtte faktisk på det jeg bare er nødt for å kalle "street food" for at det skal høres like stas ut som det var. Var egentlig bare prøve smaking av maten de selger, haha! Men det var vanvittig mye godt der! Vi fant mange dressinger som ble noen store favoritter og ikke minst hamburger. Nam, skikkelig grillmat. Kjenner jeg er klar for det sommeren har å by på!! 

 

 

IM ON A SEAFOOD DIET. I SEE FOOD AND I EAT IT. 

 
Har dere gjort noe spennende idag? 

How to Make Today a Good Day

Noen ganger er dårlige dager uunngåelig. Du mister bussen, ankommer sent på jobb og glemmer mobilen hjemme. Det handler om hvordan vi håndterer disse uforutsette hendelsene som bestemmer hvordan resten av dagen vår blir. Bare fordi du våkner opp med feil fot, betyr det ikke at du skal gå med negativ holdning resten av dagen. Her er noen små tips til hvordan du kan få en bedre dag. GET A GOOD NIGHTS SLEEP. Dette er selvforklarende, men å få en god natts søvn gjør en stor forskjell. Det finnes ikke verre enn å våkne opp etter kun tre timer med søvn, føler meg kvalm av bare tanken. Lite søvn gjør meg utmattet, noen ganger kan det føles ut som at kroppen ikke eier energi uansett hvilke smoothier jeg prøver å piffe opp med. 

POSITIVE THOUGHTS. Jeg er bestemt på at en liten positiv tanke før du står opp av sengen kan gjøre dagen din super. Selv om du ikke har hatt den beste morgenen, kan den lille positive energien din styre det om til noe godt istedenfor. Jeg bruker alltid mine positive tanker som store fordeler i hverdagen min.

RANDOM ACT OF KINDNESS. Sprinkle that shit everywhere!!! Hold en åpen før for noen, tilby hjelp eller smil til en fremmed. Ikke bare gjør du dagen bedre for andre, men du vil kjenne selv at du sitter igjen med en god følelse. Helt tilfeldige handlinger av godhet ♥GET ACTIVE. Først og fremst, trening forhindrer stress og angst. Ikke minst vil trening gi deg en skikkelig boost, du vil få overskudd til å gjøre andre ting. Trening hjelper meg med å holde energien oppe og passer på at helsen min holder seg godt. 

APPRECIATE THE LITTLE THINGS. Jeg finner alltid lykke i små gleder, da snakker vi om første smak av kaffe om morgenen, gjenoppta kontakten med en gammel venn eller møte på hyggelige mennesker. Kan jeg kalle slike dager perfekt? 

LISTEN TO GREAT MUSIC. Når du nettopp har tatt søndagsvasken i leiligheten din og setter på favoritt sangen din som får deg til å slappe av, the best feeling in the world. Musikk hjelper meg alltid uansett hvordan situasjon, trist, glad eller lei - sett på musikk. Det gjør dagen din 10x bedre. TREAT YOURSELF. Enten det handler om å avslutte kvelden med en bok, favoritt serien din eller et varmt bad. Det har noe med å se frem til sengetiden! Uten tid til deg selv, vil du til slutt føle deg utbrent og stresset. Pass på at det ikke skjer deg! 

LEARN SOMETHING NEW. Nye kunnskaper gjør oss stolte, gir oss bedre selvfølelse og nye perspektiver. 

Hva gjør dagen din bedre?

Messy makeup, messy hairGod morgen mine fineste lesere! ♥ Jeg sto faktisk opp litt tidligere, men fikk ikke lagt ut innlegget før nå. Jeg trenger vell ikke fortelle dere hvordan min morgen har vært ut ifra bildet? Haha! Nå begynner dere å få et større innblikk i hvem jeg er eller? Den personen som ihvertfall hater å stå opp tidlig. Jeg har mer enn nok å gjøre i dag, så føler det er helt okei å slappe av til sent ut på formiddagen. Til tross for frisyren min nå, tenkte jeg å vise dere "my go to look" senere, så håper dere er interessert i å se det. Litt rart å si det, men har aldri laget en tutorial før på bloggen - blir veldig spennende for min del!! 

Har du noen spesielle planer idag?
 

Hadde jeg ikke dratt til legen..

Jeg bestemte meg spontant å dra til legen i dag tidlig, som dere kommenterte igår - det er bedre å få det unnagjort. Jeg har rett og slett ikke fått sovet ordentlig de siste dagene og heller ikke fått slappet av etter å ha kommet hjem fra jobb. Det føles ut som tusen kilo har ramlet vekk fra skuldrene, endelig kan jeg slappe av og endelig kan jeg smile igjen. Når du vet noe er galt, men vet ikke hva, så er det selvfølgelig et stort ubehag. Heldigvis var alt fint med meg og ingenting alvorlig, men hadde jeg ikke dratt til legen, kunne det blitt mye verre. Nå sitter jeg med medisiner og håper på å bli frisk veldig snart! ♥ 

Og jeg må bare nevne det; jeg er klar over at bildene ikke likner meg selv. Håret er totalt anderledes satt opp, sminken er anderledes og alt føles bare galt. Jeg passer rett og slett ikke annet enn rett hår og helt basic sminke som foundation, bryn og mascara! Om jeg setter på løsvipper og bruker store mengder med sminke ser jeg helt seriøst ut som en levende barbie dukke. Og når jeg sier store mengder - så mener jeg ikke overdrivelse. Jeg bare passer ikke den typiske "fest looken" - jeg bruker hverdagssminken min på fest også! Haha.. jeg må være den mest kjedeligste jenta i verden når det kommer til sminke. 

En stor belastning; tar imot all hjelpDere vet når dere egentlig skulle gjort noe viktig? For eksempel legetime. Ja, jeg tørr ikke dra. Å sitte på nett å lese om hvor vondt det gjør, hvor lang tid det tar og hvor grusomt det er - får meg til å velge bloggen hjemme i min egen seng, trygt og godt. Hver kveld angrer jeg like mye på at jeg ikke bare dro å gjor meg ferdig. Det er en stor belastning å gå å tenke på dette hele tiden, samtidig kan jeg ikke klage når det er min egen feil. Jeg fult klar over at jo lengere jeg venter, jo mer kritisk kan det bli - og det stresser meg. Hele situasjon stresser meg, det er frustrerende å være så redd for en ting at man velger å vente til det faktisk blir alvorlig. At det skal bli alvorlig er heller ikke ønsket mitt, jeg håper alltid på at ting skal ordnes av seg selv. Men det er jo som å si at man går dag inn, dag ut, og håper pengene skal tikke inn på kontoen av seg selv.. skjer jo ikke det. Det er bare en ting jeg rett og slett er nødt til, møte på frykten min, få det overstått og komme hjem med god samvittighet. 

Noen tips til lege skrekk? 

Fikk kritikk på bussen hjemOg jeg som trodde det var vi Nordlenninger som snakket rett fra levra! For ca 1 uke siden sto jeg på bussholdeplassen og ventet på bussen da jeg møtte en dame som hadde lest bloggen min. Jeg fikk en kommentar som denne "herregud du er jo kjempe søt, skjønner ikke hvorfor du fremstiller deg slik som du gjør på bloggen! og forresten, du burde kanskje begynne å være deg selv litt mer..og syns du ska slutte å være som alle andre!" - eeh unnskyld meg? dømmer du meg virkelig på grunn av bloggen? haha, tror ikke denne dama forsto selv hvorfor jeg ble fornærmet, hun minte meg litt om Vilde i skam (en som kanskje snakker litt for fort uten å tenke seg om). Men det er helt greit, jeg kan forstå hva hun mente. Jeg viser dere kun en side av meg selv; jenta med sine egne meninger, jenta som elsker å blogge, jenta som snakker om hverdagen sin og legger ut bilder som kanskje ikke ligner helt meg selv i virkeligheta. For i virkeligheta er jeg en glad, sprudlende og sosial person. Det er så mye dere ikke får se, nettopp fordi jeg ikke ønsker å dele så alt for mye av meg selv. Men at jeg burde være meg selv, og ikke som alle andre? Altså, du kan ikke fortelle meg hvordan jeg skal være, dette er meg. Jeg blogger av mine interesser, av mine gleder og av det jeg liker.

Kritikk min største svakhet. Om noen kommer å forteller meg at jeg skriver dårlig, blir jeg mer såret enn om noen kaller meg stygg. Om noen forteller meg at bloggen min er kjedelig, blir jeg tusen ganger mer lei meg enn om noen kaller meg feit. Å få direkte kommentarer på utseende gjør meg ingenting, jeg vet selv hvordan jeg ser ut og er fornøyd med det. Bloggen derimot, et et svakere punkt. Jeg vet at ordforrådet mitt suger, jeg vet at bloggen min ikke er særlig stor, jeg vet at bloggen kan være kjedelig til tider. Jeg syns bare det er så jævli å høre at det ikke er bra nok når jeg har jobbet beinhardt med det. Men på den andre siden blir jeg utrolig glad for alle kritikk kommentarene, for det er ikke vondt ment. Jeg vet det ♥ Jeg har verdens beste lesere, og jeg vet av hele mitt hjerte at ingen av dere ønsker å såre meg på noen måter. Dere vil hjelpe, dere vil bidra til å gjøre bloggen min bedre. Det er rart å sitte med så forskjellige følelser på en gang..

Work day


Im finally back
Endelig har formen blitt bedre og jeg er klar for å gjøre det jeg pleier å gjøre, jobbe og kose meg. Det beste jeg vet er å ha noe å gjøre, noe som kan få tiden til å gå. I dag tenker jeg at bloggen skal planlegges godt utover uken siden jeg ikke rakk gjøre det i går. Jeg har forresten sett kommentarene deres og er klar over at dere ønsker mer antrekksbilder - skal prøve å få fikset det til uken! 

Ellers vil jeg be mennesker om å være litt mer forsiktig med hva de sier, tenk litt over setningen før du faktisk sier den. Kjempe fint at du kommer face to face å forteller meg hva du mener om bloggen min, frem for å skrive det som anonym - men herregud. Du må nesten tåle at jeg reagerer og forsvarer bloggen min, det handler ikke om å synke på like lavt nivå, tvert i mot! Jeg mener det er lov å komme med et innspill tilbake. Skriver et nærmere innlegg om dette senere, det var altså ikke noe big deal - kanskje overreagerte jeg litt, men når jeg føler noe er frekt, så sier jeg ganske tydelig i fra. 

Går til innkjøp av Chanel veske

Bilde tatt fra viral-vogue.Bilde tatt fra Weheartit. 


Endelig dere, endelig er det min tur å kjøpe en skatt! ♥ Jeg har vurdert, tenkt å lenge sett på Chanel veskene, og tror jeg vil gå for Chanel Boy. Nå er det like før jeg klikker "bestill" og har den i postkassen om noen uker. Kjenner fremdeles en liten klump i magen, for helt ærlig, det er sinnsykt mye penger å bruke på en veske. Latterlig mye! Jeg er enda usikker, jeg er usikker på om det blir verdt det. Ikke missforstå meg, jeg er ikke usikker på om jeg vil ha en - for det vil jeg. Men vil jeg virkelig bruke så mye penger? Tror faktisk jeg trenger litt hjelp fra dere, hva syns dere om å bruke 41.000 på en veske man virkelig vil ha? 

Jeg har også slike dager


Tierd, sick & feeling like shit.. 


Jeg føler alltid på et stort press som blogger om å alltid se fresh ut, nærmere perfekt for noen. Men hva skal jeg gjøre? Jeg er syk og orker ikke fikse på meg for å leve opp til enkelte sine forventninger. Skal jeg droppe å skrive et blogg innlegg bare fordi det er blitt slik at hvis man ikke ser "bra nok" ut, så burde man heller la være? Nei, det er min blogg og ditt valg om du ønsker å klikke deg inn. Det er slik jeg ser ut. Jeg har dager hvor jeg verken sminker meg eller fikser håret, jeg har dager hvor jeg ser trøtt og jævli ut. Om jeg skal være helt ærlig med dere, så er det kanskje slik jeg ser ut til vanlig, selvom det kan virke stikk motsatt. Jeg går ofte upyntet. 

Jeg er dritt lei presset, jeg er dritt lei av å alltid se bra ut, jeg er dritt lei. Der var de tankene luftet, takk.  

5 Things I Can`t DoDet er ingen hemmlighet at jeg elsker å prøve ut nye ting og utfordre meg selv og mitt liv samtidig som jeg nyter det. Når jeg poster bilder av noe jeg nylig har gjort/klart å fullføre, ramler det spørsmål om det er noe jeg ikke kan/klarer å gjøre. JA! Det er så mye jeg virkelig ikke klarer å gjøre. Jeg føler sosiale medier får alt til å virke så lett og enkelt, så sprøtt og spontant. Med dette i tankene, ønsker jeg å dele 5 ting jeg ikke takler. Det er selvfølgelig mange fler, men disse er punktene som ofte møter meg og frykten:

Jeg bader aldri i hav dersom det ikke er krystallklart. Jeg er livredd for å plutselig bli spist av hai eller andre svære skumle ting som befinner seg i havet. Det er min største frykt, jeg velger heller basseng frem for et mørkt hav hvor jeg ikke har oversikt. Jeg husker enda gangen jeg kjørte vann scooter å kom så dypt ut at jeg ikke så annet enn et svart hav rundt meg - gjett om jeg dreide rattet rundt og tok full gass mot land igjen.. haha! Jeg kan ikke matte. Okei, jeg kan det som er mest vanlig og jeg vet hvordan en kalkulator funker, men matte er noe hjernen min ikke klarer å skjønne. Det er på nippen til at jeg tror en del av hjernen min er ødelagt, for gjett om jeg har prøvd hardt for å forstå mattematikk. På vgs dro jeg på kveldsskole i tillegg til vanlig time i håp om at matte skulle gi mening, but hell no. Jeg er glad jeg bestod, men skulle ønske karakteren ble bedre. 

Jeg leser ofte fra mennesker med angst at de skulle ønske de kunne stoppe å tenke for et minutt, stoppe å bekymre seg for alt rundt. Med meg er det stikk motsatt; jeg skulle ønske at jeg av og til kunne tenkt, ønske at jeg av og til kunne bekymret meg litt. Jeg har så lett for å gi litt faen i alt, noe som heller ikke alltid er så veldig positivt. Det skulle fantes en mellom ting! Jeg takler ikke sterk mat. Im talking about the tiniest amount of spice here. Om sterk mat treffer tungen er jeg klar for å drikke et helt glass med vann på øyeblikket, samtidig som jeg holder på å drepes. Uansett hvor mange middager jeg har prøvd å lage med litt sterkere krydder, ender jeg opp med å bare misslike det mer og mer. 

Jeg kan ikke legge meg i sengen å forvente at jeg klarer å sovne iløpet av 30 minutter, søvnproblemer til det høyeste nivå. Jeg kan ligge å dra meg i sengen i flere timer før jeg faktisk klarer å sove, unntaket er hvis jeg er skikkelig sliten før sengetid (noe som er veldig skjeldent). Kroppen har alt for mye energi.. 

Jeg ville elsket å høre om det er noe du ikke kan, og også noe du er god på?
 

A to Z travel bucket listTil neste år har jeg et stort ønske om å reise masse og virkelig se rundt omkring i verden. Etter at jeg var i Tunisia har det ikke blitt så veldig mye med reising, så nå er det virkelig på tide å hive seg ut i det. Her er min A til Z land, byer, tettsteder og andre steder jeg har lyst å oppleve. Kanskje ikke alt på ett år, men i løpet av livet. Det har lenge vært en stor drøm for meg å få oppleve mest mulig, jeg har alltid vært den type jenta som koser meg når jeg får nye utfordringer. Utfordringer som for eksempel å tilpasse meg til et annet miljø, prøve ut ny mat, oppleve en helt annen natur, treffe nye mennesker og rett og slett bare nyte livet. Det er meg. Men tiden strekker liksom aldri til.. jeg tror det vil bli litt forandringer fremover angående personlige ting, så mulig jeg får sjansen til å oppfylle noen av drømmepunktene nedenfor; 

______________________


 

A: Australia, Africa (vært i Tunisia og vil veldig veldig tilbake)
B: Brazil
C: California
D: Dubai
E: Egypt
F: Frankriket, Florida (vil tilbake en gang til!!) 
G: Greece
H: Hawaii, kanskje også Hong Kong
I: Italia
J: Japan
K: 
L: London (dit skal jeg i sommer!)
M: Miami og Mexico
N: New Zealand
O:
P: Paris
Q:
R: Rhodos
S: San Francisco og Sydney 
T: Texas og Thailand 
U: USA (vil tilbake å oppleve flere steder)
V: 
W:
X:
Y:
Z:Hvis jeg har noen punkter som er blanke så er det fordi jeg ikke har hatt noe spesielt i tankene som jeg har lyst å dra til annet enn de nevnte. Dette er en liste jeg konstant tenker på, det er så mange plasser jeg ønsker å oppleve. Har du vært på noen av plassene som jeg har nevnt? Hvor har du vært?
 

Coding a stylish blog design


 

Jeg mister så fort interessen for blogging når jeg begynner å gå lei mitt eget design, og det resulterer i at jeg sitter i mange timer for å lage et splitter nytt et. Igjen har jeg laget mitt helt eget design som jeg er stor fornøyd med. Et design ikke alle andre har, et design som beskriver meg. Det er deilig å føle at man mestrer noe i hvertfall! Jeg elsker de små detaljene, for eksempel den skjulte sidemenyen og headeren som skifter bilder. Jeg koser meg når jeg sitter å redigerer ting på bloggen, selv om ikke selve blogge-lysten er der. Nå er bloggen så god som ny og motivasjonen er på topp! Er det en utfordring jeg har med bloggen, så er det å blogge jevnlig. Jeg har mine perioder hvor jeg blogger svært ofte, mens andre dager ingenting. 

HTML & CSS. Eneste som står i hode mitt akkurat nå, koding. Jeg har enda ikke sett en eneste blogger fra Norge med samme type design som meg, og heller ikke webdesignere som har lagd et liknende design. Jeg har lenge ønsket meg et design hvor man blant annet kan klikke på "les mer" dersom man er interessert i å lese et spesielt innlegg, fremfor å måtte bla seg gjennom hele bloggen. Utrolig stolt og glad!! Nå skal jeg fortsette å beundre designet mitt, så snakkes vi senere. 

Hva syns du om blogg-designet? 

On My Mind: InteriorDAYDREAMIN`

Jeg har så lyst på mitt eget hus hvor jeg kan gjøre alt jeg har lyst til. Kjøpe møbler, henge opp mine egne bilder og dekorere slik jeg vil. Å leie leilighet er fint, litt mindre stress. Men jeg gleder meg til å kjøpe noe sammen med kjæresten min. Å få eget hus er stort, tror nok jeg drømmer litt for langt. I første omgang blir det garantert en leilighet vi kjøper. Tiden får vise! Jeg krysser fingrene for hus, vi har jo allerede planene klare og vet hvor vi trives. Det kommer vell en tid snart hvor vi må begynne å tenke på barn også, føler vi er så sent ute med alt. Vi har vært sammen i 4 år og er fremdeles ikke forlovet engang. For min del syns jeg det er godt å ikke stresse, jeg er langt ifra klar til å få unge nå. Jeg er langt ifra klar til å forlove meg. Men jeg ser frem til det, og det er godt å ha noe å se frem til. 
 

 

Things I Want To Learn

 Ikke bare er det sommer snart, men føler også det er starten på noe nytt og spennende. Når vi snakker om nytt og spennende, så har jeg ting på listen jeg ønsker å lære meg. Det kommer til å bli en utfordring, men jeg vil holde dere oppdaterte på hvordan øvingen går etter dette innlegget.  

KNITTING

Mamma har den siste tiden begynt å strikke og hun gjør en helt fantastisk jobb, hun strikket meg en ullgenser for litt siden og jeg elsker den. Så freshe fine farger, akkurat slik jeg liker det. Hun gav meg virkelig inspirasjon! Jeg har lenge letet etter en type genser som jeg har hatt i drømmene mine, men ikke klart å finne noe liknende i butikk. Hadde vært veldig morsomt å få strikket min egen genser nøyaktig slik jeg ønsker den. COOKING

Jeg vil begynne å si, ja, jeg vet hvordan man lager enkle retter. Bloggen min består en god del av sunne, smakfulle og enkle oppskrifter. Mitt ønske er å gå litt mer inn i oppskrifter og lage større retter som er litt mer komplisert. Etter å ha lest utallige mange kokebøker har jeg blitt motivert. Fremover skal dere få se masse gode oppskrifter! PHOTOGRAPHY

Fremover har jeg bestemt meg for å bli mer kreativ når det gjelder fotografi. Mine bilder er veldig enkle og rene, noe som er pent. Men jeg ser at det kan bli litt kjedelig i lengden, jeg er nødt for å bli flinkere med detaljer i bildene mine! Nylig har jeg oppgradert kameraet og objektivet mitt, så jeg burde få det til. 

Har du noe nytt du ønsker å lære deg? 

Stand Up Show

 
LIFE IS BETTER WHEN YOU`RE LAUGHING


Her om dagen var jeg på stand up show sammen med noen venninner og kollegaer og fy fader så morsomt vi hadde det. Jeg har aldri vært personen som har tenkt at dette kunne være morsomt. Dagfinn Lyngbø er en morsom mann som alltid får meg til å le, men var fast bestemt på at bedre komiker fantes ikke (og det gjør det heller ikke). På tv viser de ofte programmer som "latter" og andre shows med komikere, og dette er noe av det kjedeligste jeg vet om. Men det var virkelig noe helt annet å dra på et show som mennesker i ca samme alder som meg holder.. haha! Hvis dere aldri har vært på stand up show før, do it! 
 


 

Det var altså mitt første stand up show jeg noensinne har vært på, glemte desverre å ta bilder fra kvelden. Uansett, siden det har regnet i hele dag gikk planen om å ta litt anntrekksbilder i dass. Kanskje like greit, følte ikke jeg hadde noe på meg å vise dere! Akkurat nå sitter jeg å planlegger en liten tur vekk fra Norge, bare få litt pusterom. Jeg har allerede biletter jeg sitter å ser på, og er veldig klar for å trykke på knappen "bestill" etter å ha publisert dette innlegget. 

Har du noen gang vært på stand up show? 

What Bloggers Wish You Knew About Blogging
Det er et par ting bloggere vet om blogging, men skulle ønske flere folk forstod og viste mer. Alt fra å publisere innlegg til å motta sponsede produkter, her er noen punkter folk flest ikke vet om, men som vi bloggere gjerne skulle ønske dere gjorde. 
 


 

Vi jobber for sponsede produkter

Når man begynner å få en blogg som delvis har blitt "sett", vil man til slutt begynne å få mailer fra forskjellige firma/selskaper som ønsker å starte et samarbeid med oss bloggere, og det er alltid en eller annen som ikke eier forståelse for hva dette innebærer. De forstår ikke at sponsede produktene faktisk ikke er gratis, det er alltid forpliktelser som er knyttet til disse gratise varene. Gjerne kan de kreve et veldig godt innlegg og kanskje en enkel kampanje på sosiale medier. Det er frustrerende å se kommentarer fra mennesker som ikke har anelse på alt arbeidet som ligger bak i å bygge en blogg. 
 Vi sier ofte at det er vanskelig, sannheten er tvert i mot

Blogging krever tid, tålmodighet og dyktighet; blogging tar mye arbeid, det er en tidskrevende hobby og for mange en fulltidsjobb. Men bare fordi noe er tidskrevende betyr det ikke at det er vanskelig. Å ha en vanskelig jobb krever stor styrke eventuelt har en fysisk eller følelsesmessig utfodring i seg. Jeg vil ikke påstå at blogging har det. Men det er også feil å si at blogging er en enkel jobb - som sagt innebærerer det mye arbeid og dyktighet. 

Potensielle innhold

Bokstavelig talt alt vi gjør er å repeate hele dagen i hodet vårs for å se om noe kan bli til et innlegg. Vi er alltid på jakt etter muligheten til å fotografere og skrive om noe vi gjør, og vi alle gjør det kun for et nytt innlegg. Vi alle syns det kan være pinlig å ta bilder på cafè blant andre mennesker eller stoppe midt i rushen i gågata for å få den perfekte vinkelen, men vi bryr oss ikke. Hvis vi trenger å klatre på en stol for å få et godt bilde gjør vi det. 
 Vi bryr oss om tallene

Vi bloggere missliker sterkt å vise hvor mye vi bryr oss om hvor mange mennesker som leser bloggen vårs. Det er klart vi ønsker at folk skal lese innholdene vi jevnlig publiserer. Syns ikke dere lesere også at det bare er en god ting at vi bloggere bli glade og takknemlige for at dere leser bloggen? Vi bør slutte å late som om vi ikke bryr oss om tallene, for meg er det helt fantastisk å se at det faktisk sitter mennesker å bruker tiden sin på meg og mitt liv. Jeg er utrolig takknemlig!

Vi setter virkelig pris på din støtte

Hver eneste deling, liker eller kommentar som tikker inn betyr verden for oss. Jeg tror aldri mennesker som ikke blogger vil forstå hvor mye en kommentar betyr, jeg sender alltid en virtuell high-five til alle de som deler, liker og kommenterer innleggene mine! Tusen tusen takk til alle dere fantastiske lesere. 

 

Ukens instagram: meld deg på!

 

Det er ikke alle som har blogg, så denne gangen tenker jeg å kjøre i gang en liten konkurranse hvor jeg skriver et innlegg om den beste instagram profilen jeg kommer over. Det er så fint med slike opplegg, jeg finner alltid så sinnsykt mye inspirasjon fra dere. Ikke minst vil dere også kanskje få flere mennesker som legger merke til akkurat din instagram konto. Dere finner min her! ↵ Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive om hvilke type bilder dere legger ut og brukernavnet ditt. Jeg trekker en vinner mandag 25.04.16.  

Spending time with my bestie

 · GIRLS NIGHT ·


Se hvem som har kommet på besøk dere!! ♥ Min fineste, snilleste og godeste Helene. Jeg er så glad i jenta, hun gjør virkelig hverdagen bedre på alle måter. Vi har forresten spasert i hele dag, først nå har vi slått oss til ro. Jeg har prøvd å få henne med på video, men vet dere hva? Det virker ganske så umulig for øyeblikket, tror det eneste som kan hjelpe meg er kommentarer fra dere. Skriv "JA" i kommentarfeltet dersom dere ønsker video imorgen, jeg har så lyst! Syns videoblogger er så utrolig morsomme. 
 


 I LOVE YOU BABY


Takk for en veldig god respons på forrige innlegg, blir utrolig glad av å se hvor mange av dere lesere som holder dere unna tull. Det viser meg hvilke lesere jeg har, og jeg er veldig glad for at jeg har snille og fornuftige lesere som dere. Setter uendelig mye pris på det ♥ Tusen hjertelig takk for alle delinger!
 

Language

 · SHOULD I BE WRITING IN ENGLISH AS WELL? ·

The most asked question: can you start blogging in english? I know I`d be able to reach a bigger audience when blogging in English. Maybe one day i will, but for now i will just be writing in norwegian. I`m not sure how many of you are international, but i want to hear what you guys think? I would appreciate your reply even though you`re norwegian.

To my norwegian readers: Det mest stilte spørsmålet: Kan du starte å skrive på engelsk? Jeg vet jeg vil nå til et større publikum dersom jeg skriver på engelsk. Kanskje blir jeg å gjøre det en dag, men foreløpig har jeg valgt å skrive på norsk. Jeg hadde satte veldig mye pris på tilbakemeldinger fra dere, hva tenker dere? 

Har du noen ønsker?

 
·  B L A C K  I S  F A B  ·
 Skulle ønske jeg tok solbrillene mine på i dag, har blitt kraftig pint av solen i dag. I skrivende øyeblikk føles det ut som at øynene mine enda er blendet. Mitt neste innkjøp skal bestå av solbriller, jeg lover. Har allerede vært å funnet en helt amaaazing nettside med utrolig mange fine solbriller, altså, de ser helt smashing ut! Om de sitter godt på å ser likens ut som det de gjør på nettet, skal jeg helt klart blogge om det. Vi får se, kommer litt ann på kvaliteten. Ønsker ikke anbefale dere ubrukelige saker og ting. Nå skal jeg chille og planlegge hvordan jeg skal gjøre bloggingen til neste uke. Dere hadde vært en knupp om dere kunne kommet med noen ønske innlegg på hva dere vil se iløpet av neste uke, slik at jeg får fikset det! 
 

Benedikte`s gratisdesign

· JUST FOR YOU, BABE ·

Akkurat nå sitter jeg å redigerer et aldri så lite blogg-design til en god venninne av meg. JEG fikser et design. Har fått mange spørsmål hos dere angående designet mitt, og nei, jeg kommer nok aldri til å lage noe gratisdesign for å legge ut. Det er også veldig vanskelig å gi ut koder, med tanke på at ikke alle design passer til kodene jeg bruker. Jeg gjør egentlig bare opp for meg etter all hjelpen jeg har fått fra henne tidligere. Nevner ingen navn riktig enda - dere får vente og se! Jeg håper i hvertfall hun blir fornøyd - og at det ikke skulle oppstå noen problemer med det plutselig (hehee). 

Jeg håper vi to får lagd noen spennende blogg innlegg sammen, og kaaanskje jeg får presset henne med på video når hun kommer på besøk hit til Kristiansand. La oss alle håpe på det ♥ Klarer dere forresten gjette hvem det er, og hvem som endelig har klart å komme seg på riktig plattform igjen? ♥
 


 

Tester Mac Foundation

 

· NEW FOUNDATION ·

I dag har jeg spilt inn en liten sminkevideo til dere hvor jeg tester Mac sin foundation. Jeg er litt usikker på hva jeg syns om resultatet, men siden jeg allerede var i gang med sminkingen, lagde jeg en video i samme slengen. Når den kommer ut er usikkert. Sitter fremdeles veldig fast med hårvideoen, og har levert arbeidet med redigering vidre til kjæresten min. Hehe. Han er litt flinkere enn meg på redigeringsprogrammer! 

  

Syns det var smålig nervepirrende å lage en sminkevideo til dere, og typisk nok, har jeg aldri sminket meg verre før. Haha! Men det får gå, en dårlig sminkedag har vi alle! Videoene ka bare gå en vei, å det er oppover. Jeg er rett og slett bare nødt for å bli vant til å sitte forran et kamera. Øvelse gjør mester!

Jeg kommer ikke til å snakke gjennom videoen å fortelle dere om selve foundationen, vet ikke helt hvilke ønsker dere har, så jeg gikk for det jeg ønsket. En enkel video hvor jeg viser hva jeg sminker meg med og hvordan jeg gjør det. Vil ikke kalle dette for hverdagssminke, men kanskje en typisk sminkelook jeg ville gått for dersom jeg skal i blogg-møter. 
 KISS KISSSSS ♥

 

Feelin` like shhhh

 · RELAX ·

Når du har sovet dårlig med sminken i 2 timer og våkner med vond nakke fordi du har sovet skeivt, der har vi meg i dag. Jeg sovner aldri med sminke, aldri. Tror dette er første gang på, ja, aldri. Men jeg har lovt dere å være ekte på bloggen, så jeg orket faktisk ikke piffe opp sminken for å ta de "sykt perfekte" bildene, haha! Dette er meg dere, den virkelige meg. Welcome to my life. Skal komme meg opp fra sengen å fortsette redigeringen på videoen, tar vanvittig lang tid. Må bare beklage for det. Vet dere sitter å venter på den, men alle de små detaljene tar virkelig evigheter.. Jeg håper at jeg får den ut til helgen, kanskje før. 
 

LOVE, BENEDIKTE. 

 

Livet mitt akkurat nå

 · MY BLOG & MY LIFE RIGHT NOW ·

Tenkte bare stikke innom å si hei til dere! Livet mitt akkurat nå er som en liten berg-og-dalbane, noen dager er det kjempe masse å gjøre, mens andre dager ingenting. I dag for eksempel, har jeg absolutt ingenting som står på planene. Har følt meg som en veldig kjedelig blogger de siste dagene, jeg vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Hvilke innlegg ønsker dere? Hvilken video ønsker dere? Jeg har lyst på en spennende og morsom blogg å komme inn på. Så jeg har bestemt meg, jeg skal prøve å få unnagjort alle ønsker som kommer inn på bloggen under dette innlegget. Kjør på med alle video og innleggsønsker ♥ 

SEND SMS MED TALLET 10 TIL 26600

 · ICEBREAKER ·

Jeg kommer til å påminne dere om å stemme på våres fantastiske Agnete som skal delta på MGP igjen! Håper ikke dere syns det blir så alt for irriterende, men vet dere hva? Jeg vet hun kommer til å rocke den scenen, jeg vet dere kommer til å digge jenta. Tror ikke jeg trenger å fortelle dere hvor fantastisk jenta er, det lyser nok fram på scenen. Jeg vet bare en ting - dette blir sykt bra.  Send sms med tallet 10 til 26600 ♥

 


 

Og du, Aggi: Jeg er super stolt, eller kan jeg si vi? Når jeg sier vi, så mener jeg selvfølgelig oss lille gjenget fra Finnmark. Vi er stolte, stolte som faen! Vi vet hvor flink du er, vi vet hva du virkelig kan, vi vet hvor god du er. Du fortjener dette, virkelig. Kos deg, nyt sekundene og ha det gøy.

 

Happy Birthday To Me!

 · THANKFUL ·

Kan jeg bare si en ting før jeg går vidre? Tusentakk for alle gratulasjoner hittil. Jeg føler meg så utrolig heldig ♥ Hvor skal jeg starte? Jeg våknet opp til masse meldinger, ubesvarte anrop, bestevenninner som fyrer løs med store bokstaver "gratulerer med dagen!". Altså - en bedre start på dagen får man ikke. Jeg har venninner jeg ikke har snakket med på år og dager, som fremdeles tar kontakt og forteller hvor mye de savner meg. Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på mennesker som dere, for det er faen meg ikke mange av dem. Dere kommer alltid til å være de venninnene jeg aldri vil miste, dere kommer til å være de jeg gir klem til, dere kommer til å være de jeg alltids vil støtte, dere kommer til å være de jeg vil tilbringe mest tid med. Tusen tusen takk. 

 
 

IM WEARING

Top from Bikbok // Extensions from Luxushair

 ITS MY DAY

Nå skal jeg spise en super god middag før resten av planene står på spill. Jeg skal nyte dagen til det høyeste! I dag har jeg forresten spilt inn en liten hårvideo til dere, under videoen merket jeg hvor utrolig mye jeg elsker å blogge. Det å få ting sponset kan ikke sammenliknes med gleden jeg har av å gjøre det jeg gjør. Jeg håper det er noe som merkes på bloggen, jeg håper dere klarer å se gleden min, hvor glad jeg er og hvor mye jeg elsker det jeg gjør. Kvaliteten på videoen ble helt overraskende bra! Har dere forresten lagt merke til kvaliteten på bildene? Yes baby, jeg har endelig blitt kjent med instillingene. Nå skal jeg kjøre fult ut, og virkelig vise dere hvor mye dette betyr for meg! Uansett, vi snakkes litt senere babes ♥

 

Its my birthday tomorrow

 

Hei søtinger ♥ Gjett hvem som har bursdag imorgen? Jeg! Gleder meg som et lite barn, haha. Syns alltid det er så koselig å samle alle venninnene på en plass, kose oss med god mat og litt feiring senere på kvelden. Som alltid er jeg sen ute og måtte stresse til meg mat, drinker og selvfølgelig et par ballonger. Ballonger har vært en standard så lenge jeg kan huske. Kommer aldri til å stoppe med det! Så imorgen dere, imorgen blir en bra dag. Feiret litt av bursdagen min forrige helg, noe som også var utrolig koselig. Akkurat nå har jeg det best - lenge siden jeg har følt at ting går min vei. Helt ypperlig å ha bursdag når humøret er på topp. 

 

 

IM WEARING

Top and leggings from FN 

 · LET`S TAKE A BREAK ·

De siste dagene har jeg kun slappet av med gode venner, og tatt livet med ro. Jeg har vært utslitt etter alt som har skjedd, noe dere kanskje har forstått etter mitt forrige innlegg. Jeg vil bare takke alle dere for de fine tankene, de varmeste klemmene og alle hjerter. Jeg setter enormt mye pris på det, dere har hjulpet meg opp på beina igjen, og jeg er gladere enn noen gang. Takk ♥ Jeg har fått inn mange forslag den siste tiden på hva dere ønsker å se fra meg, blant annet en veldig etterspurt hårvideo. Tenkte å spille inn en video allerede i morgen, og dere kan glede dere!

Sykt perfekt

 

 

Kan jeg bare spørre dere om en ting? Hva er egentlig perfekt for deg? Hva forbinder du ordet perfekt med?  

Merry Christmas!


Ønsker alle mine fantastiske lesere en god jul ♥ I hope you all get what you want this year! Oppdatering på hvordan julen min har vært kommer snart, skal legge meg godt i sengen og sove, for jeg er stuptrøtt. Har dere hatt det fint? Noe spesielt dere savner dette året sammenliknet med de tidligere årene? Let me know ♥ Godnatt søtinger. 

 

Ukens blogg: Meld deg på!

- TAKING A BREAK FROM BLOGGING - 

Jeg trenger et lite pusterom. Det har blitt mye i det siste, både blogg og jobb. Jeg kjenner på hele kroppen at det må bli en forandring snart, i tillegg til skole blir dette alt for mye. Rett og slett. Jeg må finne ut hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal gjøre ting.. Først og fremst, må jeg selv bli frisk. Jeg får ta ting etterhvert! I mellomtiden kjører jeg ukens blogg ♥ Meld deg på i kommentarfeltet. 

Why i blog

Alle starter å blogge av forskjellige grunner, noen lar seg motivere av penger og gratise produkter, mens andre ønsker å dele tanker og meninger på nettet. Jeg har blogget svært lenge vil jeg si, snart 5 år. Det er ganske sykt å tenke på, litt kjedelig at jeg slettet bloggen min tidligere. Å bli en fulltids blogger har aldri vært i tankene, og tror nok ikke jeg vil satse på det. Forsåvidt blogger jeg hele tiden, og kan nesten kalle meg det. Men jeg kommer alltid til å ha en annen jobb vedsidenav. 

Bloggen har på mange måter forandret livet mitt, og jeg syns det er utrolig gøy å se tilbake på da jeg først startet med blogg. Det var ikke noe galt med livet mitt før, men jeg var veldig usikker på karrieren min. Hele meg som person var usikker på alt og alle. Med bloggen har jeg fort funne ut hva jeg skal studere og hva jeg skal fullføre. Jeg tror mye av dette kommer på grunn av bloggen. Som nylig nevnt var jeg en utrolig usikker person, jeg vurderte alle mulige karriere valg, men kom alltid til en konklusjon at jeg aldri ville klart det. Jeg kan trygt si at bloggen har hjulpet meg godt på veien. 

_______________________

 

MY PERSONAL REASONS ON WHY I BLOG AND WHY I LOVE IT

Å kunne uttrykke meg

♥ Jeg er omringet av både kreative og engasjerende mennekser rundt om i verden

♥ Dele mine erfaringer slik at andre kan lære dem

♥ Møter stadig vekk nye bloggere med samme interessen - ekte venner man kommer til å ha for resten av livet

♥ Tjener penger av å gjøre noe man elsker

♥ Spre glede, inspirere og motivere

♥ Å vite at folk bryr seg om mine meninger.

♥ Det styrker min selvtillit og selvfølelse - uten tvil!!

♥ Utfordrer meg selv vær dag til å kunne bli en bedre blogger, jeg har noe å se frem til vær dag. 

 

_______________________

 

 ♥

Hey Santa! What`s On My Christmas List?

_______________________

 _______________________

 

Jeg vet at ønske mitt er stort, men med det samme er det mitt eneste ønske. Vi er mange som kan bidra litt med å hjelpe andre til å få en bedre jul. Et smil, en klem eller en liten julepakke. Kanskje ikke så veldig realistisk å kunne hjelpe alle, men å hjelpe en er bedre enn ingen. Hvis alle klarer å hjelpe en person, kan vi sammen hjelpe veldig mange! Og akkurat det, handler ønsket mitt om ♥ Vær gode med hverandre! 

 

I love mornings like this

 

_____________________

 


_____________________

 

- Good morning world - 

Jeg elsker å stå opp tidlig på morgenen slik at jeg får litt ekstra tid til meg selv ♥ Skulle ikke trodd jeg hadde vært våken så lenge på grunn av det trøtte ansiktet mitt, men det kjentes på kroppen når alarmen ringte! I dag har jeg fulle planer, blant annet står julegavehandling som første prioritert. Senere skal jeg også ta julevasken i leiligheten, vi er litt sen med det. Haha, igjen er jeg veldig flink på å utsette kjedelige ting! Dere må gjerne komme med noen forslag til julegave tips, både til mor, søster, venninner og kjæreste. 

Stormen Synne forsynte seg godt


A cup of tea... ♥

Jeg har ikke annet å si enn at jeg stor koser meg i sofa hjørne med en kopp te og Harry Potter på tv. Haha, så lenge siden jeg så filmen sist. Sitter også med en liten anger på at jeg ikke tok inn alle tingene som står i hagen. For noen minutter siden fløy en trampoline forbi vinduet sammen med et par utemøbler. Når knuses vinduet mitt er spørsmålet! 

Klart vi kan slå av en prat på skype!

Det er helt klart ukens høydepunkt. Uten å overdrive, kan jeg fortelle at det er over 5 år siden sist jeg hørte stemmen hennes. Hvorfor har vi ikke tenkt på skype før? Jeg ble nesten litt imponert, hadde glemt hvor godt vi faktisk kunne kommunisere sammen. Samtalen startet slik:

Tonje: Du husker enda tegnspråk? seriøøøst? 
Meg: Du prater enda bedre enn hva du gjorde før? wow! 

Haha ♥ For et herlig øyeblikk. Vi begge satt helt stumme et lite sekund, og viste ikke hvor vi skulle gjøre av hverandre. Jeg var veldig ustødig på tegnspråk fronten, mens Tonje måtte varme opp stemmen før vi fikk en flyt! Men det gikk over all forventninger. Hvem sier at døve og hørende har det vanskelig for å kommunisere sammen? Nei, jeg er ikke super flink i tegnspråk, men jeg prøver. Tonje er ikke super flink på alle kompliserte ord, men hun prøver. Det handler om å ikke gi seg. Når man kan sitte å prate om alt mulig i over 2 timer, da sier det seg selv at døve og hørende har null problem med å kommunisere! Jeg tror det er mye latskap som gjør det vanskelig for mange. 

Bloggere kan man gjøre narr av

Jeg er bare hun bloggeren fra Finnmark, hun som blogger om mote og hverdagslige ting. Hva annet er jeg? en reklameplakat. Er det virkelig alt dere ser i meg? Dere ser kun en jente bak et tastatur som skriver masse reklame? Jeg kan ikke skjønne det, beklager altså. 

 


Jeg gjør så mye mer enn hva du tror, du som sitter å tror det er greit å gjøre narr av bloggere. Det er ikke bare knipse et eller to bilder for så å skrive selve innlegget. Det er mye mer som ligger bak. Men det er helt i orden, du skal få tro det du vil. Jeg gidder ikke bruke tiden min for å forklare meg en gang, om det er så jævla enkelt - burde vi alle tjent penger på bloggen å vært søkk rik. Det finnes heldige mennesker som får ting sponset, som tjener penger og som får mye oppmerksomhet. Jeg er en av dem som får ting sponset, ja, jeg er sykt heldig jeg. Som sagt, du skal få tro hva du vil. Men det blir så feil å skrive hat kommentarer uten å vite hva som ligger bak. Det blir så feil at du skal gjøre narr av meg, siden jeg kan jobbe hjemme fra sengen. Jeg elsker bloggen min, jeg elsker det jeg gjør. At du kommenterer dritt og prøver å tråkke meg ned, får ikke meg til å slutte. Du motiverer meg enda mer til å gjøre jobben min bedre! Det irriterer meg så mye å se hvordan bloggere blir dømt av andre mennesker, det irriterer meg så sinnsykt. Jeg skal ikke si at "jeg bryr meg ikke om hva som blir sagt" for såklart bryr jeg meg. Det er en grunn til at jeg skriver innlegget nå. Det verste jeg noen gang kan se eller høre - er når bloggere blir dømt under et sekund. Jeg er dritt lei. 

Kjære tannlege

Du viste hvor redd jeg var, så redd at jeg ikke turte å ringe dere for å fortelle hvor vondt jeg hadde det. Ingen ord kan strekke til hvor dårlig jeg følte meg, ikke på grunn av smerten, men fordi jeg viste hvilken vei jeg måtte gå. Jeg hadde ikke noe valg, satt i 2 timer før jeg klarte å sende dere en mail om tannlegeskrekken min.

Etter å ha unngått tannlege besøk i over 5 år, fikk jeg time hos dere. En time jeg såvidt turte å møte opp på. Jeg viste hva jeg gikk til, jeg gikk til en time hvor vi skulle ta bilder og se på tennene. Ikke noe mer. Tanken i seg selv er grei, men innerst inne var jeg livredd. Du så det så veldig godt når jeg satt meg i stolen, du så det likbleke ansiktet mitt med en kraftig sjelven stemme som svarte på spørsmålene du stilte. 

Et hull, to hull..

Kvalmen kom stigende på, og bedre ble det ikke. Heldigvis skaffet du meg en time for borring veldig raskt. For du klarte å se på meg hvor redd jeg var, du klarte å lese meg som person. Du viste jeg kom til å sitte dag inn og dag ut - rett og slett syke meg selv ut frem til neste tannlege-time. For ja, jeg har tannlegeskrekk. Slik er det. Det tok knappe 2 dager før jeg måtte sette meg tilbake, sette meg tilbake i "helvettes stolen" som jeg pleide å kalle det. I forveien hadde jeg lest på nettet om hvordan det er å borre, hvor vondt det er og hvordan bedøvelses sprøyten er. Jeg hadde panikk. Det var skremmende historier.. 

Timen gikk ikke som jeg hadde håpet på, ops nei, der var det en rotfylling som måtte til. Ikke viste jeg helt hva det var, før du fortalte meg i korte trekk. Heldigvis fikk jeg gå hjem for å lufte tankene litt. Jeg er glad du ikke gikk rett på sak, for det hadde skremt livet ut av meg. Enda en ny time ble satt - og jeg kom tilbake. Unnskyld språk bruken, men fy faen jeg var redd. Å bruke internett var det verste jeg gjor. Jeg burde stolt på ordene dine. For vet du? Dette gikk smertefritt. Litt pauser, litt svimmel og litt varm.. men herregud, dette fikset du som ingenting. 

Når jeg kommer til en tannlege forventer jeg ikke at du skal være lege i tillegg. Men i det jeg ble svimmel og holdt på å besvime av, roet du meg ned, du åpnet vinduene, du senket stolen og la en kald klut på pannen min. Jeg besvimte ikke av de to forrige timene vi hadde sammen, men jeg tror internette skremte meg denne gangen. Nordmo tannlegesenter - tusen millioner takk for en fin opplevelse. På en side håper jeg selvfølgelig vi aldri ses igjen, bortsett fra de årlige sjekkene. På den andre siden, kommer jeg aldri til å grue meg igjen på samme måte. Torunn på Nordmo - du fortjener all skryt! FOR EN DAME ♥ 

Get to know me - video!!

TAG

Jeg er så spent! Nå holder videoen på å lastes opp ♥ Jeg kommer til å laste ned videoen på bloggen så snart den er oppe å går - uansett hvor sent det blir. For nå har dere virkelig ventet lenge. På forhånd kan jeg beklage en klein Benedikte, for dette var virkelig helt nytt. Å sitte i et rom å snakke til et kamera, med kjæresten 4 meter unna var flaut. Men men, kos dere masse med videoen når den kommer ut. Jeg håper dere blir fornøyde, og syns det er morsomt med litt variasjon! 

Panikk, angst og stresset

Det har vært noen forferdelige dager den siste tiden. Jeg har det veldig bra ellers i livet, men de siste dagene har gitt meg lite. Jeg har hatt panikk anfall, angst å vært utrolig stresset. Jeg tror alt dette har kommet av mye tenking, mye press, og gjort mye jeg aldri ville gjort. Fortalte dere om tannlegeskrekken min, og tror mange missbruker ordet svært mye, og tar det ikke like seriøst som det høres ut som. 


Jeg har vært på gråten vær eneste dag, før leggetid og tidlig på morgenen. Jeg har ringt mamma, lillesøster og bestemor, for å få trøst. Tusentakk for at dere alltid stiller opp, takk for at dere stiller opp til en så "liten" ting. For meg, er det en mestringsfølelse bare jeg tørr snakke med en tannlege. Ikke minst, har jeg fått tatt eksamen dere, endelig! Det har tatt mye av tiden min, og gitt meg et ekstremt press. En liten ting som har stresset meg midt oppi alt dette. 

Nå har jeg fått det værste unnagjort og opplevd det mest ubehagelige. Panikk og angst er helt forferdelig og helt nytt for meg. Jeg har aldri opplevd å bli så varm, stresset, skjelven, kvalm og redd på samme tid. Jeg håper ikke dette er noe jeg blir å slite med fremover, for det har vært tunge dager. Det er som om kroppen forteller meg at jeg oppholder meg i et "farlig" område og må komme meg vekk snarest. Noen som har vært borti det før og kan fortelle meg litt om det? 

Video - en av mine beste

Husker dere Tonje? Nå har hun kommet ut med en liten video ♥ Se hvor beinhard jenta er, se hvor sterk hun er. Ingen ord kan forklare hvor mektig imponert jeg er. Hvor mange døve ungdommer tør gjøre dette? Det er et få tall. Jeg tror ingen av oss (hørende) noen gang kan skjønne hva døve har gått gjennom. Selv brukte jeg flere år og dager på å virkelig sette meg inn i hverdagen til Tonje. Jeg kjempet meg frem, men fremdeles klarte jeg aldri skjønne det helt. Vet dere hvor frekke og usmakelige mange av oss hørende kan være mot mennesker som er litt mer "anderledes" (som mange vil kalle det) enn oss selv? Nei, trust my words når jeg sier dette, men det er helt utrolig. Poenget mitt - bare se videoen, prøv å forstå. Dette er kanskje ikke budskapet til Tonje, men det er noe jeg har kjempet for lenge. Alle skal behandles på lik linje. 

Til dere døve: jeg skal lage en videoblogg om ikke så alt for lenge. Dersom dere har noen spørsmål dere ønsker jeg skal svare på, er det bare stille i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg kanskje klarer å svare litt på tegnspråk til dere ♥ Skal gjøre mitt beste iallefall. Som bestevenninnen til en som er døv, kan jeg fort skjønne at det er "kjedelig" å se på videoer når man ikke klarer å få med seg hva som blir sagt! Kjør på! 
 

And the winner is..

 

I samarbeid med Caseapp la jeg ut en konkurranse på bloggen for nøyaktig 1 uke siden, nå er det på tide å avsløre vinneren! Gratulerer så mye til Tonje P.♥ Jeg kontakter deg på mail iløpet av morgendagen! Tusentakk til alle dere som meldte dere på, det er hyggelig å se at så mange bryr seg. Ikke glem at jeg fremdeles har en rabattkode til de som desverre ikke vant: benediktenp20 med store bokstaver for en litt billigere pris i kassen. 

Tannlege skrekk

FAKE A SMILE

Jeg har seriøst angst for å dra til Tannleger. Det er mitt største mareritt, blir svimmel av tanken. Gjett hva, jeg har bestilt time. Gjett enda en gang, jeg gruer meg så fryktelig mye. Ingen ord kan beskrive hvor ekkel følelse jeg har. Husker enda for mange år sia i tannlege stolen, hvor de stakk den mest vonde sprøyta på meg. Haha, nå hørtes jeg veldig sippete ut. Blodprøver og andre sprøytestikk takler jeg fint, det er stikk man så vidt kjenner. Men de sprøytene tannlegen finner fram, det får meg kvalm. 

Ikke vil jeg sitte i stolen å pines i 10 minutter heller, så da er vell det "lille" stikket bedre. Noen som har fine historier å fortelle fra tannlegen sin? Helst unngå å bruk ordene som "det gjor jævli vondt" i setningene deres.. Blir veldig glad om noen bare kan fortelle meg at det ikke er så ille som jeg skal ha det til! 

Videoredigering - hjelp meg!WEARING:

JACKET FROM GINA T.
BOOTS FROM HUNTERS
JUMPER FROM ACNE
JEANS FROM TG


RAINY DAY

Jeg skulle lage video til dere denne helgen, men det skjedde så alt for mye. Først var jeg med jobben, vi hadde litt kvalitetstid sammen. Deretter satt jeg våken hele natten for å holde meg oppdatert på det som skjer i Paris. Når jeg først skulle sette i gang med redigeringen, merker jeg at Imovie har forsvunnet fra Maccen min etter at den var på reperasjon. Nå trenger jeg hjelp fra dere lesere, hvilket gratis redigeringsprogram vil dere anbefale? Helst et enkelt et! Takk på forhånd ♥

Pray for the world


SPREAD THE LOVE

Hjertet mitt gråter. Jeg har det så vondt akkurat nå, og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Våknet opp i morges med så mange tanker som svirret rundt. Selv om det som skjedde i går er skremmende og grusomt, er det beste vi kan gjøre akkurat nå - kjempe tilbake. Så mange uskyldige liv som har gått tapt er trist, ingen ord kan beskrive den tomheten vi føler nå. Hva jeg mener med å kjempe tilbake, er ved å ikke la alt dette skremme oss. Frykt og terror er akkurat det som fører oss til irrasjonell oppførsel og spesielt til gale beslutninger. Vold vil ikke løse vold. Hva vi hører og ser er bare toppen av isfjellet, men problemet i seg selv er så mye mer. Jeg vil gjøre alt for at vi skal kunne forebygge slike hendelser til å skje igjen. Dette bør ikke styre oss, trekke oss ned og i alle fall ikke knekke oss. Det er en vanskelig tid for alle, og det er en svært viktig tid for å bevise vår solidaritet. Pray for the world - spread the love ♥ 

 

My first videoblog tomorrow!

VIDEOBLOGG

Dere har spurt etter en videoblogg i over 1 år nå, og takk som har hatt tålmodighet til det. Jeg har virkelig ikke turt, rett og slett. Jeg syns videoblogger er så kleine, og jeg hater kleine situasjoner. Derfor har det vært lett for meg å skyve det unna. Nå har lesertallet økt veldig mye, dvs enda flere spørsmål om video. Im in, im ready. Kom med forslag på hvilken video du ønsker, så skal jeg fikse en! Om den blir lagt ut imorgen vet jeg ikke, kommer litt ann på hvor lang tid redigeringen tar. Men vi krysser fingrene! 

En stor takk til Sofie Laxaa (sofiemote)

SNEEKPEAK - MORE PICS TOMORROW

Når du starter å miste motivasjonen til å blogge, og føler det er et ork å publisere innlegg er det bare en ting å gjøre - sett deg ned, tenk på hvorfor du blogger, tenk på alle de gode mulighetene du får som ingen andre får, alle kommentarene og leserne. Det var nesten så jeg måtte gjøre det. Å få fine ord betyr så veldig mye for meg, tror ikke alle kan skjønne det, men det hjelper virkelig på. 

I går ble motivasjon på topp igjen, altså gud. Tror aldri noen har fortalt meg så fine ord om bloggen min, som det Sofie skrev i innlegget sitt. Tusen hjertelig takk, skjønneste deg ♥ Du er helt herlig. Mitt lesertall kan ikke sammenliknes med Sofie`s, men håper fremdeles at de som kanskje ikke vet hvem det er, tar seg en klikk dit. Har alltid likt bloggen til jenta veldig godt, husker hun skilte seg sånn ut fra alle andre toppbloggere med et ekstremt godt humør og en energi jeg ikke aner hvor kommer fra, haha! She is amazing, i love her. 

Hold dere oppdatert

 

WEARING

GENSER FRA ACNE
BUKSE FRA WR.UP
VEST FRA RICCOVERO

UPDATED..

Heihei ♥ Endelig har jeg fikset meg en facebook side for bloggen, føler det blir for dumt å informere om blogg-innlegg, konkurranser og kommende videoer på min private facebook bruker. Har fått en del mailer i det siste av forskjellige bedrifter som ønsker at jeg skal prate om produktene de har, med mine ærlige meninger på video. Yes babe, video. Haha, så sinnsykt kleint. Vi får se på den da, dere! Jeg har mine tvil, om jeg skulle lagd video måtte det vært en litt mer "naturlig" greie, for eksempel svare på spørsmål, hårvideo eller sminkevideo. Skjønner? Nei, ikke jeg heller. Å prate til et kamera som om det skulle vært venninnen din er like unormalt for meg som det er for deg.. 

Dere kan følge facebooksiden min HER

Messy bun

LAZY DAYYYY 

I dag var virkelig ikke dagen for å fikse seg. Høstværet suger maks til tider, eller, det er kun en ting jeg ikke liker med høsten / vinteren. Det blir mørkt alt for tidlig, noe som gir meg utfordringer med kameraet mitt. Får stå opp litt tidligere imorgen da! Har virkelig sløvet maks idag.. men det er lov en sjelden gang ♥ Er det forresten mange av dere bloggere som har lagd egen facebookside for bloggen? Send meg link! Vurderer selv å lage det, men litt usikker.. 

 

- Gratulerer med farsdagen, engelen min -

Elsker deg mer enn alt annet, uansett hvor langt unna du kanskje er. Det er fremdeles en plass vi ofte møtes, i drømmene mine. Og det betyr veldig mye, for det føles så virkelig. Bare det å høre du si "glad i deg prinsessa mi" gjør dagen min tusen ganger bedre. I miss you daddy.. 
- Jentene dine

Girls night out


MEETING YOU WAS LIKE  LISTENING TO A SONG

FOR THE FIRST TIME

AND KNOWING IT  WOULD BE MY

FAV.


COZY

Hei ♥ I dag har jeg vært med skjønne Stine på senteret. Godt å ha en venninne som også liker å shoppe litt. Når vi begge først har fri fra jobb, er det fint å kunne gjøre noe koselig sammen. I kveld har vi blant annet planer om å lage sjokoladekake og se på film. Yummi, jeg gleder meg allerede. Er faktisk så sulten på sjokoladekake, at jeg tror vi bare går å lager den med det samme! Vi snakkes senere, søtinger. 

5 ting dere ikke viste om meg


Jeg prøver fremdeles å unngå komlokk, for som dere vet, det betyr ulykke. Haha! I værste fall, om jeg skulle være uheldig, har selveste Benedikte diktet opp en egen teori om at hvis jeg tråkker på enda et komlokk - vil "ulykken" tilbakestilles til null. Kult å si dette i en alder av 21.. 

Om noen starter å snakke geografi forsvinner jeg fort fra bordet, for jeg kan absolutt ingenting. Det er flaut! Min største frykt er å skulle bli kjent med nye mennesker, og så trekker de for eksempel opp geografi i samtalen. Ja, da sitter første inntrykket godt. "Hun der.. hun er blåst." 

Hukommelsen min er helt utrolig. La oss si vi spiller kortspill, hvor jeg får 10 sekunder på meg å huske alle kortene. I det øyeblikket jeg skal fortelle hvilke kort som var på borde, har jeg ingen sjansje. Kom heller tilbake til meg om 3 år, da vil jeg nemlig mest sannsynligvis huske hvilke kort som lå på det jævla borde. 

Jeg er dårlig på å tilgi, noe som kan være en bra og dårlig ting på samme tid. Venner som går å snakker dritt om meg bak ryggen er ikke noe jeg tilgir for eksempel. Jeg sperrer de helt ute av verden min. Når det er sagt, så er jeg en utrolig sta person, så når jeg har bestemt meg for en ting, endres det ikke. Jeg kan sikkert spytte ut med at det går greit, selv om det innerst inne ikke går greit. Jeg kan omgås med de personene, men ingen jeg direkte vil ha i livet mitt som jeg ville kalt venner. Hvem har behov for falske venner? ikke meg, jeg tar heller vare på de som vil meg godt. 

Okei, jeg trengte litt hjelp med dette punktet så her kommer kjæresten min sin lille tanke om hva dere kanskje ikke viste om meg: Benedikte ja, det er mange ting dere ikke vet om henne. Retningssansen likner ikke grisen, hukommelse som en gullfisk og sta som pokkern er bare den lille delen. Det mest irriterende med Benedikte (nå skal jeg ikke klage, veldig glad for at dama tar seg av husarbeidet), men klokken 08:00? Jeg sover, og da vil jeg gjerne unngå støvsuging inne på rommet. Så kan vi fortsette, skal gi dere et litt annet morsomt punkt her. Selv er jeg veldig glad i Cola, og drikker det så og si hver eneste dag. Lille frøken Porsanger, heller brus i glasset sitt, gjerne skal hun fylle det opp med isbiter og hele pakka - og dere, gjør dere klar for den morsomste delen. Alle tror jo hun skal drikke opp glasset som vanlige mennesker, men hun er alltid så treg. Isbitene rekker å smelte, colaen smaker vann, og hun tar en slurk - så sier hun "jeg tror ikke jeg liker cola mer".  Det skjer vær gang. Det som er artig, er at hun helt sikkert tror Colaen har vannsmak i seg? Ikke vet jeg. Du er en jente for deg selv, Benedikte.. Slik vi liker deg. Du sprer glede rundt deg uten at du merker det selv ♥

Im tired of pretending

WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN
NECKLES FROM DAVID ANDERSEN
JUMPER FROM BIKBOK
JACKET FROM MUUBAA
SHOES FROM ACNE

NICE PICTURES THOMAS

Hei babes! Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en date med Thomas og Henning. En veldig koselig dag med to fine gutter. Var på en liten shoppingsrunde i tillegg, fikk med meg noen skatter hjem som jeg tenkte å vise dere imorgen. Vil bare ønske Henning en god tur hjemover til Finnmark i morgen. Fortsett å stå på med karate treningen, vi digger deg! 

Hvor mange av dere er det som egentlig blogger? Haha, dere vil mest sannsynligvis skjønne meg med det jeg har å fortelle dere nå. Jeg er møkk lei av å late som om jeg blir fornøyd med bildene som andre tar av meg. Altså, se hvor skurrete disse bildene er! Jeg sa tydlig at vi trengte et kamerastativ, men neida.. Veldig takknemlig for at han orket å ta bilder i det store og hele, skal ikke klage. Syns bare det var litt morsomt. Han er nå en godgutt da, takk til deg Thomas. I love you! ♥

PS: IKKE GLEM Å STEM PÅ MEG - FASHION BLOGGER AWARDS ( HER ) 

Oh snap!

K-K-K-N-I-T

Nå begynner det virkelig å bli kaldt, fy søren altså. Som finnmarking er det en skam å klage over kulda, spesielt når familien og venninnene sitter på en plass fylt med sne. Dere aner ikke hvor vant man blir til varmen, og når øynene blir rettet mot frosten som ligger på bil ruta, kommer kuldesjokket automatisk. Haha, jeg beklager til alle søringer jeg har flirt av i alle mine år - jeg skjønner dere nå. Det skal aldri gjenta seg. 

Looking forward to sunday

S N E E K  -  P E A K  !

På søndag skjer det noe gøy på bloggen! Er dere spente? Haha, herregud, hvor mange hemmeligheter skal det være? Som dere sikkert har skjønt, skjer det noe annet de nærmeste dagene også, som jeg enda ikke har avslørt til dere. Lover at det kommer til å bli mye bra. I dag har jeg kun slappet av med serien The fosters, anbefaler virkelig alle til å se! Fineste serien jeg noen gang har fulgt med på. Har du en serie du liker godt?

Jeg fortjener det ikke

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ SKUFFET OVER MEG SELV, UNNSKYLD. 

Hvordan skal jeg klare å si dette på en riktig og ærlig måte? Jeg får mange fine kommentarer fra dere, faktisk flere kommentarer enn hva mange andre toppbloggere får. Selv sitter jeg med en ekkel følelse og mener jeg ikke fortjener det. Jeg jobber ikke hardt nok, og innerst inne vet jeg at bloggen kan bli bedre.  

Bildene klager jeg ikke over, men innholdet i teksten suger. Det kommer dager hvor jeg ikke bruker mer enn 10 minutter på et innlegg, det sier seg selv at noe kan forbedres. Jeg lover at jeg skal skjerpe meg. En av mine største svakheter er skriving, og det er grunn til at jeg blogger. Jeg ønsker å bli flinkere, mye flinkere. Skjønner ikke hvorfor jeg har kastet det bak meg, bryr jeg meg virkelig så lite? Nei, nå er det nok. Noen ganger er man nødt for å rive tak i seg selv. Fra nå av, skal setningene mine være enkle å lese. JEG skal gjøre meg fortjent. 

Et innlegg på min egen dialekt - kordan dialekt har du?

MARBLE EVERYWHERE

Føles merkelig å ikke skrive på bokmål, i og med at æ gjør det vær eneste dag. Men siden mange spurte om det, why not? Æ utfordrer alle til å kommentere en liten setning på dokkers dialekt - hadde vært dødsmorsomt å se! Når vi snakker om dialekter, så har det sæ desverre sånn at vi finnmarkinga ofte høres jævli grinat ut. Haha, tro mæ. Vi gjør det. Selvom vi egentlig bare e glad. La oss ta et eksempel: søringer når dem sier hei: "hææææææææææi" ja, det høres ut som at det kommer en liten "æ" bokstav med, nettopp fordi dem høres overlykkelig ut når man møter dem. Så kommer oss finnmarkinga å møter søringan "heia" og tenk dokker en ned-dypanes tone enda.. - uansett kor mye vi smile mens vi sir det, høres vi sint ut. Ikke meninga altså.. ♥ Vi finnmarkinga e veldig glade menneska, bare gi oss en sjansje.. haha!! 

 

Guess what!


A FEW DAYS AGO

Husker dere jeg nevnte hvor skuffet jeg var? Noen ganger vil ikke ting samarbeide med deg, og selvfølgelig skal slike ting skje når du føler at ting går oppover. Det er typisk. Jeg tror det var ment til at jeg skulle ha en liten "dårlig blogg periode" - for ikke bare har det vært vanskelig å blogge, men jeg har også vært syk. Utfordring har jeg virkelig fått, men... guess what!

MY BABY IS BACK

YEEEESSSS!!! haha, jeg er seriøst overlykkelig. Hvordan kan en metall ting gjøre et menneske så lykkelig? herregud. Jeg er blitt gal. Nå dere, nå.. Jeg er frisk, formen er bedre enn aldri før and my baby is back. Jeg er motivert! Tusen  tusen hjertelig takk for at dere har støttet meg så bra ved bloggingen til tross for at det kanskje ikke har blitt innlegg hver dag. Om noen dager blir det en ganske så fin konkurranse til dere, jeg gleder meg enormt mye ♥ Hvilken konkurranse håper dere på? 

 

Jeg spiller på sex

FLAWLESS HAIR

For å komme på topplisten er du nødt for å spille på litt sex - sier mange bloggere. Jeg mener, hva? nei, så absolutt ikke. Det er mange andre muligheter. Jeg kan ærlig innrømme å si at ja, jeg spiller kanskje litt på sex på enkelte bilder. Men det er slik jeg er, og alltid har vært. Syns ikke du skal gjøre det kun for å få lesere. 

Jeg har ingenting i mot å gå lettkledd på bilder, eller vise litt ekstra hud. Men det er sjeldent jeg foretrekker å gjøre det. Om jeg legger ut veldig mange lettkledde bilder vil dere få et annet syn på hvem jeg er - når jeg egentlig ikke er den personen. For å forklare det enkelt: jeg bikker mer mot den søte og snille jenta, frem for den deilige. På mange bilder (et godt eksempel det øverste) mener mange at jeg spiller på sex. Vet dere hva? dette er et bilde hvor jeg egentlig sier "vent litt" til fotografen. Altså et helt naturlig bilde hvor jeg egentlig ikke var klar. Er det å spille på sex? nei. Som jeg prøver å få frem i dette innlegget - selv om det finnes mange toppbloggere som spiller på sex, trenger ikke du å gjøre det. Vi trenger ikke flere toppbloggere som det, vi trenger noen nye! Vær den beste versjon av deg selv, istedenfor en dårlig kopi av en annen! 

Jeg må skjerpe meg som forbilde: plastisk kirurgi

DÅRLIG FORBILDE FOR DE YNGRE

Jeg har fått sinnsykt, altså helt sinnsykt mange kommentarer om at jeg er et dårlig forbilde. Silikon, restylane og vippeextensions påvirker de yngre leserne, forteller noen av dere. Ja, det er jeg fult klar over, men hvorfor komme til meg å si det? Jeg skjønner dessverre ikke helt. For det første, jeg har ikke silikon og planlegger ikke ta det heller. For det andre, jeg har ikke restylane - regner med man kan se det? og for det tredje, jeg har ikke vippeextensions. Hvorfor ikke nevne Clip on Extensions når dere først er i gang? Det er det mest unaturlige jeg har på meg. Eller vent, jeg skrev et innlegg for ikke så veldig lenge siden om at jeg sku slutte å bruke det også. Nå gleder jeg meg enormt til hva neste hat kommentar blir, for det er vell nå dere skal fortelle meg hvor småe lepper jeg har, hvor småe pupper jeg har og hvor stygge vipper jeg har? Det er helt utrolig, uansett hva man gjør på sosiale medier blir man hatet for ett eller annet.

Egentlig bryr jeg meg lite om hatet som tikker inn i kommentarfeltet, men jeg bryr meg når det blir snakk om forbilde. Jeg bryr meg når dere sier at jeg påvirker yngre til å gjøre dumme valg. Jeg syns ikke jeg påvirker noen til å gå i feil retning. Å kjøpe seg clip on extensions for å få håret sitt lengere, gjør ingen skade. Ikke medfører det noen verre risiko enn at fargen ikke matcher håret. Skjønner dere poenget? Det verste jeg har gjort foreløpig, er å bruke extensions og sminke. Og om dere syns dette er skadelig for mine yngre lesere - DA vet ikke jeg dessverre. Når jeg sier dere, legger jeg ikke alle under samme kam - jeg sikter mot de som legger igjen kommentarer om nettopp dette. 

Tuesday mood & yesterdays fail

WEARING
JUMPER FROM BIKBOK

LATE BREAKFAST TODAY

Det beste jeg vet, er å stå opp tidlig på  en fridag. Jeg har mine perioder hvor jeg elsker å sove frem til ettermiddagstid, men det er kun perioder *skjemmes*. Etter en liten kopp kaffe og mye tv titting fikk jeg endelig i meg frokosten. Haha, når vi snakker om kaffe. Vil dere vite noe morsomt?

I går hadde jeg dagen hvor jeg følte: Wow! dette er virkelig dagen hvor alt er bra og ingenting kan gå galt. Grunnen til at jeg ikke blogget noe særlig igår, var nettopp fordi jeg hadde en liten fremføring om bloggen min og sosiale medier generelt. Når jeg kom hjem, var jeg sliten og irritert, og valgte heller slappe av. Okei, så la meg fortelle dere hvordan gårsdagens fremføring gikk: Jeg startet dagen med en frisk frokost, fikset den hvite fine skjorten på meg og spaserte ut døra med et smil. Nervene kom snikende inn på da jeg kom på kursrommet hvor fremføringen skulle foregå. En kopp med kaffe demper nervene litt, tenkte jeg. Men neida, det var nok det dummeste jeg kunne gjort. I det jeg skulle ta en slurp, heller jeg kaffen nedover hele magen. Kjente kaffen rant nedover lårene mine. Så flott, en dag hvor alt er bra og ingenting kan gå galt tenkte jeg.. burde skjønt dette komme. F***!!! Hvordan kunne det gå så galt 10 minutter før fremføringen? Ikke begynn å drikk kaffe folkens, dagens tips fra meg til deg.

Det har skjedd alt for mye

S A T U R D A Y & S U N D A Y 

Oi shiiit, det er søndag allerede. Jeg som faktisk trodde det var lørdag da jeg stod opp i morges. Tiden flyr fra meg, og jeg har ikke rukket å skrevet et eneste innlegg verken igår eller frem til nå. Det er helt sinnsykt hvor mye jeg som person har vokst rundt i sosiale medier. Jeg vet ikke hvordan dere toppbloggere klarer dere, men gud, creds til dere. Dette er nok bare barnemat i forhold til hva dem har. Å besvare mailer, dra på møter, ha litt tid til seg selv og bloggen +++. Jeg er virkelig nødt til å gripe tak i meg selv. Finne rutiner å skrive en plan. I dag har jeg heldigvis fått sluppet møter og mailer, istedenfor har jeg heller tatt meg tid til hårkur, fotbad og ansiktsmaske. 

Når vi snakker om planlegging, det er akkurat det jeg har holdt på med idag. Jeg har planlagt hva jeg skal blogge om den kommende uken, selvfølgelig kan jeg ikke planlegge hva som skjer dag for dag. Men for eksempel har jeg et lite mål om å poste minst 3 anntrekksbilder til dere + kjøre i gang en stor konkurranse som jeg gleder meg ufattelig mye til! Håper og ber til gud om at alt går etter planen nå ♥ Resten av outfits bildene kommer imorgen. 

En morgen med Sophie Elise

JUST WAKE UP LIKE THIS

Haha, det er slik man faktisk våkner opp.. Sminkefri, håret ser overhodet ikke bra ut, chille genser og på toppen av alt - det ene strikket har blitt forsvunnet utover natten. Jeg skjønner ikke hvordan dere toppbloggere alltid ser så fresh ut, men på denne bloggen får dere se litt av sannheten som faktisk ligger bak. Eller jeg vet ikke? Kanskje noen bare våkner opp perfekte? Det gjør iallefall ikke jeg. 

GOD MORGEN NORGE

Ellers våknet jeg til Sophie Elise på Tv2. Jeg beundrer den jenta så sinnsykt mye, hun er altså bare så bra. Vi er kanskje ikke helt samme type personer, men jeg digger måten hun er seg selv på - og jeg elsker at hun har sine egne meninger som hun faktisk også står for. Jeg tror vi hadde kommet godt overens selv om vi ikke er så like som personer. Skulle gjerne hatt en slik venninne i livet mitt.. 

Ikke bare sykepleiere er fantastisk - jeg vil si takk til noen andre

Støtten og tryggheten dere gav meg er unik. Dere snakket ofte om barnebarna deres, og jeg vil si at de er veldig heldige som har dere som bestemødre. Ikke missforstå meg - jeg har fantastiske bestemødre jeg også. Men jeg vil så veldig gjerne takke de to eldre damene, som lå på samme rom som meg på sykehuset. 

Etter 4 uker på sykehuset blir man kjent med hverandre, vi spiste måltider sammen og så på tv sammen. Vi tilbringte lange dager sammen. Vi alle tre lå i hver vårs smerte, og hadde det ikke særlig bra. Dårlige nyheter tok vi sammen, og støttet hverandre. Jeg vil bare takke dere så uendelig mye, som holdt ut med meg. Jeg vekte dere tusen ganger iløpet av en natt på grunn av gråtingen min. Jeg hadde det så fryktelig vondt, med det samme fikk jeg mer vondt av å se at jeg vekte dere for vært steg jeg tok. Men dere våknet alltid med et smil og spurte om dere kunne hjelpe til med noe. 

Det finnes ikke mange mennesker som dere to. Dere lærte meg hva godhet var, dere lærte meg å være tålmodig og dere lærte meg kloke ord. Jeg vet ikke hvordan tilstanden deres er nå, for jeg vet at en av dere hadde det verre enn meg. Men jeg ber til gud om at det går bra med dere nå. Og det eneste jeg ønsker dere to skal vite - dere er helt fantastiske. Jeg satt pris på hvert eneste smil og ord dere gav meg. Tusen millioner takk. 

 

The 100th post

I dag skriver jeg mitt 100 blogg innlegg. Jeg startet med å skrive bloggen for 8 måneder siden og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for det. Bloggen har forandret meg på mange måter den siste tiden, jeg har blant annet blitt sikker på meg selv. Jeg var i en boble hvor jeg følte at alt jeg sa og gjorde var galt. Uten denne bloggen vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart å komme meg ut av det. Når jeg sier takk til dere, håper jeg dere skjønner hvor mye jeg mener det. Siden dette er mitt 100 innlegg, tenkte jeg det kunne være gøy å dele mine topp 5 innlegg. Håper dere liker dem, enjoy! 

Drittkommentarer fra min egen hjemplass

Haha, jeg må nesten le. Det var utrolig frustrerende, og jeg var så sint. Lovte meg selv at det aldri skulle komme et slikt innlegg ut på bloggen igjen. Foreløpig har jeg holdt løftet mitt. 

Trening: resultatene mine etter kun 3 uker

Her får dere se en liten periode hvor jeg holdt på med fitness, utrolig morsomt å se tilbake på. Jeg vil bare takke min fine venninne, Lone Norås, som hjalp meg med både kosthold- og trenings plan. 

Gold tattoo at my body

Jeg var værtfall veldig fornøyd med dette husker jeg. Syns det var så stilig, helt til jeg så hele Norge hadde en slik. I tillegg ble jeg ganske irritert for at jeg ikke la ut bildene med engang jeg tok den på meg - for da var det nemlig blitt for sent. Det var ikke like populært mer.. en funnyfact om meg, først ute - for sen til å vise. 

Holder faktisk på å lage et innlegg om hvordan jeg styler og fikser håret mitt, her er et perfekt innlegg dersom dere lurer på hvilke hår produkter jeg bruker. Har brukt disse i flere år og er super fornøyd.
Elsker å vise dere hvordan jeg sminker meg, spesielt når jeg ser hvor interesserte dere er i det. Så her er min første "turtorial". Dette innlegget har kanskje de fleste av dere lest siden det er såppas nytt. Men for dere som ikke har - leees! ♥  

Når en blogger kun får ta 1 bilde

"1 jævla bilde, du må kødde med mæ" - men jeg tok utfordringen fra kjæresten etterhvert. Haha, så nå lærer dere noe nytt om Benedikte. Når jeg får et press på meg, gjør jeg enhver situasjon latterlig. For eksempel nå - istedenfor at jeg skal prøve å se pen ut, kan jeg heller bare gå for et morsomt bilde å håpe på at det ikke ser helt på trynet ut. Skulle det se helt på trynet ut, ser det ut som et tullebilde uansett, så ingen vil komme til å si noe.

I dag skal jeg ta en liten roadtrip og bare slappe av. Syns det er deilig å kjøre lange turer bare for å lufte tankene. Vi snakkes litt senere idag, babes. Gjerne fortell meg hvor mange bilder du pleier å ta før du blir fornøyd. Jeg kan ta opp mot 20 - 100 bilder, kommer helt ann på om det er antrekk eller portrett bilder. 

Tips til hva man kan gjøre på regnfulle dager


R A I N  M A K E S
E V E R Y T H I N G
B E A U T I F U L

- A  B E A U T I F U L  R A I N Y  D A Y -

Syns ikke dere også at regnvær er deilig i blant? En dag hvor du faktisk kan slappe av med serier og filmer, uten å føle deg sløv. En dag hvor du kan rydde og vaske, fordi du ikke har noe bedre å gjøre. En dag hvor du virkelig kan slappe av og gjøre akkurat det du vil. Jeg bruker mine regndager på shopping! Og når vi snakker om shopping, så skal jeg faktisk en tur til byen nå. Hva bruker dere regnfulle dager til? Jeg vil gjerne vite, for jeg trenger andre tips enn å bruke penger! ♥

Den som har skuffet meg mest av alle

 Hvor skal jeg starte? Jeg har ikke ord for enkelte ting. Ikke nok med at dagen min har vært en skikkelig dårlig, men i tillegg våkner jeg til at min aller bestevenn og elskede skuffer meg. Her har jeg fikset på deg når ting ikke har gått din vei, brukt mange tusenlapper for at du skal fungere optimalt i løpet av dagene mine. Jeg har tilbringt så ufattelig mye tid sammen med deg. Og nå, på en kjedelig søndag, bestemte du deg for å ta sommerferie. Yes baby. Så flott tid, utmerket. 


Å blogge uten min egen pc er vanskeligere enn det jeg trodde. Jeg våknet til en Macbook Pro som ikke ville slå seg på, og når den slo seg på - var skjermen helt hvit. What to do.. Søndager er liksom mine faste jobbdager, hvor jeg planlegger bloggingen for den kommende uken.  Maks uflaks at dette skjer nå. Det er fint med litt utfordringer, men denne type utfordring liker jeg ikke. 

 

Litt om innlegget fra igår natt

Det går fint med meg, takk for at dere bryr dere. Jeg setter pris på det, virkelig. Noen ganger, kanskje på spesielle datoer blir tiden min ekstra tøff. Selvom det har gått 4 år siden, føles det som igår. Det sitter fremdeles en klump i magen, og det går ikke en dag hvor jeg ikke stiller spørsmålet: hvordan hadde livet mitt vært om jeg hadde hatt en pappa fremdeles? 

Jeg har sett det værste jeg noen gang kunne tenke meg, jeg har sett min egen pappa forsvinne fra meg. Først vil jeg starte med å fortelle dere at pappa ikke var noen gal far, han var verdens herligste menneske. For 10 år siden var alt normalt, eller nesten. Det som var anderledes var sykehus-besøkene, han måtte på cellegiftskur. Det var ikke noen ekkel opplevelse for meg å være med han dit. Som dere kanskje vet, liker jeg å ha kontroll. Når jeg var med pappa på sykehuset følte jeg at legene oppdaterte meg på hva som kom til å skje og hva som skjedde underveis. Da hadde jeg kontroll. Ikke minst var jeg hos pappa og kunne se med mine egne øyne at snart skulle vi hjem igjen. Hjem å se på film og kose oss. 

Det kom desverre en dag, hvor vi ikke kom oss hjem. Hvor jeg var maktløs, og uten kontroll. Jeg kunne ikke gjøre noe, jeg kunne ikke gjøre annet enn å holde han i hånden. Følelsen var helt forferdelig. Legene sa ikke stort heller, de som alltid pleide å oppdatere meg. Så klart skjønte jeg at noe var galt da. Hva skulle jeg gjøre? Akkurat i det øyeblikket gjaldt tiden. Tiden til å fortelle hvor høyt jeg elsket han. Det var det beste og eneste jeg kunne gjøre. Hvor jævli er ikke det. Noen ganger er livet så urettferdig. Det er så mange uskyldige mennesker som rammes av kreft, som overhodet ikke fortjener det. Ingen fortjener det. Kan vi snart finne en kur som kan sette stopp? Vær så snill. Jeg er lei. Om jeg noen gang skulle bli en stor blogger, skal mye av penger gå til kreft foreningen. Jeg skal også gjøre alt i min makt for å sørge for at kreftpasienter har det godt på sykehusene. Barn og voksne. For JEG bryr meg. 

 

Kjære pappa

Hvorfor er du ikke her nå, og tørker bort tårene mine? Nå har det gått over 4 år siden vi fikk beskjeden om at tilstanden din var blitt forverret. Visste at du var veldig syk, men det skulle ikke gå denne veien. Hadde hele tiden håpet oppe, og hadde trua på at du skulle reise deg opp å gå ut av sykehuset- hjem.. hjem med oss. Da legene etterhvert fortalte at det var dine siste dager, stakk det langt i hjerte. Følte meg plutselig helt tom og alene. "Ingen deg, ingen meg" var det eneste som surret i hodet mitt. 

Tilbringte dag og natt på sykehuset sammen med deg, holdt deg i hånden og klemte deg helt til det tok slutt. Skulle virkelig ønske jeg kunne gjøre noe mere enn det. Skulle ønske jeg hadde krefter til å gjøre deg frisk. Prøvde å framstille meg selv som sterk og ikke gråte når du så, for jeg viste du fikk vondt ved å se oss ha det vondt - det ville jeg ikke. Pappa, jeg savner deg sånn.. 

 

That bodyJeg har lenge sett etter en søt body, endelig dukket denne opp i postkassen ♥ Har fått dilla på bodyer den siste tiden!

Nå skal jeg og kjæresten dra ut å spise litt mat, en vellfortjent middag etter mye shopping og trasking rundt. Tror faktisk han ligger å sover på andre enden av sofaen nå, haha. Tar det virkelig så lang tid for meg å skrive et innlegg? vel.. får kjappe meg nå. Så snakkes vi senere. Love you guys, xxx! 

// spørsmålsrunde her. 

Hvordan lage en bra videoblogg?

Hei alle mine flotte og søte lesere. Jeg har tittet innom bloggen deres, og ser noen av dere driver på med videoblogging. Kan jeg spørre etter hjelp fra dere? Jeg får det virkelig ikke til. Jeg har Canon eos 550D med objektivet 50mm f1.4 som jeg ønsker å bruke til filming. Kan noen fotoeksperter hjelpe meg med å forklare hvorfor filmen avsluttes etter 4 sekunder automatisk? Dersom dere ikke vet svaret - setter jeg uansett uendelig mye pris på litt film tips. Som for eksempel hvordan få godt med lys, en god lyd, video instillinger og redigeringsprogrammer.

Ps: ikke glem spørsmålsrunden min i innlegget under ♥

Språkreise: Orlando

Hello sweethearts! Dette er et svært etterlengtet innlegg på bloggen merker jeg, nemlig høydepunktene mine på språkreisen i Orlando. Jeg kommer ikke til å fortelle noe særlig om selve språkreisen, for jeg mener - bilder forteller det meste. Men om dere har veldig mange spørsmål, kan jeg kanskje lage en liten spørsmålsrunde på video til dere. Får se ann hvor mye spørsmål som dukker opp i kommentarfeltet. Ellers kan jeg beklage for dårlig kvalitet på bildene, jeg hadde desverre ikke det beste kameraet med meg. Men håper fremdeles dere liker innlegget, enjoy.

 


 

 
Snikksnakk - sponsede innlegg

I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om mine sponsete innlegg. For som blogger får jeg ting sponset, det skal jeg ikke legge skjul på. Men hvert innlegg hvor jeg legger til en kommentar "innlegget inneholder annonselenker", blir det hat.  Jeg syns det er rart, for dere elsker å se outfit bilder og dere elsker å se hvordan jeg sminker meg. Men dersom noen av klærne mine er sponset, da er plutselig innlegget veldig uinteressant for dere. Istedenfor fine kommentarer byttes det ut med at "dette har du skrevet kun for penger". Vet dere hvor mange timer som ligger bak sponsete ting?  Det er ikke slik at jeg får en overraskende pakke i posten uten aning på hva det er, og skriver et innlegg til dere. Nei for all del ikke. Før jeg blir sponset ting, snakker jeg med de som eventuelt tar kontakt med meg. Vi diskuterer hvordan vi skal gå fram. For å si det enkelt og kort: mange selskaper har tilbudt meg å reklamere for produktene demmes, deretter sender de meg et referat på hva jeg skal si om produktene de sender meg. Tror dere virkelig jeg sier meg enig til dette? Aldri. 

Det er dette jeg mener vi diskuterer oss frem til. Jeg er en ærlig person, og som jeg pleier å si til selskapene, jeg sier ikke at produkter er bra - dersom jeg ikke syns det. Og det får selskapene leve med. Ellers ønsker jeg overhodet ikke bli sponset. Å få penger for å lyge til dere er ikke verdt en eneste krone, det er takket være dere som gjør at bloggen min er slik som den er. Det er takket være dere at jeg kan gjøre det jeg gjør. Det er takket være dere at dette er en del av jobben min. At sponsete innlegg kommer en gang i blant er dere nødt til å tåle. Dette er tross alt en del av mitt levebrød. Det er jobben min, og jeg er nødt for å gjøre det i blant. Jeg håper dere skjønner det, og det er noe jeg ikke kan slutte med uansett hva. Men det finnes løsninger og det finnes mange muligheter ved bloggen. Jeg kommer aldri i situasjonen hvor jeg har så lite penger at jeg er nødt for å trå til en hvit løgn for dere med sponsete ting. Det har aldri skjedd, og kommer aldri til å skje. 

Om jeg syns produktene som blir tilsendt meg er gode produkter, anbefaler jeg dem vidre. Om de er sponset eller ikke. For her ligger problemet, om jeg viser dere en foundation jeg selv har kjøpt - da er det ok. Men om den er sponset, så er det overhodet ikke greit. Jeg har reklamert for Makeupmekka for en stund siden, og ja - jeg elsker sminkekostene de har. Jeg syns de er bra. Sminken derimot - ikke noe særlig for meg. Bestevenninnen min elsker sminken fra makeupmekka, og hater sminkekostene. Alle har sine ulike meninger om ting. Så kanskje ikke alle mine sponsete produkter faller i smak hos dere, men jeg sier iallefall mine ærlige meninger om hvordan jeg oppfattet produktene. Jeg trodde det var det viktigste? Hva skal jeg svare når dere spør om jeg kan lage sminkevideo, når jeg elsker øyenbrynspudderet mitt som er sponset? skal jeg bruke en jeg selv har kjøpt, men som er mindre god for å unngå hatet? Det er en litt vrien situasjon for meg, og jeg vet ikke helt hva dere ønsker.. 

 

40.000,- er det verdt det?

Har jeg noen lesere som ønsker å dra på språkreise / evt en mor/far som vurderer å sende barna sine, men usikker på om de vil bruke så mye penger? Da burde du fortsette å lese dette innlegget.


"40.000,- for en USA tur, jeg kan like godt ta med hele familien dit" er det mange som tenker. Jeg skjønner hvorfor, absolutt. Prisen er latterlig dyr, men også latterlig verdt det. Nå sitter jeg her, 21 år gammel, og tenker tilbake på lille 16 årige Benedikte som dro på språkreise til Orlando. Jeg fikk karakteren 2 i engelsk når jeg gikk ut fra 10`ende klasse. Jeg hatet fremføringer og innleveringer på engelsk. Det var min største skrekk, som endte med å skulke ufattelig mange engelsk timer. Selv var jeg ikke særlig keen på å dra på språkreise. For ja, om jeg skulle, så ville jeg bo sammen med bestevenninnen min. Hvorfor? jo, så slapp jeg prate engelsk.

Med mye om og men, dro jeg. Gjett hvem som møtte meg på flyplassen i USA? Langt ifra bestevenninnen min, eller en norsk klasse som jeg skulle bo på villa sammen. Helt alene satt jeg plutselig i et hus med Rhonda & John, den nye vertsfamilien min! Jeg sa ikke et ord, jeg nikket og smilte i 1 uke. Jeg hadde så ufattelig mye på hjertet, jeg hadde så mye jeg ville fortelle de. Hvordan skal man snakke med engelske folk når du ikke kan engelsk? Jeg var i Orlando hos vertsfamilien min i 1 månede, det er klart jeg måtte starte å prøve. Jeg måtte jo snart få i meg mat jeg faktisk liker, spørre hvor jeg kunne vaske klærne mine og når klokken de skulle kjøre meg til skolen. 

Det kom et punkt på denne reisen, hvor det å "feile" ikke var galt. På skolen hjemme i Norge kan gjerne medelever le av deg, dersom du sier noe feil / ikke forstår. Nå var jeg endelig i trygge hender hvor alle ville mitt beste. Istedenfor å le av meg, rettet de på meg. Istedenfor å fortelle meg hvor dårlig jeg var i språket, så de forbedringene og pushet meg. Dette var ikke det beste en gang, det beste var å ikke føle seg alene. Over halvparten av alle som var med, lå på samme nivå som meg. Hvorfor drar man på språkreise? Jo, selvfølgelig opplevelsen og alle de nye vennene man får for resten av livet. Men fremst av alt, for å lære engelsk. Klarer dere gjette hvilken karakter jeg har i Engelsk nå på vitnemålet? Gjett, så avslører jeg det imorgen ♥ 

Surprise siss

WELCOME HOME SISS

For en søt lillesøster jeg har, herregud. Nystekte ore muffins på bordet, min absolutte nye favoritt. Er veldig stolt over at dette er laget fra bunn av. Hvordan fikk du det så godt? Frostingen var helt perfekt. Jeg fatter ikke? På en alder av 21 år har jeg enda ikke lært meg å lage frosting på cupcakes. *kreeemt* Anyways, nå skal jeg slappe godt av sammen med søsteren min. Det er deilig å ha henne på besøk, endelig. En veldig etterlengtet helg.OPPSKRIFTEN KOMMER SENERE

SAMT BILDENE AV MUFFINSENE

How to get more blog readers

IF YOU'RE STRUGGLING TO GET BLOG READERS, READ THIS

1. Silikon og restylane. Det er bare å legge deg under kniven på øyeblikket - ellers blir du ingenting. 

2. For å komme deg høyt opp er du nødt for å by på deg selv. Dagens media syns alt fra nakenhet og til drama er morsomt. 

3. Lyg til leserne dine. Dikt opp noe som er "helt jævli" men som egentlig bare er en liten filleting. Som feks at det begynte å regne ute og håret ditt ble ødelagt. Det lange fine håret du hadde fikset i 3 timer.

4. Rediger på deg en svær rumpe slik at alle kan se den er redigert, men du skal fremdeles nekte på det. 

5. Brett ut hele privatlivet ditt. 

6. Hvor godt kjenner du meg som blogger? ♥ Skriv i kommentarfeltet om du skjønte at dette var tull alt sammen, eller om du trodde jeg var blåst. Haha! Alle innlegg kan ikke være like seriøs vær gang. En morsom måte å teste dere lesere på!

 

My morning routine

MY MORNING

Good morning sweeties, jeg har savnet dere. Lå lenge i natt å tenkte på hvor heldig jeg egentlig er. Jeg har startet en blogg med de mest fantastiske og søteste leserne. Det er lenge siden jeg har kjent på den følelsen. En god følelse! En vanlig start på dagen som blogger er ulikt fra mange andre - vi jobber hjemme i vår egen stue. 

IM WEARING

JUMPER FROM MANGO

BEKLAGER SÅ MYE FOR BILDEKVALITETEN

En typisk vanlig morgen for meg er først å fremst fikse meg før kameraet slåes på. Dermed tar jeg blogg bilder av enten frokosten min eller hvordan jeg ser ut. Slik som jeg har gjort nå. Min jobb dag tar aldri slutt, jeg mener - fra 07:00 og frem til 16:00, er jeg ofte på mailen min og bloggen for å besvare kommentarer så godt jeg kan. Etter 16:00 fokuserer jeg på innlegg. Tenker ofte på hvilke blogg innlegg jeg skal skrive, når jeg skal skrive de og ikke minst - fikser bildene klare. 

Står opp ♥ dusjer ♥ sminker meg ♥ frokost ♥ fiksing av bryn, vipper, negler osv ♥ finner frem kameraet ♥ bloggen

 

Taco onsdag


BENEDIKTE`S TACO

Nå har kjæresten satte seg i bilen for hente lillesøster, hun nektet å la oss spise taco uten henne. Haha ♥ Det er alltid koselig å være samlet. Jeg elsker hvordan forholdet mellom kjæresten min og lillesøster - samt mamma er. Det er deilig å vite hvor nære de er hverandre. Uansett, nå står jeg å kutter opp salaten mens jeg blogger. Noen ganger er mulitasking løsningen for å rekke den knappe tiden! Tenkte å vise dere hvordan jeg lager en helt vanlig taco, kanskje dere har noe annet spesielt oppi tacoen? Kommenter i kommentarfeltet dersom du har noen tips til meg! 

Jeg har min egen lille rutine på hvordan ting skal settes på lompen. Haha, så sykt snålt. Dette er kanskje en liten funny fact om meg selv. Første prioritert oppå lompa er ost, slik at osten smelter under kjøttdeigen. Så tar jeg rømme & taco saus slik at kjøttdeigen får en ekstra saftig smak. Til sist kommer salaten på toppen. Om jeg glemmer osten under kjøttdeigen, så kan du høre meg godt over bordet "neeei f.. kem vil ha en ferdiglaga lompe?" DU TRENGER:
Kjøttdeig, taco krydder (iherb) & lompe

TIL SALATEN
Salat, agurk, løk, paprika, mais, ferske tomater & ananas

ET MUST Å HA SOM TOPPING
Rømme, ost & taco saus


Litt mer privat?

IM WEARING

TOP FROM BIKBOK
JEANS FROM ZARA

BE YOURSELF

Jeg tenkte å skrive et litt mer privat innlegg om meg selv, være litt mer åpen mot dere. Jeg har aldri skrevet et innlegg som dette før. På bloggen kan det virke som et perfekt liv, en perfekt blogg og en jente som aldri får frekke kommentarer mot seg. Slik er det desverre ikke. Jeg har gått gjennom mine tøffe perioder, hvor jeg lenge har prøvd å finne ut hvem jeg egentlig er. 

Et liv uten pappa, bestevenninnen min og en god kompis som forsvant brått fra meg på samme tid, gjor meg usikker. Jeg har aldri vært den jenta som har vært usikker på seg selv, eller tvilt på seg selv. Var det deprisjonen som gjor meg det? Å late som om jeg ikke bryr meg, er noe av det jeg er flinkest på. Innerst inne svir det. Det er rart hvordan ting kan forandre en person. Det er selvfølgelig ikke rart å sørge over at liv har gått tapt. Men at det kan forandre et liv så mye(?) Jeg mener, om en dame skal over gangfeltet, og jeg stopper bilen for å la henne spasere over veien - og hun gir meg et vink, da blir jeg glad. Jeg blir så glad! Dette er antakeligvis ting jeg ellers aldri ville brydd meg om tidligere. Er jeg blitt gal? Det er så mange slike type småting som gjør meg glad. Samtidig er det en vond side av dette - like mye bryr jeg meg om hva andre tenker om meg og alle de frekke kommentarene.

2015

Vel.. her er innlegget jeg skrev som aldri ble publisert for 2 år tilbake. Jeg var så svak, så ufattelig svak. Nå får dere kanskje et bedre svar på hvorfor jeg ikke taklet topp 40 på blogg.no. Det ble rett og slett for tøft. Tid leger sår, virkelig. Jeg trengte tid, kjærlighet og gode venner. Jeg måtte finne styrken tilbake, på et eller annet vis, har jeg klart det. Nå er det ikke slik at jeg ikke bryr meg dersom noen skulle gi meg et vink eller smil - det er kjempe koselig! Men derimot hat, netthets og frekke kommentarer har jeg lært å takle på en måte jeg aldri trodde gikk. De som slenger dritt, er de jeg syns mest synd på. Jeg blir ikke lei meg for min egen del mer - jeg blir lei meg med tanke på de som gjør det, på demmes vegne. Det er godt å finne tilbake til seg selv igjen, det er godt å vite hvem jeg er. Hvilken stil jeg liker, jeg gjør det jeg vil og nyter livet. Jeg har verdens fineste mennesker rundt meg, en flott kjæreste og super familie. Det er godt å sovne med et smil - og ikke tårer. Jeg håper alle jenter som har gått gjennom nogenlunde det samme, er åpen om det mot de nærmeste. Snakk om det. Si at du trenger dem. Det hjelper så mye. 

Du er ikke bra nokk

Jeg har mine skjønnhetsfeil, jeg har tatt dumme valg og jeg er langt ifra perfekt. Jeg feiler fremdeles, og sier kanskje dumme ting jeg ikke har tenkt over. Har du noen gang fått høre at du ikke er bra nokk? I mitt tillfelle gjelder dette mange ting. Jeg får stadig vekk høre at jeg ikke er en god nokk blogger fordi jeg ikke har mine egne meninger, eller at jeg ikke er pen nokk til å stille opp som modell. Instagram kan jeg også glemme, for jeg tar ikke gode nokk bilder til å få få 1000 likes på ett bilde. Hva om jeg ikke vil dele mine egne meninger på bloggen fordi det vil skape diskusjon i kommentarfeltet? Hva om jeg selv er fornøyd med bildene fra Photoshooten min? Hva om jeg ikke ønsker å legge ut "perfekte" bilder på instagram? 

Hvorfor er det slik at jeg må være som alle andre toppbloggere? hvorfor skal jeg frontes som en kjendis? Jeg har så mange spørsmål. La meg være den jeg ønsker å være - meg selv. Mine photoshoots, min instagram og min blogg. Det er mitt liv, og ingen kan forandre på hvordan jeg ønsker å opptre som en offentlig person i sosiale medier.

 

Coming soon

71 grader nord / norges tøffeste kjendis

Dere har vell sett 71 grader nord før? Vell, regner med de fleste har hørt om det iallefall. Agnete som vant Mgp.jr og Skal vi danse er med. Kjenner jeg er utrolig stolt over å være fra Finnmark. Jeg er så ivrig, og spent. At jeg skal sitte plantet forran tv skjermen da det begynner, er helt sikkert. For dere som ikke kjenner Agnete annet enn tv skjermen, så er hun like herlig som i virkeligheten. Og til kjære, gode og snille Aggi: vi heier på deg fra Kristiansand. Masse lykke til! Du er modig. 

 

Sick

Im back in a few days, babes. 

I de siste dagene har jeg absolutt ikke følt meg vell.. Har ikke orket å fortelle noe på bloggen, fordi jeg alltid har ønsket den bloggen hvor vi skal se vekk fra dårlig stemning. Men når feberen ikke gir seg med det første, tenkte jeg det var greit å oppdatere dere på det. Jeg har det ellers fint, og håper på å bli frisk snart. Tusen takk for kjempe mange fine kommentarer på bloggen, setter pris på det. Dere er helt herlige, dere gjør dagene mine så mye lettere. 

_____________


Linkerunden har jeg fikset, og den ligger ute på bloggen imorgen tidlig. Jeg legger veldig lett merke til hvem som stadig er innom bloggen min å kommenterer fine kommentarer, kan gi et lite hint om at noen av dere er med i linkeruden ♥ Jeg kan ikke love mange innlegg per dag nå som jeg er syk, men jeg er ordentlig tilbake om noen få dager - trust me! Nå skal jeg legge, så vi snakkes senere. Love you guys, Xxx.

 

Silikon og restylane

Silver bomber jacket

God kveld alle mine flotte lesere ♥ Fikk faktisk et spørsmål angående utseende mitt, om jeg noen ganger har tenkt på silikon & restylane med tanke på kroppspresset. 
Jeg satt lenge å tenkte hva jeg skulle svare, for alt jeg sier blir feil. Det er alltid en eller annen som missforstår meg. Først og fremst, jeg har ingenting i mot de som tar
silikon og restylane. Jeg syns det er kjempe pent. Det er to helt forskjellige ting å legge seg under kniven fordi alle andre gjør det, og legge seg under kniven fordi det
har vært en plageånd i flere år. Jeg har alltid vært komfertabel med meg selv, og hvordan jeg ser ut. Det har aldri stått i tankene mine. Jeg har alltid sett opp til
fashion modellene og tror derfor silikon er helt ute av min verden. Restylane har jeg hatt i tankene mine, for å være helt ærlig. Gjør litt vondt å si det, siden jeg har
såppas mange yngre lesere. MEN - jeg har ikke tatt det. Utseende mitt er jeg fornøyd med, så tror neppe jeg kommer til å teste det ut.

___________


Mer vil jeg ikke si, fordi jeg egentlig ikke har interesse av det. Spør meg heller om vippe-extensions eller noe slikt. For det er noe jeg absolutt vil teste ut! Jeg
trives med å kunne ta ting vekk dersom jeg angrer. Haha.. Noen her som har testet ut vippe-extensions? Fortell meg gjerne dersom dere vil anbefale det. 

Forhold - hvor mye skal vi godta?

Photo taken by Theresa Knudsen 

Dette har jeg og venninnene mine snakket utrolig mye om, og vi alle har ulike meninger. Så jeg forstår dersom det skulle komme kritikk eller noen som kanskje langt ifra er like enig som meg. Men dette er fra min side, ok? Jeg aksepterer at noen kanskje ikke er så streng som meg, eventuelt strengere. Hvor mye vi skal akseptere er fra person til person. Jeg mener - det viktigste av alt er å stole på kjæresten sin. Det er ekkelt å ha en følelse hvor du kjenner deg usikker på han, hvor du føler du må ringe han annen hvert minutt når han er ute på byen å har det gøy. Fra min synsvinkel, syns jeg vi alle skal gi han en sjansje - uansett fortid. Han har ikke gjort deg noe, right? Hvorfor bekymre seg? Alle fortjener en ny start. 

Kyssing, klining, taffsing og utroskap - da har han tråkket langt over grensen. Da er det over og ut, og jeg syns ikke det finnes noen unnskyldninger på hvorfor han var utro mot deg. Ingen. Småe krangler hvor kjæresten din ikke har tatt telefonen mens han var ute, er ingenting å bli sint for. Har du selv vært ute på byen eller? Det er utrolig mye støy og bråk som gjør at telefonen nesten er umulig å høre. Samtidig sitter du ikke på telefonen når du er sammen med gode venner. For meg syns jeg nesten ikke det er verdt å ta vare på et forhold hvor begge er usikre på hverandre. Jeg skal være ærlig med dere å si at det forholdet har jeg vært i på ungdomsskolen. Det er ikke verdt å bli såra annen hver helg fordi det blir slutt hver andre uke.  Jeg kan virkelig ikke telle på hånden hvor mange yngre jenter jeg har sett skrike over kjæresten sin - fordi han ikke tok telefonen. På en måte er det veldig irriterende, men på den andre siden er jeg utrolig lett rørt, og vil alle det beste. Jeg kan ikke fortelle de hva de skal og burde gjøre.

Å være sammen med noen, betyr selvfølgelig mye. Det å gi slipp, er vanskelig. Noen ganger klarer man ikke innse når man burde gi slipp, nettopp fordi vi blir for tilknyttet av personen. Jeg mener, om du er så usikker på kjæresten din så er det enten sjalusi eller fordi han mest sannsynlig har gjort deg noe vondt tidligere i forholdet. Om han har gjort deg noe så sårende, at du ikke klarer legge det bak deg - burde du kanskje tenke deg litt om. Skal dere la forholdet fortsette slik? Personlig hadde jeg ikke taklet det. Jeg hater krangling, jeg liker ikke å være i den posisjon hvor jeg føler meg utrygg. Kjæresten skal være den du kan føle deg trygg hos, den som får deg til å smile. 

 

Ylves saint laurent

Jumper from Saint Laurent

For første gang på mange uker har jeg endelig tatt på meg en deilig ullgenser! Elsker høstens klesplagg, og kan ikke vente til å kle meg i litt varmere og større klær. Jeg elsker å gå i myke ullgensere, boots, trendcoach og jeans. Missforstå meg ikke - en fin sommerkjole og et par høye hæler gjør susen! I skrivende øyeblikk holder jeg på med en liten linkerude til forskjellige bloggere. Jeg har valgt opp til 4-5 bloggere som stadig kommenterer innleggene mine, samt har en bra blogg som er  verdt å klikke seg innom. 

Happy sundayLiving my life

Følelsen jeg sitter meg nå iaf. Jeg går min egen vei, og gjør akkurat hva jeg føler for. Hva andre tenker og mener om meg som person, får bare være. Jeg gjør ting som gjør
meg glad, jeg er med mennesker som gjør meg glad. Alle skal få ha sin egen mening. Kommer snart et lite innlegg om 10 ting som gir meg lykkeboost i hverdagen. Håper
dere finner interesse av å lese det ♥ 

____________


Søndag er ellers den vanlige slappe av dagen, men jeg har fremdeles tusen ting på listen min som må gjøres ferdig i dag. Egentlig ser jeg frem til det, blogging er bare
morsomt. Eneste husarbeidet jeg gruer meg til, as always. Setter virkelig pris på tingene mamma gjorde for meg før, alle de små tingene man kanskje ellers er veldig
dårlig på å legge merke til. Å komme inn i voksenlivet er fint, men jeg savner det! Hehe.. 

Beach daySunny days in K-town

For et nydelig vær det har vært de siste dagene. Vi har spist oss ihjel på is, nam! Kan ikke sammenligne varmegradene her nede, enn hva som er oppe i Finnmark. For en vanvittig stor forskjell, skal være ærlig med dere å si jeg trives nesten mer her. Men blir kanskje å savne vinteren litt? Uansett, idag har vi stor koset oss på stranden som ligger rett atme en brygge. Super fint! Siden stranden var såppas full, la vi oss pent på gresset. Jeg kan ikke vente til neste strand dag!

_______

I morgen blir det nokk en tur til byen, det er alltid noe vi mangler til leiligheten vår. Heretter skal jeg starte å skrive huskeliste til meg selv. Applaus til Benedikte som ikke skjønte det kunne vært en god ide allerede før vi flyttet hit. Nå skal jeg spise en litt senere middag, så skal jeg slappe av resten av kvelden. Hva har dere gjort i dag? Noen flere som har vært på stranden kanskje? 

A little reminderBE CAREFUL

Jeg har deffinitift hatt den verste natten på lenge. Du vet når du våkner opp fra et mareritt, og alt fremdeles virker så sant? Innerst inne vet du at alt var en fæl drøm, men du er ikke sikker. Tårene rant, bokstavligtalt. Jeg har hatt mareritt utallige ganger, men har aldri opplevd å våkne til en slik smerte. Å miste noen du er glad i, er en forferdelig ting i seg selv. Jeg vil bare minne dere alle på å huske hjelm før du setter deg på sykkelen, det kan fort skje brutale ulykker uten. Nettopp dette handlet marerittet mitt om. Kanskje derfor jeg fikk så utrolig vondt inni meg? Aldri vær redd for å fortelle den du er glad i om å huske på hjelm før hun/han hiver seg på sykkelen. 

_________


God morgen forresten ♥ For en liten stund tilbake, skrev jeg innlegget: Jeg vil lese din blogg! hvor mange av dere kommenterte bloggen deres. Kan jeg få si en liten ting?Dere er helt amazing! Jeg møtte støtt og stadig en blogg jeg tenkte - hun der, hun tar topplisten med storm om hun først blir lagt merke til. Jeg tuller ikke når jeg sier det - å få en blogg til å virke interessant, er langt ifra like lett som alle skal ha det til. Men jeg møtte på værtfall 3 bloggere som imponerte! Hva tenker dere om en liten konkurranse hvor jeg linker til minst 5 bloggere, som jeg personlig syns er gode bloggere? Let me know ♥

Jeg vil lese din bloggSunday mood

Trenger litt inspirasjon til bloggingen vidre, ikke minst vil jeg veldig gjerne få sett på bloggene deres. Har ikke hatt mye tid til det nå i det siste, og når jeg først har tid, vil jeg så absolutt utnytte den tiden til dere. Gjerne kommenter i kommentarfeltet med blogg addressen din ♥ 

________


Ellers er det mange av dere som spør om jeg kan starte med å skrive på engelsk fremfor norsk. Jeg har tenkt lenge på det, men jeg ser ingen grunn til det foreløpig. Dersom jeg skulle få mange utenlandske lesere, kan jeg heller fikse oversettelses knapp på bloggen. 

Avslører min nye hjemplass

Får jeg lov å si god morge selv om klokken nærmer seg ettermiddagstid? haha.. Først nå har feberen og hele pakka begynt å dempe seg, fremdeles kjennes det ut som om kroppen er brutt ned. Bloggen får vente til jeg er blitt frisk, tenkte bare fortelle dere hvorfor det ikke har blitt noen innlegg. 

Husker dere forresten innlegget jeg spurte dere om hvor jeg skulle flytte? Var ingen av dere som gjettet riktig. Men det var mange som gjettet Stavanger, noe som har stått lenge i tankene mine. Og ja, jeg vurderte Stavanger sterkt. Men det er en by, som har smeltet hjertet mitt. En by som for meg virker utrolig koselig, Kristiansand ♥ Må takke Kristina som hjalp meg litt med boplass. Åh, hun er bare super søt. Trykk på linken å dere kommer dere rett inn på bloggen hennes. 

Hade Finnmark, hei xxx

Opp og hopp, jenter! ♥ Jeg er fult klar over det trøtte ansiktet mitt, men altså - er ikke det veldig normalt? Hvor normalt det er å stå opp klokken 06:30 for å rekke å skrive innlegg til bloggen er mindre normalt for min del, haha! Men jeg må si en ting, jeg elsker det! Bloggen, leserne og alle de flotte og fine kommentarene deres betyr så utrolig mye for meg. Tusentakk jenter og gutter. Dere alle er super herlige, har lyst å gi dere en stor klem! 

I dag blir en travel telefon dag! Ny leilighet står for tur på en splitter ny plass hvor jeg ikke kjenner en eneste sjel. Klarer dere gjette hvilken plass jeg skal flytte til? Den som gjetter riktig får linket bloggen sin inn på min blogg ikveld. Gjett i vei, jeg er spent! For å gjøre dere enda mer forvirret - ikke glem at jeg er en jente fra en bitte liten plass i Finnmark som ikke engang er en by. Oslo? Lillehammer? Hemsedal? eller en helt annen plass? 

Finnmark på sitt beste

God kveld til dere! Nå har jeg nettopp kommet ned fra en nydelig topptur med mine to beste, lillesøster & hunden vårs Jessie. Må si at Finnmark er den vakreste plassen jeg vet om ♥ Selv er jeg en typisk by jente, og trives godt i stor byen hvor jeg har alle muligheter åpne. Men den beste plassen å komme tilbake på, er hit. Så stille og fredlig. En plass man kan slappe godt av og nyte det man har rundt seg. Er veldig flink på å sette pris på de små øyeblikkene, et godt eksempel er denne toppturen. Dette gjør meg så utrolig glad. Tusentakk til deg lillesøster, for at du er den person du er. I love you. 

This place! 

Jessie storkoste seg maks på toppen av fjellet, det varmer hjerte mitt å se dyr har det bra. Planen var at vi skulle sove sammen etter at blogg innlegget var skrevet ferdig å lagt ut, men gjett hva - nå ligger lillesøster allerede i drømmeland med jessie oppå magen som også sover. Haha, to utslitte skjønninger! ♥ Håper dere likte innlegget, og ikke minst bildene! Nå er det kveld for meg også, vi snakkes om ikke så alt for lenge. 

Noen av dere som har vært i Finnmark før? 

Nytt innkjøp - bedre blogging

Testing av mitt nye kamera stativ, finally! Tidligere hadde jeg et kamera stativ som var utrolig lite og lavt, det funket dårlig til både antrekk- og portett bilder. Det resulterte i at min snille kjæreste alltid måtte stille opp som fotograf. Han er flink å ta bilder, og det hjelper utrolig mye på at han er så hjelsom. Men de gangene han var borte, så var det nærmere umulig for meg å kunne blogge! Så nå ser jeg virkelig lyst på ting.

I morgen drar jeg hjem til min kjære mor og lillesøster, gleder meg ufattelig mye. Skal huske å ta med meg stativet mitt, kanskje dere får se noen bilder av lillesøsteren min? Hun elsker antrekksbilder, og vise seg frem på kameraet. Så håper hun ønsker å være med på bloggen litt! Har jeg noen lesere som er på samme alder som Henriette?Noen i 14 års alderen? ♥ Gjerne fortell meg hvor gammel dere er! Hadde vært morsomt å høre. 

About me

 · BENEDIKTE PORSANGER ·

Om meg: Mitt navn er Benedikte, 22 år gammel og bor i Kristiansand. Jeg bestemte meg for å blogge for en stund tilbake - jeg ville ha en plass å få ut tanker, ideer, min store kjærlighet for fashion og et sted jeg kan være meg selv. Jeg er svært opptatt av blogging og dele min hverdag med dere, jeg elsker å se etter inspirasjon samt inspirere de rundt meg. Håper du liker bloggen min og at du finner noen form for inspirasjon.

About me: My name is Benedikte, 22 years old and live in Kristiansand, Norway. This blog was a long time coming - a place to gather my thoughts, ideas, love for styling and a place to simple be Benedikte. I am extremely passionate about blogging and sharing my everyday with you guys, I love looking for inspiration as well as inspiring those around me. I hope you enjoy reading my blog and that you can use my blog for inspiration. 
 Kontakt: Om du har noen spørsmål, tilbakemeldinger eller samarbeidsideer så gjerne si ifra! Jeg elsker mennesker som tar ting til det neste steget og ikke minst gir litt utfordringer. Jeg er spent til å møte deg, og vil elske om vi omså bare får tatt en prat. Tusentakk som besøkte Benediktenp og kom gjerne tilbake igjen!

Contact: I would love to hear from, if you have any questions, feedback or collaboration ideas. I love people who want to take ideas to the next level and have a passion for creating. I am excited to meet you and would love to chat. Thanks so much for visiting Benediktenp and please come back soon!

benediktenp@outlook.com

 

FRA PLATINABLOND TIL BRUNETTE

// Sponset behandling

NEW HAIR, NEW ME

I frisørstolen hos Astrid. Føler meg alltid i gode hender hos denne dama. Både mamma og bestemor er to fantastiske frisører, og det er kanskje en selvfølge at jeg går dit dersom jeg ønsker å style håret mitt. Etter 7 år som platinablond, syns jeg det var på tide å fikse det opp litt. Noe mer voksent kanskje? Det var mye som var under vurdering, og jeg var dødsnervøs. Men det gikk som forventet, jeg er strålende fornøyd! Ferie står for tur nå, så idag blir det mye å gjøre.

Jeg har gitt meg selv et løfte fra og med imorgen av - det skal komme ut minst 1 innlegg daglig hvor jeg forteller dere om ferien, hva jeg gjør og hvilket antrekk jeg har på meg. Håper dere følger med, og at dere liker innleggene fremover. For jeg lover dere - jeg skal skrive gode og fine innlegg! Jeg skal gjøre mitt beste. Kom gjerne med forslag til hva dere vil se iløpet av ferien min. Kanskje sminkevideo på hvordan jeg sminker meg før stranden? evt en hårvideo? kjør på med forslag, så skal jeg ta en vurdering av det som kommer! Vi snakkes imorgen fininger :-) 
Ps: kommer bilde av det nye håret mitt senere. 

WHAT`S THE BEST HAIR COLOR FOR ME?


CHANGES 

Jeg trenger seriøst noen forandringer snart. Tror dere jeg vil passe brunt hår, litt mørkere, striper eller ombre? Det er så mye som jeg har lyst på, som er så fint. Men det nytter veldig lite å se hva som er pent på andre - det kan være stikk motsatt på meg. Jeg setter meg i frisørstolen om 2 dager, så jeg trenger en kraftig hjelp fra dere!  Hva tenker dere?

DRITTKOMMENTARER FRA MIN EGEN HJEMPLASSDet er ganske surt, og jeg blir faktisk utrolig sjokket. Eller, egentlig ikke. Det er de som kjenner meg best, og det er de som har makta til å rakke ned på meg med en måte som ingen andre kan. Det som er så trist, det er at jeg tar vare på IP adressen deres, og finner da fort ut hvem som gjør det. Nå vil sikkert mange av dere tenke "nei, nei, nei, du klarer ikke finne ut hvem personen er. Det lengste du kommer er kun plassen hvor det er blitt skrevet fra." Feil.

Jeg tar vare på IP adressen til den anledning hvor det skulle komme konkurranse på bloggen min. Så dum som de er, glemmer de dritt-kommentarene de tidligere har skrevet, melder seg inn i konkurransene mine med navn, email og hele pakka. Wow, godt jobba. Jeg vet så absolutt hvem som har sendt meg dritt. Slike folk skyver jeg vekk på flekken. Var bare det jeg ville si til dere haters der ute. Send meg dritt, men da burde du ikke komme på bloggen min med navnet ditt - never. Du skriver dritt på bloggen anonymt fordi du ikke tørr å vise hvem du er, right? Enten eller. Mitt første og mitt siste klage/irriterende/frustrerende innlegg. Haha! Ellers vil jeg takke alle dere ekte mennesker der ute, setter veldig pris på dere!  

MIN APRIL MÅNEDE

April måneden har bestått av blogging, trening og kosthold. Men jeg har fremdeles hatt en super fin månede. En månede fylt med gleder og takknemlighet. Her er en rask oppsummering av min april månede. Håper det faller i smak hos dere. WHAT ARE YOUR HIGHLIGHTS?

Høydepunkter: Denne måneden har vært fylt med blogging og masse trening. Jeg har nådd resultatet på treningen, og ikke minst fått utrolig mange flere lesere. Det gjør meg så ufattelig glad, og gir meg en stor motivasjon til å fortsette med det jeg holder på med. 

Samarbeid: Som nevnt tidligere, så har jeg vært utrolig heldig å få samarbeide med S2Wear. Jeg er ikke den type jenta som takker ja til hva som helst. For meg er  det viktig at ting er på stell. Det er viktig at det finnes "ekte" i det jeg blir sponset. S2Wear har så gode og brae treningsklær, at jeg kan være stolt og ikke minst ærlig i alle innleggene jeg skriver om de. Samt produktene jeg får. Det er den viktigste faktoren for meg som blogger. 

Events: April måneden for meg har vært dårlig med events og andre fester. Men jeg lover dere, det skal bli bedre. Fashion Week er noe jeg har sinnsykt lyst å være med på. En dag! 

Mote: Nå som blogger på fulltid, er mote en stor del av hverdagen min. Og det kommer det alltid til å være. I det siste har jeg fått øynene opp for min egen stil. Jeg ser på klær jeg liker, uavhengig av prisen. Jeg driter i hva andre tenker. Jeg kjører mitt eget løp i motebildet, og tar på meg akkurat hva jeg liker.  

Reise: Reising har aldri vært i april måneden for min del. Enten reiser jeg når det er kaldest i Norge, eller så tar jeg meg ferie i juni/juli. 

Mat: Kostholdet mitt har vært strengere enn aldri før. Men jeg trives med det. Jeg lever på kylling, fisk og grønnsaker. Jeg har satte meg et mål og det er å bygge muskler. Målet skal jeg klare, og da sier det seg selv at jeg er nødt får å være hard mot meg selv. 

Mest leste post: Åh, gud så vanskelig. Haha. Jeg tror faktisk den mest leste post er innlegget om "Resultater på 3 uker". Dere kan finne innlegget her.  

MY MONDAY MORNING

MY LOVELY PUPPY, JESSIE! 

Hunder er som babyer, de trenger kjærlighet, oppmerksomhet og en de kan føle seg trygg på. Det beste jeg vet, er følelsen jeg får da jeg ser hvor glad Jessie blir av å se meg om morgenen. Hun løper oppi sengen min, slikker meg i ansiktet og kommer med leken sin. Da er det påtide å stå opp vettu. Vi starter alltid dagen med å leke med hennes favoritt leker, så tar vi noen triks (feks gi labb, snurr rundt, spill død, give me five, gå bakover, ta armhevinger med meg). Til slutt tar vi oss alltid en liten løpetur. Idag bestemte vi oss for å dra på fjellet! ♥ Føler meg så heldig som alltid får våkne til en skjønnhet som dette. Livet smiler! Nå skal jeg løpe en rask tur på treningssenteret med min fantastiske venninne Emilie. Vi snakkes! 

UKENS OPPDATERING

Ukens motivasjon: Trening, så absolutt. Tror dette er den beste uken jeg har hatt på lenge. Har endelig fått motivasjonen tilbake og har klart å yte 100% på øktene mine. Mye av hjelpen kommer fra søtsaken på bildet under. Hun elsker joggeturer, og det gjør meg glad. Det gjør meg virkelig glad å se hvor lykkelig lille valpen er i det øyeblikket hun får gå på fjellet, jogge, utforske naturen osv. sammen med de hun elsker mest. I love you bby!Ukens høydepunkt: Å få ny sponsor. Det er så morsomt! Spesielt når du vet at sponsoren har gode ting på lager, og at jeg selv som blogger kan være stolt over tingene jeg reklamerer for.  Ville aldri lagt ut et innlegg om dårlige produktet eller klær av dårlig kvalitet. Jeg tjener ingen penger på det, noe som jeg bryr meg fint lite om. Det som betyr noe, er at dere blir glade. At dere syns det er morsomt med konkurranser!  

Ukens kjiping: Har så ufattelig lyst å starte med videoblogger, men jeg er rett og slett for feig. Syns det er så kleint. Men med det samme, har jeg planer om å fullføre det. Er nødt til å manne meg opp først. Haha. Om noen har tips og triks, kanskje noen forslag til hva jeg kan videoblogge om - så kommer det en i løpet av neste uke!  Ukens beste innkjøp: Åh, dette er så alt for vanskelig! Har bestilt ufattelig mye fra Ebay, og venter i spenning på tingene. Ellers vil jeg påstå min nye michael kors klokke, trendcoach,  skjorte og objektiv. 

Ukens tanke: Har tenkt mye på hva jeg skal gjøre i sommerferien faktisk. Har veldig lyst å satse på bloggingen i et litt høyere nivå. Enten tar jeg fri hele sommeren for å blogge, reise og gjøre mye annet nytt og spennende. Ellers så fortsetter jeg med en ordentlig jobb og fokuserer kun på den.  Jobb og skole er noe jeg kan ta til høsten. Så det er en sterk tanke med å bygge opp bloggingen og selvfølgelig nå til med flere lesere. Det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge.