hits

Verdens beste havregrøt

RISE AND SHIIIIIINE

Jeg har nylig vasket klær, ryddet leiligheten, tatt bilder til bloggen, fikset blomster på bordet og vært på butikken.. så du kan tenke deg hvem som var sulten nå. Jeg kan si så mye som en ting: jeg har nettopp spist en av de bedre havregrøtene jeg noen gang har lagd. En skikkelig smaksrik havregrøt () som virkelig gav kroppen energi. Jeg gleder meg til å dele oppskriften med dere, for denne kommer dere til å elske! 
 

· EN SUNN OG GOD FROKOST ·

1 dl havregrøt
2 dl soya melk
banan
bringebær
Chia frø
Peanøttsmør 
 

..Jeg pleier alltid å koke havregrøten i en kjele, og der tilsetter jeg også honning for søtningsmiddel + litt banan. Resten brukes til topping! Dersom du skal lage denne ekstra god, så er det super godt med små sjokoladebiter oppi  Jeg pleier alltid å kjøpe Ombar sin sjokolade (tror den er vegansk), og i tillegg til det, så er den 100% økologisk. Jeg vil i hvert fall anbefale dere denne oppskriften på det sterkeste! 

Før morgenøkten

«Don't think, just do it»

God morgen fine, eller god formiddag! Jeg er litt forsinket med innlegget, men bedre sent enn aldri? Før morgenøkten har jeg verken tid eller ork til å lage en super deilig frokost - men for å få utnyttet treningsøkten ordentlig, pleier jeg alltid lage en liten skål med havregryn før jeg hiver meg i joggeskoene! Havregryn gjør virkelig susen, det både holder meg mett under økten, samtidig som det er en lett frokost som kun tar meg 3 minutter å lage. Jeg topper det alltid med litt sukrin og kanel, for smaken sin skyld! 
 

· WISH YOU A FABULOUS DAY ♥ ·

Før jeg hiver meg rundt på trening, må jeg bare takke dere så enormt masse for responsen på videoen jeg lagde i går. Kommentarene deres betyr så ufattelig mye, og jeg elsker at dere er så engasjerte!! Tusen millioner takk, dere er best. Ha en helt fantastisk fin dag videre, så ses vi om litt. Jeg oppdaterer dere etter økten! 

Monday morning and plans

..WHEN MONDAY HITS YOU HARD

God morgen fineste dere! Regner med mange av dere sitter med samme følelse som meg; mandager er alltid litt ekstra harde! Spesielt etter en lang helg. Jeg føler alltid for å starte mandagen rolig, med en god og sunn frokost! Jeg elsker å gå i joggebukse, blogge nøyaktig slik jeg vil og dra senere på treningssenteret å kjøre en god økt. Det er en perfekt mandag for meg! Hva skal dere i dag? 
 

..TODAYS PLAN:

1. Spise havregrøt med noe snacks ved siden av.
2. Blogge, jobbe og gjøre andre viktige ting.
3. Dra på trening og få opp energi nivået!
4. Sett i en god hårkur, og la håret virkelig få pleie seg.
5. Vaske alt av sminkekoster og beautyblendere.
 

♥ ♥

Kortintervaller på tredemølla

..TODAYS WORKOUT!

Oppvarming: 

5 minutter gåing, deretter 5 minutter lett jogging på tredemølle. 

Intervallene:

1 minutt x 5 / 30 sekunder pause
45 sekunder x 5 / 30 sekunder pause
30 sekunder x 5 / 30 sekunder pause
15 sekunder x 5 / 15 sekunder pause

Nedtrapping: 

10 minutter lett jogging, deretter 5 minutter gåing. 
 

..Hei skjønninger! Det har vært mye trening inne om dagen, men jeg håper det faller i smak og motiverer. Om ikke får dere heller skrike ut! I dag kjørte jeg på med en kort intervall på mølla, super digg! Tenkte det var på tide å dele noen av øktene mine til dere, hihi. Selv elsker jeg å teste ut nye økter, jeg syns alltid det er like spennende. Et lite tips dersom dere skulle teste ut denne: i pausene hopper du av møllen, frem for å senke farten. Det sparer tid, og blir mye mer effektivt! Lykke til ♥
 

Wednesday breakfast


..BREAKFAST IT'S THE MOST IMPORTANT MEAL OF THE DAY!

 

..KNEKKEBRØD MED OST, AGURK OG TOMATER
MAKRELL I TOMAT OG FRISKE AGURK SKIVER ❥ 

Hei og god morgen fininger! Jeg skal straks dra på jobb, men tenkte bare å besvare det mest etterspurte spørsmålet: hva spiser du som regel til frokost? For nei, det er faktisk ikke ofte jeg lager meg en frokost som ser helt fantastisk ut! Som regel ender jeg opp med knekkebrød og forskjellige pålegg! Jeg syns det enkle ofte er det beste. Hva pleier dere å spise før en lang jobb dag? 
 

..Ha en fin onsdag! 

Just completed a kick-ass workout

· RUNNING IS MY HAPPY HOUR ·

..Den første treningen i år var tyngre enn forventet, for å si det mildt. Jeg holdt på å drepes i det jeg gikk fra tredemøllen og inn i garderoben. Haha! Det føles utrolig deilig nå da. Jobb dagen er over, treningen er huket av og leiligheten har aldri vært mer strøken. Det er nøyaktig slike dager jeg pleier å kalle for perfekt! Uansett, jeg fikk beskjed fra en venninne om å virkelig smøre meg inn med tålmodighet, for det er alltids tungt å komme i gang med trening når du først har latt vær å trene et par måneder. Og det skal jeg! 
 

..Det blir skikkelig spennende å se hvordan formen utvikles, ikke minst kondisjonen. Det var forresten en som sendte melding til meg og lurte på om jeg ikke syns det er "flaut" å trene når man er i så dårlig form. Dette var noe som blant annet stoppet henne i å dra på treningssenteret. Jeg syns det er så ufattelig trist at noen faktisk syns det. Treningssenteret er jo der for at du skal komme deg i form, gjøre noe du liker og ta vare på helsa di. Vi alle er der av en grunn: noen ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, få bedre kondisjon, eller bare ha noe sunt å gjøre. Jeg klarer ikke se hva som er flaut?! Slutt å bry deg om hva andre skulle tenke! Dessuten, tror jeg neppe noen kommer til å dømme deg. De fleste er mer opptatte med seg selv den ene timen de er der. 
 

♥ ♥

Workout mode

..MOTIVATION BOOST FROM ME TO YOU!

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg ned å fikse meg et treningskort, og nå kan jeg krysse det av listen! Treningen er klar for året, yay. Alt er ordnet, og det føles virkelig godt. Jeg har både satte opp en god treningsplan + et kostholdsprogram som jeg skal følge. Det er absolutt ingen diett, eller et strengt kosthold jeg har. Det er kun for å unngå småspising hele tiden, samtidig et ekstra fokus på sunn livsstil. Si i fra hvis dere ønsker litt trenings innlegg fremover, og gjerne kom med noen forslag til hva dere eventuelt ønsker å se. Jeg er åpen for det meste, jeg elsker alt som har med kosthold og trening å gjøre! Ellers vil jeg tipse dere om musikken jeg alltid hører på under øktene, og har du noen favoritter blir jeg super glad for å høre ♥ HER er treningslisten min. 
 

· CURRENT FAVOURITE TRACKS ·

Arriba - Albatraoz
Your Song - Rita Ora
OK - Robin Schulz, James Blunt
Følte for det - Melundo, Simon More
Say it - Flaume