hits

Always be a work in progress

..Hva er din favoritt halloween look for øyeblikket? ❥

Nå er det ikke lenge til halloween, og jeg tenkte å spille inn en liten look til dere på video. Spørsmålet er bare hvilke Halloween look ønsker dere å se meg gjøre? Som dere ser på bilde ovenfor var ikke dette en særlig skummel look, og det var absolutt ikke poenget. Denne gangen tenker jeg å lage noe som faktisk egner seg å bruke på selveste halloween! Gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få fikset noe spennende til dere! 

Delicious Chocolate Cupcake

Jeg kan faktisk si at hele dagen min har gått på baking; alt fra rundstykker til Cupcakes. Baking gjør meg så vanvittig glad, det er noe jeg trives med. Jeg får samme følelse når jeg blogger. Det er ting jeg kan sitte med i timesvis uten at jeg begynner å kjede meg, går lei eller blir sliten. Så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere oppskriften på disse herlighetene som smakte helt himmelsk. 
 

To make the cupcake

1. Sett ovnen på 180 grader. 
2. Tilsett 2,5dl hvetemel, 4dl sukker, 170 gram kakao pulver, 2ts bakepulver og 1ts salt i en bolle.
3. I en annen bolle tilsetter du: 2dl melk, 1dl olje, 2 store egg, 1ts vanilje essens, 2dl varm kaffe.
4. Bland rørene godt i begge de forskjellige bollene før du tilsetter de tørre ingrediensene med det flytende.
5. Hell røren i de forskjellige cupcakes formene du har plukket ut, og sett dem i ovnen.To make the frosting

1. Smelt ca. 170g melkesjokolade i vannbad. Sett til avkjøling.
2. Smelt hvit sjokolade å tegn opp skjeletthender som du setter i fryseren.
3. Rom tempremert smør (230g) mikses på medium styrke til du ser at den er fluffy og fin.
4. Tilsett litt etter litt med Melis i bollen, 2dl totalt. Jeg pleier å ta en og en skje, og venter til alt er godt blandet.
5. Tilsett dette oppi røren din litt etter litt mens mikseren går: 170g smeltet melkesjokolade, 1ts vanilje essens, 1ss kaffe. 
6. Sett frostingen på muffinsene, og ikke glem skjelett hendene!

 Decorations

1. 2dl smeltet hvit sjokolade som du kan skrive med. 
2. Jeg brukte Oreo kjeks som gravstein, og skrev "rip" på den svarte siden.
3. Knus resterende kjeks biter og dryss dem over frostingen. Voila, happy Halloween!

 

The perfect treat for any Halloween party.

Cursed Candy ApplesB L O O D Y  C A R A M E L  A P P L E S
RECIPE DOWN BELOW ↵

Halloween er rett rundt hjørnet, og jeg har faktisk allerede sett dødsmange Halloween fester som pågår ute i byen her i Kristiansand. Jeg er utrolig nok ikke så veldig glad i å være ute å drikke mer. Selvfølgelig, det kommer ann på situasjonen. Hvis jeg har mange gode venninner som virkelig planlegger noe gøy, så er jeg med. Men om det bare er en "tur ut på byen" - så velger jeg heller netflix og god mat hjemme med kjæresten. 

Men tilbake til eplene vi lagde i dag, se så super scary?! Jeg tenker meg disse til julen, bare med en annen fasong og andre farger - yummi. Haha, vet dere hva? Jeg har bakt så sinnsykt mye kompliserte ting i det siste, at disse "enkle" stegene blir en utfordring. Jeg skulle lage karamell, og tror dere det ble karamell? Nope, her ble det en gigantisk steinhard sukkerklump i kjelen. Er det mulig? Haha. Det gikk fint til slutt da, etter mye latter. 
 


Edderkopper her // Spindelvev her // Affilate links, sponset produkter
 · RECIPE AND DIRECTIONS ·

Finn frem ønskede mengde med epler og dypp dem i hvit sjokolade. Deretter setter du dem i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. I mellomtiden startet jeg med karamell sausen som ser ut som dryppende blod. Karamellen lager du av vann og sukker som skal stekes på svært lav varme! Når karamellen er ferdig, tilsetter du noen dråper med rød konditor farge. Voila! 

Jeg brukte noen trepinner for å virkelig gjøre hele looken på eplene, samtidig hjalp spindelvevet og edderkoppene mine til å virkelig gjøre dette Halloween aktig! Noe så enkelt, samtidig så morsomt. Jeg har ihvertfall spist 2 epler allerede med god samvittighet! 
  

Har du lagd noe spennende nå i Oktober måneden? 

Trippy Double Vision VideoI T ` S .  A L L .  S O . 
C O N F U S I N G !

En ny Halloween makeup look til dere. Jeg har gledet meg enormt mye til å dele den med dere, jeg har bare aldri turt å sette meg forran kameraet å begynne. Da jeg først så Dope2111 på youtube lage denne looken ble jeg så sinnsykt inspirert å tenkte "denne skal jeg lage! her og nå!".. jeg gikk forran speilet på badet å satte i gang. Og dere.. jeg har aldri i hele mitt liv blitt så skuffet over en sminkelook før. Aldri. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, var litt surmulete og gikk for meg selv til kjæresten å sa at jeg aldri kom til å klare noe slikt. Fikk et svar tilbake "når hun klarer det, så klarer vell du også det? du er nødt for å ha litt tålmodighet. Øv. Øv. Øv - og du klarer det du også!". 

..Jeg klarte det! Alt er ikke perfekt, men jeg klarte det! En ting jeg fant ut; det nytter ikke se på tutorials om hvordan man skal tegne ditten og datten, her er trikset å virkelig klare å se deg selv. Det nytter ikke å tegne en annen sin nese over din nese, da vil du selv se at det er noe som ikke stemmer. Kanskje en av mine mest misslykkede halloween looker, men samtidig utrolig bra? 


 

Å legge skygger på områder som trengs er mitt svakeste punkt. Jeg fant ut at det ikke finnes en kunstner i meg på noen måte, haha! Men når det er sagt, så er Halloween en tid hvor ting skal se litt creepy ut, så om øynene, nesen eller munnen ikke ble helt perfekt - gjør det absolutt ingenting. Jeg er ihvertfall et godt eksempel på at uansett hvor bra eller dårlig ting skulle bli, så kan du gå ut døren så lenge du selv er fornøyd. Det morsomme med looken er at det stoppet meg i å lage den, fordi jeg ikke fikk til å lage nesen. Men nå snudde deg seg brått om; her var nesen on point, mens øynene så ut som..ja. Hva enn du vil. Videoen finner dere forresten her

Melting Half Skull

// I samarbeid med Partyking
· MELTING HALF SKULL ·

I fjord fikk jeg kommentarer på hvor utrolig dårlig jeg var å lage "skull" makeup til Halloween da jeg postet et innlegg på det. Og ja, jeg er fremdeles ikke blitt så veldig mye bedre, fordi enkelte tråkket selvtillitten min i dass og stoppet med dette. På den tiden tok jeg til meg alle fæle kommentarer og trodde på dem - men her er jeg. Jeg vet det er mye som kan forbedres, men må det være så jævla perfekt? Det viktigste er at jeg har prøvd, og jeg kan umulig være den dårligste her i verden?.. (eller, jo, jeg kan jo faktisk det. haha). Men hva gjør vell det? Det er Halloween folkens!

Hva syns dere? Flere enn meg som sliter enormt mye med å lage "skull" looken? Halloween makeup er ikke min sterkeste side (funfact om meg).
 
PRODUKTER JEG HAR BRUKT I LOOKEN ↓

Svart ansiktskrem her - aff. link (du finner også hvit i samme typen - sponset) // Inspirasjon av dyktige og mest flinke Desi.
 


Jeg vil bare rekke en finger på alle dere som kommenterer dritt; halloween sminkene jeg lager er kun for at andre skal finne inspirasjon. Dette har ingenting med å være flink eller ikke. Jeg syns ikke Halloween også skal bli en tid der man føler et press på å måtte være flinkest. Halloween er en tid hvor vi alle kan leke oss frem uansett hvilket resultat det bringer frem. Videoen finner dere her,

Halloween Werewolf makeup tutorial

· MY FIRST HALLOWEEN LOOK ·

Alle begynner en plass, og veien derifra kan bare bli bedre. Jeg har utrolig nok tenkt at dette var en "simpel" og grei look å gjøre første gang. Men så feil kan man ta. Men hei, jo fælere makeupen blir, jo bedre er det til Halloween right? Det er det som er så fint. Her kan man virkelig feile uten at det gjør noe. Halloween er tiden hvor man virkelig skal se creepy ut. Det blir helt klart å komme ut minst 2 halloween looker til, om ikke 3. Skal sette meg ned å øve litt først! 

Jeg vil bare gjøre dere oppmerksom på at alle disse videoene blir i samarbeid med Partyking. Men for meg har det absolutt ingenting å si om det er et sponset innlegg eller ikke. Dere må huske på at jeg trossalt har handlet fra de før, bare at da måtte jeg handle fra Sverige - det vil si toll. Så dere aner virkelig ikke hvor glad jeg er for at de endelig har klart å fikse nettbutikk i Norge også! Wiii! De har et så sinnsykt godt utvalg, greie priser og ikke minst alt man trenger til Halloween! 


PRODUKTER JEG HAR BRUKT FRA PARTKING ↓

Svart neglelakk, her // Brun og svart ansiktsmaling, her og her // Gel blod, her // Dypt sår, her // Linser, her // Limfjerner, her (affilate links)
 
Linken til videoen min finner dere HER. Håper dere liker den, og kanskje finner litt inspirasjon! Selv elsker jeg å titte på Halloween looks som andre har laget. Alt handler om å sette sitt eget lille preg på det.