hits

The beautiful knitted sweather

. . M A K E  I T  P O P ! 

Denne genseren  Lyse rosa er en stor favoritt i garderoben for tiden! Mørketiden er over, og da er det vekk med mørke plagg i tillegg. Kanskje ikke alt, men det meste skal pakkes ned. Jeg har nylig kjøpt meg Gianvito Rossi hæler som er røde, og enda et par designer sko som er i en annen farge.. så nå skal det skje forandringer. Jeg er super spent på å se om de nye innkjøpene blir brukt, eller om jeg ender opp med å selge de! Hadde vært typisk, men vi får bare vente å se. Jeg har en følelse på at fargene kan poppe antrekkene, ikke minst gjøre dem mindre kjedelig! Genseren er i hvert fall super populær her hjemme, og jeg får alltid komplimenter med denne på! Har du en favoritt genser du kommer til å bruke mye nå i vinter? 

..Like the whole universe is yours

..THIS COAT IS MY FAVORITE! ♥

Å nei, det er ikke ekte pels! Ikke at jeg bryr meg så mye om hva alle andre går i, de må da få gå i hva de vil! Og jeg kommer heller aldri til å ta steget ved å gå til en fremmed person på gata å si "hei unnskyld, du vet vell hvor mye dyr må lide av den jakka der?". Jeg tror vi alle er klar over det. Grunnen til at jeg nevner dette, er fordi det kommer så sinnsykt mye rart i kommentarfeltet. Føler jeg må påpeke alt for tiden, haha. Veldig fint å se at folk engasjerer seg da! 

..Og hei forresten ♥♥ ble helt oppslukt i dette! Huff. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Dere aner ikke hvor mye energi jeg har for tiden, hvor kommer det fra?? Jeg har i hvert fall en super god følelse på den kommende uken. Har hatt en skikkelig god start på mandagen! Tro om det var ingefær shotten jeg tok i morrest? Det må ha vært den, en skikkelig kickstart klokken 06:30 - for å si det miiiildt. Nå som både jobb og dette blogg innlegget er krysset av "to do"-listen min, så har jeg absolutt ingen andre planer utover kvelden. Føler jeg er nødt for å gjøre noe, men hva?! 

What to wear: Winter season

ADLINKS

→ Primaloft votter, Bergans jakke, Expedition ullgenser, Expedition ullbukse
Swix lue, Swix elite bukse (i am totally in love), Skibriller..

 

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne dele noen tips til hva man kan ta på seg nå som kulden er her, og så klart kan jeg det! Jeg er ofte ute på skiturer, fisketurer og generelt topp turer med lille voffsen min - så jeg kan trygt si jeg har ønskelisten klar, haha! Ovenfor ser dere i hvert fall noe liknende på hva jeg ville tatt på meg. Jeg elsker at klær som dette har kommet seg såppas langt, at vi endelig kan begynne å "style" vår egen stil. Jeg føler utvalget av uteklær var svært begrenset før, sammenliknet med nå. Både når det kommer til enkelte detaljer og trykk mønster. Har dere noen spesielle favoritter nå i vinter? 

..PS: ikke glem spørsmålsrunden min her.

New designer shoes: Gianvito Rossi

· FRINGED SATIN ANKEL-STRAP SANDALS ·

Oooh hello there!  Gjett hvem som skal rocke røde hæler i sommer? Hihi. Jeg syns rødfargen er helt perfekt, og jeg kan lett se for meg disse gå fint inn mot litt varmere farger. Nå tenker dere kanskje "Benedikte, 10cm hæler i sommeren? Nei nei nei" - men tro meg når jeg sier det, de er super gode på foten. Jeg tror kanskje ikke de er helt beregnet til å ha på under shopping, men til en finere anledning vil de være perfekt.

 


C H A S E  Y O U R  D R E A M S . .
in high heels of course
 


..Ingenting er bedre enn sko og vesker etter min mening. Det er absolutt noe jeg lett faller for, dersom jeg ser et skilt med Valentino merket, så er jeg der rimelig kjapt. Haha! Nå eier jeg ikke et par Valentino sko, men det er høyt på ønskelisten. Uansett, jeg kan anbefale Gianvito Rossi sko på det høyeste, de er skikkelig comfy, i tillegg syns jeg de skiller seg ut fra mange andre par. Dere vil nok se meg bruke disse en god del i sommer!
 

♥ ♥

Nero Velvet

INNLEGG I SAMARBEID MED STILIGESTØVLER

 

THE CLASSIC BLACK PAIR..

 

· IT'S THAT TIME OF THE YEAR ·

Hei babes! Sjekk hva som har kommet i postkassen min, wii! Disse herlige nyhetene fra Stiligestøvler Jeg er overlykkelig, og jeg syns disse støvlene ser helt fantastisk ut. Jeg tok de på med engang de kom, og gjett hva - de er så vanntette som du kan få det til å bli. Er det en ting som får støvlene til å skille seg ut fra resten, er åpenbart velvet stoffet. 

Jeg er normalt en størrelse 37, og kjøpte disse også i størrelse 37. De satt perfekt, så de er helt normale i størrelsen. Jeg vil absolutt anbefale dere å gå for Nero Velvet støvlene, dersom du er som meg å liker stilrene sko som går til alt av antrekk. Jeg vurderte å være "vågal" å enten gå for noen røde, eller de med litt mer detaljer. Kanskje jeg kjøper de senere? De var i hvert fall råfine. Stiligestøvler har et stort utvalg, så her er det sko for de fleste. 
 

Jeg skal komme ut med et innlegg senere hvor jeg selvfølgelig viser dere hvordan disse sitter på! Dere vil nok se meg masse i dette parret fremover, det kan jeg garantere! Kanskje vil de bli litt kalde nå som -30 gradene er på vei, men de er ypperlig nå som sneen er så variert fra å smelte til å fryse. Med andre ord et skikkelig sørpe vær. Veldig høvelig å slenge disse på når man skal gå til butikken, eller jobb. Hihi ♥ 

What to wear this season!

Black pumps, gold necklace, wrap jumpsuit, creme bracelet,
lace bra, faux fur jacket, pearl top, sivler pumps.. (adlinks)

Ååh, endelig starter vi på vinter sesongen! Jeg har så mange planer jeg gleder meg til, og mange feiringer. Blant annet så ser jeg veldig mye frem til julebord! Denne tiden på året bringer alltid så mye lykke og glede, og selvfølgelig en ekstra koselig stemning ettersom juletiden nærmer seg. Jeg pleier i hvert fall alltid lage en liten julestemning i hjemmet/lokalet når vi jentene har julebord! Er det litt tidlig å begynne å snakke om dette nå? haha! Jeg mener, november er rett rundt hjørnet - og når november først har kommet, så er det absolutt ikke lenge til jul ♥

Earrings to buy right now


♥ ♥ ♥

 

· EARRINGS FROM H&M ·

Åh, disse øredobbene tar meg virkelig tilbake i tid. Jeg husker det ble populært med store øredobber i 10. klasse! Tror faktisk ikke jeg har brukt store øredobber siden den gang. Det er rart det der, hvordan trendene bare tar oss lengre og lengre tilbake i tid. Jeg syns jeg stadig vekk hører mamma eller bestemor fortelle meg at det jeg har på meg, var kjempe populært da de var unge! Jeg syns det både er koselig og morsomt at vi faktisk trekker de trendene inn igjen, med en liten vri selvfølgelig. Hva syns dere om store øredobber dette året? Jeg gir det en sjanse!! 

In my bag right now..

INNLEGG I SAMARBEID MED LOOK BY NORWAY

 

THE ESSENTIALS; 

Mitt fine Sony kamera (til å ta bilder med til bloggen)
YSL lommebok (her har jeg alt av kort, kontanter og andre viktige ting)
Iphone selvfølgelig (jeg regner med de fleste av oss er avhengige av telefonen)
Lipglossen som jeg fikk sponset fra Lbyn (gir en fin gloss til leppene)
Håndkrem for tørre hender (spesielt nødvendig nå som kulden slår inn)
Nøkler (Både til hus, bil og andre låser)
 

..A FEW OF MY FAVORITE THINGS ❥

Dette er et av mine favoritt innlegg å skrive, nemlig innlegg som er ønsket fra dere. Det har vært stor etterspørsel om ikke jeg kan ha et "what's in my bag" innlegg, og det er klart jeg kan. Jeg kan jo starte med å fortelle litt om denne fine vesken som jeg har blitt helt forelsket i, den siste tiden. Så forelsket at jeg faktisk kjøpte to, bare at den andre er i rød! Skal vise dere den røde litt senere, for wow, den ser helt fantastisk ut! Jeg elsker at vesken er så simpel og stilren i looken, den passer til absolutt alle antrekk og anledninger. Jeg pleier aldri ha så veldig mye unødvendig med meg i vesken, kun det jeg absolutt trenger ut over dagen. 
 

Jeg er en stor tilhenger av alt som gir meg fukt på leppene! Dere aner ikke hvor tørre lepper jeg får nå som det er litt kjøligere i luften; for ikke snakk om hender! Jeg hater det, virkelig. Så derfor syns jeg det kan være høvelig å alltid ha med seg en håndkrem, lipbalm og en lipgloss i nærheten. Ellers er det kun det jeg har i vesken på denne tiden av året. Jeg kan sette inn linker nederst i innlegget til dere; så finner dere alt dere måtte ønske til vinteren! 
 

BAG HERE // LIP GLOSS HERE (ADLINKS)

Autumn is a magical season

· CRISP AIR AND PRETTY LEAVES. I LOVE FALL ·

Jeg tror vi alle kan være enig om en ting, og det er at høsten er en av de fineste årstidene vi har. Kanskje ikke den beste, kanskje ikke den som gir mest glede - men den er helt klart veldig fin! På veien hjem fra byen i dag, kom vi over denne omgivelsen! Og som blogger kunne jeg selvfølgelig ikke la være å stoppe opp for å ta noen antrekksbilder til dere. Vi i Nord har det bra fint, jeg er helt forelsket. Høsten er bare helt nydelig ❥

Det har kommet et par spørsmål den siste tiden, både fra kjente og ukjente; hvor i alle dager holder du til? Haha, jeg har kanskje oppdatert dere litt dårlig på dette, men jeg har flyttet tilbake til Finnmark. Kristiansand var en fin plass, hvor jeg møtte ufattelig mange fine mennesker! Men jeg trengte å komme nærmere hjem, jeg savnet barndomsvenner, jeg savnet trygghetsfølelsen og familien. Og ja, kjæresten er med! Så jeg er heldigvis ikke singel, haha..

Welcome october, welcome autumn!

IM WEARING

ACCESSORIZE FROM MICHAEL KORS
PURSE FROM LBYN (ADLINK)
ACNE OVERSIZED JUMPER
GUCCI BELT

..OCTOBER 1 ✦

..Det er ikke ofte jeg orker å dedikere et helt innlegg til en spesiell månede, men jeg føler oktober måneden er litt spesiell. For det første er oktober et klart tegn på høst, for det andre halloween og for det tredje at vinteren er rett rundt hjørnet. Tenk dere det, vinteren er her straks! Og det er kun 12 uker til jul! Jeg kjenner det kribler i magen, og jeg gleder meg til tiden fremover! Nå skal klesskapet rengjøres og alt av sommerklær skal vekk. Parfymene skal byttes ut og leiligheten skal bli et varmt sted å være. Om dere ikke allerede har skjønt det, så er jeg et menneske som elsker å gjøre noe ut av de forskjellige årstidene. 
 

WISHING YOU A WONDERFUL MONTH.

Pictures taken by my boyfriend 


♥ ♥ ♥

 


IM WEARING:

TOP FROM NY
JACKET FROM ZARA
​LEATHER BELT FROM GUCCI
JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN

 

· DISCONNECTING FROM THE EVERYDAY LIFE ·

Det er godt og av å til koble litt av, slå av pcen og ikke tenke på noe. Som dere allerede vet, tilbringer jeg ekstremt mye tid på pcen. For det første så har jeg jobbet i en jobb hvor hverdagen min så og si er å sitte på en pc, og som om ikke det var nok - så driver jeg på med blogg. Haha! I går ble det helt endringer i planen, dere husker kanskje innlegget hvor jeg spurte hva dere ønsker å se meg teste ut for dere fra Ebay? Dere finner innlegget her! Uansett, plutselig ringte en venninne av meg å bare "bli med!! maten er ferdig om 20 minutter og byen ventes!" - og giiiirl!! jeg kunne jo ikke si nei til det! Med andre ord så kan dere fremdeles komme med forslag til hva dere ønsker å se meg teste ut fra Ebay dersom det er ønskelig! ♥ Jeg hadde i hvert fall en super fin kveld i går, og det var godt å komme seg unna pc verden for en kveld. 

Paris Fashion Essentials

· BUY NOW, OR CRY LATER ·

Ja, det er akkurat slik jeg føler det. Denne super hotte t-skjorten ble utsolgt på null komma niks! Jeg er glad jeg gikk til innkjøp, ellers ville jeg nok angret godt. Vet ikke om de fremdeles har den inne på New Yorker, men det finnes helt sikkert andre liknende t-skjorter her ute i mote verden. Kan linke til det nærmeste jeg kommer litt lengre ned i innlegget! Jeg vet at Bikbok i hvert fall har en type hvor det står "Oslo" på. Syns den også er ganske fin  En god dupe til Gucci sine t-skjorter om ikke annet. 
   

..og hei forresten! Alt bra med dere? Jeg har nylig kommet hjem fra jobb intervju, eller nylig og nylig. Jeg var på jobb intervju rundt 14:00, og har jobbet med youtube siden det, så tiden har sklidd litt fra meg, haha. Kan vell trygt si jeg sitter med veldig blandede følelser, og følte intervjuet kunne gått litt bedre. Jeg pleier som regel ikke sitte med en slik følelse, huff. Kanskje jeg har overtenkt litt? håpet litt for mye? Jeg vet ikke. Jeg håper i hvert fall på det beste, og går det ikke - så går det ikke. Da er det bare fortsette å søke, dette er jo tross alt den første jobben jeg søker på.. så krise er det ikke. Men fyfader som jeg krysser fingrene. 
 

..SIMILAR T-SHIRT HERE / PANTS HERE / LEATHER BELT FROM GUCCI ❥ (adlinks)

Tie a luxury scarf to your handbag· MAKE YOUR HANDBAG LOOK MORE EXPENSIVE ·
.. 2 ways ❥

Heihei! Dere aner ikke hvor glad jeg er nå. Men endelig har vi i Norge også fått øynene opp for silke sjal! Ikke det at "ingen" har brukt det før, men jeg tror ikke det har vært så veldig populært på en god stund! Uansett, jeg har siden i fjord ventet på at det skulle komme hit, og endelig er det det! Jeg har i hvert fall funnet det perfekte sjalet som dere kommer til å se mye fremover. 

I dette innlegget tenkte jeg vise dere raskt hvordan jeg ønsker å bruke sjalet mitt, ikke minst hvordan dere kan piffe opp en enkel veske. Jeg vil på mitt sterkeste anbefale dere å sjekke både Gucci og Dior sine silke sjal - der finner dere de fineste av det fine! 
  

VOILA! A LUXURY BAG!

Det er noe med dette, som gjør det ekstra lukseriøst. Som gjør hele looken på både vesken og antrekket. Jeg kommer til å kjøpe flere skjerf/sjal fremover i tid, kanskje en i rosa? Eller oransje? Jeg får se. Om dere ønsker å se flere måter jeg bruker sjalet på, så si ifra! 

Innkjøpene fra i går· MESH TRAINING JACKET ·
 


..the perfect training layer
 

· REEBOK FAVES ·

Her er det første innkjøpet som jeg snakket litt om i går da jeg var hos Anna å handlet! En super fin treningsjakke som passer perfekt til været her i Kristiansand. Dere aner ikke hvor digg denne jakken er, mulig den ble litt stor - men herregud så deilig den er. Føler meg skikkelig komfertabel i den, og vedder på at jeg kommer til å bruke den enormt mye. Dere vil nok se meg i denne jakken flere ganger. Prisen på denne koster egentlig rundt 700,- tror jeg? Og jeg betalte knappe 150-200 lappen. For et røverkjøp!


 · GRAY KNITTED DRESS ·
 
..perfect for summer evenings

 

· BUY LESS, CHOOSE WELL ·

Og sist men ikke minst, denne super søte kjolen. Jeg mener å huske å ha sett Anna selv med denne kjolen på for en stund tilbake? Syns i hvert fall det var en liknende kjole jeg syns var såå fin på henne, og jeg letet og letet, men fant aldri ut hvilken kjole det var. Før nå!! Har desverre ikke funnet hvilken ca. pris kjolen ligger på, men betalte rundt 100- 150. Med andre ord var ikke prisene i det stiveste laget, noe som var helt fantastisk. Jeg kom ganske sent, så jeg mistet garantert noen fine plagg.. men men! Pytt pytt. Jeg sikret meg to gode plagg som kommer til å bli brukt om ikke annet. 

It's a windy sunday!


 

My favorite summer top..

 
IM WEARING

TOP FROM NEW YORKER
JEANS FROM FASHION NOVA

 
· A SUNDAY WELL SPENT ·

Hei fineste dere ♥ Mange som er på ferie nå, eller skal på ferie om ikke så lenge? Heldige dere i så fall! Jeg tenkte egentlig reise hjem en liten tur, men hvor mye ferie det er, vet jeg ikke. Ser at det ikke er så veldig mange varmegrader der hjemme i Finnmark, haha! Så tror nesten jeg drøyer den noen måneder. Her i Kristiansand har det jo faktisk vært super vær, frem til nå. Litt vind bare, men jeg skal absolutt ikke klage. 

Herregud for en effektiv søndag det har vært. For ikke snakk om lørdag også! Bare i dag har jeg bakt donuts, spilt inn en video, tatt bilder til bloggen og ordnet med mailer. Jeg koser meg så utrolig mye med denne jobben, at dere aner ikke. Jeg merket en ting i går mens jeg satt å jobbet, en notatbok hadde vært fint! Noen som vet hvor de selger søte notatbøker? Gjerne i gull, eller i svart med litt detaljer på!

Suede Caps

· CAP IN BLUSH PINK ·

Syns denne capsen i rosa er super cute! Merket at caps kanskje ikke er helt min greie, men skal man syden, eller om solen er skikkelig sterk, så er det jo fint å kunne beskytte hodebunnen. For ja, jeg blir enormt fort solbrent. Begge disse capsene er fra Ebay, tro det eller ei! Haha. Kommer en Ebay haul imorgen så får dere se. 
 

· FAUX BLACK SUEDE CAP ·

Åh, en helt basic caps som passer til alt! Tenk at jeg ikke har skaffet meg en svart caps tidligere, jeg skjønner det ikke.. Nå har jeg det i alle fall. Dere vet jo meg og svarte/hvite klær, det finnes ikke farger hos meg. Men jeg prøver å gjøre litt forandringer. Hva syns dere forresten om capsene? Ikke minst - kledde jeg det? Så usikker!
 

HAR DU TIPS TIL EN FIN CAPS? ♥

Lace Slip
WEARING

DRESS FROM ZARA
T-SHIRT FROM BOOHOO

 


· IT'S FRIDAY TOMORROW ·

Her har dere dagens look, girls! Nå skal jeg og kjæresten straks hive på oss litt andre klær og komme oss ut å grille litt, wii! Hva er vell ikke bedre enn grillmat da? Tror vi tar noe veldig simpelt i dag, så får vi heller lagd noe litt mer stas neste gang. Får se om jeg orker å ta noen bilder til dere.. Haha! Spørs om det blir så veldig interessant.. men men! Håper dere alle får en riktig fin påske, så snakkes vi snart.♡

A week in my wardrobe

 


M O N D A Y  ↓

Shoes from Adidas, jeans from Bikbok, Top from Ganni, Jacket from Pinkyswear & purse from Malene Birger

 


 

T U E S D A Y ↓
Jacket from Mango & top from Fashion Nova

 


 

W E D E N S D A Y ↓
Knitted jumper and jeans from acne & shoes from Adidas

 
T H U R S D A Y ↓

Silver bomber jacket from Gina & Top from Nelly

 F R I D A Y ↓
Jacket from Muubaa, Jeans from Bikbok & Top from Malene Birger

Smile, it's saturday. . S A T U R D A Y , P L E A S E   S T A Y  ❥ 

Dagen i dag kommer til å gå fort som fy. Først har jeg brukt timer på å fikse dette innlegget, senere er det mer jobb som venter. I tillegg har jeg skolearbeid som må gjøres. Vet ikke helt hvordan jeg skal rekke det for å være helt ærlig..effektivt må det i hvert fall gå. Men hva syns dere om dette innlegget? Litt nytt og noe litt mer annerledes fra alle andre bloggere. Tok litt lengre tid å fikse det, men jeg fortsetter om det faller i smak hos dere. Selv syns jeg det er utrolig morsomt å holde på med fikle ting, hihi! 

Jeg må forresten takke enkelte lesere her inne som kommer med tips og mulige forbedringer til bloggen, jeg elsker det! Jeg syns det er døds koselig når dere er villig til å hjelpe til! Tusen hjertelig takk. 

Being inside on a rainy day

RAIN, RAIN, GO AWAY.. 
 

WEARING

JACKET FROM PINKYSWEAR - SIMILAR HERE
JUMPER FROM ACNE - SIMILAR HERE
SKIRT HERE (ADLINKS)

 · CUDDLE WEATHER ·
A GOOD REASON TO STAY INSIDE

Regnværsdager er vell kanskje ikke alltid grunnen for å holde seg hjemme å sniktitte på serier, for da ville det blitt veldig mye sofa-sliting til slutt. Hadde bergensere gjort det samme som meg hver dag det hadde regnet, så hadde de faktisk ikke hatt et liv. Regner jo konstant i Bergen. Haha! Har flere blogglesere som faktisk bor i Bergen, og hvis jeg nevner at vi har hatt flott vær her i Kristiansand, får jeg alltid denne tilbake: Jaja..her i Bergen har vi hatt regn vi. 

Nei, i dag tok jeg faktisk fatt i både klær og sminke og kom meg på shopping. Jeg har også vært innom HM et par ganger i løpet av de siste 3-4 ukene, for de har en neglelakk jeg har så sinnsykt lyst på. Men fyller de på? Nei. Okei, det er vell kanskje ikke snakk om å fylle på. Kanskje mer at de er utsolgt! Men HM hvis dere ser dette - få inn fargen Off the grind! Så sinnsykt fin..♥ Ps: ikke glem å meld deg på konkurransen om å vinne 100.000,- her

Acne classic five pocket jeans
 

...BE YOU, BE TRUE, BE BLUE ❥

 
 

WEARING

JEANS FROM ACNE
ACCESSORIES (RINGS) FROM T. SABO

 A KEY PIECE EVERY GIRL
SHOULD HAVE IN HER WARDROBE

Hei! Jeg har endelig begynt å få litt sansen for å ta antrekksbilder, jeg syns det er utrolig morsomt. Ikke minst har jeg lagt merke til antall kommentarer under innleggene med antrekksbilder, så det er åpenbart at dere liker det. Her er grunnen til at jeg ønsker en tommel opp, eller en kommentar dersom det er noe dere vil se mer av - slik at jeg vet hva jeg skal prioritere. 

Men tilbake til overskriften, jeg har ikke bare fått dilla på denim jakker og skjørt, men også jeans. Jeans har for så vidt vært en stor favoritt lenge! Jeg har kanskje bare lagt de litt til siden å heller gått med de svarte, av en eller annen merkelig grunn. Denne jeansen er fra Acne, og jeg elsker den. Skinny jeans er helt klart noe jeg går mest i, men loose fit, boyfriend og stright jeans er også gull! Hvilken type jeans er din favoritt, har du noe å anbefale? 

Shop My Wardrobe· HAPPY SHOPPING ·

Alt kan hentes hos meg i Kristiansand eller sendes med norgespakke + sporing (beste fraktmetoden som også har forsikring). Frakten betales selv, 140,-. Hvis du er interessert må du sende mail til benediktenp@outlook.com med bud, og betalingen vil deretter gå via vipps eller nettbank. Henter du hos meg kan du selvfølgelig betale kontant om det er ønskelig! 
 

ZARA SKINNJAKKE 450,-

Brukt et par ganger, men jakken er fremdeles dødsfin og ser nærmere ut som ny. Ellers utsolgt i butikkene og kan ikke fåes kjøpt hos Zara lenger! Jakken er i størrelsen S, og opplever at den er normal i størrelsen. Selges fordi den mest henger i klesskapet uten å bli brukt. Perfekt nå som våren er her. 

DR.MARTENS SKO 800,-

Brukt et par få gang, men igjen, de er godt tatt vare på og ser så godt ut som ny! Skoene er super fine, og gir en liten edge til antrekket. Størrelse 36! 
 


 

RICCOVERO VEST 2500,- (NYPRIS 4200)

Vest fra Riccovero i størrelse M. Vesten er brukt et par ganger, men har for det meste blitt liggende i skapet. Ønsker du bedre bilder av vesten er det bare å søke opp Andrea Badendyck + Riccovero så vil dere se hvordan den ser ut på. Jeg elsker den, og selger den virkelig med tungt hjerte..

MUUBAA JAKKE 2000 ,-

En jakke som virkelig skiller seg ut, men skinnjakker har jeg mer enn nok av. Selger i hvertfall en av de fineste som henger i klesskapet! Størrelse 34 og er blitt behandlet pent. Som dere ser på bildene, er skinnet enda i utrolig fin stand.


 HUNTER ORIGINALE GUMMISTØVLER 450,-

Selger noen kjempe greie og fine støvler som egner seg godt om du bor på en skikkelig regnværsplass! Størrelse 35/36 (UK3). En viktig greie å påpeke; har blitt skrevet inni skoen hvor det står "telefon nummer og navn" som dere kan se på siste bildet. Men da skriften har sklidd såppas mye vekk, kan du fint skrive over med ditt navn og ditt tlf nummer uten problemer! (derfor er prisen over halvert, ellers ser de ut som nye).

 

I dag er du fin, KristiansandSolen skinner jammen meg i dag også! Dere aner ikke hvor mye jeg nyter dager som dette, det er så deilig. I dag har vi egentlig kun gått etter hovedveien, men må si Baneheia er en utrolig fin plass om du er ute etter en liten treningsrunde, eller rett og slett en tur uten biler og andre kjøretøy. Hadde jeg hatt hunden min her, hadde Baneheia vært en stor favoritt. 

Nå skal jeg straks ta av meg jeansen og bytte over til joggisen, legge vekk pc'en og jobbe litt mot eksamen. Gru gleder meg..blir godt å være ferdig med eksamen og virkelig kunne ta sommerferie. Er det forresten mange av dere som har eksamen rett rundt hjørnet? I så fall, hva har dere eksamen i? Jeg har blant annet matte som er en av de. 
 

WEARING (ADLINKS)

JEANS: TIGER OF SWEEDEN (SIMILAR HERE)
SHOES: ISABEL MARANT (SIMILAR HERE)
TOPP: VERO MODA (SIMILAR HERE)
JACKET: MUUBAA (SIMILAR HERE)· ENTERTAINMENT TO BE MORE PERSONAL ·

Ellers ønsker jeg å snakke litt mer om personlige innlegg, jeg skrev blant annet "til alle som sier det er umulig" som fikk enormt god respons. Det virket nesten som at dere likte det bedre enn hva jeg ellers pleier å skrive om. Kanskje det er litt mer morsomt å komme inn her dersom det er mer variert? Uansett, jeg har et innlegg som er satte på vent, som jeg har tenkt på lenge, men som jeg aldri helt har turt å komme ut med. Eller det handler vell mer at jeg ikke er en personlig blogger. Jeg er hun jenta som elsker sminke, mote og skjønnhet, and that's it. Det er i hvertfall slik dere ser meg. Men det er mye jeg skjuler på bloggen. Jeg er også en jente med sterke meninger, som kjemper for forskjellige saker. Det kommer bare ikke frem.

Jeg har et innlegg som ligger på utkasten "Hvor er den gjensidige respekten?", finnes det noe interesse av å lese flere personlige innlegg? 

Spring Wanties1: HERE / 2: HERE / 3: HERE / 4: HERE / 5: HERE / 6: HERE
7: HERE / 8: HERE / 9: HERE / 10: HERE / 11: HERE / 12: HERE
 / 13. HERE (adlinks)

Det er ikke lenge til våren er her, i hvertfall ikke i Kristiansand. For knappe dager siden satt vi med 18 varmegrader, og i går var det også ganske så greit vær. Litt mer kjølig i går, men nok varmt til at det føles ut som vår! Syns mer syns på dem lenger Nord, haha! Kolonnekjøring på grunn av snestorm, hunder som er full av sneklumper fast i pelsen og vinduer full av sne. Dere som fremdeles sitter i kulden, jeg tenker på dere. Å jeg skal absolutt sende litt sol og varme over.. ♥

Dette er forresten mitt første innlegg hvor jeg viser frem ting jeg allerede har bestilt, eventuelt favorittene mine. Hva syns dere om det? Jeg har tidligere lest på bloggere som legger ut slike inspirasjons bilder til antrekk, og jeg elsker dem. De gjør det så enkelt å finne frem plagg! Syns dere jeg skal starte med dette? Jeg kunne godt tenkt meg å lagd slike innlegg 1 gang i måneden eller noe. Om dere ikke liker det, si gjerne ifra. Da fortsetter jeg heller som jeg alltid har gjort tidligere.

Be more confident in outfit pictures


 

Å le, kose seg, fikle litt med håret og generelt ha det morsomt er øyeblikk som beskriver bildene mine. Jeg blir alltid så overrasket over hvor mye en liten bevegelse kan forandre bildet, hvor mye bedre et bilde kan bli når man viser frem litt personlighet. Når det er sagt, så glemmer jeg aldri de årene hvor bildene bestod av et misslykket bitch-face. Hva skal man si? Det er ikke riktig meg lenger, og faller ikke helt i smak. Jeg er jo en glad person ellers, en svært positiv person - så hvorfor skal jeg fremstilles som en jeg ikke er? Jeg er smilende og glad, får ofte høre at jeg har en fin utstråling - så hvorfor skjule den? Det er så trist å se at jeg tidligere har gjort det. 

..med baktanke på alt dette, tenkte jeg derfor å skrive et lite innlegg om hvordan man kan bli litt mer selvsikker på seg selv. For jeg skal ikke lyge, i den perioden hvor jeg kun viste frem bitch-face, var i den perioden jeg var usikker på meg selv. Jeg prøvde å finne litt ut av hvilken person jeg var. Nå sier jeg ikke at alle som går rundt med trutmunn og bitch-ansikt er usikre mennesker. Poenget er bare at jeg skjønner hvorfor folk har stilt spørsmålstegn til meg. Det er klart det er merkelig å se en sprudlende glad jente, plutselig gå over til noe helt annet på bilder. Jeg gav dere totalt feil inntrykk.
 · HAVE FUN ·

Å ta outfit bilder på vinterstider er tortur i mine øyne, men vi må like vell få det gjort. For meg er det viktig at jeg og personen som står bak kamera, kan ha det så gøy som mulig under minuttene mens vi knipser bilder. Uansett hvor kaldt det måtte være! Heldigvis er det vår nå, og sommer veldig snart, så da blir det ekstra koselig! Men om du klarer å knipse bilder av den virkelige deg, vil det også stråle godt ut på bildene. 

Om jeg skal gi et tips: uansett hvor forferdelig dag du har hatt, ikke la det gå utover det du brenner mest for. Legg vekk den dårlige energien og ta det senere. Under fotograferingen skal vi være omringet med positivitet og glede, nettopp slik at dette skinner naturlig gjennom bildene dine. Og skulle du ha en helt helt helt forferdelig dag, så er det kanskje greit å ta seg en pause. 
 

· SHOW YOUR PERSONALITY ·

Jeg leste en setning for noen år tilbake, som virkelig satt ord på ting: " I want people to see my pictures and know that I am a nice person?, and that really resonated with me. People have always had their preconceptions of me, and rightly so, we all have preconceptions and 9 times out of 10 its because of the way we present ourselves."

Det var her jeg startet å smile på bildene mine, frem for å vise det typiske ansiktet mitt som gav totalt feil inntrykk. Smil er et smil. Det kan ikke bli tatt på noen som helst negativ måte. Alle skjønner hva et smil betyr, uansett fra hvilket land man skulle komme fra. I det øyeblikket jeg så meg selv smile naturlig på kamera, var et øyeblikk jeg lenge hadde følt - jeg både så, og følte meg selv komfortabel. 
 · HAVE A GOOD TEAM ·

Nå får dere svar på et av mange stilte spørsmål: Har du en manager? Nei. Jeg er fremdeles såppas liten blogger at jeg klarer å ta av meg alle sponsor arbeidene, samt mailene selv. Men jeg og kjæresten jobber mye sammen når det kommer til bloggen. Det hender dager hvor jeg trenger litt hjelp med å få redigert youtube video, legge inn bilder på pcen, fotografere osv. Det kan være en evig lang liste. Men kjæresten min er veldig støttende, i tillegg har jeg venninner som stiller opp i ny og ned.

Som dere allerede vet, har jeg vært borti mennesker som jeg ikke lenger har mer i livet. Å kvitte seg med mennesker som ikke vil deg godt, som ikke stiller opp når du virkelig trenger det, føles bra. Jeg setter pris på absolutt alle venninnene jeg har for øyeblikket, og føler meg utrolig takknemlig. Det er ikke mange av de som står meg nær, men de som gjør det, de stiller alltid opp. Det er godt å ha venninner som alltid er et tastetrykk unna, venninner som hele tiden spør deg hvordan det går og venninner som viser at de bryr seg. Dette er ikke noe å ta forgitt, virkelig ikke.
 X O X O 

A way to rock the fishnet trend❥ TRYING SOMETHING A LITTLE DIFFERENT

På tide å få inn noe nytt og spennende på bloggen, er dere ikke enig? Har vært veldig ensidig og kanskje litt kjedelig - så nå er det på tide å ta i litt! Hva syns dere om dagens antrekk? Når disse tightsene først kom inn lo jeg hardt, og kunne ikke tro mine egne øyne. Men jeg syns faktisk ikke disse er så ille lengere. Jeg måtte bare finne en måte å style de på slik at det ble min stil. Uten disse knehøye støvlettene kunne jeg nok aldri gått i dem. De er også veldig fine med jeans. 

Tidligere i dag besvarte jeg spørsmålsrunden, finally. Tok sin tid. Så derfor har jeg fikset meg litt ekstra! I tillegg så er det fredag, noe som betyr en ekstra koselig kveld med kjæresten! Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at det er super stas å fikse seg bare fordi det er fredag. I mitt hode må denne dagen feires vær dag med godt humør og dagene fulle av planer. Hvis ikke så blir det noe feil i systemet mitt, føler jeg. Haha! Yaaas, jeg elsker fredager! 


IM WEARING

OVERSIZED JUMPER FROM BOOHOO
FISHNET TIGHTS FROM NELLY
SHOES FROM NELLY

 HAVE A BEAUTIFUL DAY ♥

Beautiful sunny day

· I LOVE THIS OUTFIT, THE JACKET IS EVERYTHING ·

Gjett hvem som er klar for å gå til sengs allerede 22:00? Meg. Jeg er helt utslitt, og har virkelig jobbet helt siden 08:00 i morrest! Men herregud for en morsom og givende dag. Skal fortelle dere litt senere angående hva jeg gjør om dagene. En ting er sikkert, det har vært dødsfint vær ute. Minner meg ekstremt mye om påsketidene hjemme i Finnmark. Fikk slikket litt sol om ikke annet! Jeg håper ihvertfall dere har hatt en like strålende dag som meg, så snakkes vi i morgen allerede. God natt søtinger! Xx

On a Rainy Day

Jeans Tiger Of Sweden // Bomber Jacket Pinky Swear // Purse Leowolff

Skal innrømme å si at jeg ikke er verdens solstråle når det regner, men denne gang var det ekstra morsomt å ta bilder da jeg holdt på å fly vekk under vært bildet på grunn av det sterke vinden. Dette er altså slik været er i Kristiansand rett etter vinteren, og det varer i noen måneder! Men jeg klager ikke, i Finnmark ser jeg de tar fatt i spaden sin for å få frem bilene som er nedgravd under sneen, haha! Dere er gull!! Savner Finnmark litt.

I dag tenker jeg mulig finne litt inspirasjon til bloggen, samt lage en god kopp med te og avslutte dagen senere med en serie og taco! Med andre ord så blir jeg å sitte inne å ikke gjøre så stort. Det er så fint med slike dager.. ♥ 

It's the weekend, bun day!
· JUST RELAX ·

Åh det er lørdag dere, det er endelig helg! Jeg har logget i sengen helt frem til nå og chillet med viaplay. Jeg har nesten stoppet helt med å dra ut i helgene, ikke at jeg pleide å dra ut så veldig mye før heller, men jeg syns ikke det er noe særlig morsomt lenger. Spør dere meg er det mye bedre å være hjemme, dra på bowling eller sette på en film. Jeg har dessuten ikke tid å være fyllesyk på en søndag, da det er en av de mest stressende dagene i uken. For det første planlegger jeg bloggmåneden min på søndager, jeg prøver å besvare alle kommentarer som jeg ikke har rukket å besvart på ellers, jeg skal blogge og i tillegg ta rundvasken her hjemme. For ikke å glemme rundstykke/brød bakingen. ELSKER å ha nystekte rundstykker utover uken! 
 

..ihvertfall, denne helgen skal jeg ladde opp batteriene og la kroppen slappe av. Det er heller ikke lenge til valentinsdag og morsdag, noe jeg også skal gjøre klart og forberede litt overaskelser til de to mest fantastiske menneskene i livet. Heldigvis har jeg lillesøster som er super til å hjelpe med enkelte punkter her  Uten henne hadde jeg blitt så mye mer forsinket enn hva vi allerede er. Det vi er veldig glad i å gjøre, er jo å la morsdagen gå som den går: kanskje vise litt ekstra kjærlighet, lage noe godt/kjøpe inn noe snacks å bare chille. Så kjøper vi heller en ekstra fin gave på bursdagen til mamma (da hun har bursdag ganske nærme morsdagen). Men skal ikke røpe så alt for mye her, da jeg vet mamma og kjæresten leser den (ihvertfall noen innlegg). Uten lillesøster hadde jeg nok blitt mer forsinket enn hva jeg allerede er med ting.. huff! Og nå vet jeg med sikkerhet at hvis noen av de leser dette så får jeg høre at jeg ikke trenger å stresse/tenke på slikt, haha!! De er så gode. 
 WISH YOU A WONDERFUL WEEKEND ♥

Snow is falling

· IT'S KIND OF MAGIC ·

Åh dere, nå er jeg super lettet. Jeg er nesten rørt til tårer av alle kommentarer og meldinger - dere er så GODE med meg!! Takk for forståelse, takk for støtten og takk takk takk ♥ Jeg var så redd for å ha gitt et "useriøst" inntrykk når jeg egentlig tar bloggen veldig seriøst, så ble veldig lettet da jeg våknet til kommentarene. Men dere, ikke bare gjør dere meg glad i dag, men på toppen av det hele har vinteren endelig kommet til Kristiansand. For første gang i år, er bakken dekket med sne. 

Det skarpe lyset som skinner gjennom vinduet, snekrystallene som faller ned.. det er herlig. Spesielt når du kan titte gjennom vinduet under et varmt pledd med en stor kopp kakao og nyte blikket. Akkurat nå, i skrivende øyeblikk, er det nærmere storm. Men det var helt herlig tidligere idag, jeg storkoste meg. Hadde jeg kunne gjort dette vær dag mens sneen dalte ned, skulle jeg lett gjort det.
 
KINDNESS IS LIKE SNOW -
IT BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS


 Våttene jeg fikk fra svigerforeldrene er så fantastisk fine. Endelig kan jeg ta dem i bruk! Det er ikke blitt så riktig kaldt her enda, men det kommer nok utover måneden. Uansett greit å ha noe som kan varme deg litt! Jeg bare håper av hele mitt hjerte at sneen holdes til bursdagen min, kanskje at det blir litt kulde også (så har jeg en unnskyldning på å bare sitte hjemme under pleddet)! 
 
 · WINTER WONDERLAND ·

I hele morges prøvde jeg å lage et kommende innlegg, men bildene ble liksom aldri bra. Det er så kjipt når du bruker flere timer for å få noen kvalitets bilder, og ender opp med ingenting. Men det er vell slik blogg livet er, en del av jobben. Jeg er ikke så veldig glad i å poste ut innlegg når jeg ikke er 100% fornøyd med det, da lar jeg heller være (i mange tilfeller). Så jeg skal fortsette på det samme prosjektet jeg holdt på i morges, og krysser nå fingrene for at det blir litt bedre. Nå har jeg en ekstra motivasjons boost i meg, så jeg gir meg ikke før det blir bra! Vi snakkes cuties. Xx

Still my favorite jacket

LEATHER JACKET FROM
..ZARA ↵

Omggg dere! Jeg elsker den gule skinnjakken fremdeles ♥ Og ja, det sjokkerer meg fordi jeg er vant til at slike kjøp, går raskt ut av moten i mine øyne. For ikke snakk om fargen også. Jeg var bombe sikker på at jeg hev 500 kroner rett ut av vinduet. Eller rettere sagt: 500 kroner for 3 gangs bruk. Men der tok jeg feil, og det er jeg veldig fornøyd med. Her i Kristiansand har det ikke vært så fryktelig kaldt de seneste ukene, så da har blant annet denne jakken blitt godt brukt, og regner med jeg finner den frem igjen til våren. 

Det er vell på tide å pakke den vekk snart, og planen er å gjøre det i kveld. Skal nemlig gå gjennom hele klesskapet mitt å få orden! Virkelig på tide, det ser ikke ut. Klær over alt! Haha, sikkert mange der ute som kjenner til den. Har også funnet frem noen esker slik at jeg kan sende hjem halv parten (minst!!!) hjem til Finnmark. Har en litt vell større plass der, og en mye større garderobe - så foreløpig er det min eneste mulighet. Jeg får se! Mulig jeg selger/gir vekk en del av klærne også :) 

Hva gjør du dersom garderoben din er full? selger du klærne dine? gir du dem gratis? 

How I Style Shearling/Sherpa
MAKE IT POP LIKE PINK CHAMPANGNE

 · SHERPA CAR COAT ·
A SUPERSOFT COAT WITH ALLOVER SHERPA ↵

Det er mange som har spurt om litt DIY`s innlegg, og vet dere hva? Jeg tror jeg kommer med et veldig snart et. Tilbake til overskriften, lenge siden jeg har postet et innlegg i kategorien "fashion", har savnet det litt! Jeg har sett Acne jakkene florere rundt på nettet, og selv blitt helt forelsket i slike type jakker. Denne jakken er gammel, men trakk den opp i dag! Syns den fremdeles er like fin jeg.. ♥ Man trenger ikke alltid handle inn nyhetene, av og til kan det lønne seg å trekke opp fine skatter fra klesskapet. Har du noen gamle plagg du har tatt opp igjen? Let me know! Jeg elsker mote, og her er en av grunnene! Det er så mange plagg man kan leke seg med, samtidig ingen regler på hvordan du skal gå kledd. 

Hva syns du om antrekket? 

On my way home from school

Nå er skoledagen min akkurat ferdig, og jeg sitter her fremdeles. Skal straks ta bussen hjem! Kjenner jeg blir mer og mer stresset for hver uke som går, for nå er det virkelig ikke lenge igjen til eksamen. Uheldigvis kom jeg selvfølgelig opp tidlig, det vil si en mye kortere periode å lese på. Samtidig blir det godt å være ferdig før alle andre. Nå er det bare å stå på, og jeg kommer til å lese som en gal. Bestå er det viktigste for meg, om jeg får en 5, eller 6`er hadde jo det vært toppen. 

Å gå på skole igjen er rart, men deilig! Jeg er fremdeles evig takknemlig å ha blitt født i 1994-kullet hjemme i Finnmark hvor man ikke kjente på skolepresset, skjønnhetspresset og kroppspresset. Ser også her på Sonans at det ikke er noe særlig press, jeg føler det ihvertfall ikke slik. Alle er ulike, noen er flinkere enn andre. Slik er det bare. Men jeg har enda ikke sett et menneske som setter seg ned i et hjørne å skriker fordi h*n ikke har fått en toppkarakter. Syns det er helt vannvridd. Folk burde være fornøyde så lenge man består. Jeg kan skjønne dersom du har lyst å bli lege eller tannlege - og kanskje blir skuffet fordi du ikke kommer deg inn det ønskede året, og må ta et helt år på nytt bare fordi du fikk en 4`er. Men come an! Ikke stress så veldig. 
 

WEARING

Joggers from Vero Moda
Jacket from Pinkyswear
Purse from Leowulff
Scarf from Acne

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg i det siste, men jeg er supermotivert og ser fram til eksamen - selvom det er litt skummelt. Men det er et eller annet som har fått synet mitt opp for skole. Jeg tror jeg kan takke sonans og engasjerte lærere for det. Ellers har jeg som sagt planene fulle i dag også, nå skal jeg hjem, lage middag, svare på kommentarer og vise dere et tips til Halloween kostymet siden det er Halloween i dag. Jeg får se hvor lang tid jeg bruker! Haha, vet ikke hvor mange av dere som egentlig bryr dere om hvordan hverdagen min ser ut? Hadde kanskje vært litt mer morsomt å sett alt på en vlog, istedenfor tekst.. Men dere, nå kommer bussen min om hvert øyeblikk, så vi snakkes. ♥ xxx

Early autumn style: Leather jacket

W E A R I N G
Jeans from Tiger of sweeden
Shoes from Acne
Jacket from Zara

Hei fininger, nå skal jeg være kjapp å filme inn spørsmålsrunden og svare på alle spørsmålene før søndagen tar slutt. Jeg har gjort en beslutning om at jeg ikke kommer til å prate så veldig mye mer om youtube kanalen min på bloggen, og jeg kommer heller ikke til å legge ut alle videoene på bloggen - så dere får rett og slett følge kanalen min her om dere ønsker å se videoene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det? Burde jeg fortelle dere vær gang det kommer opp en ny video? Burde jeg la vær? Hvis noen av dere har tips eller innspill så gjerne kom med dem. Jeg legger i hvertfall opp spørsmålsrunden på bloggen, så tar vi ting derfra. 

Ellers har bestevenninnen min flyttet til Kristiansand og gleder meg enormt mye til å få litt kvalitetstid sammen med henne. Hun blogger forresten også, og har sagt at hun gjerne stiller opp på videoer og andre ting ved bloggen. Så kom med masse ønsker! Har dere noen challenger dere ønsker vi skal gjøre? Jeg har tenkt litt på "whisper challenge" fordi jeg syns den høres vanvittig morsom ut. Jeg har sett mange youtubere ta Bean Boozled Challenge, men vær så snill å ikke nevn den. Jeg brekker meg av absolutt ingenting. Haha! kunne blitt en god latter, men jeg håper og tror dere har andre forslag! 

Autumn knit

THE PERFECT KNIT FOR FALL
FROM MEXX ↵

 I dag har det vært litt av en dag hvor jeg har forsovet meg til alt, svart sent på mailer og stresset med å få ut innlegg til bloggen til riktig tid. Det har vært en dag jeg aldri har opplevd før når det kommer til bloggen. Men det er bare gøy, elsker det! Skulle gjerne hatt flere av disse dagene, men kunne selv ønsket å vært mer effektiv. Så jeg beklager sterkt på det med mail delen. 

Tenkte å komme med et raskt lite tips, den perfekte genseren til høsten. Jeg har blogget om denne tidligere, for dere aner ikke hvor mye jeg elsker den. En oversized genser som virkelig holder varm gjennom den kalde tiden. Denne skal bli brukt godt dette året også, i tillegg til Acne genserne som også er en stor favoritt. Jeg skal komme med et nærmere innlegg om dette senere. 

Chic sunglasses you need for fall


OVERSIZED AUDREY SUNGLASSES 


 


THE REFLECTED ONE


· ACCESSORIES FOR FALL ·

Solbriller til høsten er et must. Det ser bra ut, ikke minst beskytter det øynene dine. Solen er sterkere enn hva du tror, selv på høsten! Jeg har skaffet meg to store favoritter som jeg tror dere allerede har sett på bloggen. Har lyst å kjøpe meg et par av Celinè, Prada og kanskje Miu Miu enda, så er kolleksjonen min i boks for høsten. Miu Miu har et par solbriller som har boltet seg fast i hjernen min, så tror ihvertfall jeg må prioritere de først. Hvilke solbriller er dine favoritter denne høsten? 

 

My guide to taking the perfect outfit shotsTHE PERFECT OUTFIT SHOTS
MY LITTLE GUIDE

Du vil starte en blogg, eller kanskje du allerede har en. Om vi ser tilbake da jeg startet benediktenp.blogg.no hadde jeg nybegynner kittet til Canon og standardlinsen som fulgte med, samt bilder fra en Iphone. Jeg var også veldig beskjeden forran kameraet og viste ikke helt hvordan jeg skulle ta meg ut.

Som blogger i dag sitter jeg med erfaringer jeg aldri har hatt før, ikke minst flere kunnskaper innen fotografi. Ikke missforstå meg, jeg sier ikke at jeg er profosjonell fotograf, for dit er veien lang. Men jeg bruker for eksempel aldri auto innstillingene, kun manuelle. Jeg har brukt enormt mye tid på å sette meg inn i de forskjellige kamera innstillingene, utstyr og resten som kan gjøre bildene bedre. Samtidig har poseringene og hvor bildene blir tatt - mye å si. Bakgrunnen burde se fin ut, for det gjør en enorm forskjell. Jeg kom til å tenke på en ting, og det er hvor høy standarden er blant bloggere som kan gjøre det svært vanskelig å komme i gang. Så derfor velger jeg å skrive min lille guide for å få de perfekte antrekksbildene, for det er ikke så vanskelig som du kanskje tror.


ENQUIPMENT

Du trenger absolutt ikke bruke flere tusen på et kamera, men det kan være et forsprang å ha et kamera som gir bilder som passer til bloggen din. Det er også viktig at man kanskje bryr seg litt om hvordan bildene dine blir! Mitt beste tips her: ikke forvent deg at du skal kunne ta bilder som en profosjonell ved første trykk. Her gjelder det å ha tålmodighet, interessen og ikke minst ha det gøy.

LOCATION, LOCATION, LOCATION

Dette er kanskje en av mine største utfordringer siden jeg ikke orker å gå 20 minutter for å finne meg den fine bygningen som ville gitt de mest perfekte bildene. Men det er viktig å ha tankene på riktig plass, de fleste bruker faktisk tiden sin for å gå disse 20 minuttene for å få gode bilder. Det er sjeldent at noen av disse bloggerne faktisk bor i disse himmelske bakgrunnene som du kanskje ofte ser.

Jeg vil kunne si at det aller beste her er å ha litt fantasi, ikke minst ta bilder når det er godt med lys. Jeg pleier alltid å ta med meg kamera når jeg skal til byen eller andre plasser, for sannsynligheten for at du vil se en fin bygning i byen er stor! Ha alltid med deg kameraet. Mitt beste tips.
OUTFITS

La oss være ærlige, nøkkelen til gode antrekksbilder er helt klart selve antrekket. Passer antrekket ditt til det stedet du tar bildet? Har du klart å matche antrekket godt? Fått med deg alle detaljene? Viktig å tenke litt på de små tingene. Personlig mener jeg det fremdeles at du skal være deg selv, og gjøre din greie ut av det. Jeg leser for eksempel bare bloggere som har den klassiske stilen med lange kåper og høye heler - ikke helt min stil. Men jeg trenger da ikke gå i dette bare fordi de fleste suksessfulle bloggerne gjør det? Jeg er ganske sikker på at det finnes flere enn bare meg som viker unna den klassiske stilen! Gjør ditt, vær deg selv og kjør på! 
POSING, IT IS OK TO DO IT!

Dere aner ikke hvor kleint både jeg og kjæresten min syns det var å stå å ta bilder blant andre mennesker, men vet dere hva? Når du driver din egen business er det på tide å glemme alt rundt deg å fokusere på jobben/hobbyen din. Du har ikke all verdens med tid heller, så gjør det kjapt og profesjonelt! Jeg var alltid redd for hva andre mennesker kom til å tenke om meg, helt til jeg skjønte at flesteparten ikke bryr seg. Flesteparten har det godt nok med seg selv at de ikke føler for å tråkke ned med latter eller andre stygge blikk. De få som gjør det (har aldri opplevd det), men kan tenke meg de har det dårlig med seg selv. Så det er absolutt ikke noe å gå å tenke på, eller bruke energi på. Det viktigste er hva du selv tenker!

 

My thursday look

. . I T ` S  S O  F L U F F Y  ↑

God kveld, fininger! Nå er det lenge siden jeg har hatt et lite hverdagsinnlegg med oppdateringer på hva som skjer i livet mitt. Jeg nyter det, enkelt sagt. Jeg står opp, tar en kopp kaffe, blogger, drar ut å spiser, shopper litt og kommer hjem med nye blogg innlegg. Akkurat nå er jeg det mest lykkelige menneske du kan møte på,  alt er så bra for tiden. 

Ellers har jeg planlagt å ta en liten hjemtur til Finnmark om ikke så lenge, jeg trenger å freshe opp håret mitt. Er det drøyt å fly i 5 timer for å fikse på håret? Haha, ikke søren om jeg drar til andre frisører. Jeg har lyst å gå for en litt lysere tone, men fremdeles beholde ombreen. Samtidig en liten stuss, tuppene er totalt skadet! Frykten for at håret bare skal spise seg oppover er det verste som kan skje! Jeg vil ha langt, friskt og tjukt hår.. ·  J A C K E T  O F  D R E A M S  ·
IM WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEDEN
JACKET FROM PINKYSWEAR
SHOES FROM ACNE
TOP FROM BZR

  
Jeg har helt glemt å spørre dere, er det noe dere savner å se på bloggen min? ♥

5 Ideas to make your basic wardrobe less boring. . B A S I C  W A R D R O B E  L E S S  B O R I N G  ↓

Basic plagg trenger ikke alltid være kjedelig. Å skaffe seg en egen garderobe med sikre farger varer ikke bare over lengere tid, men det passer også til alt. Det gjelder å være litt kreativ med stilen. Jeg husker enda perioden hvor jeg kun kjøpte basic plagg og følte det aldri ble variasjon i bildene mine - kjedelig. Hvis du skulle sitte i samme situasjon, her er noen tips til å gjøre garderoben mindre kjedelig. 

 


 

C H O O S E  A C C E S S O R I E S ♥

Bruk en variasjon av solbriller, smykker, belter og skjerf. Små detaljer kan gjøre en stor forskjell på antrekket ditt. Bruk smykkene dine til en genser du kanskje aldri har brukt før - eller sett på deg et skjerf med jakken du alltid går i. Jeg har startet å samle min egen lille kolleksjon av smykker, ringer og klokker, slik at jeg kan style opp klesplaggene på en enkel måte. 

W E L C O M E  C O L O U R ♥

Til høsten skal jeg deffinitift gå til innkjøp for mer farger, men ikke noe dramatisk. Kjenner selv at farger skremmer meg! Etter at jeg startet med lipquid lipsticks og øyenskyggspaletter har jeg merket at bare det, hjelper på antrekket. Med hjelp av sminke har jeg kommet meg ut av svart, hvitt og grått sonen. 

 


 

B U I L D  L A Y E R S ♥

Kombiner klær og bruk lag på lag trenden. En av mine store favoritter er tynn strikk, skjorter og bluser. Syns det er en veldig fin kombinasjon! På kalde dager kan du ta på deg tynn ull innerst for å holde varmen. For å gjøre antrekket mer inspirerende - ulike fargenyanser skaper kontraster. 

A D D  T E X T U R E ♥

Gi antrekket et lite piff med tekstur i klærne du kjøper. Mykt bomull, silke eller en strikket ullgenser gjør virkelig en forandring, tro meg. En strikket ullgenser sammen med en blondetopp ser fantastisk pent ut. 
 

G E T  P L A Y F U L ♥

Ikke vær bekymret for at personligheten din skal vises gjennom klesplaggene; jeg føler meg tusen ganger mer komfertabel i min egen stil, enn hvis jeg kopierer andres. Om du ønsker å inspirere andre vil jeg deffinitift anbefale deg å være deg. Hvis dere ser på Angelica Blick, Lisa Ohlsson & Kristine Ullebø har de alle hver sin stil. Det er slike mennesker vi blir inspirert av, mennesker som tørr å være seg selv. 

Faux FurFLUFFY JACKET

I dag fikk jeg endelig anledning til å bruke jakken som jeg har savnet så masse, fuskepels jakken. ♥ Se så fin den er! Skulle gjerne hatt flere farger, kanskje en i mørkegrønn. Idag var det Maileen som desverre måtte gjøre jobben, ta bilder til bloggen. Vi hadde det utrolig morsomt, haha! Syns det er like morsomt å se mennesker holde på et speilreflekskamera som ikke skjønner seg på det - de ser alle ut som er spørsmålstegn å bare venter på at jeg skal komme å hjelpe dem. Maileen tok bildene med et smil å avsluttet det hele med "Oi, det her va jo faktisk ganske morsomt!!".
 


BY MALENE BIRGER PURSE (selger vesken her.)
Jeg er akkurat ferdig på jobb og rimelig sliten kjenner jeg. Det tar virkelig på kreftene å ha en blogg i tillegg til to andre jobber, dere kan jo tenke dere. Det føles av og til ut som om jeg har jobbet 2 skift. Altså 16 timer jobb. Men jeg koser meg jo selvfølgelig når jeg sitter å blogger, ellers hadde jeg aldri gjort det. Målet mitt med bloggen er å ha mennesker jeg kan sitte å skrive til, som jeg kan inspirere og som jeg kan nå ut til. 

Håper forresten dere likte videoen jeg nylig lagde. Var koselig å stå forran kamera igjen! 

Yellow jacketSPRING JACKET

Fresh. Det er det eneste ordet jeg kan komme på når jeg ser jakken! Husker første gang jeg så den og tenkte; wow, det var litt av en jakke. Følte ikke den falt i smak med stilen min, men den kom liksom aldri ut av tankene mine. Jeg gikk konstant å tenkte på den! Vurderer å kjøpe den i rosa også, bare for å få litt mer farger i garderoben min. Som dere kanskje har merket går jeg konstant i basic plagg med farger som svart, hvitt og grått. Dødens kjedelig! På tide med noe nytt. 
CLOUDS MAKE ME SAD, WHERE IS THE SUN?


TODAY

I dag kommer en god venninne av meg fra Alta, og gjett om jeg gleder meg. Vi som har snakket om å møtes i snart 1 år.. litt trist at hun skal komme til dritt vær, bokstaveligtalt. Det har regnet og vært overskyet de siste dagene, jeg begynner å gå rimelig lei det. På bildene ser det faktisk veldig fint ut, takk gud for redigeringsprogrammer. Men vi skal klare å kose oss til tross for været! 

Gjerne lik facebook siden min her for oppdateringer på innlegg. 

Leather


 

IM WEARING

JACKET: MUUBAA
JEANS: BIKBOK
TOP: MALENE BIRGER
SHOES: ACNE

 Endelig mandag og ny start på uken. Jeg starter uken med verdens beste sjokoladeboller, kanskje ikke så veldig sunt, men det er lov å unne seg med noe usunt iblant. Jeg har ingen planer om å prøve å gå ned i vekt, få en slankere midje eller trene meg selv opp til den største rumpa. Kroppspresset påvirker meg ikke et sekund, haha. Det kan dere kanskje se? Men jeg er glad i kroppen min, jeg liker den akkurat slik som den er. ♥

Vi skal opp veldig tidlig i morgen så i dag blir det også tidlig kveld. Er det noen her som er interesserte i en liten rabattkode hos Caseapp forresten? Jeg hadde konkurranse for litt siden hvor en heldig vinner fikk lagd sitt eget designet deksel/skin, og merket at det var en del av dere som meldte dere på. Om det skulle være interesse for det må dere gjerne si ifra så skal jeg prøve å få fikset en til dere. Men dere, nå skal jeg nyte sjokoladebollene med resten av gjengen her hjemme! Vi snakkes om ikke så alt for lenge. Stooor klem til dere! 

Slow Sunday
IM WEARING

GENSER: BIKBOK
BUKSE: FASHION NOVA
VEST: RICCOVERO
SKO: NIKE 
HAPPINESS ALL THE WAY

Gooood søndagsmorgen, dere.  Mens alle har kommet seg ut fra leiligheten sitter jeg godt plantet forran pc skjermen og slapper av. Planen i dag var dyreparken her i Kristiansand, men på grunn av regnet droppet vi det. Lagd av sukker? oh yes. Dyreparken kan vi ta en annen dag, det er søndag så vi orker rett og slett ikke stresse. Heldigvis har vi funnet noen andre ting å gjøre senere utover dagen, blogger litt nærmere om det. 

I dag våknet jeg forresten 05:30, hva i alle dager er det som skjer med meg? Stod opp, gikk i dusjen, tok hårkur og tente telys mens jeg satt på bloggen og besvarte noen kommentarer i senga. I tillegg var det et skikkelig regnvær ute da jeg stod opp, så dere kan tenke dere hvor godt det var å ligge under dyna med vinduet på gap og høre regndråpene falle. Jeg elsker sånne små ting i hverdagen! 

Trench coat

Vil bare si hei og komme med et antrekksbilde til dere for kvelden, det er fredag som betyr date med kjæresten! Jeg har en følelse på at det blir en koselig helg til tross for skattesmellen i går, innlegget jeg skrev ble slettet av mange forskjellige grunner - mest på grunn av kommentarene. At dere sammenlikner meg med andre bloggere og setter de i et dårlig lys på grunn av meg er ikke greit.

Ironisk nok har jeg vært på shopping igjen og kjøpt min første trench coat gjennom hele mitt 22 års lange liv, føler høyden min bremser meg ned på hva jeg kan bruke og ikke. Siden jeg er så lav, vil jeg automatisk se enda lavere ut - men vet dere hva? I dont care. Den var superbehagelig og kan tenke meg en sen sommerkveld med denne på!! ♥

LaceMY FAV OUTFIT

Er det bare jeg som har åpnet øynene for blonder? Tviler litt på det egentlig. Blonder har jo vært inn så lenge jeg kan huske, og det ser så fint ut. Jeg har tidligere gått med blonde topper og kjoler, men ikke denne type jeg har på nå. Kjempe morsomt å prøve ut noe nytt. ♥ Gleder meg virkelig til å style denne når det blir fint vær ute, vet nøyaktig hva jeg skal ta på meg - ser frem til å dele antrekket med dere. 
TREND TO TRY.
RAINY DAY 

I dag er det et herk og pæs med været. Jeg strekker ikke en tå utenfor døra i dag. Ser ut til at jeg har tatt med meg regnværet fra Danmark, beklager så masse for det! haha.. Er sikker på at dagen min blir tilbringt i senga med serie og noe godt - garantert. Mens jeg enda er i gang med innlegget vil jeg påminne dere om konkurransen som avsluttes imorgen, meld deg på å se om du vinner! 

Kikk her og du kommer rett til konkurransen.

Matching set

 I dag var det bare hoppe opp grytidlig for å rekke en treningsøkt før jobb, og herregud hvor deilig det føltes. Merkes godt på kroppen at det var lenge siden sist. Er det noe jeg er nødt for å skjerpe meg på, så er det nettopp treningsrutinene mine. Før trente jeg opp til 5 ganger I uken, og nå er det egentlig veldig varierende - jeg trener når jeg føler for det. Jeg syns ikke trening skal være noe du skal føle deg presset til å gjøre, men mer fordi du syns det er gøy og med baktanke på helsen din. Jeg trener kun for å passe på formen og ikke minst for energien sin del!


ADIDAS, I LOVE YOU


I dag skal jeg nyte solværet ute og bare slappe maks av. Og hei dere, ikke glem av spørsmålsrunden min HER! Fremdeles får jeg spørsmål om både det ene og det andre, jeg kommer ikke til å besvare noen spørsmål så fremt det ikke ligger under innlegget mitt. Grunnen nå er fordi det er de spørsmålene jeg kommer til å prioritere I første omgang. Beklager så mye om det skulle bli en skuffelse, men håper også på forståelse for det.

 Ha en fin dag videre og kos dere masse! Husk solkrem ♥ hihi!

Grayscale
TIME TO SAY GOODBYE TO JEANS

 ________________________
 

Dagens antrekk, endelig! Det føles godt å legge ut noe som har blitt ønsket fra dere i en god stund nå. Vet ikke hvorfor jeg ikke har orket å ta antrekks bilder? Kanskje fordi jeg føler selv at det ikke er noe spesielt å vise. Jeg følger ikke hva som er inn på moten, eller hva som er det mest populære. Jeg har min stil og går i akkurat hva jeg føler for. Selvfølgelig blir jeg påvirket; eller kanskje jeg skal si inspirert istedenfor - for det blir jeg. Jeg får masse inspirasjon fra mennesker som spaserer forbi meg, fra moteblader og andre bloggere. Men jeg har aldri vært personen som alltid er først i å skaffe meg nyhetene fra klesbutikkene - isåfall er det kun hvis jeg ser noe veldig fint!! 
 

The first days of a new job 

TIERD FACE X 1000

Er det lov å si at man er trøtt og sliten? Jeg har bokstavlig talt jobber assen av meg de siste dagene, både med vanlig jobb og bloggen. Det har nesten vært krise, haha! Dere har kanskje hørt meg tidligere klaget over søvnproblemer, men i løpet av denne uken har jeg sovnet på øyeblikke i det jeg har lagt meg ned i sengen. Nå er problemet mitt at uansett hvor mange timer søvn jeg får så våkner jeg opp trøtt og sliten, jeg har følelsen av å bare ha sovet 4 timer, selvom jeg faktisk har sovet 11. Nå er jeg straks klar for en ny jobb dag og ser virkelig frem til det. Har nemlig to jobber nå! Jeg har fått et godt første inntrykk av min "nye" jobbplass, men selvfølgelig er min gamle jobbplass den beste. Det er vell slik det blir; jeg har blitt såppas vant til å være der, blitt kjent med stamgjester og fått kollegaer jeg kan kalle for venner. Men alt i alt så er jeg strålende fornøyd og takknemlig! Jeg ser frem til å få alt dette på stell ♥

Ikke glem spørsmålsrunden min her. 

Instagram kontoen min: Hva har skjedd?!

 Instagram kontoen min har gått på full kjør igår, det er nesten litt sykt. Jeg er så glad og føler meg veldig heldig som har så mange flotte følgere som dere. I det jeg våknet imorges fikk jeg ganske sjokk, plutselig satt jeg med over 3000 følgere, 500 likes, delinger av bildene mine & 30 nye følgere. Hva i alle dager skjedde utover natten mens jeg la ut det øverste bilde? Det betyr så veldig mye for meg å se at det er ekte mennesker som bryr seg om bloggen min, at det er mennesker som tar seg sekunder på å gjøre dagen min tusen ganger bedre med en simpel liten kommentar. Tallet på følgere og likes er ikke viktig for meg, det som er viktig for meg, er at jeg klarer å inspirere. Jeg startet ingen blogg uten grunn. 


Jeg startet en blogg fordi jeg ville få frem hva jeg tenkte og følte etter en tung periode, jeg måtte få tankene ut på en plass, skrike ut på en plass. Jeg ville hjelpe, jeg ville vise og jeg ville la dere høre. Jeg ville være der dersom noen av dere trengte det, dersom noen av dere var i samme situasjon som meg. Jeg ville ikke føle meg alene, og ville ikke at dere skulle det heller - dere som kanskje gjor det. Jeg ønsket å vise dere positivitet, hvor langt vi kommer med det. Hvor lykkelig vi kan bli av det, uansett hvor langt nede i kjelleren du sitter. Å få nye følgere for meg er en mestringsfølelse, jeg bryr meg ikke så veldig mye om hvor høyt eller lavt tallet er. Bare jeg klarer å inspirere en person der ute, hjelpe et menneske eller rett og slett bare få en til å smile - så er dagen min komplett. Da kan jeg senke skuldrene å føle at jeg har gjort en god jobb. En liten simpel kommentar fra dere gjør motivasjonen min tusen ganger sterkere, dere er min motivasjon. Dere er grunnen til at jeg gjør det jeg gjør nå. Tusen takk ♥

Biker

 
IM WEARING

SHOES FROM NIKE // KNIT FROM AM 
JACKET FROM MUUBAA // JEANS FROM TIGER OF SWEDEN

 

 Kisss

 

Yesterday`s look

 


IM WARING

COAT FROM MANGO // JUMPER FROM HM
SHOES FROM MISSGUIDED // JEANS FROM FASHIONNOVA

 

THATS RIGHT BABY, YOUR HEELS SHOULDN`T BE! 
 


♥ Ikke glem å følg meg på facebook. Har helt glemt av å fortelle dere om den! 
 

 

Black coat

 
COAT FROM MANGO

 

· SHOPPING IN K-TOWN ·

Svart lang kåpe er et skjeldent syn på meg, jeg går aldri i kåper. Høyden min kler det rett og slett ikke, det får meg til å se lavere ut enn hva jeg egentlig er. Sucks big time! For det er jo så fint. Men men, i dag trådde jeg til kåpa for å holde varmen. Haha, lille meg.. dere kan jo se det for dere. Tror jeg holder meg til Bomberjakkene, de kler meg tusen ganger bedre. Har vært på shopping som vanlig og kortet mitt fikk svi godt. Kanskje påtide å spare litt penger frem til London turen jeg planlegger?! Jeg tror nesten det. 

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen forran tv skjermen og venter på Paradise hotell. Det mest latterligste og tåpligste programmet spør du meg, aldri i livet om jeg hadde meldt meg på. Programmet legger bare mer og mer fokus på sex og fyll, noe som ødelegger hele tv serien. Hvor blir det av den gode og gamle paradise? Hvor blir det av de morsomme deltakerne? Jeg får sitte å gruble på den i noen timer før programmet starter. 

 

I told you

 
IM WEARING

TOP FROM BIKBOK // JEANS FROM MOODS OF NORWAY
SHOES FROM SHOPAKIRA // NECKLACE FROM MICHAEL KORS
WATCH FROM TRIWA // JACKET FROM.. I DONT KNOW, IM SORRY


 · I TOLD YOU ·

Som dere kan se, så ble bildene mye bedre i nærmere avstand. Muligens det er objektivet som ikke er egnet til å ta bilder på avstand. Haha! Jeg er ikke helt inne i kamera verden enda. Uansett, jeg er bare nødt for å gjøre det beste ut av det jeg har, inntil jeg får kjøpt meg et nytt objektiv. Antrekksbilder er så morsomt å ta, elsker å se tilbake på resultatet! Hadde kvaliteten blitt bedre, hadde jeg tatt så mange fler. Men dere skjønner hva jeg mener? Sjekk disse bildene i forhold til de andre HER! 

Ellers vil jeg bare si tusentakk til alle dere som fremdeles er innom bloggen min å ser, til tross for dårlig blogging fra min side. I dag har jeg faktisk prioritert bloggen. Jeg er nødt for å stå på, spesielt til den kommende uken. Det er mye som skjer, og jeg vet ikke helt hvordan bloggen blir prioritert i stress perioder. Håper selvfølgelig jeg klarer å gjøre dere fornøyd!

 

Noen kameraeksperter der ute?

 

TODAYS OUTFITI NEED HELP..AGAIN! 

Ser dere kvaliteten på bildene mine, hvorfor blir de så kornete og dårlige når jeg tar på avstand? Jeg har et ok objektiv, 50mm! Kan det fremdeles være det? Er det innstillingene jeg gjør feil på? Jeg trenger all hjelp jeg kan få, gode kvalitetsbilder for meg er noe av det viktigste på en blogg mener jeg. Hvilke innstillinger bruker dere ute når dere skal ta antrekksbilder? Tar jeg bilder inne i et godt lys, får jeg en helt annen kvalitet på bildene.

The Perfect Heels

 


 


Hei skjønninger ♥ Se hva som har dukket opp i postkassen min! Jeg er helt forelsket i de nye skoene mine. For en stund tilbake måtte jeg pakke med meg en sko koffert hjem til Finnmark, fordi jeg ikke hadde plass i leiligheten min her i Kristiansand. Haha! En jente kan aldri få nok sko, er det ikke det de sier? Er ganske sikker på at mange kommer til å tenke at dette var en utrolig dårlig etterlikning av Valentino skoene, men vet dere hva? Jeg vet det. Jeg vet det så inderlig godt fra før av. Det er ikke det som er poenget. Jeg har aldri vurdert å bruke 8000,- på et par sko, og det er noe som aldri kommer til å skje. Da velger jeg heller sette pengene på sparekontoen til den nye leiligheten jeg har drømt om lenge. For de som faktisk er ute etter en etterlikning av Valentino sko, vil jeg absolutt si at disse er perfekt. Men det er min mening, selvfølgelig. 

 


· WHITE GOLD & NUDE ·

Skoene er fra ShopAkira, tror desverre de er utsolgt nå for en stund. Har siklet lenge etter disse, og det har tatt meg år før jeg faktisk fikk de. Størrelsen min gikk ut på et blunk! Vet ikke hvor mange ganger jeg satt de i handlekurven, og rett før betalingen var de utsolgt. Typisk, kjipt og irriterende! Men nå skal jeg ikke sitte å skryte opp skoene som egentlig ikke er så veldig gode å gå i, vær litt obs på det. Ha alltid med deg et par sneakers i vesken, så overlever du kvelden ♥ 

 

Luksus VS Budsjett - Chloe Faye Bag

 Vesken alle har fått med seg regner jeg med, verdens fineste veske. Kanskje den som florerer mest rundt på instagram for tiden! Den beige er helt klart min favoritt, men frister lite å bruke 16.000,- på en så liten sak. Syns Chanel veskene også er superfine, men det er ikke lenge før hele Norge går med den, så føler ikke den er så "superfin" lenger, om dere skjønner hva jeg mener. Jeg liker å gå med noe ikke alle her har, samtidig nekter jeg å bruke så mye penger på en veske. Hadde jeg vært like rik som kongen, kanskje.
 

Håper dere likte innlegget ♥ Vet dere er glad i luksus vs budsjett innlegg, syns bare selv ikke det er så morsomt å lage collager fordi jeg suger på det! Jo mer jeg gjør det, jo bedre blir jeg. Syns innleggene mine ser så rotete ut når jeg lager det.. men nå følte jeg det gikk ok, og kan gi meg et klapp på skuldra. Vesken fra Gina er selvfølgelig ikke prikk lik, men den funker dersom du vil se om vesken blir brukt. Litt kjipt å bruke så mye penger, og ender opp med at vesken ikke blir rørt fra garderoben. Syns absolutt Gina har mye fint på lager, verdt å ta seg en titt.

 

Dagens antrekk

 Slik blir bildene når kjæresten tar dem, haha! ♥ Litt for lyst, men det funker akkurat. Sikkert ikke lett å skjønne seg på kamera når man ikke har satte seg inni det, selv sliter jeg veldig fremdeles, og er en haugevis med innstillinger jeg ikke skjønner meg på. Blir veldig glad om noen forteller meg litt om hvordan kvaliteten på bildene mine er fremover, gjerne kom med forslag på hva som kunne fått bildene til å se bedre ut! IM WEARING

JACKET FROM RICCOVERO // JUMPER FROM BIKBOK
JEANS ROM GINA // SHOES FROM ADIDAS

 · SLEEPY ·

Et litt trøtt ansikt tidligere idag, men men. Nå skal jeg hive meg igang med Brownies baking å kose meg ekstra. For engangsskyld tenkte jeg å bake hjemmelaget brownies, noe jeg aldri har gjort før. Som dere sikkert har fått med dere tidligere, har jeg startet å lage alt fra bunn av. Syns det er super morsomt å teste ut nye ting på kjøkkenet, selvom jeg ikke er særlig flink! Syns alltid jeg følger oppskriftene grundig, men får aldri det resultatet jeg egentlig forventet. Vi får håpe det går bedre idag!! Wish me good luck.. 

Jeg er målløs

Det her er bare helt sinnsykt, alt som skjer rundt meg for tiden er vanvittig. Det er uvant og nytt alt sammen. I dag fikk jeg en mail som gikk følgende: I går avsluttet konkurransen Saleduck Fashion Blogger Awards og vi kan med glede fortelle at du, Benedikte Porsanger har stukket av med andreplassen. 

Hey what? hva skjedde akkurat nå? 2 plass? Jeg er overlykkelig, og smiler fra øre til øre. Jeg trodde aldri i hele mitt liv at dere skulle orke å stemme på en "usynelig" blogger som meg. Eller det er hva jeg føler. Tenk at vi har kommet på andreplass, jeg sier vi, fordi jeg aldri hadde klart dette uten dere. Tusen takk igjen, et øyeblikk jeg aldri vil glemme ♥ Det betyr så uendelig masse! 

Christmas SpiritCANT WAIT

Hei og god morgen søtinger♥ Nå er det absolutt ikke lenge til jul, og gud som det gledes! Føler meg enda som et lite barn, haha. Julemusikk, koselige filmer, familie & venner, pepperkaker og pynting av juletre - cant wait. Kanskje jeg skal dra på en liten julegavehandel veldig snart? De har så sinnsykt masse fint inne på butikkene nå. 

Må minne dere på konkurransen (her), som ikke så veldig lenge avsluttes! // samt fashion blogger awards - hadde blitt veldig glad om du hadde lagt et stemme på meg (her). Ellers har jeg absolutt ingen planer i dag, en perfekt tid å prioritere bloggen litt ekstra. Gi meg en liten utfordring i dag mens jeg har tid til å faktisk gjøre noe bra på bloggen! Tell me what to do - har du noen spesielle ønsker? 

 

Føler meg tusen ganger lettere

Til alle mine lesere : dere klarte å pushe meg frem til dette. Bloggen er nå delt takket være dere. ♥

 

WEARING

TOP FROM MANGO
JEANS FROM BIKBOK
SHOES FROM ACNE

CARDIGAN FROM ACNETHANKFUL

Der var det gjort. Jeg har tenkt lenge, vært usikker og til slutt bestemt meg. Sist gang fikk jeg fryktelig mye hat, og taklet det dårlig. Det tok knapt en uke før benediktenp.blogg.no lå på topplisten sist gang jeg blogget her. Jeg viste ikke hva jeg gikk til, og viste lite om hvordan blogging egentlig fungerte. Jeg trodde det var simpelt. Jeg trodde sponsorer var chill å ha med å gjøre. Der tok jeg virkelig feil! 

Som dere kan se i arkivet, har jeg hatt bloggen en god stund allerede. Men jeg har unngått å nevne det, noe som blir veldig feil. Bloggen har blitt en stor del av meg, rart å si det. Nå rynker sikkert mange av dere på nesen å tviler sterkt på ordene mine, men det får gå. Dere som ikke har lest bloggen min før, og kun sett instagram profilen min har spurt mye om Fashion Awards, hva er det? Jo, vi er 10 bloggere som er blitt nominert til dette. Saleduck har plukket ut bloggere med egen personlig stil som de syns er inspirerende. Den som får flest stemmer, vinner. HER er linken til alle som lurer ♥  Nå skal jeg puste ut, dra på jobb å ta en kopp kaffe med gode kollegaer og håpe på at det var et riktig valg.

Caseapp: de fineste dekslene

Annonse


Thon Hotel Kristiansand ♥ Så godt å få slappet av på hotell.. Bloggere trenger det iblant! MACBOOK SKIN & IPHONE CASE
FROM CASEAPP


MY NEW CHANEL BABIES

Er de ikke fine? Caseapp har et stort utvalg av deksler du kan designe selv, noe jeg allerede elsker. På Caseapp kan du laste opp akkurat hvor mange bilder du selv ønsker, i tillegg kan du også legge til tekst om du ønsker det. Du kan lage deksler til de fleste Iphone telefonene samt skins til de forskjellige modellene av Mac. De har også ferdig designet deksler/skins (her) som jeg syns var veldig fine. Likevel syns jeg det er hyggelig å kunne lage noe sitt eget. 

Lurer på om mitt neste deksel blir et Collage bilde, noe type slik som jeg har på skrivebordsbakgrunnen min? Sjekk her om du ikke har sett det. Som dere helt sikkert vet, og har funnet ut - jeg er en stor fan av Chanel. Og selvfølgelig har jeg derfor merket både telefonen og maccen min med et hint av Chanel. Et aldri så lite tips fra meg: lag et deksel som gir deg inspirasjon. Jeg er så heldig og få gi alle leserne mine 20 prosent rabatt på alle dekslene, rabattkoden er BENEDIKTENP20, og bestillingen gjør du her ♥ Ha en fin shopping, og kos dere! Anbefaler dere å sjekke bloggen imorgen tidlig, kommer en liten overraskelse til dere. 

No makeup look


WEARING

SHOES FROM DR MARTENS
DRESS FROM GINA
JEANS FROM WRUP
NECKLESS FROM MK

TAKING PICTURES OUTSIDE

På tide med litt variasjon på bildene mine! Er det noe jeg elsker, så er det forskjellige bilder som skiller seg ut fra resten. Jeg er absolutt enig med dere, hvit bakgrunn hver dag kan bli utrolig kjedelig å se på. Er det forresten flere jenter der ute, som har dager hvor det er et ork å sminke seg? Jeg har den følelsen vær dag. For det første gjør den ikke noe særlig forandring, og for det andre så tar det sykt mye tid. Hva er vits? haha! Kunne gjerne gått uten sminke vær dag ♥ Eneste grunn til at jeg faktisk orker å sminke meg, er for å unngå følelsen av å være en sløv person.. wtf. 

 

Vote for me: Fashion blogger awards 2015


Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten min - jeg har blitt nominert til 1 av 10 fashion bloggere i Norge! Jeg er så lykkelig, og det betyr veldig mye for meg. Jeg kan ikke få takket dere lesere nok. Hva kan jeg gjøre for å vise dere hvor takknemlig jeg er? Tusen millioner takk for at dere følger livet mitt på bloggen. Fra og med nå kan dere starte å stemme! Vi er 10 bloggere som konkurrerer mot hverandre innen mote kategorien. Det er harde konkurrenter å slå ut, virkelig. Å vinne er ikke det viktigste, jeg er bare evig takknemlig for å få være med. Det er en god erfaring å ta med videre, og nå får jeg virkelig testet meg selv under press. Bloggen hadde ikke vært noe uten dere, så dette er noe vi gjør sammen! ♥ 

 

Fall shoes


WHAT IS NEXT..

Jeg er så svak, så veldig svak for sko. Jeg klarer aldri gå fra en skobutikk uten å bruke penger, det er helt sinnsykt. Sko-hyllene begynner å bli veldig stappet, og jeg har knapt plass igjen. For ikke snakk om garderoben min, 50 prosent av klærne er ikke engang blitt brukt. Det er synd, og jeg skammer meg. Sko - og klessalg, hva sier dere til det? 

 

This perfect little bomber jacket

STRIKE A POSE

Dere har helt sikkert skjønt at dette er en stor favoritt jakke nå i høst. Anyways, Har dere funnet ut hva dere skal være på Halloween? Til de som ikke har sett det, så har jeg lagt ut et lite Halloween tips til dere (her), håper det kan være til en liten hjelp ♥ Min Halloween-kveld blir forran tv skjermen denne gangen, jeg har mye jobb forran meg. Og jeg har en konkurranse jeg er nødt for å komme over før jeg kan senke skuldrene. Det eneste som betyr noe nå, er at jeg gjør en god jobb og ser hvordan jeg takler presset. Foreløpig har jeg en følelse av at bloggen kommer til å gå som normalt fremover, så jeg er ganske rolig egentlig. 

 

Fashion blogger awards

IM WEARING

NECKLACE FROM MICHAEL KORS
JUMPER FROM BIKBOK
JACKET FROM GINA T.
SHOES FROM ADIDAS
JEANS FROM BIKBOK

TIERD AFTER WOOORK! 

Hei hei ♥ Husker dere at jeg skrev det kom til å skje mye spennende ting fremover på bloggen? Nå har det nettopp skjedd noe jeg aldri i hele mitt liv trodde jeg skulle få være med på. Alt dette er takket være dere, jeg kan ikke få takket dere nok. Jeg har så lyst å avsløre det, men tenker jeg skal vente litt til. Kanskje jeg forteller det utover helgen! Jeg håper dere også blir glade, for som dere husker - jeg lovte å ta tak i meg selv. Jeg lovte å gjøre en bedre jobb. Med dette håper jeg også dere skjønner budskapet mitt, målet mitt og drømmen min. Det betyr veldig mye for meg! Nå skal jeg sette meg ned å tenke, drømme og fullføre. Dere vil skjønne hva jeg snakker om etter helgen! Klem. 

PS: IKKE GLEM Å STEM PÅ MEG - FASHION BLOGGER AWARDS 2015 ( HER )  

I`ll have marble "to go"

 

Safe house pillow here

Clutch here // Clock here

Notebooks here


Table here, Cheese dome here & Rolling Pin with San here

Noen små shopping tips til dere som liker marmor like godt som meg. Forresten, konkurransen som kommer om ikke så lenge (kan) handle om å vinne noe med marmor. Så vær så snill og fortell meg at dere også elsker det. Haha! ♥

A season of falling leaves
W E A R I N G

N E C K L E S S  F R O M  J A N E  K Ø N I G
M Y  B O Y F R I E N D S  J U M P E R  ( H E H E )
S H O E S  F R O M  N E L L Y
T O P  F R O M  N E L L Y

 

A U T U M N , I  L O V E  Y O U 

Hei og hopp søtinger ♥ Går det bra med dere? Jeg har hatt det veldig bra den siste tiden, endelig begynner ting å gå min vei. I dag våknet jeg til en kjølig høstmorgen, og fant absolutt ingenting å ha på meg, så da dro jeg rett i kjæresten sitt garderobeskap å fant meg noen store og varme gensere. Faktisk så syns jeg genseren hans passet ypperlig til antrekket mitt i dag, haha! En lang genser som akkurat dekte mine private eiendeler! I tillegg var den akkurat passe lang til å ikke gå over de høye støvlettene mine. Et perfekt høst antrekk spør du meg. 

Er det bare meg, eller er det flere som pleier å stjele et par plagg fra kjæresten sin? 

Mine mest naturlige bilder


IM WEARING

SHOES FROM ACNE
JEANS FROM WR.UP
TOP FROM MANGO
BOMBER FROM GINTA TRICOT

YESTERDAYS OUTFIT

Personlig syns jeg det er vanskelig å vise hvem du er gjennom bilder. Det er vanskelig å vise om man har det bra eller ikke, det er vanskelig å vise om du er en god person eller ikke. Skjønner dere hva jeg skal frem til? Gjennom disse outfit bildene som jeg tok igår, klarte jeg endelig vise dere litt av min personlighet. Jeg er glad, jeg smiler på ekte, jeg er ikke perfekt - men aksepterer meg selv, jeg har min egen stil og jeg nyter livet. 

Do you want a shoutout?

JACKET FROM MUUBAA
JEANS FROM WR.UP
SHOES FROM ADIDAS
TOP FROM ACNE

TODAY`S OUTFIT

Kan jeg bare starte med å si tusen millioner takk for alle de fine kommentarene dere levner igjen i kommentarfeltet mitt? Jeg er overlykkelig. Siden dere er så flinke med å kommentere bildene mine, og stadig titter innom bloggen min - vil jeg gi dere noe tilbake for det. For hver månede som går, skal jeg kåre den flotteste bloggeren, dette vil si at jeg skriver et fult innlegg om den personen jeg syns fortjener oppmerksomhet. 

______________

 

Som sagt var jeg på byen idag og handlet litt. Ble ikke så veldig mye, ettersom jeg faktisk prøver å spare penger og heller bruke de på en fornuftig måte. Men kjøpte inn litt ny sminke, blant annet Anastasia Cream Countor Kit. Noen interesse av at jeg viser hvordan man bruker det? ♥ Kommenter JA i kommentarfeltet så skal jeg få fikset det. 

 

@Benedikteporsanger / What`s your Instagram?Piff opp antrekket

IM WEARING

JEANS FROM WEIGHTLESS
HEELS FROM NELLY

WITH HIGH HEELS

Å gå med et kjedelig antrekk treffer meg ofte, spesielt i de hektiske periodene. Jeg har alt for mye av basic plagg i garderoben min - noe som skal være enkelt å style siden det passer til alt. Men klokken 07:00 om morgenen er jeg fortsatt i drømmeland, bare med øynene oppe. Og da er ingenting enklere enn å hive på seg en jeans og en basic genser. Men jeg er overrasket over hvor mye høye hæler kan gjøre med det "kjedelige" antrekket. 

 

Sunglasses on

WEARING:
JUMPSUIT AND SHOES FROM NELLY
SUNGLASSES FROM ZEROVU
CARDIGAN FROM ACNE

Keep it simple

I dag ble det et veldig komfertabelt antrekk, har vært en lang sløv dag. Men dere, i dag fikk jeg en utrolig hyggelig telefon. Den lettet på hele dagen! Kan ikke riktig enda fortelle dere hva det gjelder, men gud, jeg er så glad ♥ Samtidig kjenner jeg kroppen trenger litt hvile. Skal legge meg godt under dynen og slappe av med en riktig god serie. Håper dere har hatt en super dag, så kommer linkerunden imorgen - som mange av dere har ventet på. Dere kan fremdeles melde dere på med å kommentere blogg addressen din i innlegget her

 

Snapchat lately

SOME PICS FROM MY SNAPCHAT LATELY

Her er noen snapchat-bilder fra den siste tiden! Jeg skal helt klart bli flinkere på å legge ut bilder, så du kan adde meg om du vil (benediktenp). Jeg har verdens fineste mennesker rundt meg, og jeg er så takknemlig for det. En ting skal de vite, dere får meg alltid til å smile. I love you guys! 

Photoshoot i studio + video

My last photoshoot.

Bildene er tatt av Theresa Knudsen! 

Det var en stor etterspørsmål om bilder fra photoshooten til meg og Theresa, så her har dere noen å nøye dere med i mellomtiden! ♥ Nå har jeg akkurat kommet til hjem-plassen min, og gud det føles godt. En 5 timers biltur er mer enn nokk for meg. Nå ligger jeg i halvsøvne og er like før jeg bikker over til sove modus. Kanskje ikke så rart da jeg satt våken frem til 04:45 igår natt for å jobbe med bloggen. I tillegg stod jeg opp 09:00 idag for å rekke møter og diverse før jeg fikk satt meg i bilen og startet hjemover. Holder på å skrive planleggingslister for bloggen fremover, så når det blir ferdig har jeg endelig orden og rutiner på plass. Noe jeg ser veldig frem til! Vi snakkes imorgen, og da har jeg lillesøstren min med. Vi kjører i gang en spørsmålsrunde hvor hun skal svare på spørsmål om meg. Ask her something! Skal se om vi kanskje klarer å få til en video denne gangen. Good night, sweet dreams. 

Yesterdays

Gårsdagens antrekk fra da vi var i byen. Skal ikke legge skjul på at det er kaldt nede i Finnmark, så boblejakken gjor seg godt ♥ Spiste god mat og bare koste oss maks. 
Er vell påtide at sommeren kommer hit snart, begynner å bli veldig lite solskysset hud. Ikke fikk vi sol på ferien heller, da det regnet hele uken.. kjempe uflaks og kjempe
dårlig timing. 

This jacket, just love it. 

Jakke fra Gina // Skjorte fra Bikbok // Jeans fra Wr.up // Ringer fra Thomas Sabo // Klokke + armbånd fra Michael kors

Hva syns du om jakken? 

Sunny days

Jeg er forelsket i denne jeansen, ikke minst skoene! Jeg kjøpte det som en liten gave til meg selv for noen uker tilbake. Følte jeg fortjente det etter hard innsats på jobben hvor jeg jobbet dag inn og dag ut. Samt takket ja til photoshooter sent på kveldene. Når vi snakker om photoshoot, har dere fått sett alle bildene mine? Tror ikke jeg har lagt ut noe særlig med bilder til dere. Elsker å stå forran kameraet, syns det er så morsomt! 

Blue and white - perfect combo
sko fra nelly // jeans fra americandreams // genser fra tiger of sweeden // klokke fra michael kors // armbånd fra camilla pihl

Håper dere får en super fin kveld vidre. Jeg har forresten lagd en ny luke på headermenyen som heter "my shop", der kan dere blant annet se hvilket klær jeg har på meg dersom det ikke skulle stå under bildene mine. Super genialt. Nettsiden viser også hvor jeg har handlet det, og hva prisen på klærne ligger på. Følg meg gjerne der :-)

LAZY WEDNESDAY

..LAZY CLOTHES

God kveld søtnoser! Hva har dere styrt med idag? Jeg har vært helt blank på bloggefronten, samt ingenting å fortelle. Har rett og slett ikke orket å ordne meg i det hele tatt. Har gått i disse chille klærne i hele dag - tyder på en god onsdag ♥ Noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Har vært en stor etterspørsmål om fitness, noe jeg allerede har begynt et innlegg på. Kom gjerne med masse forslag, da blir jeg glad! 

FAVORITE SHORTS OF ALL TIME

WHITE GEOMETRIC POCKETS SHORTS

Personlig er jeg ikke super fan av skjørt, nettopp fordi det er lett å se rett inn til en viss plass når man sitter. Haha, hvor mange ganger jeg har tatt "selfie" med venninnene der man ser stringen er utallige. Så ja, en stor takk til shortser som ser ut til å være skjørt ? Se hvor fantastisk fin denne er da! I think im in love. Helt perfekt til sommeren. Herregud, humøret mitt og energien min er bedre enn aldri før. Jeg fatter ikke hva som skjer! Er det kostholdet? er det treningen? er det fritiden? Hm, ikke vet jeg. Kan iallefall si at livet er perfekt for øyeblikket.