hits

Today's Casual Work Attire· A SYMBOL OF HARD WORK ·

Når jeg først går inn for det, så går jeg virkelig inn for det. I dag har jeg jobbet med bloggen beinhardt. Spilt inn 1 video, lagd ferdig et sponsor innlegg, vært å trent, tatt enda flere bilder, gjort enda et samarbeidsinnlegg (derfor jeg er så brun på kroppen og hvit på leggene. Nettopp for å vise før og etter bilder, haha) Tok seg ikke så bra ut på bildene, meeen men! NÅ skal jeg hvile og endelig puste ut. Gleder meg allerede til en ny dag i morgen. 

Ellers sitter jeg i spenning å håper på at pakken skal komme imorgen. Har nemlig kjøpt en liten gave til kjæresten (SÅ spent på om han liker det). Pleier vanligvis la han plukke ut det han vil ha, dersom jeg skal kjøpe noe - men denne gang valgte jeg helt selv. Jeg og Thomas har så ulik stil som du kan få det, det finnes ikke likhetstrekk på oss der. Så dette blir virkelig spennende. OG DERE - nå ble det mye på en gang, beklager! Men vet dere om et bra lite kompaktkamera som man kan vlogge med? Har super lyst å teste det ut! 

Blow the snow❅ ❅ ❅

Hei mine fine! Akkurat kommet hjem fra et herlig måltid med kjæresten, vi satt oss ned på en koselig resturant her i Kristiansand. Og jeg regner med det ikke blir så alt for lenge til neste gang heller, da vi allerede har planer med noen venner av oss. Kos! Men jeg kom egentlig innom for å høre litt mer fra dere: hvem er du som leser bloggen min? Alder? Hvor kommer du fra? Jeg har lurt på disse spørsmålene så utrolig lenge, hadde vært sinnsykt morsomt om du hadde orket å levne av noen få minutter på å kommentere i kommentarfeltet. Både dere gamle lesere (selvom jeg kjenner til mange av dere) og dere nye lesere! La oss fylle kommentarfeltet litt!! 

Kan kanskje begynne med meg selv: heter Benedikte, 22 år (23 i slutten av februar), stor interesse for mote, skjønnhet og velvære. Bloggen er som sagt blitt en stor del av hverdagen min, og trives veldig med det. Tror mange av dere allerede vet dette, men jeg er fra Finnmark! Flyttet til Kristiansand uten planer, den eneste planen jeg hadde var å oppleve en ny by. Så det forteller kanskje veldig mye om meg som person: jeg elsker å treffe nye mennesker, oppleve litt nytt og ikke minst gi meg selv litt utfordringer. 

Jeg sitter på kommentarfeltet en stund nå, og besvarer dere med engang. 

Past week, catch up - 3 excited things!1. Husker dere innlegget jeg skrev om Bellaklinikken? I morgen skal jeg dit, og jeg håper av hele mitt hjertet at dere vil følge veien med meg. Jeg kommer til å ta med kameraet mitt. Hvis noen lurer på noe eventuelt har noen ønsker om fremtidlige innlegg sammen med Bellaklinikken har dere mulighet til å spørre nå. Jeg kommer til å ta med meg alle spørsmålene deres, og alt dere lurer på, med meg til klinikken imorgen. ♥ Noen ønsker kanskje å være annonyme med spørsmålene sine, og det er helt greit. Kjør på! 

2. Jeg fortalte dere her om dagen at jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre fremover, og at jeg var redd for valget mitt. Men vet dere hva? jeg tror det er rett for meg i den situasjonen jeg er i nå. Fremover blir bloggen en av tingene som blir satte fremst på prioriteringslisten (etter skolen).. så nå kan dere kanskje tenke dere frem til hva jeg faktisk har gjort? Jeg har gått å tenkt på 3 ting hele tiden, nå har jeg kun 2. 

3. Jeg har allerede begynt å planlegge sponsorer frem til julen, og gleder meg som et lite barn. Det er kanskje litt vell tidlig, men dere aner virkelig ikke hvor mye jobb som faktisk ligger bak. Og hvis planen min går som jeg håper, klarer vi å skaffe dere lesere en adventskalender på bloggen fra 1 desember og frem til 24 desember! Så himla morsomt og ikke minst koselig. 

My weekly planner..EVERY MONDAY

Til vanlig pleier jeg ta dette på søndager, men nå ble det slik. Var deilig å få en helg å slappe av på  Akkurat nå for øyeblikket holder jeg på å besvare litt mailer, og vil høre litt med dere angående reklame innlegg. Hva tenker dere om det på bloggen min? Ja, jeg vil få sponset ting. Ja, jeg vil tjene penger på det. Men er det ikke fint for dere å få litt tips på forskjellige produkter, klær og andre ting? Som dere allerede vet har jeg takket nei til hundrevis av sponsorer fordi det rett og slett ikke har vært noe for meg - jeg ønsker ikke å anbefale dere ting jeg selv ikke ville brukt! Det sier litt om hvor ærlig jeg er med dere.

Jeg ville helt klart unngått reklame dersom jeg ikke hadde trengt de pengene, men når det er en del av jobben min må jeg nesten gjøre det. Eventuelt så kan jeg droppe sponsorer og kjøre mitt eget løp - men da får dere også forvente at jeg ikke kommer til å nevne hvilke produkter jeg syns er bra, hvilke klær jeg bruker og andre ting dere kanskje spør om. Jeg håper dere forstår det. At jeg skal bruke tiden min gratis på at andre skal tjene - er som at du skal jobbe gratis for jobben din. Dermed vil det også bli mye mindre blogging fra min side, for jeg må tjene penger på en eller annen måte. Jeg har husleie å betale, mat, regninger, bil.. er ganske sikker på at de fleste av dere skjønner situasjonen.
 


EN BLOGG MED REKLAME, ELLER UTEN?
 

Personlig tror jeg bloggen min vil bli mye mer spennende med reklame innlegg i ny og ned, og kanskje noen videoer i blant hvor jeg tester ut nye sminkeprodukter for dere. Naturligvis vil det blir mer antrekksbilder også, dersom jeg blir sponset klær. Det finnes få her i verden som har råd til å kjøpe seg alt dette kun for å gi anbefalinger på bloggen. Jeg kan love dere at bloggen min vil bli løftet til et nytt nivå dersom reklame innlegg skulle bli ønskelig fra dere.
 

Full time blogger·  H O W  I T  B E C A M E  M Y  F U L L T I M E  -  J O B  ·
B L O G G I N G  ↵

Endelig har jeg tiden til å gjøre det jeg elsker mest, blogge. August måneden har kommet og jeg er klar for å vise dere hva jeg har å by på. Jeg har nylig vært på en foto butikk og printet ut alt fra ukes-og måneds planleggere, slik at jeg kan holde styr på hvilke innlegg som skal ut til rett tid. Fremover blir det litt endringer også i kommentarfeltet. Dersom dere stiller spørsmål til meg, blir de mest sannsynligvis svart på øyeblikket - men, dersom det er interessante spørsmål vil jeg levne de til slutten av måneden og svare på en typisk "månedes spørsmål" eller rett og slett sette i gang en spørsmålsrunde. Så vær så snill og ikke ta det personlig dersom jeg ikke svarer med engang. ♥ 
-  S U N D A Y  M O O D  -

Jeans from Tiger of Sweaden & Top from Selected Femme

 Ellers vil jeg prøve å bli flinkere på ukens favoritter og månedens favoritter. Selv er jeg veldig glad i å lese slike innlegg, men har lyst å gjøre en liten vri. Ønsker ikke å gjøre slik som alle andre bloggere, må ha noe som er mitt eget. Skal prøve å finne på noe lurt til dere! Bloggen blir med andre ord løftet på et annet nivå. Jeg håper av hele mitt hjerte at dere kommer med innspill underveis i måneden og forteller meg hva dere likte og hva som var mindre bra. Jeg vil jobbe på saken og gjøre nøyaktig hva dere ønsker. Selvfølgelig kan jeg ikke tilfredsstille alle, jeg er først og fremst nødt for å tenke på meg selv og hva jeg liker å blogge om - og etterpå ta kommentarene deres i tankene mine. Men jeg er absolutt åpen for tips, uansett hva det skulle være. Nå starter jeg virkelig som en blogger, en fulltids blogger! ♥ ♥ 

INSTA X JULY`16