hits

Is eye cream a necessary skincare step?

B E  G O O D  T O  Y O U R  S K I N

Jeg husker tilbake i tid, hvor jeg ikke kunne brydd meg mindre om hudpleie. Kanskje fordi jeg manglet kunnskaper om det, for nå som jeg vet konsekvensen av å ikke bruke det, samt fordelene ved å faktisk ta i bruk en god hudpleie rutine - kunne jeg aldri droppet stegene jeg tar den dag i dag. Før jeg begynner å uttale meg noe særlig om produkter og hudpleie, så er jeg ingen hudterapaut. Hva som funker for meg, funker kanskje ikke på deg og din hudtype! Viktig å huske på. Produktene er nødt for å egne seg til hvilken hud du har, for at virkningene på produktene skal kunne gjøre sitt.

"Er øyekrem et viktig steg i hudpleie rutinen din?" - spør mange av dere. Og svaret er selvfølgelig ja, absolutt! Huden rundt øynene er den tynneste og mest følsomme huden vi har på kroppen, noe som også sier meg at vi er mer utsatt for tørrhet, tegn på aldring og merkbar tretthet! Øyekrem er en fuktighetskrem som er formulert spesielt egnet til dette området.
 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Jeg sliter spesielt mye med tørr hud under øynene, men også mørke ringer. Etter at jeg startet å teste ut Avène sin øyekrem, så har jeg merket en stor forskjell. Bare det å kunne bruke sminke regelmessig, uten at huden under øynene virker dehydrert er en helt ny verden for meg. Om du har funnet en god øyekrem mot tørr og flassende hud rundt øye området - kom gjerne med tips i kommentarfeltet. Jeg er åpen for å teste ut!! Merker at jeg kunne hatt en enda mer fuktighets bombe enn denne.

Å begynne tidlig med øyekrem er ikke noe du vil angre på. Du kommer til å være takknemlig for dette innlegget om noen år, trust me. Ta vare på huden din så lenge du kan ♥ I en alder av 23 år, vil jeg si det er perfekt å begynne å tenke på huden sin. Det har skjedd en stor forskjell fra da jeg var 21, og til nå. Det er helt sykt hvor fort man forandres på akkurat disse årene! Når det er sagt, så blir det ikke bedre med årene heller - uten en god hudpleie rutine! At ansiktet vil få mimikker, fine linjer og kanskje litt rynker med tiden er absolutt ikke noe å skrike over - vis verden at du har fått mimikker av å smile, av å le..det finnes ikke noe som er finere enn det! 

 

Avène hydrance skin tone perfector

..DAGKREM MED FARGE OG SOLFAKTOR

Jeg har lenge vært en stor tilhenger av foundation! En foundation som lar huden skinne gjennom, som ser naturlig ut og som selvfølgelig ikke føles tung på huden. Jeg har tidligere testet ut pudder-produkter, ettersom jeg hadde lest mye gode omtaler om det. Men den ekstremt tørre huden min takler det ikke! Jeg er nødt for å ha en skikkelig fuktighets bombe i ansiktet, for å unngå flassingen. Lenge har jeg snakket om Giorgio Armani sin foundation, som har vært min lifesaver det seneste året. Men nå i helga kom mamma med tipset om Avène sin dagkrem med farge! 
 

..Hvorfor har jeg aldri tenkt på dagkrem med farge? Jeg har aldri likt foundations som dekker godt, jeg syns de blir alt for tunge på huden min! Selvfølgelig kommer jeg ikke til å legge foundation helt på hylla - jeg kommer nok til å bruke det på fest, og til andre fine anledninger. Men til hverdags blir jeg helt klart å gå for denne! Avène sin Skin Tone Perfector har selvfølgelig ingen dekkevne (det er kun en helt vanlig dagkrem), men jeg syns fargen den gir- er super fin! I tillegg syns jeg den jevner ut huden på en utrolig pen måte. Jeg er helt forelsket i denne lille tuben..
 

· SLIK GJØR JEG OM MORGENEN ·

1. Vasker ansiktet mitt med en god toner.
2. Smører huden med en god dagkrem.
3. Påfører øye krem (viktig viktig).
4. Påfører denne på huden på samme måte som en dagkrem.
..and that's it!
 

♥ ♥

I do my own eyebrow tinting

EYEBROW TINTING FOR BUSY GIRLS

Hei babes! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere, nemlig farging av bryn. Dette innlegget er langt i fra sponset, ikke at det har så mye å si. Men det er sjeldent jeg gir "gratis" reklame. Uansett, Refectocil! ♥ Fargingen som har stjelt hjertet mitt. Grunnen til at jeg refererer denne til oss som har en hektisk hverdag, er fordi dette tar i overkant av 8 minutter (og da har du brynsfarge i 2 uker). Jeg hadde ikke takket nei til et samarbeid med de, for å si det slik. Bare kontakt meg på mail, eller dropp av et par i postkassen så skal jeg love å høre fra meg! 
 


..Slap on some colour, wait a minute, wipe it off?perfect eyebrows!

 


..Jeg har tidligere brukt de farge greiene du får kjøpt på Vita, Cubus og Lindex.
Men jeg syns ikke fargen blir mørk nok, i tillegg syns jeg resultatet forsvinner etter 2-3 dager. Litt for dårlig spør du meg, desverre. Jeg har verken lyst, eller tid til å styre med brynene så ofte. Foreløpig har jeg ikke fått testet denne på vippene, noen av dere lesere som har gjort det? Syns det hørtes litt skummelt ut. Hadde vært typisk min uflaks å fått dette i øynene. Kommenter gjerne hvordan dere påførte dette på vippene, og hvordan resultatet ble 
 

..Ha en fin torsdag, søtinger.

YSL touche eclat


..Hei fininger! I dag tenkte jeg å teste ut YSL touche eclat, trodde jeg. Haha! Jeg skrev som sagt et "time for time" innlegg her på bloggen, hvor jeg fortalte at jeg skulle komme med en review av denne - helt til en leser sendte meg link å bare "men Benedikte, du har jo testet ut  denne allerede?". Haha, er det mulig. Du vet du har testet ut mange foundation's når du ikke har kontroll på hva du har testet lenger. Men jeg tenkte jeg kunne gå mer inn i dybden nå, siden det andre innlegget kun handlet om en typisk hverdags sminke. 
 


..Om jeg skal på arbeid, ønsker jeg alltid en lett foundation som ikke dekker så alt for mye. Jeg føler ofte at de med god dekk, er veldig tung på huden. Etter mye om og men, landet jeg på YSL Touche Eclat. Den gir en lett dekkevne, samtidig som den gir mye fuktighet og etterlater en naturlig finish. Om jeg skulle dratt ut på byen en kveld, ville jeg nok foretrukket en annen!

·  B E N E D I K T E  T I P S E R  ·

Legg gjerne en god primer før du påfører foundationen. Først og fremst gir primer en super god base, men det gjør også slik at sminken din holder lenger. Jeg bruker Touche Eclat Blur Primer! Anbefales på det varmeste. I tillegg til en god primer, vil jeg også anbefale å påføre sminken med en beautyblender. Jeg sliter som sagt ekstremt mye med tørr hud, det er typ flassende til tider. Personlig føler jeg i hvert fall at huden føles mye mer fuktig etter å ha påført med en beautyblender, enn hva det gjør med en børste. 
 

· WHAT'S YOUR HOLY GRAIL FOUNDATION AND WHY? · 

La meg gjerne vite i kommentarfeltet hva din favoritt foundation er, og hvorfor! Jeg er nemlig ikke super fan av denne. Føler fremdeles ikke denne slår Giorgio Armani Luminous Silk Foundationen, og jeg har lyst å finne en som er lik. Eller en som kan i hvert fall minne meg om den. Ysl sin var god, men jeg savner den glødende looken. Følte ikke denne gav meg så mye glød som jeg ønsket..
 

OH NOO..TOMORROW'S MONDAY! 
ENJOY YOUR SUNDAY ♥

So obsessed with the gel effect!

INNLEGG I SAMARBEID MED LOOK BY NORWAY
 

· NAIL POLISH - OBSESSED ·

Hei hei ♥ Nå er det lenge siden sist, og det beklager jeg for! Tenkte derfor å komme med et ekstra lite skjønnhets tips til dere som et plaster på såret. Jeg har hatt ekstremt mye jobb den siste uken, i tillegg til dette har jeg prøvd å få til noen spennende konkurranser til dere her på bloggen.. Så jeg har absolutt ikke satte meg ned uten å tenke på dere!! Det skal dere vite. Over til noe helt annet: Neglelakkene fra Look by Norway har forandret livet mitt. Spesielt top coatene! Som dere vil se på bildene nedenfor, så er noen av neglene matte, mens andre ikke. Og det er på grunn av Top Coaten som er blitt brukt! Disse har nemlig en Gel effekt som jeg syns er helt magisk! Jeg skal komme litt ekstra inn på det under hvert bilde hvor jeg forklarer hva jeg har brukt på neglene! 

Og et lite tips før jeg starter innlegget: Påfør neglelakken 2 ganger på neglene dine, husk å vent til neglelakken har tørket fullstendig før du starter å påføre med ny runde av farge. Dermed påfører du Top Coaten til slutt! Og her vil det magiske skje. Bare gi det 3 minutter og du vil se forandringen ♥
 

· NUDE PINK ·

Jeg er usikker på om dette var en Nude eller Rosa farge, men jeg mener og tror dette var en Nude farge! Uansett, Rosa eller Nude - den er fantastisk fin! Og jeg elsker fargen. En farge som kan brukes til hverdag, jobb og fest. Uansett situasjon vil denne fargen passe ypperlig inn. Jeg har i det siste begynt å bruke denne mest på jobb, og jeg får alltid kommentarer på neglene når jeg bruker den! Fargen i Nude finner dere her, og Top Coat finner dere her
 

· PFLAUME ·

Dere, hvor nydelig er ikke denne fargen? Ser jeg har vært litt uheldig med påføringen her, haha! Men gud for en herlig kirsebær farge den har. Im in love. På disse angret jeg raskt på at jeg brukte Top Coat i Matt. Jeg skulle absolutt latt det være en skinnende look på neglene her. Neglelakken i fargen Pflaume finner dere her, og Top Coat i Matt her
 

· LAVENDE ·

Ikke min største favoritt, jeg syns ikke denne fargen kledde meg like godt som jeg hadde håpet på! Men det er den eneste fargen som faktisk ikke falt meg helt i smak. Dessuten, hva skulle jeg forvente når fargen heter lavende? haha! My fault! Men jeg hadde lyst å teste ut.. ♥ Selve varigheten på fargen er amazing! Fargene sitter i flere dager uten å falme av.. og det er 10 + poeng fra meg. Jeg tror uansett dette er en farge som vil falle i smak hos mange andre, så fargen Lavende finner dere her, og med Top Coat i Matt som jeg også brukte finner dere her
 

· DARK GRAY ·

Den store favoritten! Jeg tuller ikke når jeg sier dette, men denne skatten har fått sin æres plass på sminkebordet mitt. Haha! OG JA, jeg har endelig fått inn sminkebordet mitt på rommet. Jeg lover dere å vise hvordan det ser ut, jeg må bare få organisert sminken min ferdig først! Men tilbake til neglelakken, jeg elsker alt med den. Når det er sagt, passer den perfekt inn i sesongen vi er i nå!! Neglelakken i Dark Gray finner dere her! Og denne er fin med både Top Coat som gir glans, og Top Coat som gir en Matt look

Seasonal favorites

SOME NEW FAVORITES THIS SEASON..

For litt siden bestilte jeg Voilet Voss og Huda Beauty palettene! Jeg trengte virkelig noen øyenskygger nå som julebordssesongen er rett rundt hjørnet. Jeg skal faktisk på julebord allerede om 2 uker, så det var flaks de kom fram nå. Jeg har lenge siklet etter begge palettene, men jeg tror Voilet Voss ble min absolutt største favoritt ettersom pakningen var litt finere! Fargene i begge palettene er sykt pigmenterte, de er lette å blende ut, og det er et stort utvalg av forskjellige toner. Med andre ord; det er vanskelig å feile med disse to skattene ★

Get it at Beautybay:

Voilet Voss Pro Palette - Holy Grail! 
 

HAVE YOU TRIED THE VOILET VOSS PALETTE? XX

New in: H&M Beauty

DID YOU EVER SEE A MORE BEAUTIFUL BEAUTY RANGE?!

Svart og gull.. aah!! Stunning! Det går så ufattelig fint sammen, og spesielt på denne tiden av året. Hele kolleksjonen til H&M er satt utrolig bra sammen, og jeg syns produktene er fantastisk til prisen. Concealeren er i helt feil farge, så den bruker jeg faktisk til contouring. Den creaser for mye under øynene for min del, men jeg syns at den funker utmerket til å gi en varm og fin farge til ansiktet. Ellers har jeg plukket meg ut et highlight, blush og contour - palett som falt i smak. Øyenskygge paletten er ikke det beste, men den funker absolutt. Med litt settingspray og en god primer før bruk, så funker det. 

Jeg har faktisk ikke rukket å få teste ut så mye fra H&M beauty tidligere, så nå var det absolutt på tide. Haha, bare noen år forsinket..bedre sent enn aldri? Uansett, foundation neste! Å gå fra Giorgio Armani til denne foundationen var kanskje et av de største nederlagene jeg har gått på. Haha! Men etter å ha variert denne med L.A Girl sin foundation - så syns jeg den er helt grei. Alt i alt, veldig grei til oss med tørr hud! Den hadde også en god dekk, jeg vil si medium til full. 

Will you be trying out the H&M beauty range?

Spent my morning at the hair salon

✦ CHOP CHOP!

· SHORTER HAIR AND HIGHLIGHTS ·

Jeg elsker den nye looken på håret mitt! Nå har jeg endelig fått et litt mer spill i håret, for ikke snakk om lengden, perfekt! Når det er sagt, fikk jeg heldigvis gjort dette hjemme, ettersom mamma har vært en tidligere frisør og kan klippe/farge. Jeg virkelig elsker at hun kan gjøre alt..og det beste er at hun vet hva jeg liker og ikke liker, så sluttresultatet er jeg alltid fornøyd med!
 


Som nevnt i overskriften har jeg uansett brukt mye tid på salongen, og dere vil ikke gjette hvorfor! Jeg fikk prøve meg på en herreklipp. Som dere alle vet har jeg stor interesse for klipp og farging av hår, så i dag tok vi tak i det! Jeg har som sagt blitt oppvokst med frisører rundt meg, og har faktisk selv jobbet på salong (hvor jeg svarte telefoner og tok i mot bestiller + vasket hår og skylte av hårfarger) - så jeg kan jo innrømme å si at jeg har sett på ufattelig mange klipp, på forskjellige frisyrer! Så det var kanskje noe som gjorde jobben litt enklere. 

Kjæresten satt seg i frisørstolen å lot meg klippe! Haha, jeg hadde selvfølgelig på forhånd fått litt beskjeder om hva som er lurt å tenke på, og hvordan man skal starte for å få det beste resultatet. Og jeg må si en ting, fader så bra det ble! Litt ujevnt kanskje, men herregud, det kan man vell regne med første gang man prøver seg på slikt! Jeg gleder meg allerede til jeg får prøve meg en gang til. 
 

FRESHT HÅR TIL VINTEREN, YAY!!!

Diptyque Eau Duelle


...THE PERFECT VANILLA FRAGNANSE 

 

..Eau Duelle adorns Bourbon vanilla in cool spices and a subtly smoky base with a predominance of black tea and frankincense..

Herlighet, denne skatten er jeg bare nødt for å tipse dere om. Som dere allerede vet, elsker jeg Diptyque sine duftelys, og det er kun de jeg kjøper. Prisen er kanskje litt stiv når du skal kjøpe deg 5 duftelys til leiligheten, haha! Men jeg lover dere at duften er verdt hver minste krone. Og på grunn av duftelysene valgte jeg selvfølgelig å gå til innkjøp for en parfyme også! Eau Duelle endte jeg opp med. Jeg leste at det skulle være en dyp og intens vaniljelukt, samt et hint av kjølig krydder lukt  Og.. hei, er dere en vanilje elsker, vil dere elske denne. 
 

Har du en favoritt duft du vil dele? Jeg elsker å være på jakt etter nye, men det er sjelden jeg orker å lukte meg gjennom et helt parfymeri.. En annen parfyme jeg er veldig glad i fra Diptyque er Florabellio; en frisk duft av fenikkel og epleblomst. Tro meg, den er også god. To veldig forskjellige dufter, men samtidig to unike. 
 

DO YOU HAVE A FAVORITE SCENT YOU WOULD LIKE TO SHARE?

Current bareMinerals favourites

 

· BAREMINERALS INVISIBLE BRONZE AND COMPLETE COVERAGE CONCEALER ·

 

♥ ♥ ♥

Hei hei! I dag tenkte jeg å dele noen ganske så nye favoritter med dere. Disse to herlighetene dumpet ned i postkassen min i dag, og jeg klarte selvfølgelig ikke vente med å teste de ut. Dere har kanskje hørt mye godt om de, på samme måte som meg. Og jeg kan bekrefte at produktene er sinnsykt gode. Bronzeren gir en naturlig fin glød, helt perfekt dersom du ønsker å varme opp ansiktet litt. Når det er sagt, er det litt shimmer i den! Jeg vet det er mange der ute som elsker de som er matte, men det er absolutt ikke for mye. Det er nettopp derfor jeg syns denne er så unik..
 

Bareminerals sin Concealer, er kommet på en av mine topp 5! På meg gir den en medium til full dekkevne, og lysner godt under øynene. Dersom jeg føler jeg har en dårlig sminke dag, ville jeg nok gått for denne lille lifesaveren. Hvorfor har jeg ikke bestilt concealern før? Jeg skjønner det ikke. Jeg føler i hvert fall alle burde skaffe seg denne i sminke kolleksjonen sin, absolutt. 

..DO YOU USE BAREMINERALS?

Cleaning up my makeup area

..TREAT YOUR SKIN ♥

Hei sweeties! Det har vært litt spørsmål her og der, om hvordan jeg rengjør sminken min. Så når jeg først skal sette meg ned å desinfisere sminken, så tenkte jeg å ta litt bilder og skrive om det i samme slengen. Etter så mye skiftende temperatur, lys og urene koster som selve produktene går gjennom, er det klart at det samles bakterier. Nå prøver jeg å være svært hygienisk når det gjelder rene sminkekoster. Men jeg skal ikke lyge - jeg vasker de ikke vær dag. Så det hender at jeg bruker sminkekostene 1-2 ganger, uten å ha rengjort de på noen som helst måter - og deretter dyppe kosten i solpudderet. Ekkelt! 

Obs!! Noe som er viktig når du skal desinfisere sminken din, er selvfølgelig å ha riktig sprit/alkohol. Denne lille antibac-flasken er absolutt ikke for å rengjøre sminken med. Jeg vil i hvert fall ikke anbefale det. Clas Ohlsson har en type sprit du kan bruke, om jeg ikke husker feil. Ellers er det bare å gå på apoteket å spørre etter riktig produkt. Selv liker jeg å bruke Isopropyl alkohol - da jeg vet at mange makeup artister bruker det. Men en ting som er lurt: ikke kast de små antibac flaskene som er for hendene når de går tomme, bruk de til dette! Alcoholen som man får kjøpt på apoteket har ikke denne "spray" tuten..haha! Så jeg pleier alltid å helle over Isopropyl i denne flasken!
 

 

❥ HERE'S WHAT YOU'LL NEED..

· Isopropyl Alcohol
· Spray bottle
· Cotton pads

 


❥ AND HOW YOU DO IT ↓

· Pudder produkter: Spray alkohol lett over produktene, og gå dermed over med bomulls pad.
· Eyelinere og leppe penner: fjern toppen på eyelineren, desinfiser spisseren - og spiss!
· Leppestifter: Hell alkohol i et lite glass, og dypp. Gå over med bomulls pad.
· Foundation og Mascara: Kan ikke desinfiseres. 

· 

Regelmessig desinfisering av sminken vil forlenge levetiden på skjønnhetsproduktene, og forhåpentligvis holde huden din fin! 

Luminous Silk Foundation

 

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION ✦

 


· I can go ultra sheer to medium coverage by layer on, bit by bit. 
· Luminous Silk Foundation is similarly to the
Nars Sheer Glow.
· A single pump of product gives a natural & healthy finish!
· I have dry skin, and
adore it because it wears so well!
· There is truly no better formula on the market

 

· AS I HAVE DRY SKIN, THIS FOUNDATION LASTS SO WELL ON ME ·

Hei og god søndag dere. I forrige måned ble det plutselig en stor etter spørsmål angående sminken min, og jeg postet derfor dette innlegget om nøyaktig hva som ligger i sminkevesken min. Men utenfor sminkevesken har jeg så mange andre favoritter! Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg har en stor interesse for sminke! Lurer på om jeg en gang skal vise dere hele sminke kolleksjonen min, hadde det vært spennende? 

Giorgio Armani sin Luminous Silk Foundation har jeg siklet lenge på. Men jeg har vært usikker, ekstremt usikker! Og i skrivende øyeblikk kunne jeg ikke angret mer på at jeg ikke kjøpte den tidligere. Her har dere en stor favoritt som kommer til å bli med meg i mange år fremover! Jeg har allerede bestilt en ny, så jeg har når denne går tom. Dette er en foundation som passer alle hudtyper, men jeg tror helt ærlig at denne passer oss med normal / tørr hud best. Jeg kan ikke si annet enn: denne anbefales på det varmeste. 

CHANEL Soleil Tan De Bronzing

En av mine store sommerfavoritter, Chanel Soleil Tan De Bronzing! Et vell godt uttalt produkt dere alle garantert har hørt om, men det er sant som det sies: produktet er helt fantastisk. Er du glad i et naturlig resultat, vil jeg absolutt anbefale deg dette. Jeg vil nok tro at produktet vil bli med meg både gjennom høsten og vinteren også! Jeg syns det er pent med litt ekstra glow i ansiktet, uansett tid på året. 
 

THE MOST IMPORTANT STEP IN MY MAKEUP ROUTINE ✦

Jeg føler meg skikkelig naken uten, så dette har kanskje blitt et av mine viktigste steg i sminke-rutinen min. Selvfølgelig, om jeg bare skal på jobb eller en snar tur på butikken foretrekker jeg heller bruke et billigere produkt som for eksempel Bahama Mama pudderet! Men jeg liker å bruke noe litt mer luksuriøst om jeg skal noe spesielt, eller bare rett og slett ønsker å føle meg litt ekstra fin. For ja, det er noe med denne som gjør at det blendes jevnt og resultatet blir noe helt annet! 
 

↑ ↑ ↑

..I'm always blending with a stippling brush
 

· ✦ ALL TIME FAVORITE ✦ ·

My everyday makeup

❥ TONIGHT I WANT TO SHOW YOU EXACTLY WHAT PRODUCT I USE..

Det har kommet utrolig mange spørsmål angående sminken min den siste tiden, og jeg lover en sminkevideo på hvordan jeg gjør stegene etterhvert. Kanskje jeg får lagd en video til helgen! Uansett tenkte jeg kanskje det kunne vært greit å få nedskrevet produktene her, ettersom det kan være vanskelig å henge med over alle produktene gjennom en video. 
 · ON MY SKIN ·

1. Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation #NC20
2. Bahama Mama Bronzer - ..for a sun-kissed look
3. Inglot Sparkling Dust (as highlighter) #07
4. Mac Pro Longwear Concealer #NC20
5. Mac Powder Blush #Brunt Pepper

 · MY EYEBROW ROUTINE ·

1. Anastastia Berverly Hills Dipbrow Pomade #mediumbrown
2. Clean up my brows using Mac Studio Finish Concealer #NC20
3. Anastasia Beverly Hills Brow Gel

 · EYES & LIPS ·

1. Elisabeth Aarden Smooth Lip Pencil #Cocoa Rose 09
2. Giorgio Armani Eccentrico Mascara #Black
3. Liquid Lipstick from Kat Von D #Bon n Arrow
4. Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner #Black (Spons)

Review: Blinc Cosmetics

INNLEGG I SAMARBEID MED HEXASHOP· BLINC COSMETICS ·
CRUELTY-FREE, GLUTEN FREE & VEGAN MAKEUP

Åh Hvor i alle dager skal jeg starte? Jeg har vært så heldig å få teste ut det super populære sminkemerket Blinc! Jeg kan kanskje starte hele innlegget med å si at produktene var overraskende gode. Jeg tenkte kanskje det var for godt til å være sant, da jeg først leste at de ikke var testet på dyr, i tillegg var det øyenskygger som passet alle, mascaraer med en unik holdbarhet og eyelineren som virkelig skulle vise seg å være den beste jeg noen gang har prøvd. Nei, jeg sitter fremdeles i sjokk tilstand å kan ikke tro mine egne øyne. 
SWATCHES FRA VENSTRE OG NED

HYALINE, CINNABAR, MOONSTONE, OBSIDIAN,
GYPSUM, GRAPHITE, CITRINE, TERRA, SIENNA, AMBER


MASCARA & EYELINER 
THE PRODUCTS DOESNT SMUDGE OR FADE

Mascara: En av favorittene i sminkemappen, og selvfølgelig et must. Jeg har svært sensitive øyner, som om det ikke var nok å ha en sensitiv hud - som betyr at jeg ofte ender opp med å gnikke meg i øynene og ender opp med mascara i hele fjeset. Jeg var med andre ord veldig spent på å gi Blinc sin Mascara en sjanse. Jeg valgte Mascaraen i fargen svart av fargene brun, grønn, blå og lilla. Blinc sin Mascara holder fargen på vippene mine, og jeg kan faktisk gå en hel dag uten å måtte påføre mer utover dagen, som selvfølgelig gir et stort pluss! (vannfast!!) Jeg kunne påføre mascaraen uten problemer, det var ingen klumper, og heller ingen problemer med at vippene limte seg fast i hverandre. Er du ute etter en naturlig look, så er dette helt klart noe for deg. Produktet finner du her. 

Eyeliner: Jeg har aldri i hele mitt liv sett en eyeliner penn som er så presis. Altså, her kan vi kjøre på med winged eyeliner folkens!! Dere aner ikke hvor sinnsykt bra den er, dette er helt klart min største favoritt av produktene jeg har testet ut fra Blinc. Eyelineren har en 0.01mm børste - aner dere hvor liten og smal den er eller? Kan vi alle bøye oss ned for Blinc som har klart å lage den mest presise eyelineren i hele sminke industrien?! Må også tilfløye at eyelineren holder utover en hel dag. Produktet finner du her.


SHADOW FUSION PALLET

Jeg har falt pladask for dette palette, perfekt til både hverdags og fest sminke. Fargene er pigmenterte, og de ser helt smashing ut. At et palett har øyenskygger som er pigmenterte er et must for meg! Paletten kommer med en blending kost i tillegg. Du får meg deg hele 10 fantastiske farger som passer alle, så du trenger ikke bekymre deg for det. Jeg har som sagt sensitiv hud, og denne gir meg ingen reaksjoner som mange andre paletter har gitt meg tidligere. Produktet finner du her.
♥ ♥ ♥

Produktene kan kjøpes her. Happy shopping!

Did a little shopping at Inglot

· FIRST IMPRESSION: INGLOT COSMETICS ·

Var innom Sørlandsparken en kjapp tur å kjøpte inn litt ny sminke, tenkte det kunne være gøy å lage en video om. Som regel står jeg alltid fast på sminken jeg elsker, og tørr sjeldent teste ut noe nytt. Men nå blir det forandringer gitt! Lover at jeg skal bli flinkere å teste ut produkter fremover. Som sagt: kom med tips så skal jeg gjøre mitt beste for å få gjort det dere ønsker. Nå var det blant annet en leser som kom med tipset om å kjøpe noe på Inglot og lage en video! Så jeg håper ikke dere tror jeg ber dere om å komme med tips, bare for å gjøre det. Jeg tar bloggen seriøst, og jeg spør dere av en grunn. 

Videoen spilles inn i morgen allerede, så jeg får se når den kommer ut. Om redigeringen går kjapt for seg, regner jeg med at videoen er ute i løpet av uken. 
 


 · INGLOT PERFECT COVERUP FOUNDATION ·

Så la oss ta en liten titt på pakningen så jeg ser hva som kan vente meg: Inglot Perfect Coverup Foundation skal ha en langvarig dekning og skjule misfarging og andre feil på huden, i tillegg skal dette gi et naturlig resultat, en myk finish og hindre overflødig glans. Wow!! I tillegg står det på pakningen at den skal gi huden fuktighet, så med andre ord: den passer både de med tørr hud (som meg) og de med oljete hud. Flasken inneholder 35 ml. 

Min tanke: Veldig spent å se om den virkelig oppnår den dekkevnen jeg ønsker, samt at den ikke tørker ut huden min. Til hverdag bruker jeg Giorgio Armani Silk Foundation, som har en lett dekkevne. Men når jeg skal ut på byen, eventuelt spesielle eventer, kunne jeg gjerne tenkt meg en litt mer heavy makeup! Nei, jeg er spent dere. 
 


 · INGLOT CREAM CONCEALER ·

I følge pakningen skal concealeren være kremaktig og påføres pent på huden uten å tette porene. Den skal også gi en matt overflate! Ellers står det ikke noe spesielt. Men før jeg kjøpte produktet fikk jeg også beskjed om at denne skulle være god, og ha en veldig god dekk. Og det var nettopp dette jeg ba om. Flasken inneholder 10 ml. 

Min tanke: Konsistensen var utrolig kremaktig, og da jeg swatchet den på hånden føltes den silkemyk. Eneste negative var at det føltes ut som at den kanskje var vanskelig å blende ut. Men vi får se hvordan det blir med beautyblender. Krysser fingrene for at dekkevnen er på plass! 
 · INGLOT SPARKLING DUST ·

Dette pudderet skal være sterkt pigmentert (og dere vet hvor mye jeg elsker highlightere som virkelig popper frem!!), i tillegg skal den gi en super glød. Pudderet kan brukes både som highlighter, øyenskygge og kropp. Inneholder 2.5 g. 

Min tanke: Jeg er spent på om denne faller i smak hos meg og virkelig gir meg den highligteren jeg ønsker. Som sagt: det eneste jeg ønsker fra en highlighter er at den virkelig skinner. Jeffree Star sine highlightere er blant annet dødsgode etter min smak. 

Origins refreshing face mask
 

Relax
Breathe
Enjoy

 

❥  LOVE YOURSELF MORE

Som jeg fortalte i går var jeg dødssliten, og gjett hva; jeg sov helt til 13:00 i dag.. wow. Haha! Det er ikke vanlig meg overhode, så ja.. man kan vell trygt si jeg var utmattet etter dagen. Det føles heldigvis litt bedre i dag. Som jeg nevnte i går valgte jeg å hive på en ansiktsmaske, og gud som det gjorde susen. Denne ansiktsmasken vekker virkelig opp ansiktet og kroppen generelt. Vil dere ha et tips fra meg? Sett denne i kjøleskapet for 30 minutter - 1 time før påføring! Trust me, det er ingenting som føles mer fantastisk. 

Ha en riktig fin søndag, dere flotte mennesker! Xx

The second-day hairstyle
QUICK HAIR AND QUICK UPDO


 · MY GO-TO SECOND OR THIRD DAY HAIR STYLE ·

Jeg har vært heldig med håret mitt, og det ser sjeldent skittent ut. Jeg sliter for eksempel ikke med fettete hår, noe som gjør det veldig enkelt for meg. Å dusje håret vær eneste dag, anbefales absolutt ikke da det sliter veldig mye. Jeg foretrekker å dusje håret annen hver dag/hver tredje dag. Nyvasket hår er alltid en god følelse, men jeg kjenner ofte at håret er vanskelig å jobbe med etter andre/tredje dagen - og da foretrekker jeg å sette det opp slik. Works every time!

Dette er også en frisyre jeg bruker på jobb! Syns det er skikkelig stress å ha håret løst når man holder på med både det ene og det andre. I den siste tiden har jeg hatt en tanke om å klippe håret litt kortere, kanskje mot sommeren. Men jeg er svært usikker! Yay or nay til kortere hår? Fargen er jeg utrolig fornøyd med, kanskje jeg fjerner de lyse tuppene og heller ha brunt hår med litt highlights. Jeg aner ikke! Noe vil jeg gjøre.. 
❥ HOPE YOU FOUND SOME INSPIRATION!

Ten Minute Tan

 

PRODUKTENE ER SPONSET AV FANTASTISKE HEXASHOP
❥ TEN MINUTE TAN, A NEW FAV

 ↓ DEN RASKESTE MÅTEN Å FÅ EN LETT OG NARUTLIG GLØD ↓

· IKKE BRUK OLJEBASERT FUKTIGHETSKREM ELLER DUSJSÅPE ETTER PÅFØRING AV TEN MINUTE TAN.
· SMØR EN RIKELIG MENGDE PÅ KROPPEN MED SIRKULERENDE BEVEGELSER
​· TEN MINUTE TAN KAN PÅFØRES DAGLIG FOR Å BYGGE OPP FARGEN
· ANBEFALER Å BRUKE EN TANNING MITT MENS DU PÅFØRER
· KLAPP DEG TØRR ETTER DUSJEN, IKKE DRA!
· VENT I 10 MINUTTER FØR DU DUSJER.
· VENT OPPTIL 4-TIMER FØR RESULTAT
EN REKKE GODE FORDELER ❥

Hei skjønninger! Nå har jeg endelig fått testet Ten Minute Tan over lengere tid. Eller jeg har i hvertfall testet denne daglig og sett hvor lett man for eksempel kan bygge opp fargen. Først og fremst er jeg overrasket over hvor fin og naturlig glød denne gir. I tillegg ble jeg ekstra overrasket da jeg så at den var proppfull av Anti-aging ingredienser (Matrixyl 3000 og Rosehip)! Altså, det finnes absolutt ingenting negativt å si. Jeg er helt forfær, og kunne ikke tro fargen den gav meg. 

Men nå skal det sies at jeg ikke kommer til å slutte med Vita Liberata pHenomenal Mousse, for jeg syns faktisk den fargen er litt mer brunere. Den gir meg litt sterkere farge! Men jeg elsker å bruke Ten Minute Tan når fargen av mousse'en begynner å forsvinne, eller de dagene hvor jeg har det ekstra travelt. For som dere sikkert allerede vet, jeg er avhengig av å være brun. Haha! Selvbruningsprodukter er livet mitt. Dere finner Ten Minute Tan HER

I love my hairdresser

❥ I samarbeid med Astrid's Frisør
 

 HAIR IS SUCH AN IMPORTANT PART OF
who we are and our everyday style..

 

· SOME OF MY FAVORITE HAIR PRODUCTS AT THE MOMENT ·

Jeg fortalte dere tidligere at jeg og Astrid's Frisør skulle ha et samarbeid, og nå har endelig produktene kommet fram! Jeg har allerede fått testet ut mange. Dette er kun halvparten av alle produktene som ble sendt i posten, så jeg har enda mange produkter jeg skal prøve ut. Nå kan dere virkelig glede dere. Ikke bare blir dette et lite samarbeid, men jeg har også en spennende overraskelse til dere lesere som kommer senere når jeg har fått testet ut produktene! 

Jeg vurderer å lage en "everyday haircare routine" slik at dere får sett hvordan jeg bruker enkelte produkter, samt en video hvor jeg kanskje snakker litt om selve frisøren til Astrid? Jeg vet ikke helt, hva ønsker dere å høre? Astrid har vært min personlige faste frisør i alle mine år, så til dere alle som spør om håret mitt → ikke spør meg, få de på salongen til å hjelpe deg. Alle som jobber der, vet hva slags koder de skal bruke for å få samme hårfarge, samme klipp, eller hva enn det måtte være. De alle vet hvem jeg er, så er bare å trekke opp et bilde av meg så skal de nok klare å hjelpe. Ellers tar jeg veldig gjerne i mot spørsmål som hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg styler det, osv osv! Men nå skal jeg skylle ut hårkuren (Olaplex er seriøst overraskende bra, fysøren!!) jeg har satte i håret - fikse meg å komme meg ut en tur. Vi snakkes senere. Og ikke glem, fortell meg hvilken video dere ønsker i samarbeid med Astrid's frisør! 

Chanel 603 Charivari
MY FAVORITE NAIL POLISH RIGHT NOW

→ OH, IT'S CHANEL ←

 .. MAYBE A FEW SHADES LIGHTER NEXT TIME ..

Siden det enda er sne på bakken og smålig frost enkelte dager, føler jeg enda ikke helt på våren. Fikk vår-følelse for litt siden, men der tok jeg grundig feil. Så med engang jeg føler for å ta frem gule tulipaner, skal jeg også bytte til en lysere nyanse på neglelakken! Kanskje en army grønn farge? eller rosa som er vårens hotteste farge? Jeg vet ikke, det er så mange å velge mellom. Men for øyeblikket er fargen Charivari fra Chanel en stor favoritt hos meg. Har noen av dere en favoritt farge som kanskje kan passe bra til våren? Trenger tips! 

It's time to clean your brushes
 

CLEANING YOUR MAKEUP BRUSHES
IS SO RIDICULOISLY IMPORTANT

  

...SO NOW I JUST HAVE TO MAKE IT
A WEEKLY THING

 


Jeg blir alltid like forskrekket når jeg innser hvor sløv jeg er med å vaske kostene mine, det er nesten helt forferdelig å tenke på. Tenk dere hvor mange bakterier som samler seg i løpet av noen få dager bare! Nei usj, dette må jeg få orden på. Lørdags morgenen bestod ihvertfall av å vaske alt av beautyblendere og sminkekoster. Nå er jeg ikke personen som er så drøy å kan si det har gått flere måneder/år - det lar jeg ikke skje. Men jeg har ikke vasket de på omkring 2 uker, og det er mer enn lenge nok. Jeg ber dere alle, vask sminkekostene dine! Ikke bare på grunn av bakterier, men også for holdbarheten på kostene deres! De varer så ufattelig mye lengere dersom de får litt pleie ♥

5 Beauty products i wish my past self had hadDet er enkelte ting jeg angrer på, spesielt om jeg ser tilbake i tid å tenker på hva slags sminke jeg brukte og hvordan jeg brukte de. Jeg brukte for eksempel foundation til å bli brunere (!!) i ansiktet, med andre ord ikke for å jevne ut huden. Jeg overnappet brynene mine fordi jeg heller ønsket å tegne på nye, ikke for at de skulle se natulige og pene ut. Det er mye jeg skulle gjort anderledes, haha! Men så handler alt om lite kunnskaper om sminke, samt enkelte produkter vi kanskje ikke hadde i den tiden.1. Gel liner. Hvem andre har slitt/sliter med å få den perfekte lineren på øyenlokket? Tipper alle reiser opp hånden sin nå, tenkte meg det. Haha, det er så vanskelig. Men vet dere hva? Flytende liners har gjort jobben min mye enklere, aldri har jeg hatt en så god kontroll på lineren. Hvorfor har jeg brukt penn / blyant før? Kan virkelig ikke sammenlignes! 

2. A good concealer & the right brush. Okei, dere aner ikke hvor lite jeg sov under skole periodene. Jeg var våken til langt på natt, uten å tenke over at det var skole kl 07:00 neste dag. Jeg gikk alltid med de mørkeste ringene under øynene, haha. Hadde jeg bare vist om Mac Pro Longwear Concealeren og en liten beauty blender (okei, det er nettopp kommet inn nesten) eller Mac 130 kosten - hadde de blåe ringene vært litt mindre synlige. Jeg husker at de mørke ringene under øynene alltid plagde meg, kunne så klart gjort noe med det selv, blant annet lagt meg da mamma ba meg gjøre det. 
 3. Eyeshadow base. Nå var ikke jeg den som brukte øyenskygge vær eneste dag, slik har jeg aldri vært. Men de gangene jeg skulle på fjortissfest brukte jeg øyenskygger som utpå kvelden ikke så ut. Øyenskyggen hadde så og si sklidd vekk i løpet av noen få timer, og vipps - ansiktet mitt så ut som et glitrende juletre. Igjen, ville jeg anbefalt meg selv Mac Paint Pot evt en god primer til øyelokket.
 4. Cleansing oils. Jeg vil ikke tenke på hvor mye sminke som faktisk ikke har gått av da jeg tok av meg sminken tidligere, jeg husker jeg stod med forskjellige produkter for å få vekk sminken om kveldene, og jeg kunne stå i timesvis. Selv om jeg ikke brukte mye sminke, måtte jeg stå lenge, nettopp på grunn av dårlige produkter. Oljebaserte renseprodukter, hvorfor viste jeg ikke om det? Det bryter ned absolutt alt av sminke på et øyeblikk bare.. whyyy!! :( 

5. Primer. Herregud. Herregud. Herregud sier jeg bare. Dere kan tenke dere hvordan sminken min så ut etter en dag med sminke uten primer! Helt vanvittig hvor ujevnt alt sto til i dette fjeset. Altså, først og fremst var det concealeren som hadde sklidd utover hele ansiktet, samt den lille contouringen jeg hadde fikset på i en time. LOL. Hadde bare noen lært meg.. 

Always on my lips

CHANEL ROUGE ALLURE 
124 AMBIQUE

Å finne den perfekte leppestiften er en evig leting, og jeg har enda ikke funnet den. Men jeg har funne en stor favoritt på veien, nemlig Chanel Rouge Allure i fargen 124 Ambique. En nude leppestift som ikke er for lys. I løpet av de to siste årene har jeg falt pladask for mørke nude farger, syns det er så pent. Grunnen til at jeg legger ut dette innlegget, er i hovedsak på grunn av alle spørsmålene jeg får. Det er alltid en eller annen som spør hva jeg har på leppene - og som regel er det denne.

Hvilken leppestift er din favoritt? 

Successful Self Tanning

I samarbeid med Hexashop 

· BEFORE & AFTER ·
FAKE IT FLAWLESSLY, GORGEOUS TAN

La meg starte hele innlegget med å si at dette er helt sinnsykt, resultatet er nesten ikke til å tro. Bilde ovenfor viser deg før og etter selvbruningen. Som nevnt tidligere har jeg en ekstremt tørr hud, og da har alltid utfordringen min vært å finne en selvbruning som kan gi meg et jevnt resultat (de med veldig tørr hud vil absolutt kunne kjenne seg igjen). Alltid har jeg hatt problemer med at selvbruningen fester seg til de tørre områdene, spesielt på ben og armer. At jeg nå har funnet en selvbruning som faktisk sitter jevnt på meg, er helt sinnsykt. 


 
· PHENOMENAL HERE & BODY BLUR HERE ·
 
 

· PHENOMENAL ·

Jeg går ut i fra at de fleste lurer på det samme som meg, når jeg velger å gå til innkjøp for en selvbruning. Lukt, farge, varighet og konsistens er 4 viktige faktorer som for meg utgjør om selvbruningen er god eller ikke. Phenomenal Mousse er utrolig luftig i selve konsistensen, veldig enkel å påføre er den også. Noe jeg spesielt er veldig fornøyd med, er at den tørker såppas fort inn i huden, at jeg enkelt kan se områder jeg har glemt å ta over. 

Fargenyansen "dark" som jeg har, er en selvbruning jeg vil anbefale til de som ønsker en dyp brunfarge gjennom hele uken på kun noen timer. Om du heller foretrekker en gradvis farge, vil jeg kanskje anbefale deg å se på produkter som dette: Marula Dry OilFabulous Gradual Lotion. Ta gjerne kontakt med kundeservice hos Hexashop dersom dere lurer på noe (eventuelt meg så fremt det gjelder produkter jeg har). 

Vita Liberata pHenomenal finner du her
· BODY BLUR ·

På alle bildene med bena mine, kan dere se hvordan Body Blur sitter på huden etter èn omgang med selvbruning. På bildet ovenfor har jeg altså smurt på meg selvbruning, sovet med dette over natten, gått i dusjen for å skylle vekk det overflødige - dermed smurt på Body Blur for å blant annet få en fin glød, ikke minst få jevnet ut huden enda bedre. Mulig jeg lager en video til dere om dette senere, bare å gi beskjed hvis det er ønskelig. 

Noe annet vi kan bruke Body Blur til, er for eksempel sminke. Den kan brukes på flere måter enn bare på kroppen, noe som er veldig høvelig spør du meg! En helt fantastisk flott dame som jobber hos Hexashop, har gitt meg et godt tips om å blande denne inn med en god fuktighetskrem og bruke den som en skimrende primer. Og dere: jeg måtte bare pent spørre om jeg kunne dele tipset her på bloggen også, for det gav meg en utrolig sunn og fin look i ansiktet. Dere skal ikke se bort i fra at neste sminkevideo inneholder dette produktet! 

Vita Liberata Body Blur her
 

· TANNING MITT ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, men vær så snill og bruk en tanning mitt for påføring av selvbruning. Selvbruningsvotten gjør det tusen ganger enklere med å få et jevnt og fint resultat. Mange syns selvbruning er skummelt, men etter mye prøving og feiling har jeg kommet frem til en fast rutine som alltid gir et godt resultat:

1. Skrubb kroppen før påføring.
2. Shave deg før påføring.
3. Smør deg inn med en god fuktighetskrem og la den tørke inn før påføring. 
4. Bruk selvbruningsvott mens du påfører, dette for å unngå misfarging på hendene. 
5. Det er bedre å påføre for lite enn for mye. Er det for lite kan du heller ta på nytt dagen etter.
6. Vent i minst 8-12 timer før du dusjer etter påføringen. Jeg liker å smøre meg inn på kveldene og sove over.

Selvbruningsvott her

A little something for myself

// INNLEGG I SAMARBEID MED HEXASHOP· BODY BLUR HERE // PHENOMENAL HERE ·
THE PERFECT WINTER GLOW - THE PERFECT WINTER TAN ↵

Nå sitter jeg her med to skatter som jeg har vært så heldig å få tilsendt av fantastiske Hexashop. Jeg vil komme med et innlegg til dere senere når jeg virkelig har fått testet disse to ordentlig ut (foreløpig er jeg sinnsykt fornøyd og fargene ser vanvittig flotte ut). Har dere prøvd ut noen av disse produktene før? Hvis ja, fortell meg gjerne hva dere syns - hvis nei, følg meg gjerne gjennom dette! Da får dere blant annet se før påføring, etter påføring, resultat og ikke minst uten Body blur, og med. Jeg er ihvertfall sinnsykt spent på å se før og etter bilder. 

Om vinteren blir jeg ekstremt bleik, noe jeg virkelig syns er kjedelig da jeg elsker den dype brunfarge på kroppen. Selvfølgelig er det mye man kan tråd til for å få en brunfarge, men det er så alldeles ikke enkelt å finne den riktige fargen uten å måtte skade huden. Selv har jeg trådd til solarium i yngre dager, noe jeg angrer svært på. Heldigvis klarte mamma å få øynene mine opp for risikoen med det. Jeg kunne (seriøst!!) ligge i solarium i nesten 1 time i strekk, hver dag i 1 uke - for å oppnå fargen jeg for øyeblikket sitter med nå rett etterpåføring av pHenomenal og Body Blur`en. 
 

 ALWAYS APPLY USING AN TANNING MITT ↑

For et pent resultat anbefaler jeg forresten å påføre selvbruningen med en tanning mitt (votten dere ser på bildet ovenfor). Denne hjalp meg først og fremst å gjøre jobben lettere med å ta over store områder på kroppen som magen, ryggen, armer og ben. Jeg kommer tilbake til dette senere! Ville bare gi dere en kjapp oppdatering med hva jeg styrer med midt i uken. Dette er jo en av mine store interesser som innegår innen skjønnhet og velvære - og mange av dere vet kanskje allerede hvor mange selvbrunere jeg har testet ut - så erfaringen er der! 

Husk å følg bloggen min videre dersom dere ønsker å se resultat og lese litt om hva jeg syns. 

Energizing Morning Workout
..BEFORE YOUR SHOWER
MINI MORNING WORKOUT ↵
 

Hei og god morgen holdt jeg på å si.. selvom det er tidlig på ettermiddagstid! Dere skjønner vell kanskje allerede nå at dette blogg innlegget er veldig forsiket, og at dette egentlig skulle vært publisert imorges. Jeg sto opp, og startet med en gang på en liten styrkeøkt med de nye vektene vi blant annet har kjøpt til leiligheta. Etter treningsøkten dro jeg i dusjen, og startet rett på baking av nystekte rundtstykker som en herlig frokost. Og nå sitter vi med hjemmelagde pizzabaguetter i ovnen. Så på en eller annen måte klarte denne morgenen å bare fly fra meg. 

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har fulgt meg siden jeg startet denne bloggen, men tidligere fikk jeg et kostholds og treningsoppsett fra gamle klassevenninnen min Lone som opptredde på Bikini fitness, og denne planen er satt opp til både vekten og høyden min, som jeg tenker å starte opp med. Nå har hun ordnet en plan slik at jeg blir å komme i ordentlig bikini fitness form, men jeg tenker å ha et normalt kosthold, droppe alle kost tilskuddene i første omgang og kun følge treningsplanen. 
 

WHY BE MOODY, WHEN YOU CAN SHAKE YO BOOTY

Siden det er så lenge siden sist jeg har trent, tenkte jeg endelig å komme i ordentlig form. Men som dere leste ovenfor - jeg ønsker å starte rolig. Mulig jeg til sommeren begynner å trene for fult, men akkurat nå, ønsker jeg å ta ting slik som jeg føler for. Jeg gleder meg ihvertfall til å få litt mer energi, for når jeg først kommer inn i treningsrutinene, så vet jeg hvor mye energi det gir meg utover dagen. Trening er noe som klarer å holde meg fokusert uten å bli utmattet, trening er noe som gir meg et godt humør, selv på de dårlige dagene... trening gir meg så veldig mye. Så det eneste jeg har å si: NÅ blir det trenings innlegg fremover også!! Yeeey ♥

Ekstrem forvandling: eyebrow tutorial

♥ HVA SYNS DERE?

How To Use The Beauty Blender

- I SAMARBEID MED ELEVEN· BLACK BEAUTY BLENDER · 
MY FAV ↵

 Sminke står meg utrolig nært og jeg syns det er sinnsykt gøy å både lese og skrive om, ikke minst kan jeg sitte flere timer på youtube å se forskjellige tutorials. Er det en ting jeg har lært med årene; beautyblender er nøkkelen til et godt resultat av påføring ved sminke. Akkurat nå for øyeblikket bruker jeg ikke annet enn beautyblendere til basen, nettopp fordi de kan brukes til alt. Foundation, kontureringsprodukter, concealer og pudder, altså du kan bruke den til absolutt hele looken. Å bruke en beautyblender til pudder var for eksempel svært nytt for meg. Jeg skal ta for meg to metoder jeg ofte bruker ved hjelp av en beautyblender: konturering og baking. Og håper selvfølgelig at noen kanskje lærer seg noe nytt, eventuelt at jeg bare har kommet med et lite triks som du ikke viste om! 

 

CONTOURING

Når du har lagt på kontureringsprodukter, er det ingenting annet som kan blende det bedre ut enn beautyblender. Når det er sagt: konturering og baking er to av metodene jeg ofte bruker dersom jeg ønsker å gjøre litt forskjellige looker enn ellers. Små sminkemetoder kan forandre en hel look! Vil også påminne deg om at det er en utfordring å få alt til på første forsøk, konturering er fremdeles en utfordring for meg, og jeg sitter enda og prøver forskjellige metoder for å finne ut hva som passer meg best. Heldigvis har jeg Beautyblenderen som gjør jobben litt enklere! 
 

BAKING

Dette har kanskje de fleste av dere allerede hørt om, men det setter virkelig sminken på plass slik at den holder ut dagen. Ikke minst lysner det opp ansiktet ditt på en helt fantastisk fin måte. Den gjør blant annet kontureringen mer skarp, noe jeg elsker. Jeg elsker når ansiktet er markert. Dersom du ikke skulle like en så "tung" look på en vanlig hverdag, kan du bruke svampen og klappe pudderet lett inn i huden på samme måte. Resultatet blir nesten det samme som med sminkebørste. Eneste forskjellen her er at når jeg bruker den fuktige blenderen med pudder, så syns jeg faktisk pudderet smelter inn i huden sammen med resten av sminken på en mye finere måte. Mens når jeg bruker sminkekost, syns jeg ofte pudderet bare blir liggende oppå. Prøv det, og gjerne gi meg tilbakemeldinger på hva du syns! 
 Når det kommer til sminke er dette mitt aller beste skjønnhetstips, beauty blender. Og det er selvfølgelig viktig å bruke den på riktig måte for å oppnå det ønskede resultatet. Jeg håper innlegget var til hjelp! Ellers vil jeg også tipse dere om at Eleven har 20% på sminke idag, wiiii ♥ Jeg håper på en liten video til dere også idag, hvor jeg viser dere steg for steg på video. Vi får se. Stor klem til dere alle, også må dere nyte 3. søndag i advent! 

Keeping it classic· NEW NAILS ·
KEEPING IT CLASSIC ↵

I hele dag har jeg sotte å jobbet med bloggen, føler det er på tide å gå seg en tur. Haha, men dere, se hvor fine negler! Oval neglene er så sinnsykt fine, det eneste problemet nå er at jeg knapt klarer å kneppe igjen skjorta mi. Er dette en vane sak eller vil det forbli slik? Heldigvis er dette løsnegler, så de vil sikkert falle vekk om en ukes tid - så jeg overlever. 

Jeg har faktisk tenkt på noe, det er snart Halloween! Noen som gleder seg? Dere må gjerne komme med forslag til Halloween innlegg. Vi har aldri pleid å ordne leiligheten til halloween, eller gjort noe stort ut av det. Men i år har jeg lyst på en forandring, i år vil jeg kjøre på med sminke, kostyme, dekorasjoner osv osv. Jeg vil virkelig få den typiske Halloween følelsen før julen nærmer seg 

Current go to base favourites
BIOTHERM & MAC PRO LONGWEAR
FAVOURITES OF ALL TIME ↵

 

Jeg finner nye favoritter hele tiden føler jeg. Kremmen fra Biotherm for eksempel, hvorfor har jeg ikke testet ut denne før? Spesielt med tanke på at jeg faktisk har testet ut uendelig mange kremmer og ikke blitt helt fornøyd. Det har liksom ikke vært noe jeg har hatt lyst å anbefale videre om jeg kan si det på den måten. Innleggene jeg skriver på bloggen er kun produkter jeg faktisk ønsker å anbefale, ikke minst gode produkter som har virket på meg. Men vil huske å påminne alle på om at produktene kan reagere forskjellig på hver enkelt person. De produktene som fungerer på meg, fungerer kanskje ikke like bra for deg. Slik er det desverre. 
Okei. Concealeren trenger jeg vell egentlig ikke nevne så mye om? Har trossalt snakket om den tusen ganger før på bloggen, ikke minst tror jeg veldig mange av dere allerede har testet den ut. Kort sagt, den er vanvittig god. Jeg kommer ikke til å bytte ut concealer med det første. En annen ting er kostene jeg bruker for å påføre produktet med. Disse kostene har jeg forsåvidt også snakket om før - men herregud, de er altså bare så bra. Beautyblenderen er blant annet byttet ut (ikke for godt, men jeg bruker disse kostene oftere enn hva jeg bruker beauty blenderen når jeg skal ta på concealer). 
 Det er mange dager, spesielt på skolen, at jeg foretrekker å se fresh ut - men samtidig ikke bruke så veldig mye sminke. Da påfører jeg først Biotherm kremmen, og dermed concealer under øynene for å dekke de mørke ringene. Så enkelt, og så lite som skal til for å føle seg litt bedre. Det hender selvfølgelig at jeg går uten sminke og kan føle meg bra da også, men det er ikke samme følelsen og man føler seg ikke like fresh. Dette handler vell litt om selvtillitten også.. så jeg har litt å bygge på der. Hadde vært digg å kunne følt seg 100% komfertabel uten sminke i en klasse som består av 35 elever, hehe! 

Sunday sheet masks
· DEEP
CLEANSING & DETOXIFIES PORES ·
. . f o r  c l e a n ,  s o f t  s k i n

 

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har i hvertfall utnyttet dagen godt. Jeg bruker alltid søndager til å forberde kroppen på en ny uke, det innebærer alt fra ansiktsmasker, hårkur, fotbad - enklere sagt; de små luksusgodene du ellers ikke har tid til. Jeg ble anbefalt disse tre ansikts- maskene fra en youtuber her i Kristiansand, så da måtte jeg nesten teste de ut. Som mange allerede vet sliter jeg veldig med tørr hud, men disse tre herlighetene gjorde et vidunder! For første gang var huden min silkemyk etter å ha fjernet selve masken. Altså, det er noe som aldri har skjedd meg før. Og nei, dette er ikke sponset (virket kanskje litt slik). Merker at jeg koser meg utrolig masse når jeg skriver beauty innlegg, var virkelig ikke planlagt eller meningen og komme ut med to skjønnhetsinnlegg på en dag! Prøver som regel å ha en variert blogg, slik at de fleste føler de kan lese den uten at de skal kjede seg. Så beklager så veldig masse til dere som ikke har denne interessen! Skal bli noe annet i morgen. 
 


♥   ♥   ♥
 TRUE BEAUTY COMES FROM WITHIN. BE KIND, ALWAYS

Nå ser jeg kjæresten har satte frem jordbær, sjokolade, potetgull og brus på bordet. Vi har det nemlig slik at vi koser oss ekstra på søndager med snacks og gjerne en film. Har dere forresten sett The Intern? En film jeg lenge har hatt lyst å se, så jeg håper vi klarer å finne den en eller annen plass på internett. Om noen vet hvor man får sett den, så gjerne si i fra. Vi snakkes senere!!

A new type of brush
I JUST GET SO INTRIGUED BY NEW TRENDS
..and always want to try out new makeup trends.
 Endelig har jeg fått testet ut de populære Oval kostene for dere! Jeg vet mange prøver å teste ut slike koster på Ebay og ender opp missfornøyd, men da må jeg desverre si: prøv om igjen! Ebay har ikke alltid den beste kvaliteten, og det tror jeg mange av oss har erfart fra de vanlige kostene vi bruker. Kvaliteten der kan ikke sammenliknes med Mac koster for eksempel, og samme prinsipp gjelder disse. Primark har faktisk veldig gode sminkekoster som kan "sammenliknes" med de såkalte Artis kostene hvis du virkelig er interessert. Men siden etterspørselen var veldig stor, så skal jeg komme med mine meninger, fortelle dere litt om favorittene mine, fordelene og ulempene ved Oval sminkekostene som jeg bestilte hjem for 1 månedes tid. 
 · 4 FAVOURITES ·

Kostene gir et helt fantastisk smooth resultat, det eneste jeg sliter litt med er at sminkebørstene gir en full-medium dekkeevne. Så dette er kanskje ikke de riktige kostene å bruke til hverdags, men nærmere perfekt dersom du skal ut på byen! En annen stor ulempe er at det tar tid å venne til seg teknikken, men dette er jo noe man blir vant til. Husker første gang jeg brukte beautyblender, jeg syns det virket helt på tryne, haha! Ellers har jeg lagt ut bilde av 4 storfavoritter som er ypperlig ved påføring av foundation, concealer & contouring. Altså wow, helt ærlig: aldri før, har jeg funnet så gode koster å bruke til contouring spesielt. 
 Med andre ord kommer jeg til å fortsette å bruke kostene i ny og ned, spørs hva jeg skal bruke de til og hva jeg skal. Noen koster er såppas gode at jeg kommer til å bestille flere, mens andre har jeg ikke helt funnet ut av enda. En annen ting jeg har glemt å nevne: istedenfor å påføre sminken med fingertuppene, er de perfekte som påføringskoster. Og ja, jeg får ofte spørsmål om hvordan kostene var etter en vask: jeg har brukt de i 1 månede, og jeg rengjør kostene mine vær gang etter bruk. Som dere ser, kostene ser ut som nye! Har enda ikke opplevd at det røyter hår fra dem, noe som er svært positivt. Ser virkelig frem til å bruke disse fremover ♥

Nå skal jeg nyte søndagen som aldri før, så snakkes vi i kveld når jeg skal ta en liten del av min typiske søndags/kveldsrutine! Ha en fin søndag, søtinger.

Easy hairstyles· MY FAVORITE HAIRSTYLES ON SATURDAYS ·

Som mange av dere vet har jeg blitt oppvokst med en familie som har stor interesse for hår. Mamma har vært tidligere frisør, bestemor eier sin egen frisørsalong, lillesøster jobber sammen med bestemor og lille meg har jobbet på salongen en liten stund. Jeg er langt i fra like flink som mamma og bestemor, men interessen faller ikke vekk av den grunn. De inspirer og motiverer meg, de lærer meg nye teknikker og viser steg for steg. Hår er et tema jeg kunne snakket evig masse om, så det får bli en annen gang! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere 3 av mine favoritt frisyrer på en rolig lørdag. ♥ 
 
Disse hverdagslige krøllene ser dere meg ofte i, jeg elsker dem. Det er så simpelt og tar meg maks 5 minutter! Krøller får meg ofte til å føles mer pyntet ut, selvom jeg ikke har stått så veldig lenge forran speilet. Om du ønsker å se hvordan jeg får krøllene slik som dette, har jeg lagd en turtorial på det her. Tror dette er en av de letteste måtene for å få et pent resultat med krøller.
 Typisk helg frisyre med en liten edge. Fiskebensflette gjør virkelig en forskjell fra mange andre frisyrer, syns denne er litt søt jeg. Når det er sagt bruker jeg sjeldent å gå med håret slik til hverdag, dette gjelder kun i helgene når jeg skal slappe av. Praktisk å ha håret vekk fra ansiktet dersom man skal ta ansiktsmaske, rydde, vaske eller hva enn det skulle være; å fremdeles se smashing ut! Love this one. Finnes mange turtorials på youtube dersom du skulle trenge det.
 
Til hverdags ville jeg nok gått for en høy hestehale, det er som regel det dere ser meg i. Men hvor perfekt er ikke denne hestehalen til en girlsnight hjemme, eller kvalitetstid med familien? Her samler du alt håret bakover i en strikk, og skjuler strikken med en liten del av håret som du snurrer rundt, voila! Det tar meg nøyaktig 1 minutt! 

The Secret To Sleeping Better· HOW TO GET THE BEST SLEEP EVERY NIGHT ·
M Y  B E S T  A D V I C E S  S O  F A R  ↓

Det finnes mange råd der ute på hvordan du skal få den beste nattesøvnen hver natt, og det samme går igjen; få deg en rutine, stopp med koffein, legg vekk telefon og pc før leggetid og bruk svarte gardiner forran viduet. Ingenting av dette har hjulpet meg. Jeg er ofte stresset over forskjellige ting i hverdagen og tenker som regel på kvelden - det er kun da jeg har tid. 

For en tid tilbake har jeg prøvd forskjellige metoder for å sove mer komfertabelt; etter å ha lyttet til meg selv, har jeg endelig funnet ut hva som tidligere har vært problemet til at jeg ikke har klart å sovne til riktig tid, ikke minst sove godt. Jeg er sikker på at det er mange fler som sliter med samme problemet, så derfor tenkte jeg det kan være fint å dele dette innlegget. 
 · REGULATE YOUR SLEEP-WAKE CYCLE

Ved hjelp av en app kan du få den til å vekke deg da du føler deg mest utkvilt. Dere aner ikke hvor godt det føles å stå opp tidlig, samtidig føle at du har fått sovet nok. Det er evig lenge siden jeg har følt det slik. Vanligvis har jeg stått opp så trøtt at jeg har gått å lagt meg igjen etter 3 timer (dette ødelegger på kvelden når jeg skal prøve å sove). Et must have! 

· INVEST IN YOUR BEDROOM

Komfertabelt sengetøy er nok det beste rådet mitt av alle. Gode puter, dyner, madrass & sengetøy; det er virkelig himmelen og forandrer hele sove opplevelsen din. Vær kveld gleder jeg meg til å synke under dynen med de store fluffye putene mine som ligger lag på lag i sengen. Det koster litt penger, men det er verdt hver eneste krone. Mamma var inspirasjonskilden min her, for vær gang jeg legger meg ned i sengen hennes for å "slappe av", sovner jeg. · EVERYTHING IN ITS PLACE

Om du rydder soverommet ditt før du legger deg kan deg gi dramatiske resultater. Dette er noe jeg har startet nylig med! Det påvirker humøret dersom du skal sovne i og våkne opp i et rotete rom. Bruk litt av tiden din til å rydde nattbordet ditt, organiser klesskapet og sett på en rolig sang mens du holder på. 

· MAKE USE OF THE NIGHTSTAND

I tilegg til rydding ville jeg satte inn en vannflaske og andre nyttige ting som gjør at du slipper å reise deg opp fra sengen dersom du skulle våkne. Lavendel mist er et must-have for meg ved sengekanten. Den skaper en rolig atmosfære! Jeg bruker en mist som kan spayes på sengetøyet, og en annen som brukes til selve duften på rommet. Anbefales på det sterkeste. · WRITING A LIST OR TALKING IT OUT

Hvis du er som meg og ofte føler deg stresset, bekymret eller overveldet, snakk om det. Jeg bruker alltid bestevenninnene eller kjæresten min som god hjelp. Hvis det er noe annet, skriver jeg en liste over gjøremål som skal gjøres før kvelden. Da slipper jeg å ligge i sengen å tenke på det. GOOD NIGHT CUTIES 

How i brighten my complexion· START EACH DAY LIKE ITS YOUR BIRTHDAY ·

Hei og god morgen, søtinger. Jeg blir så glad når jeg våkner til solskinnsvær! Langt under dynen så jeg sollyse reflektere gjennom gardinene på speilet, og ideen om å skrive dette innlegget slo meg raskt. Shall we move onto how i brighten my complexion? Yaaazz! Håper dere er like glad i sminke som meg, for da vil dere mest sannsynligvis like det 
 

· LIGHT CONCEALER

Jeg tror den mest effektive måten for å lysne opp ansiktet ditt på, er å bruke en concealer som er en til to nyanser lysere enn din egen hud tone. Når du bruker en lysere nyanse av concealer er det viktig at du setter den som en trekant form under øynene, dette gjør vi for å unngå framheving av de mørke sirklene under øynene.  · BRIGHT BLUSH

For mange kan det virke litt skremmende når de ser en blush som det, men med en lett hånd kan den gjøre underverker. Den vekker opp ansiktet ditt umiddelbart og gir deg et syn på sunt utseende. Etter å ha påført en lys concealer, føler jeg ofte at blushen hjelper meg å få tilbake den fine gløden. Mac sin og Stila sin Convertible Color i lyse rosa er et par gode valg.· CREAM HIGHLIGHTER

Highlighter er en lur fremgangsmåte dersom du ønsker å fremheve noe i ansiktet ditt. Litt highlighter på toppen av kinnbena, nedover neseryggen og på amors buen, allerede nå kan du se den store forskjellen. En hud som virkelig gløder! Mac sin highlighter Pearl er virkelig fin, kanskje en av mine topp favoritter denne sommeren. D O N E ♥ 

Strobing / highlighting explained

Hi my loves! Etter bildet på instagram profilen min var det ufattelig mange som spurte hvordan jeg fikk den vakre gløden i ansiktet mitt, så her er det! Jeg bare elsker denne glansfulle looken. Og det er jo nettopp hva dette innlegget handler om - hvordan få en glansfull hud! MARKERT HVOR HIGHLIGHTEREN MIN PÅFØRES

Det første jeg starter med er en liqued highlighter på kinnbenene, over øyenbrynene, på tuppen av nesen, overleppen, haken og litt i øyenkroken. Dette gir meg allerede en super fin hverdagslig glød i ansiktet. Vil ikke anbefale noen sterkere highlighter dersom du skal på skolen, eller ut i dagslys - da det fort kan se oversminket ut. I en vanlig sminkelook ville jeg stoppet her, men siden det er ut på byen ikveld, passer det meg ypperlig å trappe opp hightlighteren litt. GLO MINERALS & MARY-LOU MANIZER 

Siste steget er highlighter i pudderform. Start med å påføre highlighteren i pudderform på nøyaktig samme plass du påførte liquid highlighteren, dette gir en sterk glød, men likevell ikke for masse. Enklere enn dette får du ikke ♥

My eyebrow story

Øyenbryn har vært et herk for meg, lenge. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg har turt å gå ut døra. Jeg husker det var en i klassen som spurte meg om hvorfor jeg alltid lagde "sinte" bryn, hah! Jeg dæver. Det var i hvertfall en ærlig venninne. Jeg har desverre ikke så veldig mange bilder fra den tid, men jeg har fra de siste årene. Formen på brynene har ikke forandret seg så svært, som dere sikkert vil legge merke til har jeg gått med vanvittig tynne bryn over lengere tid..ØYENBRYN #1

Dette bildet ble tatt under en Photoshoot i Alta for 2-3 år siden. Elsker at jeg tegnet den innerste delen av brynet mørkest, istedenfor å starte med en lys farge. ♥ Formen jeg har på dette bilde var veldig likt som jeg hadde i 10.klasse, men da tegnet jeg brynene enda høyere opp og lagde en enda høyere og skarpere kant på midterste delen av brynet. Eyebrow on fleek!!ØYENBRYN #2

Ikke så alt for stor forskjell. Legger godt merke til at øyenbrynene mine er totalt fucka, er glad folk har kommet ut med sitatet; Eyebrows are sisters, not twins. Haha, selvom jeg liker å ha de ganske så lik på begge sider. Anyways, på bilde ovenfor har jeg lært meg hvordan man skal sminke bryn (ihvertfall mye bedre sminket). Tykkelsen på brynene kunne kanskje vært litt tykkere!ØYENBRYN #3

Okei, jeg kødda så jævli. Prøvde å snike meg unna det verste synet noen sinne, sorry altså. Unnskyld som deler dette med dere, men jeg måtte bare. Haha, hva faen tenkte jeg med..Vi går over til neste bildet. ØYENRBRYN #4

Hadde jeg kunne gått tilbake i tid å hevvet web camera hadde jeg brent det på øyeblikket - den kvaliteten! Takk til venninnen som spurte meg om hvorfor jeg hadde så sinte bryn hele tiden, ser ut til at jeg tok ordet på alvor å gjorde noe med det. Hadde en ganske smashing hårfarge da?! Fikk litt lyst å farge det noe liknende.ØYENBRYN #5

Så dette er mine øyenbryn den dag i dag. Okei, helt ærlig: heldig bilde med en bra sminkedag. Det er ihvertfall slik målet mitt er å få brynene vær gang jeg står opp. Syns de er fine slik jeg. ♥ Som dere sikkert ser er det en enorm forskjell fra bilde #3 til #5, takk gud for det. Hadde jeg fremdeles gått med bryn som på bilde #3 kan jeg love dere at jeg hadde vært på topp 1 på topplisten i Norge.

Har du hatt stor forandring på øyenbrynene dine iløpet av årene? 

House of lashesFALSE EYELASHES

Wow, det har virkelig tikket inn mange spørsmål om det er mine egne vipper, løsvipper eller falske øyenvipper. Jeg bruker mest løsvipper når jeg skal ta bilder til bloggen, for om jeg skal være ærlig så hater jeg det. Selvsagt finnes det vipper som er behagelig å ha på, men jeg liker ikke tanken om at de kan løsne når som helst. Mine største favoritter er Ardell og House of lashes sine løsvipper, de sitter som et skudd og ser smashing ut. Når du går med løsvipper vil jeg også anbefale duo lim, da er du sikker på at de holdes i noen timer. 

Hvorfor bruker jeg løsvipper om jeg ikke føler meg komfertabel med det? Grunnen er enkel: kamera og lyset stjeler mye av sminken, uten løsvipper ser jeg usminket ut. Det plager meg overhode ikke, det er en grunn til at dere som regel ser meg uten. Det føles bare ekstra godt å føle seg litt mer pyntet enn vanlig. Du vil nok aldri se meg med løsvipper ellers i hverdagen, det gjør meg for ukomfertabel. Jeg syns faktisk jeg er tusen ganger søtere uten svære vipper (hørtes nesten litt feil ut), men det er vell lov å være litt fornøyd med seg selv - er det ikke? BOMBSHELL & BAMBIE 

Mine to faste favoritter jeg har kjøpt over lengere tid er Bombshell og Bambie. Først nevnte er litt mer "dramatisk" enn Bambie, så denne bruker jeg til festsminke eller andre anledninger som er litt mer spesiell. Bambie syns jeg er utrolig fin til hverdagssminke. Den har verken en ekstrem volum eller ser veldig lange ut - noe jeg elsker. Dette er nok den største favoritten jeg kjøper mest. BAMBIE

Her ser dere Bambie som jeg bruker til "hverdag" om jeg kan si det på den måten (selvom jeg aldri bruker falske øyenvipper), men det er disse jeg som regel bruker på bilder. Det øverste bilde ser dere hvordan disse sitter på meg. Ser de ikke fine ut? ♥ Jeg elsker dem, og det er en god grunn til at disse er en stor favoritt. Gi meg flere av disse plis! BOMBSHELL

De mer dramatiske som gjør festsminken din komplett! Digger å bruke disse til smokey eyes eller winged eyeliner. Øyenvipper som virkelig får sminken din til å poppe frem, i love it. Nå må dere huske på at jeg er en person som ofte går minimalt med sminke og bruker skjeldent øyenvipper, så Bombshell er kanskje ikke så veldig dramatisk for noen. 

Hva er dine favoritt vipper? 

Foundation + Concealer in 1CLINIQUE BEYOND PERFECTING FOUNDATION AND CONCEALER

Nå har jeg testet Clinique sin foundation i nøyaktig 3 uker, og har litt forskjellige meninger om den, både negative og positive. Jeg har en favoritt jeg alltid vender tilbake til, men elsker fremdeles å prøve ut noe nytt. Sminke er sinnsykt morsomt å holde på med selvom man ikke er særlig god på det. Skulle ønske jeg var det! Har flere ganger vurdert å dra på forskjellige sminkekurs, men aldri tatt meg tid til det. Uansett, i dette innlegget skal jeg fortelle dere alt dere trenger å vite om Clinique beyond perfecting foundation and concealer. 

- OM PRODUKTET -

Det finnes 21 forskjellige nyanser, med nøytrale og varme undertoner. For meg fant jeg den riktige fargen raskt og er imponert over hvor bra den machet hudtonen min med tanke på hvor full dekkeevne det er i den. Som regel er det vanskeligere å matche din egen hudtone med en slik foundation (min erfaring). Jeg sliter som sagt med utrolig tørr hud og kan derfor trygt si at denne ikke vil tørke ut huden din, men av en eller annen grunn har jeg reagert kraftig på den. Huden min har ikke tørket ut på noen måter, men mer at jeg får utslett. Noen som vet hva det vil komme av? ellers er jeg desverre nødt for å hive den. - OM FOUNDATION - 

The beyond perfecting foundation and concealer fra Clinique er en flytende konsistens som kommer med en unik applikator som kan brukes på en rekke forskjellige måter ved å endre vinkelen. Bruk enden til å prikke foundation over ansiktet, snu den sidelengs å spre over kinnene eller bare bruke tuppen for å dekke små ujevnheter - tre enkle måter å få dekkeevnen du ønsker. Selv syns jeg det er litt ekkelt å tenke på hvor mye bakterier som samles i flasken over tid når man bruker applikatoren i ansiktet hele tiden? Selvom det er full dekning føler jeg ikke at den er tung på huden, men den er veldig klissete. På meg ville ikke denne tørke ordentlig på huden, så unngå å gi andre klem for å si det på den måten - veldig smittende. Mens vi er inne på noe litt negativt her, kan jeg også si at den ikke holder lenger i 3-4 timer uten primer. Men er det en ting jeg syns er veldig positivt ellers, så har den en naturlig matt satin finish! - MINE TANKER - 

Noen av mine viktigste punkter for en god foundation: må holde huden fuktig, ikke smitte over og kjennes lett ut. Denne gav meg nesten ingen av delene, så dette er nok et produkt jeg desverre ikke kjøper igjen. Den føltes lett ut på huden, men etter noen timer kjente jeg en stor trang for å ta sminken vekk. Til vanlig pleier jeg nesten ikke kjenne sminken og glemmer nesten alltid fjerne det før sengetid (haha grows). I den siste uken har jeg funnet ut at den er perfekt å bruke som concealer, men ikke noe mer enn det. Jeg vil absolutt ikke anbefale Clinique sin foundation vidre. Selvfølgelig varierer det fra person til person, kun mine egne meninger og tanker. 

Har du testet Clinique beyond perfecting foundation and concealer? 

My "Go To" Everyday Hairstyle

Er det en hårfrisyre jeg alltid føler meg fresh og fin i, så er det denne. Det tar meg mindre enn 5 minutter og derfor elsker jeg frisyren. Om jeg skal på jobb, skole, til en venninne eller shoppingstur i byen; så er dette min go to look. Videre i innlegget vil jeg vise dere steg for steg og hvilke produkter jeg bruker i håret for å unngå mest mulig skade. Da jeg tok bildene tenkte jeg lite over varmebeskyttende spray, dette er noe jeg gjør daglig, men det kan være en fin påminnelse til deg som kanskje ikke er like flinke å huske på det. Jeg bruker varmebeskytter fra Cutrin Professional.I denne looken liker jeg mindre krølltanger, jeg ønsker ikke de store bølgene i håret som jeg kanskje ellers ville gjort hvis jeg skulle krøllet hele håret. Krølltangen er blitt sponset fra Astrids frisør som ligger på hjemplassen min i Tana, en absolutt stor favoritt som jeg har brukt i over mange år.
Start med å dele opp håret i forskjellige seksjoner, jeg liker å blande mellom store og små for å få et mer spill i håret, ikke minst vil krøllene unngå å krølle seg inn i hverandre. Jeg vet mange liker å ta krøllene i samme retning så lenge det er bort fra ansiktet, men jeg liker kun å ta de første krøllene bort fra ansiktet, og resten varieres med retningen.
Vanvittig mange spør om hvordan jeg får det til å bli mer "bølger" enn krøller, altså en mellom ting, hemmeligheten er å ikke snurre hele håret rundt krølltangen. Som dere ser levner jeg noen få cm igjen av håret å lar det gå i samme retning som etter en snurr.Altså så tar jeg 1 og 1/2 krøll på håret, haha. Så ufattelig dårlig å forklare, godt jeg tok med bilde for å vise.
Avslutt med en god hårspray som har godt hold slik at krøllene varer lengst mulig. Igjen bruker jeg en av mine store favoritter, Cutrin Professional Spray. Vanskeligere er det ikke, og som jeg nevnte tidligere; denne looken tar maks 5 minutter! Voila, den perfekte sommer frisyren ♥

Hva syns dere om slike innlegg? Hadde vært vanvittig morsomt om dere likte den type, for jeg syns det var utrolig morsomt å gjøre noe litt mer annerledes.

Tanned skin

 GOOD MORNING

Jeg tenkte å vise dere en typisk morgenrutine, men først en liten del av den. Innlegget er ikke helt ferdig enda, har ikke rukket å finne frem en dag som faktisk passer seg å knipse bilder. Jeg stresser alltid om morgenen på grunn av jobb og andre ting. Kanskje strekker tiden til i morgen! Akkurat nå er det litt kaos i hodet mitt, for jeg vet ikke helt hvordan det blir med både jobb, leilighet og skole fremover. Gah.. 

Uansett.. en stor del av morgenrutinen min er selvbruning. Ikke at jeg tar det hver morgenen, da hadde fargen blitt sinnsyk! Men jeg tar det svært ofte, mange ganger i måneden. Jeg syns rett og slett det er fint å være brun, jeg føler meg så mye mer komfertabel. Jeg har tidligere blogget om både St.tropez og Sunspa, veldig mange populære selvbrunere som jeg har vært svært fornøyd med. 
 

 

VITA LIBERATA LUXURY TAN

 

EN FIN GLØD

Vita Liberata sin selvbruning gir en utrolig dyp og naturlig brunfarge, samtidig en veldig fin glød på kroppen. Jeg syns faktisk denne kan virke litt oransje i begynnelsen, men fargen forandres etter noen timer (heldigvis). Jeg har ikke testet Liberata sin selvbruning så veldig lenge enda så kan ikke uttale meg så mye om den riktig enda, men det kommer en oppdatering senere i Mai! I mellomtiden kan dere gjerne levne igjen spørsmål hvis dere lurer på noe ang selvbruningen, så skal jeg få svart på spørsmålene gjennom oppdateringen jeg kommer med senere! 

Hva er din favoritt? 

All about my hair


I det siste har jeg lagt merke til svært mange spørsmål om håret mitt, spesielt under instagram bildene mine. Dere er så søte, gode og snille alle sammen ♥ Tenkte å skrive et lite innlegg om håret mitt, fargen og produkter jeg bruker. Dersom det skulle være noe ekstra dere lurer på, ikke vær redd for å spør meg! Som dere alle vet, har jeg en super flink bestemor som frisør. Hun vet nøyaktig hvilke hårfarger jeg går med, hvordan jeg har klipt meg og hvilke produkter jeg bruker, så til dere som bor i Finnmark - dra innom Astrid`s frisør hvis dere har noen spørsmål. Jeg kan desverre ikke gi ut svar på hvilken farge hun har brukt i håret mitt, frisørfarger er noe jeg aldri kommer til å lære meg! Jeg vil tro det holder med å vise et par bilder til frisøren, så vil hun/han klare å fikse deg et ganske så likt resultat. 

Over til noe annet, hårtype. Dere vet kanskje fra før av at jeg har både farget og bleket håret i over mange år, noe som sier seg selv at håret mitt ble totalt ødelagt med tiden. Det var både slitt og tørt. Skulle ønske jeg kunne hørt litt mer på bestemor da hun sa jeg burde la håret hvile. Haha! De siste 2 årene har jeg stadig gått til en mørkere blondfarge, og blitt mye flinkere på å bruke alle produktene frisøren min har tipset meg om. Får jeg lov å bryte janteloven nå? Men fy søren som jeg elsker det. Jeg syns helt ærlig at håret mitt ser helt fantastisk ut, både med og uten clip ons. Når vi snakker om Clip on Extensions, så har jeg brukt Luxushair sitt hår så lenge jeg kan huske. Jeg har brukt alt fra både 40cm, 50cm og 60cm. Jeg blir like overrasket vær gang jeg mottar pakke fra de. Leveringen er rask, fantastisk service og det viktigste av alt: håret er amazing. Jeg vil påstå at håret varer minst 1 år, helt seriøst. Det er flere ganger jeg har brukt håret mye lengere enn bare 1 år også. Det sier vell litt? Nå gir jeg en veldig god reklame for Luxushair veldig gratis, pleier som regel ikke gjøre det. Men siden det er så mange av dere som har spurt, så er det kanskje greit å gi dere et svar. Jeg håper av hele mitt hjerte å få til et sammarbeid med Luxushair engang i framtiden, for jeg vet at jeg kunne reklamert for håret med en god samvittighet. Samtidig hadde jeg fått testet ut nye farger og kunne gitt dere litt tips her og der! Vi får krysse fingrene på at de engang tar kontakt ♥ 
Gode hårprodukter er et must! Samtidig er det viktig å finne de rette hår produktene for din hårtype. For noen vil kanskje ikke disse funke, men for meg funker de bedre enn alt annet. Morrocanoil er favoritt merket mitt, og har brukt det i over mange år. Som dere kan se har jeg en hel eske med både shampoo, balsam, olje & hårkur i dette merket. Selvfølgelig sørger jeg også alltid for en god varmebeskyttende spray mot håret når jeg bruker rettetang/krølltang! Jeg tror dere har fått vite det viktigste nå angående håret mitt, i hvertfall om hvordan jeg har fått et sunt, friskt og tjukt hår etter all blekingen ♥ Håper dere likte et slikt type innlegg, jeg har kost meg mens jeg har skrevet dette til dere! Spesielt når det er så mange som lurer. Dere er best! Fortsett å spør om det er noe dere lurer på, hva som helst!! Finnes ingen dumme spørsmål ♥ 

 

How I Clean My Makeup Brushes (Updated)

 · BRUSH CLEANSER ·

Husker dere innlegget jeg skrev for litt siden, bye bye makeup brush cleaners? Det gikk kanskje litt fort på tastaturet. Jeg har mange å takke etter innlegget, helt utrolig hvor mye bloggen gir meg. Takk til deg som kom med tips, takk til deg makeup artisten som faktisk orket å ta et lynkurs med meg innen makeup og takk til damen på M·A·C som hadde lest bloggen min og anbefalte meg det jeg skal vise dere nå. Jeg vasker sminkekostene mine vær dag etter bruk. Jeg har ganske så dyre koster vil jeg kunne påstå, og vil derfor ta godt vare på de. Jeg starter med å rengjøre børstene ved hjelp av et mykt håndkle som er fuktet med M·A·C brush cleanser. Det er viktig at du er svært forsiktig når du stryker børstehodet over håndkle, slik at du ikke forstyrrer fibrene. Grunnen til at jeg vasker sminkekostene vær dag, er rett og slett for å unngå hard masering på børstene ved den ukentlige dyp rensen. Ikke minst sparer jeg børstene for gammel sminke på seg i flere dager!
 Når det er sagt, må børstene dyp renses ukentlig. Igjen starter jeg med å vaske børstene med M·A·C brush cleanser og denne gangen varmt vann i tilegg. Her er det viktig at vi passer på at børstehodet er vendt ned for å forhindre at vann kommer inn, dette er noe som ødelegger limet på selve børsten, som igjen fører til at børstene kan starte å miste hår. Vær forsiktig mens du maserer fibrene! Skyll deretter godt og klem forsiktig ut overflødig vann. Jeg liker å stryke fibrene til sin vanlige fasong før jeg legger de på et håndkle for lufttørking. 
 For å beholde kvaliteten på børstene dine, er det viktig å vaske de regelmessig!! 

 

The half bun

 
SIMPLE HAIRSTYLE

 · NATURALLY BEAUTIFUL HAIR ·

Hei sweethearts ♥ Mange av dere har spurt hvordan jeg har fikset krøllene på bildene under "about" linken i headermenyen (klikk her, om du vil se), så tenkte å fortelle dere enkelt hvordan jeg gjør det og hva jeg bruker. Som dere sikkert kan se, har jeg naturlige bølger/fall i håret mitt, noe som gjør jobben utrolig enkel for meg. Jeg slipper å krølle hele håret, noe jeg er dødsglad for. Jeg er veldig sløv om morgenen, og orker skjeldent stå å fikse meg i timesvis. 

Jeg krøller kun nederste delen av håret og surrer nederste delen av håret to ganger rundt selve krølltangen. Dette gjør at jeg får mer bølger istedenfor stramme krøller. Voila, det er hele looken! En veldig simpel, rask og fin hårfrisyre som passer til nesten alt spør dere meg. Men jeg ville kanskje piffet det litt ekstra dersom det skal brukes på fest. Som dere ser, bruker jeg teknikken ofte for å få bølger i håret. I dag valgte jeg å gå for half bun ♥  

 

En liten sneekpeak

STAY TUNED ♥ KANALEN MIN FINNER DERE HER!

 

Mac Pro Palette

 

Okei dere, mitt favoritt palett som slår alle paletter i hele verden ♥ Jeg er helt forelsket i det, og gleder meg enormt mye til å kjøpe de siste fargene jeg mangler. Litt usikker på hvilke farger jeg skal gå for, muligens noen basefarger og kanskje highlighter farger. Litt spørs, jeg får se! Fargene er utrolig pigmenterte, samtidig som de er lette å blende ut. Det er vell de to største faktorene som får meg til å falle pladask for øyenskygger. Med tanke på at jeg ønsket meg et palett som både kan brukes til hverdag og fest, har jeg gått for både lyse og mørke toner. Angrer ikke et sekund på det! Grunn til at jeg skriver innlegget, er egentlig bare for å anbefale alle dere om dette palette! Det er et palett dere kan bygge på selv. Både paletten og øyenskyggene fåes kjøpt på både Mac butikkene og nettsidene dems. Hva er vell ikke bedre enn å bygge sitt eget palett med sine favoritt farger? ♥

 

MY FAVORITE OF ALL TIME


Håper dere liker slike anbefalinger, og vil at jeg skal fortsette med det. Selv har jeg ganske stor interesse for sminke, og syns slike ting er morsomt å blogge om. Noen som har kjøpt seg et palett eller testet ut øyenskyggene fra Mac? Hva er dine favoritt farger?

 


 

Hårfin

 

FOTO: THERESA KNUDSEN
N E W  H A I R

Jeg kan ikke tro det selv, gjett hva jeg har gjort nå da. Det er så fryktelig uvant, det føles som om en stor del av meg ble borte. Haha, dere aner ikke hvor glad jeg var i det platinablonde håret. Forandring fryder, er det ikke det dem sier? Jeg gikk forsiktig fram med en ombre farge, men jeg vet ikke, det var ikke helt meg. Fargen var fin, men jeg er mer enten eller. Dere får se resultatet om ikke så alt for lenge. Gleder meg til å høre responsen! Selv er jeg positivt overrasket, kunne ikke vært mer fornøyd. Tror jeg skal beholde det brunt en stund fremover nå, men skal ikke nekte på at jeg kanskje blir blond igjen!

Bye Bye Makeup Brush Cleaners


Først la meg takke alle skjønnhetsbutikkene som har anbefalt meg tusenvis av forskjellige renser til sminkekostene. Jeg har brukt det i åresvis, takk igjen til alle skjønnhetsbutikkene jeg har vært innom, tusentakk. Dere fikk meg nesten til å besvime av i dag. Jeg var helt fri for de såkalte populære "makeup brush cleaneren" som de elsker å kalle det for, så jeg tok steget til å bruke såpe. Så lat som jeg er, orket jeg rett og slett ikke ta bussen til byen. Takk gud for det!
 


______________
 

For vet dere hva? Jeg har tatt så sinnsykt feil, og føler jeg er nødt for å rette opp i det med tanke på at jeg flere ganger har tipset om det. Vær så snill å ikke gjør det. Jeg vasker sminkekostene mine jevnt, nettopp fordi jeg vet hvor mye skitt av bakterier sminkekoster suger til seg. Beauty blenderen min for eksempel - den ble aldri like rosa som den var da jeg kjøpte den. Ikke før jeg tok fatt i såpen. Sminkekostene har aldri vært mer rene. 

Det er helt sinnsykt hvor lite en Makeup Brush Cleaner faktisk rengjør kostene. Så mitt tips til dere, bruk en vanlig håndsåpe eller shampoo! Hvor ekkelt er det ikke å vite at sminkekostene aldri ble så rene som man trodde? Jeg har nettopp kastet 5 flasker med Makeup Cleaners i søppla, og veldig fornøyd med det, til tross for at man har følelsen av å ha blitt lurt. Skal være snill å ikke nevne hvilke kjeder det gjelder, men det er absolutt enkelte skjønnhetsbutikker som burde sjekke produktene sine litt mer før de faktisk anbefaler de vidre, eller i det hele tatt velger å selge dem. 

 


 How many of you are now going to run and wash your brushes?

Top MAC Must Haves!


MY LATES BUY

Åh, disse skattene ble med meg hjem for noen dager siden. Og siden jeg har fått testet dem alle fire produktene en stund, tenkte jeg endelig å gjøre en liten Rewiev for dere!  De er rett og slett helt amazing god. Nå kan jeg ikke så alt for mye om sminke, men tror ikke jeg vil tipse alle produktene til de som sliter med urenheter. Gir mer informasjon under hvert bilde av produktene senere i innlegget. Enjoy ♥

MAC EYE-LINER GEL

Om du er like glad i Winged eyeliner som meg, så er dette det rette produktet. Så enkelt å jobbe med, samt så er det helt opp til deg hvor tynne og tjukke "streker" du ønsker å leke deg med. Jeg har også kjøpt meg forskjellige sminkekoster som passer ypperlig til produktet. Denne har jeg brukt i ca 2 uker nå, og kan bekrefte at den ikke glir utover hele ansiktet ditt. 

MAC MASCARA

Til dere som søker etter volum på vippene, da har dere rette Mascaraen her! Jeg har ganske lange og fyldige vipper fra før, og har forsåvidt ikke stort behov for å bruke Mascara i det hele og det store. Men på fest liker jeg å piffe det opp, og da er denne en soleklar favoritt. 

MAC PRO LONGWEAR FOUNDATION 

Foundation er alltid vanskelig å skrive om, nettopp fordi det varierer stort fra person til person. Vi alle har ulike hudtyper. Jeg tror at Mac sin foundation vil være en stor ulempe til de som sliter med urenheter og fet hud. Jeg kan telle på hånden hvor mange kviser jeg har fått gjennom hele livet mitt, så med andre ord har huden min aldri vært et problem. Ikke blir jeg glansete av noen typer sminkeprodukter heller, så for meg er det vanskelig å si. Men den er veldig tørr på huden min merker jeg, og det kan føles veldig tungt i ansiktet. Men det jeg digger ved produktet, er at jeg kun trenger 1 pump (veldig drøy i bruk)! 

 

Wednesday treat


 

W E D N E S D A Y  T R E A T !

St. Tropez er noe som blir flittig brukt hos meg for og oppnå en fin brun farge på kroppen. Ellers nå som vinteren kommer, skal jeg skaffe meg en ny fantastisk skatt - denne har en tendens til å bli veldig mørk. Passer seg ikke særlig godt med tanke på at jeg blir veldig blek på denne tiden av året.  Til sist men ikke minst, gir jeg håret litt ekstra pleie idag, Morrocanoil ♥ 

Anastasia Beverly Hills - Top 2 favorites


ABH CONTOUR KIT
ABH EYEBROW POWDER
 

MY TOP FAVORITES FROM ANASTASIA BEVERLY HILLS

Jeg velger å starte med min største favoritt, øyenbrynsproduktet. Først og fremst, det er ikke et dårlig produkt overhodet. Det gjelder bare å smøre seg inn med tålmodighet. Prøv deg frem et par ganger! Øvelse gjør mester. Helt siden 6 klasse har jeg brukt øyenbrynspenn til å forme brynene mine. og jeg fattet ikke hvorfor brynene mine så unaturlige ut. Ikke missforstå meg, de kan se naturlige ut med brynspenn også, men siden brynene mine er veldig tynne (og jeg vil ha litt tykkere) lar det seg virkelig ikke gjøre med penn. Et ordentlig brynsprodukt og en sminkekost gjør jobben sin! 

Så har vi mitt gode contour kit som jeg bare elsker. I mitt forrige innlegg (her) skrev jeg om Cream Contour Kittet til ABH, som også er en stor favoritt. Men jeg liker finishen av denne bedre. Mye enklere å jobbe med og ikke minst er ikke denne like tung på huden. Dette er et produkt jeg vil anbefale til hverdag og fest dersom du skal skille deg litt ut. Contouring gjør vanvittig mye med ansiktet ditt, og du kan virkelig forme det akkurat slik du ønsker det. Igjen, det krever litt tålmodighet av deg - men om du skal gjøre en enkel look, så er dette verdens enkleste produkt å bruke! 

Simply fabulous hair

IM WEARING
JAKKE FRA MUUBAA
VEST FRA RICCOVERO
GENSER FRA ZARA
 

A M A Z I N G - I L O V E I T 

Har du noen ganger funnet en hår frisyre som passer deg perfekt? Jeg har funnet min. Så absolutt en stor favoritt. Til vanlig bruker jeg extensions, fordi jeg ikke er fornøyd med tykkelsen på mitt eget hår. Krøller gjør underverker, virkelig. Tusen millioner takk for tipsene, frisør Astrid. Nå skal jeg definitivt legge extensionsene litt mer til sides, og heller la mitt eget hår vokse. 

My mac lipstick collection

 

T O P  5  M A C  L I P S T I C K S  / /  N U D E S

Mac sine produkter er helt fantastiske, jeg elsker de virkelig over alt på jord. Leppestifter jeg bruker til hverdags og fester, det passer til alt. Selv syns jeg ikke holdbarheten er så veldig god på leppene for å være helt ærlig. Og det tar seg ikke godt ut å dra på vinkveld med jentene i fargen Brave. Da kan du regne med et vinglass full med leppestift, haha! Ellers elsker jeg konsistensen og fargene - derfor bruker jeg dem. 

S W A T C H E S 

Slik ser altså fargene ut på huden min, så fantastisk fine farger. Som dere sikker ser, liker jeg lyse og nude farger best. Syns disse kler meg og hudtonen min aller best!

 

M Y  F A V O R I T E  C O L O R S

J A P A N E S E  M A P L E  -  C R E M E S H E E N
V E L V E T  T E D D Y  -  M A T T E
P L E A S E  M E  -  M A T T E
B R A V E  -  S A T I N
M Y T H  -  S A T I N
 

Y E S . .  I  K N O W  T H E  B A D  T H I N G

Jeg vet det er mye snakk om at Mac er testet på dyr, og jeg vet saken. På en side vil jeg si nei, Mac tester ikke på dyr. På den andre siden vil jeg si at jeg skjønner dere. Mac betaler tross alt Kina for å teste på dyr slik at de kan tjene penger på det. Så kanskje de tester på dyr likevell.. Uansett, jeg beklager så mye hvis noen ser på meg som en ekkel person på grunn av dette. Men jeg spiser kylling, fisk og andre kjøttvarer også - så dere kommer mest sannsynligvis til å hate meg for alltid. Det er noe jeg ikke stopper med. 

 

How I contour my face with ABH contour kit

CONTOURING & HIGHLIGHTING 

Denne sminkelooken er ikke beregnet til hverdags, om du spør meg. Jeg føler meg ikke komfortabel med så mye krem produkter i ansiktet! But you know me guys.. jeg klarer så vidt ha på meg løsvipper uten å føle meg oversminket. Contour og highlight bruker jeg kun ved spesielle anledninger. Jeg vet at mange youtubere klager over hvor tørr den er, og hvor vanskelig den er å blende inn. Da har jeg et lite tips til deg! Oil is the secret babes ♥ Hell en eller to dråper i fargen du ska bruke, voila! Et enklere contouring kit å blende ut finner du ikke! 
 

1. HIGHLIGHTING

starter alltid med highlight på de områdene jeg ønsker å fremheve i ansiktet. Det er så mye du kan gjøre med sminke. Jeg har for eksempel en stor panne, og påfører da veldig lite highlight i pannen - altså, et sted jeg ikke ønsker å fremheve noe særlig. Ellers påfører jeg under øyne, ned neseryggen, litt over leppen, under kinnbenene og på tuppen av haken. 

2. CONTOURING

Så beveger vi oss til det morsomste! Nemlig "skjule/forminske" plasser på ansiktet. Igjen har jeg en veldig fast rutine på hvor jeg setter det: Kinnben, nesen, pannen under leppa og litt på haken. Haha, det ser helt ekstremt ut! Men det er virkelig ikke så ille når det blendes inn! ABH sitt contouring kit er heller ikke så veldig dekkende, sooo just reeelax! 

3. BEAUTYBLENDER

Nå gjenstår det siste og viktigste, blending. Her gjelder det virkelig å være tålmodig. Bruk beautyblenderen til å klappe på contouringen, ikke dreg hele sminken utover ansiktet ditt. Vi har ikke plassert de lyse og mørke fargene uten grunn. Jeg er ute etter en mindre panne, mindre nese samt tydeligere kinnben. Egentlig er ikke disse punktene så viktige for meg, og bruker derfor sjeldent contouring metoden! Vanskeligere er det ikke ♥

Updated brow routine

Hey babes! Nå er det påtide med en liten oppdatering på hvordan jeg sminker øyenbrynene mine. Jeg kjører min egen rutine, og egne teknikker på hvordan jeg sminker øyenbrynene mine. Here you go! ♥


♥ Børst gjennom brynene dine med en liten øyenbrynskost. Dette gjør jeg egentlig for å få en presis linje når jeg starter med å legge inn farge. 

♥ For å få et naturlig resultat, liker jeg å starte på midten av brynet å legge inn farge. Som dere kan se på bildet over, har jeg først markert innersiden og yttersiden av brynet før jeg legger inn fargen. 

♥ Til slutt blender jeg fargen fra midten av brynet og lengere ut - slik at brynet ikke starter med skarpe kanter. Øyenbrynsgele bruker jeg kun ved spesielle anledninger, men om du vil være sikker på at brynshårene holdes, vil jeg absolutt anbefale det. Vet også at mange bruker concealer både under og over brynet, men jeg liker det ikke. Er ikke så veldig glad i den skarpe formen som brynet mitt får. 


Thats it. Det er så ufattelig mange forskjellige måter å gjøre øyenbryn på, og jeg har sett utrolig mange fine øyenbryn. Men som sagt, det er viktig at du finner den rette formen som passer til ansiktet ditt. Ellers vil det se dumt ut - akkurat som store øyenbryn gjør på meg! Haha. Håper dere likte innlegget og kanskje fikk noen beauty tips dere kan ta i bruk. 

New nails

AUTUMN

Hvorfor tørr jeg ikke sette på gelenegler? Jeg er livredd for at det skal gjøre vondt, haha. Har hørt så ufattelig mange venninner som skriker over hvor vond geleneglene er  når de holder på å skli ut. Stemmer det? Om jeg har lyst på gelenegler er helt klart, det ser mye finere ut enn falske negler som limes på med vanlig neglelim. Kan dere komme med noen tips til meg angående falske negler? Fortell meg litt om det! 
 

THIS IS BEAUTIFUL

Hei forresten! Dere, tenk at det er høst allerede. Hvor fort har ikke sommeren gått? Tiden bare flyr fra meg. Jeg fikk en mail imorrest angående sponsede produkter. Dette gjaldt klær, sminke og andre beauty things jeg tror alle jenter vil elske. Uansett, de lurte på om jeg ville inngå et samarbeid med de slik at jeg kunne ha en liten "pakke kalender" på bloggen min til dere i desember måneden. Er det noe interesse for det? ♥ 

 

Luxushair is the secret

My lovely long hair

Spørsmålet om håret mitt er ekte eller ikke, påtide og avsløre det. Jeg får alltid kommentarer på instagram, bloggen og facebook. Håret mitt har blitt veldig populært, og det skjønner jeg. Langt og tykt hår er vell noe av det fineste som finnes. Før jeg starter, dette er absolutt ingen reklame eller sponset innlegg. Dette er rett og slett en gratis reklame for Luxushair, fordi de fortjener det. Jeg mener, se på bildene. Det kan krølles, styles og rettes akkurat slik du vil. It`s human hair bby! 

Nå har jeg farget håret mitt, så ser selvfølgelig ikke slik ut i skrivende øyeblikk. Jeg kommer helt klart til å fortsette med Luxushair sine Clip On, evt tape neste gang. Vurderer å få bestemor til å fikse på meg tape extensions fra Luxushair, slik at jeg får en lang og fin ombre. Bestemor er superflink i jobben sin som frisør, og er evig takknemlig for at hun stiller opp. Håper i første omgang å få bestilt nye clip on som jeg kan bruke i mellomtiden frem til jeg tar turen til bestemor sin frisør. Jeg gleder meg til å teste ut nye farger fra Luxushair. Og med hånden på hjerte kan jeg anbefale dere et godt produkt. 

Sommerens fineste sminke

 Årets fineste og enkleste sommer sminke, så enkel at alle kan klare det. Looken har jeg selv satt sammen, jeg ønsker en frisk og fin look som ikke er for pyntet. Med  sommeren kommer det ofte en del gylne farger og varme toner. En frisk, sunn hud er i fokus, og de fleste ønsker seg nude eller friske, rosa lepper. I den anledning ønsker jeg å vise dere mine beste tips. 

Fuktighetskrem & foundation

Basen for sminken er en god fuktighetskrem som gir masse fukt, dersom du har en type krem med solbeskyttelse er det enda bedre. Deretter liker jeg å påføre foundation for å få en litt mer dekkende effekt. Personlig elsker jeg Ylves saint lauren sin foundation, den er lett og tynn på huden, og i tillegg lar den huden puste. 

Mary-lou manizer highlighter


Skimmer i huden er utrolig fint om sommeren. Her har jeg brukt Mary-lou manizer sin highlighter. Den gir et fint, diskret skimmer til huden. 

Anastiasia dipbrow 


 

På bryn liker jeg å bruke Anastasia sitt øyenbryns pudder i fargen mørke brun. Påfør med øyenbrynskost for et mest naturlig resutat. Jeg forguder øyenbryns pudderet til Anastasia. Den hjelper brynene med å holde formen på brynet igjennom en hel dag. 

ØyneJeg er ikke stor fan av øyenskygger og mørke toner, spesielt ikke på sommeren. Jeg går gjerne helt uten øyenskygger, og bruker kun mascara som på bilder over viser. 
Men om du skulle ønske vil jeg anbefale en lett variant av smokey eyes i gull- og kobbertoner. Vært forsiktig! vi ønsker ikke et hardt uttrykk. På sommeren kjører jeg alltid veldig lett på øyenskygger. 

LepperLeppene er finest i naturlige nude, rosa og ferskentoner. Igjen, YLS går i repeat. Jeg bruker farge nr 1, Rouge Voluptè. 

TAKE CARE OF YOUR HAIR


MOROCCANOIL KEEPS YOUR HAIR HEALTHY

Badekåpe, hårkur og en god olje til håret - for en forfriskende kveld. Har lovet meg selv å bli flinkere på å ta vare på håret, det er mange grunner til det. Merker stor forskjell dersom jeg bruker noe annet, syns det er viktig å investere litt i håret. Produktene er ikke bare gode på fronten av at de inneholder masse arganolje, men de er også ypperlig til styling og finishing. Ikke minst lukter de helt himmelsk ♥  Jeg kan garantere et glansfult og silkemykt hår etter kun noen dager! 

Nå sitter jeg med hårkuren i håret, og skal sove med den over natten. Kjenner jeg allerede gleder meg til å våkne med et helt fresht hår. Ellers har jeg slappet av med serier, jordbær og pepsi max. Jeg har rett og slett stor koset meg. Nå ringer kvelden inn, og skal pakke meg godt inn i dynen. Vi blogges imorgen tidlig, cuties!   

 

 

// sponset produkter

GOLDEN FLASH TATTO`S

FAB TATTO

Wow, disse er så nydelig! Har bestilt flash tatto´s så det rekker, har iaf nokk til sommeren er over. Selv kunne jeg aldri tatt en ordentlig tattovering, enkelt og greit fordi 
det ikke ville passet meg. Men disse er supergeniale, og kan putte hvor som helst på kroppen. Det beste av alt - de går vekk etter noen dager. En av Mai favorittene! 

Fav

MOROCCANOIL

Så sinnsykt perfekt! I slutten av måneden reiser jeg til Tromsø med kjæresten, og gjett om jeg skal ta med meg denne lille søtsaken her.  I esken har jeg både shampoo, balsam, olje og et stylingsprodukt.  Jeg kjøper alltid store flasker med shampo og balsam på frisøren, nettopp fordi jeg hater hårproduktene man får kjøpt på butikken. Det å alltid må kaste en god del produkter etter en ferie, er så jævli kjipt. Nå er den saken ute av verden. Tusen hjertelig takk for disse produktene bestemor. Hun vet hva barnebarnet sitt liker, hehe! I love you.